ARVONTA!

18.01.2020

Nyt arvotaan Hääselviytymispakkauksia! Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille Helsingin Kaapelitehtaalle Love me do -häätapahtumaan 18-19.1.2020. Arvomme messukävijöiden kesken ihania hää- ja polttariselviytymispakkauksia sekä messuilla että onlinessä. Tervetuloa osastolle 44 hakemaan arpalipukkeesi. Arvontaan voi osallistua myös täyttämällä tietosi alla olevalla lomakkeella lauantaista 18.1.2020 alkaen!

amoriinien ihanista hääselviytymiskasseista löytyy mm. Bride trible -siirtokuvatatuointeja, Bride Tribe -hääselviytymispurkit sisältöineen, kultainen LOVE jätti-ilmapallo, viilentävää jalkasuihketta, kurkkunaamio, Uncle's hangover cure -poretabletteja...

Love me do -häämessuilla arvonnat suoritetaan

Lauantaina klo 12:30 ja 15:30
Sunnuntaina 12:30 ja 15:00

Käy hakemassa itsellesi arvontalippu ja korttimme osastolta 44 ja tarkista arvonta-aikaan joko osastolta tai somesta onko arpalipukkeesi voittanut. Molempina päivinä arpalipukkeita jaetaan 500 kpl. Niiden lisäksi arvontaan voi osallistua onlinessä. Selviytymiskassin voi noutaa heti osastolta. Mikäli voittaja ei ole noutanut palkintoaan messujen päättymiseen mennessä sunnuntaina, noutamatta jätetyt kassit arvotaan uudelleen onlinessä.

Tuplaa voittomahdollisuutesi tai osallistu onlinessä!

Lisäksi arvomme vähintään yhden selviytymiskassin onlinessä messujen jälkeen 22.1.2020 klo 11:00. Tähän arvontaan voit osallistua alla olevalla lomakkeella lauantaista alkaen! Voittajalle (tai useammalle) ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hääselviytymiskassi toimitetaan hänelle postitse.

Lisää tulossa!

Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille niin messuilla kuin onlinessäkin! Tulemme Arpomaan lisää Hääselvitymispakkauksia vielä myöhemmin keväällä hää- ja polttari-ideajulkaisuissamme.

Voittajille tiedoksi!

Selviytymispakkauksessa on irtopilli, joka on tarkoitettu jätti-ilmapallon täyttöön. Aseta pilli täyttöaukkoon, puhalla LOVE-kirjaimet täyteen ilmaa ja poista pilli. Ilma pysyy pallon sisällä!

Bride Tribe -siirtokuvatarrat: Paina siirtokuvatarra kuivalle iholle - katso että se tulee näkymään oikein päin! Paina siirtokuvan valkoista taustaa muutaman minuutin ajan märällä talouspaperilla tai kankaalla. Poista valkoinen tausta ja siirtokuvatatuointi on valmis!


Tutustuthan myös hääyrityksiin Häähakemistossamme

Vuosittain järjestettävä Vuoden Hääpukusuunnittelija -kilpailu on jälleen kasannut yhteen kotimaisia häämuotisuunnittelijoita, joiden upeat kilpailumallistot ovat nyt nähtävillä. Käy äänestämässä omaa suosikkiasi ja osallistu samalla arvontaan!

Syksy on upeiden häiden aikaa! Luonto on samaan aikaan koreimmillaan ja hiljalleen karuimmillaankin, mutta syksyn tummat yöt ja päivien kultainen valo luovat pohjan lämmintunnelmaisille häille joissa viihdytään, satoi tai paistoi!

Vihkisormuksen valintaan kannattaa käyttää aikaa ja rahaa sillä ajatuksella, että sormusta on tarkoitus kantaa toivottavasti lopun elämää. Tällä ei tietenkään tarkoiteta sitä, että sormusten tulisi lohkaista hääbudjetista osuutta, johon ei realistisesti ole varaa, mutta laadusta ei kuitenkaan kannata tinkiä. Vihkisormukseen voi tulevien...

Tämä kirjoitus on omistettu tuleville supersulhasille! Sulhasen hääopas pyrkii tarjoamaan monipuolista tietoa avioitumisesta nimenomaan sulhasille, miehille, joista tulee superaviomiehiä!

Häissä herkutellaan! Karkkibuffet on suosittu ja näyttävä lisä häissä, mutta paljonko niitä makeisia tulisi olla ja missä? Vai laittasiko sittenkin suklaalähteen, snack-baarin, tai jäätelöbaarin? Valintoja on monia!

Vuoden 2020 häätrendeihin kuuluu vahvasti luonnonmukaisuus ja ekologisuus sekä luonnonmateriaalien käyttö juhlien somistuksessa. Nyt kun valoisa aika päivässä pitenee jälleen, on oiva hetki inspiroitua luonnonmukaisista hääsomisteista ja haaveilla tulevan kevään ja kesän häistä