ARVONTA!

18.01.2020

Nyt arvotaan Hääselviytymispakkauksia! Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille Helsingin Kaapelitehtaalle Love me do -häätapahtumaan 18-19.1.2020. Arvomme messukävijöiden kesken ihania hää- ja polttariselviytymispakkauksia sekä messuilla että onlinessä. Tervetuloa osastolle 44 hakemaan arpalipukkeesi. Arvontaan voi osallistua myös täyttämällä tietosi alla olevalla lomakkeella lauantaista 18.1.2020 alkaen!

amoriinien ihanista hääselviytymiskasseista löytyy mm. Bride trible -siirtokuvatatuointeja, Bride Tribe -hääselviytymispurkit sisältöineen, kultainen LOVE jätti-ilmapallo, viilentävää jalkasuihketta, kurkkunaamio, Uncle's hangover cure -poretabletteja...

Love me do -häämessuilla arvonnat suoritetaan

Lauantaina klo 12:30 ja 15:30
Sunnuntaina 12:30 ja 15:00

Käy hakemassa itsellesi arvontalippu ja korttimme osastolta 44 ja tarkista arvonta-aikaan joko osastolta tai somesta onko arpalipukkeesi voittanut. Molempina päivinä arpalipukkeita jaetaan 500 kpl. Niiden lisäksi arvontaan voi osallistua onlinessä. Selviytymiskassin voi noutaa heti osastolta. Mikäli voittaja ei ole noutanut palkintoaan messujen päättymiseen mennessä sunnuntaina, noutamatta jätetyt kassit arvotaan uudelleen onlinessä.

Tuplaa voittomahdollisuutesi tai osallistu onlinessä!

Lisäksi arvomme vähintään yhden selviytymiskassin onlinessä messujen jälkeen 22.1.2020 klo 11:00. Tähän arvontaan voit osallistua alla olevalla lomakkeella lauantaista alkaen! Voittajalle (tai useammalle) ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hääselviytymiskassi toimitetaan hänelle postitse.

Lisää tulossa!

Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille niin messuilla kuin onlinessäkin! Tulemme Arpomaan lisää Hääselvitymispakkauksia vielä myöhemmin keväällä hää- ja polttari-ideajulkaisuissamme.

Voittajille tiedoksi!

Selviytymispakkauksessa on irtopilli, joka on tarkoitettu jätti-ilmapallon täyttöön. Aseta pilli täyttöaukkoon, puhalla LOVE-kirjaimet täyteen ilmaa ja poista pilli. Ilma pysyy pallon sisällä!

Bride Tribe -siirtokuvatarrat: Paina siirtokuvatarra kuivalle iholle - katso että se tulee näkymään oikein päin! Paina siirtokuvan valkoista taustaa muutaman minuutin ajan märällä talouspaperilla tai kankaalla. Poista valkoinen tausta ja siirtokuvatatuointi on valmis!


Tutustuthan myös hääyrityksiin Häähakemistossamme

In the AIR!

12.05.2020

Häähuumaa oman kodin rauhassa! 12-14.6.2020 pääset seikkailemaan Tuomiokirkon helmaan rakennetussa häämaailmassa Senaatintorin virtuaalisella messualueella, jossa voit tutustua hääalan yrityksiin virtuaalisilla messuosastoilla, tutustua messutarjouksiin, kontaktoida palveluntarjoajia, katsoa screeniltä ohjelmaa ja nauttia kunkin päivän anneista...

JUHLAKARTANOT

09.03.2020

Upeissa suomalaisissa juhlakartanoissa vietetään ihania kartanohäitä kautta Suomen! Tutustu ja ihastu kauniiden ja historiallisten herras- ja maaseutukartanoiden tarjontaan!

ARVONTA!

18.01.2020

Nyt arvotaan Hääselviytymispakkauksia! Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille Helsingin Kaapelitehtaalle Love me do -häätapahtumaan 18-19.1.2020. Arvomme messukävijöiden kesken ihania hää- ja polttariselviytymispakkauksia sekä messuilla että onlinessä. Tervetuloa osastolle 44 hakemaan arpalipukkeesi. Arvontaan voi osallistua myös täyttämällä...

Vuoden 2020 häätrendeihin kuuluu vahvasti luonnonmukaisuus ja ekologisuus sekä luonnonmateriaalien käyttö juhlien somistuksessa. Nyt kun valoisa aika päivässä pitenee jälleen, on oiva hetki inspiroitua luonnonmukaisista hääsomisteista ja haaveilla tulevan kevään ja kesän häistä

Luonto tarjoilee paljon materiaaleja tunnelmallisiin talvihäihin, mutta ennen kun suuntaa lähimetsään, on hyvä tietää, mitä tarkalleen jokamiehenoikeudet sallivat. Inspiroidu ihanista häähavuista, joilla luodaan kaunis, raikas ja edullinenkin hääsomistus!

Hääammattilaiset maailmalla ennustavat morsianten pääasusteiden nousua rytinällä häätrendeihin vuodelle 2020. Hääkampausten kruunaajien suhteen ei nyt jarrutella lainkaan, sillä näyttävät kruunut ja kampauskoristeet tekevät tuloaan. Mikä on sinun tyylisi? Inspiroidu erilaisista, niin näyttävistä kuin hillityimmistä tyyleistä ideakoosteessamme!