ARVONTA!

18.01.2020

Nyt arvotaan Hääselviytymispakkauksia! Tervetuloa Suomen suurimmille häämessuille Helsingin Kaapelitehtaalle Love me do -häätapahtumaan 18-19.1.2020. Arvomme messukävijöiden kesken ihania hää- ja polttariselviytymispakkauksia sekä messuilla että onlinessä. Tervetuloa osastolle 44 hakemaan arpalipukkeesi. Arvontaan voi osallistua myös täyttämällä tietosi alla olevalla lomakkeella lauantaista 18.1.2020 alkaen!

amoriinien ihanista hääselviytymiskasseista löytyy mm. Bride trible -siirtokuvatatuointeja, Bride Tribe -hääselviytymispurkit sisältöineen, kultainen LOVE jätti-ilmapallo, viilentävää jalkasuihketta, kurkkunaamio, Uncle's hangover cure -poretabletteja...

Love me do -häämessuilla arvonnat suoritetaan

Lauantaina klo 12:30 ja 15:30
Sunnuntaina 12:30 ja 15:00

Käy hakemassa itsellesi arvontalippu ja korttimme osastolta 44 ja tarkista arvonta-aikaan joko osastolta tai somesta onko arpalipukkeesi voittanut. Molempina päivinä arpalipukkeita jaetaan 500 kpl. Niiden lisäksi arvontaan voi osallistua onlinessä. Selviytymiskassin voi noutaa heti osastolta. Mikäli voittaja ei ole noutanut palkintoaan messujen päättymiseen mennessä sunnuntaina, noutamatta jätetyt kassit arvotaan uudelleen onlinessä.

Tuplaa voittomahdollisuutesi tai osallistu onlinessä!

Lisäksi arvomme vähintään yhden selviytymiskassin onlinessä messujen jälkeen 22.1.2020 klo 11:00. Tähän arvontaan voit osallistua alla olevalla lomakkeella lauantaista alkaen! Voittajalle (tai useammalle) ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hääselviytymiskassi toimitetaan hänelle postitse.

Lisää tulossa!

Arvonta on päättynyt! Kiitos kaikille osallistujille niin messuilla kuin onlinessäkin! Tulemme Arpomaan lisää Hääselvitymispakkauksia vielä myöhemmin keväällä hää- ja polttari-ideajulkaisuissamme.

Voittajille tiedoksi!

Selviytymispakkauksessa on irtopilli, joka on tarkoitettu jätti-ilmapallon täyttöön. Aseta pilli täyttöaukkoon, puhalla LOVE-kirjaimet täyteen ilmaa ja poista pilli. Ilma pysyy pallon sisällä!

Bride Tribe -siirtokuvatarrat: Paina siirtokuvatarra kuivalle iholle - katso että se tulee näkymään oikein päin! Paina siirtokuvan valkoista taustaa muutaman minuutin ajan märällä talouspaperilla tai kankaalla. Poista valkoinen tausta ja siirtokuvatatuointi on valmis!


Tutustuthan myös hääyrityksiin Häähakemistossamme

Eräänä jouluaattona yli 10 vuotta sitten amoriinin vetäjä kuunteli joulurauhan julistusta ja muisti hääparin, jonka hääjuhlassa vieraita tulisi piisaamaan likimain kautta Suomen. Meille oli esitetty toive ohjelmanumeroideasta, jolla vieraiden kotimaista monikulttuurisuutta voitaisiin kunnioittaa ja huomioida erityisellä tavalla. Näin syntyi...

Suloisiin häätrendeihin kuuluu vahvasti luonnonmukaisuus ja ekologisuus sekä luonnonmateriaalien käyttö juhlien somistuksessa. Kun valoisa aika päivässä pitenee jälleen, on oiva hetki inspiroitua luonnonmukaisista hääsomisteista ja haaveilla tulevan kevään ja kesän häistä

JUHLAKARTANOT

11.03.2021

Upeissa suomalaisissa juhlakartanoissa vietetään ihania kartanohäitä kautta Suomen! Tutustu ja ihastu kauniiden ja historiallisten herras- ja maaseutukartanoiden tarjontaan!

HÄÄJÄÄT!

28.02.2021

Kesän coolein vinkki! Kesällä häissä tarvitaan jäitä ja nyt niitä saa vaikkapa hääparin omilla nimikirjaimilla, jopa omalle juhlapaikalle toimitettuna!

Onko se timantti? Tähän kysymykseen vastaa ja tehdasvalmisteisista timanteista kertoo timantteihin erikoistunut kultaseppä ja diplomigemmologi Iiro Suokko Kultasepänliike Suokolta.

Luonto tarjoilee paljon materiaaleja tunnelmallisiin talvihäihin, mutta ennen kun suuntaa lähimetsään, on hyvä tietää, mitä tarkalleen jokamiehenoikeudet sallivat. Inspiroidu ihanista häähavuista, joilla luodaan kaunis, raikas ja edullinenkin hääsomistus!