ASKARTELU & SOMISTUS

01.06.2019

Kaikki se ihana, jota niin mielellään juhlaansa hankkii, löytyy täältä! Mukana on myös yrityksiä, jotka laittavat kaiken kauniiksi työnsä puolesta. Tutustu ja ihastu!

Askartelumateriaalit, kutsut ja somisteet

Blue Sign Oy

Osoite: Linnankatu 6, 20100 Turku
Puhelinnumero: 045 1144 878 tai 02 250 2959
Päätuotteet: Personoidut sinetit, monogrammisinetit, lakkatangot, kohopuristimet, hääkutsut, painotyöt, verkkokauppa
Kotisivut: www.bluesign.fi

Kutsut jotka muistetaan! Monogrammisinetit omilla kirjaimillanne tai valmiilla kuvilla. Messinkinen sinetti loppuelämän käyttöön kutsujen, ohjelmien, menujen, korttien ja pakettien koristeluun. Somisteeksi lasien tai viinipullojen kaulaan satiininauhassa. Laaja värivalikoima lakkatankoja, oikovedokset veloituksetta ja nopea toimitus. Kohopuristimet myös valikoimissamme - upea, hillitty ja tyylikäs väritön kohojälki! Meiltä myös kutsut ja muut häämateriaalit painettuna, niin pienet kuin suuretkin määrät. Alun ajatuksista valmiiksi kutsuiksi - aikataulussa Kaiverrustyöt, esim. tasaisiin puu/muovi/messinki tuotteisiin. Kaikenlaiset kilvet kaiverrettuina tai painettuina. Emme säikähdä erikoisempiakaan toiveita. Ilo palvella - mahdottomasti mahdollisuuksia!

Askartelukauppa

Osoite: Hallituskatu 1, 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 534 5662 ja 03 682 2013
Päätuotteet: Askartelumateriaalit, kutsumateriaalit, käsityövälineet, somisteet
Kotisivut: www.askartelukauppa.fi

Runsaasti korttitarvikkeita, erilaisia papereita, kuoria, leimasimia, lävistimiä, maaleja ja värejä... Kaikkea askarteluun! Askartelukauppa palvelee hämeenlinnalaisia aivan keskustan tuntumassa. Laaja ja monipuolinen valikoima, sekä asiantunteva palvelu takaavat sen, että tänne kannattaa tulla kauempaakin. Kaupan omistaja Leila Tervapuro on pyörittänyt yritystä vuodesta 1984, joten kokemusta löytyy. Astu ovesta rohkeasti sisään laajennettuun myymäläämme upeat mallityöt, sekä uudet niksit ja ideat voivat saada sinut innostumaan.

Lautasliinat.net

Osoite: Vatajantie 21, 61450 Kylänpää (Ylistaro)
Puhelinnumero: 0500 368 640
Päätuotteet: Lautasliinat, painetut lautasliinat, painotuotteet, servetit
Kotisivut: www.lautasliinat.net

Käsinpainettu lautasliina tekee juhlastasi Juhlan. Painamme lautasliinat joko kulta- tai hopefoliolla, tarvittaessa muitakin värejä löytyy. Voimme myös painaa omalla kuvallasi tai logollasi. Käytämme vain kotimaisia DUNI ja HAVI liinoja. Kysy lisää! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

JuhlaX

Osoite: Valtakatu 11-13, 94100 Kemi
Puhelinnumero: 050 574 3035
Päätuotteet: Painetut servetit , somisteet, leivontatarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.juhlax.fi

Astu ostoksille ihanuuksien ihmemaahan! Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita juuri teidän juhliinne. Leivontatarvikkeista löydät esim. kuorrutteet kakkuihin, kakun koristeet, kakkuvuoat ja paljon muuta. Juhlatarvikkeissa tarjoamme teille esim. valmiita somisteita ja kattaustarvikkeita usein eri teemoin. Ilmapallot ja ilmapallosomistukset ovat saatavilla Kemin alueella. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä voit tilata meiltä yksilölliset nimikoidut servietit juhliinne. Tervetuloa tutustumaan Juhlax verkkokauppaan!

Picaset

Osoite: Höyläämötie 18 A, 4. krs, 00380 Helsinki
Puhelinnumero: 09 684 1066
Päätuotteet: Painotuotteet, kutsut, infokortit, menut, paikkakortit, paikkakartta, häälehdet, hääkutsut, vieraskirjat, tarrat, etiketit, kiitoskortit
Kotisivut: www.picaset.fi

Picaset on monipuolinen painotalo. Painamme kaikkea korteista kirjoihin ja julisteista tarroihin. Meiltä onnistuu eriväriset folioinnit sekä kulta- ja hopeapainatukset. Suurin osa asiakkaistamme toimittaa meille oman, valmiin painoaineiston, mutta meiltä saa tarvittaessa myös apua tiedoston suunnitteluun ja valmistamiseen. Painamme ja/tai folioimme halutessanne myös kuoret osoitteineen. Tervetuloa paikan päälle (Helsinki, Pitäjänmäki) katsomaan eri paperivaihtoehtoja ja painettuja malleja! Kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostitse.

Decora House

Osoite: Ylöjärvi / Verkkokauppa
Puhelinnumero: 045 121 5091
Päätuotteet: Juhlatuotteet, hääsomisteet, juhlasomisteet, polttarituotteet, kattaustarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.decorahouse.com

Unohtumattomiin juhlahetkiin! Verkkokaupastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja juhlatilan, juhlapöytien ja hääauton koristeluun, hääkakkukoristeet, hääsaippuakuplat sekä paljon muita askartelu- ja häätarvikkeita. Juhlienne teemaan sopivat somisteet on helppo valita laajasta väri- ja mallivalikoimasta. Meiltä saat koristeet myös ristiäisiin, ylioppilasjuhliin ja muihin merkkipäiviin. Luodaan yhdessä persoonalliset ja unohtumattomat puitteet juhliinne!

Hääparatiisi

Osoite: Lahti - Verkkokauppa
Puhelinnumero: 046 595 7930
Päätuotteet: Häätarvikkeet, hääsomisteet, kattaustarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.haaparatiisi.fi

Hääparatiisi tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman häätarvikkeita, esim. hääsomisteet, morsiamen asusteet ja tuotteet häätarjoiluun. Vuokraamme myös hääsomisteita sekä häätarvikekokonaisuuksia. Tärkeimmät arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vuokraamisen tai tilaamisen helppous.

Stopteltat

Osoite: Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki (Showroom)
Puhelinnumero: 020 747 9454
Päätuotteet: Teltat, kalusteet, juhlasomisteet, vuokraamo
Kotisivut: www.stopteltat.fi

Stopteltat tarjoaa juhlatilaisuuksiin juhlatelttoja, kalusteita ja somisteita. Vuosikymmenien kokemuksella luotettavaa ja yksilöllistä palvelua ympäri Suomen. HUOM! Suosittu Nevada-teltta Suomessa Stopteltoilla. Helsingin toimipiste on avoinna ma ja pe klo 10-16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea

Osoite: Kullerontie 21a, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 050 596 6693
Päätuotteet: Juhla- ja hääsuunnittelu, juhlasomistuspalvelu
Kotisivut: www.orchidea.fi

Onneksi olkoon! Nauttikaa koko ajasta aina häiden ensi suunnittelusta, ensimmäisten mielikuvien tuomasta innostuksesta, suloisen tuoksuvista ideoista unelmien hääpäivästä. Nyt jos koskaan on lupa unelmoida ja antaa ajatusten rönsyillä. Etsitään yhdessä niistä ne parhaimmat toteutuskelpoiset ideat ja tehdään unelmista totta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.