HÄÄKAKUT JA MAKEISET

30.05.2019

Tältä osastolta löydät hääkakkujen tekijöitä, kakkukoristeita sekä muita konditoriatuotteita ja häämakeisia jokaiseen makuun

Hääkakkujen ja konditoriatuotteiden tekijöitä

Chictastic Baking

Osoite: Päivänkakkarantie 10, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 0400 350 104
Päätuotteet: Kakut, fantasiakakut, hääkakut, pitopalvelu
Kotisivut: www.chictastic.fi

Chictastic Baking on pieni espoolainen tilauskonditoria suurella sydämellä. Tarjoamme laajan kattauksen sekä suolaisia että makeita tarjottavia ja erityisesti fantasiakakut ovat käsialaamme, joten ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan elämäsi juhlat!

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Hima & Sali Catering

Osoite: Tallberginkatu 1 C (Kaapelitehdas) 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Ravintola, juhlasali, catering, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.himasali.com

Oletko järjestämässä juhlia? Hima & Sali Catering tarjoaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla suunnittelet ja toteutat onnistuneen tilaisuuden. Catering-kokemusta on vuosien varrella karttunut lukuisista tilaisuuksista juhlatiloissa, yrityksissä ja yksityiskodeissa sekä erityyppisistä tapahtumista Kaapelitehtaalla. Suunnittelemme tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Leipomostamme leivät, kakut ja muut konditoriatuotteet laadukkaista luomuraaka-aineista!

Konditoria- ja juhlapalvelu Sokeritähti

Osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo
Puhelinnumero: 050 341 7207
Päätuotteet: Leipomo, pitopalvelu, hääkakut, konditoria
Kotisivut: www.sokeritahti.fi

Olemme pieni konditoria Espoossa, jossa leivotaan kakut ja muut herkut, suolaiset tai makeat rakkaudella. Makumaailma kakussa on meille yhtä tärkeä kuin ulkonäkö. Teemme tuotteet asiakkaan toivomusten mukaisesti, oman ammattitaitomme antaman lisän siivittämänä. Myös erityisruokavaliot onnistuu! Ota yhteyttä, tehdään yhdessä makuelämyksiä.

Cake o'Clock

Kotikaupunki: Espoo
Puhelinnumero: 045 102 2680
Päätuotteet: Kakut, hääkakut, fantasiakakut, cupcaket
Kotisivut:  www.cakeoclock.fi

Cake o'Clock on Espoolainen tilauskonditoria, jonka tavaramerkki on kustomoidut fantasiakakut. Kakkujen makujen valinnassa vain taivas on rajana! Herkullisten ja näyttävien kakkujen lisäksi meiltä löydät myös kattavan valikoiman niin makeita, kuin suolaisiakin tarjottavia. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme juuri teidän toiveidenne mukaisen kattauksen juhlaherkkuja!

Juhlapalvelu Taito Oy

Osoite: Sammalpolku 9, 16300 Orimattila
Puhelinnumero: 0400 406 025
Päätuotteet: catering, pitopalvelu, kakut
Kotisivut: www.juhlapalvelutaito.fi

Juhlapalvelu Taito tarjoaa laadukasta pitopalvelua ja ihania käsityönä valmistettuja kakkuja. -Elämäsi suuriin hetkiin- Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Cedaro Catering

Osoite: Jussaksentie 16, Sipoo
Puhelinnumero: 044 553 3855
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlapalvelu, hääkakut, juhlatila
Kotisivut: www.cedarocatering.com

Kakku tekee juhlan! Ikimuistettava kakku kruunaa tilaisuuden kuin tilaisuuden. Kakkumestarimme Eevi arvostaa luonnonläheisiä koristeita ja kauniita, harmonisia värimaailmoja. Myös suuremmat yli 100 henkilön monikerroksiset kakut onnistuvat. Jokainen kakku on ainutlaatuinen, juuri sinun tapahtumaasi luotu taideteos. Kerro meille toiveistasi, näytä meille inspiraatiokuvia ja kerro värimaailmasta. Me täytämme toiveesi. Tutustu myös pitopalveluumme ja ihanan Lilla Villanin tunnelmaan, jossa voi järjestää juhlat jopa 200:lle hengelle!

Xoco´s

Osoite: Verkatehtaankatu 6, Turku
Puhelinnumero: 040 8400 463
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, hääkakut, kakut, lounas
Kotisivut: www.xocos.fi

Olemme erikoistuneet moderneihin ja innovatiivisiin konditoria tuotteisiin. Valmistamme kaiken itse Verkatehtaankadulla emmekä käytä keinotekoisia maku- ja väriaineita. Käytämme laadukkaita raaka-aineita, siis OIKEASTI laadukkaita raaka-aineita. Voit valita helposti alla olevista vaihtoehdoista mieleisesi tai voimme toteuttaa toiveidesi mukaisen tuotteen yhdessä. Valmistamme kaiken itse, joten pystymme huomioimaan myös allergiat ja erikoisruokavaliot.

Le Petit Kammar - Savonmaan makein leivontakammari

Osoite: Lamperilantie 562, 72100 Karttula (Kuopio)
Puhelinnumero: 040 635 0211
Päätuotteet: Hääkakut, juhlakakut, fantasiakakut, suolaiset leivonnaiset, makeat herkut
Kotisivut: www.lepetitkammar.com

Le Petit Kammar on yhden naisen makea unelma, jossa kaikki kakut, macaronleivokset ja suolaiset hyvät valmistuvat rakkaudella ja vahvalla ammattitaidolla, toiveitanne kuunnellen. Tutustu lisää yritykseni tuotteisiin verkkosivuilla ja seuraa somessa, jonne päivittyvät uusimmat herkut. Ja muista, "juhla ilman kakkua on vain tapaaminen".

Kakkukoristeet & Häämakeiset

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Decora House

Osoite: Elopellontie 1 M, 33470 Ylöjärvi (noutopiste torstaisin klo 10-16.30)
Puhelinnumero: 045 121 5091
Päätuotteet: Juhlatuotteet, hääsomisteet, juhlasomisteet, polttarituotteet, kattaustarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.decorahouse.com

Unohtumattomiin juhlahetkiin! Verkkokaupastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja juhlatilan, juhlapöytien ja hääauton koristeluun, hääkakkukoristeet, hääsaippuakuplat sekä paljon muita askartelu- ja häätarvikkeita. Juhlienne teemaan sopivat somisteet on helppo valita laajasta väri- ja mallivalikoimasta. Meiltä saat koristeet myös ristiäisiin, ylioppilasjuhliin ja muihin merkkipäiviin. Luodaan yhdessä persoonalliset ja unohtumattomat puitteet juhliinne!

Juhlax

Osoite: Valtakatu 11-13, 94100 Kemi
Puhelinnumero: 050 574 3035
Päätuotteet: Askartelutarvikkeet, somisteet, leivontatarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.juhlax.fi

Astu ostoksille ihanuuksien ihmemaahan! Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita juuri teidän juhliinne. Askartelutarvikkeet palvelee sinua joka tahdot tehdä paljon itse. Leivontatarvikkeista löydät esim. kuorrutteet kakkuihin, kakun koristeet, kakkuvuoat ja paljon muuta. Juhlatarvikkeissa tarjoamme teille esim. valmiita somisteita ja kattaustarvikkeita usein eri teemoin. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä voit tilata meiltä yksilölliset nimikoidut servietit juhliinne. Tervetuloa tutustumaan Juhlax verkkokauppaan!

Hääparatiisi

Osoite: Lahti - Verkkokauppa
Puhelinnumero: 046 595 7930
Päätuotteet: Häätarvikkeet, hääsomisteet, kattaustarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.haaparatiisi.fi

Hääparatiisi tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman häätarvikkeita, esim. hääsomisteet, morsiamen asusteet ja tuotteet häätarjoiluun. Vuokraamme myös hääsomisteita sekä häätarvikekokonaisuuksia. Tärkeimmät arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vuokraamisen tai tilaamisen helppous.

Urjalan Makeistukku

Osoite: Verkkokauppa + myymälä: Turunväylä 52, 31760 Urjala
Puhelinnumero: 03 546 6300
Päätuotteet: Makeiset, häämakeiset, virvoitusjuomat, gluteenittomat makeiset
Kotisivut: www.urjalanmakeistukku.fi

Urjalan Makeistukku on toiminut vuodesta 1991 alkaen ja sen kantava liikeidea on aina ollut "Makeiset kaikille tukkuhintaan". Tästä ei ole tingitty tänä päivänäkään, vaan asiakas voi olla varma, että tuotteet ovat saatavilla edulliseen hintaan. Nykyisin Urjalan Makeistukusta löydät myös laadukkaat kodin mausteet sekä laajan ja edullisen luontaistuotevalikoiman.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.