HÄÄKAKUT JA MAKEISET

27.07.2022

Tältä osastolta löydät hääkakkujen tekijöitä, kakkukoristeita sekä muita konditoriatuotteita ja häämakeisia jokaiseen makuun

Hääkakkujen ja konditoriatuotteiden tekijöitä

Chictastic Baking

Osoite: Päivänkakkarantie 10, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 0400 350 104
Päätuotteet: Kakut, fantasiakakut, hääkakut, pitopalvelu
Kotisivut: www.chictastic.fi

Chictastic Baking on pieni espoolainen tilauskonditoria suurella sydämellä. Tarjoamme laajan kattauksen sekä suolaisia että makeita tarjottavia ja erityisesti fantasiakakut ovat käsialaamme, joten ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan elämäsi juhlat!

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Hima & Sali Catering

Osoite: Tallberginkatu 1 C (Kaapelitehdas) 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Ravintola, juhlasali, catering, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.himasali.com

Oletko järjestämässä juhlia? Hima & Sali Catering tarjoaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla suunnittelet ja toteutat onnistuneen tilaisuuden. Catering-kokemusta on vuosien varrella karttunut lukuisista tilaisuuksista juhlatiloissa, yrityksissä ja yksityiskodeissa sekä erityyppisistä tapahtumista Kaapelitehtaalla. Suunnittelemme tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Leipomostamme leivät, kakut ja muut konditoriatuotteet laadukkaista luomuraaka-aineista!

The Art of Cakes

Osoite: Vuoripolku 7, 10210 Inkoo
Puhelinnumero: 0400 420 709
Päätuotteet: Hääkakut, konditoriatuotteet, tilausleipomo
Kotisivut: www.theartofcakes.fi

Kansainvälisesti palkittu The Art of Cakes luo upeita ja ainutkertaisia kakkuja, jotka eivät ole vain päältä kauniita, vaan myös maistuvat todella herkullisilta. Kakkuihimme käytetään vain parhaimpia raaka-aineita, mahdollisuuksien mukaan lähiseudun luomutuottajilta. Uskomattoman aidon näköiset sokerikukat ovat ihan omaa luokkaansa täällä Suomessa.
Jokainen kakku on kuin taideteos, suunniteltu juuri Sinua varten. Kahta ihan samanlaista kakkua emme tee, joten voit olla varma että tilaamasi kakku on uniikki kappale.
The Art of Cakes tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin morsiuspareille. Järjestämme mielellään ylellisen maistiaistilaisuuden, jossa asiakkaat voivat maistella eri kakku- ja täytevaihtoehtoja kahvin kera, samalla kuin kakkua suunnitellaan. Jokaista hääkakkutilausta varten teemme pari luonnosta, johon asiakas voi vaikuttaa, jotta toiveet saadaan toteutettua täydellisesti.

Bake'N Decor

Osoite: Mäntynummentie 2, Lohja
Puhelinnumero: 050 550 7764
Päätuotteet: Kakut, fantasiakakut, hääkakut
Kotisivut: www.bakendecorcafe.fi

Olipa kyseessä syntymäpäivät, valmistujaiset, häät, nimiäiset, kihlajaiset, baby shower -juhlat tai mikä tahansa juhlava tilaisuus, Bake'N Decor Cafe toteuttaa juhlasi teeman mukaisen, herkullisen ja näyttävän täytekakun. Käytämme leipomisessa korkealaatuisia ja luonnollisia, ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettuja, raaka-aineita. Uusien makuyhdistelmien testaaminen on lempipuuhaamme ja tartummekin mielellämme ideoihisi! Valmistamme kakun täysin toiveidesi mukaisesti. Saat meiltä muun muassa laktoosittomat, gluteenittomat ja vegaaniset täytekakut. Huomioimme kaikki ilmoittamasi allergiat ja ruoka-ainerajoitukset täsmällisesti.

Pito-Piiat Ky

Osoite: Urpontie 333, 12240 Hikiä
Puhelinnumero: 0400 518 175 sekä 019 768 800
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, artesaanikakut, astiavuokraus, liinavuokraus, juhlasomistukset
Kotisivut: www.pito-piiat.fi

Yrityksemme ilo ja ylpeys ovat erittäin ammattitaitoiset kondiittorit. Toiveiden hääkakku tai täytekakku useimmiten on sellainen, joka ulkonäöllään ja muodollaan saa kaikki vieraat ihastelemaan tuota kahvipöydän helmeä sekä laittaa makuhermot kihelmöimään. Meille erityisen tärkeää ulkonäön lisäksi on, että kakku maistuu jokaiselle juhlavieraalle. Ammattitaitoon ja pitkään kokemukseemme perustuvat parhaat vinkkimme jaamme kanssanne unelmakakkua sekä muita tuotteita tilatessanne.

Twister Cake Art

Osoite: Uusikaupunki
Puhelinnumero: 040 866 8320
Päätuotteet: Hääkakut, fantasiakakut, tilauskakut
Kotisivut: facebook.com/twistercakeart

Hääkakku on hääjuhlan kruunu ja sen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Valmistamme kakkuja Uudenkaupungin alueella ja myös toimitamme kakut sopimuksen mukaan Rauman ja Turun alueille. Kaikki koristelu on käsityötä, raaka-aineet ja täytteet aidoista marjoista ja hedelmistä omien reseptien mukaan. Valmistamme mielellään myös erikoisempia, perinteisistä hääkakuista poikkeavia luomuksia. Otathan yhteyttä niin katsotaan mitä teille voitaisiin tehdä.

HandyKat

Osoite: Turku
Puhelinnumero: 0400 848 352
Päätuotteet: Kakut, hääkakut, tilauskakut, catering, pitopalvelu
Kotisivut:  www.handykat.fi

Kakku on monen hääjuhlan odotettu, herkullinen hetki. Se on näöltään juhlan teeman tyylinen, syötävän hyvän näköinen ja ennen muuta makuinen. HandyKatin hääkakut täyttävät niin perinteiset kuin erikoiset toiveet. Ideoin mielelläni koko kakun toiveidenne pohjalta. Tai ehkä sinulla on jo valmiina kuva tai visio kakusta, mutta ei ajatusta mausta? Annan myös makuvaihtoehtoihin erilaisia ehdotuksia. Mielikuvituksen saa päästää valloilleen HandyKatin kakkujen kanssa. Kukin kakku on uniikki kädentaitojen teos, jonka mausta ei ole tingitty muruakaan!

Kakkukoristeet & Häämakeiset

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Juhlax

Osoite: Valtakatu 11-13, 94100 Kemi
Puhelinnumero: 050 574 3035
Päätuotteet: Askartelutarvikkeet, somisteet, leivontatarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.juhlax.fi

Astu ostoksille ihanuuksien ihmemaahan! Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita juuri teidän juhliinne. Askartelutarvikkeet palvelee sinua joka tahdot tehdä paljon itse. Leivontatarvikkeista löydät esim. kuorrutteet kakkuihin, kakun koristeet, kakkuvuoat ja paljon muuta. Juhlatarvikkeissa tarjoamme teille esim. valmiita somisteita ja kattaustarvikkeita usein eri teemoin. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä voit tilata meiltä yksilölliset nimikoidut servietit juhliinne. Tervetuloa tutustumaan Juhlax verkkokauppaan!

Hääparatiisi

Osoite: Lahti - Verkkokauppa
Puhelinnumero: 046 595 7930
Päätuotteet: Häätarvikkeet, hääsomisteet, kattaustarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.haaparatiisi.fi

Hääparatiisi tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman häätarvikkeita, esim. hääsomisteet, morsiamen asusteet ja tuotteet häätarjoiluun. Vuokraamme myös hääsomisteita sekä häätarvikekokonaisuuksia. Tärkeimmät arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vuokraamisen tai tilaamisen helppous.

Urjalan Makeistukku

Osoite: Verkkokauppa + myymälä: Turunväylä 52, 31760 Urjala
Puhelinnumero: 010 209 8000
Päätuotteet: Makeiset, häämakeiset, virvoitusjuomat, gluteenittomat makeiset
Kotisivut: www.urjalanmakeistukku.fi

Urjalan Makeistukku on toiminut vuodesta 1991 alkaen ja sen kantava liikeidea on aina ollut "Makeiset kaikille tukkuhintaan". Tästä ei ole tingitty tänä päivänäkään, vaan asiakas voi olla varma, että tuotteet ovat saatavilla edulliseen hintaan. Nykyisin Urjalan Makeistukusta löydät myös laadukkaat kodin mausteet sekä laajan ja edullisen luontaistuotevalikoiman.


Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.