HÄÄKAKUT JA MAKEISET

30.05.2019

Tältä osastolta löydät hääkakkujen tekijöitä, kakkukoristeita sekä muita konditoriatuotteita ja häämakeisia jokaiseen makuun

Hääkakkujen ja konditoriatuotteiden tekijöitä

Konditoria Pink Lemon

Osoite: Metsolankatu 14, 08150 Lohja
Puhelinnumero: 040 720 4083
Päätuotteet: hääkakut, täytekakut, raakakakut, konditoriatuotteet
Kotisivut: www.pinklemon.fi

Yksilölliset herkut ainutlaatuiseen päivään! Valmistamme upeiden fantasiakakkujen lisäksi kaikkea mahdollista herkkubuffettiin, kuten käsintehtyjä vaahtokarkkeja sekä teemapikkuleipiä. Meillä valmistetaan myös erityisruokavalioon sopivat juhlaherkut, kuten täyteläiset raakakakut.

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Chictastic Baking

Osoite: Päivänkakkarantie 10, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 0400 350 104
Päätuotteet: Kakut, fantasiakakut, hääkakut, pitopalvelu
Kotisivut: www.chictastic.fi

Chictastic Baking on pieni espoolainen tilauskonditoria suurella sydämellä. Tarjoamme laajan kattauksen sekä suolaisia että makeita tarjottavia ja erityisesti fantasiakakut ovat käsialaamme, joten ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan elämäsi juhlat!

Hima & Sali Catering

Osoite: Tallberginkatu 1 C (Kaapelitehdas) 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Ravintola, juhlasali, catering, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.himasali.com

Oletko järjestämässä juhlia? Hima & Sali Catering tarjoaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla suunnittelet ja toteutat onnistuneen tilaisuuden. Catering-kokemusta on vuosien varrella karttunut lukuisista tilaisuuksista juhlatiloissa, yrityksissä ja yksityiskodeissa sekä erityyppisistä tapahtumista Kaapelitehtaalla. Suunnittelemme tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Leipomostamme leivät, kakut ja muut konditoriatuotteet laadukkaista luomuraaka-aineista!

Konditoria- ja juhlapalvelu Sokeritähti

Osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo
Puhelinnumero: 050 341 7207
Päätuotteet: Leipomo, pitopalvelu, hääkakut, konditoria
Kotisivut: www.sokeritahti.fi

Olemme pieni konditoria Espoossa, jossa leivotaan kakut ja muut herkut, suolaiset tai makeat rakkaudella. Makumaailma kakussa on meille yhtä tärkeä kuin ulkonäkö. Teemme tuotteet asiakkaan toivomusten mukaisesti, oman ammattitaitomme antaman lisän siivittämänä. Myös erityisruokavaliot onnistuu! Ota yhteyttä, tehdään yhdessä makuelämyksiä.

Olipa kerran konditoria

Osoite: Gyldenintie 2 B, 00200 Helsinki
Puhelinnumero: 045 652 1654
Päätuotteet: Hääkakut, fantasia- ja teemakakut, hääkakkukoristeet ja hääleivonnaiset.
Kotisivut: www.olipakerrankonditoria.fi

Olipa kerran konditoria loihtii satumaiset ja uniikit hääkakut, teemakakut, hääleivokset ja voileipäkakut onnellisimpaan päiväänne! Valmistamme käsintehdyt ja laadukkaat juhlaherkut parhaista raaka-aineista ilolla ja intohimolla konditoriassamme Lauttasaaressa.

Kakkupalvelu Pala

Osoite: Mannerheimintie 113, Helsinki
Puhelinnumero: 044 790 3322
Päätuotteet: Hääkakut, vegaaninen konditoria, konditoriatuotteet
Kotisivut: www.kakkupalvelupala.fi

Konditoriamme Kakkupalvelu Pala sijaitsee Helsingin Ruskeasuolla ja kaikki tuotteemme valmistetaan ammattitaidolla sesongin parhaista raaka-aineista. Tarjoamme perinteisiä konditoriatuotteita trendikkäällä otteella moneen makuun. Valikoimamme vaihtuu satokausia kunnioittaen neljästi vuodessa, muutamia ympärivuotisia herkkuja lukuun ottamatta. Kaikki tuotteemme ovat pähkinättömiä, mantelittomia, soijattomia ja sopivia myös vegaaneille. Osa tuotteista on mahdollista valmistaa gluteenittomista raaka-aineista. Tiedustelut ja tilaukset osoitteeseen nam@kakkupalvelupala.fi. Hääkakkujen hinnaston saa pyydettäessä. Herkuin terkuin, Kakkupalvelu Pala.

Juhlapalvelu Taito Oy

Osoite: Lopentie 1, 11100 Riihimäki
Puhelinnumero: 0400 406 025
Päätuotteet: catering, pitopalvelu, kakut
Kotisivut: www.juhlapalvelutaito.fi

Juhlapalvelu Taito tarjoaa laadukasta pitopalvelua ja ihania käsityönä valmistettuja kakkuja. -Elämäsi suuriin hetkiin- Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Le Petit Kammar - Savonmaan makein leivontakammari

Osoite: Lamperilantie 562, 72100 Karttula (Kuopio)
Puhelinnumero: 040 635 0211
Päätuotteet: Hääkakut, juhlakakut, fantasiakakut, suolaiset leivonnaiset, makeat herkut
Kotisivut: www.lepetitkammar.com

Le Petit Kammar on yhden naisen makea unelma, jossa kaikki kakut, macaronleivokset ja suolaiset hyvät valmistuvat rakkaudella ja vahvalla ammattitaidolla, toiveitanne kuunnellen. Tutustu lisää yritykseni tuotteisiin verkkosivuilla ja seuraa somessa, jonne päivittyvät uusimmat herkut. Ja muista, "juhla ilman kakkua on vain tapaaminen".

Kakkukoristeet & Häämakeiset

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Decora House

Osoite: Elopellontie 1 M, 33470 Ylöjärvi (noutopiste torstaisin klo 10-16.30)
Puhelinnumero: 045 121 5091
Päätuotteet: Juhlatuotteet, hääsomisteet, juhlasomisteet, polttarituotteet, kattaustarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.decorahouse.com

Unohtumattomiin juhlahetkiin! Verkkokaupastamme löydät runsaasti vaihtoehtoja juhlatilan, juhlapöytien ja hääauton koristeluun, hääkakkukoristeet, hääsaippuakuplat sekä paljon muita askartelu- ja häätarvikkeita. Juhlienne teemaan sopivat somisteet on helppo valita laajasta väri- ja mallivalikoimasta. Meiltä saat koristeet myös ristiäisiin, ylioppilasjuhliin ja muihin merkkipäiviin. Luodaan yhdessä persoonalliset ja unohtumattomat puitteet juhliinne!

Juhlax

Osoite: Valtakatu 11-13, 94100 Kemi
Puhelinnumero: 050 574 3035
Päätuotteet: Askartelutarvikkeet, somisteet, leivontatarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.juhlax.fi

Astu ostoksille ihanuuksien ihmemaahan! Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita juuri teidän juhliinne. Askartelutarvikkeet palvelee sinua joka tahdot tehdä paljon itse. Leivontatarvikkeista löydät esim. kuorrutteet kakkuihin, kakun koristeet, kakkuvuoat ja paljon muuta. Juhlatarvikkeissa tarjoamme teille esim. valmiita somisteita ja kattaustarvikkeita usein eri teemoin. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä voit tilata meiltä yksilölliset nimikoidut servietit juhliinne. Tervetuloa tutustumaan Juhlax verkkokauppaan!

Calligraphen

Osoite: Yrttipellontie 1, 90230 Oulu
Puhelinnumero: 02 230 6000
Päätuotteet: Hääkutsut, kiitoskortit ja kaikki muut juhlien painetut materiaalit, folioidut servetit ja juhlasomisteet
Kotisivut: www.calligraphen.fi

Calligraphen.fi sivuilta löydätte kaikkea ihanaa järjestäessänne ikimuistoisia häitä, perhejuhlia, syntymäpäiviä, ristiäisiä tai baby shower juhlia! Valikoimastamme löytyy suuri määrä erilaisia kutsukortteja sekä muita juhlien painotuotteita. Asiakaspalvelumme auttaa teitä olipa kyse painatuksista, kokonaisen korttisarjan löytymisestä juhliin tai vaikkapa ideoinnissa juuri teidän unelmienne kortteihin. Käytössäsi on myös ammattitaitoisen graafikon palvelut.

Hääparatiisi

Osoite: Lahti - Verkkokauppa
Puhelinnumero: 046 595 7930
Päätuotteet: Häätarvikkeet, hääsomisteet, kattaustarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.haaparatiisi.fi

Hääparatiisi tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman häätarvikkeita, esim. hääsomisteet, morsiamen asusteet ja tuotteet häätarjoiluun. Vuokraamme myös hääsomisteita sekä häätarvikekokonaisuuksia. Tärkeimmät arvomme ovat asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja vuokraamisen tai tilaamisen helppous.

Urjalan Makeistukku

Osoite: Verkkokauppa + myymälä: Turunväylä 52, 31760 Urjala
Puhelinnumero: 03 546 6300
Päätuotteet: Makeiset, häämakeiset, virvoitusjuomat, gluteenittomat makeiset
Kotisivut: www.urjalanmakeistukku.fi

Urjalan Makeistukku on toiminut vuodesta 1991 alkaen ja sen kantava liikeidea on aina ollut "Makeiset kaikille tukkuhintaan". Tästä ei ole tingitty tänä päivänäkään, vaan asiakas voi olla varma, että tuotteet ovat saatavilla edulliseen hintaan. Nykyisin Urjalan Makeistukusta löydät myös laadukkaat kodin mausteet sekä laajan ja edullisen luontaistuotevalikoiman.

TD Circus Oy

Osoite: Hermanninkatu 18 B, 33610 Tampere
Puhelinnumero: 040 413 1015
Päätuotteet: Suklaalähteiden myynti, vuokraus ja maahantuonti.
Kotisivut: www.tdcircus.fi

Laadukkailla ja näyttävillä suklaalähteillä luot erikokoisiin juhliin ihanan suklaanautinnon ja ohjelmanumeron. Vuokraa suurempiin juhliin ammattikäyttöön tarkoitettu suklaalähde tai osta verkkokaupastamme pieniin juhliin ja kotikäyttöön soveltuva suklaalähde. Myymme myös ammattikäyttöön tarkoitettuja suklaalähteitä. Valikoimastamme löydät myös suklaalähteisiin soveltuvaa laadukasta belgialaista suklaata (maito-, valko- ja tumma suklaa), jotka on helppo sulattaa mikroaaltouunissa omassa pussissaan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.