KAUNEUSPALVELUT

29.05.2019

Ennen kameran eteen astelua kannattaa valita hyvä meikkaaja, kampaaja ja kauneutesi tai komeutesi hoitaja!

Meikkaajat & kosmetiikka

Glitternisti

Osoite: Verkkokauppa, liikkuva palvelu
Puhelinnumero: 040 576 3137
Päätuotteet: glitterit, ekoglitterit, glitteribaari, häämeikki, polttarit
Kotisivut: www.glitternisti.com

Tilaa ihanat glitterit, ekoglitterit, siirtotatuoinnit ja ihotimantit verkkokaupastamme! Oli sitten kyseessä yrityksesi bileet, häät, lapsesi syntymäpäivät, polttarit tai festarit, voit myös tilata glittertiimin paikalle. Glitternisti-, eli glittermeikkitiimin, voi tilata mihin tahansa tapahtumaan Suomessa välillä HKI-Rovaniemi. Pystymme toteuttamaan hileunelmat myös Eco -sarjamme luontoystävällisillä ekoglittereillä!

Villi Vanilja

Osoite: Pohjoinen Makasiinikatu 6, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 040 486 5136
Päätuotteet: kampaamo, meikit, kauneushoitola, häämeikki, hääkampaukset
Kotisivut: www.villivanilja.fi

Parturi-kampaajamme Helsingin keskustassa loihtivat morsiusparin, sekä tarvittaessa isommankin seurueen hiuksiin upeat värit, leikkaukset ja kampaukset. Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle hääseuruetta kaunistamaan n.200km säteellä Hg:istä
Kauneushoitolassamme hoidamme kasvot heleäksi ja puhtaaksi HydraFacialilla ja Dermapen-mikroneulauksella sekä Exuviancen hoidoin, vartalolle teemme silottavat sokeroinnit sekä rentouttavat, kosteuttavat ja turvotusta poistavat Bernard Cassieren hoidot. Ammattitaitoiset meikkaajamme/maskeeraajamme luovat upeat ja kestävät häämeikit MAKE UP FOR EVERin tuotteilla ja sormusta on hyvä esitellä juuri manikyroiduin käsin. Kaunista ja ikimuistoista hääpäivää!

Bruk Hair Design

Osoite: Yliopistonkatu 26 20100 Turku
Puhelinnumero: 044 241 3221
Päätuotteet: Kampaamo, parturi, hääkampaukset, juhlakampaukset
Kotisivut: www.brukhair.fi

Bruk on nuorekas, uusia tuulia seuraava parturi-kampaamo josta ideat eivät lopu kesken. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Turun kävelykadulla, Kestilän talossa. Nähdään Brukissa!

Makeup Artist Tiina Ylikahri

Osoite: Liikkuva palvelu, Helsinki
Puhelinnumero: 040 500 0985
Päätuotteet: Meikkaus- ja maskeerauspalvelut, häämeikki, meikinopastukset
Kotisivut: www.makeuptiinaylikahri.com

Olen Tiina, pääkaupunkiseudulla toimiva kokenut ja ammattitaitoinen meikkaaja-maskeeraaja. Ota yhteyttä ja loihdin sinulle unelmiesi häämeikin! Halutessasi saat kauttani myös hääkampaajan ja liikumme omalla autolla tarvittaessa kotiisi, hotellille, juhlapaikalle tai mihin ikinä toivotkin.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.