KAUNEUSPALVELUT

28.07.2022

Ennen kameran eteen astelua kannattaa valita hyvä meikkaaja, kampaaja ja kauneutesi tai komeutesi hoitaja!

Meikkaajat & kosmetiikka

Glitternisti

Osoite: Verkkokauppa, liikkuva palvelu
Puhelinnumero: 040 576 3137
Päätuotteet: glitterit, ekoglitterit, glitteribaari, häämeikki, polttarit
Kotisivut: www.glitternisti.com

Tilaa ihanat glitterit, ekoglitterit, siirtotatuoinnit ja ihotimantit verkkokaupastamme! Oli sitten kyseessä yrityksesi bileet, häät, lapsesi syntymäpäivät, polttarit tai festarit, voit myös tilata glittertiimin paikalle. Glitternisti-, eli glittermeikkitiimin, voi tilata mihin tahansa tapahtumaan Suomessa välillä HKI-Rovaniemi. Pystymme toteuttamaan hileunelmat myös Eco -sarjamme luontoystävällisillä ekoglittereillä!

Villi Vanilja

Osoite: Pohjoinen Makasiinikatu 6, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 040 486 5136
Päätuotteet: kampaamo, meikit, kauneushoitola, häämeikki, hääkampaukset
Kotisivut: www.villivanilja.fi

Parturi-kampaajamme Helsingin keskustassa loihtivat morsiusparin, sekä tarvittaessa isommankin seurueen hiuksiin upeat värit, leikkaukset ja kampaukset. Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle hääseuruetta kaunistamaan n.200km säteellä Hg:istä
Kauneushoitolassamme hoidamme kasvot heleäksi ja puhtaaksi HydraFacialilla ja Dermapen-mikroneulauksella sekä Exuviancen hoidoin, vartalolle teemme silottavat sokeroinnit sekä rentouttavat, kosteuttavat ja turvotusta poistavat Bernard Cassieren hoidot. Ammattitaitoiset meikkaajamme/maskeeraajamme luovat upeat ja kestävät häämeikit MAKE UP FOR EVERin tuotteilla ja sormusta on hyvä esitellä juuri manikyroiduin käsin. Kaunista ja ikimuistoista hääpäivää!

Bruk Hair Design

Osoite: Yliopistonkatu 26 20100 Turku
Puhelinnumero: 044 241 3221
Päätuotteet: Kampaamo, parturi, hääkampaukset, juhlakampaukset
Kotisivut: www.brukhair.fi

Bruk on nuorekas, uusia tuulia seuraava parturi-kampaamo josta ideat eivät lopu kesken. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Turun kävelykadulla, Kestilän talossa. Nähdään Brukissa!

MABEL

Osoite: Korkeavuorenkatu 11, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 041 319 5845
Päätuotteet: kauneushoitola, esteettiset hoidot, ihonhoito, hyvinvointi
Kotisivut: www.mabel.fi

Hääpalvelumme auttavat sinua saavuttamaan upean ja säteilevän ihon hääpäiväksi! Hoidoillamme voimme häivyttää juonteita, korostaa luonnollisesti kasvonpiirteitä sekä tehdä ihosta säteilevä elämäsi tärkeimpää päivää varten. Hääpäivänä myös meikki näyttää paremmalta, kun iho on valmiiksi hyvässä kunnossa ja hehkuva.
Pääset tutustumaan lisää palveluihimme maksuttomassa konsultaatiossa. Lämpimästi tervetuloa!

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.