HÄÄKYYDIT JA JUHLA-AUTOT

29.05.2021

Limusiini, hevoskyyti vai joku muu juhlapirssi? Tutustu juhla-autoihin ja kuljetuspalveluihin ja valitse omasi!

Juhlakyydit

ACME Limo Service

Osoite: Liikkuva palvelu, kotikaupunki Helsinki
Puhelinnumero: 050 530 4009
Päätuotteet: Hää- ja juhlakuljetukset
Kotisivut: www.acmelimoservice.com

Tyylikkäät kulkuneuvot erilaisiin tilaisuuksiin. Autot ovat liikenteessä normaalisti vapusta lokakuun loppuun. Erillisen sopimuksen mukaan kuljetuksia voidaan suorittaa myös muina aikoina.

Rosebus Oy - Limousine - Hääkuljetukset

Osoite: Heposenkatu 5, 48600 Kotka
Puhelinnumero: 0440 848 660
Päätuotteet: Hää- ja juhlakuljetukset, limusiinit, limousinet
Kotisivut: www.rosevip.fi

Rosebus Oy tarjoaa hää- ja juhlakuljetukset limousine kalustolla. Hääpäiväsi on elämäsi ehkä tärkein päivä. Mikset kruunaisi sitä myös ikimuistoisella ja tapahtuman arvoisella kuljetuksella. Myös polttari ja häävieraskuljetukset. Annamme mielellämme kilpailukykyisen kuljetustarjouksen. Varmista, ennen hääsesonkia että saat aidon ja oikean limusiinin erikoispäivänäsi.

Vauhtifarmin hääauto

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet:
Juhlatila, kokouspaketit, catering, tyhy-päivät, edustussaunatilat, polttaripaketit, ohjelmapalvelut, yritystapahtumat. elämykset: värikuulasota, airsoft, ARMY-rata, jousiammunta, combat archery = jousiammuntapeli, vaijeriliuku, kuplafutis, itsepuolustus, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku, beachlentis, maalaiskisailut, roolipelit, filmifestarit, edustussaunat, lämmitetty uima-allas, hääauto

Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmin yhteistyökumppani GETAWAY CARS vuokraa Dodge Challenger RT plus auton hääautoksi. Autossa on V8 moottori ja 375hv tehoja. Jos kaipaat avoautoa, niin silloin kannattaa vuokrata Fors Mustang. Tämä auto ei jätä ketään kylmäksi! Tyylikkäämmin et kirkolta voi poistua.

Hessi-Talli

Osoite: Kyläsuontie, 31720 Urjalankylä
Puhelinnumero: 040 586 1937
Päätuotteet: Hevoskyydit, polttariajelut, ratsastustunnit
Kotisivut: www.hessitalli.fi

Tarpeen mukaan järjestämme ajelutuksia hääajoista polttari- ja eläkkeellejäämiskyydityksiin nelipyöräkärryillä tai miksei talvella lumitilanteen salliessa myös reellä (sisältäen rekiryijyn ja taljat). Hääkyyditykset lähtöhinta alk. 200 € lähialueella, lisäksi kuljetuskulu 0,50 € /km lisämaksu. Uusilla hienoilla Surrey vaunuilla 400 € yksiköllä tai 6-8 hengen Vis a vis vaunuilla parivaljakolla 600 €. Polttariajelutukset mieluiten Hessi-tallilla Urjalankylässä. Hevosen vuokra 25 €/ tunti.

Karaoketaxi

Osoite: Kotikaupunki Helsinki
Puhelinnumero: 0600 05 06 07
Päätuotteet: Polttari- ja juhlakyydit, tilausajoa Cessna 182 lentokoneella
Kotisivut: www.karaoketaxi.fi

Polttariseurueiden kannattaa ehdottomasti kokeilla! Karaoketaxin kotitallista löytyy kaksi huippuvarusteltua Mercedeksen tila-autoa. Molemmat mobiilit tarjoavat elämyksiä kovasta vauhdista, laajoista soittolistoista ja parhaista karaokelaitteista nauttiville kyytiläisille. Rock on!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.