OHJELMAA HÄIHIN

19.07.2022

Hyvä ruoka, hyvät juomat, hyvä ohjelma ja hyvä tunnelma luovat onnistuneet juhlat. Täältä löydät häihisi musiikki- ja ohjelmapalveluita.

Musiikkia & ohjelmatoimistoja

Brand New Classics

Osoite: Tehtaankatu 8 A 4, 00140 Helsinki
Puhelinnumero: 040 566 5532
Päätuotteet: Musiikki, hääbändi, bilebändi
Kotisivut: www.brandnewclassicsband.com


Brand New Classics on viidestä energisestä nuoresta ammattimuusikosta koostuva groovaava bilebändi. Ohjelmistosta löytyy laaja valikoima pop-rockia, soulia, funkkia sekä tunnettuja rock-klassikoita 50-luvulta nykypäivään. Ohjelmisto koostuu sekä kansainvälisistä että kotimaisista hiteistä, jotta voitaisiin tarjota mahdollisimman viihdyttävä kokonaisuus juhlakansalle. Bändi toteuttaa kokeneella otteella asiakkaan vaativimmatkin toivekappaleet ja tarvittaessa hoitaa koko illan viihteen taustamusiikkia myöten. Yhtyeellä on takana lukuisia ravintola-, hää-, sekä yritystilaisuuksia. Brand New Classics muotoutuu myös akustiseksi duoksi, jossa solisti Markus Hämäläisen rouheaa laulua säestää kaksi kitaraa, tai kitara ja basso.

DJ- ja karaokepalvelu Popmaster

Osoite: Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio
Puhelinnumero: 010 292 5290
Päätuotteet: DJ-palvelut, karaoke-, äänentoisto- ja valolaitteiden vuokraus
Kotisivut: www.popmaster.fi

Kokoa kätevästi oma juhlapakettisi. Kaikki Popmasterin paketit sisältävät kuuden tunnin mittaisen DJ- ja/tai karaokekeikan laitteineen. Kaikki paketit mahdollistavat asiakkaan toimittaman kuvamateriaalin valokuvien ym. esittämisen paketteihin sisältyvillä näytöillä. Tilaa laadukas viihdepakettisi yksinkertaisen mukavasti!

DjPalvelut.fi

Osoite: Turku, Pori, Helsinki, Jyväskylä, Espoo, Lahti, Tampere, Rauma, Vantaa
Puhelinnumero:
044 570 0551
Päätuotteet: Dj- ja Karaokepalvelut, laitevuokraus ja valosisustus
Kotisivut:  www.djpalvelut.fi

Sivuillamme pääset itse rakentamaan Dj-pakettisi ja näet suoraan tarkan hinnan mitä se tulisi maksamaan, ilman piilokuluja. Toteutammenoin 400 hää/yksityistilaisuutta vuodessa, joten meiltä saat varmasti ammattitaitoisen soittajan. Voit olla yhteydessä Dj:n kanssa hyvissä ajoin ennen tilaisuutta sopiaksesi musiikkitoiveista ja muista tärkeistä asioista. Tilaa Dj/karaoke meiltä vaivattomasti. Vastaamme sinulle viimeistään 24h sisällä. Lue myös asiakkaiden palautteet kotivisuiltamme.

BileDj

Osoite: Länsi-Suomi, Etelä-Suomi, Keski-Suomi
Puhelinnumero: 044 570 0551
Päätuotteet: DJ-palvelut, karaoke, bändit, trubaduurit, duot, stand up, valon ja äänen vuokraus
Kotisivut: www.ohjelmanurkka.fi/biledj

Meiltä löydät selkeästi hinnoitellut DJ-paketit ja mitä ne pitävät sisällään. Hinnastoon ja sisältöön pääset tutustumaan sivuillamme. Vuokraamme myös edulliseen hintaan äänentoisto- ja valotekniikkaa. Meidän kauttamme järjestyy myös illan muu ohjelma kuten bändit, Koomikot, Taikurit, ynnä muut viihteen osaajat.

Ohjelmanurkka - Tapahtumatuotanto

Osoite: Laitila, Hollola ja koko Suomi
Puhelinnumero: 044 570 0551
Päätuotteet: DJ:t, ääni- ja valotekniikka, Laitevuokraus, valaistukset sekä videoprojisoinnit.
Kotisivut: www.ohjelmanurkka.fi

Ohjelmanurkka Oy on tapahtumatuotantoon ja Dj-palveluihin erikoistunut firma. Tuotamme ohjelmaa tapahtumatekniikasta, dj- ja karaokepalveluihin sekä videoprojisointeihin ja valaistuksiin. Dj-palveluissa olemme kiistatta Suomen suurimpia toimijoita. Iso osa kalustostamme on myös vuokrakäytössä, joten jos haluat toteuttaa tekniikan itse ja vain laitteet uupuvat, ota meihin yhteyttä. Vastaamme tarjouspyyntöihin aina vähintään 24 tunnin sisällä.

Ohjelmapalvelu Akrobaatti.fi ja Akrobaatti Jani Hurmerinta

Osoite: Vantaa
Puhelinnumero: 041 504 7038
Päätuotteet: Ohjelmatoimisto, juhlasuunnittelu, tulishow
Kotisivut: www.akrobaatti.fi

Tapahtumatoimisto akrobaatti.fi on juhliin erikoistunut tapahtumatuottaja. Yhdessä luodut haasteet viedään toivottuun lopputulokseen, ja laatutakuumme antaa asiakkaalle mielenrauhan. Tuliakrobaatti Jani Hurmerinta on täysipäiväinen esiintyjä. 20 vuoden akrobatiaura ja opiskelu venäjän valtion sirkuskoulussa ovat ovat vieneet hänen tulishown sille tasolle missä se nykyään on. Jani Hurmerinta on kiistatta suomalaisen tulitaiteen kärkinimiä.

Hurma Tuotanto

Osoite: Runeberginkatu 4C A 11, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: juhlatilat, ohjelmapalvelu, tapahtumatuotanto, catering
Kotisivut: www.hurmatuotanto.fi

Hurma Tuotanto Oy on helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu laadukas ohjelmatoimisto ja tapahtumatuottaja. Meiltä löydät esiintyjät cover-bändeistä tanssiryhmiin ja tunnettuihin tähtiartisteihin. Autamme sinua, oli tarve sitten yksittäiselle esiintyjälle tai koko tilaisuuden suunnittelu ja toteutus avaimet käteen -periaatteella.

Esiintyjät & Seremoniamestarit

Taikuri Kim Wist

Osoite: Espoo
Puhelinnumero: 040 502 2867
Päätuotteet: Stand up taikuus, Close up taikuus, taikuutta lapsille sekä koko perheelle
Kotisivut: www.kimwist.com

Hyvä esiintyjä nostaa hääjuhlan tunnelman kattoon. Suomen kysytyin ammattitaikuri Kim Wist tekee juuri tämän. Ette tule pettymään! Erittäin humoristinen ja karismaattinen ohjelma jolla on täysi laatutakuu!

HiMO

Osoite: Lönnrotinkatu 28 A, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 570 2195
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, häätanssi, ohjelmapalvelut
Kotisivut: myhimo.fi

HiMOn ohjelmanumerot ovat häiden timanttinen huipennus! Karismaattiset, kokeneet esiintyjät hääjuhliinne! HiMO tarjoaa seuraavia esityksiä: Burleskitanssin esitys - shimmy, shake, bump and grind! Tyylikkäästi pikkutuhmaa, ohjelmanumeroina mm. satujen olennot, merirosvot, villit kissat ja kuvitteelliset hahmot!  Tribal Fusion Bellydance - eksoottista ja viehkeää, tämä maagisen naisellinen yhdistelmä ei jätä ketään kylmäksi! Menevät lattarit täynnä tyylikkäitä sheikkauksia: salsa, bachata, rumba cubana!
Shown lisäksi onnistuu opetustuokio (twerk, salsa, charleston, burleskitanssi, heels) tanssikilpailu tai juhlaväen tanssitus. Pyydä tarjous!

Juontaja & seremoniamestari Kristoffer Ignatius

Osoite: Helsinki
Puhelinnumero: 050 321 7394
Päätuotteet: Juontaja, seremoniamestari, isäntä, host, sisällöntuottaja, markkinointi
Kotisivut: @ignaattius

Rakkausjuhla ilman turhaa stressiä ohjelmasta tai sen sujuvuudesta, palkaa oma seremoniamestari! Juontaja pitää tilaisuuden kasassa ja huolehtii, että kaikki tapahtuu ajallaan ja suunnitellusti. Samalla ei tarvitse miettiä, kuka puhuu mikkiin ja muistuttaa vieraita milloin mistäkin! Pystyn auttamaan häissä musiikkilistojen laatimisessa, sekä dj- ja karaokepalvelut onnistuvat erikseen sovittuna! Kauttani myös muita esiintyjiä, sekä juontajia!

VIP Bartenders

Osoite: Melkonkatu 16 A, 1. krs, 00210 Helsinki
Puhelinnumero: 0400 393 504
Päätuotteet: Baarimestaripalvelut, hääbaarit
Kotisivut: www.vipbartenders.fi

VIP Bartenders tarjoaa ensiluokkaista baarityöskentelyä yhdistäen sen viihdyttävään show`on lentävien pullojen, rullaavien shakerien ja tottakai maistuvien drinkkien kera. VIP Bartenders on myös Talent Suomi 2011 -voittaja! Buukkaa, näe ja koe Suomen parhaat showbaarimestarit tarjoilemassa juhlissasi elokuvamaiseen näytöstyyliin!

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.