MUUT HÄÄPALVELUT

12.05.2019

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain erikoista, jotain hyödyllistä? Täältä löydät mielenkiintoisia yrityksiä, joille ei ole omaa kategoriaa hakemistossamme.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain erikoista, jotain hyödyllistä? Täältä löydät mielenkiintoisia yrityksiä, joille ei ole omaa kategoriaa hakemistossamme.

Karhujää Oy

Osoite: Hiidenportti 12, Helsinki (noutopiste) + verkkokauppa
Puhelinnumero: 0400 989 337
Päätuotteet: jää, jääpalat, kuivajää, jäämurska, jääveistokset
Kotisivut: www.karhujaa.fi

Karhujää Oy on yritys joka toimittaa valmiit pakastejääpalat asiakkaille 24 h vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Jos vastaanne tulee tilanne jossa tarvitsette jäätä juhliin tai mihin tahansa muihin tilaisuuksiin, joko kylmäsäilytyksen taikka vain tuotteen näyttävyyden kannalta, meiltä löytyy ratkaisu. Yrityksemme muut tuotteet ovat JÄÄMURSKA, KUIVAJÄÄ, KUUTIOJÄÄ, sekä meiltä on myös mahdollisuus tilata Jääveistoksia.

VIP Bartenders

Osoite: Melkonkatu 16 A, 1. krs. 00210 Helsinki
Puhelinnumero: 0400 393 504
Päätuotteet: Baarimestaripalvelut
Kotisivut: www.vipbartenders.fi

VIP Bartenders tarjoaa ensiluokkaista baarityöskentelyä yhdistäen sen viihdyttävään show`on lentävien pullojen, rullaavien shakerien ja tottakai maistuvien drinkkien kera. VIP Bartenders on myös Talent Suomi 2011 -voittaja! Tsekkaa 5 minuuttia pitkä trailerimme TÄSTÄ niin saat heti käsityksen siitä mitä me teemme! Buukkaa, näe ja koe Suomen parhaat showbaarimestarit tarjoilemassa juhlissasi elokuvamaiseen näytöstyyliin!

Lahjapalvelu Gift Gourmet

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 555 7374
Päätuotteet: Lahjapalvelu, herkkukauppa, herkkukorit
Kotisivut: www.giftgourmet.fi

Lahjapalvelu Gift Gourmet on erikoistunut yksilöllisiin lahjoihin. Pyyhkeistä koottu hääkakkulahja on vain yksi idea - teemme upeita herkkukoreja, kauttamme voit tilata kaasoille hemmottelulahjat tai vaikka käsintehdyt, kauniit rusetit juhlatilaan koristeeksi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.