MUUT HÄÄPALVELUT

17.05.2021

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain erikoista, jotain hyödyllistä? Täältä löydät mielenkiintoisia yrityksiä, joille ei välttämättä ole omaa kategoriaa hakemistossamme.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain erikoista, jotain hyödyllistä? Täältä löydät mielenkiintoisia yrityksiä, joille ei ole omaa kategoriaa hakemistossamme.

Karhujää Oy

Osoite: Tukkutori - Vanha Talvitie 10, 00580 Helsinki (noutopiste) + verkkokauppa
Puhelinnumero: 0400 989 337
Päätuotteet: jää, jääpalat, kuivajää, jäämurska, jääveistokset
Kotisivut: www.karhujaa.fi

Karhujää Oy on yritys joka toimittaa valmiit pakastejääpalat asiakkaille 24 h vuorokaudessa jokaisena viikonpäivänä. Jos vastaanne tulee tilanne jossa tarvitsette jäätä juhliin tai mihin tahansa muihin tilaisuuksiin, joko kylmäsäilytyksen taikka vain tuotteen näyttävyyden kannalta, meiltä löytyy ratkaisu. Yrityksemme muut tuotteet ovat JÄÄMURSKA, KUIVAJÄÄ, KUUTIOJÄÄ, sekä meiltä on myös mahdollisuus tilata Jääveistoksia.

Picaset

Osoite: Höyläämötie 18 A, 4. krs, 00380 Helsinki
Puhelinnumero: 09 684 1066
Päätuotteet: Painotuotteet, kutsut, infokortit, menut, paikkakortit, paikkakartta, häälehdet, hääkutsut, vieraskirjat, tarrat, etiketit, kiitoskortit
Kotisivut: www.picaset.fi

Picaset on monipuolinen painotalo. Meiltä saat kaikki häiden painotuotteet laadukkaasti ja vuosien ammattitaidolla. Meiltä onnistuu eriväriset folioinnit sekä kulta- ja hopeapainatukset. Suurin osa asiakkaistamme toimittaa meille valmiin painoaineiston, mutta meiltä saa myös apua tiedoston suunnitteluun ja valmistamiseen. Hoidamme tarvittaessa myös kuorien painatuksen ja kutsujen postituksen. Toimitamme tuotteita ympäri Suomen. Jos liikut Helsingissä päin, olet lämpimästi tervetullut katsomaan eri paperivaihtoehtoja ja painettuja malleja! ❤️ Kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostitse

VIP Bartenders

Osoite: Melkonkatu 16 A, 1. krs. 00210 Helsinki
Puhelinnumero: 0400 393 504
Päätuotteet: Baarimestaripalvelut
Kotisivut: www.vipbartenders.fi

VIP Bartenders tarjoaa ensiluokkaista baarityöskentelyä yhdistäen sen viihdyttävään show`on lentävien pullojen, rullaavien shakerien ja tottakai maistuvien drinkkien kera. VIP Bartenders on myös Talent Suomi 2011 -voittaja! Tsekkaa 5 minuuttia pitkä trailerimme TÄSTÄ niin saat heti käsityksen siitä mitä me teemme! Buukkaa, näe ja koe Suomen parhaat showbaarimestarit tarjoilemassa juhlissasi elokuvamaiseen näytöstyyliin!

Lahjapalvelu Gift Gourmet

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 555 7374
Päätuotteet: Lahjapalvelu, herkkukauppa, herkkukorit
Kotisivut: www.giftgourmet.fi

Lahjapalvelu Gift Gourmet on erikoistunut yksilöllisiin lahjoihin. Pyyhkeistä koottu hääkakkulahja on vain yksi idea - teemme upeita herkkukoreja, kauttamme voit tilata kaasoille hemmottelulahjat tai vaikka käsintehdyt, kauniit rusetit juhlatilaan koristeeksi.

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Olemme pesula, joka on erikoistunut mm. hääpukujen pesuun ja viimeistelyyn. Hääpuku on arvokas hankinta, joten sen oikeanlaisella puhdistamisella voidaan puvun arvoon vaikuttaa satojen eurojen arvosta. Olemmekin yli 13 vuoden aikana palauttaneet satoja hääpukuja takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Huollamme myös muut juhlapuvut ja miesten puvut ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Lisäksi vuokraamme juhlaasi laadukkaat pöytäliinat ja kangasservetit. Verkkosivuillamme on myös verkkokauppa, jonka kautta voit toimittaa hääpukusi meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa.

Ideakoru

Osoite: Naakankatu 8, 29200 Harjavalta
Puhelinnumero: 050 378 1189
Päätuotteet: Korut, tekstikorut, korulahjat, huomenlahjat, kiitoslahjat
Kotisivut: www.ideakoru.fi

Ideakoru on tehnyt Suomessa käsityönä vuodesta 2004 yksilöllisiä tekstikoruja sterlinghopeasta. Huomenlahjoihin, kaasojen ja bestmanien kiitoskoruihin olemme hakanneet merkki kerrallaan ikimuistoisia sanoja ja numeroita jo tuhansia. Jokainen koru on yksilöllinen ja kätkee sisälleen tarinan. Inspiraation lähteenä voit käydä tutustumassa kotisivuihin. Ideakorun löydät myös Instagramista ja Facebookista.

Biisipaja

Osoite: Tampere
Puhelinnumero: 050 326 6996
Päätuotteet: Persoonalliset tilausbiisit, juhlamusiikki, häämusiikki, häälaulut
Kotisivut: www.biisipaja.fi

Biisipaja tekee oikeista ihmisistä kertovia uniikkeja, henkilökohtaisia ja tosia tilausbiisejä, jotka on sanoitettu, sävelletty ja sovitettu kohteidensa näköisiksi ja tilaajan toiveita kuunnellen. Voit tilata esimerkiksi ainutkertaisen häätanssin tai juhlan kohokohtana esitettävän oman kappaleen. Biisistä on mahdollista saada nuotit ja demo tai parempilaatuinen kuunneltava tallenne. Saat halutessasi Biisipajalta sooloesiintyjän tai bändin esittämään tilauskappaleen ja hoitamaan muunkin juhlamusiikin samalla!


Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.