PUKEUTUMINEN

22.07.2022

Ladies & Gentlemen - morsiamet ja sulhaset, olet sitten ostamassa uutta tai käytettyä, vuokraamassa tai teettämässä hää- tai juhlapukua, tältä osastolta löytyy taatusti asiantuntevat ammattilaiset avuksesi kaikkiin pukeutumiseen liittyviin hankintoihisi! Tutustu myös pesulapalveluihin hakemiston alaosassa.

Juhlapukeutuminen

Ateljé Tuhkimotarina

Osoite: Pohjolankatu 43, 00610 Helsinki
Puhelinnumero: 050 383 6803
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, asusteet, hääpuvut, verkkokauppa
Kotisivut: www.ateljetuhkimotarina.fi

Ateljé Tuhkimotarinassa Vuoden hääpukusuunnittelija 2018 ja 2022 Heidi Tuisku valmistaa unelmiesi hääpuvut mittojesi ja toiveittesi mukaan. Liikkeessä ja verkkokaupassa myynnissä myös kaikkea muuta mitä voit tarvita häälookisi muodostamiseen: bolerot, hunnut, alushameet, alusvaatteet, kengät ja korut useilta eurooppalaisilta ja suomalaisilta tekijöiltä.

Ompelimo Midinette

Osoite: Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo
Puhelinnumero: 040 510 9686
Päätuotteet: Hääpuvut, morsiuspuvut, juhlapuvut, mittatilauspuvut, korjausompelimo
Kotisivut: www.midinette.fi

Midinetestä löytyy valmiita omia mallikappaleita hääpuvuista sekä vaihtuva valikoima mm. Bianco Eventon pukuja. Bolerot, hunnut sekä muut asusteet ja korut myös valikoimissamme. Tule tutustumaan valikoimaan Espoon ompelimoomme. Teemme muutokset ja korjaukset myös omaan pukuusi, varaathan ajan hyvissä ajoin!

Valkoinen Kreivitär

Osoite: Mannerheiminkatu 23, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 020 759 7760
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, asusteet, miesten pukujen vuokraus
Kotisivut: www.valkoinenkreivitar.fi

Valkoinen Kreivitär on monipuolinen juhlapukuliike, josta saat kaiken pukeutumiseen saman katon alta naisille, miehille ja lapsille. Käymme vuosittain läpi juhlamuodin ja trendit messuilla ja tuomme ihanimmat uutuudet myymälään. Facebookissa on aina ajankohtaiset tarjoukset, uutuudet ja uutiset. Muista myös korjausompelu ja tilausompelimomme!

Gladis

Osoite: Kappalaisentie 49, Hausjärvi
Puhelinnumero: 040 719 2005
Päätuotteet: Juhlapuvut, kaasojen puvut, juhlamekot
Kotisivut: www.gladis.fi

Gladis on pieni yksilöllinen juhlamekkoputiikki Riihimäellä, joka on avoinna joustavin aukioloajoin ajanvarauksella. Kerran kuussa kaikki kaasojen puvut 60€ kpl!

Ajan Ommel

Osoite: Salpausselänkatu 32, 45100 Kouvola
Puhelinnumero: 0400 540 870
Päätuotteet: Morsius- ja juhlapuvut, pukuvuokrausta, ompelupalvelut
Kotisivut: www.ajanommel.fi

Tervetuloa sovittamaan valmiita morsiuspukuja mallistostamme. Valitaan sopiva malli juuri sinulle tai suunnitellaan unelmiesi morsiuspuku yhdessä. Valmistamme myös uniikkipukuja mittatilaustyönä ammattitaidolla. Kauttamme saat laadukkaita morsiuskankaita; satiinit, silkit, pitsit ym. Kankaita myynnissä myös kotiompelijalle! Valikoimastamme löydät myös laadukkaita morsiustarvikkeita; tiarat, hunnut, korut ym.

Lady´s Laces

Osoite:  Pieni Roobertinkatu 5, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 09 675 792
Päätuotteet: Alusasut, alusvaatteet, rintaliivit, yöasut, sukat, sukkahousut, sukkanauhaliivit, bodyt, korsetit, t-paitaliivit
Kotisivut: www.ladyslaces.com

Lady´s Laces on naisten alusasujen erikoisliike. Meiltä löydät laajan ja laadukkaan valikoiman Euroopan parhaiden valmistajien alusasuja, yöasuja ja uima-asuja. Meiltä löytyy myös harvinaisempia kokoja ja malleja! Kokoja on A-kupista H-kuppiin, ympärysmittoja 65:sta 110+:aan. Morsiamelle meillä on kauniita olkaimettomia liivejä tai korsetteja sekä sukkanauhaliivejä.

Ompelimo Paju

Osoite: Aleksanterinkatu 3, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 044 329 2300
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, pukuvuokraamo, miestenpuvut, korjausompelimo, mittatilausompelimo, vuokrapuvut
Kotisivut: www.ompelimopaju.fi

Hyvän mielen ompelimo ja pukuvuokraamo Lahdessa! Meillä on pitkä kokemus mittatilausvaatteiden tekemisestä ja saatat myös yllättyä, kuinka edullista laadukkaan ja varmasti kestävän vaatteen tekeminen on. Ostitko kauniin hääpuvun, mutta se on liian suuri? Sovitetaan hääpukusi juuri sinulle sopivaksi! Varaa sovitusaika hääpuvun tai tanssiaispuvun korjaamiseen tai mittatilauksen suunnitteluun. Meiltä löydät myös vuokrafrakit, mustat puvut, liivit, kravatit ja kengät. Koko setti tyylikkäässä paketissa tyylikkäälle miehelle!

Ompelimo JennaR

Osoite: Näsilinnankatu 32 , Tampere
Puhelinnumero: 045 150 9504
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, korjausompelu, asusteet, hääpuvut, juhlapuvut
Kotisivut: www.ompelimojennar.fi

Ompelimo JennaR valmistaa unelmiesi hääpuvun mittojen mukaan juuri sinulle. Puvut valmistetaan tiloissamme Tampereella. Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelutapaaminen, niin jutellaan lisää. Mikäli unelmiesi puku löytyi jo valmiina, mutta kaipaa hieman muokkaamista, löytyy palveluistamme myös ammattitaitoinen korjausompelu. Valikoimista löytyy myös valmiita tuotteita, kuten asusteita, sekä tuotteita pukusi suojaukseen.

Pukuliike Fauna

Osoite: Savonkatu 17, 70100 Kuopio
Puhelinnumero: 044 523 3606
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, miesten puvut, asusteet, myynti ja vuokraus, ompelupalvelu liikkeen pukuihin
Kotisivut: www.pukuliikefauna.com

Pukuliike Fauna on juhla- ja morsiuspukuliike jossa on ajatonta tyylikkyyttä miehille, naisille ja lapsille. Miesten juhlapukumallistossa on Itä-Suomen laajin valikoima myynti ja vuokrapukuja asusteineen, kotimaisilta ja eurooppalaisilta laatumerkeiltä. Myös vanhojentanssipuvut. Morsiuspuvuissa on runsaasti yksilöllisiä ja näyttäviä hääpukuja useammilta toimittajilta sekä naisten juhla-asuissa on laaja kirjo eri malleja ja värejä, myös tilausmallistoja.

Vaatturiliike Miia Virtanen

Osoite: Puolalankatu 4, 20100 Turku
Puhelinnumero: 02 2500 007 tai 050 4327 227
Päätuotteet: Vaatturiliike, räätälipuvut, miesten juhlapuvut, mittapuvut
Kotisivut: www.vaatturiliike.com

Tule tutustumaan palvelevaan vaatturiliikkeeseeni Puolalankadulle Turun ydinkeskustaan. Tilaustyönä valmistamani puvut voidaan tehdä Teille niin perinteisenä räätälityönä kuin tehdasvalmisteisena mittapukunakin. Englantilaisista ja italialaisista laadukkaista kankaista löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja joka lähtöön. Tilaustöiden ohella toimitan tilausmyyntinä Cavalieren perusväreissä olevia valmispukuja. Kokovalikoima on laaja ja eri kokoja on mahdollista yhdistellä keskenään. Lisäksi pukuja voi täydentää kotimaisilla solmioilla ja juhlaliiveillä. Juhlaan on saatavilla frakkeja, smokkeja, bonjour-pukuja ja niihin kuuluvia asusteita.

Ompelimo Uniikki

Osoite: Kirnukuja 1 C 14, 70780 Kuopio
Puhelinnumero: 040 510 0854
Päätuotteet: Juhlapuvut, hääpuvut, korjausompelimo
Kotisivut: www.ompelimouniikki.fi

Ompelimo Uniikki on vuonna 2004 perustettu kotiompelimo, joka palvelee yksilöllisesti jokaista asiakasta ja tekee tilaustyönä erilaiset ompelutyöt ja korjaukset vihkipuvuista sohvan ja tuolien huppuihin.

Ompelimo Kello

Osoite: Kirnukuja Kylätie 3, Kello (Haukipudas)
Puhelinnumero: 045 611 6411
Päätuotteet: Juhlapuvut, hääpuvut, korjausompelimo, mittatilausompelimo
Kotisivut: www.ompelimokello.fi

Ompelupalvelut rautaisella ammattitaidolla ja iloisella palveluasenteella! Morsiuspuvun valmistus mittatilaustyönä on oiva vaihtoehto, kun haluat yksilöllisen juuri sinulle suunnitellun puvun tärkeään päivääsi. Mittatilauspukuun voit poimia juuri ne parhaat palat kaikista upeista vaihtoehdoista. Haluamme palvella jokaisen morsiamen yksilöllisesti ja joustavasti, morsiamen toiveita kuunnellen. Ompelimon arkeen kuuluu hääpukuja, tylliunelmaa, silkkiä, pitsiä ja nyörityksiä. Ompelimossa myös hääpuvun lyhennykset, kavennukset sekä nyöritykset ja muut hääpuvun kaipaamat muokkaukset onnistuvat varmasti ja rautaisella ammattitaidolla. Tarjoamme sinulle helpon ja saumattoman asioimiskokemuksen, jossa yhdistyy asiantuntemus sekä pukeutumisen että ompelupalvelun osalta. Haluamme, että viihdyt vaatteissasi ja näytät hyvältä!

Pesulapalvelut

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Olemme pesula, joka on erikoistunut mm. hääpukujen pesuun ja viimeistelyyn. Hääpuku on arvokas hankinta, joten sen oikeanlaisella puhdistamisella voidaan puvun arvoon vaikuttaa satojen eurojen arvosta. Olemmekin yli 13 vuoden aikana palauttaneet satoja hääpukuja takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Huollamme myös muut juhlapuvut ja miesten puvut ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Lisäksi vuokraamme juhlaasi laadukkaat pöytäliinat ja kangasservetit. Verkkosivuillamme on myös verkkokauppa, jonka kautta voit toimittaa hääpukusi meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa.

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.