PUKEUTUMINEN

25.05.2019

Ladies & Gentlemen - morsiamet ja sulhaset, olet sitten ostamassa uutta tai käytettyä, vuokraamassa tai teettämässä hää- tai juhlapukua, tältä osastolta löytyy taatusti asiantuntevat ammattilaiset avuksesi kaikkiin pukeutumiseen liittyviin hankintoihisi! Tutustu myös pesulapalveluihin hakemiston alaosassa.

Juhlapukeutuminen

Aurora Collection

Osoite: Museokatu 40, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 044 343 4644
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, hääpuvut, juhlapuvut
Kotisivut: www.auroraraiskinen.fi

Vuoden hääpukusuunnittelija 2016 Aurora Raiskisen omaleimaiset, kevyen rennot ja mukavat hää- ja juhlapuvut. Vintagevaikutteiset ja ajattomat valmismallistot ovat ylellisen tuntuisia ja ne istuvat kuin toinen iho. Kaikki vaatteemme valmistetaan Suomessa yksilöllisenä työnä. Voit tilata itsellesi myös unelmiesi puvun mittatilauksena. Valikoimassa myös ihanat korut, pitsipaidat, bolerot, hunnut ja alushameet viimeistelemään kokonaisuuden! Varaa itsellesi oma sovitusaika jo tänään!

Kaunis Morsian

Osoite: Kalevankatu 11, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 644 042
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut
Kotisivut: www.kaunismorsian.fi

Kaunis Morsian keskellä Helsinkiä. Upeat puvut mm. Sincerity, Sweetheart, Le Papillon, Kelsey Rose, Jarice, Tomy Mariage. Paljon asusteita mm. hatukkeita ja fascinators morsiamelle ja juhlavieraille!

Suomen Pukuvuokraamo

Osoite: Snellmaninkatu 19-21 B, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 010 440 1900
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, miesten puvut
Kotisivut: www.pukuvuokraamo.net

Etsitkö pukua omaksi tai vuokralle? Meiltä löydät molemmat! Suomen Pukuvuokraamosta löydät puvut juhlaan kuin juhlaan; häihin, pukujuhlaan tai valmistujaisiin niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Naisten mallistomme käsittää mm. skandinaaviset Lilly ja Nixa Design- mallistot, Gino Cerruttin iltapuvut ja uutuutena ihanat Dessy Groupin juhla- ja cocktailpuvut. Asusteita voit hankkia kätevästi kotiinkuljetuksena verkkokaupastamme. Tee juhlapäivästäsi vaivaton ja hanki kaikki yhden katon alta. Varaa vain sovitusaika kätevästi nettisivujemme ajanvarauskalenterin kautta ja tule sovittamaan unelmiesi pukua.

Ateljé Tuhkimotarina

Osoite: Sturenkatu 43-45, 00550 Helsinki
Puhelinnumero: 050 383 6803
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, asusteet, hääpuvut, verkkokauppa
Kotisivut: www.ateljetuhkimotarina.fi

Ateljé Tuhkimotarinassa Vuoden hääpukusuunnittelija 2018 Heidi Tuisku valmistaa unelmiesi hääpuvut mittojesi ja toiveittesi mukaan. Liikkeessä ja verkkokaupassa myynnissä myös kaikkea muuta mitä voit tarvita häälookisi muodostamiseen: bolerot, hunnut, alushameet, alusvaatteet, kengät ja korut useilta eurooppalaisilta ja suomalaisilta tekijöiltä.

Ateljee Aaria

Osoite: Kauppalantie 42, 00320 Helsinki
Puhelinnumero: 044 276 4408
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, asusteet, hääpuvut, korjausompelu
Kotisivut: www.ateljeeaaria.fi

Ateljee Aaria toteuttaa unelmiesi hääpuvun mittatilauksena. Mittatilaushääpuku on aina yksilöllinen - sinun toiveesi, visiosi, mittasi ja budjettisi. Ateljee Aariasta löytyy kaikki pukuusi tarvittava, kankaista ja koristeista aina alusvaatteisiin asti. Meillä voit myös korjauttaa ja muodistaa hääpukusi. Asusteet viimeistelevät häätyylin, valikoimastamme löydät mm. käsintehdyt hiuskoristeet, hunnut ja laukut Aarian omasta mallistosta, sekä asusteita muilta valmistajilta.

Seremonia

Osoite: Pohjoinen Makasiinikatu 7, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 09 177 224
Päätuotteet: Hääpuvut, morsiuspuvut, juhlapuvut, juhla-asusteet, miesten puvut, pukuvuokraamo, ompelimo
Kotisivut: www.seremonia.fi

Vuoden 2018 hääpukuliike -kilpailun voittaja! Tarjoamme erinomaisen valikoiman morsiuspukuja ja juhlapukuja. Seremonia tunnetaan upeiden ja tunnettujen kansainvälisten merkkien kuten Maggie Sottero, Victoria & Vincent jälleenmyyjänä. Morsiuspukujen hinnat alkaen 390€. Iltapukujen hinnat alkaen 99€. Seremoniassa on korkeatasoinen miesten pukujen myymälä ja pukuvuokraamo. Teemme tarvittaessa myös pukujen korjaukset ja muutokset omassa ammattitaitoisessa ompelimossamme.

Pukuompelimo Irina - Irina Rogusina

Osoite: Metsäpurontie 19-21, Helsinki
Puhelinnumero: 044 257 1166
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, hääpuvut, juhlapuvut
Kotisivut: www.irinadress.com

Vuoden hääpukusuunnittelija 2017  Irina Rogusina valmistaa erityylisiä hääpukuja kaiken kokoisille ja -ikäisille morsiusneidoille. Tavoitteena on luoda asu, joka on harmoniassa omistajansa kanssa ja täyttää kaikki asiakkaan toiveet ja tarpeet. Alan pitkä kokemus antaa mahdollisuuden valmistaa täydellisesti istuvia pukuja. Puvuissa käytetään aina korkealaatuisia kankaita. Saat myös korjausompelua sekä puvun muokkausta tarvittaessa. Tervetuloa luomaan unelmiesi pukua!

Valkoinen Kreivitär

Osoite: Mannerheiminkatu 1, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 020 759 7760
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, asusteet, miesten pukujen vuokraus
Kotisivut: www.valkoinenkreivitar.fi

Valkoinen Kreivitär on monipuolinen juhlapukuliike, josta saat kaiken pukeutumiseen saman katon alta naisille, miehille ja lapsille. Käymme vuosittain läpi juhlamuodin ja trendit messuilla ja tuomme ihanimmat uutuudet myymälään. Facebookissa on aina ajankohtaiset tarjoukset, uutuudet ja uutiset. Muista myös korjausompelu ja tilausompelimomme!

Gladis

Osoite: Kappalaisentie 49, Hausjärvi
Puhelinnumero: 040 719 2005
Päätuotteet: Juhlapuvut, kaasojen puvut, juhlamekot
Kotisivut: www.gladis.fi

Gladis on pieni yksilöllinen juhlamekkoputiikki Riihimäellä, joka on avoinna joustavin aukioloajoin ajanvarauksella. Kerran kuussa kaikki kaasojen puvut 60€ kpl!

Ajan Ommel

Osoite: Salpausselänkatu 32, 45100 Kouvola
Puhelinnumero: 05 3710 131 ja 0400 540 870
Päätuotteet: Morsius- ja juhlapuvut, pukuvuokrausta, ompelupalvelut
Kotisivut: www.ajanommel.fi

Tervetuloa sovittamaan valmiita morsiuspukuja mallistostamme. Valitaan sopiva malli juuri sinulle tai suunnitellaan unelmiesi morsiuspuku yhdessä. Valmistamme myös uniikkipukuja mittatilaustyönä ammattitaidolla. Kauttamme saat laadukkaita morsiuskankaita; satiinit, silkit, pitsit ym. Kankaita myynnissä myös kotiompelijalle! Valikoimastamme löydät myös laadukkaita morsiustarvikkeita; tiarat, hunnut, korut ym.

The Cloth House

Osoite: Kauppakatu 16, 33210 Tampere
Puhelinnumero: 0400 406 904
Päätuotteet: Juhla -ja morsiuspuvut
Kotisivut: www.theclothhouse.fi

Liikkeemme myy ja valmistaa upeita juhlapukuja kaiken ikäisille ja kokoisille naisille. Meiltä löydät hääpuvun valmiista mallistosta tai yksilöllisesti tehdyn unelmasi mukaan.Teemme myös korjausompelutöitä.

Ompelimo JennaR

Osoite: Näsilinnankatu 32 , Tampere
Puhelinnumero: 045 150 9504
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, korjausompelu, asusteet, hääpuvut, juhlapuvut
Kotisivut: www.ompelimojennar.fi

Ompelimo JennaR valmistaa unelmiesi hääpuvun mittojen mukaan juuri sinulle. Puvut valmistetaan tiloissamme Tampereella. Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelutapaaminen, niin jutellaan lisää. Mikäli unelmiesi puku löytyi jo valmiina, mutta kaipaa hieman muokkaamista, löytyy palveluistamme myös ammattitaitoinen korjausompelu. Valikoimista löytyy myös valmiita tuotteita, kuten asusteita, sekä tuotteita pukusi suojaukseen.

Pukuliike Fauna

Osoite: Savonkatu 17, 70100 Kuopio
Puhelinnumero: 044 523 3606
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, miesten puvut, asusteet, myynti ja vuokraus
Kotisivut: www.pukuliikefauna.com

Pukuliike Fauna on juhla- ja morsiuspukuliike jossa on ajatonta tyylikkyyttä miehille, naisille ja lapsille. Pukuvuokraamossa on Kuopion kattavin valikoima miestenpukuja asusteineen juhlaan kuin juhlaan. Myös vanhojentanssipuvut. Morsiuspuvuissa on runsaasti yksilöllisiä ja näyttäviä hääpukuja useammilta toimittajilta sekä naisten juhla-asuissa on laaja kirjo eri malleja ja värejä, myös tilausmallistoja.

Vaatturiliike Miia Virtanen

Osoite: Puolalankatu 4, 20100 Turku
Puhelinnumero: 02 2500 007 tai 050 4327 227
Päätuotteet: Vaatturiliike, räätälipuvut, miesten juhlapuvut, mittapuvut
Kotisivut: www.vaatturiliike.com

Tule tutustumaan palvelevaan vaatturiliikkeeseeni Puolalankadulle Turun ydinkeskustaan. Tilaustyönä valmistamani puvut voidaan tehdä Teille niin perinteisenä räätälityönä kuin tehdasvalmisteisena mittapukunakin. Englantilaisista ja italialaisista laadukkaista kankaista löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja joka lähtöön. Tilaustöiden ohella toimitan tilausmyyntinä Cavalieren perusväreissä olevia valmispukuja. Kokovalikoima on laaja ja eri kokoja on mahdollista yhdistellä keskenään. Lisäksi pukuja voi täydentää kotimaisilla solmioilla ja juhlaliiveillä. Juhlaan on saatavilla frakkeja, smokkeja, bonjour-pukuja ja niihin kuuluvia asusteita.

Miobella

Osoite: Sammonkatu 26, Seinäjoki
Puhelinnumero: 040 513 8822
Päätuotteet: juhlapuvut, ompelimo, alushameet, kengät, asusteet
Kotisivut: www.miobella.fi

Lyhyet ja pitkät juhlapuvut kaasoille ja muulle juhlaväelle. Myymälässämme on hyvä valikoima pienen koon juhlavaatteita, mutta myös isompia kokoja löytyy. Olemme avoinna keskiviikosta perjantaihin klo 12-17 ja lauantaisin klo 11-15. Meillä on myös ompelupalvelu, joten pienet ja vähän suuremmatkin muutostyöt onnistuvat.

Ompelijat.fi

Osoite: Mäntyviita 4, 02110 Espoo
Puhelinnumero: 040 506 1872 Nora / 044 560 4933 Suvi
Päätuotteet: orjausompelu ja mallinmuutokset hää- ja juhlapukuihin, naisille ja miehille.
Kotisivut: www.ompelijat.fi

Liikkeessämme sinua palvelee kaksi ammattitaitoista ompelijayrittäjää. Vankan koulutuksemme ja kokemuksemme ansiosta tarjoamme teille laadukasta palvelua ja korjausompelua. Teemme puvustasi täydellisen tärkeään päivääsi. Saat maksuttoman konsultaation, jonka jälkeen voit päättää pukusi korjauttamisesta. Ole yhteydessä ja varaa aikasi!

Ompelimo Uniikki

Osoite: Kirnukuja 1 C 14, 70780 Kuopio
Puhelinnumero: 040 510 0854
Päätuotteet: Juhlapuvut, hääpuvut, korjausompelimo
Kotisivut: www.ompelimouniikki.fi

Ompelimo Uniikki on vuonna 2004 perustettu kotiompelimo, joka palvelee yksilöllisesti jokaista asiakasta ja tekee tilaustyönä erilaiset ompelutyöt ja korjaukset vihkipuvuista sohvan ja tuolien huppuihin.

Pesulapalvelut

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio sekä Puutarhakatu 30, 20100 Turku
Puhelinnumero: 02 439 8770 (Raisio) sekä 02 230 6479 (Turku)
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Olemme Turun seudulla toimiva vaatepesula, joka palvelee sekä yrityksiä, että yksityisasiakkaita. Pesemme ja huollamme hääpuvut, juhlapuvut ja miesten puvut ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Lisäksi vuokraamme juhlaasi laadukkaat pöytäliinat ja kangasservetit.

Hyvin Pesu Ky

Osoite: Ruskakatu 4, Hyvinkää
Puhelinnumero: 020 7459 600
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen vuokraus
Kotisivut: www.hyvinpesu.fi

Hyvin Pesu on huoltanut yksityisten kotitalouksien sekä kaikenkokoisten yrityksien tekstiilejä jo vuosikymmenien ajan. Tavoitteemme on tarjota puhtauden lisäksi laadukasta asiakaspalvelua ja nopeita toimituksia. Pesula-alan ammattilaisina kannamme vastuumme myös ympäristötekijöistä, tinkimättä silti pisaraakaan pesutuloksesta tai viimeistelystä.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.