HÄIDEN SUUNNITTELIJAT & HENKILÖKUNTA

28.07.2022

Jos tekee mieli juhlia, mutta ei uupua järjestelyiden kanssa, tämä osasto on sinulle! Täältä löydät niin hääsuunnittelijat kuin henkilökuntaa häihin ja juhliin.

Hääsuunnittelijat & juhlasuunnittelijat

Annen Party&Deco

Osoite: Roopentie 2, 37560 Lempäälä. Avoinna sopimuksen mukaan.
Puhelinnumero: 045 677 3312
Päätuotteet: hääsuunnittelijat, juhlasuunnittelijat, somistaja, somistevuokraamo, floristi, somistevuokraus
Kotisivut: www.annenpartydeco.fi

Olen apunasi erilaisten juhlien suunnittelussa, visuaalisen ilmeen luomisessa ja juhlan toteuttamisessa. Vuokraan tarvittavat tuotteet juhlaasi ja teen myös tarvittavat kukkasidonnat. Saat kokonaisvaltaisen juhlapaketin tai vain sellaisen paketin, kuin juuri sinä juhlaasi tarvitset. Toimialueeni on Lempäälä, Tampere ja muu Pirkanmaa - myös muu Suomi sopimuksen mukaan.

Parone Design hää- ja juhlatuotanto

Osoite: Vironkatu 5 C, 4.krs, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 040 555 1946
Päätuotteet: Hääsuunnittelu, juhlasuunnittelu, tapahtumatuotanto, polttarit, somisteet (myös vuokrattavissa), kukat ja hääparin stailauspalvelu.
Kotisivut: www.paronedesign.com

Kysyminen ei maksa mitään! Jos yhteinen idea syntyy, sovitaan miten se toteutetaan. Haluan hyödyntää hyväksesi yli 20 vuoden kokemukseni, olipa hääjuhlasi pieni tai suuri. Koska olen tekijä ja palkittu Hää- ja Juhlasuunnittelija, niin voit olla varma, että suunnitelmat toteutuvat ajallaan oman työryhmäni kanssa ja budjetti pitää. Voit valita kokonaisvaltaisen hääsuunnittelun tai poimia vain ne osat joissa tarvitset apua juhlajärjestelyssä. Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään yhdessä teille ihanimmat häät ikinä! ...P.S. Löydät minut myös somesta: Facebook, Instagram, LinkedIn ja Pinterest  #juhlaparoni #mrparone #paronedesign

Via Deco Oy

Osoite: Takojankatu 5, 15800 Lahti
Puhelinnumero: 050 464 2225
Päätuotteet: Juhlapalvelu, juhlatila, somistevuokraamo, juhlasomisteet, tapahtumatuotanto, polttarit, hääsuunnittelijat
Kotisivut: www.viadeco.fi

Via Decon tarjoaa sinulle aikaansaavan, idearikkaan ja ammattitaitoisen tiimin ikimuistoisten juhlien järjestämiseen. Luomme sinulle toiveidesi mukaisen kokonaisuuden ketterästi. Meiltä saat muun muassa somistus-, koristelu-, hosting- ja anniskelupalveluita, jotka toteutetaan sinulle yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Somistevuokraamossamme on laaja valikoima somisteita hetkeen kuin hetkeen ja meiltä löydät myös upeat, valoisat ja eri teemoihin räätälöitävät vuokratilat niin pieniin kuin suurempiin juhliin. Kurkkaa kotisivumme sekä somekanavamme ja kysy rohkeasti lisää!

Henkilökuntaa juhliin

KP Catering

Osoite: : Rahtarinkatu 1, 00980 Helsinki
Puhelinnumero: 040 8449 860
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, oma kokki juhliin, tarjoilijat juhliin, astiavuokraus
Kotisivut: www.kpcatering.fi

Catering toteuttaa tarjoilut kaikenkattavasti ruokailusta astioihin ja somistuksesta loppusiivoukseen - aina pikkupirskeistä isoihin juhlatilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa! Meidät tunnetaan suussa sulavista makuelämyksistä ja järjestämme tilaisuudet aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktailtilaisuuksiin. Käytämme vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. KP  Muistathan, että huomioimme myös erikoisruokavaliot! Laktoositon, gluteeniton, vegaani, erilaiset ruoka-aineallergiat - kerro meille tarpeesi, me toteutamme ne. Tyytyväiset asiakkaamme sen tietävät jo - KP Cateringissa palvellaan hymyssä suin, aina yksilöllisesti räätälöiden, mutkattomasti palvellen! KP Cateringin palvelusta jää suuhun hyvä maku. Kirjaimellisesti.

Vantaan Astiavuokraamo

Osoite: Santaradantie 7C 79, 01380 Vantaa
Puhelinnumero: 050 331 4898
Päätuotteet: Astiavuokraus, henkilökuntaa juhliin, kakkutelineet, pöytäliinat, kalusteet
Kotisivut: https://vantaanastiavuokraamo.fi

Meiltä kaikki astiat, karkkibuffetit, hääkakkutelineet, lämpöhauteet, pöytäliinat, lautasliinat, ja tarjoilijat. Voit soittaa Maijallle 050 331 4898 tai laittaa viestiä astiavuokraamo@gmail.com. 

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.