HÄIDEN SUUNNITTELIJAT & HENKILÖKUNTA

30.05.2021

Jos tekee mieli juhlia, mutta ei uupua järjestelyiden kanssa, tämä osasto on sinulle! Täältä löydät niin hääsuunnittelijat kuin henkilökuntaa häihin ja juhliin.

Hääsuunnittelijat & juhlasuunnittelijat

Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea

Osoite: Kullerontie 21a, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 050 596 6693
Päätuotteet: Juhla- ja hääsuunnittelu, juhlasomistuspalvelu
Kotisivut: www.orchidea.fi

Onneksi olkoon! Nauttikaa koko ajasta aina häiden ensi suunnittelusta, ensimmäisten mielikuvien tuomasta innostuksesta, suloisen tuoksuvista ideoista unelmien hääpäivästä. Nyt jos koskaan on lupa unelmoida ja antaa ajatusten rönsyillä. Etsitään yhdessä niistä ne parhaimmat toteutuskelpoiset ideat ja tehdään unelmista totta.

Divine hää- ja juhlasuunnittelutoimisto

Osoite: Osmankäämintie 7 D 111, 01300 Vantaa
Puhelinnumero: 050 364 7487
Päätuotteet: Hää- ja juhlasuunnittelu
Kotisivut: www.divine.fi

Henkilökohtaista, yksilöllistä ja persoonallista hää-ja juhlasuunnittelua yksityishenkilöille ja yrityksille. Divine budjetoi , kilpailuttaa juhlapaikat, suunnittelee menukokonaisuudet ja toteuttaa tapahtumanne kokonaisvaltaisesti tasokkaasta somistuksesta esiintyjiin ja teknisiin palveluihin. Myös bestman- ja seremoniamestaripalvelut kuuluvat erikoisalaani. Juhla jossa on ajatusta, on aina järjestämisen arvoinen.

Annen Party&Deco

Osoite: Verkkokauppa (kotikaupunki Lempäälä)
Puhelinnumero: 045 677 3312
Päätuotteet: Juhla- ja sisustuspalvelut, juhlatarvikevuokraus, kukkasidonta
Kotisivut: www.annenpartydeco.fi

Oli juhlasi ja ideasi suuri tai pieni, kaikki onnistuu. Jokaisen juhlan suunnittelussa on paljon tekemistä, muistettavaa, huomioitavaa ja ehdittävää. Siinä minä voin auttaa, niin vähän tai paljon kuin haluat. Suunnittelen ja toteutan kaikki juhlat, toiveidesi mukaan ammattitaidolla. Yksityisille ja yrityksille. Teemat, koristelu, aikataulutus, budjetointi, palvelujen/ paikkojen varaukset, tarjoilut, ohjelma, painotuotteet, kaikki tarvittava juhliisi. Lempäälä, Tampere ja muu Pirkanmaa vakituinen toimialue, muut alueet sopimuksen mukaan. Teen juhla- ja sisustustöitä kokonaisvaltaisesti, suunnitelmasta toteutukseen. Meiltä myös juhlatarvikevuokrausta.

Parone Design hää- ja juhlatuotanto

Osoite: Vironkatu 5 C, 4.krs, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 040 555 1946
Päätuotteet: Hääsuunnittelu, juhlasuunnittelu, tapahtumatuotanto, somisteet, kukat, käsintehdyt kutsut ja kortit, käsintekstaus sekä hääparin stailauspalvelu.
Kotisivut: www.paronedesign.com

Juhli rohkeasti omalla tyylilläsi! Annetaan ideoiden sinkoilla yhdessä ja valitaan niistä parhaat. Usein hassuimmista ajatuksista jalostuu se persoonallinen ja rohkea kokonaisuus, joista syntyy WOW-efekti sopivasti luksusta unohtamatta. Koska olen tekijä ja palkittu vuoden Hää- ja Juhlasuunnittelija, voit olla varma siitä, että juhlasi muistetaan aina!

Henkilökuntaa juhliin

KP Catering

Osoite: Koskelontie 17, 02920 Espoo
Puhelinnumero: 040 8449 860
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, oma kokki juhliin, tarjoilijat juhliin, astiavuokraus
Kotisivut: www.kpcatering.fi

Catering toteuttaa tarjoilut kaikenkattavasti ruokailusta astioihin ja somistuksesta loppusiivoukseen - aina pikkupirskeistä isoihin juhlatilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa! Meidät tunnetaan suussa sulavista makuelämyksistä ja järjestämme tilaisuudet aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktailtilaisuuksiin. Käytämme vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. KP  Muistathan, että huomioimme myös erikoisruokavaliot! Laktoositon, gluteeniton, vegaani, erilaiset ruoka-aineallergiat - kerro meille tarpeesi, me toteutamme ne. Tyytyväiset asiakkaamme sen tietävät jo - KP Cateringissa palvellaan hymyssä suin, aina yksilöllisesti räätälöiden, mutkattomasti palvellen! KP Cateringin palvelusta jää suuhun hyvä maku. Kirjaimellisesti.

Vantaan Astiavuokraamo

Osoite: Santaradantie 7C 79, 01380 Vantaa
Puhelinnumero: 050 331 4898
Päätuotteet: Astiavuokraus, henkilökuntaa juhliin, kakkutelineet, pöytäliinat, kalusteet
Kotisivut: https://vantaanastiavuokraamo.fi

Meiltä kaikki astiat, karkkibuffetit, hääkakkutelineet, lämpöhauteet, pöytäliinat, lautasliinat, tarjoilijat, jäät. Voit soittaa Maijallle 050 331 4898 tai laittaa viestiä astiavuokraamo@gmail.com. 

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.