JUHLATILAT: LÄNSI-SUOMI 

05.08.2022

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella toimivia juhlatiloja.

Juhlatiloja Varsinais-Suomessa

Hotel Stallbacken Nagu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 102
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Grännäsintie 14, 21660 Nauvo
Puhelinnumero: 040 486 6822
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.hotelstallbacken.fi

SUOSITTU JA UPEA HOTEL STALLBACKEN NAUVOSSA! Juhlatila sijaitsee hyvin hoidetussa perinteikkäässä saaristolaisympäristössä. Voimme tarjota yksityisyyttä ja ikimuistoisen hääaterian ilman muita samanaikaisia ryhmiä. Juhlasaliin ja sen terassille mahtuu kesäkaudella hyvin noin 150 henkeä. Hotelli Stallbackenissa ja viereisessä Pehtorintalossa on 13 hotellihuonetta joihin mahtuu yöpymään noin 42 vierasta. Mikäli tarvetta on lisämajoitukselle onnistuu se tarvittaessa lähellä sijaitsevassa kumppani-Hotellissa ja/tai majatalossa.

Kuralan Kartanotila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 75
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuralantie 11, 21900 Yläne
Puhelinnumero: 02 256 3203
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus kartanohäät, juhlakartano
Kotisivut: www.kuralankartanotila.fi

Kuralan kartanotila lyhyen ajomatkan päässä Turusta on pidetty hääpaikka maalla, romanttisessa maalaisympäristössä. Aurinkoisina kesäpäivinä kartanotilan pihamaalla on vihitty jo useita morsiuspareja, mutta sateen sattuessa tanssilatomme soveltuu paitsi juhlien ohjelmapaikaksi, myös vihkimiseen. Maalaishäihin kuuluu tietysti maistuva ruoka. Perinteisten tuhdimpien juhlamenuiden lisäksi moderni hääpari voi valita mieleisensä vaikkapa suomalaisista pikkuruuista koostuvien sapasmenuiden joukosta. Hääparin valokuvaukselle kartanotilan pihapiiristä löytyy useita paikkoja. Esimerkiksi tunnelmallinen kirsikkapuistikko, ajan patinoima hirsiseinä tai valoisa kuisti koristeellisine ikkunoineen.

Maison Airisniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Erikvallantie 80, 20960 Turku
Puhelinnumero: 050 511 0105
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.airisniemi.fi

Kartano saariston aitiopaikalla. Airisniemen kartano on viiden hehtaarin tilan näyttävä keskipiste. Kartano on seissyt tällä upealla paikalla yli sata vuotta. Kartano on aivan meren rannalla ja monista sen huoneista voikin ihastella rauhoittavaa merimaisemaa. Kartanon kahdessa juhlakerroksessa on tilaa jopa 120 henkilölle. Sisääntulokerroksessa juhlavieraat toivotetaan tervetulleiksi upeista pariovista kauniiseen ja tilavaan aulaan, jossa tunnelmaa on mahdollista nostattaa flyygelin soitannalla.

Juhlava.com

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kastarikatu 4, 20880 Turku
Puhelinnumero: 040 0300 630
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.juhlava.com

Upea juuri remontoitu yhden tason 300m2 tilamme on helposti muokattavissa eri tilaisuuksien mukaan. Tuolit ja pöydät ovat nopeasti siirrettävissä ja sisustus voidaan luoda halutun teeman mukaisesti. Lisäksi rauhallinen oma piha-alue, joka päättyy puistoon (helppo tupakoitsijoille). Tilamme sopii myös liikuntarajoitteisille. Meillä on mahdollista hoitaa omat tarjoilut. Tiloissamme on myös oma keittiö. Halutessanne voitte käyttää laadukkaita yhteistyökumppaneitamme - jolloin tarjoilu valituista vaihtoehdoista toimitetaan suoraan paikan päälle.

Laitilan Louhenlinna

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kusnintie 95, 23800 Laitila
Puhelinnumero: 050 087 9699
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.louhenlinna.com

Louhenlinnassa isot kivenjärkäleet, jyhkeät puurakenteet, kynttilät ja valtaisa takkatuli luovat aidon linnamaisen tunnelman. Tilausravintolaan mahtuu 170 asiakasta. Avaran ja yhtenäisen salin ansiosta jokainen juhlija voi seurata esteittä juhlan ohjelmaa tai nauttia takkatulesta. Tule tutustumaan linnaan ja suunnitellaan sinun näköiset juhlat.

Juhlatila Fordson

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Keskuskatu 1, 23800 Laitila
Puhelinnumero: 050 541 4455
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.juhlatilafordson.com

Juhlatila Fordson on Laitilassa sijaitseva laadukas vuokrattava juhlatila. Kivenheiton päässä on tunnelmallinen Laitilan keskiaikainen kivikirkko. Itse juhlatila lumoaa vieraat upeilla sisätiloilla ja idyllisellä piha-alueella, joka huokuu vanhaa maatilan tunnelmaa.

Kartanon Karkuri

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 158
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Karsluodontie 14, 23500 Uusikaupunki
Puhelinnumero: 0440 911 980
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, ohjelmapalvelu
Kotisivut:  www.kartanonkarkuri.fi

Tervetuloa Kartanon Karkuriin, keskelle romanttista maalaismaisemaa viettämään unelmiesi juhlia sekä yritystilaisuuksia. Meillä voitte myös saunoa, paljuilla tai kokea uusia, erilaisia elämyksiä. Juhlatilamme soveltuu n. 150 hengelle ja sen yhteydessä on n. 80 neliömetrin tanssitila. Kesäisin lisäpaikkoja saa pystyttämällä teltan etupihan patiolle, jossa kolme neljän hengen pöytää. Keittiömme on erikoistunut toteuttamaan jokaisen erityisruokavaliotarpeen. Erityisesti tahdomme kertoa siitä, että valmistamme lähes kaiken gluteenittomasti ja olemmekin tunnettuja esimerkiksi gluteenittomasta saaristolaisleivästämme. Valmiin herkkupöydän ei tarvitse olla ainoastaan juhlien yleellisyys. Meiltä voit tilata ruokaa ja leivonnaisia myös arkisesti kotipöytääsi. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta. Teitä on aina ilo palvella!

Juhlatiloja Satakunnassa

Helmiranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puuluntie 388, 26410 Rauma
Puhelinnumero: 044 988 6781
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoituspalvelu
Kotisivut: www.helmiranta.fi

Länsirannikolla, luonnonkauniissa Rauman saaristossa sijaitseva täyden palvelun juhlakeskus Helmiranta tarjoaa upeat puitteet elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin. Tunnelmallisissa viiden hengen mökeissä yöpyy jopa 40 juhlavierasta. Toteutamme ikimuistoiset hääsi avaimet käteen -periaatteella. Luomme juhlan juuri teidän näköiseksenne, teidän toiveidenne mukaan.

Kokemäen Seuratalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Seuratalonrinne 7, 32800 Kokemäki
Puhelinnumero: 040 837 0496
Päätuotteet: Juhlatila, astioiden, pöytäliinojen ja kalusteiden vuokraus
Kotisivut: @kokemaenseuratalo

Tervetuloa Kokemäen Seurataloa esitteleville sivuille! Kokemäkeläiset tuntevat kotiseutuylpeyttä astuessaan Seurataloon sisälle. Sinulla on käytettävissäsi uudistunut kokoontumis- ja juhlatila. Seuratalo on nykyään monipuolinen kokoontumispaikka. Tilat soveltuvat suurille ja pienille ryhmille, jotka voivat kokoontua toisiaan häiritsemättä samanaikaisesti talon eri tiloissa. Käytettävissä laitoskeittiö, näyttämövalaistus, nettiyhteys ja videotykki.

Kokkikaksikko

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Peltotie 39 b, 28400 Ulvila
Puhelinnumero: 040 840 7071
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu
Kotisivut:  www.kokkikaksikko.fi

Kokkikaksikolla voit viettää kauniit häät, ikimuistoiset syntymäpäivät tai hauskat joulujuhlat! Maukas ruoka viimeistelee juhlamielen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää sinusta ja vieraistasi hyvää huolta koko tilaisuuden ajan. Tiloissamme on vietetty lukuisia tilaisuuksia, niin hautajaisia kuin ylioppilas- tai rippijuhlia. Tule esittämään toiveesi ja me teemme niistä totta!

Nuorisokeskus Marttinen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 03 485 1900
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, ohjelmapalvelut, polttarit
Kotisivut: www.marttinen.fi

Nuorisokeskus Marttisessa on loistavat puitteet erilaisten juhlien, kuten häiden ja polttareiden sekä tapahtumien ja kokouksien järjestämiseen. Monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, luonto aivan ääressä ja useat aktiviteetit antavat yhdessä mahdollisuuksia joita ei muualla ole! Tilaisuuksien järjestäminen Marttisessa on myös vaivatonta, osaava henkilökunta on tarvittaessa mukana tilaisuuden suunnittelussa tuoden kokemuksen myötä kertyneen taidon asiakkaan käyttöön.

Venton vintti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kuumoonmäentie 66, 29200 Harjavalta
Puhelinnumero: 040 086 1572
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.ventonvintti.fi

Venton vintti on viihtyisä, rauhallisessa maalaisympäristössä sijaitseva juhlatila häiden, syntymäpäivien tai kokouksien pitämiseen. Tunnelmallinen juhlatila on vanhassa luonnonkivestä ja puusta 1920-luvulla rakennetussa rakennuksessa. Paikka soveltuu muutaman kymmenen hengen kokouksista aina 200 hengen tilaisuuksiin sekä 150 hengen pöytäkattauksellisiin juhliin.

Ahlströmin ruukki Noormarkku

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Noormarkku, Pori
Puhelinnumero: 050 518 3677
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.ahlstrominruukit.fi

Ahlströmin ruukki Porin Noormarkussa tarjoaa kauniin puistomaisen miljöön juhlillesi.
Upeat juhlasalit sekä tyylikkäät majoitusmahdollisuudet tekevät Noormarkun ruukista suositun häiden viettopaikan. Saleissamme tanssitaan jopa yli 200 vieraan häitä.
Lähiruokaa, sesongin herkkuja ja paikallisia erikoisuuksia hyödyntävä keittiömme täydentää tunnelman. Voitte koota juhlamenun omien toiveidenne mukaisesti tai valita valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden. Hääparille on varattavissa tyylikäs Liiteri-sviitti saunoineen ja juhlavieraille lähes 30 huonetta ruukkialueen kauniisti sisustetuissa vierastaloissa. Ahlströmin ruukit - elämyksiä vailla vertaa.

Pirkanmaan juhlatiloja

Aitoon Honkala

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 300
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Honkalantie 4, 36720 Aitoo
Puhelinnumero: 0400 657 700
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.aitoo.fi

Uudistuneet, valoisat juhla- ja kokoustilat sekä sauna! Ainutlaatuisen tilava juhlatalo Pirkanmaalla aidossa sydänhämäläisessä maalaismaisemassa Pälkäneen kunnassa.

Laterna

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Puutarhakatu 11, Tampere
Puhelinnumero: 0207 669 067 tai 0400 733 449
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.laterna.fi

Tilaus- ja juhlaravintola Laterna sijaitsee jugend-miljöössä Puutarhakadulla - Tampereen ydinkeskustassa. Tilaus- ja juhlaravintola Laterna tarjoaa vierailijalleen palasen menneen ajan loistoa keskellä nykypäivää. Tilamme ovat hyvin muuntautuvat - voit valita tunnelmallisen ja rauhallisen Sillanpää-kabinetin tai vanhoilla kristallikruunuilla ja antiikkihuonekaluilla sisustetun kauniin ravintolasalimme. Laternasta löytyvät erinomaiset puitteet erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Valitse juhlasi - me toteutamme sen. Yksilöllisesti suunnitellut palvelukokonaisuudet täyttävät vaativimmankin asiakkaan toiveet. Halusit sitten tyylikkään asiakastapahtuman tai lämminhenkisen perhejuhlan, Laterna on oikea paikka juuri Sinun juhlillesi! Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä unelmasi!

Pyynikin Panimo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Koulukatu 13 A, 33200 Tampere (sisäänkäynti sisäpihan puolelta)
Puhelinnumero: 0400 727 580 Annmari
Päätuotteet: Juhlatila, häät, karonkat, merkkipäivät


Historiallinen Pyynikin Panimo sijaitsee kaupungin kauneimmalla jugendkadulla lähellä keskustaa. Trendikäs, loft-tyylinen juhlatila mahtavien kuparipannujen keskellä tarjoaa juhlavat puitteet - erityisen persoonallisen tilan mitä muualta ei löydy. Vanha Panimo on viihtyisä elämys maustettuna modernilla nykytaiteella ja hyvällä catering-ruualla. Hääpari voidaan myös vihkiä tiloissamme. Juhlatilan varustukseen kuuluvat mm. astiat ja lasit 60:lle hengelle, valkokangas, videotykki, CD-soitin sekä Wi-Fi. Tila on ilmastoitu, mutta ei jäähdytetty.

Puistotorni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hämeenpuisto 28, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 044 705 5775
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.puistotorni.fi

Konsertti- ja juhlasali Konsu on yksi Tampereen hienoimpia saleja! Salissa on erinomainen akustiikka, hyvä näyttämö ja tanssilattia sekä nykyaikainen tekniikka. Konsun kulttuurihistoriallisestikin arvokas ilme luo puitteet monenlaisille tilaisuuksille. Tilaisuuden luonteesta riippuen Konsu soveltuu 50-600 henkilölle. Pienimuotoisiin juhliin soveltuu hyvin myös 8.kerroksen upea kokoussali, jota kutsumme "Puistotornin helmeksi". Sieltä avautuvat juhlavieraille huikeat näkymät yli Tampereen kattojen!

Hatanpään Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hatanpään puistokuja 1, 33900 Tampere
Puhelinnumero: 0207 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.juvenes.fi

Loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. Hatanpään kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla, parin kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueella on 20 parkkipaikkaa. Kartanoa ympäröi upea englantilaistyylinen puisto ruusutarhoineen. Itse rakennus on nyt valmis palvelemaan niin kokousryhmiä kuin eri kokoisia yksityistapahtumia. Täällä on läpi vuosisatojen tehty suuria päätöksiä ja annettu ajatusten lentää korkeissa kabineteissa. Tule rakentamaan ruusuisempaa tulevaisuutta Hatanpään kartanoon.

Restaurant Frenckell & Piha /Tapahtumapiha

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120/350
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Frenckellinaukio 2 H, 33210 Tampere
Puhelinnumero: 0207 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.juvenes.fi

Ravintola sijaitsee tunnelmallisessa teollisuushistoriaa huokuvassa miljöössä aivan Tampereen ytimessä Keskustorin pohjoispäädyssä. Ravintolan läheisyydestä löytyvät mm. Tampereen teatteri, TT-Frenckell ja lyhyen kävelymatkan päästä Komediateatteri ja Tampereen työväenteatteri. Elokuvateatteri Finnkino Plevna sijaitsee viereisellä Finlaysonin alueella. Linja-autolla vieraat pääsevät aivan ravintolan lähelle ja oman auton saa mukavasti viereiseen P-Frenckelliin. Tapahtumapiha sijaitsee Frenckellin linnamaisella sisäpihalla Keskustorin pohjoispäässä. Tapahtumapihalla järjestetään yleisö- ja yritystapahtumia ympäri vuoden. Kesäaikaan piha-alue soveltuu myös perhejuhlien esim. häiden pitopaikaksi. Sisäpihalle mahtuu 350 henkilöä. Tiloissa voi järjestää yhteensä 500 henkilön tilaisuuksia tai tapahtumia.

Kiviojan Helmi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60/100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Velaatantie 1073, 34270 Velaatta, Tampere
Puhelinnumero: 044 276 6739
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, kokoustila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.kiviojanhelmi.fi

Kiviojan Helmen korkeatasoiset tilat kruunaavat juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet ympäri vuoden. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrelta n. 50 km Tampereen keskustasta. Juhla- ja kokoustila Wanha Parsi on n. 60-paikkainen tila, joka on kunnostettu vanhasta navetasta 2019. Wanhan Parren tilat, salahuone, lato, navetan vintti sekä katettu patio mahdollistavat yhdessä jopa 100 hengen juhlat kesäaikaan. Vihkimisen voi järjestää maalaisromanttisessa miljöössämme. Asiakas voi valita pitopalvelukumppanistamme mieleisensä, jotka huolehtivat kaikesta tarvittavasta sovitusti. Meiltä voit vuokrata myös pöytä- ja lautasliinat. Varusteluna on mm. salin äänentoistolaitteet, wi-fi, tv-näyttö, piano sekä riittävästi pysäköintitilaa. Saunatupa saunoineen, oman lammen rannalla mahdollistaa yöpymistilat kahdeksalle. Kesäaikaan löytyy myös aittamajoitus n. 10 hengelle. Tilamme on valmiina sinua varten. Järjestetään yhdessä juhlasi teeman mukainen paras vaihtoehto!

Ravintola Piha

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Pyhäjärvenkatu 5 B, Tampere
Puhelinnumero: 03 2132 052 arkisin (9-15) sekä 050 3670 005
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.ravintolapiha.fi

Ravintola Piha Klingendahlissa, kauniissa vanhassa kutomossa, on valoisa ja moderni tila. Voimme tehdä Pihassa juhlan jopa 80 vieraalle. Pitopalvelumme loihtii teille ammattitaidolla ruoan sekä palvelun juuri sinne missä juhlasi ovat, ota yhteyttä niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Luomme yhdessä kanssasi teidän makuiset ja näköiset juhlat - aina alkupaloista jälkiruokaan juomineen.

Ahlmanin Kartano / AhlmanEdu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei ja kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere
Puhelinnumero: 050 3833 944
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: https://ahlmanedu.fi

Ahlmanilla olet maalla keskellä kaupunkia! Tarjoamme ainutlaatuiset, historialliset puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Upeat rakennukset, idyllinen pihapiiri, hymyilevä henkilökunta ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päiväsi.

Villa Hakkari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuokkalantie 5, 37550, Lempäälä
Puhelinnumero: 050 573 5833
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, juhlapalvelu, kokkikurssit, pitopalvelu
Kotisivut: www.villahakkari.fi

Vietä ikimuistoiset häät Ravintola Villa Hakkarissa. Hoidamme hääsi ammattitaidolla alusta loppuun asti. Voit siirtää huolesi ammattitaitoiselle henkilökunnallemme. Monipuoliset tilamme mahdollistavat erilaisetkin häätoiveenne. Voitte nauttia hääaterianne juhlavassa päärakennuksessa ja illan hämärtäessä voitte siirtyä juhlatila Mansikin Kammariin jatkamaan illanviettoanne. Halutessanne vihkiminen voi myös tapahtua upeassa pihapiirissämme. Villa Hakkarissa voit edelleen aistia menneen ajan tunnelmaa idyllisessä miljöössä.

Hyrkin navetta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Punkalaitumentie 37, Sastamala
Puhelinnumero: 040 504 5989
Päätuotteet: Juhlatila, catering, majoitus
Kotisivut: www.hyrkinnavetta.fi

Juhlatila Hyrkin navetta sijaitsee Sastamalan Vammalassa hyvien kulkuyhteyksien varrella, vain 50 kilometrin päässä Tampereelta. Tunnelmallinen kivinavetta on rakennettu 1900-luvun alussa. Alakerrassamme voitte juhlia vuodenajasta riippumatta paksujen kiviseinien sisällä, lämpimässä paukkuvilta pakkasilla tai kesällä viileydestä nauttien. Vanhanajan parvi kutsuu juhlijoita ylisilleen kesäkuusta elokuuhun. Hyvin varustellussa keittiössämme valitsemanne cateringyritys saa mainiosti loihdittua juhlaherkkunne tarjolle. Meillä on tarjota myös yöpymismahdollisuus max. 20 henkilölle. 

Etelä- ja Keski-Pohjanmaan juhlatiloja

Kalevan Navetta/ Hugo -sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki
Puhelinnumero: 050 350 5312
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kalevannavetta.fi

Kalevan Navetta on yli 120 vuotta vanha täysin restauroitu taide- ja kulttuurikeskus, joka kunnioittaa talon verkatehtaan ajan historiaa. Hugo-sali on tehtailija Hugo Grönlundin mukaan nimetty 300-neliöinen tummanpuhuva puu- ja tiilipintainen tapahtumasali. Nykyisellään Hugo-sali soveltuu erinomaisesti häiden järjestämiseen. Tilan tunnelmallisuus luo puitteet unohtumattomille tilaisuuksille ja tilan moderni tekniikka pitää huolen, että kaikki sujuu mutkitta. Salista löytyy esim. kiinteä ääni- ja valojärjestelmä. Hugo-sali sijaitsee Kalevan Navetan toisessa kerroksessa, mutta sinne on esteetön kulku. Salissa on anniskeluoikeudet ja tilaisuuksien tarjoiluista vastaa Äärellä Kuppi+Kattila.

Vanha pappila Hetki

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 50
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kiertotie 4, 63700 Ähtäri
Puhelinnumero: 045 630 1399
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.vanhapappilahetki.fi

Tervetuloa Vanha pappila Hetkeen - täydellinen paikka jakaa tärkein hetkesi. Yli 145-vuotiaat hirsiseinät ja upeasti kunnostettu pappila järven rannalla tarjoavat tunnelmallisen ympäristön unohtumattomalle hääjuhlalle. Vuokraamme Hetken pienimuotoisille hääjuhlille tarjoten koko rakennuksen majoituksineen sekä rantasaunan. Vuokraus sisältää majoitushuoneet ja aamiaisen seuraavana päivänä. Runsas ja tunnelmallinen aamiainen jatkaa juhlahumua uuteen päivään yhdessä läheistesi kanssa. Hetki on paikka, jossa läsnäolo ja rakkaus kukoistavat. Vanha pappila Hetki - luo unohtumattomia hetkiä rakkaittesi kanssa. Tervetuloa luomaan sydämiin säilyviä muistoja.

Hemmer

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Stundarsintie 5, 65450 Sulva
Puhelinnumero: 050 593 0200
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu
Kotisivut: https://hemmer.fi

Tyylikkäät & persoonalliset häät Ravintola Hemmerissä! Wanhan ajan kartanomiljöö, pramean rustiikkiset tilat ja kaakeliuunit huoneiden nurkissa eivät jätä ketään kylmäksi! Unohda häästressi ja jätä juhliesi järjestäminen alan ammattilaisille! Tarjoamme valmiin hääpaketin, joka takaa, että elämänne tärkein päivä sujuu huolettomasti. Vaihtoehtoina laadukkaat buffetpaketit tai tilausmenuista poimitut herkut, joissa lautastarjoilu. Hääkakku ja kahvi, sekä tarpeenne mukaan yöruoka. Ammattitaitoinen henkilökunta. Pöytä- ja lautasliinat sekä kattauskoristeet (kynttilät ja pienet pöytäkukat), kattaus, tilojen valmistelu sekä siivous ennen ja jälkeen juhlien. Valitsemme myös menua täydellisesti mukailevat viinit ja muut ruokajuomat. Vaihtoehtoisesti voitte tilata kaiken tämän meiltä myös pitopalveluna.

Juhla- & Kokouskeskus Amor

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Stora Kastkoiviston tie 26, 67800 Kokkola
Puhelinnumero: 0400 564 226
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat, pitopalvelu
Kotisivut: www.juhlakeskusamor.fi

Amor sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä Kokkolan keskustasta merenlahden poukamassa. Useat hääparit ovatkin vihitty meillä meren rannalla, paikan päällä. Päärakennuksemme hirret ovat vuosisadan vaihteesta ja luovat lämpimän ja kodikkaan tunnelman. Käytössänne on videotykki sekä valkokangas ja nettiyhteys. Olemme tehneet erilaisia hääpaketteja, joista voitte valita mieleisenne ja erilaiset häämenut löytyvät kotisivuiltamme. Löydätte meidät myös Facebookista sekä instagramista, joissa on paljon kuvia tunnelmallisesta juhlapaikastamme. Majoitushuoneita löytyy neljä kappaletta; yksi neljän ja kolme kahden hengen huonetta sekä sauna ja palju. Olemme tilauksesta auki ympäri vuoden ja meillä voi viettää myös mukavat pikkujoulut omassa rauhassa. Amor on mukava kohde myös polttaripaikkana. Ulkotilamme on suuri ja mahdollistaa monenlaisiin aktiviteetteihin, saunojen takaa löytyy paitball-kenttä, jonka pelien jälkeen on mukava jatkaa iltaa saunoen ja paljuillen sekä grillaillen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.