JUHLATILAT: LÄNSI-SUOMI 

20.05.2021

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueella toimivia juhlatiloja.

Juhlatiloja Varsinais-Suomessa

Hotel Stallbacken Nagu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 102
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Grännäsintie 14, 21660 Nauvo
Puhelinnumero: 040 486 6822
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.hotelstallbacken.fi

SUOSITTU JA UPEA HOTEL STALLBACKEN NAUVOSSA! Juhlatila sijaitsee hyvin hoidetussa perinteikkäässä saaristolaisympäristössä. Voimme tarjota yksityisyyttä ja ikimuistoisen hääaterian ilman muita samanaikaisia ryhmiä. Juhlasaliin ja sen terassille mahtuu kesäkaudella hyvin noin 150 henkeä. Hotelli Stallbackenissa ja viereisessä Pehtorintalossa on 13 hotellihuonetta joihin mahtuu yöpymään noin 42 vierasta. Mikäli tarvetta on lisämajoitukselle onnistuu se tarvittaessa lähellä sijaitsevassa kumppani-Hotellissa ja/tai majatalossa.

Kuralan Kartanotila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 75
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuralantie 11, 21900 Yläne
Puhelinnumero: 02 256 3203
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus kartanohäät, juhlakartano
Kotisivut: www.kuralankartanotila.fi

Kuralan kartanotila lyhyen ajomatkan päässä Turusta on pidetty hääpaikka maalla, romanttisessa maalaisympäristössä. Aurinkoisina kesäpäivinä kartanotilan pihamaalla on vihitty jo useita morsiuspareja, mutta sateen sattuessa tanssilatomme soveltuu paitsi juhlien ohjelmapaikaksi, myös vihkimiseen. Maalaishäihin kuuluu tietysti maistuva ruoka. Perinteisten tuhdimpien juhlamenuiden lisäksi moderni hääpari voi valita mieleisensä vaikkapa suomalaisista pikkuruuista koostuvien sapasmenuiden joukosta. Hääparin valokuvaukselle kartanotilan pihapiiristä löytyy useita paikkoja. Esimerkiksi tunnelmallinen kirsikkapuistikko, ajan patinoima hirsiseinä tai valoisa kuisti koristeellisine ikkunoineen.

Villa Topuli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kalkkilantie 5, 25110 Kruusila
Puhelinnumero: 044 027 56 44
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, kokouspalvelu, astiavuokraamo, saunatilat
Kotisivut: www.topuli.fi

Järvien ympäröimä kaunis maalaismiljöö luo hyvät puitteet ikimuistoisille juhlille. Topulin päärakennus on tunnelmallinen ja tilava hirsitalo, joka on rakennettu 1890-luvulla. Viihtyisässä pihapiirissä on mm.riihikappeli, saunatilat ja lato juhlijoiden käytössä. Topulilla on oma ranta Pernjärvellä. Topuli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Salosta, Turusta ja Helsingistä. Villa Topulissa voit järjestää niin suuret kuin pienetkin häät, perhejuhlat, kokoukset ja muut yritystilaisuudet. Osaava pito- ja juhlapalvelumme huolehtii juhlienne tarjoiluista.

Haukkalan juhlatilat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80 (päätalo) 100 (navetan vintti)
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Inkereentie 452, 24280 Salo
Puhelinnumero: 040 832 8275 ja 0400 745 234
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, elämyspalvelut, saunatilat
Kotisivut: www.haukkalanjuhlatilat.fi

Järjestä ikimuistoinen hääjuhla upeissa puitteissa Uskelanjoen varrella ihastuttavassa peltomaisemassa. Haukkalan vuonna 1879 rakennettu kartanomainen päärakennus tarjoaa idylliset puitteet hääjuhliisi. Päärakennukseen sopii n. 70 juhlijaa. Kesähäissä lisätilaa antavat navetan vintti sekä laajat ja vihreät piha-alueet, jonne on mahdollista pystyttää vaikkapa useitakin juhlatelttoja. Myös vihkiseremonian voi järjestää Haukkalan kauniissa maalaismiljöössä. Juhlava ruokailu tilan päärakennuksessa ja railakkaat jatkot navetan vintillä takaavat elämykselliset juhlat! Vintin isolle lavalle sopii suurempikin bändi ja tanssilattialla voi laittaa jalalla koreasti. Päärakennuksen yläkerrasta löytyy kolme idyllistä makuuhuonetta, joiden helmi on romanttinen sviitti. Aamulla voitte nauttia herkullisen aamiaisen tuoreiden sämpylöiden kera. Haukkalan juhlatilojen kellarikerroksessa löytyy myös viihtyisät saunatilat 10-20:lle illanviettäjälle.

Krouvin Vintti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Inkereentie Rikalantie 74, Salo
Puhelinnumero: 040 832 8275
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, catering, pitopalvelu
Kotisivut:  https://rikalanmaki.fi/krouvin-vintti

Idyllinen Krouvin Vintti on ainutlaatuinen hääpaikka. Juhlimaan mahtuu jopa 150 henkilöä. Vintti on upea paikka keskellä historian havinaa elämäsi juhlien järjestämiseen. Muinaismäen merkittävä historia ja suomalainen kulttuurimaisema antavat oman säväyksen juhlaan. Rikalanmäeltä ja lähitienoolta löytyy myös hienoja kuvauspaikkoja juhlakuvausta varten. Rikalan Krouvi huolehtii juhlapäivän makuelämyksistä. Keittiön herkut valmistetaan huolella ja alusta asti laadukkaista ja kotimaisista, lähituottajien raaka-aineista. Tule nauttimaan rennosta tunnelmasta ja iloisesta palvelusta Rikalanmäelle!

Villa Wolax

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Villa Wolaxin tie 40, Kaarina
Puhelinnumero: 0400 82 4040 ja 040 533 1469
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, saunatilat, majoitus, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.villawolax.fi

Ihanaa vanhanajan romantiikkaa kumpuava Villa Wolax tarjoaa upean merihenkisen kartanomiljöön hääjuhlaan. Wolaxin monipuolisuus juhlatilana tekee siitä ainutlaatuisen; hääpaikalle pääset maitse tai meritse, ja juhlan päätteeksi voit nauttia saaristotunnelmasta saunasta ja ulkoporealtaasta käsin! Tilan oma kokki loihtii herkulliset juhlamenut hääparin toiveiden mukaan, kauden tuotteita ja mielikuvitusta käyttäen. Villan saleissa ruokailee mukavasti 90 henkeä ja vehreä piha kutsuu juhlavieraita kohottamaan maljan vastavihityille. Juhlat pienemmälle seurueelle onnistuvat mainiosti Kommodorin rantahuvilassa. Ota yhteyttä, niin toteutamme toiveesi!

Maison Airisniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Erikvallantie 80, 20960 Turku
Puhelinnumero: 050 511 0105
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.airisniemi.fi

Kartano saariston aitiopaikalla. Airisniemen kartano on viiden hehtaarin tilan näyttävä keskipiste. Kartano on seissyt tällä upealla paikalla yli sata vuotta. Kartano on aivan meren rannalla ja monista sen huoneista voikin ihastella rauhoittavaa merimaisemaa. Kartanon kahdessa juhlakerroksessa on tilaa jopa 120 henkilölle. Sisääntulokerroksessa juhlavieraat toivotetaan tervetulleiksi upeista pariovista kauniiseen ja tilavaan aulaan, jossa tunnelmaa on mahdollista nostattaa flyygelin soitannalla.

Meri-Karina

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Seiskarinkatu 35, 20900 Turku
Puhelinnumero: 02 265 7603 tai 02 265 7666 sekä 040 183 6183
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.merikarina.fi

Meri-Karina on juhlatila, mutta meiltä saatte myös pitopalvelun kaikkiin juhliin! Meri-Karinan toiminta- ja palvelukeskuksessa voitte toteuttaa unelmienne häät Hirvensalon upeissa merellisissä maisemissa. Osaava henkilökuntamme pitää huolen siitä, ettei hääparin tarvitse huolehtia muusta kuin juhlasalin koristelusta omien toiveidensa mukaisesti. Yksityistilaisuuksissa voit halutessasi tuoda tilaan oman pitopalvelun ja tarjota omat alkoholijuomat, jolloin tilasta ja astioista peritään sopimuksen mukainen vuokra.

Manillan tehdas

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Itäinen Rantakatu 64b, 20810 Turku
Puhelinnumero:
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.manillantehdas.fi

Manilla Tehdas sijaitsee 1860-luvulta peräisin olevassa idyllisessä tehdaskiinteistössä Turussa, Förin tuntumassa Aurajoen itärannalla, kävelymatkan päässä keskustasta. Vanha viinatehdas on Manillan vanhimpaan osaan kunnostettu valoisa, osin kaksikerroksinen monitoimitila. Tilan erikoisuutena on lasinen parvi ja osin lasitettu lattia, jonka alla on näkyvissä remontin yhteydessä paljastuneita vanhoja kulttuurikerroksia. Yksityistilaisuuksissa voit tuoda tilaan oman pitopalvelun ja tarjota omat juomat.

Juhlava.com

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kastarikatu 4, 20880 Turku
Puhelinnumero: 040 0300 630
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.juhlava.com

Upea juuri remontoitu yhden tason 300m2 tilamme on helposti muokattavissa eri tilaisuuksien mukaan. Tuolit ja pöydät ovat nopeasti siirrettävissä ja sisustus voidaan luoda halutun teeman mukaisesti. Lisäksi rauhallinen oma piha-alue, joka päättyy puistoon (helppo tupakoitsijoille). Tilamme sopii myös liikuntarajoitteisille. Meillä on mahdollista hoitaa omat tarjoilut. Tiloissamme on myös oma keittiö. Halutessanne voitte käyttää laadukkaita yhteistyökumppaneitamme - jolloin tarjoilu valituista vaihtoehdoista toimitetaan suoraan paikan päälle.

Laitilan Louhenlinna

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kusnintie 95, 23800 Laitila
Puhelinnumero: 050 087 9699
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.louhenlinna.com

Louhenlinnassa isot kivenjärkäleet, jyhkeät puurakenteet, kynttilät ja valtaisa takkatuli luovat aidon linnamaisen tunnelman. Tilausravintolaan mahtuu 170 asiakasta. Avaran ja yhtenäisen salin ansiosta jokainen juhlija voi seurata esteittä juhlan ohjelmaa tai nauttia takkatulesta. Tule tutustumaan linnaan ja suunnitellaan sinun näköiset juhlat.

Kartanon Karkuri

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 158
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Karsluodontie 14, 23500 Uusikaupunki
Puhelinnumero: 0440 911 980
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, ohjelmapalvelu
Kotisivut:  www.kartanonkarkuri.fi

Tervetuloa Kartanon Karkuriin, keskelle romanttista maalaismaisemaa viettämään unelmiesi juhlia sekä yritystilaisuuksia. Meillä voitte myös saunoa, paljuilla tai kokea uusia, erilaisia elämyksiä. Juhlatilamme soveltuu n. 150 hengelle ja sen yhteydessä on n. 80 neliömetrin tanssitila. Kesäisin lisäpaikkoja saa pystyttämällä teltan etupihan patiolle, jossa kolme neljän hengen pöytää. Keittiömme on erikoistunut toteuttamaan jokaisen erityisruokavaliotarpeen. Erityisesti tahdomme kertoa siitä, että valmistamme lähes kaiken gluteenittomasti ja olemmekin tunnettuja esimerkiksi gluteenittomasta saaristolaisleivästämme. Valmiin herkkupöydän ei tarvitse olla ainoastaan juhlien yleellisyys. Meiltä voit tilata ruokaa ja leivonnaisia myös arkisesti kotipöytääsi. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta. Teitä on aina ilo palvella!

Juhlatiloja Satakunnassa

Kokemäen Seuratalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Seuratalonrinne 7, 32800 Kokemäki
Puhelinnumero: 040 837 0496
Päätuotteet: Juhlatila, astioiden, pöytäliinojen ja kalusteiden vuokraus
Kotisivut: www.kokemaenseuratalo.com

Tervetuloa Kokemäen Seurataloa esitteleville sivuille! Kokemäkeläiset tuntevat kotiseutuylpeyttä astuessaan Seurataloon sisälle. Sinulla on käytettävissäsi uudistunut kokoontumis- ja juhlatila. Seuratalo on nykyään monipuolinen kokoontumispaikka. Tilat soveltuvat suurille ja pienille ryhmille, jotka voivat kokoontua toisiaan häiritsemättä samanaikaisesti talon eri tiloissa. Käytettävissä laitoskeittiö, näyttämövalaistus, nettiyhteys ja videotykki.

Kokkikaksikko

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Peltotie 39 b, 28400 Ulvila
Puhelinnumero: 040 840 7071
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu
Kotisivut:  www.kokkikaksikko.fi

Kokkikaksikolla voit viettää kauniit häät, ikimuistoiset syntymäpäivät tai hauskat joulujuhlat! Maukas ruoka viimeistelee juhlamielen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää sinusta ja vieraistasi hyvää huolta koko tilaisuuden ajan. Tiloissamme on vietetty lukuisia tilaisuuksia, niin hautajaisia kuin ylioppilas- tai rippijuhlia. Tule esittämään toiveesi ja me teemme niistä totta!

Venton vintti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kuumoonmäentie 66, 29200 Harjavalta
Puhelinnumero: 040 086 1572
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.ventonvintti.fi

Venton vintti on viihtyisä, rauhallisessa maalaisympäristössä sijaitseva juhlatila häiden, syntymäpäivien tai kokouksien pitämiseen. Tunnelmallinen juhlatila on vanhassa luonnonkivestä ja puusta 1920-luvulla rakennetussa rakennuksessa. Paikka soveltuu muutaman kymmenen hengen kokouksista aina 200 hengen tilaisuuksiin sekä 150 hengen pöytäkattauksellisiin juhliin.

Juhla- ja kokoustila Lohiranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Siltatie 190, 29250 Nakkila
Puhelinnumero: 040 831 5998
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.lohijoki.fi

Juhlatila- ja kokoustila Lohiranta sijaitsee Nakkilan kunnassa Kokemäenjoen Arantilankosken partaalla. Alue on kesällä erityisen kaunis ja tanssilava sijaitsee aivan kosken partaalla, kuohut ovat nähtävissä ja kuultavissa. Vietä juhlasi luonnonkauniissa paikassa, jonka vieraat muistavat pitkään.

Ravintola Liisanpuisto

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Liisankatu 20, Pori
Puhelinnumero: 02 538 3430
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.liisanpuisto.fi

Ravintola Liisanpuiston muuntautumiskykyinen, valoisa ja viihtyisä ravintolasali on sopiva 120 henkilön tilaisuuksiin. Tila on jaettavissa erikokoisiin neuvottelu/kabinettitiloihin. Tarvittavat ruokailut ja kahvitukset onnistuvat tarpeidenne mukaan. Ravintolasta löytyy lisäksi 20 henkilön kabinettila, jossa järjestyvät myös hyvin erilliset juhlatilaisuudet, 16 henkilön kabinettila, jossa rauhaisa tila neuvotteluihin ja 40 henkilön tila, joka soveltuu hyvin isommankin ryhmän kokoustilaksi.

Ahlströmin ruukki Noormarkku

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Noormarkku, Pori
Puhelinnumero: 050 518 3677
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.ahlstrominruukit.fi

Ahlströmin ruukki Porin Noormarkussa tarjoaa kauniin puistomaisen miljöön juhlillesi.
Upeat juhlasalit sekä tyylikkäät majoitusmahdollisuudet tekevät Noormarkun ruukista suositun häiden viettopaikan. Saleissamme tanssitaan jopa yli 200 vieraan häitä.
Lähiruokaa, sesongin herkkuja ja paikallisia erikoisuuksia hyödyntävä keittiömme täydentää tunnelman. Voitte koota juhlamenun omien toiveidenne mukaisesti tai valita valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden. Hääparille on varattavissa tyylikäs Liiteri-sviitti saunoineen ja juhlavieraille lähes 30 huonetta ruukkialueen kauniisti sisustetuissa vierastaloissa. Ahlströmin ruukit - elämyksiä vailla vertaa.

Juhlatalo Sammin Ratsutila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 260
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Krakantie 87, 29830 Sammi
Puhelinnumero: 050 5864 909 ja 02 552 4562
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, pitopalvelu
Kotisivut: www.samminratsutila.fi

Sammin Ratsutilalla voit viettää unelmiesi häät, syntymäpäivät ja muut juhlat ympäri vuoden. Talon oma pitopalvelu valmistaa oman keittiön maukkaat ja perinteisesti valmistetut juhlaruoat. Majoitustiloja on juhlavieraille 30 hengelle (sis. liinavaatteet ja aamiaisen). Ratsutilan maalaismiljöö on kaunis ja hyvinhoidettu. Vietä elämäsi kauneimmat juhlat maalaisromanttisissa maisemissa.

Pirkanmaan juhlatiloja

Aitoon Honkala

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 300
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Honkalantie 4, 36720 Aitoo
Puhelinnumero: 0400 657 700
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.aitoo.fi

Uudistuneet, valoisat juhla- ja kokoustilat sekä sauna! Ainutlaatuisen tilava juhlatalo Pirkanmaalla aidossa sydänhämäläisessä maalaismaisemassa Pälkäneen kunnassa.

Epaalan Anselmi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kansikantie 25, Pälkäne
Puhelinnumero: 040 837 7887
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, catering, juhlapalvelu
Kotisivut: www.epaalananselmi.fi

Epaalan Anselmi on tunnelmallinen juhlatalo Pälkäneellä. Vuonna 1939 rakennettu päärakennus korkeine huoneineen ja isoine ruutuikkunoineen luo komeat puitteet ja lämpimän tunnelman juhlaan kuin juhlaan. Juhlatalon yläkerrassa on kaksi salia, joista isompaan mahtuu mukavasti 80 henkilöä ja pienempään 20 henkilöä. Alakerran entinen puukäsityöluokka Werstas toimii juhlissa rentona oleskelutilana ja baarina. Tiloissamme ei ole anniskeluoikeuksia, joten asiakkaat voivat tuoda tiloihin omat alkoholijuomat. Anselmi Catering toteuttaa tilaisuuteenne tyylikkäät ja maistuvat tarjoilut. Ulkotallissa voidaan kesäaikaan järjestää esimerkiksi hääjuhlan vihkitilaisuus tai letkeät latotanssit.

Laterna

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Puutarhakatu 11, Tampere
Puhelinnumero: 0207 669 067 tai 0400 733 449
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.laterna.fi

Tilaus- ja juhlaravintola Laterna sijaitsee jugend-miljöössä Puutarhakadulla - Tampereen ydinkeskustassa. Tilaus- ja juhlaravintola Laterna tarjoaa vierailijalleen palasen menneen ajan loistoa keskellä nykypäivää. Tilamme ovat hyvin muuntautuvat - voit valita tunnelmallisen ja rauhallisen Sillanpää-kabinetin tai vanhoilla kristallikruunuilla ja antiikkihuonekaluilla sisustetun kauniin ravintolasalimme. Laternasta löytyvät erinomaiset puitteet erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Valitse juhlasi - me toteutamme sen. Yksilöllisesti suunnitellut palvelukokonaisuudet täyttävät vaativimmankin asiakkaan toiveet. Halusit sitten tyylikkään asiakastapahtuman tai lämminhenkisen perhejuhlan, Laterna on oikea paikka juuri Sinun juhlillesi! Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä unelmasi!

Puistotorni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hämeenpuisto 28, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 044 705 5775
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.puistotorni.fi

Konsertti- ja juhlasali Konsu on yksi Tampereen hienoimpia saleja! Salissa on erinomainen akustiikka, hyvä näyttämö ja tanssilattia sekä nykyaikainen tekniikka. Konsun kulttuurihistoriallisestikin arvokas ilme luo puitteet monenlaisille tilaisuuksille. Tilaisuuden luonteesta riippuen Konsu soveltuu 50-600 henkilölle. Pienimuotoisiin juhliin soveltuu hyvin myös 8.kerroksen upea kokoussali, jota kutsumme "Puistotornin helmeksi". Sieltä avautuvat juhlavieraille huikeat näkymät yli Tampereen kattojen!

Hatanpään Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hatanpään puistokuja 1, 33900 Tampere
Puhelinnumero: 0207 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.juvenes.fi

Loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. Hatanpään kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla, parin kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueella on 20 parkkipaikkaa. Kartanoa ympäröi upea englantilaistyylinen puisto ruusutarhoineen. Itse rakennus on nyt valmis palvelemaan niin kokousryhmiä kuin eri kokoisia yksityistapahtumia. Täällä on läpi vuosisatojen tehty suuria päätöksiä ja annettu ajatusten lentää korkeissa kabineteissa. Tule rakentamaan ruusuisempaa tulevaisuutta Hatanpään kartanoon.

Restaurant Frenckell & Piha /Tapahtumapiha

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120/350
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Frenckellinaukio 2 H, 33210 Tampere
Puhelinnumero: 0207 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.juvenes.fi

Ravintola sijaitsee tunnelmallisessa teollisuushistoriaa huokuvassa miljöössä aivan Tampereen ytimessä Keskustorin pohjoispäädyssä. Ravintolan läheisyydestä löytyvät mm. Tampereen teatteri, TT-Frenckell ja lyhyen kävelymatkan päästä Komediateatteri ja Tampereen työväenteatteri. Elokuvateatteri Finnkino Plevna sijaitsee viereisellä Finlaysonin alueella. Linja-autolla vieraat pääsevät aivan ravintolan lähelle ja oman auton saa mukavasti viereiseen P-Frenckelliin. Tapahtumapiha sijaitsee Frenckellin linnamaisella sisäpihalla Keskustorin pohjoispäässä. Tapahtumapihalla järjestetään yleisö- ja yritystapahtumia ympäri vuoden. Kesäaikaan piha-alue soveltuu myös perhejuhlien esim. häiden pitopaikaksi. Sisäpihalle mahtuu 350 henkilöä. Tiloissa voi järjestää yhteensä 500 henkilön tilaisuuksia tai tapahtumia.

Komediateatterin Juhlatalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Lapintie 3 a, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 040 557 5833
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.juhlatalonravintolat.fi

Hääjuhla on päivä, jolloin kaiken pitää sujua täydellisesti. Juhlatalo tarjoaa hääjuhlallenne upeat puitteet ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Juhlasaliin mahtuu ruokailemaan n. 150 henkilöä. Lasten leikkihuone tarjoaa touhua perheen pienemmille. Arvostettu keittiömme varmistaa juhlienne onnistumisen laadukkaista raaka-aineista loihdituilla herkuilla. Tilaisuuteen voidaan rakentaa klassinen noutopöytä, tai pöytiin tarjoiltavat menukokonaisuudet. Ota meihin yhteyttä, keskustellaan lisää juuri teidän toiveistanne!

Pikkupalatsi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Hämeenpuisto 7, Tampere
Puhelinnumero: 0400 392 328
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustila, saunatila
Kotisivut: www.pikkupalatsi.fi

Ainutlaatuisessa Pikkupalatsissa pidät upeat hääjuhlat Tampereen keskustassa ympäri vuoden. Kesäisin käytössä palatsimainen piha ruusuineen. Kaunis, antiikkihuonekaluin ja kristallikruunuin sisustettu Pikkupalatsi sopii myös muihin perhe- ja yritysjuhliin (max. 100 h). Sekä juhlatila-asioissa että tarjoiluissa sinua palvelee yhteistyökumppanimme Arto Rastas Catering. Valittavissa joko omat juomat tai anniskelu. Edustava sauna- ja allasosasto (20 h). Aito flyygeli, myös äänentoisto. Julkisivu juuri remontoitu, samoin piha. Tule katsomaan ja ihastu!

Hovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Sukkavartaankatu 9, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 040 557 5833 ja 040 557 5822
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.hovissatavataan.fi

Olipa juhlasi iso tai pieni, Hovi tarjoaa Sinulle upeat puitteet ja ammattitaitoisen henkilökunnan. Meillä voit järjestää 20-200:n hengen tilaisuudet. Voit valita klassisen noutopöydän tai pöytiin tarjoiltavat menukokonaisuudet. Catering-palvelut toteuttaa Juhlatalon Ravintolat Oy. Sen laadukkaista raaka-aineista valmistamat herkut takaavat unohtumattoman makuelämyksen. Kysy lisätietoja ottamalla yhteyttä!

Ravintola Piha

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Pyhäjärvenkatu 5 B, Tampere
Puhelinnumero: 03 2132 052 arkisin (9-15) sekä 050 3670 005
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.ravintolapiha.fi

Ravintola Piha Klingendahlissa, kauniissa vanhassa kutomossa, on valoisa ja moderni tila. Voimme tehdä Pihassa juhlan jopa 80 vieraalle. Pitopalvelumme loihtii teille ammattitaidolla ruoan sekä palvelun juuri sinne missä juhlasi ovat, ota yhteyttä niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Luomme yhdessä kanssasi teidän makuiset ja näköiset juhlat - aina alkupaloista jälkiruokaan juomineen.

Ahlmanin Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei ja kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere
Puhelinnumero: 041 514 4617
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.ahlmaninkartano.fi

Ahlmanilla olet maalla keskellä kaupunkia! Tarjoamme ainutlaatuiset, historialliset puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Upeat rakennukset, idyllinen pihapiiri, hymyilevä henkilökunta ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päiväsi.

Metsälinnan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Metsälinnantie 119, 31760 Urjala
Puhelinnumero: 040 1867 270
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.metsalinnankartano.fi

Metsälinnan kartano on upea ja tunnelmallinen juhlapaikka rauhallisessa ympäristössä. Täällä voi viettää romanttiset häät ja muut perhejuhlat. Kartanon pihapiirissä on iso tanssiteltta, jonka jokainen voi koristella mieleisekseen. Kartano sopii myös kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Villa Hakkari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuokkalantie 5, 37550, Lempäälä
Puhelinnumero: 010 325 3091
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, juhlapalvelu, kokkikurssit, pitopalvelu
Kotisivut: www.villahakkari.fi

Vietä ikimuistoiset häät Ravintola Villa Hakkarissa. Hoidamme hääsi ammattitaidolla alusta loppuun asti. Voit siirtää huolesi ammattitaitoiselle henkilökunnallemme. Monipuoliset tilamme mahdollistavat erilaisetkin häätoiveenne. Voitte nauttia hääaterianne juhlavassa päärakennuksessa ja illan hämärtäessä voitte siirtyä juhlatila Mansikin Kammariin jatkamaan illanviettoanne. Halutessanne vihkiminen voi myös tapahtua upeassa pihapiirissämme. Villa Hakkarissa voit edelleen aistia menneen ajan tunnelmaa idyllisessä miljöössä.

Vaihmalan Hovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vaihmalantie 144, 37500 Lempäälä
Puhelinnumero: 020 766 1810
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, juhlapalvelu
Kotisivut: www.vaihmalanhovi.fi

Vaihmalan hovissa järjestyvät unelmien juhlat! Ammattitaitoinen juhlapalvelumme huolehtii käytännön järjestelyistä, jotta te voitte keskittyä nauttimaan juhlastanne. Meiltä saat koko paketin: edellisen päivän hemmotteluhoidot, häämeikin, hääauton, tilojen koristelun sekä kukka-asetelmat, ruoan, tarjoilun, juomat ja vieraiden majoituksen.

Tervahovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Uittomiehenkatu 19, 38210 Sastamala
Puhelinnumero: 0400 638935
Päätuotteet: Juhlatila, sauna ja palju
Kotisivut: www.tervahovi.com

Rautaveden rannalla Sastamalan Vammalan keskustassa persoonallinen kokous-, juhla- ja illanviettopaikka. Kesäkäytössä oleva juhlatila on kunnostettu kahteen kerrokseen, jonka sisätiloihin mahtuu yhteensä n.200 henkilöä. Isolle katetulle rantaterassille mahtuu lisäksi n. 40 henkilöä. Lisätilaksi mahdollisuus varata samassa rakennuksessa oleva saunakabinetti + kylpytynnyri.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.