JUHLATILAT: MUU SUOMI

14.05.2019

Keski-Suomen, Itä-Suomen ja Pohjois-Suomen alueella sijatsevia juhlatiloja.

Juhlatiloja Keski-Suomessa

Taulun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tauluntie 596, 41410 Kankainen
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.taulunkartano.fi

Taulun Kartano sijaitsee Toivakan Kankaisten kylällä Keski-Suomessa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Juhlapaikkana kartano ja sen upea miljöö on aintulaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Ravintola A oikeuksin, Juhlatilat Wäentalo 150 hlö, Kartanon sali 60 hlö ja Pihlajapellon torppa 30 hlö. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen. Kun haluat juhlien jatkuvan seuraavaan päivään vanhan ajan malliin, juhlavieraiden ydinjoukko yöpyy kartanon kamareissa. Juhlaan voi yhdistää ruokailun ja yhdessä viihtymisen lisäksi toiveidenne mukaisesti saunomisen ja ohjelmapalveluja, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja! Kysy lisää!

Palokan Pelimannitalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Saarijärventie 71, 40270 Palokka
Puhelinnumero: 0400 749 329 tai 0400 647 437
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.palokanpelimannitalo.fi

Pelimannitalo on vanhasta jyvämakasiinista uudistettu juhlatalo, joka on Jyväskylän seudun kansanmusiikkiyhdistyksen toiminnan keskus. Talo on tunnelmallinen juhlapaikka niin konsertteihin kuin yritystilaisuuksiin , perhejuhliin ja arkisempiin kokouksiinkin. Palokan Pelimannitalo sijaitsee vain 10 min ajomatkan päässä Jyväskylästä pohjoiseen, aivan Palokan markettien läheisyydessä, joten sinne on helppo löytää ja sillä on hyvät parkkipaikat. Tarjoiluista vastaa Pitopalvelu Raija Sipinen ky yli 40 vuoden laaja-alaisella kokemuksella. Tarjolla on aitoja, kotitekoisia ruokia ja leivonnaisia, vanhanajan hapatetusta, leivinuunissa paistetusta ruisleivästä lähtien kauniisti esillelaitettuina.

Ravintola Harmooni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.harmooni.fi

Vuonna 1910 rakennettu Halosen Harmoonitehdas on yksi Jyväskylän maamerkeistä. Upea rakennus edustaa maakunnassa harvinaista kansallisromanttista jugendtyyliä. Kauniit valoisat tilat ja viimeistellyt yksityiskohdat sykähdyttävät vaativampaakin asiakasta. Jugendtyylillään hurmaava ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa kaupungin paraatipaikalla. Ravintolassa A oikeudet ja useita tiloja erikokoisille ryhmille, sekä ihastuttava puutarhaterassi. Harmoonisali 104 asiakaspaikkaa, Harmooni à la carte ravintola 50 asiakaspaikkaa, Oskar Kabinetti 30 asiakaspaikkaa, Aapeli sali 40 asiakaspaikkaa, Kaivohuone 12 asiakaspaikkaa, kesäisin noin 100 asiakaspaikan terassi.

Nikolainkulma

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Ihantolantie Asemakatu 6, Jyväskylä
Puhelinnumero: 020 766 9810
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.figaro.fi/juhlatilat

Jyväskylän keskustassa parhaalla paikalla vietetyt juhlat jäävät vieraidesi mieleen. Tutun kivijalkaravintolamme (Figaro) lisäksi palvelemme nyt myös tilauksesta Nikolainkulman juhlatiloissa. Perinteisen tyylikäs Nikolainkulma yhdistettynä Figaron laatuun takaavat onnistuneen tilaisuuden olit sitten järjestämässä yritysillallista isommalle seurueelle, häitä tai muita perhejuhlia. Varaa juhlatilat tarjoiluineen huippupaikalta Jyväskylän keskustasta.

Valkolan nuorisoseurantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Valkolantie 555, 41360 Valkola
Puhelinnumero: 046 539 0069
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat
Kotisivut: valkolan-nuorisoseurantalo/etusivu

Valkolan nuorisoseurantalo on kodikas ja tunnelmallinen ja se sijaitsee luonnonkauniilla paikalla noin 35 kilometrin päässä Jyväskylän keskustasta, Laukaan Valkolassa, Peurunkajärven rannalla. Talo on pystytetty vuonna 1926 kyläläisten voimin. Talolta avautuu huikeat näkymät Peurunkajärvelle. Talossa on juhlasalin ja näyttämön lisäksi toimiva ja nykyaikaistettu keittiö, jossa on astiat 100 hengelle sekä kahvio. Eteisaulassa sijaitsee inva-wc. Muut wc-tilat, sauna ja suihku sijaitsevat talon alakerrassa. Tilat on vuokrattavissa ympäri vuoden. Tilauksesta järjestämme haluamianne palveluita. Tarkempia tietoja löytyy kotisivuiltamme tai facebookista. Tervetuloa nauttimaan palveluistamme!

Vaarunhovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 115
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Oittilantie 101, 41800 Korpilahti
Puhelinnumero: 050 430 0441
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.vaarunhovi.fi

Vaarunhovista löydät unelmiesi juhlatilat, tarjoilut ja 1800-luvun vaihteen miljöön Päijänteen rannalta, Vaarunvuorten helmasta. Sijaitsemme upeissa korpimaisemissa vain vajaan puolen tunnin päässä Jyväskylän keskustasta. Vaarunhovissa yhdistyy hääjuhlien toivotuimmat puolet - kauniit juhlatilat omin catering- palveluineen huolettomaan ruokailuun sekä laaja pihapiiri tanssilatoineen, rantasaunoineen, vihkipaikkoineen sekä majoitusratkaisuineen vapaamuotoisempaan oleiluun. Hää- ja juhlatilaisuuksiin varaamme usein koko pihapiirin käyttöönne, joten ohjelman suunnittelussa vain taivas on rajana. Voitte myös saapua juhliinne näyttävästi, vaikkapa vesiteitse! Päätalomme upeat salit yhdistyvät toisiinsa levein pariovin sekä live-videoyhteyksin, joten tilamme soveltuvat hyvin isompienkin juhlien järjestämiseen. Räätälöimme hää- tai juhlamenut myös toiveittenne mukaisesti, lähiruokaa suosien sekä erikoisruokavaliot huomioiden. Tervetuloa juhlimaan kauniisiin rantamaisemiin kanssamme!

Turkkilan Tila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Rannankyläntie 582, 40950 Muurame
Puhelinnumero: 0400 546 567 ja 040 847 7159
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu
Kotisivut: www.turkkilantila.fi

Höyryävät padat, kauden maut, tuttua läheltä ja eksotiikkaa kaukaa, näistä rakentuu elämys Turkkilan tilan tyyliin. Meillä keskisuomalaiset juuret kohtaavat kaukomailta tuodut tuulahdukset. Arkemme on maalaismaiseman idyllissä ja tämän ajattoman aitoihin makuihin nojaavan maailmamme haluamme tuoda sinun koettavaksesi.

Riihon Majatalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Riihijärventie 25, 42820 Keuruu
Puhelinnumero: 040 1742 427
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut:  www.riihonmajatalo.fi

Riihon Majatalo sijaitsee keskellä kauneinta Keski-Suomea. Riihon Majatalon päärakennus on yli 100-vuotias kaunis ja valoisa kyläkoulu. Meillä on talonpoikaistunnelmaa sekä avarat ja valoisat salit. Ruokamme on aitoa maalaisruokaa, joka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä. Hyvän maun takaavat puhtaat, suomalaiset raaka-aineet, jotka tulevat mahdollisimman läheltä. Riihon Majatalossa Keuruulla on yhteensä 45 majoituspaikkaa 2-9 hengen huoneissa. Lisävuoteilla saadaan joihinkin huoneisiin muutamia majoituspaikkoja lisää. Juhlatilat ja menut ovat varattavissa ympäri vuoden, paitsi kesä-heinäkuussa, jolloin Majatalo on täynnä lasten ja nuorten leirielämää.

Hiekkaharjun kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Leikkiharjuntie 10, 44300 Konnevesi
Puhelinnumero: 040 512 6519
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.hiekkaharju.com

Kartanomme palvelee onnistuneen kokouksen, juhlan tai edustustilaisuuden näyttämönä! Meiltä löydät tilaa, rauhaa sekä tunnelmaa. Hiekkaharjun keittiömestari loihtii makunautintoja niin kartanon saliin kuin Jouhtisvuoren laavullekin. Laadimme tarvittaessa teille hauskan ja elämyksellisen ohjelman kaikkina vuodenaikoina. Myös Kartanon saunat kutsuvat vieraitaan lempeisiin löylyihin rentoutumaan! Kesällä meille mahtuu juhlimaan jopa 220 henkilöä, talvella tilaa löytyy 48:lle juhlijalle.

Maatilamatkailu Kumpunen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kirrintie 94, 41900 Petäjävesi
Puhelinnumero: 0400 641 148 ja 040 731 52 99
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, tilausravintola, savusauna, majoitus
Kotisivut: www.kumpunen.fi

Maatilamatkailu Kumpunen sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä ja vain kilometrin päässä Petäjäveden vanhasta kirkosta, joka on Unescon maailmanperintökohde ja valittu Suomen parhaaksi hääkirkoksi. Juhlapaikka on järven rannalla, vanhan maatilan kaunis pihapiiri ja rakennukset. Päärakennuksessa 70 asiakaspaikkaa ympäri vuoden, kesäikaan juhlanavetassa 150 paikkaa. Häävieraille on majoitustilaa luhtiaitassa sekä kahdessa päärakennuksessa yhteensä 50:lle hengelle. Juhlat suunnitellaan yksilöllisesti hääparin toiveita kuunnellen. Ateriarunkojen perustana on luomupeltojemme tuotteet sekä lähijärvien kalat. Kaikki ruuat valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä.

Iso Kirja Ry/ Kokous- ja juhlatilat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 040 7501 061
Päätuotteet: Juhlatila, telttavuokraus, juhlapalvelu
Kotisivut: www.ikpalvelut.fi

Tervetuloa Isoon Kirjaan viettämään perhejuhlia tai pitämään kokousta kauniissa luonnonläheisissä maisemissa. Alueellamme on erilaisia tiloja neuvottelu- ja luokkahuoneista takkatiloihin. Tiloja löytyy niin pienille 10 hengen tilaisuuksille kuin yli sadan hengen juhlillekin. Meillä onnistuvat niin perhejuhlat, kokoukset kuin koulutuspäivätkin. Ota yhteyttä, niin teemme yksilöllisen tarjouksen toiveidenne mukaisesti tiloista sekä tarjoiluista.

Aikon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Muikunlahdentie 165 44500 Viitasaari
Puhelinnumero: 014 572 000
Päätuotteet: Juhlatilat, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.aikonkartano.fi

Aikon Kartanon maalaismiljöössä järjestät ikimuistoiset häät tai juhlat maittavien tarjoilujen ja yksilöllisen palvelun kera. Kartanon upea ravintolasali muuntautuu monenlaisen ja -kokoisen tilaisuuden pitopaikaksi. Vanha navetan ylinen "Vauhtivintti" on kuin luotu maalaisromanttisille häille. Tilat ovat koristeltavissa oman toiveen mukaisesti. Päärakennuksessamme on lisäksi 21 huonetta majoitustarpeisiinne, päärakennuksen yhteydessä olevassa erillissiivessä on 4 huoneistoa ja pihapiirissä sijaitsevassa erillisrakennuksessa on varattavissa 6 huonetta.

Itä-Suomen juhlatiloja

Niittyranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Vallesmannintie 12, 82220 Niittylahti
Puhelinnumero: 0500 558057 ja 0505 360928
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, saunatilat
Kotisivut: www.niittyranta.com

Hotelli-ravintola Niittyranta järjestää upeat puitteet hääjuhliin! Ravintolasalissa asiakaspaikkoja 200, terassilla 80 ja Vanhan Kartanon puolella 40. Vanhan Kartanon puolelle mahdollisuus myös omiin juomiin. Ulkoterassiltamme suora näkymä aina kauniille Pyhäselälle. Terassimme sijaitse myös auringon puolella. Henkilökuntamme hoitavat juhlat ammattitaidolla ja erittäin joustavalla palvelulla. Tilat voi asiakas koristella mieleisekseen tai henkilökunta tilauksesta Illan lopuksi vuokrattavissa myös upea rantasauna. Rantasaunaan mahtuu n. 20 henkeä. Olette tervetullut tutustumaan tiloihimme ja käymään alustavia juhlienne järjestelyjä läpi kanssamme. Tervetuloa viettämään ikimuistoiset juhlat kanssamme!

Anttolan Seurojentalo Koivula

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Vanhanpappilantie 7, 52100 Anttola
Puhelinnumero: 040 835 7109 ja 050 350 3685
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.seurojentalokoivula.fi

Seurojentalo Koivula sijaitsee kauniilla paikalla Anttolan taajamassa Saimaan äärellä. Koivulassa on upeat tilat monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Korkeaan hirsiseinäiseen juhlasaliin mahtuu isokin juhlaväki nauttimaan viereisen ruokasalin antimista ja seuraamaan juhlan ohjelmaa. Ruokasalista pääsee isolle etuterassille, josta on kauniit näkymät Saimaalle. Seurojentalo Koivulassa on toteutettu mittavat peruskorjaukset 2000-luvulla. Tilat ovat kauniit, siistit ja toimivat. Koivulan pihassa on runsaasti paikoitustilaa autoille.

Sahanlahti Resort

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Lietvedentie 830, 52200 Puumala
Puhelinnumero: 040 7799 869
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, majoitus
Kotisivut: www.sahanlahtiresort.fi

Sahanlahden ainutlaatuinen miljöö korostaa hääjuhlanne ainutlaatuisuutta ja paikallisten pientuottajien parhaista aineksista valmistettu herkullinen ruoka muistetaan vielä pitkään juhlien jälkeen. Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee teitä ilomielin hääjuhlanne suunnittelussa ja toteutuksessa. Monipuoliset tilamme tarjoavat mahdollisuuden erilaisten tunnelmien luomiseen: voitte yhdistää makunne mukaan hääohjelmaanne Ravintola Koskivahdin arvokkaan juhlallisuuden, Pajapirtin persoonallisuuden ja avotulen lämmön, tai Ravintola Rantamakasiinin aidon saaristolaistunnelman.

Ruusuhovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hovintie 135, 58900 Rantasalmi
Puhelinnumero: 020 728 9800
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoituspalvelut, rantasauna
Kotisivut: www.ruusuhovi.fi

Monivuotisella kokemuksella toteutamme niin pienet ja suuret häät kuin isot sukujuhlatkin kaikkina vuodenaikoina. Ruusuhovin kartanomiljöö majoitus- ja ravintolapalveluineen mahdollistaa loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Alakerran juhlasalista aukeaa kaunis nakymä kartanon ranta-alueelle. Sali sopii hyvin ohjelma- ja tanssitilaksi 80 vieraalle. Viereinen takkahuone on käytössä oleskeluun, lämpöistä tunnelmaa tuomaan. Juhlasalista on suora yhteys kartanon piha-alueelle.

Ruusuhovin Navetan Ylinen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hovintie 135, 58900 Rantasalmi
Puhelinnumero: 020 728 9800
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoituspalvelut, rantasauna
Kotisivut: www.ruusuhovi.fi

Monivuotisella kokemuksella toteutamme niin pienet ja suuret häät kuin isot sukujuhlatkin kaikkina vuodenaikoina. Ruusuhovin kartanomiljöö majoitus- ja ravintolapalveluineen mahdollistaa loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Navetan ylinen sijaitsee Ruusuhovin pihapiirissä. Navetan yläkerran sali kartanon tuntumassa soveltuu suuriin pitoihin, tai tarvittaessa vaikka tansseihin orkesterin säestyksellä, jolloin tilaan mahtuu jopa 350 juhlijaa.

Anttolanhovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hovintie 224, 52100 Anttola
Puhelinnumero: 044 430 1100
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, ravintola, juhlapalvelu, tilaussauna, hemmotteluhoidot
Kotisivut: www.anttolanhovi.fi

Hääjuhla Anttolanhovissa luonnonkauniin Saimaan rannalla n. 25 km Mikkelistä koostuu kauniisti koristellusta tilasta, käsintehdystä lähiruuasta, luonnonkauniista maisemasta ja ammattitaitoisesta asiakaspalvelusta. Rantaravintola on erinomainen valinta, kun toiveenanne on yhtenäinen juhlatila. Voitte koristella salia itse tai avustuksellamme, salissa on tilaa 160 vieraalle, lisätilana 100- paikkainen, osittain katettu terassi. Kotaravintolassa on tunnelmallinen vaihtoehto pienemmälle juhlaväelle, max. 60 vierasta. Luonnonläheinen sijainti Saimaan rannalla, vuodenaikojen vaihtelut, elävä tuli ja uniikki tunnelma luovat ainutlaatuiset puitteet tärkeään päiväänne. Piha-alueelle on saatavissa pöytäryhmät ja juhlateltta. Toivomuksestanne voimme varata Anttolanhovin kokonaisuudessaan Teidän käyttöönne. Juhlavieraille järjestyy majoitus hotellissa tai villoissa. Ikimuistoisen päivän kruunaa hääyö samppanjoineen romanttisessa, uniikissa Art&Design -villassa. Otathan yhteyttä ja teemme yhdessä päivästänne ikimuistoisen.

Koivumäen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Tervetuloa tutustumaan tunnetun kuopiolaisen kauppaneuvos Gust Raninin sukuun Koivumäen Kartanoon. Erityisen ihastuttava, vanha, romanttinen ravintola Kuopion maaseudulla Hiltulanlahdessa, kuitenkin vain 12 km Kuopion keskustasta. Katso kartanon esittelyvideo tästä!

Ravintola Pilotti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala
Puhelinnumero: 017 262 1130
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu, pitopalvelu
Kotisivut: www.lentokapteeni.fi

Ravintolan tilat toimivat iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana jossa voit viettää elämäsi upeimmat juhlat. Juhlapalvelu Remar ja Ravintola Pilotti toteuttaa villeimmätkin ideasi - tai ideoi ja toteuttaa puolestasi kaikkien aikojen juhlat, joissa Sinä voit vain keskittyä nauttimaan vieraittesi seurasta.

Ravintola Aika

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Inkiläntie 7, 70340 Kuopio
Puhelinnumero: 040 076 9879
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu
Kotisivut: www.aikaravintola.fi

Tunnelmallisessa Ravintola Ajassa voit viettää kiireetömät ja upeat juhlat omien toiveidesi mukaisesti. Juhlanne saavat tilaisuuden arvon mukaisen kattauksen, herkullisen ruoan, ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökunnan ja tilaisuuden henkeä kohottavan, idearikkaan koristelun.

Juhlakeskus Gáiju

Juhlatilan maksimikapasiteetti: -
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vaiviontie 75a, 83450 Vaivio
Puhelinnumero: 045 616 7679
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, juhlapalvelu
Kotisivut: www.gaiju.fi

Tilava, viihtyisä juhlapaikka idyllisessä maalaismaisemassa, vain 20 minuutin ajomatkan päässä Joensuun keskustasta.

Pohjois-Suomen juhlatiloja

Linnakallio

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Ihana päivä tulossa! Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikki tämä ja muutakin metsäisessä, rauhallisessa ympäristössä. Tutustukaa omaleimaiseen Linnakallion alueeseen - ja unohtakaa persoonattomat ravintolahäät!

Kyykerin kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 65
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kyykyrinkatu 18, 83500 Outokumpu
Puhelinnumero: 045 215 4060
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, majoitus
Kotisivut:  www.kyykerinkartano.fi

Tervetuloa Kyykerin Kartanoon, jonka seinien hirret ja narisevat lattiat huokuvat vanhaa tunnelmaa. Aaltoilevista ikkunaruuduista voit nähdä pilkistävän vanhan kaivoksen ja sen historiaa havisevan työläiskorttelin. Tarjoamme juhliinne lähialueen tuottajien tuotteista valmistettua ruokaa. Valmistamme perinteistä karjalaista ruokaa tai menun toiveidenne mukaan. Kaikki leivonnaisemme ja ruuat valmistamme kartanon keittiössä laktoosittomana sekä muut ruokarajoitteet huomioiden. Tarjoamme juhlaväelle myös majoituspalveluita 2-hengen huoneissa. Viihtyisä ja kodikas tunnelma, hyvä ruoka ja ystävät.. siitä juhla syntyy!

Huovisen Navettasali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Huovisentie 3, 91500 Muhos
Puhelinnumero: 044 200 2996
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, pitopalvelu, polttarit
Kotisivut: www.huovisennavettasali.fi

Tervetuloa viettämään juhlianne viihtyisään Huovisen Navettasaliin! Vanhasta navetasta restauroidussa juhlasalissa järjestät niin pienet, kuin vähän suuremmatkin juhlat. Ainutlaatuisen sisätilakodan lisäksi Navettasalista löytyy täysin varusteltu keittiö sekä saunatilat ja kylpypalju , joista varsinkin polttariporukat varmasti nauttivat. Saat meiltä halutessasi myös pitopalvelun. Tule tutustumiskäynnille. Kauttamme löytyy myös valokuvaaja sekä meikkaaja/maskeeraaja ja kampausten tekijä.

Raatin nuorisotalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Raatintie 7, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 040 535 0927
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.onmky.fi/raatin-nuorisotalo

Merenrannassa, keskellä kaupunkia ja luontoa sijaitseva Raatin nuorisotalo tarjoaa hyvät tilat perhejuhliin. Juhlasalissa on 200 istumapaikkaa, kahviossa tarjoilupaikkoja 108:lle ja terassilla yli 50:lle. Tilat vuokrataan yhdessä tai erikseen. Astioita sekä kahvi- että ruokatarjoiluun sekä flyygeli juhlasalissa ja kahviossa. Äänentoistolaitteet vuokrattavissa erikseen. Raatin nuorisotalo on erityisen viihtyisä häiden ja muiden perhejuhlien pitopaikka ja vieraita ajatellen nuorisotalolla on tarjolla runsaat pysäköintitilat.

Johteenpooki

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 70
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Hietasaari, Kansankentäntie 11, 90500 Oulu
Puhelinnumero: 044 260 3768 ja 041 436 5758
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.johteenpooki.fi

Johteenpooki on purjehdushenkinen juhlatila meren äärellä ja se on vuokrattavissa ympäri vuoden. Tiloihin kuuluu noin 70 hengen juhlasali, keittiö, kokoushuone (12 h), lasitettu terassi (16 h), sauna (10 h), pukuhuone ja terassi. Kesäisin on uintimahdollisuus laiturilta. Johteenpookin piha-alue on mahdollista ottaa juhlakäyttöön. Osa piha-alueesta on kivetty. Tilan välittömässä läheisyydessä ei ole asutusta eikä merkittäviä kulkuväyliä, joten Johteenpooki tarjoaa häiriötekijöistä vapaan mahdollisuuden erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen merellisessä ympäristössä.

Merilän Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 260
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Meriläntie 1, 91600 Utajärvi
Puhelinnumero: 050 382 0206
Päätuotteet: Juhlatilat, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.merilankartano.com

Merilän Kartanossa voit viettää ikimuistoisen juhlan ainutlaatuisen luonnon keskellä, Oulujoen varrella. Meille mahtuu isokin hääseurue majoittumaan, ruokailemaan ja juhlimaan. Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle. Kartanosta löytyy viihtyisiä hotellihuoneita majoittumiseen, puhdasta ja herkullista lähiruokaa tarjoileva ravintola, useita saunatiloja ja kattava valikoima juhla- ja kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin. Räätälöimme täydellisen paketin kesähäillenne juuri toiveidenne mukaisesti!

Veitsiluodon Työväentalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Rytikatu 27, 94830 Kemi
Puhelinnumero: 040 510 5874
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.seurantalot.fi

Tervetuloa viettämään häitä ja kaikkia perhejuhlia vasta remontoituun Veitsiluodon Työväentalon tilavaan juhlasaliin, joka sijaitsee kauniin Kattilanlahden rannalla lähellä Veitsiluodon kirkkoa. Käytössäsi on n. 300 neliötä ja iso piha. Talon varustelutasoon kuuluu mm. 150 hengen ruoka- ja kahviastisastot sekä kuohu- ja viinilasit, 200 tuolia, nopea astianpesukone, uusi liesi, kattiloita, tarjoiluvaunu, iso lämpölevy, iso kahvinkeitin, karaokelaitteet ja videotykki.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.