JUHLATILAT: MUU SUOMI

04.08.2022

Keski-Suomen, Itä-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella sijatsevia juhlatiloja.

Juhlatiloja Keski-Suomessa

Taulun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tauluntie 596, 41410 Kankainen
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.taulunkartano.fi

Taulun Kartano sijaitsee Toivakan Kankaisten kylällä Keski-Suomessa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Juhlapaikkana kartano ja sen upea miljöö on aintulaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Ravintola A oikeuksin, Juhlatilat Wäentalo 150 hlö, Kartanon sali 60 hlö ja Pihlajapellon torppa 30 hlö. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen. Kun haluat juhlien jatkuvan seuraavaan päivään vanhan ajan malliin, juhlavieraiden ydinjoukko yöpyy kartanon kamareissa. Juhlaan voi yhdistää ruokailun ja yhdessä viihtymisen lisäksi toiveidenne mukaisesti saunomisen ja ohjelmapalveluja, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja! Kysy lisää!

Palokan Pelimannitalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Saarijärventie 71, 40270 Palokka
Puhelinnumero: 0400 749 329 tai 0400 647 437
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.palokanpelimannitalo.fi

Pelimannitalo on vanhasta jyvämakasiinista uudistettu juhlatalo, joka on Jyväskylän seudun kansanmusiikkiyhdistyksen toiminnan keskus. Talo on tunnelmallinen juhlapaikka niin konsertteihin kuin yritystilaisuuksiin , perhejuhliin ja arkisempiin kokouksiinkin. Palokan Pelimannitalo sijaitsee vain 10 min ajomatkan päässä Jyväskylästä pohjoiseen, aivan Palokan markettien läheisyydessä, joten sinne on helppo löytää ja sillä on hyvät parkkipaikat. Tarjoiluista vastaa Pitopalvelu Raija Sipinen ky yli 40 vuoden laaja-alaisella kokemuksella. Tarjolla on aitoja, kotitekoisia ruokia ja leivonnaisia, vanhanajan hapatetusta, leivinuunissa paistetusta ruisleivästä lähtien kauniisti esillelaitettuina.

Ravintola Harmooni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.harmooni.fi

Vuonna 1910 rakennettu Halosen Harmoonitehdas on yksi Jyväskylän maamerkeistä. Upea rakennus edustaa maakunnassa harvinaista kansallisromanttista jugendtyyliä. Kauniit valoisat tilat ja viimeistellyt yksityiskohdat sykähdyttävät vaativampaakin asiakasta. Jugendtyylillään hurmaava ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa kaupungin paraatipaikalla. Ravintolassa A oikeudet ja useita tiloja erikokoisille ryhmille, sekä ihastuttava puutarhaterassi. Harmoonisali 104 asiakaspaikkaa, Harmooni à la carte ravintola 50 asiakaspaikkaa, Oskar Kabinetti 30 asiakaspaikkaa, Aapeli sali 40 asiakaspaikkaa, Kaivohuone 12 asiakaspaikkaa, kesäisin noin 100 asiakaspaikan terassi.

Vaarunhovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 115
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Oittilantie 101, 41800 Korpilahti
Puhelinnumero: 050 430 0441
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.vaarunhovi.fi

Vaarunhovista löydät unelmiesi juhlatilat, tarjoilut ja 1800-luvun vaihteen miljöön Päijänteen rannalta, Vaarunvuorten helmasta. Sijaitsemme upeissa korpimaisemissa vain vajaan puolen tunnin päässä Jyväskylän keskustasta. Vaarunhovissa yhdistyy hääjuhlien toivotuimmat puolet - kauniit juhlatilat omin catering- palveluineen huolettomaan ruokailuun sekä laaja pihapiiri tanssilatoineen, rantasaunoineen, vihkipaikkoineen sekä majoitusratkaisuineen vapaamuotoisempaan oleiluun. Hää- ja juhlatilaisuuksiin varaamme usein koko pihapiirin käyttöönne, joten ohjelman suunnittelussa vain taivas on rajana. Voitte myös saapua juhliinne näyttävästi, vaikkapa vesiteitse! Päätalomme upeat salit yhdistyvät toisiinsa levein pariovin sekä live-videoyhteyksin, joten tilamme soveltuvat hyvin isompienkin juhlien järjestämiseen. Räätälöimme hää- tai juhlamenut myös toiveittenne mukaisesti, lähiruokaa suosien sekä erikoisruokavaliot huomioiden. Tervetuloa juhlimaan kauniisiin rantamaisemiin kanssamme!

Ravintola Pappilan Pidot

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kangasmannilantie 2, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 0400 663 689
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.pappilanpidot.fi

Ruokaa rakkaudella, palvelua ilolla ja talo täynnä tunnelmaa! Pappilan romanttiset salit ja kamarit luovat ihastuttavat puitteet kauniille hääjuhlille. Alakerran saleissa ja kamareissa asiakaspaikkoja on 154, yläkerran tunnelmaa huokuvassa kokoustilassa 80. Kahvila-ravintolassamme on A-oikeudet. Rakkaudella tehty ruokamme ja ihastuttava palvelumme kruunaa ihanimman päivän elämässäsi! Olemme suunnitelleet puolestanne 3 häämenua, joihin voitte tutustua kotisivuillamme. Kotisivuiltamme löytyy myös toistakymmentä erilaista, kondiittorimestarin valmistamaa hääkakkua, joista voitte valita mieleisenne. Hääkakun lisäksi valitun menun hintaan sisältyy pöytäliinat, servetit, kattaukset, kukat, kynttilät, tarjoilu, siivoukset, suunnittelupalaveri ja tutustumiskäynti. Toteutamme häätarjoilun myös toiveidenne mukaan. Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään vieraanamme!

Hiekkaharjun kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Leikkiharjuntie 10, 44300 Konnevesi
Puhelinnumero: 040 512 6519
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.hiekkaharju.com

Kartanomme palvelee onnistuneen kokouksen, juhlan tai edustustilaisuuden näyttämönä! Meiltä löydät tilaa, rauhaa sekä tunnelmaa. Hiekkaharjun keittiömestari loihtii makunautintoja niin kartanon saliin kuin Jouhtisvuoren laavullekin. Laadimme tarvittaessa teille hauskan ja elämyksellisen ohjelman kaikkina vuodenaikoina. Myös Kartanon saunat kutsuvat vieraitaan lempeisiin löylyihin rentoutumaan! Kesällä meille mahtuu juhlimaan jopa 220 henkilöä, talvella tilaa löytyy 48:lle juhlijalle.

Maatilamatkailu Kumpunen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kirrintie 94, 41900 Petäjävesi
Puhelinnumero: 0400 641 148 ja 040 731 52 99
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, tilausravintola, savusauna, majoitus
Kotisivut: www.kumpunen.fi

Maatilamatkailu Kumpunen sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä ja vain kilometrin päässä Petäjäveden vanhasta kirkosta, joka on Unescon maailmanperintökohde ja valittu Suomen parhaaksi hääkirkoksi. Juhlapaikka on järven rannalla, vanhan maatilan kaunis pihapiiri ja rakennukset. Päärakennuksessa 70 asiakaspaikkaa ympäri vuoden, kesäikaan juhlanavetassa 150 paikkaa. Häävieraille on majoitustilaa luhtiaitassa sekä kahdessa päärakennuksessa yhteensä 50:lle hengelle. Juhlat suunnitellaan yksilöllisesti hääparin toiveita kuunnellen. Ateriarunkojen perustana on luomupeltojemme tuotteet sekä lähijärvien kalat. Kaikki ruuat valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä.

Iso Kirja Ry/ Kokous- ja juhlatilat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 040 750 0974
Päätuotteet: Juhlatila, telttavuokraus, juhlapalvelu
Kotisivut: www.ikpalvelut.fi

Tervetuloa Isoon Kirjaan viettämään perhejuhlia tai pitämään kokousta kauniissa luonnonläheisissä maisemissa. Alueellamme on erilaisia tiloja neuvottelu- ja luokkahuoneista takkatiloihin. Tiloja löytyy niin pienille 10 hengen tilaisuuksille kuin yli sadan hengen juhlillekin. Meillä onnistuvat niin perhejuhlat, kokoukset kuin koulutuspäivätkin. Ota yhteyttä, niin teemme yksilöllisen tarjouksen toiveidenne mukaisesti tiloista sekä tarjoiluista.

Itä-Suomen juhlatiloja

Spa Hotel Runni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120/200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Runnintie 407, 74595 Runni, Iisalmi
Puhelinnumero: 017 768 751 sekä 040 6671 846
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, spa, savusauna, majoitus, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.spahotelrunni.fi

Runnilla vietetään ikimuistoiset hääjuhlat nostalgisessa maalaismaisemassa, Kiurujoen rantamilla. Runni tarjoaa myös ainutlaatuiset puitteet vihkimiselle. Kartanohotellin Marsalkka-sali on tunnelmallinen ja siellä on n. 120 asiakaspaikkaa.
Uudistuneen Kylpylähotellin Ravintola Runnissa n. 160 asiakaspaikkaa ja suuremmissa hääjuhlissa lisäpaikkoja saadaan kabinetista (yht. 200 paikkaa). Pienempää hääjuhlaa voi viettää kylpylähotellin kabinetissa, jossa on n. 40 asiakaspaikkaa. Ravintola Runnin esiintymislavalle mahtuu isompikin orkesteri juhlaväkeä viihdyttämään ja tanssittamaan. Kesäaikaan käytössä myös isot terassialueet. Molemmissa juhlasalissa on hyvä äänentoisto sekä käytössä myös flyygelit. Hääparin ja vieraiden majoitukset Kylpylähotellissa tai nostalgisen romanttisessa Kartanohotellissa. Hääparille on saunallinen Sviittikaksio ylimmässä kerroksessa isolla omalla terassilla. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset hääjuhlat romanttisella Runnilla!

Niittyranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Vallesmannintie 12, 82220 Niittylahti
Puhelinnumero: 0500 558057 ja 0505 360928
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, saunatilat
Kotisivut: www.niittyranta.com

Hotelli-ravintola Niittyranta järjestää upeat puitteet hääjuhliin! Ravintolasalissa asiakaspaikkoja 200, terassilla 80 ja Vanhan Kartanon puolella 40. Vanhan Kartanon puolelle mahdollisuus myös omiin juomiin. Ulkoterassiltamme suora näkymä aina kauniille Pyhäselälle. Terassimme sijaitse myös auringon puolella. Henkilökuntamme hoitavat juhlat ammattitaidolla ja erittäin joustavalla palvelulla. Tilat voi asiakas koristella mieleisekseen tai henkilökunta tilauksesta Illan lopuksi vuokrattavissa myös upea rantasauna. Rantasaunaan mahtuu n. 20 henkeä. Olette tervetullut tutustumaan tiloihimme ja käymään alustavia juhlienne järjestelyjä läpi kanssamme. Tervetuloa viettämään ikimuistoiset juhlat kanssamme!

Anttolan Seurojentalo Koivula

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Vanhanpappilantie 7, 52100 Anttola
Puhelinnumero: 040 835 7109 ja 050 350 3685
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.seurojentalokoivula.fi

Seurojentalo Koivula sijaitsee kauniilla paikalla Anttolan taajamassa Saimaan äärellä. Koivulassa on upeat tilat monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Korkeaan hirsiseinäiseen juhlasaliin mahtuu isokin juhlaväki nauttimaan viereisen ruokasalin antimista ja seuraamaan juhlan ohjelmaa. Ruokasalista pääsee isolle etuterassille, josta on kauniit näkymät Saimaalle. Seurojentalo Koivulassa on toteutettu mittavat peruskorjaukset 2000-luvulla. Tilat ovat kauniit, siistit ja toimivat. Koivulan pihassa on runsaasti paikoitustilaa autoille.

Kartanohostel AnnaCatharina

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Juvolantie 1353, 57310 Savonlinna
Puhelinnumero: 050 466 3800
Päätuotteet: Juhlatilat, tilausravintola, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.annacatharina.fi

Tilalla ja talolla on pitkä ja värikäs historia. Tila on ollut aatelistilana 1700-luvulla. Nykyinen päärakennus on rakennettu vuonna 1904 vaivaistaloksi. Juhlasaliin mahtuu mukavasti 80-100 vierasta samaan tilaan ja tilaa jää vielä bändillekin. Iso ja avara piha-alue sekä terassi tuovat lisää tilaa ihaniin hääjuhliin. Häämenut suunnittelemme kasvotusten hääparin kanssa. Meillä majoittuu 54 vierasta. Huoneet sijaitsevat samassa rakennuksessa juhlatilan kanssa. Huoneiden sijainnin ansioista vieraanne nukkuvat rauhallisesti, vaikka juhlat jatkuisivat aamuyön tunneille. Hääparille on oma tunnelmallinen hääkammari talon ylimmässä kerroksessa. Juhlan ajan yleiset tilat ovat yksityskäytössä.

Ruusuhovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hovitie 135, 58900 Rantasalmi
Puhelinnumero: 040 961 9473
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoituspalvelut, rantasauna
Kotisivut: FB

Monivuotisella kokemuksella toteutamme niin pienet ja suuret häät kuin isot sukujuhlatkin kaikkina vuodenaikoina. Ruusuhovin kartanomiljöö majoitus- ja ravintolapalveluineen mahdollistaa loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Alakerran juhlasalista aukeaa kaunis nakymä kartanon ranta-alueelle. Sali sopii hyvin ohjelma- ja tanssitilaksi 80 vieraalle. Viereinen takkahuone on käytössä oleskeluun, lämpöistä tunnelmaa tuomaan. Juhlasalista on suora yhteys kartanon piha-alueelle.

Ruusuhovin Navetan Ylinen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hovitie 135, 58900 Rantasalmi
Puhelinnumero: 040 961 9473
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoituspalvelut, rantasauna
Kotisivut: FB

Monivuotisella kokemuksella toteutamme niin pienet ja suuret häät kuin isot sukujuhlatkin kaikkina vuodenaikoina. Ruusuhovin kartanomiljöö majoitus- ja ravintolapalveluineen mahdollistaa loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Navetan ylinen sijaitsee Ruusuhovin pihapiirissä. Navetan yläkerran sali kartanon tuntumassa soveltuu suuriin pitoihin, tai tarvittaessa vaikka tansseihin orkesterin säestyksellä, jolloin tilaan mahtuu jopa 250 juhlijaa.

Koivumäen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Tervetuloa tutustumaan tunnetun kuopiolaisen kauppaneuvos Gust Raninin sukuun Koivumäen Kartanoon. Erityisen ihastuttava, vanha, romanttinen ravintola Kuopion maaseudulla Hiltulanlahdessa, kuitenkin vain 12 km Kuopion keskustasta. Katso lisää kartanon kuvia tästä!

Kartanomajoitus Sofia & Angelique

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 50
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Pyhityntie 45, 76620 Pieksämäki
Puhelinnumero: 041 317 4756
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, kokouspalvelut, hieronta
Kotisivut: www.kartanomajoitus-sofia-angelique.com

Kartanomajoitus Sofia & Angelique sijaitsee historiallisessa kartanomiljöössä vain muutaman kilometrin päässä Pieksämäen keskustasta. 1800-luvulla perustetun tilan idyllinen pihapiiri ja kauniit majoitushuoneet tarjoavat mukavan irtioton arkeen. Kartanomajoituksen pihapiirissä on kolme rakennusta. Pohjola, Asuntolarakennus sekä päärakennus, jonka Pohjolan sali tarjoaa erinomaiset tilat juhliin ja kokouksiin. Saliin mahtuu noin 50 henkeä ja käytössä on myös majoitustiloja. Tilaisuuksien yhteyteen voidaan järjestää ruoka- ja kahvitarjoilu.

Ravintola Pilotti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala
Puhelinnumero: 017 262 1130
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu, pitopalvelu
Kotisivut: www.lentokapteeni.fi

Ravintolan tilat toimivat iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana jossa voit viettää elämäsi upeimmat juhlat. Juhlapalvelu Remar ja Ravintola Pilotti toteuttaa villeimmätkin ideasi - tai ideoi ja toteuttaa puolestasi kaikkien aikojen juhlat, joissa Sinä voit vain keskittyä nauttimaan vieraittesi seurasta.

Ravintola Aika

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Inkiläntie 7, 70340 Kuopio
Puhelinnumero: 040 076 9879
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu
Kotisivut: www.aikaravintola.fi

Tunnelmallisessa Ravintola Ajassa voit viettää kiireetömät ja upeat juhlat omien toiveidesi mukaisesti. Juhlanne saavat tilaisuuden arvon mukaisen kattauksen, herkullisen ruoan, ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökunnan ja tilaisuuden henkeä kohottavan, idearikkaan koristelun.

Matkailukartano Kivennapa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuonantie 280, 73410 Juankoski
Puhelinnumero: 050 594 6553
Päätuotteet: Juhlatilat, juhlapalvelu, polttarit, saunatilat, majoitus
Kotisivut: www.kivennapa.com

Kivennapa sijaitsee järven rannalla, luonnon ympäröimänä. Meillä voit toteuttaa häät latotansseilla luonto- ja maaseutumiljöössä. Hääpakettimme sisältää mm. liinat ja servietit, pöytäkoristeita ja äänentoistolaitteet. Tarvittaessa kauttamme saa myös häiden kuvaajan ja kampaajan paikan päälle. Kivennavan juhlamenun seisovaan pöytään on koottu perinteisiä ja raikkaita salaatteja, kalaherkkuja sekä lihaa eri tavoin. Häiden jatkoja voi viettää idyllisessä tanssiladossamme. Tarjoamme juhlaväelle myös hotelli- ja mökkimajoitusta hääparin omaa sviittiä unohtamatta. Häät ovat ihania, ja me tahdomme auttaa, jotta omasi ovat onnistuneet!

Utran Uittotupa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Uittopäälliköntie 2, 80170 Joensuu
Puhelinnumero: 0500 675 162
Päätuotteet: Juhlatilat, catering, polttarit
Kotisivut:  www.utranuittotupa.fi

Vanhaa tukkilaisromantiikkaa huokuva miljöömme jokimaisemineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiselle hääjuhlalle kuuden kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Utran Uittotuvalla tarjoillaan ruokia joissa maistuu koko maakunta, valmistettuna perinteisellä käsityöllä, mutta uudella tavalla toteutettuna.

Pohjois-Suomen juhlatiloja

Kyykerin kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 65
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kyykyrinkatu 18, 83500 Outokumpu
Puhelinnumero: 045 215 4060
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, majoitus
Kotisivut:  www.kyykerinkartano.fi

Tervetuloa Kyykerin Kartanoon, jonka seinien hirret ja narisevat lattiat huokuvat vanhaa tunnelmaa. Aaltoilevista ikkunaruuduista voit nähdä pilkistävän vanhan kaivoksen ja sen historiaa havisevan työläiskorttelin. Tarjoamme juhliinne lähialueen tuottajien tuotteista valmistettua ruokaa. Valmistamme perinteistä karjalaista ruokaa tai menun toiveidenne mukaan. Kaikki leivonnaisemme ja ruuat valmistamme kartanon keittiössä laktoosittomana sekä muut ruokarajoitteet huomioiden. Tarjoamme juhlaväelle myös majoituspalveluita 2-hengen huoneissa. Viihtyisä ja kodikas tunnelma, hyvä ruoka ja ystävät.. siitä juhla syntyy!

Ravintolakortteli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannenkatu 4, 90130 Oulu
Puhelinnumero: 0400 818 994
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu, artesaanileipomo, hääkakut
Kotisivut: www.ravintolakortteli.fi

Ravintolakortteli on Oulussa toimivien Rauhala ravintola-pâtisserien, Tuba Food & Loungen ja Voimala 1889:n elämyskortteli. Rauhalan kartanotunnelmaa huokuvat nostalgiset tilat soveltuvat mainiosti perinteikkääseen juhlaan. Rauhalan rikas historia näkyy ja tuntuu seinien sisällä. Ylioppilastalonakin tunnettu Rauhala on toiminut alunperin tehtailijan kotitalona, jonka jälkeen tilassa on pidetty Kauppaklubin kokouksia ja juhlia sekä sivistetty oululaisia kansalaisopiston ja ammattikoulun toimesta. Rauhalasta löytyy sopivat juhlatilat 10-100 hengen juhliin. Voimala 1889:n industrial-henkinen tila sopii hyvin rouheamman juhlan tyyliin. Oulun ensimmäinen vesivoimalaitos on saneerattu mallikkaasti juhla- ja tapahtumatilaksi ja tilassa on onnistuttu hienosti säilyttämään tehdasmiljöötunnelma. Voimala 1889:ssä on myös tunnelmallinen takkanurkkaus. Tila sopii hyvin 20-70 hengen juhlaan. Myös vihkiminen voidaan toteuttaa paikan päällä Rauhalassa tai Voimala 1889:ssä.

Huovisen Navettasali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Huovisentie 3, 91500 Muhos
Puhelinnumero: 044 200 2996
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, pitopalvelu, polttarit
Kotisivut: www.huovisennavettasali.fi

Tervetuloa viettämään juhlianne viihtyisään Huovisen Navettasaliin! Vanhasta navetasta restauroidussa juhlasalissa järjestät niin pienet, kuin vähän suuremmatkin juhlat. Ainutlaatuisen sisätilakodan lisäksi Navettasalista löytyy täysin varusteltu keittiö sekä saunatilat ja kylpypalju , joista varsinkin polttariporukat varmasti nauttivat. Saat meiltä halutessasi myös pitopalvelun. Tule tutustumiskäynnille. Kauttamme löytyy myös valokuvaaja sekä meikkaaja/maskeeraaja ja kampausten tekijä.

Raatin nuorisotalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Raatintie 7, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 040 535 0927
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.onmky.fi/raatin-nuorisotalo

Merenrannassa, keskellä kaupunkia ja luontoa sijaitseva Raatin nuorisotalo tarjoaa hyvät tilat perhejuhliin. Juhlasalissa on 200 istumapaikkaa, kahviossa tarjoilupaikkoja 108:lle ja terassilla yli 50:lle. Tilat vuokrataan yhdessä tai erikseen. Astioita sekä kahvi- että ruokatarjoiluun sekä flyygeli juhlasalissa ja kahviossa. Äänentoistolaitteet vuokrattavissa erikseen. Raatin nuorisotalo on erityisen viihtyisä häiden ja muiden perhejuhlien pitopaikka ja vieraita ajatellen nuorisotalolla on tarjolla runsaat pysäköintitilat.

Oulun Jazzvintti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Oulu, Tervatoppila
Puhelinnumero: 020 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.oulunjazzvintti.fi

Oulun Jazzvintti soveltuu monenlaisiin tapahtumiin aina asiakastilaisuuksista yritysten virkistyspäiviin ja kesähäistä syntymäpäiväjuhliin. Jazzvintti sijaitsee Tervatoppilan Kartanon pihapiirissä. Kartanon makasiinirakennuksen yläkerrassa sijaitseva juhlatila on vuokrattavissa toukokuusta syyskuuhun. Yhtenäiseen tilaan mahtuu jopa 160 henkeä. Jazzvintillä on liikuteltava lava, joten tapahtumiin saadaan bändi. Juhlia voi jatkaa aina klo 00:30 saakka. Makasiinirakennuksen alakerrassa on lisäksi erillinen 30 hengen Meripirtti.

Merilän Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 260
Omat juomat: ei (*Leijonanluolassa kyllä)
Omat ruoat: ei
Osoite: Meriläntie 1, 91600 Utajärvi
Puhelinnumero: 050 382 0206
Päätuotteet: Juhlatilat, majoitus, saunatilat, hotellihuoneita 19 kpl
Kotisivut: www.merilankartano.com

Merilän Kartanossa voit viettää ikimuistoisen juhlan ainutlaatuisen luonnon keskellä, Oulujoen varrella. Meille mahtuu isokin hääseurue majoittumaan, ruokailemaan ja juhlimaan. Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle. Kartanosta löytyy viihtyisiä hotellihuoneita majoittumiseen, puhdasta ja herkullista lähiruokaa tarjoileva ravintola, useita saunatiloja ja kattava valikoima juhla- ja kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin kuten mukava, rento ja sähköistetty kota 60 henkilön jatkoille. Kartanomme juhlatiloista Puojin yläkerrassa sijaitseva *Leijonanluola ei ole anniskelualuetta, joten tässä tilassa omat juomat ovat sallittuja. Räätälöimme täydellisen paketin kesähäillenne juuri toiveidenne mukaisesti!

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.