JUHLATILAT: PÄÄKAUPUNKIALUE

22.05.2021

Juhlatilat Pääkaupunkialueella (Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vantaa). Juhlapaikan valintaa helpottaaksemme olemme merkinneet juhlatiloihin myös niiden maksimikapasiteetin ja tarjoiluun liittyvän käytännön. 

Juhlatiloja Espoossa

Espoon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.espoonkartano.fi

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti hääjuhliin ja muihin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon kartanon uusina isäntinä ja ikimuistoisten tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka yli 10 vuotisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Vadelma Catering - Merelliset juhlatilat Espoon Keilalahdessa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Keilaranta 5, 02150 Espoo
Puhelinnumero: 044 230 1751
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.currypalace.fi

Meren rannalla sijaitseva Vadelma Catering tarjoaa käyttöönne modernin juhlapaikan, jossa on tilaa niin tanssin pyörteille kuin erilaisille pöytäjärjestyksille. Juhlimaan mahtuu tilaisuuden luonteesta riipuen jopa 200 vierasta, pöydissä ruokailemaan 140. Vadelma Catering on osa Curry Palace yritysperhettä. Intialaista ruokaamme on kehuttu pääkaupunkiseudun parhaaksi, ja sen tekevät aina kokeneet intialaiset kokit. Muiden ruokien osalta luotamme suomalaiseen kokkiosaamiseen. Kesäaikaan avarat ja valoisat tilat laajenevat upealle aurinkoterassille, jossa on 100 asiakaspaikkaa. Vieraiden on helppo saapua paikalle, sillä pääkaupunkiseudulta on Keilaniemeen erinomaiset yhteydet. Parkkitilaa riittää ja metrolta on reilut 100 metriä pääovelle.

Villa Hannus

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Hannuksentie 12-14, Espoo
Puhelinnumero: 040 535 6878
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villahannus.fi

Villa Hannus on Espoon Suomenojalla sijaitseva uusi kokous- & juhlatila. Vanhan Hannuksen tilan päärakennus on kunnostettu ja teemoitettu taloinpoikaisrokokootyylillä. Tunnelmalliset kattokruunut ja seinälampetit tekevät valaistuksesta lämminhenkisen ja biotakka on hieno yksityiskohta sisustuksessa. Juhlasaliin mahtuu n. 80 istumapaikkaa ja yhtenäinen juhlatila sopii mainiosti isommillekin ryhmille. Iso, yli hehtaarin tontti mahdollistaa niin hyvät paikoitustilat kuin mahdollisuuden erilaisille piha-aktiviteeteille (mm. sauna- & paljupaketit) Villa Hannuksesta löytyvät niin astiat, juhlaliinat, catering-palvelut, tarjoilijat ja kaikki muut tapahtumaanne tarvittavat elementit mutta voitte myös tuoda kaiken itse, aina koristeluista juhlajuomiin asti. Juhlatila soveltuu erinomaisesti esim. hääjuhliin, yritystilaisuuksiin, pikkujouluihin, ristiäisiin, rippijuhliin, muistotilaisuuksiin, karonkkajuhliin, kokouksiin, merkkipäiviin sekä muihin perhejuhliin.

Nuuksionmaja

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Nuuksionkuja 2, 02820 Espoo
Puhelinnumero: 050 569 0001
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.nuuksionmaja.com

Nuuksionmaja on kartanomainen yli 180 vuotta vanha rakennus, joka sijaitsee Nuuksion Pitkäjärven eteläpäässä. Yläkerrassa on majoitustilat 25 hengelle, alakerrassa 50 hengen luentosali, lisäksi on erillinen saunarakennus kahdella pukuhuoneella. Nuuksionmaja on erinomainen paikka viettää häitä (max 130 henkeä), syntymäpäiviä, yritystilaisuuksia, sekä monia muita juhlatilaisuuksia ympäri vuoden. Tilaa on yli 600 neliötä. Majalla toimii Esa Ekholmin ylläpitämä kaiken kattava pitopalvelu. Ruoat tilataan Nuuksionmajalta, alkoholijuomat tuodaan itse.

Espoon Talli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Finnoontie 3, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.hurmatuotanto.fi

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan. Talliin mahtuu helposti 150 henkilön juhlat. Catering juhliin tulee Hurman yhteistyökumppaneilta ja juomat Tallille saa asiakas tuoda itse. Juhlatila Espoon Talli on helppo ja luotettava paikka juhlien järjestämiselle. Hurman kokenut henkilökunta huolehtii, että juhlissanne on kaikki tarvittava ja sovitussa kokonaisbudjetissa pysytään. Juhlapaketit sisältävät usein esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ruoka, astiat, henkilökunta, pöydät, tuolit, pöytäliinat, tunnelmavalaistus, äänentoisto, bändi, somistus jne. Nyt lisähintaan varattavissa myös ihastustuttava tallivintti ja Alvarin sauna!

Hotelli Lepolampi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kivilammentie 1, 02820 Espoo
Puhelinnumero: 010 324 4840
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, hotelli, saunatilat
Kotisivut: www.lepolampi.fi

Hotelli Lepolammen juhlatila tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin aina 130 vieraalle. Hotelli sijaitsee Espoossa, Nuuksion kansallispuiston vieressä. Ravintolan edessä avautuu näkymä kirkkaalle lammelle sekä suuri terassi vehreine pihoineen. Hotellilla on kaksi rantasaunaa sekä yli 70 hotellihuonetta. Rannalla myös toinen kaunis juhlatila 30-45 hengen tilaisuuksille.

Pakettihäät

Juhlatilan maksimikapasiteetti: Useita eri juhlatiloja
Omat juomat: Paikasta riippuen
Omat ruoat: ei
Osoite: Useita juhlatiloja
Puhelinnumero: verkkopalvelu
Päätuotteet: Juhlatilat, hääsuunnittelu, pitopalvelut, hääkakut, hääpalvelut
Kotisivut: www.pakettihaat.fi

Pakettihäiden tavoitteena on tarjota upeita hääjuhlia edullisesti sekä helpottaa juhlien järjestämistä. Koko hääjuhlat alk. 2000e (sis. lämpimän häämenun, vapaavalintaisen hääkakun, juhlatilan, musiikkia, vapaavalintaisen hääkimpun, pöytäkukat jne.) Räätälöimme paketit toiveiden mukaan. Omia juomia, iltapaloja ja jälkiruokia saa tuoda. Pakettihäät voi tilata myös itse löytämäänsä juhlatilaan. Pystymme tarjoamaan edulliset hinnat, koska saamme tuntuvat alennukset palveluntarjoajilta järjestäessämme paljon hääjuhlia. Meillä on useita kauniita juhlatiloja ja pitopalvelumme ovat saaneet paljon kiitosta. Yhteistyökumppaniemme kautta saat edullisesti hääkampauksen tai -meikin, hääkuvaajan, häävieraiden kuljetukset ja majoitukset, ompelijat, muusikot, pukuvuokran jne. Pakettihäitä voi tilata Pääkaupunkiseudulla, Turun ja Tampereen seudulla. Pakettihäät - upeat häät edullisesti ja helposti!

Juhlatiloja Helsingissä

Juhlatila Lyydia

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuntokalliontie 6, 00890 Helsinki
Puhelinnumero: 040 350 5315
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.lyydia.fi

Lyydia tarjoaa sinulle tarpeidesi mukaisen juhla- tai kokoustilan Helsingin Karhusaaressa, meren rannalla. Kiinteistömme on keskellä suomalaista luontoa; Lyydia on lähellä Helsingin lentoasemaa ja samalla puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Lyydian tilat ovat monikäyttöiset, kokouksia tai koulutustilaisuuksia pidettäessä käytössäsi on neljä erillistä tilaa, suureen saliin sopii istumaan 75 henkilöä. Suuressa salissa ja Lyydian kappelissa on molemmissa piano. Lyydiassa toimii erinomainen pitopalvelu, Juhla Mintut Oy.

Villa Kivi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 70
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 460 6865 Ma-Pe klo 9-16
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.villakivi.com

Kirjailijatalo Villa Kivi on 1800-luvun lopulla rakennettu huvila keskellä Helsinkiä, Töölönlahden rannalla. Huvila on kirjailijoiden ja kirjailijajärjestöjen tukikohta, mutta vuokraamme kodikasta juhlatilaa myös erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Suosittelemme juhlatilaa 70-80:lle hengelle kun kyseessä on pöytiin plaseerattava kattaus. Cocktail-tilaisuuksiin mahtuu n.120 hlöä. Juhlatilaamme voi tuoda itse valitsemansa pitopalvelun.

Villa Haka

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Munkkiniemenranta 31, Helsinki
Puhelinnumero: 040 547 7776
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.cateringhenriksson.fi/juhlatila-helsinki

Villa Haka on Eliel Saarisen suunnitelman pohjalta rakennettu edustus-/juhlatila Helsingissä. Villa Haka tarjoaa idylliset ja laadukkaat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Huvila sijaitsee kauniissa merimaisemassa Munkkiniemen rannassa, aivan kivenheiton päässä Helsingin keskustasta. Catering Henriksson toteuttaa juhliinne sopivan menukokonaisuuden sekä tyylikkään kattauksen, joka sopii tilaisuuden tunnelmaan ja teemaan. Huvilaan juhlasaliin mahtuu istumaan 100 vierasta ja cocktailtilaisuus pystytään järjestämään 160-180 vieraalle. Huvilan vehreä ja kaunis pihapiiri luo lisää tilaa kesäjuhlille. Ulkona voidaan järjestää erilaisia aktiviteetteja tai ohjelmaa juhlien aikana. Huvilan alakerrasta löytyy saunaosasto, jossa on kahden saunan lisäksi erillinen takkahuone.

Hima & Sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.himasali.com

Hima & Salin uniikki Sali on lähes kymmenen metriä korkea juhlatila vanhassa tehdassalissa. Upea tila yhdessä keittiömme loihtimien herkkujen kanssa tekee Hima & Salista ideaalin paikan erityyppisille juhlille. Istuva illallinen voidaan kattaa noin 160 hengelle, riippuen paljonko tilaa tarvitaan muuta ohjelmaa varten. Lisäksi kahvilan puolella on tilaa 80:ll henkilölle ja kesäterassille mahtuu 40 henkilöä. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan upeaa tilaamme!

Juhlatila M16

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannerheimintie 6A, 6.kerros, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.hurmatuotanto.fi

Juhlatila M6 sijaitsee huikealla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville - aivan Helsingin ytimessä. Omat juomat sallittu. Catering tulee juhlatilan kumppaneilta.

Seurasaaren Kruunu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Seurasaari, 00250 Helsinki
Puhelinnumero: 040 456 2059
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.seurasaarenkruunu.fi

Koe historian havinaa ravintola Seurasaaren Kruunun vuonna 1890 valmistuneessa juhlasalissa! Ravintola sijaitsee Helsingin Seurasaaressa, keskellä kaunista luontoa ja saaristomaisemaa. Romanttisen viehättävä 70-paikkainen juhlasali ja toisen juhlakerroksen kabinetit 50 vieraalle ovat lähes täysin alkuperäisessä muodossaan. Ravintola tarjoaa hääparin käyttöön myös tunnelmalliset morsiamen ja sulhasen huoneet. Keittiömme tunnetaan tuoreista ja raikkaista mauistaan. Tarjoamme erilaisia menuja ja tarjoilut valitaan yhdessä hääparin kanssa. Ravintolan katetulta, 200-paikkaiselta terassilta on upea näköala merelle ja vehreään puistoon.

Soutupaviljonki

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 88
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Merikannontie 4, 00260 Helsinki
Puhelinnumero: 044 7750 500
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.soutupaviljonki.fi

Merelle avautuva juhlasali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Tila muuntautuu monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin 20-120 hengelle. Tiloissa vietät niin istuvat illalliset kuin cocktail-tilaisuudet. Juhlasalissa järjestät myös kokoukset ja seminaarit. Kesäkaudella käytössä on myös 60 paikkainen terassi. Tilaan on mahdollista tuoda omat alkoholijuomat, muut tarjoilut Sweet Pepper Cateringin kautta. Soutupaviljongissa voi juhlia aina klo 02.00 saakka. Paikalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. Juhla- ja kokoustila sijaitsee kävelymatkan päässä Mannerheimintieltä.

Juhlatila AITIO

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki 
Puhelinnumero: 044 758 2222
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustila, catering, lounasravintola
Kotisivut: www.oivadeli.fi

Juhlatila AITIO sijaitsee Mannerheimin tiellä, Ruskeasuolla. Juhlatilasta avautuu huikeat maisemat Helsingin ylle, sillä se sijaitsee AITIO Business Parkin ylimmässä kerroksessa. Juhlatilan kiertää ulkoterassi, mikä luo lisätunnelmaa tilaisuuksiin. Tilaan mahtuu 170 henkilöä, mutta parhaimmillaan tila on 80-140 hengen tilaisuuksissa. Tällöin pöytien lisäksi jää tilaa tanssille ja vapaalle seurustelulle. Tilan etuosassa on korotettu esiintymislava, esim orkesterille. Juhlia voit, vaikka aamuun saakka! Juhlatila luo erinomaiset puitteet mm hääjuhlille, yritystilaisuuksille, pikkujouluihin, rippijuhliin, karonkkajuhliin, kokouksiin, merkkipäiviin sekä muihin elämän suuriin ja pienempiin hetkiin.

Ravintola Mestaritalli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 164
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Merikannontie 6, 00260 Helsinki
Puhelinnumero: 020 749 8140 (arkisin 8.30-16)
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.mestaritalli.fi


Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä. Mestaritalli on useiden vuosikymmenien ajan ollut suosittu hääpaikka; asiantunteva henkilökunta, valoisa pääsali ja iso terassi luovat loistavat puitteet häille. Häiden lisäksi meillä on järjestetty muun muassa muistotilaisuuksia, karonkkia ja monia muita juhlia. Mestaritallin Merikabinetissa ja pääsalissa voidaan järjestää myös yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Pakila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 40
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Pakilantie 71, 00660 Helsinki
Puhelinnumero:
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokraa meiltä viihtyisät tilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Pakilan saunasta löytyy lisäksi keittiö, neuvottelutila sekä biljardihuone.

Juhlatiloja Vantaalla

Villa Smeds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kauppalaivurintie 5, 01670 Vantaa
Puhelinnumero: 041 504 7038
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villasmeds.fi

Juhlapaikka sijaitsee Vantaanlaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hääjuhlatilana toimii Smedsin tilan satavuotta vanhan navetan yliset. Tunnelmallinen pääosin hirsirunkoinen juhlatila on kooltaan noin 200 m2, jonka toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi ja isommissa tilaisuuksissa buffettia varten. Villa Smeds tarjoaa teille buffet muotoisen häämenun, alkoholipitoiset juomat voitte halutessanne tuoda itse. Tila on kalustettu puutuolein ja puupöydin. Teemme yhteistyötä ohjelmapalvelu Akrobaatin kanssa. Ohjelmapalvelu Akrobaatilla on vuosien kokemus hyvistä ja toimivista esiintyjistä, Bändeistä ja tiskijukista. Myös erikoisohjelmanumerot kuten tuliesitykset lupineen ja seremoniamestarit hoituvat kauttamme. Autamme mielellämme häidenne suunnittelussa, ja kuuntelemme toiveitanne.

Puistokulma

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: tilasta riippuen kyllä
Omat ruoat: tilasta riippuen kyllä
Osoite: Talkootie 4, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 455 632
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.puistokulma.fi

Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Tiloja on mahdollisuus vuokrata joustavasti, jopa 20-200 hengelle, tilaisuuden luonteesta riippuen. Puistokulman iloinen juhlapalvelu tarjoaa edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat keskittyä juhliin. Puistokulmassa on oma keittiö ja juhlapalvelu A-oikeuksin. Yhteistyökumppanimme kautta on saatavana kukat ja -asetelmat. Pienet tai isot juhlat, yhdessä teemme niistä ikimuistoiset. Ota rohkeasti yhteyttä, melkein kaikki on mahdollista!

Nygårds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Uunirinne 2, 01200 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 171 888
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.nygards.fi

Järjestä upeat juhlat täyden palvelun juhlatalossa. Nygårds on luonnon helmassa, vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja lentokentästä. Päärakennuksen kolme lämminhenkistä salia, sekä kaunis kesäterassi ja laajat lähes hehtaarinkokoiset piha-alueet edustavat maalaisidylliä kauneimmillaan. Talon pihapiirissä on 1920-luvulla rakennettu graniittinen navetta, jonka alakerran nimi on Kivitasku. Tämän vanhan ja jykeväseinäisen kivinavetan tyylikkäästi remontoitu juhlatila antaa persoonalliset puitteet tilaisuudellesi. Tanssivintti on Kivitaskun yläkerrassa kesäkäyttöön soveltuva monien mahdollisuuksien tila. Caterign-kumppanimme on Newscatering, jonka kautta ruoat tulee tilata, juomat voi tuoda itse.

Ravintola Kuninkaan Lohet - Kuninkaan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25300
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kuninkaanlohet.com

Tervetuloa viettämään hääjuhlaa Kartanon kristallikruunujen alle! Upeisiin saleihin mahtuu 110 vieraan juhlat ja käytettävissäsi on erillinen tanssi- ja ohjelmatila. Juhlavat kabinetit ovat varattavissa myös pienempiin hääjuhliin! Tule tutustumaan!

Ravintola Kuninkaan Lohet - Vanha Viilatehdas

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25 300
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kuninkaanlohet.com

Haluaisitteko viettää unelmienne hääpäivän luonnonkauniissa miljöössä aivan pääkaupungin läheisyydessä? Vanhan Viilatehtaan entisöityyn tehdassaliin mahtuu 140 vierasta ja koskimaisemia voi ihailla 60 paikkaisella terassilla. Tervetuloa tutustumaan.

Ravintola Tammisto

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Sähkötie 8, 01510 Vantaa
Puhelinnumero: 010 322 70 92
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila, tilausravintola, lounasravintola
Kotisivut: www.ravintolatammisto.fi

Ravintola Tammiston juhlapalvelu tarjoaa juhlapalvelua niin suuriin kuin pieniinkiin hääjuhliin. Suunnittelemme toiveidenne mukaiset juhlat ja huolehdimme, että tilaisuutesi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Juuri valmistuneet juhlatilamme ovat varustettu tämän päivän AV-tekniikalla. Meidän kauttamme voit myös tilata ohjelmapalveluita. Juhlaruokailusta huolehtii ammattitaitoinen keittiöhenkilökuntamme. Suuremmalle porukalle sopii 250 hengen Ballroom-juhlasalimme. Pienempiä tilaisuuksia varten suosittelemme huippumodernia 40-hengen Tammisto-kabinettia. Ravintola Tammisto sijaitsee Vantaan Tammistossa, sopivan etäisyyden päässä monesta kirkosta: 1,4 km Helsingin Pitäjän kirkko (Pyhän Laurin kirkko), 5,0 km Helsingin Malmin kirkko, 9,0 km Puistolan kirkko, 8,0 km Pakilan hyvän paimenen kirkko. Kiinnostuitko? Kerro meille toiveesi, me hoidamme loput.

Kahvitupa Laurentius

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 45
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Sähkötie Kirkkotie 47, Vantaa
Puhelinnumero: 0500 466 432
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, lounasravintola
Kotisivut: www.kahvitupalaurentius.fi

Pyhän Laurin kirkon pihapiirissä sijaitsevassa vanhassa, idyllisessä ja kodikkaassa kahvituvassa voi järjestää myös yksityis- ja juhlatilaisuuksia. Kotisivuillamme on esillä menuvaihtoehtojamme, mutta mielellämme kuulemme ja huomioimme asiakkaidemme toiveet tarjoiltavien suhteen! Valmistamme myös erikoisruokavaliot toiveidenne mukaan! Olette lämpimästi tervetulleita nauttimaan kodinomaisesta ilmapiiristä ja sydämellisestä palvelusta.


Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.