JUHLATILAT: PÄÄKAUPUNKIALUE

07.08.2022

Juhlatilat Pääkaupunkialueella (Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vantaa). Juhlapaikan valintaa helpottaaksemme olemme merkinneet juhlatiloihin myös niiden maksimikapasiteetin ja tarjoiluun liittyvän käytännön. 

Juhlatiloja Espoossa

Espoon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.espoonkartano.fi

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti hääjuhliin ja muihin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon kartanon uusina isäntinä ja ikimuistoisten tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka yli 10 vuotisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Vadelma Catering - Merelliset juhlatilat Espoon Keilalahdessa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Keilaranta 5, 02150 Espoo
Puhelinnumero: 044 230 1751
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.currypalace.fi

Meren rannalla sijaitseva Vadelma Catering tarjoaa käyttöönne modernin juhlapaikan, jossa on tilaa niin tanssin pyörteille kuin erilaisille pöytäjärjestyksille. Juhlimaan mahtuu tilaisuuden luonteesta riipuen jopa 200 vierasta, pöydissä ruokailemaan 140. Vadelma Catering on osa Curry Palace yritysperhettä. Intialaista ruokaamme on kehuttu pääkaupunkiseudun parhaaksi, ja sen tekevät aina kokeneet intialaiset kokit. Muiden ruokien osalta luotamme suomalaiseen kokkiosaamiseen. Kesäaikaan avarat ja valoisat tilat laajenevat upealle aurinkoterassille, jossa on 100 asiakaspaikkaa. Vieraiden on helppo saapua paikalle, sillä pääkaupunkiseudulta on Keilaniemeen erinomaiset yhteydet. Parkkitilaa riittää ja metrolta on reilut 100 metriä pääovelle.

Nuuksionmaja

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Nuuksionkuja 2, 02820 Espoo
Puhelinnumero: 050 569 0001
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.nuuksionmaja.com

Nuuksionmaja on kartanomainen yli 180 vuotta vanha rakennus, joka sijaitsee Nuuksion Pitkäjärven eteläpäässä. Yläkerrassa on majoitustilat 25 hengelle, alakerrassa 50 hengen luentosali, lisäksi on erillinen saunarakennus kahdella pukuhuoneella. Nuuksionmaja on erinomainen paikka viettää häitä (max 130 henkeä), syntymäpäiviä, yritystilaisuuksia, sekä monia muita juhlatilaisuuksia ympäri vuoden. Tilaa on yli 600 neliötä. Majalla toimii Esa Ekholmin ylläpitämä kaiken kattava pitopalvelu. Ruoat tilataan Nuuksionmajalta, alkoholijuomat tuodaan itse.

Espoon Talli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Finnoontie 3, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.hurmatuotanto.fi

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan. Talliin mahtuu helposti 150 henkilön juhlat. Catering juhliin tulee Hurman yhteistyökumppaneilta ja juomat Tallille saa asiakas tuoda itse. Juhlatila Espoon Talli on helppo ja luotettava paikka juhlien järjestämiselle. Hurman kokenut henkilökunta huolehtii, että juhlissanne on kaikki tarvittava ja sovitussa kokonaisbudjetissa pysytään. Juhlapaketit sisältävät usein esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ruoka, astiat, henkilökunta, pöydät, tuolit, pöytäliinat, tunnelmavalaistus, äänentoisto, bändi, somistus jne. Nyt lisähintaan varattavissa myös ihastustuttava tallivintti ja Alvarin sauna!

Hotelli Lepolampi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kivilammentie 1, 02820 Espoo
Puhelinnumero: 010 324 4840
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, hotelli, saunatilat
Kotisivut: www.lepolampi.fi

Hotelli Lepolammen juhlatila tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin aina 130 vieraalle. Hotelli sijaitsee Espoossa, Nuuksion kansallispuiston vieressä. Ravintolan edessä avautuu näkymä kirkkaalle lammelle sekä suuri terassi vehreine pihoineen. Hotellilla on kaksi rantasaunaa sekä yli 70 hotellihuonetta. Rannalla myös toinen kaunis juhlatila 30-45 hengen tilaisuuksille.

Nuuksion Taika: Wäinölä

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 40
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
Puhelinnumero: 050 505 0869
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat, perinnehäät
Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Wäinölä on ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölän perinnehäissä jokainen yksityiskohta on loppuun mietitty ja kaikki järjestely hoituvat kauttamme. Vihkiminen tapahtuu häätaivaan alla. Pitkin hääjuhlaa vanhat perinteet heräävät eloon: leivällä siunaaminen, lapsilykky, morsiuskruunu ja rekeen kantaminen. Kansanmusiikki soi pitkin hääjuhlaa, laulu raikaa ja soitto kaikaa viululla, haitarilla, kanteleella sekä huuliharpulla. Tarjoiluastiat ovat valmistetttu puusta ja savesta. Huomioimme tarjoilussa kaikki toiveet ja erityisruokavaliot. Wäinölässä ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat voi ottaa mukaan. Voit myös suunnitella oman juhlasi ja hankkia palveluja kauttamme.

Juhlatiloja Helsingissä

Villa Kivi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 70
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 460 6865 Ma-Pe klo 9-16
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.villakivi.com

Kirjailijatalo Villa Kivi on 1800-luvun lopulla rakennettu huvila keskellä Helsinkiä, Töölönlahden rannalla. Huvila on kirjailijoiden ja kirjailijajärjestöjen tukikohta, mutta vuokraamme kodikasta juhlatilaa myös erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Suosittelemme juhlatilaa 70-80:lle hengelle kun kyseessä on pöytiin plaseerattava kattaus. Cocktail-tilaisuuksiin mahtuu n.120 hlöä. Juhlatilaamme voi tuoda itse valitsemansa pitopalvelun.

Villa Haka

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Munkkiniemenranta 31, Helsinki
Puhelinnumero: 040 547 7776
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.cateringhenriksson.fi/juhlatila-helsinki

Villa Haka on Eliel Saarisen suunnitelman pohjalta rakennettu edustus-/juhlatila Helsingissä. Villa Haka tarjoaa idylliset ja laadukkaat puitteet erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Huvila sijaitsee kauniissa merimaisemassa Munkkiniemen rannassa, aivan kivenheiton päässä Helsingin keskustasta. Catering Henriksson toteuttaa juhliinne sopivan menukokonaisuuden sekä tyylikkään kattauksen, joka sopii tilaisuuden tunnelmaan ja teemaan. Huvilaan juhlasaliin mahtuu istumaan 100 vierasta ja cocktailtilaisuus pystytään järjestämään 160-180 vieraalle. Huvilan vehreä ja kaunis pihapiiri luo lisää tilaa kesäjuhlille. Ulkona voidaan järjestää erilaisia aktiviteetteja tai ohjelmaa juhlien aikana. Huvilan alakerrasta löytyy saunaosasto, jossa on kahden saunan lisäksi erillinen takkahuone.

Hima & Sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.himasali.com

Hima & Salin uniikki Sali on lähes kymmenen metriä korkea juhlatila vanhassa tehdassalissa. Upea tila yhdessä keittiömme loihtimien herkkujen kanssa tekee Hima & Salista ideaalin paikan erityyppisille juhlille. Istuva illallinen voidaan kattaa noin 160 hengelle, riippuen paljonko tilaa tarvitaan muuta ohjelmaa varten. Lisäksi kahvilan puolella on tilaa 80:ll henkilölle ja kesäterassille mahtuu 40 henkilöä. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan upeaa tilaamme!

Villa Ivan Falin

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki
Puhelinnumero: 040 627 7334
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, polttarit
Kotisivut: www.villaivanfalin.fi

Villa Ivan Falin tarjoaa upeat merelliset puitteet jopa 120 hengen hääjuhliin. Päätalon lisäksi huvilan venevaja ja iso pihapiiri tarjoavat uniikkeja vaihtoehtoja hääohjelman järjestämiseen. Vihkiseremonia merenrannalla tai disko venevajalla – vain mielikuvitus on rajana! Huvilan pääsaliin mahtuu 100 vierasta ja pääsalin yhteydessä olevaan huoneeseen 20. Kesällä ulkoalueet tarjoavat unohtumattomia hetkiä vieraille. Valoisassa pääsalissa tarjotaan Food Camp Finlandin loihtimat huippuluokan hääateriat, jotka suunnitellaan aina teemaan ja toiveisiin perustuen ja vastuullista toimintaa sekä kokemuksellista ruokailua painottaen. Food Camp Finlandin tarjoilusta vastaa huikea ruoka-alan edelläkävijöiden joukko Bocuse d'Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla. Villa Ivan Falin tarjoaa juhlien juomatarjoiluun joustavia vaihtoehtoja. Juhlajuomat voit tuoda itse tai luottaa anniskeluumme. Henkilökunta pitää iloisimmista ja janoisimmista huolen juhlien loppuun saakka. Loihdimme sopimuksen mukaan juhlatunnelman takaavan somistuksen, äänentoiston, tunnelmavalot sekä muut toivomasi asiat. Kuuntelemme kaikkia toiveita, ja haluamme tarjota hääpareillemme mahdollisimman stressittömän ja nautinnollisen hääpäivän.

Juhlatila M6

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannerheimintie 6A, 6.kerros, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.hurmatuotanto.fi

Juhlatila M6 sijaitsee huikealla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville - aivan Helsingin ytimessä. Omat juomat sallittu. Catering tulee juhlatilan kumppaneilta.

Ravintola Laulu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 044 525 5000
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: https://ravintolalaulu.fi

Lupaus! Teemme elämäsi kauneimman Juhlan. Kun sanotte "Tahdon..." me jatkamme siitä. Hoidamme hyvällä palvelulla, kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti perhetilaisuutenne pitkällä kokemuksella. Kolme erillistä tyylikästä tilaa ja suurimpaan Juhlasaliin mahtuu jopa 150 ruokailijaa. Flyygeli löytyy Juhlasalista. Maittavat ruoat valmistetaan paikan päällä ravintolan keittiömestarin johdolla juuri ennen tilaisuutta joko buffet-tyyliin tai istuvana illallisena. Tutustu menutarjontaamme. Eteispalvelu on saatavissa. Esteetön tila. Kauttamme saatte myös ryhmille kuljetukset tilausajobussilla.

Juhlatila AITIO

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki 
Puhelinnumero: 044 758 2222
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustila, catering, lounasravintola
Kotisivut: www.oivadeli.fi

Juhlatila AITIO sijaitsee Mannerheimin tiellä, Ruskeasuolla. Juhlatilasta avautuu huikeat maisemat Helsingin ylle, sillä se sijaitsee AITIO Business Parkin ylimmässä kerroksessa. Juhlatilan kiertää ulkoterassi, mikä luo lisätunnelmaa tilaisuuksiin. Tilaan mahtuu 170 henkilöä, mutta parhaimmillaan tila on 80-140 hengen tilaisuuksissa. Tällöin pöytien lisäksi jää tilaa tanssille ja vapaalle seurustelulle. Tilan etuosassa on korotettu esiintymislava, esim orkesterille. Juhlia voit, vaikka aamuun saakka! Juhlatila luo erinomaiset puitteet mm hääjuhlille, yritystilaisuuksille, pikkujouluihin, rippijuhliin, karonkkajuhliin, kokouksiin, merkkipäiviin sekä muihin elämän suuriin ja pienempiin hetkiin.

Agroksenmäen holvikellari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 240
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Vanha Talvitie 14 , 00580 Helsinki
Puhelinnumero: 020 792 0810
Päätuotteet: Juhlatila, tapahtumatila
Kotisivut: intercom.fi/tapahtumatila

Agroksenmäen holvikellari on tunnelmallinen juhlatila Helsingin Hermannissa. Alun perin oluttehtaan varastona toimineessa 150-vuotiaassa holvikellarissa järjestät unelmiesi häät! Vuokraamme tilaa vuoden ympäri ja vuokra-aika on 09-06, eli juhlia voi rauhassa yömyöhään. Paikalle on helppo saapua niin autolla kuin julkisillakin, tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat ja autamme myös mielellämme sopivan pitopalvelun löytämisessä. Monipuolisessa tilassa mahtuu juhlimaan jopa 200 henkilöä ja käytössäsi ovat juhlasali, aula, keittiö, avarat takatilat sekä pieni piha-alue. Tilavuokraan kuuluu lisäksi peruspaketti kalusteita 120 henkilölle, äänentoistolaitteisto, videotykki ja valkokangas sekä kattava juhlavalojärjestelmä, ja pakettia on helppo lähteä muokkaamaan itselle sopivaksi. Meidän kauttamme tilaat juhlaasi myös tunnelmaa luovat somisteet tai lisäkalusteita.

Ravintola Mestaritalli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 164
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Merikannontie 6, 00260 Helsinki
Puhelinnumero: 020 749 8140 (arkisin 8.30-16)
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.mestaritalli.fi


Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä. Mestaritalli on useiden vuosikymmenien ajan ollut suosittu hääpaikka; asiantunteva henkilökunta, valoisa pääsali ja iso terassi luovat loistavat puitteet häille. Häiden lisäksi meillä on järjestetty muun muassa muistotilaisuuksia, karonkkia ja monia muita juhlia. Mestaritallin Merikabinetissa ja pääsalissa voidaan järjestää myös yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Ravintola Annan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tuomarinkyläntie 4-18, 00690 Helsinki
Puhelinnumero: 020 793 1780
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.annankartano.fi

Tervetuloa Annan Kartanolle Helsingin Tuomarinkylän kartanon historialliseen ja kauniiseen 1790-luvun miljööseen. Ravintolamme sijaitsee Tuomarinkylän kartanon siipirakennuksessa, jossa laitettiin jo muinoin jalalla koreasti, sillä rakennus toimi kartanon tanssisalonkina. Kesäisin ravintolamme laajenee satapaikkaisella terassillamme. Tilasta löytyy äänentoistolaitteet ja langallinen mikrofoni sekä piano. Tuomarinkylän kartanon puisto tarjoaa upean, vehreän ympäristön esim. hääparin ulkokuvaukseen. Tervetuloa tutustumaan suussa sulaviin herkkuihimme ja Annan Kartanon juhlapöydän vaihtoehtoihin kotisivuillamme.

Puotilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puotilantie 7, 00910 Helsinki
Puhelinnumero: 044 508 0030
Päätuotteet: Juhlatila, juhlakartano
Kotisivut: www.puotilankartano.fi

Puotilan Kartanon tunnelmallinen miljöö ja tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiseen hääjuhlaan suositun Puotilan Kappelin naapurissa. Yhtenäiseen tilaan mahtuu maksimissaan 60 henkeä ja lisäksi on varattavissa pienempiä 20-30 hengen tiloja. Puotilan Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii lämminhenkisestä palvelusta aina hääjuhlanne suunnittelusta tapahtumapäivään saakka ja vastaa juhlanne onnistumisesta täydellä sydämellä. Makuelämyksistä vastaa Kartanon oma keittiö.

Jollas 89

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Jollaksentie 89, 00850 Helsinki
Puhelinnumero: 050 5171590
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.jollas89.fi

Jollas89 tarjoaa uniikit puitteet kaikkiin juhliin. Mahtavat juhlatilat kahdessa kerroksessa, jättikokoinen piha-alue, kesäaikaan avoinna oleva rantabaari ja oma yksityisranta mahdollistavat suuremmatkin hääjuhlat ja tarjoavat niin vieraille kuin hääparillekin mahdollisuuden yöpyä hotellissamme. Juhliin ja kokouksiin toteutamme ruokapalvelut sopimuksen mukaan talon omasta keittiöstä. Juhlien jatkot tai itse juhlat voi järjestää myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla rantasaunallamme ja Ranta-Klubillamme, joka on anniskelualuetta. Rantaklubin alueella on jopa 280 asiakaspaikkaa.

Pakila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 40
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Pakilantie 71, 00660 Helsinki
Puhelinnumero:
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokraa meiltä viihtyisät tilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Pakilan saunasta löytyy lisäksi keittiö, neuvottelutila sekä biljardihuone.

Juhlatiloja Vantaalla

Villa Smeds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kauppalaivurintie 5, 01670 Vantaa
Puhelinnumero: 041 504 7038
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villasmeds.fi

Juhlapaikka sijaitsee Vantaanlaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hääjuhlatilana toimii Smedsin tilan satavuotta vanhan navetan yliset. Tunnelmallinen pääosin hirsirunkoinen juhlatila on kooltaan noin 200 m2, jonka toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi ja isommissa tilaisuuksissa buffettia varten. Villa Smeds tarjoaa teille buffet muotoisen häämenun, alkoholipitoiset juomat voitte halutessanne tuoda itse. Tila on kalustettu puutuolein ja puupöydin. Teemme yhteistyötä ohjelmapalvelu Akrobaatin kanssa. Ohjelmapalvelu Akrobaatilla on vuosien kokemus hyvistä ja toimivista esiintyjistä, Bändeistä ja tiskijukista. Myös erikoisohjelmanumerot kuten tuliesitykset lupineen ja seremoniamestarit hoituvat kauttamme. Autamme mielellämme häidenne suunnittelussa, ja kuuntelemme toiveitanne.

Puistokulma

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: tilasta riippuen kyllä
Omat ruoat: tilasta riippuen kyllä
Osoite: Talkootie 4, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 040 518 1883
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.puistokulma.fi

Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Tiloja on mahdollisuus vuokrata joustavasti, jopa 20-200 hengelle, tilaisuuden luonteesta riippuen. Puistokulman iloinen juhlapalvelu tarjoaa edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat keskittyä juhliin. Puistokulmassa on oma keittiö ja juhlapalvelu A-oikeuksin. Yhteistyökumppanimme kautta on saatavana kukat ja -asetelmat. Pienet tai isot juhlat, yhdessä teemme niistä ikimuistoiset. Ota rohkeasti yhteyttä, melkein kaikki on mahdollista!

Nygårds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Uunirinne 2, 01200 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 171 888
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.nygards.fi

Järjestä upeat juhlat täyden palvelun juhlatalossa. Nygårds on luonnon helmassa, vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja lentokentästä. Päärakennuksen kolme lämminhenkistä salia, sekä kaunis kesäterassi ja laajat lähes hehtaarinkokoiset piha-alueet edustavat maalaisidylliä kauneimmillaan. Talon pihapiirissä on 1920-luvulla rakennettu graniittinen navetta, jonka alakerran nimi on Kivitasku. Tämän vanhan ja jykeväseinäisen kivinavetan tyylikkäästi remontoitu juhlatila antaa persoonalliset puitteet tilaisuudellesi. Tanssivintti on Kivitaskun yläkerrassa kesäkäyttöön soveltuva monien mahdollisuuksien tila. Caterign-kumppanimme on Newscatering, jonka kautta ruoat tulee tilata, juomat voi tuoda itse.

Ravintola Kuninkaan Lohet - Kuninkaan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25300
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kuninkaanlohet.com

Tervetuloa viettämään hääjuhlaa Kartanon kristallikruunujen alle! Upeisiin saleihin mahtuu 110 vieraan juhlat ja käytettävissäsi on erillinen tanssi- ja ohjelmatila. Juhlavat kabinetit ovat varattavissa myös pienempiin hääjuhliin! Tule tutustumaan!

Ravintola Kuninkaan Lohet - Vanha Viilatehdas

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25 300
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kuninkaanlohet.com

Haluaisitteko viettää unelmienne hääpäivän luonnonkauniissa miljöössä aivan pääkaupungin läheisyydessä? Vanhan Viilatehtaan entisöityyn tehdassaliin mahtuu 140 vierasta ja koskimaisemia voi ihailla 60 paikkaisella terassilla. Tervetuloa tutustumaan.


Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.