JUHLATILAT: PÄÄKAUPUNKIALUE

17.05.2019

Juhlatilat Pääkaupunkialueella (Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vantaa). Juhlapaikan valintaa helpottaaksemme olemme merkinneet juhlatiloihin myös niiden maksimikapasiteetin ja tarjoiluun liittyvän käytännön. 

Juhlatiloja Espoossa

Espoon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.espoonkartano.fi

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti hääjuhliin ja muihin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon kartanon uusina isäntinä ja ikimuistoisten tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka yli 10 vuotisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Keilaniemi Ravintolat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Keilaranta 5, 02150 Espoo
Puhelinnumero: 040 481 8831
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.keilaniemi.fi

Meren rannalla sijaitseva Keilaniemi Ravintolat on moderni juhlapaikka, jossa on tilaa niin tanssin pyörteille kuin erilaisille pöytäjärjestyksille. Juhlimaan mahtuu tilaisuuden luonteesta riipuen jopa 200 vierasta, pöydissä ruokailemaan 140. Kesäaikaan avarat ja valoisat tilat laajenevat upealle aurinkoterassille, jossa on 100 paikkaa. Vieraiden on helppo saapua paikalle, sillä pääkaupunkiseudulta on Keilaniemeen erinomaiset yhteydet niin omalla autolla kuin metrolla.

Kartanokylpylä Kaisankoti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Bodomintie 37, 02740 Espoo
Puhelinnumero: 09 887 19 252
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, majoitus, kylpylä
Kotisivut: www.kaisankoti.fi

Historiallinen kartano ja sen ympärillä oleva kaunis puisto - unohtumaton paikka viettää elämänne ikimuistoisin juhla! Kartanon alakerran neljä tunnelmallista salia luovat ihanteelliset puitteet hääjuhliin kaikkina vuodenaikoina. Salimme sopivat erinomaisesti sekä suurempiin 120 henkilön juhliin että pieniin intiimeihin juhlatilaisuuksiin. Keittiömme loihtii juhliinne maukkaat pitopöydät juomineen toiveitanne kunnioittaen. Hyvinvointikartano Kaisankoti sijaitsee 25 min matkan päässä Helsingin keskustasta Pohjois-Espoon maalaismaisemassa. Meillä juhlista voitte nauttia rauhassa pitkälle iltaan, sillä tarjolla on majoitusta suurillekin juhlaseuruille. Hääparille tarjoamme oman romanttisen huoneen erillisestä rakennuksesta. Henkilökuntamme huolehtii teistä ja läheisistänne alusta loppuun asti suurella sydämellä.

Nuuksionmaja

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Nuuksionkuja 2, 02820 Espoo
Puhelinnumero: 050 569 0001
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.nuuksionmaja.com

Nuuksionmaja on kartanomainen yli 180 vuotta vanha rakennus, joka sijaitsee Nuuksion Pitkäjärven eteläpäässä. Yläkerrassa on majoitustilat 25 hengelle, alakerrassa 50 hengen luentosali, lisäksi on erillinen saunarakennus kahdella pukuhuoneella. Nuuksionmaja on erinomainen paikka viettää häitä (max 130 henkeä), syntymäpäiviä, yritystilaisuuksia, sekä monia muita juhlatilaisuuksia ympäri vuoden. Tilaa on yli 600 neliötä. Majalla toimii Esa Ekholmin ylläpitämä kaiken kattava pitopalvelu. Ruoat tilataan Nuuksionmajalta, alkoholijuomat tuodaan itse.

Espoon Talli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Finnoontie 3, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.hurmatuotanto.fi

Upea vanhaan talliin rakennettu tunnelmallinen juhlatila. Soveltuu erinomaisesti esimerkiksi hääjuhlien tai pikkujoulujen pitämiseen. Vain 20 min Länsiväylää Helsingin keskustaan. Talliin mahtuu helposti 150 henkilön juhlat. Catering juhliin tulee Hurman yhteistyökumppaneilta ja juomat Tallille saa asiakas tuoda itse. Juhlatila Espoon Talli on helppo ja luotettava paikka juhlien järjestämiselle. Hurman kokenut henkilökunta huolehtii, että juhlissanne on kaikki tarvittava ja sovitussa kokonaisbudjetissa pysytään. Juhlapaketit sisältävät usein esimerkiksi seuraavia osa-alueita: ruoka, astiat, henkilökunta, pöydät, tuolit, pöytäliinat, tunnelmavalaistus, äänentoisto, bändi, somistus jne. Nyt lisähintaan varattavissa myös ihastustuttava tallivintti ja Alvarin sauna!

Hotelli Lepolampi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kivilammentie 1, 02820 Espoo
Puhelinnumero: 010 324 4840
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, hotelli, saunatilat
Kotisivut: www.lepolampi.fi

Hotelli Lepolammen juhlatila tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin aina 130 vieraalle. Hotelli sijaitsee Espoossa, Nuuksion kansallispuiston vieressä. Ravintolan edessä avautuu näkymä kirkkaalle lammelle sekä suuri terassi vehreine pihoineen. Hotellilla on kaksi rantasaunaa sekä yli 70 hotellihuonetta. Rannalla myös toinen kaunis juhlatila 30-45 hengen tilaisuuksille.

Hanasaari - Hanaholmen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
Puhelinnumero: 09 4350 2411
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.hanaholmen.fi

Hanasaaren upeat juhlatilat sijaitsevat vain 10 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Hanasaaren voi saapua myös vesiteitse, ja vihkiseremonian voi halutessaan järjestää meren äärellä. Kauniilla säällä vieraat voivat oleskella ravintolan lisäksi suurella kesäterassilla. Ympäröivä upea saaristoluonto, lämmin tunnelma sekä tasokas ruokailukokonaisuus tekevät juhlastasi onnistuneen ja ikimuistoisen!
Hotellistamme löytyy sviitti romanttista hääyötä varten, ja myös pitkämatkalaisille löytyy yösija saman katon alta.

Pakettihäät

Juhlatilan maksimikapasiteetti: Useita eri juhlatiloja
Omat juomat: Paikasta riippuen
Omat ruoat: ei
Osoite: Useita juhlatiloja
Puhelinnumero: verkkopalvelu
Päätuotteet: Juhlatilat, hääsuunnittelu, pitopalvelut, hääkakut, hääpalvelut
Kotisivut: www.pakettihaat.fi

Pakettihäiden tavoitteena on tarjota upeita hääjuhlia edullisesti sekä helpottaa juhlien järjestämistä. Koko hääjuhlat alk. 2000e (sis. lämpimän häämenun, vapaavalintaisen hääkakun, juhlatilan, musiikkia, vapaavalintaisen hääkimpun, pöytäkukat jne.) Räätälöimme paketit toiveiden mukaan. Omia juomia, iltapaloja ja jälkiruokia saa tuoda. Pakettihäät voi tilata myös itse löytämäänsä juhlatilaan. Pystymme tarjoamaan edulliset hinnat, koska saamme tuntuvat alennukset palveluntarjoajilta järjestäessämme paljon hääjuhlia. Meillä on useita kauniita juhlatiloja ja pitopalvelumme ovat saaneet paljon kiitosta. He käyttävät korkealuokkaisia kotimaisia raaka-aineita ja tekevät ruoat alusta alkaen itse. Yhteistyökumppaniemme kautta saat edullisesti hääkampauksen tai -meikin, hääkuvaajan, häävieraiden kuljetukset ja majoitukset, ompelijat, muusikot, pukuvuokran jne. Pakettihäitä voi tilata Pääkaupunkiseudulla, Turun ja Tampereen seudulla. Pakettihäät - upeat häät edullisesti ja helposti!

Ravintola Oittaa & Ulkoilukeskus

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kunnarlantie 33-39, 02740 Espoo
Puhelinnumero: 050 441 0741
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.oittaanetti.fi

Meillä voit viettää häitä Ylisillä. Ylisille mahtuu samaan tilaan jopa 250 vierasta juhlistamaan hääparia. Ylinen on yli 300 neliöinen tila, josta on upeat näkymät järvelle. Mikäs sen ihanampi paikka tanssia häävalssia! Ylinen on käytössä huhtikuusta syyskuuhun.

Juhlatiloja Helsingissä

Juhlatila Lyydia

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuntokalliontie 6, 00890 Helsinki
Puhelinnumero: 040 350 5315
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.lyydia.fi

Lyydia tarjoaa sinulle tarpeidesi mukaisen juhla- tai kokoustilan Helsingin Karhusaaressa, meren rannalla. Kiinteistömme on keskellä suomalaista luontoa; Lyydia on lähellä Helsingin lentoasemaa ja samalla puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Lyydian tilat ovat monikäyttöiset, kokouksia tai koulutustilaisuuksia pidettäessä käytössäsi on neljä erillistä tilaa, suureen saliin sopii istumaan 75 henkilöä. Suuressa salissa ja Lyydian kappelissa on molemmissa piano. Lyydiassa toimii erinomainen pitopalvelu, Juhla Mintut Oy.

Villa Kivi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 70
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 460 6865 Ma-Pe klo 9-16
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.villakivi.com

Kirjailijatalo Villa Kivi on 1800-luvun lopulla rakennettu huvila keskellä Helsinkiä, Töölönlahden rannalla. Huvila on kirjailijoiden ja kirjailijajärjestöjen tukikohta, mutta vuokraamme kodikasta juhlatilaa myös erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Suosittelemme juhlatilaa 70-80:lle hengelle kun kyseessä on pöytiin plaseerattava kattaus. Cocktail-tilaisuuksiin mahtuu n.120 hlöä. Juhlatilaamme voi tuoda itse valitsemansa pitopalvelun.

Hima & Sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.himasali.com

Hima & Salin uniikki Sali on lähes kymmenen metriä korkea juhlatila vanhassa tehdassalissa. Upea tila yhdessä keittiömme loihtimien herkkujen kanssa tekee Hima & Salista ideaalin paikan erityyppisille juhlille. Istuva illallinen voidaan kattaa noin 160 hengelle, riippuen paljonko tilaa tarvitaan muuta ohjelmaa varten. Lisäksi kahvilan puolella on tilaa 80:ll henkilölle ja kesäterassille mahtuu 40 henkilöä. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan upeaa tilaamme!

Juhlatila M16

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannerheimintie 6A, 6.kerros, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.hurmatuotanto.fi

Juhlatila M6 sijaitsee huikealla paikalla aivan Helsingin ydinkeskustassa Stockmannia ja Svenska Teaternia vastapäätä. Koko juhlasalin pituudelta suurista ikkunoista avautuu huikaiseva maisema Esplanadin puiston ja Tuomiokirkon suuntaan. Hurmaava juhlatila yksityisyyttä arvostaville - aivan Helsingin ytimessä. Omat juomat sallittu. Catering tulee juhlatilan kumppaneilta.

Pirunkirkon juhlasali, Suomenlinna

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Suomenlinna C 28, 00190 Helsinki
Puhelinnumero: 0295 338 420
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.suomenlinna.fi

Juhlat merellisessä Suomenlinnassa ovat ainutlaatuinen elämys. Historialliset rakennukset ja Unescon maailmanperintökohde luovat huikeat puitteet juhlillesi. Suomenlinnassa voit järjestää tunnelmallisia juhlia ympäri vuoden. Pirunkirkon juhlasalissa voit kattaa illallisen jopa 120 hengelle. Tarjoilut juhliin hoituvat mutkattomasti Suomenlinnan omien pitopalveluyrittäjien kautta. Myös omat tarjoilut ovat tiloissamme sallittu. Venäläisellä kaudella luterilaisena kirkkona toimineen rakennuksen yläkertaan sijoittuu kaunis ja suosittu Pirunkirkon juhlasali, jonka jykevä lankkulattia, seinämaalaukset ja holvikaaret luovat juhlaan tunnelmalliset puitteet. Sali sopii erityisen hyvin juhlatilaisuuksien järjestämiseen, ja kabinettitilat soveltuvat esimerkiksi vihkiseremoniaan. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä vuoden ihanimmat juhlat!

Myllysali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 72
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Suomenlinna B 17c, 00190 Helsinki
Puhelinnumero: 0295 338 420
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.suomenlinna.fi

Juhlat merellisessä Suomenlinnassa ovat ainutlaatuinen elämys. Historialliset rakennukset ja Unescon maailmanperintökohde luovat huikeat puitteet juhlillesi. Suomenlinnassa voit järjestää tunnelmallisia juhlia ympäri vuoden. Myllysalissa voit kattaa illallisen maksimissaan 72 hengelle. Tarjoilut juhliin hoituvat mutkattomasti Suomenlinnan omien pitopalveluyrittäjien kautta. Myös omat tarjoilut ovat tiloissamme sallittu. Linnoituksen entisen leipomon myllyn tiloihin kunnostettu raikkaan kaunis juhlatila on saanut nimekseen Myllysali. Myllysali soveltuu tunnelmaltaan hyvin juhliin ja konsertteihin. Kaunista holvattua salia valaisee suuri kuivatelakalle avautuva ikkuna. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä vuoden ihanimmat juhlat!

Tenalji von Fersen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Suomenlinna B 17C, 00190 Helsinki
Puhelinnumero: 0295 338 420
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.suomenlinna.fi

Juhlat merellisessä Suomenlinnassa ovat ainutlaatuinen elämys. Historialliset rakennukset ja Unescon maailmanperintökohde luovat huikeat puitteet juhlillesi. Suomenlinnassa voit järjestää tunnelmallisia juhlia ympäri vuoden. Tenalji von Fersenissä voit kattaa illallisen jopa 200 hengelle. Tarjoilut juhliin hoituvat mutkattomasti Suomenlinnan omien pitopalveluyrittäjien kautta. Myös omat tarjoilut ovat tiloissamme sallittu. Korkea tiiliholvattu juhlasali, Tenalji von Fersen on kunnostettu vuonna 1775 rakennettuun linnoituksen leipomon viljavarastoon. Upea sali muuntautuu monipuolisesti seminaari-, juhla- tai konserttitilaksi. Tenalji von Fersen kuuluu Suomenlinnan arvokkaimpiin rakennuksiin, ja sen salit ovat linnoituksen komeimpia. Pääsalia jakavat korkeat holvikaaret ja näin tila jakautuu luonnollisesti erillisiin osiin esimerkiksi ruokailulle ja ohjelmalle. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja suunnitellaan yhdessä vuoden ihanimmat juhlat!

Story Restaurants Oy

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60-100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vanha Kauppahalli, Eteläranta, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 050 561 1625
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.restaurantstory.fi

Story sijaitsee Kauppatorin laidalla Vanhan Kauppahallin keskitilassa. Mahtava tila on täynnä valoa, lämpöä ja aitoa hallitunnelmaa. Meren rannalla sijaitseva terassimme tarjoaa mahtavat näköalat merelle ja vastarannan maailmanpyörään. Storyssa on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia Kauppahallin aukioloaikojen ulkopuolella klo 19-02:00 välisenä aikana. Emme peri tilavuokraa vaan toimimme myyntitakuuperiaatteella. Myyntitakuu klo 19-00:00 on 2000€ ja klo 19-02:00 myyntitakuu on 3000€. Myyntitakuuseen sisältyy kaikki ruoat ja juomat.

Rake-sali / Klaus K Hotelli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Erottajankatu 4C (taso 5), Helsinki
Puhelinnumero: 020 770 4700
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.klauskhotel.com

Historiallinen Rake-sali on yksi Helsingin suosituimmista juhlasaleista, ja se sopii erinomaisesti häiden järjestämiseen. Häiden järjestämisessä auttaa henkilökohtainen hovimestaripalvelumme ja hääpakettiimme kuuluu myös Sky Lofts -terassin käyttö valokuvausta varten sekä Klaus K Dine-tilan käyttö cocktailtilaisuutta varten ennen juhlavastaanottoa. Rake-salin vieressä oleva hotellihuone on käytettävissä lisätilana juhlan ajan. Kerro meille toiveesi, niin järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tilat, tarjoilu, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta. Romantiikkaa, ikimuistoisia hetkiä, herkulliset tarjoilut, rakkaita ihmisiä ympärillänne, lämmin tunnelma ja ihana hääyö Klaus K Hotellissa.

Soutupaviljonki

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 88
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Merikannontie 4, 00260 Helsink
Puhelinnumero: 044 7750 500
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.soutupaviljonki.fi

Merelle avautuva juhlasali sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Tila muuntautuu monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin 20-120 hengelle. Tiloissa vietät niin istuvat illalliset kuin cocktail-tilaisuudet. Juhlasalissa järjestät myös kokoukset ja seminaarit. Kesäkaudella käytössä on myös 60 paikkainen terassi. Tilaan on mahdollista tuoda omat alkoholijuomat, muut tarjoilut Sweet Pepper Cateringin kautta. Soutupaviljongissa voi juhlia aina klo 02.00 saakka. Paikalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. Juhla- ja kokoustila sijaitsee kävelymatkan päässä Mannerheimintieltä.

Valkosaaren Telakka

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 280
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Valkosaari, Helsinki
Puhelinnumero: 040 900 3402
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.delicatessen.fi

Valkosaaren telakka sijaitsee Silja Linen terminaalin itäpuolella olevassa Valkosaaressa. Kauppatorille on matkaa vain 500 metriä joten sijainti on todella keskeinen. Tila on käytettävissä erilaisiin tilaisuuksiin aikavälillä 15.5. - 15.9. Vieraita Valkosaareen mahtuu max. 400 (cocktailtilaisuus). Istuvaan juhlaan mahtuu n. 250-300 vierasta. Yleisimmin Valkosaaressa järjestettävien tilaisuuksien vierasmäärä on n. 100 - 200 henkilöä. Valkosaaren telakan pitopalvelun hoitaa Delicatessen Ravintolat. Delicatessenin toimesta tapahtuvat myös tilojen esittelyt sekä kokonaistarjouksen tekeminen juhlianne varten.

Hotel Arthur

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat. ei
Osoite: Vuorikatu 19, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 173 441
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoitus, juhlapalvelu, saunatilat
Kotisivut: www.hotelarthur.fi

Helsingin ytimessä, historiallisessa Hotel Arthurissa vietät ikimuistoiset hääjuhlat. Helsingin juhlatilojen helmessä - tyylikkäässä ja ainutlaatuisessa Juhlasalissa on järjestetty juhlia ammattitaidolla jo vuodesta 1907. Vihkiminen, hääyö, kauden raaka-aineista inspiroitunut juhlamenu ja lämminhenkinen palvelu - kaikki Hotel Arthurista.

Ravintola Mestaritalli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 164
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Merikannontie 6, 00260 Helsinki
Puhelinnumero: 040 715 4222
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.mestaritalli.fi

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä, Toivo Kuulan puistossa. Kesäkaudella Mestaritallissa nautitaan maistuvasta lounas- ja salaattibuffetista, ja ravintola on oiva valinta myös illalliselle. Juuri remontoidun ravintolan tunnelmalliset puitteet kruunaavat tärkeimmänkin illan ja isolta terassilta voi ihailla kesäillan auringon viimeisiä säteitä. Ravintolassa on ympäri vuoden tarjolla herkullinen ja runsas sunnuntaibrunssi. Aloita viikonloppuaamu rennosti nauttien Mestaritallin brunssilla! Mestaritalli on useiden vuosikymmenien ajan ollut suosittu hääpaikka; asiantunteva henkilökunta, juuri remontoitu valoisa sali ja iso terassi luovat loistavat puitteet häille. Häiden lisäksi meillä on järjestetty muun muassa muistotilaisuuksia, karonkkia ja monia muita juhlia. Mestaritallin Merikabinetissa ja pääsalissa järjestetään myös yritystilaisuuksia ja kokouksia.

Pakila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 40
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Pakilantie 71, 00660 Helsinki
Puhelinnumero:
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokraa meiltä viihtyisät tilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Pakilan saunasta löytyy lisäksi keittiö, neuvottelutila sekä biljardihuone.

Juhlatiloja Vantaalla

Villa Smeds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kauppalaivurintie 5, 01670 Vantaa
Puhelinnumero: 041 504 7038
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villasmeds.fi

Juhlapaikka sijaitsee Vantaanlaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hääjuhlatilana toimii Smedsin tilan satavuotta vanhan navetan yliset. Tunnelmallinen pääosin hirsirunkoinen juhlatila on kooltaan noin 200 m2, jonka toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi ja isommissa tilaisuuksissa buffettia varten. Villa Smeds tarjoaa teille buffet muotoisen häämenun, alkoholipitoiset juomat voitte halutessanne tuoda itse. Tila on kalustettu puutuolein ja puupöydin. Teemme yhteistyötä ohjelmapalvelu Akrobaatin kanssa. Ohjelmapalvelu Akrobaatilla on vuosien kokemus hyvistä ja toimivista esiintyjistä, Bändeistä ja tiskijukista. Myös erikoisohjelmanumerot kuten tuliesitykset lupineen ja seremoniamestarit hoituvat kauttamme. Autamme mielellämme häidenne suunnittelussa, ja kuuntelemme toiveitanne.

Puistokulma

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: tilasta riippuen kyllä
Omat ruoat: tilasta riippuen kyllä
Osoite: Talkootie 4, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 455 632
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.puistokulma.fi

Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Tiloja on mahdollisuus vuokrata joustavasti, jopa 20-200 hengelle, tilaisuuden luonteesta riippuen. Puistokulman iloinen juhlapalvelu tarjoaa edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat keskittyä juhliin. Puistokulmassa on oma keittiö ja juhlapalvelu A-oikeuksin. Yhteistyökumppanimme kautta on saatavana kukat ja -asetelmat. Pienet tai isot juhlat, yhdessä teemme niistä ikimuistoiset. Ota rohkeasti yhteyttä, melkein kaikki on mahdollista!

Nygårds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Uunirinne 2, 01200 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 171 888
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.nygards.fi

Järjestä upeat juhlat täyden palvelun juhlatalossa. Nygårds on luonnon helmassa, vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja lentokentästä. Päärakennuksen kolme lämminhenkistä salia, sekä kaunis kesäterassi ja laajat lähes hehtaarinkokoiset piha-alueet edustavat maalaisidylliä kauneimmillaan. Talon pihapiirissä on 1920-luvulla rakennettu graniittinen navetta, jonka alakerran nimi on Kivitasku. Tämän vanhan ja jykeväseinäisen kivinavetan tyylikkäästi remontoitu juhlatila antaa persoonalliset puitteet tilaisuudellesi. Tanssivintti on Kivitaskun yläkerrassa kesäkäyttöön soveltuva monien mahdollisuuksien tila. Caterign-kumppanimme on Newscatering, jonka kautta ruoat tulee tilata, juomat voi tuoda itse.

Ravintola Kuninkaan Lohet - Kuninkaan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25300
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kuninkaanlohet.com

Tervetuloa viettämään hääjuhlaa Kartanon kristallikruunujen alle! Upeisiin saleihin mahtuu 110 vieraan juhlat ja käytettävissäsi on erillinen tanssi- ja ohjelmatila. Juhlavat kabinetit ovat varattavissa myös pienempiin hääjuhliin! Tule tutustumaan!

Ravintola Kuninkaan Lohet - Vanha Viilatehdas

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25 300
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kuninkaanlohet.com

Haluaisitteko viettää unelmienne hääpäivän luonnonkauniissa miljöössä aivan pääkaupungin läheisyydessä? Vanhan Viilatehtaan entisöityyn tehdassaliin mahtuu 140 vierasta ja koskimaisemia voi ihailla 60 paikkaisella terassilla. Tervetuloa tutustumaan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.