VUOKRAAMOT

18.05.2021

Astiat, somisteet, kalusteet, liinat, boolilähteet, juhlateltat.. Ihan kaikkea ei kannata ostaa yhdeksi päiväksi, vaikka juhlat onkin! Tältä osastolta löydät kaikkea mahdollista ja aika mahdottomiakin juttuja, joten käy peremmälle ja tutustu valikoimaan.

Teltat ja kalusteet

Stopteltat

Osoite: Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki / Ravitie 3, 161300 Orimattila
Puhelinnumero: 020 747 9454
Päätuotteet: Teltat, katokset, kalusteet, somisteet, vuokraamo
Kotisivut: www.hääteltta.fi

Tehdään päivästänne ikimuistoinen - Teille tärkeässä paikassa. Stopteltat tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kaikenkokoisia ja -muotoisia juhlatelttoja, kalusteita, esiintymislavoja ja lattioita.

CF-Telttavuokraus

Osoite: Laattakiventie 10 B, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 0400 490 314
Päätuotteet: juhlateltat, katokset, kalusteet, vuokraamo
Kotisivut: www.cf-telttavuokraus.fi

Vuokraamme juhlateltat, kalusteet, esiintymislavat, vessat, lattiat ym. asennettuna 20v. kokemuksella.

Iso Kirja Ry/ Telttapalvelut

Osoite: Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 0400 547 684
Päätuotteet: Vuokraus: teltat, pöydät, penkit, soppatykit, radiopuhelimet
Kotisivut: www.telttapalvelut.fi

Valmistamme ja vuokraamme erilaisia telttoja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Vuokratelttamme soveltuvat sekä perhejuhliin kuten häihin että tuhansien ihmisten kokoontumisiin. Tarjolla on telttoja 6×6 m putkirunkoisista teltoista aina 5000 hengen juhlatelttaan. Vuokraamme myös hyvälaatuisia pöytiä ja penkkejä, soppatykkejä, radiopuhelimia, järjestyksenvalvojan liivejä, muovisia tarjottimia, ehtoollisvälineitä jne.

Tolvanen Oy

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 040 743 6009
Päätuotteet: Telttojen ja kalusteiden sekä astioiden vuokraus
Kotisivut: www.tolvanen.fi

Vuokraamme viihtyisiä ja tunnelmallisia telttoja. Monen kokoisten ja mallisten telttojen sekä katoksien pystyttäminen onnistuu nurmikolle, parkkialueelle tai vaikka metsäaukiolle. Kalustovalikoimamme on laaja ja kattava eikä rajoitu ainoastaan pöytiin ja penkkeihin vaan järjestämme muun muassa erilaisia keittiöratkaisuja ja esiintymislavoja sekä paljon muuta. Kaluston lisäksi vuokraamme myös astioita ja pöytäliinoja sekä mm. valaistus- ja sähköjärjestelmiä ja lisä-wc:t! Astiavalikoimamme on laaja ja pystymme toimittamaan astiat useamman sadan henkilön tilaisuuksiin yhtä helposti kuin 20 hengen tai pienempiin juhliin.

Astiat & somisteet

Annen Party&Deco

Osoite: Roopentie 2, 37560 Lempäälä. Avoinna sopimuksen mukaan.
Puhelinnumero: 045 677 3312
Päätuotteet: hääsuunnittelijat, juhlasuunnittelijat, somistaja, somistevuokraamo, floristi, somistevuokraus
Kotisivut: www.annenpartydeco.fi

Laajassa juhlatarvikevuokraamossa vuokrattavana on esim. astiastoja tarjoiluastioita kakkutelineitä pöytäliinoja lautasliinoja tuolihuppuja (valkoisina & mustina) tuolirusetteja useissa väreissä koristeita somisteita maljakoita kynttilänjalkoja tuikkuastioita kylttejä tauluja kehyksiä tunnelmavalaistusta kaaria ja telineitä valokuvausrekvisiittaa juomacoolereita jne. Tuotteiden vuokra-aika on 3 - 5 päivää - pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Vuokratuotteet toimitetaan suoraan juhlapaikalle (lisämaksusta) tai noudetaan toimitiloista Lempäälästä. Joitakin tuotteita voidaan toimittaa myös Postin tai Matkahuollon kautta erillisellä toimitusmaksulla. Voit tehdä varauksen ja kysellä lisää puhelimitse, sähköpostilla info@partydeco.fi tai esim. Whatsappilla. Tai sovi aika toimitiloihin osoitteessa: Roopentie 2, 37560 Lempäälä. Avoinna sopimuksen mukaan.

astiavuokraamo.com

Osoite: Kuninkaankartanontie 31 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 2567968 ja 044 282 6962
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.astiavuokraamo.com

Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin tarpeenne mukaan oli astiatarve sitten 20 tai 1000 hengelle. Merkkipäivät ristiäiset, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset avajaiset, pikkujoulut jne. Meiltä saat kaikki tarvittavat astiat toimitettuina ja noudettuina, tiskauksen ym. voit jättää meidän huoleksemme.

Vantaan Astiavuokraamo

Osoite: Santaradantie 7C 79, 01380 Vantaa
Puhelinnumero: 050 331 4898
Päätuotteet: Astiavuokraus, henkilökuntaa juhliin, kakkutelineet, pöytäliinat, kalusteet
Kotisivut: https://vantaanastiavuokraamo.fi

Meiltä kaikki astiat, karkkibuffetit, hääkakkutelineet, lämpöhauteet, pöytäliinat, lautasliinat ja tarjoilijat. Voit soittaa Maijallle 050 331 4898 tai laittaa viestiä astiavuokraamo@gmail.com.

Astiavuokraamo Astiva

Osoite: Orapihlajatie 37, 00320 Helsinki
Puhelinnumero: 050 3299 199
Päätuotteet: Astiavuokraamo, pöytäliinat
Kotisivut: www.astiva.fi

Miksi uhrata omaa tai ostettua työvoimaa juhlien jälkeiseen siivoukseen, kun tuomme astiat juhlapaikallenne tilaamaanne ajankohtana ja noudamme ne pois likaisina. Toki voitte myös itse noutaa astiat varastoltamme ja palauttaa ne myös sinne. Palvelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Huom! Kauttamme myös juhlapalvelut ja juhlaliinat!

KP Catering

Osoite: Koskelontie 17, 02920 Espoo
Puhelinnumero: 040 8449 860
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, oma kokki juhliin, tarjoilijat juhliin, astiavuokraus
Kotisivut: www.kpcatering.fi

Catering toteuttaa tarjoilut kaikenkattavasti ruokailusta astioihin ja somistuksesta loppusiivoukseen - aina pikkupirskeistä isoihin juhlatilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa! Meidät tunnetaan suussa sulavista makuelämyksistä ja järjestämme tilaisuudet aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktailtilaisuuksiin. Käytämme vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. KP Muistathan, että huomioimme myös erikoisruokavaliot! Laktoositon, gluteeniton, vegaani, erilaiset ruoka-aineallergiat - kerro meille tarpeesi, me toteutamme ne. Tyytyväiset asiakkaamme sen tietävät jo - KP Cateringissa palvellaan hymyssä suin, aina yksilöllisesti räätälöiden, mutkattomasti palvellen! KP Cateringin palvelusta jää suuhun hyvä maku. Kirjaimellisesti.

Suomen Astiapalvelu

Osoite: Kimalaisenkuja 1, halli B8, 01490 Vantaa
Puhelinnumero: 040 684 1797
Päätuotteet: Astiavuokraamo, astiavuokraus
Kotisivut: www.astiapalvelu.fi

Suomen Astiapalvelu Oy on suomalainen perheyritys, joka vuokraa astioita sekä muita oheistarvikkeita eri tilaisuuksiin. Oli kyseessä valmistujaiset, häät, vuosijuhlat, tai hautajaiset, pystymme kattamaan kaikki tarpeenne. Joustavalla nouto- ja palautusehdoilla voitte keskittyä teille tärkeään tapahtumaan ja jättää astiastot meidän huolehdittaviksi. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu Euroopassa emmekä ole tinkineet laadussa. Tärkeät juhlat ansaitsevat tyylikkään kattauksen.

Castia

Osoite: Biolinja 12 20750 Turku
Puhelinnumero: 040 7475 776
Päätuotteet: Astiavuokraamo, astiavuokraus
Kotisivut: www.castia.fi

Turun seudun suurin astiavuokraamo tarjoaa paremman palvelun astiavuokrausta Turun, Raision, Naantalin ja niiden lähialueilla! Castia vuokraa tilaisuuteesi modernit ja ajattomat astiat. Tarjoamme niin pieniin kuin suuriin juhliin täyden kattauksen. Toimitamme tilauksesi täsmälleen oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan ja voit kattaa pöytään takuulla puhtaat astiat. Halutessasi voit hoitaa kuljetuksen myös itse. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24 %, sekä tiskauksen.

Popnet Oy

Osoite: Nahkelantie 99, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 0400 472 993
Päätuotteet: Astiavuokraus, muuttolaatikoiden vuokraus ja siivouskonevuokraus, tilausleipomo, hääkakut, täytekakut
Kotisivut: www.popnet.fi

Astiat pieniin sekä isompiin tilaisuuksiin, vuokraat vain ne mitä tarvitset. Tuomme astiat paikan päälle sovittuna aikana ja noudamme ne pois pesemättöminä, niin helppoa se on! Voit myös noutaa astiat itse toimipisteestämme ja palauttaa ne sinne. Samassa toimitilassa kanssamme toimivalta Tuusherkulta saat lisäksi tilattua herkut juhliin sekä muihin tilaisuuksiin. Tuusherkun tuotteet voi noutaa astiavuokrauksen yhteydessä tai erikseen.

Pito-Kalaasi

Palvelualue: Pirkanmaa
Kotikaupunki: Nokia
Katuosoite: Lehtimäenkatu 3
Puhelinnumero: 0400 218806
Kotisivut: www.pito-kalaasi.fi/astiavuokraus
Toimiala: Astioiden vuokraus, astiavuokraus, kalustevuokraus, kakkutelineet, liinavuokraus, pitopalvelu

Vuokraamme astiat jopa 600 hengen tilaisuuksiin. Voit noutaa astiat toimipisteeltämme Nokialta tai voimme toimittaa ne sinulle haluamaasi osoitteeseen. Hoidamme tarvittaessa myös tiskauksen puolestasi. Astioiden lisäksi saat meiltä pirttikalustot, kakkutelineet ja pöytäliinat. Valitse haluamasi tuotteet sivuiltamme tai lähetä vapaamuotoinen sähköposti osoitteeseen pito-kalaasi@pito-kalaasi.fi.

Tasolounas

Osoite: Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna sekä Parolantie 104, 13130 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 56 454 77
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, astiavuokraus
Kotisivut: www.tasolounas.fi

Uudistunut Tasolounas tunnetaan laadukkaista Catering-palveluistaan ja onnistuneista juhlistaan. Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi ja kokoisesi tilaisuus aina pienistä yksityistilaisuuksista suuriin yritysjuhliin asti. Meidän kauttamme saat tarvittaessa koko paketin: tarjottavat, tilat ja ohjelma järjestetään tilaisuuden hengen mukaiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden.

Kokemäen Seuratalo

Osoite: Seuratalonrinne 7, 32800 Kokemäki
Puhelinnumero: 040 837 0496
Päätuotteet: Juhlapaikka, astiat, kalusteet, pöytäliinat, vuokraamo
Kotisivut: www.kokemaenseuratalo.fi

Kokemäen Seuratalo vuokraa kokous- ja juhlatiloja sekä astiastoa. Astiastoa vuokrataan kaikille halukkaille sekä Seuratalon tilaisuuksiin että sen ulkopuolelle. Meillä todella edulliset vuokraushinnat, tule ja tutustu.

Tapahtumalaite Oy

Osoite: Oivaltajantie 1, 60100 Seinäjoki
Puhelinnumero: 0400 165 155
Päätuotteet: Kylmä-, ravintola-, ja erilaisten tapahtumalaitteiden vuokraus ja myynti
Kotisivut: www.tapahtumalaite.fi

Olemme seinäjokelainen ympäri Suomen toimiva yritys, joka vuokraa erilaisia ravintola-, ja tapahtumalaitteita yksityisjuhliin, yritysten tilaisuuksiin, sekä isompiin tapahtumiin ja festivaaleihin. Jatkuvasti laajenevasta vuokralaitevalikoimastamme löytyy tällä hetkellä mm. erilaisia kylmälaitteita juomien ja ruokien säilytykseen ja tarjoiluun, pehmiskoneita, popcorn- hot dog- hattara- ja muita snack laitteita, paellapannuja, jääpalakoneita, suurempia kahvinkeittimiä tarvikkeineen, suklaalähteitä, laadukkaita Dräger alkometrejä ja muita laitteita. Lisäksi valmistamme ja myymme puhtaat ja elintarvikevalvotut jääpalat joko pienissä tai suurissa erissä.

Pöytäliinat, tuolihuput & tekstiilit

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Vuokraamme laadukkaita pöytäliinoja sekä lautasliinoja. Vuokrauspalvelumme palvelee ravintoloita, pitopalveluyrityksiä sekä suoraan yksityisiä asiakkaita. Olemme erikoistuneet hääpukujen pesuun, joten meillä voit pesettää hääpukusi ja palautamme puvun alkuperäiseen loistoonsa häiden jälkeen. Tiesitkö, että pesutuloksella saattaa olla satojen eurojen vaikutus hääpuvun jälleenmyyntiarvoon?

Hoodit

Osoite: Haksintie 203-12, Porvoo
Puhelinnumero: 040 744 0655
Päätuotteet: tuolihuppujen, pöytäliinojen ja lautasliinojen sekä tuolinauhojen/ tuoliruusukkeiden vuokrausta useissa väreiss
Kotisivut: www.hoodit.fi

Tee juhlistasi täydelliset. Saat kauttamme kaiken mitä tarvitset juhlapaikan koristeluun.
Voit vuokrata vaivattomasti tuolinpäälliset, pöytäliinat, servetit sekä muita tarvikkeita, joilla juhlatilasikin pukeutuu juhlaan. Kaikenlaisiin tuoleihin löytyy tuolinhuppuja. Sinun tarvitsee kertoa vain tuolin malli ja mitat, niin asia hoituu. Värivaihtoehtoja saatavilla monia, Vuokraushinnat alk.5€ riippuen määrästä, haluatko silitettyinä jne. Asia selviää ottamalla yhteyttä!

Pesu Oy

Osoite: Linnanherrankuja 9, 00950 Helsinki
Puhelinnumero: 09 343 4800
Päätuotteet: Pesula, pöytä- ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.pesuoy.fi

Pesu Oy tarjoaa Teille korkeatasoista pesulapalvelua, nopeat ja täsmälliset toimitukset, yksilöllisen palvelun.

Astiavuokraamo Astiva

Osoite: Orapihlajatie 37, 00320 Helsinki
Puhelinnumero: 050 3299 199
Päätuotteet: Astiavuokraamo, pöytäliinat
Kotisivut: www.astiva.fi

Miksi uhrata omaa tai ostettua työvoimaa juhlien jälkeiseen siivoukseen, kun tuomme astiat juhlapaikallenne tilaamaanne ajankohtana ja noudamme ne pois likaisina. Toki voitte myös itse noutaa astiat varastoltamme ja palauttaa ne myös sinne. Palvelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Huom! Kauttamme myös juhlapalvelut ja pöytäliinat!

Lainas Oy

Osoite: Hankasuontie 5, 00390 Helsinki
Puhelinnumero: 09 615 00315
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuoraus
Kotisivut: www.lainas.fi

Yrityksemme on erikoistunut laadukkaaseen, joustavaan ja nopeaan tekstiilivuokraukseen. Asiointi Lainas Oy:ssä on helppoa. Voitte tilata tuotteet toimitettuna tai noutaa ne meiltä.

Juhlaliinat

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 0207 343 330
Päätuotteet: Pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokraus
Kotisivut: www.juhlaliinat.fi

Laadukkaat juhlaliinat ja lautasliinat helposti ja edullisesti - vuokraamalla. Palvelumme kautta valitset kätevästi tarvitsemasi määrän oikean kokoisia pöytäliinoja. Laadukkaat juhlaliinamme ovat aina pesun jäljiltä, viimeistellyt sekä edustavan näköiset. Saat liinat käyttövalmiina kätevään toimituspakkaukseen pakattuina. Meillä on vuosikymmeninen kokemus liinojen ja muiden tekstiilien pesusta, joten voit luottaa palvelumme laatuun. Tilaamasi määrä juhlaliinoja saapuu laatikkoon pakattuina sovittuna päivänä Matkahuoltoon. Voit noutaa juhlaliinapaketin joko itse tai tilata sille toimituksen suoraan kotiin tai juhlapaikalle sovittuna aikana.

Muut juhlatuotteet

DJ- ja karaokepalvelu Popmaster

Osoite: Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio
Puhelinnumero: 010 292 5290
Päätuotteet: DJ-palvelut, karaoke-, äänentoisto- ja valolaitteiden vuokraus
Kotisivut: www.popmaster.fi

Kokoa kätevästi oma juhlapakettisi. Kaikki Popmasterin paketit sisältävät kuuden tunnin mittaisen DJ- ja/tai karaokekeikan laitteineen. Kaikki paketit mahdollistavat asiakkaan toimittaman kuvamateriaalin valokuvien ym. esittämisen paketteihin sisältyvillä näytöillä. Tilaa laadukas viihdepakettisi yksinkertaisen mukavasti!

Leikkimieli.net

Osoite: Ylöjärvi
Puhelinnumero: 040 519 7274 klo 12-21
Päätuotteet: Polttarit, huvilaitteet, pelit, po,ppulinnat hattarakoneet, metallinpaljastimet, vuokraamo
Kotisivut: www.leikkimieli.net

Vuokraamme tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin pelilaitteita, pomppulinnoja, pilapeilit, hattarakoneen, minigolfin, metallinpaljastimet, taivaslyhdyt ja muuta kivaa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.