VUOKRAAMOT

17.06.2022

Astiat, somisteet, kalusteet, liinat, boolilähteet, juhlateltat.. Ihan kaikkea ei kannata ostaa yhdeksi päiväksi, vaikka juhlat onkin! Tältä osastolta löydät kaikkea mahdollista ja aika mahdottomiakin juttuja, joten käy peremmälle ja tutustu valikoimaan.

Teltat ja kalusteet

Stopteltat

Osoite: Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki / Ravitie 3, 161300 Orimattila
Puhelinnumero: 020 747 9454
Päätuotteet: Teltat, katokset, kalusteet, somisteet, vuokraamo
Kotisivut: www.hääteltta.fi

Tehdään päivästänne ikimuistoinen - Teille tärkeässä paikassa. Stopteltat tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kaikenkokoisia ja -muotoisia juhlatelttoja, kalusteita, esiintymislavoja ja lattioita.

CF-Telttavuokraus

Osoite: Laattakiventie 10 B, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 0400 490 314
Päätuotteet: juhlateltat, katokset, kalusteet, vuokraamo
Kotisivut: www.cf-telttavuokraus.fi

Vuokraamme juhlateltat, kalusteet, esiintymislavat, vessat, lattiat ym. asennettuna 20v. kokemuksella.

Iso Kirja Ry/ Telttapalvelut

Osoite: Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 0400 547 684
Päätuotteet: Vuokraus: teltat, pöydät, penkit, soppatykit, radiopuhelimet
Kotisivut: www.telttapalvelut.fi

Valmistamme ja vuokraamme erilaisia telttoja asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Vuokratelttamme soveltuvat sekä perhejuhliin kuten häihin että tuhansien ihmisten kokoontumisiin. Tarjolla on telttoja 6×6 m putkirunkoisista teltoista aina 5000 hengen juhlatelttaan. Vuokraamme myös hyvälaatuisia pöytiä ja penkkejä, soppatykkejä, radiopuhelimia, järjestyksenvalvojan liivejä, muovisia tarjottimia, ehtoollisvälineitä jne.

Tolvanen Oy

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 040 743 6009
Päätuotteet: Telttojen ja kalusteiden sekä astioiden vuokraus
Kotisivut: www.tolvanen.fi

Vuokraamme viihtyisiä ja tunnelmallisia telttoja. Monen kokoisten ja mallisten telttojen sekä katoksien pystyttäminen onnistuu nurmikolle, parkkialueelle tai vaikka metsäaukiolle. Kalustovalikoimamme on laaja ja kattava eikä rajoitu ainoastaan pöytiin ja penkkeihin vaan järjestämme muun muassa erilaisia keittiöratkaisuja ja esiintymislavoja sekä paljon muuta. Kaluston lisäksi vuokraamme myös astioita ja pöytäliinoja sekä mm. valaistus- ja sähköjärjestelmiä ja lisä-wc:t! Astiavalikoimamme on laaja ja pystymme toimittamaan astiat useamman sadan henkilön tilaisuuksiin yhtä helposti kuin 20 hengen tai pienempiin juhliin.

Astiat & somisteet

Annen Party&Deco

Osoite: Roopentie 2, 37560 Lempäälä. Avoinna sopimuksen mukaan.
Puhelinnumero: 045 677 3312
Päätuotteet: hääsuunnittelijat, juhlasuunnittelijat, somistaja, somistevuokraamo, floristi, somistevuokraus
Kotisivut: www.annenpartydeco.fi

Laajassa juhlatarvikevuokraamossa vuokrattavana on esim. astiastoja tarjoiluastioita kakkutelineitä pöytäliinoja lautasliinoja tuolihuppuja (valkoisina & mustina) tuolirusetteja useissa väreissä koristeita somisteita maljakoita kynttilänjalkoja tuikkuastioita kylttejä tauluja kehyksiä tunnelmavalaistusta kaaria ja telineitä valokuvausrekvisiittaa juomacoolereita jne. Tuotteiden vuokra-aika on 3 - 5 päivää - pidemmät ajat sopimuksen mukaan. Vuokratuotteet toimitetaan suoraan juhlapaikalle (lisämaksusta) tai noudetaan toimitiloista Lempäälästä. Joitakin tuotteita voidaan toimittaa myös Postin tai Matkahuollon kautta erillisellä toimitusmaksulla. Voit tehdä varauksen ja kysellä lisää puhelimitse, sähköpostilla info@partydeco.fi tai esim. Whatsappilla. Tai sovi aika toimitiloihin osoitteessa: Roopentie 2, 37560 Lempäälä. Avoinna sopimuksen mukaan.

Intercom Design Oy

Osoite: Vanha Talvitie 14 , 00580 Helsinki
Puhelinnumero: 020 792 0810
Päätuotteet: hääsomisteet, somistevuokraamo, tuolihuput, vuokratekstiilit, kalustevuokraamo, teemajuhlat
Kotisivut: https://intercom.fi

Intercom Designilta tilaat kaikki tarvittavat kalusteet sekä tunnelmaa luovat somisteet häihisi vaivattomasti. Valikoimastamme löydät muun muassa erilaiset pöydät ja istuimet, baaritiskit, valot, kyltit, opasteet, lavat ja matot sekä kattavan valikoiman erilaisia somisteita, joiden avulla luot haluamasi tunnelman tilaan kuin tilaan. Valikoimassa myös pöytäliinoja ja tuolihuppuja. Tuotteet ovat esillä nettisivuilla ja vuokraat ne helposti joko nettisivujen yhteydenottolomakkeella tai laittamalla meille sähköpostia. Tuotteet voit joko noutaa varastoltamme tai voit tilata kuljetuksen. Autamme mielellämme juhlaasi sopivien tuotteiden löytämisessä ja toteutamme myös somistuskokonaisuudet pakettina sisältäen suunnittelun, kuljetukset sekä pystytyksen ja purun. Intercom Designilta vuokraat somisteet häiden lisäksi myös muihin juhliin, sillä tuotteita löytyy eri teemoista laidasta laitaan - järjestä siis juhlat esimerkiksi sadonkorjuu-, after ski- tai 20-luvun teemalla!

Via Deco Oy

Osoite: Takojankatu 5, 15800 Lahti
Puhelinnumero: 050 464 2225
Päätuotteet: Juhlapalvelu, juhlatila, somistevuokraamo, juhlasomisteet, tapahtumatuotanto, polttarit, hääsuunnittelijat
Kotisivut: www.viadeco.fi

Via Decon somistevuokraamo tarjoaa monipuolisen ja laajan kokoelman pieniä sekä isompia tuotteita juhlaan kuin juhlaan. Vuokraamomme valikoima sisältää muun muassa astiat ja tarjoiluihin tarvittavat tuotteet, kyntteliköt ja tuikkukipot, lyhdyt, kehykset ja pöytänumerot, lasiastiat sekä erilaisia silkki- ja kuivakukkia. Isommista vuokratuotteista saatavilla kaikki vihkikaarista kalusteisiin ja ilmapalloista kankaisiin. Valikoimistamme löytyy myös valmiita somistekokonaisuuksia, joilla voimme luoda sinulle sinun näköisesi juhlat. Kurkkaa kotisivuillemme ja kysy lisää!

Tapahtumalaite

Osoite: Oivaltajantie 1 B 5, 60100 Seinäjoki (käynti vain sopimuksesta)
Puhelinnumero: 0400 165 155
Päätuotteet: Tapahtumalaitteet, juomalaitteet, juoma-annostelijat, boolilähteet, suklaalähteet, jääpalakoneet, grillit, kahvikoneet, hattarakoneet, popcorn-laitteet, valosomisteet, valoketjut
Kotisivut: www.tapahtumalaite.fi

Tapahtumalaite on tapahtumiin ja juhliin erikoistutunut laitevuokraamo Seinäjoella. Valikoimaamme kuuluu mm. näyttävät booli- ja suklaalähteet, erilaiset juoma-annostelijat ja tyylikkäät 77 litran juomacoolerit sekä jopa 100 metriä pitkät valoketjut - todelliset tunnelmanluojat juhlissa niin sisällä kuin ulkona!  Varaa onlinessä ja nouda sovitusti tai tilaa toimitus kautta Suomen.

astiavuokraamo.com

Osoite: Kuninkaankartanontie 31 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 2567968 ja 044 282 6962
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.astiavuokraamo.com

Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin tarpeenne mukaan oli astiatarve sitten 20 tai 1000 hengelle. Merkkipäivät ristiäiset, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset avajaiset, pikkujoulut jne. Meiltä saat kaikki tarvittavat astiat toimitettuina ja noudettuina, tiskauksen ym. voit jättää meidän huoleksemme.

Vantaan Astiavuokraamo

Osoite: Santaradantie 7C 79, 01380 Vantaa
Puhelinnumero: 050 331 4898
Päätuotteet: Astiavuokraus, henkilökuntaa juhliin, kakkutelineet, pöytäliinat, kalusteet
Kotisivut: https://vantaanastiavuokraamo.fi

Meiltä kaikki astiat, karkkibuffetit, hääkakkutelineet, lämpöhauteet, pöytäliinat, lautasliinat ja tarjoilijat. Voit soittaa Maijallle 050 331 4898 tai laittaa viestiä astiavuokraamo@gmail.com.

Astiavuokraamo Astiva

Osoite: Orapihlajatie 37, 00320 Helsinki
Puhelinnumero: 050 3299 199
Päätuotteet: Astiavuokraamo, pöytäliinat
Kotisivut: www.astiva.fi

Miksi uhrata omaa tai ostettua työvoimaa juhlien jälkeiseen siivoukseen, kun tuomme astiat juhlapaikallenne tilaamaanne ajankohtana ja noudamme ne pois likaisina. Toki voitte myös itse noutaa astiat varastoltamme ja palauttaa ne myös sinne. Palvelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Huom! Kauttamme myös juhlapalvelut ja juhlaliinat!

KP Catering

Osoite: Rahtarinkatu 1, 00980 Helsinki
Puhelinnumero: 040 8449 860
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, oma kokki juhliin, tarjoilijat juhliin, astiavuokraus
Kotisivut: www.kpcatering.fi

Catering toteuttaa tarjoilut kaikenkattavasti ruokailusta astioihin ja somistuksesta loppusiivoukseen - aina pikkupirskeistä isoihin juhlatilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa! Meidät tunnetaan suussa sulavista makuelämyksistä ja järjestämme tilaisuudet aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktailtilaisuuksiin. Käytämme vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. KP Muistathan, että huomioimme myös erikoisruokavaliot! Laktoositon, gluteeniton, vegaani, erilaiset ruoka-aineallergiat - kerro meille tarpeesi, me toteutamme ne. Tyytyväiset asiakkaamme sen tietävät jo - KP Cateringissa palvellaan hymyssä suin, aina yksilöllisesti räätälöiden, mutkattomasti palvellen! KP Cateringin palvelusta jää suuhun hyvä maku. Kirjaimellisesti.

Suomen Astiapalvelu

Osoite: Kimalaisenkuja 1, halli B8, 01490 Vantaa
Puhelinnumero: 040 684 1797
Päätuotteet: Astiavuokraamo, astiavuokraus
Kotisivut: www.astiapalvelu.fi

Suomen Astiapalvelu Oy on suomalainen perheyritys, joka vuokraa astioita sekä muita oheistarvikkeita eri tilaisuuksiin. Oli kyseessä valmistujaiset, häät, vuosijuhlat, tai hautajaiset, pystymme kattamaan kaikki tarpeenne. Joustavalla nouto- ja palautusehdoilla voitte keskittyä teille tärkeään tapahtumaan ja jättää astiastot meidän huolehdittaviksi. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu Euroopassa emmekä ole tinkineet laadussa. Tärkeät juhlat ansaitsevat tyylikkään kattauksen.

Kivaa Juhliisi

Osoite: Kellokoski
Puhelinnumero: 044 556 9934
Päätuotteet: Hodari-, poppari -, hattarakärryt. Slush-, jäähile- ja pehmisjkoneet, teltat, kalusteet, jääkaapit ja pomppulinnat, somistevuokraamo
Kotisivut: www.kivaajuhliisi.fi

Kivaa Juhliisi on juhliesi pienisuuri apulainen. Meiltä vaikka mitä tarpeellista ja hittejä juhliisi. Palvelemme sopimuksen mukaan itse noutaen tai kuljetusten kera. Ota yhteyttä!

Pito-Kalaasi

Palvelualue: Pirkanmaa
Kotikaupunki: Nokia
Katuosoite: Lehtimäenkatu 3
Puhelinnumero: 0400 218806
Kotisivut: www.pito-kalaasi.fi/astiavuokraus
Toimiala: Astioiden vuokraus, astiavuokraus, kalustevuokraus, kakkutelineet, liinavuokraus, pitopalvelu

Vuokraamme astiat jopa 600 hengen tilaisuuksiin. Voit noutaa astiat toimipisteeltämme Nokialta tai voimme toimittaa ne sinulle haluamaasi osoitteeseen. Hoidamme tarvittaessa myös tiskauksen puolestasi. Astioiden lisäksi saat meiltä pirttikalustot, kakkutelineet ja pöytäliinat. Valitse haluamasi tuotteet sivuiltamme tai lähetä vapaamuotoinen sähköposti osoitteeseen pito-kalaasi@pito-kalaasi.fi.

Tasolounas

Osoite: Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna sekä Parolantie 104, 13130 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 56 454 77
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, astiavuokraus
Kotisivut: www.tasolounas.fi

Uudistunut Tasolounas tunnetaan laadukkaista Catering-palveluistaan ja onnistuneista juhlistaan. Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi ja kokoisesi tilaisuus aina pienistä yksityistilaisuuksista suuriin yritysjuhliin asti. Meidän kauttamme saat tarvittaessa koko paketin: tarjottavat, tilat ja ohjelma järjestetään tilaisuuden hengen mukaiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden.

Kokemäen Seuratalo

Osoite: Seuratalonrinne 7, 32800 Kokemäki
Puhelinnumero: 040 837 0496
Päätuotteet: Juhlapaikka, astiat, kalusteet, pöytäliinat, vuokraamo
Kotisivut: www.kokemaenseuratalo.fi

Kokemäen Seuratalo vuokraa kokous- ja juhlatiloja sekä astiastoa. Astiastoa vuokrataan kaikille halukkaille sekä Seuratalon tilaisuuksiin että sen ulkopuolelle. Meillä todella edulliset vuokraushinnat, tule ja tutustu.

Pöytäliinat, tuolihuput & tekstiilit

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Vuokraamme laadukkaita pöytäliinoja sekä lautasliinoja. Vuokrauspalvelumme palvelee ravintoloita, pitopalveluyrityksiä sekä suoraan yksityisiä asiakkaita. Olemme erikoistuneet hääpukujen pesuun, joten meillä voit pesettää hääpukusi ja palautamme puvun alkuperäiseen loistoonsa häiden jälkeen. Tiesitkö, että pesutuloksella saattaa olla satojen eurojen vaikutus hääpuvun jälleenmyyntiarvoon?

Hoodit

Osoite: Haksintie 203-12, Porvoo
Puhelinnumero: 040 744 0655
Päätuotteet: tuolihuppujen, pöytäliinojen ja lautasliinojen sekä tuolinauhojen/ tuoliruusukkeiden vuokrausta useissa väreiss
Kotisivut: www.hoodit.fi

Tee juhlistasi täydelliset. Saat kauttamme kaiken mitä tarvitset juhlapaikan koristeluun.
Voit vuokrata vaivattomasti tuolinpäälliset, pöytäliinat, servetit sekä muita tarvikkeita, joilla juhlatilasikin pukeutuu juhlaan. Kaikenlaisiin tuoleihin löytyy tuolinhuppuja. Sinun tarvitsee kertoa vain tuolin malli ja mitat, niin asia hoituu. Värivaihtoehtoja saatavilla monia, Vuokraushinnat alk.5€ riippuen määrästä, haluatko silitettyinä jne. Asia selviää ottamalla yhteyttä!

Astiavuokraamo Astiva

Osoite: Orapihlajatie 37, 00320 Helsinki
Puhelinnumero: 050 3299 199
Päätuotteet: Astiavuokraamo, pöytäliinat
Kotisivut: www.astiva.fi

Miksi uhrata omaa tai ostettua työvoimaa juhlien jälkeiseen siivoukseen, kun tuomme astiat juhlapaikallenne tilaamaanne ajankohtana ja noudamme ne pois likaisina. Toki voitte myös itse noutaa astiat varastoltamme ja palauttaa ne myös sinne. Palvelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Huom! Kauttamme myös juhlapalvelut ja pöytäliinat!

Juhlaliinat

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 0207 343 330
Päätuotteet: Pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokraus
Kotisivut: www.juhlaliinat.fi

Laadukkaat juhlaliinat ja lautasliinat helposti ja edullisesti - vuokraamalla. Palvelumme kautta valitset kätevästi tarvitsemasi määrän oikean kokoisia pöytäliinoja. Laadukkaat juhlaliinamme ovat aina pesun jäljiltä, viimeistellyt sekä edustavan näköiset. Saat liinat käyttövalmiina kätevään toimituspakkaukseen pakattuina. Meillä on vuosikymmeninen kokemus liinojen ja muiden tekstiilien pesusta, joten voit luottaa palvelumme laatuun. Tilaamasi määrä juhlaliinoja saapuu laatikkoon pakattuina sovittuna päivänä Matkahuoltoon. Voit noutaa juhlaliinapaketin joko itse tai tilata sille toimituksen suoraan kotiin tai juhlapaikalle sovittuna aikana.

Muut juhlatuotteet

DJ- ja karaokepalvelu Popmaster

Osoite: Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio
Puhelinnumero: 010 292 5290
Päätuotteet: DJ-palvelut, karaoke-, äänentoisto- ja valolaitteiden vuokraus
Kotisivut: www.popmaster.fi

Kokoa kätevästi oma juhlapakettisi. Kaikki Popmasterin paketit sisältävät kuuden tunnin mittaisen DJ- ja/tai karaokekeikan laitteineen. Kaikki paketit mahdollistavat asiakkaan toimittaman kuvamateriaalin valokuvien ym. esittämisen paketteihin sisältyvillä näytöillä. Tilaa laadukas viihdepakettisi yksinkertaisen mukavasti!

Leikkimieli.net

Osoite: Ylöjärvi
Puhelinnumero: 040 519 7274 klo 12-21
Päätuotteet: Polttarit, huvilaitteet, pelit, po,ppulinnat hattarakoneet, metallinpaljastimet, vuokraamo
Kotisivut: www.leikkimieli.net

Vuokraamme tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin pelilaitteita, pomppulinnoja, pilapeilit, hattarakoneen, minigolfin, metallinpaljastimet, taivaslyhdyt ja muuta kivaa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.