SORMUKSET & KORUT

03.08.2021

Löydä kauneimmat sormukset merkiksi liitostanne. Tältä osastolta löytyy myös koruja ja tiaroita sekä morsiuskruunuja.

Kultasepät ja kultasepänliikkeet

Sandberg

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sandberg.fi

Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa perinteisin käsityömenetelmin. Mallistostamme löydät kihla- ja vihkisormukset timanteilla tai ilman sekä näihin yhteensopivat korvakorut ja kaulakorut.

AU3 Kultasepät

Osoite: Unioninkatu 27, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 09 436 500 90
Päätuotteet: kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.au3.fi

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Olemme toteuttaneet koru-unelmia jo yli 15 vuotta! Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat korut itse pajalla Helsingissä. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Au3 Kultaseppien sormusmallit ovat menestyneet myös kilpailuissa; kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin Vuoden kauneimmaksi sormukseksi joulukuussa 2017. Tutustu lisää vihkisormuksiimme ja korumallistoihimme kotisivuillamme. Putiikkimme on auki ma-pe klo 11-18, ja la klo 11-16. Tervetuloa!

Malmin Korupaja

Osoite: Markkinatie 6, 00700 Helsinki sekä Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki
Puhelinnumero: 09 3512 800 (Malmi) sekä 09 7284 266 (Oulunkylä)
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, kultasepänliike, lahjatavarat, kaiverrukset, korjaukset
Kotisivut: www.korupaja.fi

Valikoimiimme kuuluu tuhansia sormuksia, kiloittain ketjuja sekä erittäin laaja lahjatavara- ja pokaalivalikoima. Valmistamme vihkisormuksia ja muitakin koruja kullasta, valkokullasta ja platinasta asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan. Käsintehdyt valkokultakorumme valmistamme palladiumpohjaisesta valkokullasta allergioiden välttämiseksi. Tervetuloa ostoksille!

Korkeila Helsinki

Osoite: Korkeavuorenkatu 6 00150 Helsinki
Puhelinnumero: 050 327 0600
Päätuotteet: Kultaseppä, timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, korjaukset, kultasepänliike
Kotisivut: www.korkeilahelsinki.fi

Korkeila Helsinki on laadukkaiden ja yksilöllisten timantti-, kihla- ja vihkisormusten kultasepänliike. Olemme toimineet jalometallialalla vuosikymmeniä. Kultaseppämestari Jukka Korkeila suunnittelee ja valmistaa yksilölliset korut toiveittesi mukaan. Käytämme parhaimpia jalometalleja ja olemme erikoistuneet platinakorujen valmistukseen. Koruissamme käytämme tarkoin valittuja eettisiä luonnontimantteja ja ihmisten tekemiä laboratoriotimantteja (lab grown diamond) sekä värillisiä kiviä. Ammattitaitoinen tiimimme palvelee ja auttaa sinua löytämään unelmiesi korun. Tule liikkeeseemme tai varaa aika suunnittelutapaamiseen.

Kultaseppä Kulmala Oy

Osoite: Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
Puhelinnumero: 09 629 252
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, jalokivikorut, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Kulmalan sormukset valmistetaan yksittäiskappaleina kolmen kultaseppämme taitavissa käsissä. Kulmala tunnetaan näyttävistä jalokivisormuksista, klassisista elementeistä ja harkituista yksityiskohdista. Uusimmissa sormuksissa on erikoishiontaisia timantteja, kuten kaunis ja herkkä pisara, pehmeän kulmikas asscher sekä smaragdihiontainen timantti briljanttiraameilla. Safiireissa loistavat sinisen, keltaisen, oranssin ja pinkin sävyjä. Käytämme korujen valmistukseen jaloimpia metalleja, tarkkaan valikoituja timantteja sekä upeita värillisiä jalokiviä. Sormukset valmistetaan verstaallamme Helsingin Ullanlinnassa. Varaa aika tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa osoitteessa info@kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Thomas Holmström

Osoite: Jääkärinkatu 3, 00150 Helsinki
Puhelinnumero: 050 536 1103
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.thomash.fi

Suunnittelen ja valmistan sormuksia ja muita koruja pääasiallisesti tilaustyönä asiakkaiden toivomuksesta. Teen niitä asiantuntemukseni pohjalta parhaista mahdollisista materiaaleista, jotka tilaan luotettavilta toimittajilta.

Eveliina Karhio

Osoite: Korkeavuorenkatu 41, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 050 560 7575
Päätuotteet: Kultasepänpaja, korumuotoilu, kihlasormukset, vihkisormukset, kihlapaja
Kotisivut: www.eveliinakarhio.fi

Pajalla valmistuu koruja sekä tilauksesta, että omaan mallistoon. Uusien korujen lisäksi täällä korjataan ja uudistetaan vanhat. Mukavaa palvelua räätälöidysti juuri sinulle. Poikkea pajalle!

Atelier Eklöf

Osoite: Yrjönkatu 32, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 9774 ja 040 828 8884
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, taidekaiverrukset
Kotisivut: www.ateliereklof.com

Atelier Eklöf on kultasepän- ja kaivertajan yritys Helsingissä. Olemme erikoistuneet uniikkeihin timanttisormuksiin, jotka suunnitellaan ja valmistetaan omassa työhuoneessamme perinteisin käsityömenetelmin. Tehdään erittäin tarkkaa ja korkeanlaatuista työtä; käytämme 18K kultaa ja sekä perinteisiä kirkkaita että värillisiä timantteja. Meiltä saat yksilöllisiä koruja mittatilaustyönä, myös omasta kullasta. Koristekaiverruksia sormuksien ulkopuolelle toivomuksien mukaan.

DFJ Collections Oy

Osoite: Fredrikinkatu 28, 00120 Helsinki
Puhelinnumero: 040 841 6121
Päätuotteet: Vihkisormukset kihlasormukset, korut, timanttikorut, timantit
Kotisivut: www.dfj.fi

DFJ Collections Oy on korujen ja muiden luksustuotteiden maahantuontiin ja valmistukseen keskittynyt suomalainen yritys. Timanttikoruja DFJ on perinteisesti myynyt jälleenmyyjien kautta jo 20 vuoden ajan. Tarjoamme NYT erittäin laadukkaita, kauniita ja yksilöllisiä timanttokorujamme ja irtotimantteja SUORAAN KULUTTAJALLE, mikä luonnollisesti mahdollistaa markkinoiden ylivoimaisesti mielenkiintoisimmat hinnat.

Kätkökoru

Osoite: Aleksis Kiven katu 38, 00510 Helsinki
Puhelinnumero: 040 727 4747
Päätuotteet: kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut: www.katkokoru.fi

Kätkökoru suunnittelee ainutlaatuisia designer-koruja ja toteuttaa ne käsityönä eettisesti kestävistä materiaaleista. Kätkön koruissa käytetään Reilun kaupan kultaa, kierrätyshopeaa sekä vintage-timantteja ja vastuullisesti louhittuja safiireita. Valmistamme koruja myös asiakkaiden omista materiaaleista mahdollisuuksien mukaan. Kätköltä löydät niin kihla- ja vihkisormukset kuin korvakorut ja riipuksetkin. Valitse omasi valmiista malleistamme tai teetä unelmakorusi juuri sellaiseksi kuin haluat.

Papaja

Osoite: Agricolankatu 11, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 320 5272
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, uniikkikorut, kultaseppä, korumuotoilu
Kotisivut: www.papaja.fi

Suunnittelemme ja valmistamme koruja ja erityisesti kihla-ja vihkisormuksia mittatilaustyönä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus mitä erilaisimpien korujen toteuttamisesta. Valmistamme persoonallisia aikaa ja käyttöä kestäviä koruja laadukkaasti, käsityöperinteitä kunnioittaen unohtamatta nykyaikaisten teknologioiden mahdollisuuksia. Mittatilaustyönä meillä teetetty koru on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä, yhteistyössä asiakkaan kanssa toteutettu suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen. Materiaaleina käytämme kierrätettyä kultaa eri väreissä ja platinaa. Käyttämämme jalokivet ovat pääasiassa timantteja ja safiireja.

TT-Kulta

Osoite: Sarkatie 1, 01720 Vantaa
Puhelinnumero: 040 5466 185
Päätuotteet: Kultaseppä, kultasepänliike, vihkisormukset, kihlasormukset, korut, korjaukset, kaiverrukset, lahjatavarat
Kotisivut: www.tt-kulta.fi sekä www.muistoja.com

TT-Kulta on kultasepänliike Vantaan Varistossa. Myymälän yhteydessä on paja korujen valmistusta ja korjauksia varten. Valmistamme koruja suomalaista käsityöperinteitä kunnioittaen sekä uutta teknologiaa 3D mallinnusta hyödyntäen. Koruja valmistamme uniikkeina tilaustöinä sekä omaan Muistoja-korumallistoomme. Materiaaleina käytämme 100% kierrätettyjä jalometalleja. Korun valmistus onnistuu myös asiakkaan omista materiaaleista. Käyttämättömäksi jääneitä rakkaita perintökoruja voidaan hyödyntää ja tunnearvo säilyttää, jolloin koru kantaa muistoja mukana. Ota epäröimättä yhteyttä niin tehdään teille Muistoja. Aukioloajat nähtävissä kotisivuillamme. Lämpimästi tervetuloa!

Kultasepät Narsakka Oy

Osoite: Saaristenkatu 6 (2 krs.) 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 010 239 0490
Päätuotteet: Kultasepät, vihkisormukset, timanttikorut, kihlasormukset
Kotisivut: www.narsakka.com ja www.festive.fi

Kultasepät Narsakka Oy on pohjimmiltaan perinteinen perheyritys, jossa jalo kultasepän ammatti on siirtynyt isältä pojalle aina1940-luvulta saakka, nyt jo neljännelle sukupolvelle saakka. Kun haet koruusi jotakin yksilöllistä tai persoonallista muotoilua, niin voit yhdessä ammattitaitoisten kultaseppiemme kanssa suunnitella haluamasi kokonaisuuden valitsemistasi materiaaleista. Käytännön toteutuksesta vastaa tällä hetkellä yhdeksän ammattitaitoista kultaseppäämme. Olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti timanttikorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistamme myös kotimaiset Festive-timanttikorut, joita oman myynnin lisäksi on saatavissa laajan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Sormusten Herra

Osoite: Hämeenkatu 20, 05800 Hyvinkää
Puhelinnumero: 040 159 3566
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sormustenherra.fi

Sormusten Herra on Hyvinkääläinen kultasepänverstas, jossa valmistan sekä oman malliston timanttisormuksia, että myös tilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaisesti perinteisin käsityömenetelmin. Valikoimista löytyy myös laaja valikoima muiden kotimaisten sormusvalmistajien laadukkaita timanttisormuksia, sekä erikoisuutena lähes kahdensadan huippu-upean titaanisormuksen mallisto. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiini liikkeeseeni Hyvinkäälle ja verkkokauppaan!

Tarinakoru Oy

Osoite: Taipaleentie 244, 01900 Nurmijärvi
Puhelinnumero: 045 613 6811
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, korut, kultaseppä, suolapippuritimantti
Kotisivut: www.tarinakoru.fi

Tarinasta koruksi. Missä kohtasitte? Mikä maisema on teidän omanne? Tarinat syntyvät matkalla, muistot säilytetään sydämeen. Olemme luoneet rakkaustarinoista vuosien varrella mitä erilaisimpia sormuksia. Pienessä pajassamme maaseudulla saat istahtaa rauhassa suunnittelemaan ja kertomaan tarinaasi ja korutoiveitasi. Käsityönä, perinteisin menetelmin valmistettu koru on laadukas, yksilöllinen ja oman elämäsi näköinen. Se sisältää symboliikkaa ja syviä tunteita. Olemme kultaseppäpariskunta Tarja ja Hannu Rantala ja valmistamme sormukset uniikkeina kappaleina kierrätyskullasta tai sinun omasta materiaalista, vanhoista koruistasi. Meiltä saat myös rustiikkisia suolapippuritimantteja, luonnon omia mestariteoksia. Tervetuloa pajalle ja verkkokauppaan!

Kultasepänliike J.I. Wahlberg

Osoite: Hämeenkatu 27, Tampere
Puhelinnumero: 03 212 9645
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, uniikkikorut, jalokivet, huomenlahjat, korut, kellot, kultasepänliike, kultaseppä, kelloseppä, korjaukset
Kotisivut: www.jiwahlberg.fi

J.I. Wahlberg on 129-vuotias perheomisteinen kello- ja kultasepäntyön perinteitä, asiakaspalveluhenkeä sekä vahvaa käsityötaitoa vaaliva perheyritys Tampereella. Tarjoamme laajan valikoiman sekä ammattitaitoiset alan palvelut. Tuotevalikoimassamme meille on tärkeää tuotteiden kotimaisuus ja korkea laatu. Valikoimaamme kuuluvat monien tunnettujen korubrändien tuotteet, olemme panostaneet erityisesti kihla- ja vihkisormusten valikoimaan. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme käsityönä uniikkikoruja. Meillä on vahva asiantuntemus jalokivistä ja autamme mielellämme oikean valitsemisessa. Jos haluat juuri Sinun tyyliisi ja sormeesi suunnitellun ja valmistetun uniikkikorun, käänny ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen!

Kultasepänliike Suokko

Osoite: Tuomiokirkonkatu 17, Tampere
Puhelinnumero: 050 4204 880
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, kultaseppä
Kotisivut: www.suokko.fi

Kultasepänliike Suokko tunnetaan korkealuokkaisista timanttikoruista. Olemme valmistaneet tyylikkäitä ja ajattomia timanttisormuksia jo vuosikymmeniä. Ainutlaatuinen timanttien tuntemus ja kokemus kansainvälisestä timanttikaupasta näkyy asiakkaillemme edullisina hintoina. Kahden diplomigemmologin tietämys jalokivistä, erityisesti timanteista, on vahva osoitus sitoutuneisuudesta oikeaan ja luotettavaan timanttikorukauppaan. Koruissamme sinulla on suuri valinnanvara timanttien alkuperän ja harvinaisuuden suhteen. Timanteiksi voit valita kahdesta eri tehdasvalmisteisesta eli laboratory-grown timanttilaadusta ja kolmesta eri luonnontimanttilaadusta. Tervetuloa tutustumaan Suomen monipuolisimpaan valikoimaan myymäläämme. Voit myös varata verkkotapaamisen Zoomilla tai yksityisen palveluajan Tampereen myymälästä.

Aurifaber

Osoite: Itäinenkatu 3 B 33210 Tampere
Puhelinnumero: 010 2292 680
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset ja korumuotoilu
Kotisivut: www.aurifaber.fi

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet tilauksesta tehtäviin uniikkikoruihin, jotka toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Kaikki korut kertovat kantajansa tarinaa ja persoonaa, meiltä saat yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Erityisosaamistamme on erilaiset sormukset: vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset. Teemme myös kaiverruksia, korjauksia ja annamme vanhoille koruille uuden elämän. Meiltä onnistuu käytännössä kaikki käsin tehtävät korut ja muut työt, mitä ikinä tarvitsetkaan! Työstämme kaikkia jalometalleja, mukaanlukien suosittua punakultaa ja harvinaisempaa zirkoniumia.

Korus Design

Osoite: Tuomiokirkonkatu 32, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 03 22 55 877
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, timantti- ja jalokivikorut, kultaseppä
Kotisivut: www.korus.fi

Korus Design valmistaa ammattitaitoisesti laadukkaita ja kestäviä kihla- ja vihkisormuksia, sekä timantti- ja jalokivikoruja. Kultasepät ottavat mielellään vastaan tilaustöitä ja valmistavat sormuksia ja koruja myös asiakkaan oman idean pohjalta. Tämän lisäksi kaikkia Korus Designin valmiita malleja voidaan muokata asiakkaan toivomaan suuntaan. Voit ostaa verstasmyymälästä jonkun kultaseppien valmistamista aarteista tai teettää jotakin aivan uutta. Meillä voit asioida valintasi mukaan joko kivijalkamyymälässämme tai verkkomyymälässämme. Tervetuloa!

TiinaKulta

Osoite: Hallituskatu 17, Tampere
Puhelinnumero: 040 730 1117
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, korut, kultaseppä
Kotisivut: www.tiinakulta.fi

TiinaKulta on kultaseppä Tiina Leppäsen yritys, joka toimii Tampereella Hallituskatu 17stä Kultasepänverstas TiinaKulta & Cause Of You yhteisverstaalla. Teen kaikki tuotteeni käsityönä, herkällä korvalla asiakkaan toiveita kuunnellen. Erityisosaamiseni on muutostyöt vanhoista uusiksi, jolloin voi mm. säilyttää perinnöksi saatujen jalometallien tunnearvon kokonaan uutena aarteena. Pyrin kuulemaan juuri Sinun tarinasi ja tekemään korut ammattitaidolla juuri Sinulle. Myymälätiloistani löytyy pääasiassa käsityönä valmistamiani hopeakoruja, mutta teen myös muista jalometalleista mielelläni tilaustuotteita sekä muutos- ja korjaustöitä. Teen kultasepäntyötä suurella sydämellä ja ammattitaidolla, tervetuloa!

Kultaseppä Torkkeli

Osoite: Kauppakatu 12, Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 501 4449
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, timanttisormukset, kultaseppä
Kotisivut: www.torkkelijewellery.com

Kultaseppä Torkkelin valmistamat kihla- ja vihkisormukset kertovat Rakkaudesta, Hetkestä sekä Ajasta! Ne kulkevat mukanamme aina ja ovat osa meitä. Meille on ensiarvoisen tärkeää tehdä kauniita, yksilöllisiä sekä kestäviä sormuksia jotka ovat osa rakkauden tarinaa. Käsityönä valmistamissamme sormuksissa näyttävät jalokivet yhdistyvät kauniisti uniikkiin ja laadukkaaseen sormukseen joka tehdään teille tilauksesta! Laaja valikoimamme on nähtävillä sekä verkkokaupassamme että kultasepänliikkeessämme Jyväskylässä, Tervetuloa!

Kultasepäntalo Marjut Viitanen

Osoite: Orimattila
Puhelinnumero: 040 520 6436
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepantalo.fi

Kultaseppä Marjut Viitanen suunnittelee ja valmistaa koruja tilauksesta sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja muille yhteisöille. "Ennen työn toteutusta selvitän asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä fyysisinä faktoina että sydämelläni kuunnellen."

Kultaseppä Mika Mäkinen /vihkisormus.com

Osoite: Kaskenkatu 1, 20700 Turku
Puhelinnumero: 0400 442 004
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, morsiuskruunut, tiarat
Kotisivut: www.vihkisormus.com

Kultaseppä Mika Mäkinen valmistaa koruja tilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti, näin koruista tulee yksilöllisiä ja persoonallisia. Lisäksi vanhojen korujen muutos- ja uudistustyöt sekä korujen korjaukset. Erikoisimpina tuotevalikoimasta löytyvät myös monogrammit, morsiuskruunut ja -tiarat.

Korumo

Osoite: Linnankatu 9, 57130 Savonlinna
Puhelinnumero: 040 762 7640
Päätuotteet: Kultaseppä, korumuotoilu, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.korumo.fi

Korumon idyllisessä pienessä kultasepänpajassa valmistuvat yksilölliset kihla- ja vihkisormukset juuri sinulle! Unelmiesi sormuksen voit suunnitella yhdessä korumuotoilija Jonna Kärkkäisen kanssa, tai voit kertoa toiveesi, jonka pohjalta sormus sinulle suunnitellaan. Korumosta löydät erityisesti hääkoruiksi soveltuvia helmikoruja sekä hopeakorumallistoja. Huomenlahjat sekä muut uniikkikorujen valmistukset, korujen muokkaukset ja korjaukset kuuluvat palveluihimme.

Kultaseppä Hanhiniemi

Osoite: Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki (sekä muu Suomi, ks. esittely)
Puhelinnumero: 050 413 5909
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppahanhiniemi.fi

Kultaseppä Hanhiniemi on vuodesta 1988 alkaen toiminut perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita kultasepän palveluita Seinäjoella. Palvelemme asiakkaitamme Seinäjoen ja lähikaupunkien lisäksi myös ympäri Suomen aina Tamperetta, Turkua ja Helsinkiä myöden. Palveluihimme kuuluvat korujen ja lahjaesineiden suunnittelu ja valmistus asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Korjaamme koruja ja esineitä sekä entisöimme vanhoja koruja ja muokkaamme vanhoista uusia. Teemme myös kone- ja käsinkaiverruksia sekä lasikaiverruksia. Valikoimissamme on kotimaisten valmistajien laadukkaita koruja. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima lahjaesineitä ja kelloja. Kultaseppä Hanhiniemi on myös Polar-sykemittarien valtuutettu huoltopaikka.

Tammi Jewellery

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: 044 556 7606
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut: www.tammijewellery.com

Tammi Jewellery on kestävää kauneutta vaalivaa korujen sekä vihki- ja kihlasormusten valmistaja, jonka juuret on perustanut Alpo Tammi vuonna 1954. Tammen korkealaatuinen korumuotoilu on saanut inspiraation luonnosta ja muotoutunut orgaaniseen ja hienostuneeseen kädenjälkeen. Korut syntyvät jaloimmista metalleista, taidokkaimpien kultaseppien valmistamana käsityönä Suomessa. Tammen sormukset valmistetaan kierrätetyistä jalometalleista ja ovat saatavana 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- ja punakullasta sekä platinasta valmistettuna. Oletko jo päässyt sovittamaan näitä? Tutustu lisää sivuillamme ja Tammi Wedding -jälleenmyyjällämme.

Kultaseppä Sanna Hytönen

Osoite: Kivääritehtaankatu 6 A, 40100 Jyväskylä
Puhelinnumero: 045 650 6947
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultaseppasannahytonen.com

Haluatko sormuksen joka on yhtä ainutlaatuinen ja uniikki kuin rakkautennekin? Sormuksen, jota on vain yksi maailmassa, sinun sormuksesi? Valmistan kaikki vihkisormukset käsityönä työhuoneellani Jyväskylässä. Myös postitse/matkahuollon kautta onnistuu toimitus muualle Suomeen. Olen erikoistunut värillisten jalokivien käyttöön. Voit tuoda myös omat käyttämättömät kultakorusi, sulatan ne unelmiesi sormukseksi! Myös vanhoissa koruissasi olevat timantit tai jalokivet voi usein uusiokäyttää.

Kultaseppä Räsänen

Osoite: Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 040 596 0967
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepparasanen.fi

Elämykset syntyvät pienistä unelmista. Kultaseppänä haluan toteuttaa unelmia, joista syntyy ainutlaatuisia elämyksiä. Räsänen Jewellery on Kultaseppä Räsäsen oma tuotemerkki, joka käsittää modernin kihla- ja vihkisormusmalliston sekä timantti-, jalokivi, ja hopeakoruja. Korut ovat kultaseppä Jukka Räsäsen suunnittelemia ja käsityönä valmistamia. Korujen jalometallimateriaali on 100% kierrätysmateriaalia. Kaikilla koruilla on ensin tarina, alkulähde, josta koru saa muotonsa.

Turun Kultaseppä

Osoite: Kauppurienkatu 10, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 08 372 130
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.turunkultaseppa.fi

Meiltä löydät Suomen edullisimman vihkisormusmalliston. Joko luonnontimantteina tai tehdasvalmisteisina Lab Grown-timantteina. Valko-, kelta-, rosa- tai punakultaisella rungolla. Valinta on sinun. Lähes 90 vuoden kokemuksemme on käytettävissänne.

Muut korut, morsiuskruunut ja tiarat

Kultaseppä Mika Mäkinen /vihkisormus.com

Osoite: Kaskenkatu 1, 20700 Turku
Puhelinnumero: 0400 442 004
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, morsiuskruunut, tiarat
Kotisivut: www.vihkisormus.com

Kruunu tai tiara täydentää hääpukusi kauneuden ja samalla saat paljon tunne- ja muistoarvoa sisältävän perintökalleuden. Kruunun tai tiaran säilyttämiseen voit teettää puisen rasian, johon voidaan kiinnittää hopeinen laatta. Laattaan voi kaivertaa avioparin nimet ja hääpäivämäärän. Myöhemmin laattaan voi kaiverruttaa nimiä ja päivämääriä perheen muista onnellisista tapahtumista.

Koruliike Pearly Parrot

Osoite: Gyldenintie 6, 00200 Helsinki + verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 414 3791
Päätuotteet: Helmet, helmikorut
Kotisivut: www.pearlyparrot.fi

Olemme helmikoruihin erikoistunut, persoonallinen kello- ja koruliike Helsingin Lauttasaaressa. Meiltä Tahiti-, Akoya- ja Etelämeren sekä makeanveden helmet - arkeen, juhlaan, lahjaksi. Toteutamme helmikorut toiveiden mukaan. Meiltä myös kauniit piensarjoina tehdyt hopeakorut.

Ideakoru

Osoite: Naakankatu 8, 29200 Harjavalta
Puhelinnumero: 050 378 1189
Päätuotteet: Korut, tekstikorut, korulahjat, huomenlahjat, kiitoslahjat
Kotisivut: www.ideakoru.fi

Ideakoru on tehnyt Suomessa käsityönä vuodesta 2004 yksilöllisiä tekstikoruja sterlinghopeasta. Huomenlahjoihin, kaasojen ja bestmanien kiitoskoruihin olemme hakanneet merkki kerrallaan ikimuistoisia sanoja ja numeroita jo tuhansia. Jokainen koru on yksilöllinen ja kätkee sisälleen tarinan. Inspiraation lähteenä voit käydä tutustumassa kotisivuihin. Ideakorun löydät myös Instagramista ja Facebookista.


Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.