SORMUKSET & KORUT

31.05.2019

Löydä kauneimmat sormukset merkiksi liitostanne. Tältä osastolta löytyy myös koruja ja tiaroita sekä morsiuskruunuja.

Kultasepät ja kultasepänliikkeet

Sandberg

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sandberg.fi

Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa perinteisin käsityömenetelmin. Mallistostamme löydät kihla- ja vihkisormukset timanteilla tai ilman sekä näihin yhteensopivat korvakorut ja kaulakorut.

AU3 Kultasepät

Osoite: Unioninkatu 27, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 09 436 500 90
Päätuotteet: kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.au3.fi

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Olemme toteuttaneet koru-unelmia jo yli 15 vuotta! Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat korut itse pajalla Helsingissä. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Au3 Kultaseppien sormusmallit ovat menestyneet myös kilpailuissa; kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin Vuoden kauneimmaksi sormukseksi joulukuussa 2017. Tutustu lisää vihkisormuksiimme ja korumallistoihimme kotisivuillamme. Putiikkimme on auki ma-pe klo 11-18, ja la klo 11-16. Tervetuloa!

Malmin Korupaja

Osoite: Markkinatie 6, 00700 Helsinki sekä Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki
Puhelinnumero: 09 3512 800 (Malmi) sekä 09 7284 266 (Oulunkylä)
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, kultasepänliike, lahjatavarat, kaiverrukset, korjaukset
Kotisivut: www.korupaja.fi

Valikoimiimme kuuluu tuhansia sormuksia, kiloittain ketjuja sekä erittäin laaja lahjatavara- ja pokaalivalikoima. Valmistamme vihkisormuksia ja muitakin koruja kullasta, valkokullasta ja platinasta asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan. Käsintehdyt valkokultakorumme valmistamme palladiumpohjaisesta valkokullasta allergioiden välttämiseksi. Tervetuloa ostoksille!

Kultaseppä Kulmala Oy

Osoite: Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
Puhelinnumero: 09 629 252
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, jalokivikorut, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Kulmala suunnittelee ja valmistaa käsityönä häikäiseviä timanttisormuksia ja jalokivikoruja. Kulmalan koruissa näkyy kultaseppien erinomainen ammattitaito ja kunnioitus perinteitä kohtaan. Niiden muotokieli on klassista ja ne valmistetaan käyttäen jaloimpia metalleja, tarkkaan valikoituja timantteja sekä upeita värillisiä jalokivia. Kulmalan korujen muotokieli on klassinen.

Aito Helsinki

Osoite: Lönnrotinkatu 23, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 040 514 3810
Päätuotteet: Kultaseppä, kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.aitohelsinki.fi

AITO Helsinki on moderni korumuotoilustudio Helsingin keskustassa. Studiomme syntyi kolmen kokeneen kultaseppä-korumuotoilijan yhteisestä tavoitteesta luoda työhuone, jossa toteutetaan laadukkaita ja uniikkeja koruja sekä pienesineitä. Meillä AITO Helsingissä voit keskustella koruista suoraan tekijän kanssa - tarjoamme ammattitaitoista palvelua sekä ainutlaatuista kultasepäntyötä. Tervetuloa tutustumaan!

Eveliina Karhio

Osoite: Unioninkatu 15, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 050 560 7575
Päätuotteet: Kultasepänpaja, korumuotoilu, kihlasormukset, vihkisormukset, kihlapaja
Kotisivut: www.eveliinakarhio.fi

Koruja hyvällä fiiliksellä, pajalla valmistuu koruja sekä tilauksesta että omaan mallistoon. Uusien korujen lisäksi täällä korjataan ja uudistetaan vanhat sekä järjestetään kihlapajoja pariskunnille. Poikkea pajalle!

Atelier Eklöf

Osoite: Yrjönkatu 32, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 9774 ja 040 828 8884
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, taidekaiverrukset
Kotisivut: www.ateliereklof.com

Atelier Eklöf on kultasepän- ja kaivertajan yritys Helsingissä. Olemme erikoistuneet uniikkeihin timanttisormuksiin, jotka suunnitellaan ja valmistetaan omassa työhuoneessamme perinteisin käsityömenetelmin. Tehdään erittäin tarkkaa ja korkeanlaatuista työtä; käytämme 18K kultaa ja sekä perinteisiä kirkkaita että värillisiä timantteja. Meiltä saat yksilöllisiä koruja mittatilaustyönä, myös omasta kullasta. Koristekaiverruksia sormuksien ulkopuolelle toivomuksien mukaan.

Kaisan kello

Osoite: Kirkkotallintie 4, 02400 Kirkkonummi (liike)
Puhelinnumero: 010 323 4130
Päätuotteet: Korut, kihlasormukset, vihkisormukset, kaiverruspalvelu
Kotisivut: www.kaisankello.fi

Kaisaniemen Kello- ja Kultaliike Oy on 1957 perustettu perheyritys. Verkkokauppamme Kaisankello.fi tarjoaa sinulle vaivattoman ja luotettavan tavan hankkia vihki- ja kihlasormusten lisäksi koruja, kelloja ja lahjatavaraa. Valikoimistamme löytyy tuhansien kihlasormusten ja vihkisormusten tilausmallisto, erilaisine variaatioineen, ja materiaalivaihtoehtoineen, mm. titaani, palladium, tungsten, platina ja perinteiset hopea, kelta-, valko- ja ruusukulta. Unelmiesi sormus valmistetaan juuri sinua varten. Mallistossa Euroopan ja Pohjoismaiden suurimmipien sormusvalmistajien kaikki mallit,mm. Colletion Ruesch, Schalins, Swepol, Kohinoor. Tule tutustumaan mallistoomme Kirkkonummen kivijalkamyymäläämme tai verkkokauppaamme.

Kultasepät Narsakka Oy

Osoite: Saaristenkatu 6 (2 krs.) 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 010 239 0490
Päätuotteet: Kultasepät, vihkisormukset, timanttikorut, kihlasormukset
Kotisivut: www.narsakka.com ja www.festive.fi

Kultasepät Narsakka Oy on pohjimmiltaan perinteinen perheyritys, jossa jalo kultasepän ammatti on siirtynyt isältä pojalle aina1940-luvulta saakka, nyt jo neljännelle sukupolvelle saakka. Kun haet koruusi jotakin yksilöllistä tai persoonallista muotoilua, niin voit yhdessä ammattitaitoisten kultaseppiemme kanssa suunnitella haluamasi kokonaisuuden valitsemistasi materiaaleista. Käytännön toteutuksesta vastaa tällä hetkellä yhdeksän ammattitaitoista kultaseppäämme. Olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti timanttikorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistamme myös kotimaiset Festive-timanttikorut, joita oman myynnin lisäksi on saatavissa laajan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Kultasepänliike verkkokauppa Hopeatukku.fi

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 045 277 5999
Päätuotteet: Korut, lahjat, kihlasormukset, vihkisormukset, ruokailuvälineet, pöytähopeat
Kotisivut: www.hopeatukku.fi

Hopeatukusta suomalaista kimalletta hääparille ja juhlaväelle. Laaja valikoima kihla- ja vihkisormuksia, koruja, hopeisia lahjoja sekä pöytähopeat ja suositut suomalaiset Chippendale teräsaterimet. Tutustu myös viiden muotoilijan, nimensä mukaisesti lumoaviin Lumoava kulta- ja hopeakoruihin sekä ja Ritva-Liisa Pohjalaisen persoonallisiin, selkeää ja ajatonta skandinaavista korumuotoilua edustaviin vihkimalliston sormuksiin. Tervetuloa kotisivuillemme ajan kanssa tutustumaan laajaan valikoimaamme!

Sormusten Herra

Osoite: Hämeenkatu 20, 05800 Hyvinkää
Puhelinnumero: 040 159 3566
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sormustenherra.fi

Sormusten Herra on Hyvinkääläinen kultasepän verstas, joka valmistaa sekä oman malliston timanttisormuksia, että myöskin tilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaisesti perinteisin käsityö menetelmin. Verstaamme yhteydessä olevasta liikkeestämme löytyy myös muiden sormusvalmistajien laadukkaita timanttisormuksia ja erikoisuutemme onkin laaja yli sadan huippu-upean titaanisormuksen mallisto. Tervetuloa vierailemaan liikkeessämme ja verkkokaupassamme!

Kultasepäntalo Marjut Viitanen

Osoite: Vesijärvenkatu 23 D, 15140 Lahti
Puhelinnumero: 040 520 6436
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepantalo.fi

Kultaseppä Marjut Viitanen suunnittelee ja valmistaa koruja tilauksesta sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja muille yhteisöille. "Ennen työn toteutusta selvitän asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä fyysisinä faktoina että sydämelläni kuunnellen."

Kultaseppä Mika Mäkinen /vihkisormus.com

Osoite: Kaskenkatu 1, 20700 Turku
Puhelinnumero: 0400 442 004
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, morsiuskruunut, tiarat
Kotisivut: www.vihkisormus.com

Kultaseppä Mika Mäkinen valmistaa koruja tilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti, näin koruista tulee yksilöllisiä ja persoonallisia. Lisäksi vanhojen korujen muutos- ja uudistustyöt sekä korujen korjaukset. Erikoisimpina tuotevalikoimasta löytyvät myös monogrammit, morsiuskruunut ja -tiarat.

Midas Kultasepät

Osoite: Itäinen Rantakatu 64, Turku
Puhelinnumero: 02 231 6419
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormus, sormukset, korut, korjauspalvelu, mittatilaussormukset
Kotisivut: www.midaskultasepat.fi

Toteuta kanssamme unelmiesi koru! Tilaustyön lähtökohtana on asiakkaan toive tai tarve oli kyseessä sitten yksilöllinen lahja tai vihkisormus. Suunnittelemme korun yhdessä ottaen huomioon annetut raamit, joita voivat olla vaikka halutut materiaalit, aikataulu ja budjetti.

Tammi Jewellery

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: 044 556 7606
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut: www.tammijewellery.com

Tammi Jewellery on kestävää kauneutta vaalivaa korujen sekä vihki- ja kihlasormusten valmistaja, jonka juuret on perustanut Alpo Tammi vuonna 1954. Orgaaninen korumuotoilu on saanut inspiraation luonnosta ja muotoutunut Tammen hienostuneeseen kädenjälkeen. Korut syntyvät jaloimmista metalleista, taidokkaimpien kultaseppien valmistamana käsityönä Suomessa.

Kultaseppä Sanna Hytönen

Osoite: Keiteleentie 52, 44200 Suolahti
Puhelinnumero: 045 650 6947
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultaseppasannahytonen.com

Haluatko sormuksen joka on yhtä ainutlaatuinen, kuin rakkautennekin? Sormuksen, jota on vain yksi maailmassa, Sinun sormuksesi? Valmistan kaikki sormukset käsityönä verstaallani Suolahdessa. Suolahti on noin 40km Jyväskylästä pohjoiseen päin, Hirvaskankaan lähellä. Tervetuloa käymään verstaallani! Valmistan sormuksia värittömien timanttien lisäksi myös värillisistä jalokivistä, ja asiakkaideni omista jalokivistä. Voit myös tuoda omat käyttämättömät kultakorusi, sulatan ne unelmiesi sormukseksi!

Kultaseppä Räsänen

Osoite: Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 040 596 0967
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepparasanen.fi

Elämykset syntyvät pienistä unelmista. Kultaseppänä haluan toteuttaa unelmia, joista syntyy ainutlaatuisia elämyksiä. Räsänen Jewellery on Kultaseppä Räsäsen oma tuotemerkki, joka käsittää modernin kihla- ja vihkisormusmalliston sekä timantti-, jalokivi, ja hopeakoruja. Korut ovat kultaseppä Jukka Räsäsen suunnittelemia ja käsityönä valmistamia. Korujen jalometallimateriaali on 100% kierrätysmateriaalia. Kaikilla koruilla on ensin tarina, alkulähde, josta koru saa muotonsa.

Turun Kultaseppä

Osoite: Kauppurienkatu 10, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 08 372 130
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.turunkultaseppa.fi

Meiltä löydät maan laajimman kihla- ja vihkisormusmalliston. Perinteisten valko-,kelta-,rosa ja punakultaisten lisäksi myös platina-, palladium-,hopea- ja titanium-mallistot. Suunnitteluohjelmallamme voitte luoda aivan omat persoonalliset sormukset. Lähes 90 vuoden kokemus on käytettävissänne.

Muut korut, morsiuskruunut ja tiarat

Kultaseppä Mika Mäkinen /vihkisormus.com

Osoite: Kaskenkatu 1, 20700 Turku
Puhelinnumero: 0400 442 004
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, morsiuskruunut, tiarat
Kotisivut: www.vihkisormus.com

Kruunu tai tiara täydentää hääpukusi kauneuden ja samalla saat paljon tunne- ja muistoarvoa sisältävän perintökalleuden. Kruunun tai tiaran säilyttämiseen voit teettää puisen rasian, johon voidaan kiinnittää hopeinen laatta. Laattaan voi kaivertaa avioparin nimet ja hääpäivämäärän. Myöhemmin laattaan voi kaiverruttaa nimiä ja päivämääriä perheen muista onnellisista tapahtumista.

Koruliike Pearly Parrot

Osoite: Gyldenintie 6, 00200 Helsinki + verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 414 3791
Päätuotteet: Helmet, helmikorut, koruaskartelutarvikkeet
Kotisivut: www.pearlyparrot.fi

Olemme helmikoruihin erikoistunut, persoonallinen kello- ja koruliike Helsingin Lauttasaaressa. Meiltä Tahiti-, Akoya- ja Etelämeren sekä makeanveden helmet - arkeen, juhlaan, lahjaksi. Toteutamme helmikorut toiveiden mukaan. Meiltä myös kauniit piensarjoina tehdyt hopeakorut.

Ideakoru

Osoite: Naakankatu 8, 29200 Harjavalta
Puhelinnumero: 050 378 1189
Päätuotteet: Korut, tekstikorut, korulahjat, huomenlahjat, kiitoslahjat
Kotisivut: www.ideakoru.fi

Ideakoru on tehnyt Suomessa käsityönä vuodesta 2004 yksilöllisiä tekstikoruja sterlinghopeasta. Huomenlahjoihin, kaasojen ja bestmanien kiitoskoruihin olemme hakanneet merkki kerrallaan ikimuistoisia sanoja ja numeroita jo tuhansia. Jokainen koru on yksilöllinen ja kätkee sisälleen tarinan. Inspiraation lähteenä voit käydä tutustumassa kotisivuihin tai myös Ideakorun Fb- tai Pinterest-sivuihin.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.