SORMUKSET & KORUT

31.05.2019

Löydä kauneimmat sormukset merkiksi liitostanne. Tältä osastolta löytyy myös koruja ja tiaroita sekä morsiuskruunuja.

Kultasepät ja kultasepänliikkeet

Sandberg

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sandberg.fi

Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa perinteisin käsityömenetelmin. Mallistostamme löydät kihla- ja vihkisormukset timanteilla tai ilman sekä näihin yhteensopivat korvakorut ja kaulakorut.

AU3 Kultasepät

Osoite: Unioninkatu 27, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 09 436 500 90
Päätuotteet: kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.au3.fi

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Olemme toteuttaneet koru-unelmia jo yli 15 vuotta! Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat korut itse pajalla Helsingissä. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Au3 Kultaseppien sormusmallit ovat menestyneet myös kilpailuissa; kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin Vuoden kauneimmaksi sormukseksi joulukuussa 2017. Tutustu lisää vihkisormuksiimme ja korumallistoihimme kotisivuillamme. Putiikkimme on auki ma-pe klo 11-18, ja la klo 11-16. Tervetuloa!

Malmin Korupaja

Osoite: Markkinatie 6, 00700 Helsinki sekä Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki
Puhelinnumero: 09 3512 800 (Malmi) sekä 09 7284 266 (Oulunkylä)
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, kultasepänliike, lahjatavarat, kaiverrukset, korjaukset
Kotisivut: www.korupaja.fi

Valikoimiimme kuuluu tuhansia sormuksia, kiloittain ketjuja sekä erittäin laaja lahjatavara- ja pokaalivalikoima. Valmistamme vihkisormuksia ja muitakin koruja kullasta, valkokullasta ja platinasta asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan. Käsintehdyt valkokultakorumme valmistamme palladiumpohjaisesta valkokullasta allergioiden välttämiseksi. Tervetuloa ostoksille!

Kultaseppä Kulmala Oy

Osoite: Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
Puhelinnumero: 09 629 252
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, jalokivikorut, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Kulmala suunnittelee ja valmistaa käsityönä häikäiseviä timanttisormuksia ja jalokivikoruja. Kulmalan koruissa näkyy kultaseppien erinomainen ammattitaito ja kunnioitus perinteitä kohtaan. Niiden muotokieli on klassista ja ne valmistetaan käyttäen jaloimpia metalleja, tarkkaan valikoituja timantteja sekä upeita värillisiä jalokivia. Kulmalan korujen muotokieli on klassinen.

Kultaseppä Thomas Holmström

Osoite: Jääkärinkatu 3, 00150 Helsinki
Puhelinnumero: 050 536 1103
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.thomash.fi

Suunnittelen ja valmistan sormuksia ja muita koruja pääasiallisesti tilaustyönä asiakkaiden toivomuksesta. Teen niitä asiantuntemukseni pohjalta parhaista mahdollisista materiaaleista, jotka tilaan luotettavilta toimittajilta.

Eveliina Karhio

Osoite: Unioninkatu 15, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 050 560 7575
Päätuotteet: Kultasepänpaja, korumuotoilu, kihlasormukset, vihkisormukset, kihlapaja
Kotisivut: www.eveliinakarhio.fi

Koruja hyvällä fiiliksellä, pajalla valmistuu koruja sekä tilauksesta että omaan mallistoon. Uusien korujen lisäksi täällä korjataan ja uudistetaan vanhat sekä järjestetään kihlapajoja pariskunnille. Poikkea pajalle!

Atelier Eklöf

Osoite: Yrjönkatu 32, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 9774 ja 040 828 8884
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, taidekaiverrukset
Kotisivut: www.ateliereklof.com

Atelier Eklöf on kultasepän- ja kaivertajan yritys Helsingissä. Olemme erikoistuneet uniikkeihin timanttisormuksiin, jotka suunnitellaan ja valmistetaan omassa työhuoneessamme perinteisin käsityömenetelmin. Tehdään erittäin tarkkaa ja korkeanlaatuista työtä; käytämme 18K kultaa ja sekä perinteisiä kirkkaita että värillisiä timantteja. Meiltä saat yksilöllisiä koruja mittatilaustyönä, myös omasta kullasta. Koristekaiverruksia sormuksien ulkopuolelle toivomuksien mukaan.

Kultasepät Narsakka Oy

Osoite: Saaristenkatu 6 (2 krs.) 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 010 239 0490
Päätuotteet: Kultasepät, vihkisormukset, timanttikorut, kihlasormukset
Kotisivut: www.narsakka.com ja www.festive.fi

Kultasepät Narsakka Oy on pohjimmiltaan perinteinen perheyritys, jossa jalo kultasepän ammatti on siirtynyt isältä pojalle aina1940-luvulta saakka, nyt jo neljännelle sukupolvelle saakka. Kun haet koruusi jotakin yksilöllistä tai persoonallista muotoilua, niin voit yhdessä ammattitaitoisten kultaseppiemme kanssa suunnitella haluamasi kokonaisuuden valitsemistasi materiaaleista. Käytännön toteutuksesta vastaa tällä hetkellä yhdeksän ammattitaitoista kultaseppäämme. Olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti timanttikorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistamme myös kotimaiset Festive-timanttikorut, joita oman myynnin lisäksi on saatavissa laajan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Kultasepänliike J.I. Wahlberg

Osoite: Hämeenkatu 27, Tampere
Puhelinnumero: 03 212 9645
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, uniikkikorut, jalokivet, huomenlahjat, korut, kellot, kultasepänliike, kultaseppä, kelloseppä, korjaukset
Kotisivut: www.jiwahlberg.fi

J.I. Wahlberg on 129-vuotias perheomisteinen kello- ja kultasepäntyön perinteitä, asiakaspalveluhenkeä sekä vahvaa käsityötaitoa vaaliva perheyritys Tampereella. Tarjoamme laajan valikoiman sekä ammattitaitoiset alan palvelut. Tuotevalikoimassamme meille on tärkeää tuotteiden kotimaisuus ja korkea laatu. Valikoimaamme kuuluvat monien tunnettujen korubrändien tuotteet, olemme panostaneet erityisesti kihla- ja vihkisormusten valikoimaan. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme käsityönä uniikkikoruja. Meillä on vahva asiantuntemus jalokivistä ja autamme mielellämme oikean valitsemisessa. Jos haluat juuri Sinun tyyliisi ja sormeesi suunnitellun ja valmistetun uniikkikorun, käänny ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen!

Aurifaber

Osoite: Itäinenkatu 3 B 33210 Tampere
Puhelinnumero: 010 2292 680
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset ja korumuotoilu
Kotisivut: www.aurifaber.fi

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet tilauksesta tehtäviin uniikkikoruihin, jotka toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Kaikki korut kertovat kantajansa tarinaa ja persoonaa, meiltä saat yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Erityisosaamistamme on erilaiset sormukset: vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset. Teemme myös kaiverruksia, korjauksia ja annamme vanhoille koruille uuden elämän. Meiltä onnistuu käytännössä kaikki käsin tehtävät korut ja muut työt, mitä ikinä tarvitsetkaan! Työstämme kaikkia jalometalleja, mukaanlukien suosittua punakultaa ja harvinaisempaa zirkoniumia.

Kultaseppä Torkkeli

Osoite: Kauppakatu 12, Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 501 4449
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, timanttisormukset, kultaseppä
Kotisivut: www.torkkelijewellery.com

Kultaseppä Torkkelin valmistamat kihla- ja vihkisormukset kertovat Rakkaudesta, Hetkestä sekä Ajasta! Ne kulkevat mukanamme aina ja ovat osa meitä. Meille on ensiarvoisen tärkeää tehdä kauniita, yksilöllisiä sekä kestäviä sormuksia jotka ovat osa rakkauden tarinaa. Käsityönä valmistamissamme sormuksissa näyttävät jalokivet yhdistyvät kauniisti uniikkiin ja laadukkaaseen sormukseen joka tehdään teille tilauksesta! Laaja valikoimamme on nähtävillä sekä verkkokaupassamme että kultasepänliikkeessämme Jyväskylässä, Tervetuloa!

Sormusten Herra

Osoite: Hämeenkatu 20, 05800 Hyvinkää
Puhelinnumero: 040 159 3566
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sormustenherra.fi

Sormusten Herra on Hyvinkääläinen kultasepän verstas, joka valmistaa sekä oman malliston timanttisormuksia, että myöskin tilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaisesti perinteisin käsityö menetelmin. Verstaamme yhteydessä olevasta liikkeestämme löytyy myös muiden sormusvalmistajien laadukkaita timanttisormuksia ja erikoisuutemme onkin laaja yli sadan huippu-upean titaanisormuksen mallisto. Tervetuloa vierailemaan liikkeessämme ja verkkokaupassamme!

Kultasepäntalo Marjut Viitanen

Osoite: Vesijärvenkatu 23 D, 15140 Lahti
Puhelinnumero: 040 520 6436
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepantalo.fi

Kultaseppä Marjut Viitanen suunnittelee ja valmistaa koruja tilauksesta sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja muille yhteisöille. "Ennen työn toteutusta selvitän asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä fyysisinä faktoina että sydämelläni kuunnellen."

Kultaseppä Mika Mäkinen /vihkisormus.com

Osoite: Kaskenkatu 1, 20700 Turku
Puhelinnumero: 0400 442 004
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, morsiuskruunut, tiarat
Kotisivut: www.vihkisormus.com

Kultaseppä Mika Mäkinen valmistaa koruja tilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti, näin koruista tulee yksilöllisiä ja persoonallisia. Lisäksi vanhojen korujen muutos- ja uudistustyöt sekä korujen korjaukset. Erikoisimpina tuotevalikoimasta löytyvät myös monogrammit, morsiuskruunut ja -tiarat.

Tammi Jewellery

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: 044 556 7606
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut: www.tammijewellery.com

Tammi Jewellery on kestävää kauneutta vaalivaa korujen sekä vihki- ja kihlasormusten valmistaja, jonka juuret on perustanut Alpo Tammi vuonna 1954. Orgaaninen korumuotoilu on saanut inspiraation luonnosta ja muotoutunut Tammen hienostuneeseen kädenjälkeen. Korut syntyvät jaloimmista metalleista, taidokkaimpien kultaseppien valmistamana käsityönä Suomessa.

Kultaseppä Sanna Hytönen

Osoite: Keiteleentie 52, 44200 Suolahti
Puhelinnumero: 045 650 6947
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultaseppasannahytonen.com

Haluatko sormuksen joka on yhtä ainutlaatuinen ja uniikki kuin rakkautennekin? Sormuksen, jota on vain yksi maailmassa, Sinun sormuksesi? Valmistan kaikki vihkisormukset käsityönä verstaallani Suolahdessa. Suolahti on noin 40km Jyväskylästä pohjoiseen päin, Hirvaskankaan lähellä. Myös postitse/matkahuollon kautta toimitus onnistuu muualle Suomeen. Olen erikoistunut värillisten jalokivien käyttöön. Voit tuoda myös omat käyttämättömät kultakorusi, sulatan ne unelmiesi sormukseksi! Myös koruissasi olevat timantit tai jalokivet voi usein uusiokäyttää.

Kultaseppä Räsänen

Osoite: Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 040 596 0967
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepparasanen.fi

Elämykset syntyvät pienistä unelmista. Kultaseppänä haluan toteuttaa unelmia, joista syntyy ainutlaatuisia elämyksiä. Räsänen Jewellery on Kultaseppä Räsäsen oma tuotemerkki, joka käsittää modernin kihla- ja vihkisormusmalliston sekä timantti-, jalokivi, ja hopeakoruja. Korut ovat kultaseppä Jukka Räsäsen suunnittelemia ja käsityönä valmistamia. Korujen jalometallimateriaali on 100% kierrätysmateriaalia. Kaikilla koruilla on ensin tarina, alkulähde, josta koru saa muotonsa.

Turun Kultaseppä

Osoite: Kauppurienkatu 10, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 08 372 130
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.turunkultaseppa.fi

Meiltä löydät Suomen edullisimman vihkisormusmalliston. Joko luonnontimantteina tai tehdasvalmisteisina Lab Grown-timantteina. Valko-, kelta-, rosa- tai punakultaisella rungolla. Valinta on sinun. Lähes 90 vuoden kokemuksemme on käytettävissänne.

Muut korut, morsiuskruunut ja tiarat

Kultaseppä Mika Mäkinen /vihkisormus.com

Osoite: Kaskenkatu 1, 20700 Turku
Puhelinnumero: 0400 442 004
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, morsiuskruunut, tiarat
Kotisivut: www.vihkisormus.com

Kruunu tai tiara täydentää hääpukusi kauneuden ja samalla saat paljon tunne- ja muistoarvoa sisältävän perintökalleuden. Kruunun tai tiaran säilyttämiseen voit teettää puisen rasian, johon voidaan kiinnittää hopeinen laatta. Laattaan voi kaivertaa avioparin nimet ja hääpäivämäärän. Myöhemmin laattaan voi kaiverruttaa nimiä ja päivämääriä perheen muista onnellisista tapahtumista.

Koruliike Pearly Parrot

Osoite: Gyldenintie 6, 00200 Helsinki + verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 414 3791
Päätuotteet: Helmet, helmikorut
Kotisivut: www.pearlyparrot.fi

Olemme helmikoruihin erikoistunut, persoonallinen kello- ja koruliike Helsingin Lauttasaaressa. Meiltä Tahiti-, Akoya- ja Etelämeren sekä makeanveden helmet - arkeen, juhlaan, lahjaksi. Toteutamme helmikorut toiveiden mukaan. Meiltä myös kauniit piensarjoina tehdyt hopeakorut.

Ideakoru

Osoite: Naakankatu 8, 29200 Harjavalta
Puhelinnumero: 050 378 1189
Päätuotteet: Korut, tekstikorut, korulahjat, huomenlahjat, kiitoslahjat
Kotisivut: www.ideakoru.fi

Ideakoru on tehnyt Suomessa käsityönä vuodesta 2004 yksilöllisiä tekstikoruja sterlinghopeasta. Huomenlahjoihin, kaasojen ja bestmanien kiitoskoruihin olemme hakanneet merkki kerrallaan ikimuistoisia sanoja ja numeroita jo tuhansia. Jokainen koru on yksilöllinen ja kätkee sisälleen tarinan. Inspiraation lähteenä voit käydä tutustumassa kotisivuihin. Ideakorun löydät myös Instagramista ja Facebookista.


Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.