HÄÄYÖ- JA MAJOITUSPALVELUT

21.07.2022

Ennemmin tai myöhemmin se uni tulee ja mikä onkaan mukavampaa kun painaa päänsä juhlien jälkeen lainalakanoihin majoituspalvelun hellässä huomassa. Hakemiston lopusta löydät myös kivoja lisiä hääyötä varten.

Majoituspalvelut

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolassa yövytään saaristolaishenkisissä rantahuviloissa ja huoneistoissa. Maksimissaan (sisältäen lisävuoteet) voimme samanaikaisesti majoittaa 80 yöpyjää. Majoituskapasiteettiamme on mahdollista nostaa yhteistyökumppaniemme avulla. Tarjolla on myös yhden hengen huoneita muun muassa Villa Calliolassa ja Majakka-huvilassa. Majoitustiloissa on virvokkeita ja muita juomia, pientä purtavaa, TV, radio-/CD-soitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja liinavaatteet. Useimmissa tiloissa on myös kahvin- ja vedenkeittomahdollisuus. Uusimmassa huoneistostamme Luotsissa on myös avokeittiö ruokailutiloineen. Kaikissa tiloissamme on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Osa sängyistämme on erityisleveitä ja tarjolla on mm. erikorkuisia tyynyjä. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

Mustion Linna - Svartå Slott

Osoite: Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
Puhelinnumero: 019 36 231
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, tilausravintola
Kotisivut: www.mustionlinna.fi

Tarjoamme ainutlaatuisen kokemuksen paikassa, jossa yhdistyy menneen ajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet! Mustion Linna sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa. Kartanohotelli Mustion Linnan viisi historiallista hotellirakennusta sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki. Nämä viehättävät, moderneiksi hotellihuoneiksi kunnostetut 1800-luvun alun rakennukset olivat ennen rautaruukin työläisten asuntoja. Kaikkiaan hotellissa on kolmekymmentä kahden hengen huonetta ja 8 yhden hengen huonetta sekä yksi kaksikerroksinen sviitti aivan joen rannalla. Kaikissa hotellihuoneissa on wc ja suihku.

Nuuksion Taika: Villa Paratiisi

Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
Puhelinnumero: 050 505 0869
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat, polttarit
Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, joka sopii 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 14 henkilön majoitukseen. Huvila tarjoaa hienot puitteet yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Villa Paratiisin puilla lämpiävän saunan ylälauteille mahtuu 7 henkilöä. Lämminvesipalju (lisämaksusta) järvimaisemalla on ympärivuotisessa käytössä. Huvilan eteläpäädyn upeilla terassilla juodaan aamukahvit, etuterassilla nautitaan päivänpaisteessa lounas ja ilta-auringossa viihdytään saunan terassilla. Tule kokemaan Paratiisin taika!

Rentoutumaan.fi

Osoite: Liedenpohjantie 806, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 040 8414791
Päätuotteet: Mökkivuokraus, majoitus, mökit, häämatkat
Kotisivut: www.rentoutumaan.fi

Irrottaudu arjesta ja vietä kiireetöntä mökkielämää Virroilla ympäri vuoden! Rentoutumaan.fi kutsuu pulahtamaan puhdasvetiseen Toisveteen sekä nauttimaan lämpimästä porekylvystä kirkkaan taivaan alle, omaan rauhaan, hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Villa Aalto , Villa Kaisla sekä PikkuVilla Mutteri ovat perheyrityksen ylläpitämiä lomahuviloita, joilta löytyy kaikki, mitä lomallasi tarvitset - ja vähän ylimääräistäkin. Tutustu huviloihin tarkemmin nettisivuillamme, ja varaa lomasitai kotimaan häämatka meiltä!

Nuorisokeskus Marttinen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 03 485 1900
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, ohjelmapalvelut, polttarit
Kotisivut: www.marttinen.fi

Nuorisokeskus Marttisessa on loistavat puitteet erilaisten juhlien, kuten häiden ja polttareiden sekä tapahtumien ja kokouksien järjestämiseen. Monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, luonto aivan ääressä ja useat aktiviteetit antavat yhdessä mahdollisuuksia joita ei muualla ole! Tilaisuuksien järjestäminen Marttisessa on myös vaivatonta, osaava henkilökunta on tarvittaessa mukana tilaisuuden suunnittelussa tuoden kokemuksen myötä kertyneen taidon asiakkaan käyttöön.

Petäys Resort

Osoite: Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö
Puhelinnumero: 03 673 310 (myyntipalvelu) 03 673 301 (hotellin vastaanotto)
Päätuotteet: juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, vierasmajoitus
Kotisivut: www.petaysresort.fi

Petäys Lakeland Resortista löytyy juhlatilat niin suurten kuin pienempien hääjuhlien viettoon. Vihkiseremonian voi järjestää hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa tunnelmallisessa Tyrvännön kirkossa tai ranta-alueellamme Vanajaveden maisemissa. Kauniilla säällä vieraanne voivat nauttia olostaan katetulla maisematerassilla tai kesällä 2018 laajennetussa Rantaravintolassa. Vanajaveden rannalla, niemen kärjessä sijaitsevan hotellin ikkunoista avautuu upea maisema Vanajavedelle. Uusittu hotelli tarjoaa käyttöönne 72 viihtyisää hotellihuonetta, jotka ovat sisustettu rauhallisilla ja maanläheisillä sävyillä, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Petäyksessä voit hemmotella itseäsi ja rakkaimpaasi hääyöllä, jonka avulla voitte keskittyä olennaiseen, toisiinne. Saapuessanne teitä odottavat kuohuviinipiccolot, suklaat sekä ruusunterälehdet. Hääyön jälkeinen aamu alkaa mukavasti huoneeseen tuotavalla kuohuviiniaamiaisella.

Helmiranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puuluntie 388, 26410 Rauma
Puhelinnumero: 044 988 6781
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoituspalvelu
Kotisivut: www.helmiranta.fi

Länsirannikolla, luonnonkauniissa Rauman saaristossa sijaitseva täyden palvelun juhlakeskus Helmiranta tarjoaa upeat puitteet elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin. Tunnelmallisissa viiden hengen mökeissä yöpyy jopa 40 juhlavierasta. Toteutamme ikimuistoiset hääsi avaimet käteen -periaatteella. Luomme juhlan juuri teidän näköiseksenne, teidän toiveidenne mukaan.

Messilän juhlatilat / Messilän Kartano

Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä
Puhelinnumero: 03 860 11
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoitus
Kotisivut: www.messila.fi

Messilässä järjestetään juhlia vuosien kokemuksella, juhlalle omistautuen ja juhlahumusta innostuen. Messilän tiloista löydät juuri sopivan tilan juhlillesi: oli se sitten tunnelmallinen Kartanoravintola tai Markkinaravintola vanhan navetan ylisillä. Messilän tilat ovat arvostettuja juhlien viettopaikkoja, joissa puitteet ja järjestelyt tekevät juhlapäivästä unohtumattoman. Messilän keittiön rakkaus ruokaan välittyy varmasti kaikille vieraille. Juhlien tarjoilu voidaan rakentaa valmiiden menujen tai täysin omien toiveiden pohjalta. Oli suunnitteilla pienet tai suuret juhlat, kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti. Rakennetaan juhlat Messilän miljööseen toiveidesi ja budjettisi mukaan! Tervetuloa tutustumaan myös erilaisiin majoituspalveluihimme!

Spa Hotel Runni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120/200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Runnintie 407, 74595 Runni, Iisalmi
Puhelinnumero: 017 768 751 sekä 040 6671 846
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, spa, savusauna, majoitus, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.spahotelrunni.fi

Runnilla vietetään ikimuistoiset hääjuhlat nostalgisessa maalaismaisemassa, Kiurujoen rantamilla. Runni tarjoaa myös ainutlaatuiset puitteet vihkimiselle. Kartanohotellin Marsalkka-sali on tunnelmallinen ja siellä on n. 120 asiakaspaikkaa.
Uudistuneen Kylpylähotellin Ravintola Runnissa n. 160 asiakaspaikkaa ja suuremmissa hääjuhlissa lisäpaikkoja saadaan kabinetista (yht. 200 paikkaa). Pienempää hääjuhlaa voi viettää kylpylähotellin kabinetissa, jossa on n. 40 asiakaspaikkaa. Ravintola Runnin esiintymislavalle mahtuu isompikin orkesteri juhlaväkeä viihdyttämään ja tanssittamaan. Kesäaikaan käytössä myös isot terassialueet. Molemmissa juhlasalissa on hyvä äänentoisto sekä käytössä myös flyygelit. Hääparin ja vieraiden majoitukset Kylpylähotellissa tai nostalgisen romanttisessa Kartanohotellissa. Hääparille on saunallinen Sviittikaksio ylimmässä kerroksessa isolla omalla terassilla. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset hääjuhlat romanttisella Runnilla!

Kartanomajoitus Sofia & Angelique

Osoite: Pyhityntie 45, 76620 Pieksämäki
Puhelinnumero: 041 317 4756
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, kokouspalvelut, hieronta
Kotisivut: www.kartanomajoitus-sofia-angelique.com

Kartanomajoitus Sofia & Angelique sijaitsee historiallisessa kartanomiljöössä vain muutaman kilometrin päässä Pieksämäen keskustasta. 1800-luvulla perustetun tilan idyllinen pihapiiri ja kauniit majoitushuoneet tarjoavat mukavan irtioton arkeen. Kartanomajoituksen pihapiirissä on kolme rakennusta. Pohjola, Asuntolarakennus sekä päärakennus, jonka Pohjolan sali tarjoaa erinomaiset tilat juhliin ja kokouksiin. Saliin mahtuu noin 50 henkeä ja käytössä on myös majoitustiloja. Tilaisuuksien yhteyteen voidaan järjestää ruoka- ja kahvitarjoilu.

Linnakallio

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikkiaan liki 50 vuodepaikkaa. Tutustukaa nettisivuillamme ja kysykää lisää!

Kyykerin kartano

Osoite: Kyykyrinkatu 18, 83500 Outokumpu
Puhelinnumero: 045 215 4060
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, majoitus
Kotisivut: www.kyykerinkartano.fi

Tervetuloa Kyykerin Kartanoon, jonka seinien hirret ja narisevat lattiat huokuvat vanhaa tunnelmaa. Aaltoilevista ikkunaruuduista voit nähdä pilkistävän vanhan kaivoksen ja sen historiaa havisevan työläiskorttelin. Tarjoamme juhliinne lähialueen tuottajien tuotteista valmistettua ruokaa. Valmistamme perinteistä karjalaista ruokaa tai menun toiveidenne mukaan. Kaikki leivonnaisemme ja ruuat valmistamme kartanon keittiössä laktoosittomana sekä muut ruokarajoitteet huomioiden. Tarjoamme juhlaväelle myös majoituspalveluita 2-hengen huoneissa. Viihtyisä ja kodikas tunnelma, hyvä ruoka ja ystävät.. siitä juhla syntyy!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.