HÄÄYÖ- JA MAJOITUSPALVELUT

22.05.2019

Ennemmin tai myöhemmin se uni tulee ja mikä onkaan mukavampaa kun painaa päänsä juhlien jälkeen lainalakanoihin majoituspalvelun hellässä huomassa. Hakemiston lopusta löydät myös kivoja lisiä hääyötä varten.

Majoituspalvelut

Backbyn Kartano

Osoite: Bodomintie 37, 02740 Espoo
Puhelinnumero: 09 887 19 252
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, kartanokylpylä, ravintola
Kotisivut: www.backby.fi

Backbyn Kartanolla on 50 viihtyisää, vuonna 2013 uudistettua majoitushuonetta. Huoneista 32 kahden hengen huonetta ja 16 yhden hengen huonetta sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Näiden lisäksi tarjoamme omaa rauhaa ja erityistä hemmottelua kaipaaville vieraillemme majoitusta 1800-luvulta peräisin olevan Kavaljeeri-piharakennuksen 1540- ja 2018-huoneissa.

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolassa yövytään saaristolaishenkisissä rantahuviloissa ja huoneistoissa. Maksimissaan (sisältäen lisävuoteet) voimme samanaikaisesti majoittaa 80 yöpyjää. Majoituskapasiteettiamme on mahdollista nostaa yhteistyökumppaniemme avulla. Tarjolla on myös yhden hengen huoneita muun muassa Villa Calliolassa ja Majakka-huvilassa. Majoitustiloissa on virvokkeita ja muita juomia, pientä purtavaa, TV, radio-/CD-soitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja liinavaatteet. Useimmissa tiloissa on myös kahvin- ja vedenkeittomahdollisuus. Uusimmassa huoneistostamme Luotsissa on myös avokeittiö ruokailutiloineen. Kaikissa tiloissamme on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Osa sängyistämme on erityisleveitä ja tarjolla on mm. erikorkuisia tyynyjä. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

Mustion Linna - Svartå Slott

Osoite: Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
Puhelinnumero: 019 36 231
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, tilausravintola
Kotisivut: www.mustionlinna.fi

Tarjoamme ainutlaatuisen kokemuksen paikassa, jossa yhdistyy menneen ajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet! Mustion Linna sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa. Kartanohotelli Mustion Linnan viisi historiallista hotellirakennusta sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki. Nämä viehättävät, moderneiksi hotellihuoneiksi kunnostetut 1800-luvun alun rakennukset olivat ennen rautaruukin työläisten asuntoja. Kaikkiaan hotellissa on kolmekymmentä kahden hengen huonetta ja 8 yhden hengen huonetta sekä yksi kaksikerroksinen sviitti aivan joen rannalla. Kaikissa hotellihuoneissa on wc ja suihku.

Rentoutumaan.fi

Osoite: Liedenpohjantie 806, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 040 8414791
Päätuotteet: Mökkivuokraus, majoitus, mökit, häämatkat
Kotisivut: www.rentoutumaan.fi

Irrottaudu arjesta ja vietä kiireetöntä mökkielämää Virroilla ympäri vuoden! Rentoutumaan.fi kutsuu pulahtamaan puhdasvetiseen Toisveteen sekä nauttimaan lämpimästä porekylvystä kirkkaan taivaan alle, omaan rauhaan, hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Villa Aalto , Villa Kaisla sekä PikkuVilla Mutteri ovat perheyrityksen ylläpitämiä lomahuviloita, joilta löytyy kaikki, mitä lomallasi tarvitset - ja vähän ylimääräistäkin. Tutustu huviloihin tarkemmin nettisivuillamme, ja varaa lomasitai kotimaan häämatka meiltä!

Airisto Spa

Osoite: Kalastavan kissan kuja 1, 21600 Parainen
Puhelinnumero: 020 734 8860
Päätuotteet: Juhlatila, tilaussaunat, ohjelmapalvelut, majoitus
Kotisivut: www.airistospa.fi

Haluatko mökin upealla merinäköalalla? Haluatko katsella kun aurinko laskee horisonttiin ja nauttia kesällä ulkoporealtaan hellästä hyväilystä? Meillä on teille jotain juuri tällaista. Remontoitu, ympärivuotinen rantamökki 60 neliön katetulla ja lämmitetyllä terassilla, jossa on myös poreamme. Sijainti on herkullinen; mäellä jolta on näkymä Airiston venesataman yli kauas merelle, aina sinne minne aurinko laskee. Veneramppi ja parkkipaikat ovat sivummalla muutaman sadan metrin päässä. Airisto Span päärakennus kaikkine palveluineen on muutaman kymmenen metrin päässä, mökkialueen alapuolella. Airisto Spa:ssa majoitusmahdollisuudet 30:lle henkilölle.

Petäys Resort

Osoite: Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö
Puhelinnumero: 03 673 310 (myyntipalvelu) 03 673 301 (hotellin vastaanotto)
Päätuotteet: juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, vierasmajoitus
Kotisivut: www.petaysresort.fi

Petäys Lakeland Resortista löytyy juhlatilat niin suurten kuin pienempien hääjuhlien viettoon. Vihkiseremonian voi järjestää hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa tunnelmallisessa Tyrvännön kirkossa tai ranta-alueellamme Vanajaveden maisemissa. Kauniilla säällä vieraanne voivat nauttia olostaan katetulla maisematerassilla tai kesällä 2018 laajennetussa Rantaravintolassa. Vanajaveden rannalla, niemen kärjessä sijaitsevan hotellin ikkunoista avautuu upea maisema Vanajavedelle. Uusittu hotelli tarjoaa käyttöönne 72 viihtyisää hotellihuonetta, jotka ovat sisustettu rauhallisilla ja maanläheisillä sävyillä, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Petäyksessä voit hemmotella itseäsi ja rakkaimpaasi hääyöllä, jonka avulla voitte keskittyä olennaiseen, toisiinne. Saapuessanne teitä odottavat kuohuviinipiccolot, suklaat sekä ruusunterälehdet. Hääyön jälkeinen aamu alkaa mukavasti huoneeseen tuotavalla kuohuviiniaamiaisella.

Messilän juhlatilat / Messilän Kartano

Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä
Puhelinnumero: 03 860 11
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoitus
Kotisivut: www.messila.fi

Messilässä järjestetään juhlia vuosien kokemuksella, juhlalle omistautuen ja juhlahumusta innostuen. Messilän tiloista löydät juuri sopivan tilan juhlillesi: oli se sitten tunnelmallinen Kartanoravintola tai Markkinaravintola vanhan navetan ylisillä. Messilän tilat ovat arvostettuja juhlien viettopaikkoja, joissa puitteet ja järjestelyt tekevät juhlapäivästä unohtumattoman. Messilän keittiön rakkaus ruokaan välittyy varmasti kaikille vieraille. Juhlien tarjoilu voidaan rakentaa valmiiden menujen tai täysin omien toiveiden pohjalta. Oli suunnitteilla pienet tai suuret juhlat, kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti. Rakennetaan juhlat Messilän miljööseen toiveidesi ja budjettisi mukaan! Tervetuloa tutustumaan myös erilaisiin majoituspalveluihimme!

Anttolanhovi

Osoite: Hovintie 224, 52100 Anttola
Puhelinnumero: 044 430 1100
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, ravintola, juhlapalvelu, tilaussauna, hemmotteluhoidot
Kotisivut: www.anttolanhovi.fi

Anttolanhovin Art&Design- huvilat Saimaan rannalla n. 25 km Mikkelistä tarjoaa vierailleen uniikin kokemuksen lähellä luontoa lepoon, virkistäytymiseen ja viihtymiseen. Rantahuvilan master bedroomissa tunnelmaa luo takka ja huvilassa on iso saunaosasto. Hääaamiainen tuodaan huvilaan sovittuna aikana ja Rantaravintolamme huolehtii matkaajien kulinaristisista tarpeista suurella sydämellä ja intohimolla.

Linnakallio

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikkiaan liki 50 vuodepaikkaa. Tutustukaa nettisivuillamme ja kysykää lisää!

Kyykerin kartano

Osoite: Kyykyrinkatu 18, 83500 Outokumpu
Puhelinnumero: 045 215 4060
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, majoitus
Kotisivut: www.kyykerinkartano.fi

Tervetuloa Kyykerin Kartanoon, jonka seinien hirret ja narisevat lattiat huokuvat vanhaa tunnelmaa. Aaltoilevista ikkunaruuduista voit nähdä pilkistävän vanhan kaivoksen ja sen historiaa havisevan työläiskorttelin. Tarjoamme juhliinne lähialueen tuottajien tuotteista valmistettua ruokaa. Valmistamme perinteistä karjalaista ruokaa tai menun toiveidenne mukaan. Kaikki leivonnaisemme ja ruuat valmistamme kartanon keittiössä laktoosittomana sekä muut ruokarajoitteet huomioiden. Tarjoamme juhlaväelle myös majoituspalveluita 2-hengen huoneissa. Viihtyisä ja kodikas tunnelma, hyvä ruoka ja ystävät.. siitä juhla syntyy!

Hääyötä varten

Lahjapalvelu Gift Gourmet

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 555 7374
Päätuotteet: Lahjapalvelu, herkkukauppa, verkkokauppa, lahjakorit, herkkukorit
Kotisivut: www.giftgourmet.fi

Lahjapalvelu Gift Gourmet on erikoistunut yksilöllisiin lahjoihin. Pyyhkeistä koottu hääkakkulahja on vain yksi idea - teemme upeita herkkukoreja, kauttamme voit tilata kaasoille hemmottelulahjat tai vaikka käsintehdyt, kauniit rusetit juhlatilaan koristeeksi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.