HÄÄYÖ- JA MAJOITUSPALVELUT

22.05.2019

Ennemmin tai myöhemmin se uni tulee ja mikä onkaan mukavampaa kun painaa päänsä juhlien jälkeen lainalakanoihin majoituspalvelun hellässä huomassa. Hakemiston lopusta löydät myös kivoja lisiä hääyötä varten.

Majoituspalvelut

Klaus K Hotelli

Osoite: Bulevardi 2-4, 00120 Helsinki
Puhelinnumero: 020 770 4700
Päätuotteet: hotelli, juhlatila, majoitus, juhlapalvelu
Kotisivut: www.klauskhotel.com

Historiallinen Rake-sali on yksi Helsingin suosituimmista juhlasaleista, ja se sopii erinomaisesti häiden järjestämiseen. Häiden järjestämisessä auttaa henkilökohtainen hovimestaripalvelumme ja hääpakettiimme kuuluu myös Sky Lofts -terassin käyttö valokuvausta varten sekä Klaus K Dine-tilan käyttö cocktailtilaisuutta varten ennen juhlavastaanottoa. Rake-salin vieressä oleva hotellihuone on käytettävissä lisätilana juhlan ajan. Kerro meille toiveesi, niin järjestetään yhdessä juuri teidän näköisenne hääpäivä: tilat, tarjoilu, musiikki, ohjelma ja ammattitaitoinen henkilökunta. Romantiikkaa, ikimuistoisia hetkiä, herkulliset tarjoilut, rakkaita ihmisiä ympärillänne, lämmin tunnelma ja ihana hääyö Klaus K Hotellissa.

Kartanokylpylä Kaisankoti

Osoite: Bodomintie 37, 02740 Espoo
Puhelinnumero: 09 887 19 252
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, kartanokylpylä, ravintola
Kotisivut: www.kaisankoti.fi

Kaisankodissa on 50 viihtyisää, vuonna 2013 uudistettua majoitushuonetta. Huoneista 32 kahden hengen huonetta ja 16 yhden hengen huonetta sijaitsevat kylpylärakennuksessa. Näiden lisäksi tarjoamme omaa rauhaa ja erityistä hemmottelua kaipaaville vieraillemme majoitusta 1800-luvulta peräisin olevan Kavaljeeri-piharakennuksen Kaunotar- ja Kulkuri-huoneissa.

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolassa yövytään saaristolaishenkisissä rantahuviloissa ja huoneistoissa. Maksimissaan (sisältäen lisävuoteet) voimme samanaikaisesti majoittaa 80 yöpyjää. Majoituskapasiteettiamme on mahdollista nostaa yhteistyökumppaniemme avulla. Tarjolla on myös yhden hengen huoneita muun muassa Villa Calliolassa ja Majakka-huvilassa. Majoitustiloissa on virvokkeita ja muita juomia, pientä purtavaa, TV, radio-/CD-soitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja liinavaatteet. Useimmissa tiloissa on myös kahvin- ja vedenkeittomahdollisuus. Uusimmassa huoneistostamme Luotsissa on myös avokeittiö ruokailutiloineen. Kaikissa tiloissamme on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Osa sängyistämme on erityisleveitä ja tarjolla on mm. erikorkuisia tyynyjä. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

Hanasaari - Hanaholmen

Osoite: Hanasaarenranta 5, 02100 Espoo
Puhelinnumero: 09 4350 2411
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, saunatilat
Kotisivut: www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ikkunoista avautuva upea saaristolaismaisema hivelee silmiä, vaikkakin matkaa Helsingin keskustan vilinään on vain 10 minuuttia. Hotellin 66 huoneesta löytyy sopiva niin hääparin kuin häävieraidenkin yöpymiseen: standard- ja superior-huoneiden lisäksi hotellissa on kaksi sviittiä. Hanasaaresta löytyvät myös juhlatilat niin suurten kuin pienempien hääjuhlien viettoon.

Hotel Arthur

Osoite: Vuorikatu 19, 00100 Helsinki
Puhelinnumero:
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoitus, juhlapalvelu, tilausravintola, kokouspalvelu, a-oikeudet, hääyö, saunat
Kotisivut: www.hotelarthur.fi

Yksityinen Hotel Arthur sijaitsee Helsingin keskustassa Kaisaniemessä, vain 200m päässä päärautatieasemalta. 203 huoneen valikoimasta löydät erikokoisia ja sisustustyyliltään erilaisia huoneita niin hääparille kuin vieraillekin. Tutustu uniikkeihin Deluxe-huoneisiin omalla saunalla. Muista myös upeat, parivuoteelliset Jugend-huoneemme.

Rentoutumaan.fi

Osoite: Liedenpohjantie 806, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 040 8414791
Päätuotteet: Mökkivuokraus, majoitus, mökit, häämatkat
Kotisivut: www.rentoutumaan.fi

Irrottaudu arjesta ja vietä kiireetöntä mökkielämää Virroilla ympäri vuoden! Rentoutumaan.fi kutsuu pulahtamaan puhdasvetiseen Toisveteen sekä nauttimaan lämpimästä porekylvystä kirkkaan taivaan alle, omaan rauhaan, hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Villa Aalto , Villa Kaisla sekä PikkuVilla Mutteri ovat perheyrityksen ylläpitämiä lomahuviloita, joilta löytyy kaikki, mitä lomallasi tarvitset - ja vähän ylimääräistäkin. Tutustu huviloihin tarkemmin nettisivuillamme, ja varaa lomasitai kotimaan häämatka meiltä!

Airisto Spa

Osoite: Kalastavan kissan kuja 1, 21600 Parainen
Puhelinnumero: 020 734 8860
Päätuotteet: Juhlatila, tilaussaunat, ohjelmapalvelut, majoitus
Kotisivut: www.airistospa.fi

Haluatko mökin upealla merinäköalalla? Haluatko katsella kun aurinko laskee horisonttiin ja nauttia kesällä ulkoporealtaan hellästä hyväilystä? Meillä on teille jotain juuri tällaista. Remontoitu, ympärivuotinen rantamökki 60 neliön katetulla ja lämmitetyllä terassilla, jossa on myös poreamme. Sijainti on herkullinen; mäellä jolta on näkymä Airiston venesataman yli kauas merelle, aina sinne minne aurinko laskee. Veneramppi ja parkkipaikat ovat sivummalla muutaman sadan metrin päässä. Airisto Span päärakennus kaikkine palveluineen on muutaman kymmenen metrin päässä, mökkialueen alapuolella. Airisto Spa:ssa majoitusmahdollisuudet 30:lle henkilölle.

Majatalo Onnela Oy

Osoite: Rantatie 34, 04310 Tuusula
Puhelinnumero: 09 258 821
Päätuotteet: Tilausravintola, juhlatila, saunatilat, majoitus
Kotisivut: www.onnela.com

Majatalo Onnela sijaitsee kauniilla paikalla Tuusulanjärven rannalla. Hääparilla on valittavanaan useita tasokkaita majoitusvaihtoehtoja. Saunallinen sviitti, Elvilä edustussaunamökki ja useita Superior-tason hotellihuoneita. Myös häävieraat voivat majoittua Onnelaan.

Petäys Resort

Osoite: Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö
Puhelinnumero: 03 673 310 (myyntipalvelu) 03 673 301 (hotellin vastaanotto)
Päätuotteet: juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, vierasmajoitus
Kotisivut: www.petaysresort.fi

Petäys Lakeland Resortista löytyy juhlatilat niin suurten kuin pienempien hääjuhlien viettoon. Vihkiseremonian voi järjestää hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa tunnelmallisessa Tyrvännön kirkossa tai ranta-alueellamme Vanajaveden maisemissa. Kauniilla säällä vieraanne voivat nauttia olostaan katetulla maisematerassilla tai kesällä 2018 laajennetussa Rantaravintolassa. Vanajaveden rannalla, niemen kärjessä sijaitsevan hotellin ikkunoista avautuu upea maisema Vanajavedelle. Uusittu hotelli tarjoaa käyttöönne 72 viihtyisää hotellihuonetta, jotka ovat sisustettu rauhallisilla ja maanläheisillä sävyillä, laadukkaita materiaaleja käyttäen. Petäyksessä voit hemmotella itseäsi ja rakkaimpaasi hääyöllä, jonka avulla voitte keskittyä olennaiseen, toisiinne. Saapuessanne teitä odottavat kuohuviinipiccolot, suklaat sekä ruusunterälehdet. Hääyön jälkeinen aamu alkaa mukavasti huoneeseen tuotavalla kuohuviiniaamiaisella.

Anttolanhovi

Osoite: Hovintie 224, 52100 Anttola
Puhelinnumero: 044 430 1100
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, ravintola, juhlapalvelu, tilaussauna, hemmotteluhoidot
Kotisivut: www.anttolanhovi.fi

Anttolanhovin Art&Design- huvilat Saimaan rannalla n. 25 km Mikkelistä tarjoaa vierailleen uniikin kokemuksen lähellä luontoa lepoon, virkistäytymiseen ja viihtymiseen. Rantahuvilan master bedroomissa tunnelmaa luo takka ja huvilassa on iso saunaosasto. Hääaamiainen tuodaan huvilaan sovittuna aikana ja Rantaravintolamme huolehtii matkaajien kulinaristisista tarpeista suurella sydämellä ja intohimolla.

Villa Korkatti

Osoite: Pulkkilantie 810, 86600 Haapavesi
Puhelinnumero: 044 545 1600
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, kokouspalvelu, majoitus, sauna ja palju, ohjelmapalvelu
Kotisivut: www.villakorkatti.fi

Tunne olosi kotoisaksi Villa Korkatissa! Majoitukseen hintaan kuuluu vuodevaatteet, pyyhe, sauna, aamiainen aamiaistarvikkeilla sekä ilmainen wifi. Kaikkien majoittujien käytössä on yhteiset pesutilat ja keittiö. Idyllinen piha-alue ja sijainti luonnon helmassa takaavat täydellisen rentouttavat yöunet.

Spa Hotel Runni

Osoite: Runnintie 407, 74595 Runni
Puhelinnumero: 017 768 751
Päätuotteet: Kylpylä, majoitus, ravintola, juhlatila, hyvinvointipalvelut
Kotisivut: www.runni.fi

Hääpari majoittuu Runnilla joko nostalgisen romanttisessa Kartanohotellissa tai Kylpylähotellin sviitissä, missä on olohuone, makuuhuone, sauna ja parveke. Myös juhlavieraille majoitukset kummassakin hotellissa

Linnakallio

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikkiaan liki 50 vuodepaikkaa. Tutustukaa nettisivuillamme ja kysykää lisää!

Hääyötä varten

Lahjapalvelu Gift Gourmet

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 555 7374
Päätuotteet: Lahjapalvelu, herkkukauppa, verkkokauppa, lahjakorit, herkkukorit
Kotisivut: www.giftgourmet.fi

Lahjapalvelu Gift Gourmet on erikoistunut yksilöllisiin lahjoihin. Pyyhkeistä koottu hääkakkulahja on vain yksi idea - teemme upeita herkkukoreja, kauttamme voit tilata kaasoille hemmottelulahjat tai vaikka käsintehdyt, kauniit rusetit juhlatilaan koristeeksi.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.