Ihanat, edulliset somisteet!

25.09.2023

My Dream Day tarjoaa hääpareille valtavan kokoelman näyttäviä ja edullisia somisteita ja juhlatarvikkeita moneen makuun. Ohessa amoriinien 5 tärppiä My Dream Day:n valikoimasta.

*kaupallinen julkaisu*

1. Upeat ilmapallosomisteet

My Dream Day:n valikoimasta löytyy monenlaisia ilmapalloja, ilmapallosomisteita ja diy-ilmapallokokonaisuuksia, jotka näyttävyydestään huolimatta eivät maksa maltaita. Esimerkiksi suuret DIY-ilmapallokaaret vain noin 30 euroa!

Tutustu ilmapallosomisteisiin täällä.

2. Ihanat vihkikaaret ja niiden somisteet

Perinteinen vai moderni, päätös on teidän! Itse koristeltavien kaarien hinnat alkavat noin 97 eurosta ja kankaat alkaen noin 40 euroa. Lisäsomisteita löytyy jokaiseen makuun.

Katso vihki- ja somistekaaret täältä.

3. Somistevihreää katosta lattiaan!

My Dream Dayn somistekasveilla ja kukilla on helppoa ja edullista somistaa juhlatilaa näyttäväksi ja vihannaksi vaikka keskellä talvea!

Tutustu viher- ja kukkasomisteisiin täällä.

4. Kaikenlaista kattaukseen ja tarjoiluun

Edulliset pakkapöytäliinat, karkki- ja herkkubuffetin tarjoilualustat, premiumtasoiset ja koristeelliset lautasliinat sekä hieman erikoisempiakin juhlatarvikkeita löytyy valikoimasta yllin kyllin.

Kurkkaa kattaus- ja tarjoilutarvikkeita täällä.

5. Kätevät autosomisteet

Kukkia, nauhoja, koristeita ja ikkunatekstejä kyytinne koristeeksi löydät täältä!

My Dream Day on suomalainen verkkokauppayritys, jonka tavoitteena on tehdä juhlien suunnittelu helpoksi. Kyllästyimme tylsään valikoimaan, hitaisiin toimituksiin ja korkeisiin hintoihin. Haluamme helpottaa päivääsi, olipa kyse sitten valmisteluista, leivonnasta tai juhlien koristeluista.
Asiakastyytyväisyys on aina lähtökohtana, ja teemme kaikkemme ilahduttaaksemme teitä ja vieraitanne. Tutustu My Dream Dayn valikoimaan tästä.