PITOPALVELUT: ETELÄ-SUOMI

24.05.2021

Täältä löydät Etelä-Suomessa (Pääkaupunkialue, muu Uusimaa, Häme sekä Päijät-Häme) toimivia pitopalveluita

Pääkaupunkialueella

(Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) sijaitsevia pitopalveluita

Scandinavian Chefs Gourmet Catering

Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.chefsgourmet.com

Chefs Gourmet Catering valmistaa ja toimittaa tasokkaita palveluita niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin 20-1000 hengelle tarpeenne mukaan Ystävällisen palvelumme ja kansainvälisen keittiömme saatte luoksenne ottamalla yhteyttä meihin!

Madison Catering

Osoite: Länsituuli 4, Kauppakeskus AINO 3krs, Espoo
Puhelinnumero: 044 761 0900
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, catering, ruokarekka, , astiavuokraus, liinavaatevuokraus, baaritarjoilijat, hääkakut, tarjoilijat ja henkilökuntaa, kalligrafia, pöytäkortit, menut, kutsut, juhlasuunnittelu, hääkukat
Kotisivut: www.ravintolamadison.fi

Tyylimme on rento, moderni ja amerikkalaiseen keittiöön nojautuva: simppeliä mutta maukasta ruokaa! Voit tilata juhliisi ruokarekan, nauttia pitopöydän antimista perinteisen cateringin tyyliin tai järjestää grillijuhlat, jossa kokkimme hääräävät grillin ääressä ja juhlavieraat saavat nauttia tuoreesta grilliruoasta. Paistetaan vaikka kokonainen sika! Suunnitellaan yhdessä teidän juhlienne näköinen menu.

Catering Henriksson

Osoite: Teollisuustie 4, 06100 Porvoo (sekä Helsinki)
Puhelinnumero: 040 547 7776
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.cateringhenriksson.fi

Onnistunut tilaisuus vaatii yksityiskohtien huomioimista, juhlan järjestäjän toiveiden kuuntelemista ja huolellista suunnittelua. Kun jätät tilaisuuden tarjoilun ammattilaisen käsiin, voit itse keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen. Laadukkaiden ja maistuvien tarjoilujen lisäksi keskitymme tarjoamaan yksilöllisen ja asiakaslähtöisen palvelun; toteutamme toiveesi yksityiskohtia myöten ja luomme menukokonaisuuden ja kattauksen, joka sopii tilaisuutesi teemaan ja tunnelmaan.

Hima & Sali Catering

Osoite: Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Ravintola, juhlatila, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.himasali.com

Oletko järjestämässä juhlia? Hima & Sali Catering tarjoaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla suunnittelet ja toteutat onnistuneen tilaisuuden. Catering-kokemusta on vuosien varrella karttunut lukuisista tilaisuuksista juhlatiloissa, yrityksissä ja yksityiskodeissa sekä erityyppisistä tapahtumista Kaapelitehtaalla. Suunnittelemme tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Tutustu kuitenkin keittiömestarimme menuehdotelmiin kotisivuillamme!

Arto Rastas Catering

Osoite: Helsinki (myös Tampere)
Puhelinnumero: 010 325 3091
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila
Kotisivut: www.artorastascatering.fi

Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin tai oikeastaan mihin vaan! Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan. Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin luotsaama pitopalvelu. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomme juuri sinun juhlastasi vieläkin maistuvamman. Sloganimme "You name it- we do it" todella tarkoittaa sitä. Me tulemme jopa sinne minne kaikki eivät pääse, teemme mihin kaikki eivät pysty ja näemme mitä kaikki eivät näe.

Keikaus Catering

Osoite: Helsinki 
Puhelinnumero: 040 416 0067
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.keikauscatering.com

Meillä on usean vuoden kokemus erilaisten juhlien, kuten hääjuhlien suunnittelusta ja toteuttamisesta. Palvelumme lähtökohtana on laadukas käsityö, sesongin mukaiset raaka-aineet ja ajatus siitä, että jokainen asiakas ja juhla on erilainen. Ruoka ja palvelu räätälöidään aina tilaisuuden mukaan ja tehdään juuri teidän näköiseksenne. Kutsu meidät mukaan luomaan unohtumattomia juhlia!

Pitopalvelu Hupli

Osoite: Aseveljentie 1, 02650 Espoo
Puhelinnumero: 09 455 5225
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.pitopalveluhupli.fi

Pitopalvelu Hupli - Elämäsi tilaisuksiin! Pitopalvelu Hupli on perustettu vuonna 1976. Saatte meiltä nopeasti tarjouksen, joka sisältää juuri sen mitä olette pyytäneet, pakettihintana. Herkullinen ruoka, muokattavat menut ja loistava palvelu ovat vahvuuksiamme. Lihat hankimme Lihatukku Votkinilta ja merenelävät Kalatukku E.Erikssonilta. Lähes kaikki pääkaupunkiseudun juhlapaikat ovat meille tuttuja, kerromme niistä mielellämme lisää. Aloita matkasi kohti onnistuneita juhlia pyytämällä tarjous.

KP Catering

Osoite: Koskelontie 17, 02920 Espoo
Puhelinnumero: 040 8449 860
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, oma kokki juhliin, tarjoilijat, astiavuokraus
Kotisivut: www.kpcatering.fi

KP Catering toteuttaa toiveenne tarjoiluista -aina pikkupirskeistä isoihin juhlatilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa! Meidät tunnetaan suussa sulavista makuelämyksistä ja järjestämme tilaisuudet aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktailtilaisuuksiin. Käytämme vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. KP Catering toteuttaa tarjoilut kaikenkattavasti ruokailusta astioihin ja somistuksesta loppusiivoukseen. Muistathan, että huomioimme myös erikoisruokavaliot? Laktoositon, gluteeniton, vegaani, erilaiset ruoka-aineallergiat -kerro meille tarpeesi, me toteutamme ne. KP Cateringin palvelusta jää suuhun hyvä maku. Kirjaimellisesti.

Sweet Pepper Catering

Osoite: Adjutantinkatu 1, 02650 Espoo
Puhelinnumero: 044 444 4460 ja 044 444 4461
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat
Kotisivut: www.spcatering.fi

Sweet pepperin Cateringin menut tyylitellään tilaisuuteesi sopiviksi ja ne hurmaavat monipuolisuudellaan vieraasi. Keittiössämme toimitaan raaka-ainelähtöisesti gastronomiaa kunnioittaen, kokataan suurella sielulla ja visuaalisuutta vaalien. Käsityö sekä näkyy että maistuu lopputuloksessa. Keittiöhenkilökuntamme jatkuva uteliaisuus ja pilke silmäkulmassa mahdollistavat notkeatkin muutokset ja nopeat reagoinnit jännittäviin yhteistyöehdotuksiin. Erikoisruokavaliot eivät ole meille haaste vaan mahdollisuus ja vieraasi kiittävät sinua varmasti maistuvasta menusta. Luotettavat yhteistyökumppanit ja vastuullinen suhtautuminen lopputulemaan ovat keittiömme toiminnan perusta.

tilaacatering.fi

Osoite: Verkkopalvelu
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: juhlatila, ohjelmapalvelu, tapahtumatuotanto, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.tilaacatering.fi

Nyt on tapahtumien järjestäminen tehty helpoksi! Anna meidän hoitaa catering-, juhlatila- ja ohjelmapalveluiden kilpailuttaminen puolestasi. Palvelu on ilmainen. Kerro milloin haluat tapahtuman järjestää ja millaista tilaisuutta olet suunnittelemassa. Saat tarjouksia sähköpostiisi useilta palveluntarjoajilta. Voit pyytää tarjouksia tilasta, cateringista, ohjelmasta tai avaimet käteen paketeista.

Knitter Catering

Osoite: Kutojantie 6, 02630 Espoo
Puhelinnumero: 040 456 2059
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila, lounasravintola
Kotisivut: www.ravintolaknitter.fi

Knitter Catering tarjoaa maukkaan ja näyttävän elämyksen niin juhlaan kuin arkeen. Inspiraatiota tarjoiluihimme haemme Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista. Meille tärkeintä on raaka-aineiden tuoreus ja laatu sekä ammattitaidolla valmistettu ruoka. Meiltä saat juhliisi kokonaisvaltaisen palvelun astioista ja upeista tarjoiluista aina huippuhenkilökuntaan. Suunnittelemme tarjoilut asiakaskohtaisesti, jotta juhla tarjoiluineen on juuri toiveidenne mukainen. Keskity nauttimaan ruoasta, seurustelusta ja tunnelmasta -me hoidamme kaiken muun! Palvelemme ensisijaisesti Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Tammisto Catering

Osoite: Sähkötie 8, 01510 Vantaa
Puhelinnumero: 010 322 70 92
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila, tilausravintola, lounasravintola
Kotisivut: www.ravintolatammisto.fi

Ravintola Tammiston Catering- ja pitopalvelu Vantaalla toimii vaivattomasti ja tehokkaasti. Keittiö- ja salihenkilökuntamme ovat ammattinsa parhaimmistoa. Räätälöimme mielellämme kaiken juuri sinun toiveittesi mukaisesti tai voit valita valmiiksi suunnittelemistamme menuista sinun makuusi sopivan kokonaisuuden. Juhlien järjestäminen ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla on helppoa ja vaivatonta. Järjestämme mielellämme myös tilaisuuteen sopivan kaluston, astiat, teltat, somisteet tai vaikka morsiuskimpun. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Puistokulma Catering

Osoite: Talkootie 4, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 455 632
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.puistokulma.fi

Puistokulman iloinen juhlapalvelu tarjoaa edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat keskittyä juhliin. Puistokulmassa on oma keittiö ja juhlapalvelu A-oikeuksin. Toimitamme catering-palveluja myös juhlatilojemme ulkopuolelle. Pienet tai isot juhlat, yhdessä teemme niistä ikimuistoiset. Ota rohkeasti yhteyttä, melkein kaikki on mahdollista!

Namcatering

Osoite: Vantaa
Puhelinnumero: 0440 349 372
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, oma kokki juhliin, tarjoilijat, astiavuokraus
Kotisivut: www.namcatering.fi

Haluatteko syödä superhyviä kasvisruokia, Patrician pastaruokia, välimeren scampeja ja taivaallisen hyviä salaatteja, jossa on käytetty mielikuvitusta! Valmistamme myös meheviä ja muhkeita kakkuja, kuten amerikkalaisia kakkuja, Pavlovat, kuppikakut ja vanhan ajan kunnon kermakakut. Teemme aina räätälöityjä menuja asiakasta kuunnellen, unohtamatta kala- ja liharuokia! Meidän slogan on Namcatering - all you need for fun! Palvelemme ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi.

Uudellamaalla sijaitsevat muut pitopalvelut

Ateriax Catering Oy

Osoite: Haukilammentie 35, 05250 Kiljava (Nurmijärvi)
Puhelinnumero: 09 241 5803
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, astiavuokraamo
Kotisivut: www.ateriax.fi

Ateriax Catering Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun catering- ja pitopalveluyritys. Olemme järjestäneet juhlia jo vuodesta 2002 alkaen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa juhlasi alusta loppuun, olivatpa kyseessä pienet kotibileet tai suuremmat yritysjuhlat. Meiltä voit myös vuokrata kattausvalmiit astiat juhliisi.

Chef´s Service

Osoite: Kalliomäentie 2, 08350 Lohja
Puhelinnumero: 044 288 7777 tai 044 235 2428
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.chefsservice.fi

Sinä nautit - me toteutamme! Chef´s service on vuonna 2012 perustettu catering alan perheyritys. Meillä on monipuolinen kokemus niin illallisten kuin suurempienkin juhlien järjestämisestä. Panostamme asiakkaan toiveisiin ja tyytyväisyyteen. Painotamme työssämme ammattitaitoa, laadukkaita raaka-aineita ja sujuvaa palvelua.

Lohja Spa & Resort

Osoite: Ylhäntie 1, 09120 Karjalohja
Puhelinnumero: 030 608 4243
Päätuotteet: Ravintola, pitopalvelu, catering, juhlatila, hääkakut
Kotisivut: www.lohjaspa.fi

Lohja Spa & Resort tunnetaan idearikkaana, luotettavana, osaavana ja kokeneena juhlapalveluiden tuottajana. Meille hyvä ruoka ja palvelu ovat lähellä sydäntä. Käytämme aina ensiluokkaisia ja tuoreita raaka-aineita ja otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot. Juhlamenumme ovat muokattavissa, joten keittiömestarimme pystyy luomaan juuri teidän juhlaanne sopivan menukokonaisuuden. On kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, hääpäivät, läksiäiset, valmistujaisjuhlat, kesäjuhlat tai yritystilaisuudet - ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!

Juhlapalvelu Venla

Osoite: Timontie 4, 04200 Kerava (Viertolan toimintakeskus)
Puhelinnumero: 09 2745 5416
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu
Kotisivut: www.kpts.fi

Juhla- ja pitopalvelu Venlan kautta on mahdollista tilata kaikkiin juhlatilaisuuksiin herkulliset tarjottavat suolaisesta makeaan, jotka räätälöimme toiveiden mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huomioi pyynnöstä myös yksilöllisesti kaikki erityisruokavaliot.

Festa Zannoni

Osoite: Ohkolantie 8, 04500 Kellokoski
Puhelinnumero: 044 322 3307
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.festazannoni.fi

Festa Zannoni tarjoaa asiakkailleen laadukasta pitopalvelua; aitoa, alusta loppuun käsintehtyä ruokaa ja unohtumattomia makuelämyksiä. Meillä on kokemusta monenlaisista hääjuhlista miltei kaikissa Uudenmaanalueella sijaitsevissa juhlapaikoissa Suomenlinnaa myöten. Pyydä tarjous, niin pääset tutustumaan häämenuihin ja kaikkiin häihin liittyviin palveluihimme. Kauttamme hoituu niin astiat kuin henkilökunta. Järjestämme tuleville hääpareille neljä kertaa vuodessa myös maistelutilaisuuksia, jossa pääsee maistamaan hääkakkuja ja cocktailpaloja sekä tutustumaan meihin!

Tuus-⁠Catering Oy

Osoite: Vuohikkaankuja 9, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 050 5854719 tai 044 9729196
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.tuuscatering.fi

Tarvitsetko ruokapalvelua häihin, syntymäpäiville, tupaantuliaisiin, avajaisiin, perhejuhliin tai muihin juhlahetkiin? Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toiveiden mukaisen tarjoilun sekä autamme ja ideoimme tarvittaessa myös juhlapaikan somistuksessa!

Hämeessä ja Päijät-Hämeessä
sijaitsevat pitopalvelut

Pito-Piiat Ky

Osoite: Urpontie 333, 12240 Hikiä
Puhelinnumero: 0400 518 175 sekä 019 768 800
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, artesaanikakut, astiavuokraus, liinavuokraus, juhlasomistukset
Kotisivut: www.pito-piiat.fi

Vuoden hääyritys 2017 Pitopalvelut-kategorian voittaja! 30 "juhlitun" vuoden jälkeen yrityksemme tarjoaa Teille - HyvätAsiakkaat - ainutkertaista osaamista, elämyksiä ja ystävällistä palvelua. Ota rohkeasti yhteyttä - Idearikas tiimimme auttaa Teitä joustavasti rakentamaan juhlastanne juuri Teidän näköisenne kokonaisuuden.

Tasolounas

Osoite: Parolantie 104 (AinaCom kiinteistö), 13130 Hämeenlinna sekä Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 56 454 77
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, astiavuokraus
Kotisivut: www.tasolounas.fi

Uudistunut Tasolounas tunnetaan laadukkaista Catering-palveluistaan ja onnistuneista juhlistaan. Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi ja kokoisesi tilaisuus aina pienistä yksityistilaisuuksista suuriin yritysjuhliin asti. Meidän kauttamme saat tarvittaessa koko paketin: tarjottavat, tilat ja ohjelma järjestetään tilaisuuden hengen mukaiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden!

Catering Hölttä

Osoite: Tarhalantie 107, 19600 Hartola
Puhelinnumero: 040 532 7014
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, catering, majoitus
Kotisivut: www.cateringholtta.fi

Olemme vuonna 2014 perustettu pitopalveluyritys. Hoidamme tilauksesta juhlaruokailut, kakut ym. leivonnaiset. Uskomme siihen, että hyvä ruoka kruunaa juhlan, joten panostamme laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ruoat valmistamme vankalla ammattitaidolla, juuri toiveidesi mukaisesti. Toimitamme tarjoilut kotiisi tai muuhun juhlapaikkaan ja tarvittaessa hoidamme tarjoilun, niin juhlaväki saa keskittyä olennaiseen eli juhlintaan.

Uisko Catering

Osoite: Viittakiventie 75, 14700 Hauho
Puhelinnumero: 050 517 8194
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlasuunnittelu
Kotisivut: www.uiskola.com

Uisko Catering toimittaa pitopalvelut juhlapäivään, mökille, tai vaikka yritystilaisuuteen. Räätälöimme palvelut ja tarjoilut aina tilaisuuden mukaan, koska te olette meillä pääroolissa! Herkullisten ruokien lisäksi vuokrattavissa myös astioita, pöytäliinoja, lautasliinoja ja ammattitaitoista sekä joustavaa henkilökuntaa.

Juhlapalvelu Taito Oy

Osoite: Sammalpolku 9, 16300 Orimattila
Puhelinnumero: 0400 406 025
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, kakut
Kotisivut: www.juhlapalvelutaito.fi

Juhlapalvelu Taito tarjoaa laadukasta pitopalvelua ja ihania käsityönä valmistettuja kakkuja. -Elämäsi suuriin hetkiin- Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pitopalvelu Tolvanen

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 050 4689 689 sekä 044 5514 531
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, juhlatilat, teltat, astiavuokraus, kalustevuokraus
Kotisivut: www.tolvanen.fi

Olemme joustava ja täydenpalvelun catering-yritys. Valmistamme ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella maukasta ja laadukasta ruokaa. Ruoka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiösssämme tai tapahtumapaikalla. Ruokalista voi rakentua klassikko ruoista, eri teemojen, kuten maiden, muotojen tai historian pohjalta tai vaikka omista lempiruoista. Menu voi olla kevyt keittolounas tai vaikka viiden lajin illallinen. Suosittu vaihtoehto on myös meidän laaja grillibuffet. Catering-palvelumme toimii ympäri Suomen. Toimitamme palvelun asiakkaan luokse niin yrityksen tiloihin, kesämökille kuin luonnon helmaan.

Cafe Charlotta

Osoite: Askonkatu 2 (BW-Tower , matkakeskus), 15100 Lahti
Puhelinnumero: 03 733 0313, 040 7080 8209
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, catering
Kotisivut: www.cafecharlotta.fi

Yksityisille tai yrityksille, pienet tai suuret tilaisuudet vuosien kokemuksella. Räätälöimme juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen juhlatilaisuuden. Tarjoamme täyden juhlapalvelun tai sen osan palvelua mikä on sinun juhlaasi sopiva, esim. astiat, liinat, kattaukset, tarjoilun, teltat. Ota rohkeasti yhteyttä teemme juhlistasi ikimuistoiset.

Pitopalvelu Tarja Lehtonen

Osoite: Viljamaantie 20, 19370 Nuoramoinen (Sysmä)
Puhelinnumero: 040 764 8304
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, catering
Kotisivut: www.tarjalehtonen.com

Tarjoamme laadukasta pitopalvelua ammattitaidolla, niin isompiin kuin pienempiinkin tilaisuuksiin. Meiltä saat maukkaat ruoat tuoreista, laadukkaista raaka-aineista kauniisti esillelaitettuina ja ammattitaidolla tarjoiltuna pieniin tai isompiin tarpeisiin. Herkulliset voileipäkakut, suussasulavat täytekakut ynnä muut suolaiset ja makeat leivonnaiset juhliin tai arkikäyttöön voi tilata kauttamme. Myös maukasta kotiruokaa tilauksesta. Katamme ja somistamme tilaisuutenne kauniisti, toivomustenne mukaan tai itse ideoiden. Kauttamme saat myös astiat ja liinat sekä kaiken muun juhlissasi tarvittavan. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.