PITOPALVELUT: ETELÄ-SUOMI

03.08.2022

Täältä löydät Etelä-Suomessa (Pääkaupunkialue, muu Uusimaa, Häme sekä Päijät-Häme) toimivia pitopalveluita

Pääkaupunkialueella

(Helsinki, Espoo, Kauniainen, Vantaa) sijaitsevia pitopalveluita

Scandinavian Chefs Gourmet Catering

Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.chefsgourmet.com

Chefs Gourmet Catering valmistaa ja toimittaa tasokkaita palveluita niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin 20-1000 hengelle tarpeenne mukaan Ystävällisen palvelumme ja kansainvälisen keittiömme saatte luoksenne ottamalla yhteyttä meihin!

Vadelma Catering

Osoite: Keilaranta 5, 02150 Espoo
Puhelinnumero: 044 230 1751
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat
Kotisivut: www.currypalace.fi

Vadelma Catering on täyden palvelun pitopalvelu. Meiltä voit vuokrata myös hulppeat juhlatilat meren rannalta Espoon Keilaniemestä! Voit myös valita mieleisesi tapahtumapaikan ja me toimitamme sinne haluamasi tarjoilut, olipa kyseessä sitten häät, cocktailkutsut tai tiimipäivä. Menut suunnitellaan aina yhdessä, toivomustenne pohjalta (minimi henkilömäärä 20). Intialaista ruokaamme on kehuttu pääkaupunkiseudun parhaaksi, ja sen tekevät aina kokeneet intialaiset kokit. Muiden ruokien osalta luotamme suomalaiseen kokkiosaamiseen.

Catering Henriksson

Osoite: Teollisuustie 4, 06100 Porvoo (sekä Helsinki)
Puhelinnumero: 040 547 7776
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.cateringhenriksson.fi

Onnistunut tilaisuus vaatii yksityiskohtien huomioimista, juhlan järjestäjän toiveiden kuuntelemista ja huolellista suunnittelua. Kun jätät tilaisuuden tarjoilun ammattilaisen käsiin, voit itse keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen. Laadukkaiden ja maistuvien tarjoilujen lisäksi keskitymme tarjoamaan yksilöllisen ja asiakaslähtöisen palvelun; toteutamme toiveesi yksityiskohtia myöten ja luomme menukokonaisuuden ja kattauksen, joka sopii tilaisuutesi teemaan ja tunnelmaan.

Ateriax Catering Oy

Osoite: Savikiekontie 4, 00940 Helsinki
Puhelinnumero: 09 241 5803
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, astiavuokraamo
Kotisivut: www.ateriax.fi

Ateriax Catering Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun catering- ja pitopalveluyritys. Olemme järjestäneet juhlia jo vuodesta 2002 alkaen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa juhlasi alusta loppuun, olivatpa kyseessä pienet kotibileet tai suuremmat yritysjuhlat. Meiltä voit myös vuokrata kattausvalmiit astiat juhliisi.

Hima & Sali Catering

Osoite: Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Ravintola, juhlatila, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.himasali.com

Oletko järjestämässä juhlia? Hima & Sali Catering tarjoaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla suunnittelet ja toteutat onnistuneen tilaisuuden. Catering-kokemusta on vuosien varrella karttunut lukuisista tilaisuuksista juhlatiloissa, yrityksissä ja yksityiskodeissa sekä erityyppisistä tapahtumista Kaapelitehtaalla. Suunnittelemme tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Tutustu kuitenkin keittiömestarimme menuehdotelmiin kotisivuillamme!

Arto Rastas Catering

Osoite: Helsinki (myös Tampere)
Puhelinnumero: 050 573 5833
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila
Kotisivut: www.artorastascatering.fi

Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin tai oikeastaan mihin vaan! Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan. Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin luotsaama pitopalvelu. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomme juuri sinun juhlastasi vieläkin maistuvamman. Sloganimme "You name it- we do it" todella tarkoittaa sitä. Me tulemme jopa sinne minne kaikki eivät pääse, teemme mihin kaikki eivät pysty ja näemme mitä kaikki eivät näe.

Pitopalvelu Hupli

Osoite: Aseveljentie 1, 02650 Espoo
Puhelinnumero: 09 455 5225
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.pitopalveluhupli.fi

Pitopalvelu Hupli - Elämäsi tilaisuksiin! Pitopalvelu Hupli on perustettu vuonna 1976. Saatte meiltä nopeasti tarjouksen, joka sisältää juuri sen mitä olette pyytäneet, pakettihintana. Herkullinen ruoka, muokattavat menut ja loistava palvelu ovat vahvuuksiamme. Lihat hankimme Lihatukku Votkinilta ja merenelävät Kalatukku E.Erikssonilta. Lähes kaikki pääkaupunkiseudun juhlapaikat ovat meille tuttuja, kerromme niistä mielellämme lisää. Aloita matkasi kohti onnistuneita juhlia pyytämällä tarjous.

KP Catering

Osoite: Rahtarinkatu 1, 00980 Helsinki
Puhelinnumero: 040 8449 860
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, oma kokki juhliin, tarjoilijat, astiavuokraus
Kotisivut: www.kpcatering.fi

KP Catering toteuttaa toiveenne tarjoiluista -aina pikkupirskeistä isoihin juhlatilaisuuksiin pääkaupunkiseudulla ja ympäristökunnissa! Meidät tunnetaan suussa sulavista makuelämyksistä ja järjestämme tilaisuudet aina aamiaispalavereista juhlaillallisiin sekä brunsseista cocktailtilaisuuksiin. Käytämme vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. KP Catering toteuttaa tarjoilut kaikenkattavasti ruokailusta astioihin ja somistuksesta loppusiivoukseen. Muistathan, että huomioimme myös erikoisruokavaliot? Laktoositon, gluteeniton, vegaani, erilaiset ruoka-aineallergiat -kerro meille tarpeesi, me toteutamme ne. KP Cateringin palvelusta jää suuhun hyvä maku. Kirjaimellisesti.

tilaacatering.fi

Osoite: Verkkopalvelu
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: juhlatila, ohjelmapalvelu, tapahtumatuotanto, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.tilaacatering.fi

Nyt on tapahtumien järjestäminen tehty helpoksi! Anna meidän hoitaa catering-, juhlatila- ja ohjelmapalveluiden kilpailuttaminen puolestasi. Palvelu on ilmainen. Kerro milloin haluat tapahtuman järjestää ja millaista tilaisuutta olet suunnittelemassa. Saat tarjouksia sähköpostiisi useilta palveluntarjoajilta. Voit pyytää tarjouksia tilasta, cateringista, ohjelmasta tai avaimet käteen paketeista.

Puistokulma Catering

Osoite: Talkootie 4, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 040 518 1883
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.puistokulma.fi

Puistokulman iloinen juhlapalvelu tarjoaa edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat keskittyä juhliin. Puistokulmassa on oma keittiö ja juhlapalvelu A-oikeuksin. Toimitamme catering-palveluja myös juhlatilojemme ulkopuolelle. Pienet tai isot juhlat, yhdessä teemme niistä ikimuistoiset. Ota rohkeasti yhteyttä, melkein kaikki on mahdollista!

Uudellamaalla sijaitsevat muut pitopalvelut

Lohja Spa & Resort

Osoite: Ylhäntie 1, 09120 Karjalohja
Puhelinnumero: 030 608 4243
Päätuotteet: Ravintola, pitopalvelu, catering, juhlatila, hääkakut
Kotisivut: www.lohjaspa.fi

Lohja Spa & Resort tunnetaan idearikkaana, luotettavana, osaavana ja kokeneena juhlapalveluiden tuottajana. Meille hyvä ruoka ja palvelu ovat lähellä sydäntä. Käytämme aina ensiluokkaisia ja tuoreita raaka-aineita ja otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot. Juhlamenumme ovat muokattavissa, joten keittiömestarimme pystyy luomaan juuri teidän juhlaanne sopivan menukokonaisuuden. On kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, hääpäivät, läksiäiset, valmistujaisjuhlat, kesäjuhlat tai yritystilaisuudet - ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!

Juhlapalvelu Venla

Osoite: Timontie 4, 04200 Kerava (Viertolan toimintakeskus)
Puhelinnumero: 09 2745 5416
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu
Kotisivut: www.kpts.fi

Juhla- ja pitopalvelu Venlan kautta on mahdollista tilata kaikkiin juhlatilaisuuksiin herkulliset tarjottavat suolaisesta makeaan, jotka räätälöimme toiveiden mukaisesti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huomioi pyynnöstä myös yksilöllisesti kaikki erityisruokavaliot.

Lime Catering

Osoite: Tuusula (myös Espoo)
Puhelinnumero: 0400 813 262
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.lime.fi

Juhlapalvelumme hoitaa yli 25 vuoden kokemuksella kaikenlaiset tilaisuutenne haluamassanne paikassa. Olemme järjestäneet ammattitaidolla menestykkäästi jopa satojen ihmisten tilaisuuksia. Palvelumme sisältää tarjoilut pikkusyötävästä juhla-aterioihin, juomasuosituksineen. Meiltä saat herkullisia, haluttuja ja hyviä menuja. Kokemuksia eri aisteille, eksoottisilla mausteilla höystettynä. Tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tutustu upeisiin menuvaihtoehtoihimme. Autamme mielellämme kaikessa cateringiin sekä juhlapalveluihin liittyvässä asioissa, se on meillä sydämessä ja aina mukana hymyilevässä, asiakaslähtöisessä toiminnassamme.

Tuus-⁠Catering Oy

Osoite: Vuohikkaankuja 9, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 050 5854719 tai 044 9729196
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.tuuscatering.fi

Tarvitsetko ruokapalvelua häihin, syntymäpäiville, tupaantuliaisiin, avajaisiin, perhejuhliin tai muihin juhlahetkiin? Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa toiveiden mukaisen tarjoilun sekä autamme ja ideoimme tarvittaessa myös juhlapaikan somistuksessa!

Hämeessä ja Päijät-Hämeessä
sijaitsevat pitopalvelut

Pito-Piiat Ky

Osoite: Urpontie 333, 12240 Hikiä
Puhelinnumero: 0400 518 175 sekä 019 768 800
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, artesaanikakut, astiavuokraus, liinavuokraus, juhlasomistukset
Kotisivut: www.pito-piiat.fi

Vuoden hääyritys 2017 Pitopalvelut-kategorian voittaja! 35 "juhlitun" vuoden jälkeen yrityksemme tarjoaa Teille - Hyvät Asiakkaat - ainutkertaista osaamista, elämyksiä ja ystävällistä palvelua. Ota rohkeasti yhteyttä - Idearikas tiimimme auttaa Teitä joustavasti rakentamaan juhlastanne juuri Teidän näköisenne kokonaisuuden.

Tasolounas

Osoite: Parolantie 104 (AinaCom kiinteistö), 13130 Hämeenlinna sekä Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 56 454 77
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, astiavuokraus
Kotisivut: www.tasolounas.fi

Uudistunut Tasolounas tunnetaan laadukkaista Catering-palveluistaan ja onnistuneista juhlistaan. Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi ja kokoisesi tilaisuus aina pienistä yksityistilaisuuksista suuriin yritysjuhliin asti. Meidän kauttamme saat tarvittaessa koko paketin: tarjottavat, tilat ja ohjelma järjestetään tilaisuuden hengen mukaiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden!

Uisko Catering

Osoite: Viittakiventie 75, 14700 Hauho
Puhelinnumero: 041 312 2788
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlasuunnittelu
Kotisivut: www.uiskocatering.com

Uisko Catering toimittaa ammattitaidolla pitopalvelut juhlapaikalle, mökille tai yritystilaisuuteen. Toiveiden mukaiset tarjoilut valmistetaan lähtökohtaisesti kotimaisista ja lähituottajien raaka-aineista saatavuuden mukaan. Herkullisten tarjoilujen lisäksi vuokrattavissa on myös astioita, pöytäliinoja, lautasliinoja sekä osaavaa ja joustavaa henkilökuntaa. Kauttamme voi myös vuokrata juhlatiloja ja majoitusta, joita tarjoamme Hahkialan Uiskolassa, Hämeenlinnan Hauhon kauniissa järvimaisemissa.

Pitopalvelu Tolvanen

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 050 4689 689 sekä 044 5514 531
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, juhlatilat, teltat, astiavuokraus, kalustevuokraus
Kotisivut: www.tolvanen.fi

Olemme joustava ja täydenpalvelun catering-yritys. Valmistamme ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella maukasta ja laadukasta ruokaa. Ruoka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiösssämme tai tapahtumapaikalla. Ruokalista voi rakentua klassikko ruoista, eri teemojen, kuten maiden, muotojen tai historian pohjalta tai vaikka omista lempiruoista. Menu voi olla kevyt keittolounas tai vaikka viiden lajin illallinen. Suosittu vaihtoehto on myös meidän laaja grillibuffet. Catering-palvelumme toimii ympäri Suomen. Toimitamme palvelun asiakkaan luokse niin yrityksen tiloihin, kesämökille kuin luonnon helmaan.

Cafe Charlotta

Osoite: Askonkatu 2 (BW-Tower , matkakeskus), 15100 Lahti
Puhelinnumero: 03 733 0313, 040 7080 8209
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, catering
Kotisivut: www.cafecharlotta.fi

Yksityisille tai yrityksille, pienet tai suuret tilaisuudet vuosien kokemuksella. Räätälöimme juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen juhlatilaisuuden. Tarjoamme täyden juhlapalvelun tai sen osan palvelua mikä on sinun juhlaasi sopiva, esim. astiat, liinat, kattaukset, tarjoilun, teltat. Ota rohkeasti yhteyttä teemme juhlistasi ikimuistoiset.

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.