PITOPALVELUT: LÄNSI-SUOMI

02.08.2022

Tältä osastolta löydät Länsi-Suomessa (Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja Pohjanmaa) toimivia pitopalveluita

Varsinais-Suomen

 alueella sijaitsevia pitopalveluita

Namu Catering

Osoite: Turku
Puhelinnumero: 044 563 0900
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlapalvelu
Kotisivut: www.namucatering.fi

Catering- ja pitopalvelumme lähtökohtana ovat aina sinun tarpeesi. Kukin tilaisuus menuineen suunnitellaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan. Valmistamme juhlaherkkusi aina huolella valituista, puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista aitoja makuja vaalien. Huolehdimme mielellämme kattauksesta paikan päällä koko tilaisuuden ajan, mutta tarvittaessa voit tilata meiltä myös vain ruuan kuljetuksen tai noutaa pöydän antimet meiltä itse.

Satakunnan

alueella sijaitsevia pitopalveluita

Kokkikaksikko

Osoite: Peltotie 39 b, 28400 Ulvila
Puhelinnumero: 040 840 7071
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu
Kotisivut: www.kokkikaksikko.fi

Anna itsellesi lupa juhlia vieraittesi parissa. Tilaamalla ruoat, juomat ja henkilökunnan meiltä saat ansaitsemasi irtautumisen arjen rutiineista. Paikkana voi olla joko Kokkikaksikon juhlasali, oma kotisi, vuokrattu juhlapaikka tai vaikka kesämökki. Teemme juhlistasi juuri sinun näköisesi!

Pitopalvelu Muru

Osoite: Koivurinteentie 9, 39530 Kilvakkala
Puhelinnumero: 040 834 3221
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, kakut
Kotisivut: www.pitopalvelumuru.fi

Tarjoamme iloa ja nautittavia elämyksiä ruuan kautta, sujuvan ja inhimillisen palvelun kera. Teemme raikasta ja herkullista hyvän mielen ruokaa satokausien mukaan. Tiedämme mistä raaka-aineemme tulevat ja haluamme tehdä juuri sopivan palan juhlaanne täydentämään. Huolehdimme myös ruuan tarjoilusta ja jälkien siivouksesta, jotta Te saatte keskittyä nauttimaan täysillä omannäköisenne juhlan tunnelmasta!

Pirkanmaan

alueella sijaitsevia pitopalveluita

Kokkipoika

Osoite: Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere
Puhelinnumero: 03 344 6955
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila Lielahdessa, ravintolamenujen verkkokauppa
Kotisivut: www.kokkipoika.net

Me autamme Sinua toteuttamaan mieleisesi juhlat, joissa voit itse keskittyä nauttimaan juhlatunnelmasta ja yksilöllisestä tarjoiluista. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluvat niin yritykset, yhdistykset kuin yksityishenkilötkin. olemme toteuttaneet vaativia tarjoiluja Pirkanmaalla kahden vuosikymmenen kokemuksella. Korkealuokkainen palkittu keittiömme ja osaava henkilökuntamme auttaa Sinua valitsemaan juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden. Teemme palvelustasi mielellään pakettihinnan, jolloin saat tietää kokonaiskustannuksen. Vuokraamme lisäksi Kokkipojan tilaa yksityistilaisuuksien juhlatilaksi. Tilaan mahtuu 120 henkilöä. Tilassa on juhlakäytössä oma alueensa bändille.

Pepper Catering

Osoite: Pispalan valtatie 18 B, Tampere
Puhelinnumero: 03 447 5310
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, astiavuokraus, tarjoilijat, liinavuokraus
Kotisivut: peppercatering.fi

Toteutamme tarjoilut juhliin ja tapahtumiin ammattitaidolla ja nykyaikaisella pöhinällä. Toimimme koko Etelä-Suomen alueella ja lähtöpisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Järjestämme tapahtumaasi ruokatarjoilun astioineen ja tarjoiluhenkilökuntineen tai vaihtoehtoisesti voit tilata meiltä pelkät ruuat toimitettuna haluamaasi osoitteeseen.

Arto Rastas Catering

Osoite: Tampere
Puhelinnumero: 050 573 5833
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila
Kotisivut: www.artorastascatering.fi

Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin tai oikeastaan mihin vaan! Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan. Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin luotsaama pitopalvelu. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomme juuri sinun juhlastasi vieläkin maistuvamman. Sloganimme "You name it- we do it" todella tarkoittaa sitä. Me tulemme jopa sinne minne kaikki eivät pääse, teemme mihin kaikki eivät pysty ja näemme mitä kaikki eivät näe.

Iron Pig Food Companü Oy

Osoite: Tampere
Puhelinnumero: 050 322 6119
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, food truck, ruokarekka, street food
Kotisivut: www.ironpigfood.fi

Tarjoamme Food Truck palveluita hääjuhlien iltapalalle, polttareihin sekä muihin juhliin. Ruokatuote on pääsääntöisesti rennolla ja ronskilla otteella toteutettua street foodia. Menut suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden sekä tilaisuuteen ja henkilömääriin sopivaksi.

Pitopalvelu Muru

Osoite: Koivurinteentie 9, 39530 Kilvakkala
Puhelinnumero: 040 834 3221
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, kakut
Kotisivut: www.pitopalvelumuru.fi

Tarjoamme iloa ja nautittavia elämyksiä ruuan kautta, sujuvan ja inhimillisen palvelun kera. Teemme raikasta ja herkullista hyvän mielen ruokaa satokausien mukaan. Tiedämme mistä raaka-aineemme tulevat ja haluamme tehdä juuri sopivan palan juhlaanne täydentämään. Huolehdimme myös ruuan tarjoilusta ja jälkien siivouksesta, jotta Te saatte keskittyä nauttimaan täysillä omannäköisenne juhlan tunnelmasta!

Ravintola Piha Catering

Osoite: Pyhäjärvenkatu 5 B, Tampere
Puhelinnumero: 03 2132 052 arkisin (9-15) sekä 050 3670 005
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.ravintolapiha.fi

Pitopalvelumme loihtii teille ammattitaidolla ruoan sekä palvelun juuri sinne missä juhlasi ovat, ota yhteyttä niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Luomme yhdessä kanssasi teidän makuiset ja näköiset juhlat - aina alkupaloista jälkiruokaan juomineen. Voit järjestää juhlasi myös tilausravintolassamme, Ravintola Piha Klingendahlissa, kauniissa vanhassa kutomossa, joka on valoisa ja moderni tila maksimissaan 80:lle.

Saarikoski Catering

Osoite: Tampere
Puhelinnumero: 010 212 1980
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.saarikoskicatering.fi

Toteutamme cateringpalveluja niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Voit valita itse sopivan paketin valmiista valikoimastamme tai voimme räätälöidä yhdessä juuri sinun toiveidesi mukaisen kokonaisuuden olipa kyse palaverista tai elämäsi suurimmasta päivästä. Valmistamme ruoat vankalla ammattitaidolla ja intohimolla alusta asti itse. Käytämme aina tuoreita, puhtaita ja pääasiassa kotimaisia raaka-aineita. Otamme huomioon sinun tarpeesi ja toiveesi sekä tapahtuman luonteen ja paikan. Hoidamme halutessasi myös astiat sekä henkilökunnan tapahtumaasi. Toimimme ensisijaisesti Tampereella, mutta älä epäröi kysyä tarjousta myös muualle. Ota yhteyttä, niin teemme toiveistasi totta!

Pohjanmaan

alueella sijaitsevia pitopalveluita

Äärellä Catering

Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki
Puhelinnumero: 050 350 5312
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.aarella.fi

Äärellä -ravintolan catering palvelu valmistaa teidän juhlanne ruokatarjoilut ja räätälöimme juhlaasi sopivan paketin myös tarjoiluhenkilökuntineen ja astioineen. Tärkeää juhlaanne varten olemme suunnitelleet kolme menua, joista voitte valita teille mieluisimman. Jos näistä menuista et löydä mieleistäsi voimme muokata menua tarpeenne mukaan. Menujen lisäksi voimme tehdä iltapalan tai auttaa teitä sen valmistamisessa.

Wanha Wasa Catering

Osoite: Mäkikaivontie 1 C, 65100 Vaasa
Puhelinnumero: 06 356 7780 ja 050 309 7975
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila, astiavuokraus
Kotisivut: www.wanhawasacatering.com

Meiltä voit tilata pitopalvelun sekä perhejuhliin että yritysjuhliin. Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat herkulliset ruoat ja leivonnaiset ravintolamme keittiössä toiveiden mukaan niin häihin, ristiäisiin kuin joulujuhlien viettoon. Sopimuksen mukaan hoidamme myös tarjoilun, ja vuokraamme myös astioita, mikäli haluat järjestää itse juhlasi. Ravintolamme voi vuokrata yksityistilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintolassamme on 49 asiakaspaikkaa. Tilassa on vakiona äänentoisto, mikrofoni, tv ja radio, joten se sopii mainiosti erilaisten kokousten, yritys- ja perhejuhlien järjestämiseen.

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.