PITOPALVELUT: MUU SUOMI

01.08.2022

Tältä osastolta löydät Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomessa sekä Pohjois-Pohjanmaalla toimivia pitopalveluita

Papa's Catering

Osoite: Laukaantie 4, Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 801 3255
Päätuotteet: Catering- ja pitopalvelu
Kotisivut: www.ravintola-papas.fi

Papa´s Catering on jo vuosia toiminut catering- ja pitopalvelualan yritys. Toimimme Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat kaikki ruokapalvelut juhliin ja tilaisuuksiin. Iloisen ja joustavan palvelun lisäksi toimintamme kulmakivenä on laadukas ammattitaidolla valmistettu, rehellinen ruoka! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri Teitä palveleva kokonaisuus!

Safkamestarit

Osoite: Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä
Puhelinnumero: 045 867 8510
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlapalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.safkamestarit.fi

Tervetuloa herkullisten ruokien pariin! Kun tilaat catering-palvelumme järjestämään juhlanne, takaamme sen, että ruoka riittää varmasti. Kaikki catering palvelujen hinnat sisältävät aina astioiden ja liinojen vuokran sekä serviettien hankinnat. Toisin sanoen menun hintaan ei lisätä muita lisäkuluja. Meiltä saatte myös kakut ja leivonnaiset, jopa kahden päivän varoitusajalla!

Pappilan Pidot Catering

Osoite: Kangasmannilantie 2, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 0400 663 689
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.pappilanpidot.fi

Herkullisimmat kondiittorimme valmistamat pappilan kakut ja tasokkaat catering-palvelumme myös noudettuna tai toimitettuna! Pappilan pidot tarjoavat herkullista ja paljon kiitosta saanutta ruokaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuksia, joita muistellaan lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen. Valmistamme Sinulle ruoat, salaatit, menukokonaisuudet ja leivonnaiset. Tarjoamme asiakkaan tiloihin tarvittaessa tarjoilijan, astiavuokrausta (juomalasit, lautaset ja aterimet), kahviastiat (kahvikupit, aluslautaset, leipälautaset ja pikkulusikat) sekä pöytäliinat. Toteutamme häätarjoilun myös toiveidenne mukaan. Tervetuloa tutustumaan menuihin, täyte- ja voileipäkakkuihin sekä kreemi- ja naked cake -kakkuihimme kotisivuillamme!

Koivumäen kartano

Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Toimitamme ruoka- ja kahvitarjoiluita asiakkaan omiin tiloihin Kuopion kaupungin alueella. Palveluun kuuluu valitsemanne ruokatarjoilut, kuljetus, ruokien esillepano, kaikki tarvittavat astiat: lautaset.lasit, aterimet ja servetit. Tervetuloa meille palveltavaksi - ovat hyväksi kehuneet.

Linnakallio

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Saman katon alta juhlapaikka, ruuat, majoitus ja vihkikirkko? Varsin helppoa - sekä teille että vieraillenne! Tutustukaa omaleimaiseen Linnakallion alueeseen nettisivuillamme ja kysykää lisää!

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.