PITOPALVELUT: MUU SUOMI

18.05.2019

Tältä osastolta löydät Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomessa sekä Pohjois-Pohjanmaalla toimivia pitopalveluita

Keski-Suomen

 alueella sijaitsevia pitopalveluita

Papa's Catering

Osoite: Laukaantie 4, Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 801 3255
Päätuotteet: Catering- ja pitopalvelu
Kotisivut: www.ravintola-papas.fi

Papa´s Catering on jo vuosia toiminut catering- ja pitopalvelualan yritys. Toimimme Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat kaikki ruokapalvelut juhliin ja tilaisuuksiin. Iloisen ja joustavan palvelun lisäksi toimintamme kulmakivenä on laadukas ammattitaidolla valmistettu, rehellinen ruoka! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri Teitä palveleva kokonaisuus!

Safkamestarit

Osoite: Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä
Puhelinnumero: 045 867 8510
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlapalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.safkamestarit.fi

Tervetuloa herkullisten ruokien pariin! Kun tilaat catering-palvelumme järjestämään juhlanne, takaamme sen, että ruoka riittää varmasti. Kaikki catering palvelujen hinnat sisältävät aina astioiden ja liinojen vuokran sekä serviettien hankinnat. Toisin sanoen menun hintaan ei lisätä muita lisäkuluja. Meiltä saatte myös kakut ja leivonnaiset, jopa kahden päivän varoitusajalla!

Figaro Catering

Osoite: Asemakatu 2-4, Jyväskylä
Puhelinnumero: 020 766 9810
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlatilat
Kotisivut: www.figaro.fi

Figaro Catering - ei se perinteinen pitopalvelu! Figaro tunnetaan korkeasta laadustaan sekä ruoassa että palvelussa. Catering -palvelumme kautta saat kivijalkaravintolastamme tutun tasokkaan ruoan myös hääjuhlaasi. hyvät juhlat muistetaan erinomaisesta ruoasta. Olemme menestyksellä toteuttaneet tarjoiluja muutaman henkilön koti-illallisesta aina 500 henkilön VIP-ruokailuun luonnon helmassa. Voimme valmistaa osan ruoista paikan päällä käyttäen loimutusyksikköä, hiiligrilliä ja paellapannua - erikseen tai yhdessä. Ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä vieraillesi unohtumaton ruokaelämys.

Turkkilan Tila

Osoite: Rannankyläntie 582, 40950  Muurame
Puhelinnumero: 0400 546 567 ja 040 847 7159
Päätuotteet: Juhlatila ja pitopalvelu
Kotisivut: www.turkkilantila.fi

Ruokaunelmia sesongin raaka-aineista seudun tarjonnan ja juhlien luonteen mukaan. Erityistoiveet luovat pikantin lisän ja personoivat juhlasi juuri oman näköiseksesi. Laajan yhteistyöverkostomme kautta löytyy erikoisosaamista lähes mihin tahansa. Olemme käytettävissänne niin isoissa, kuin pienissä juhlissanne. Teemme myös pieniä tilauksia ja toimitamme juhlienne ruuat koteihinne.

Itä-Suomen

alueella sijaitsevia pitopalveluita

Koivumäen kartano

Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Toimitamme ruoka- ja kahvitarjoiluita asiakkaan omiin tiloihin Kuopion kaupungin alueella. Palveluun kuuluu valitsemanne ruokatarjoilut, kuljetus, ruokien esillepano, kaikki tarvittavat astiat: lautaset.lasit, aterimet ja servetit. Tervetuloa meille palveltavaksi - ovat hyväksi kehuneet.

Liki Lounaskahvila-Catering

Osoite: Poikkitie 2, 73500 Juankoski
Puhelinnumero: 050 437 2120
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlapalvelu, juhlatila, luomuruoka
Kotisivut: www.likilounas.fi

Liki tekee elämästäsi juhlan ikimuistoisen. Suunnittelemme menun, somistuksen ja päivän kulun yhdessä asiakkaan kanssa, jotta voitte huoletta juhlia päiväänne. Tarvittaessa pidämme tastingin tulevasta menusta. Juhlat voi pitää ravintolassamme Juankoskella tai järjestämme pitopalvelun asiakkaan haluamissa tiloissa ympäri pohjois-savoa. Kauttamme saa tarvittaessa koko kattauksen tai voimme tulla vain tarjoilemaan. Meillä on aina töissä leipuri, joten mahtava hääkakkukin on taattu. Kuulumme "Portaat luomuun" -ohjelmaan ja käytämme paljon lähialueen raaka-aineita luomun lisäksi.
Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä upeat juhlat.

Pohjois-Suomen

alueella sijaitsevia pitopalveluita

Linnakallio

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Saman katon alta juhlapaikka, ruuat, majoitus ja vihkikirkko? Varsin helppoa - sekä teille että vieraillenne! Tutustukaa omaleimaiseen Linnakallion alueeseen nettisivuillamme ja kysykää lisää!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.