Unelmien vihkisormus

22.03.2024

Haaveiletko uniikista vihkisormuksesta, joka valmistetaan toiveidesi mukaisesti valitsemistasi materiaaleista? Palkittu Malmin Korupaja tarjoaa hääpareille vihkisormuksen suunnittelupalvelun, johon ei sisälly ostopakkoa. Luit oikein! Koko suunnitteluprosessi ja sormuksen valmistus täysin kuluitta. "Ostopäätöksen aika on vasta sitten, kun lopullinen taideteos on valmis," Malmin Korupajalta luvataan.

*Kaupallinen julkaisu; Malmin Korupaja*

Me Malmin Korupajalla haluamme tehdä unelmista totta! Suurin intohimomme onkin tilaustyönä teetettävät, uniikit sormukset, jotka edustavat toinen toistaan kauniimpia ja uniikimpia tarinoita. Vihki- ja kihlasormukset kantavat mukanaan jo itsessään suurta tunnetta ja merkitystä, miksei lisätä tähän mukaan vielä ripaus omaa persoonaa? Uniikki sormus symboloi säihkeellään kaikkea tätä. 

Aikataulu, läsnä tai etänä

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Malmin myymäläämme Helsinkiin, missä voimme yhdessä keskustella muodostuneista visioista, kysymyksistä ja huolista. Myymälässä asiointi ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan teettämistyö voidaan laittaa tulille myös sähköpostin, somen asiakaspalvelun tai vaikkapa puhelimen välityksellä.

Kun päätös sormusmallista on tehty, näytetään sepillemme vihreää valoa ja aloitetaan sormuksen työstäminen. Toimitusajat vaihtelevat aina malli- ja materiaalikohtaisesti. Esimerkiksi joitain jalokiviä saatetaan metsästää jopa kuukausia. Normaalisti lopputulos saadaan kuitenkin valmiiksi noin 4 viikon kuluessa, jonka jälkeen otamme sinuun yhteyttä. Mikäli seppiemme luomus vastaa kaikkia toiveitasi, lähdet kotiin yhtä unelmaa rikkaampana. Ostopäätöksen aika on vasta tässä kohden. Teettäessäsi meillä sormuksen sinulla ei ole ostopakkoa, vaan saat tehdä ostopäätöksen nähdessäsi valmiin sormuksen!  Mikäli sormus ei miellytä sinua se jää meille myyntiin.

Materiaalien valinta

Mahdollisista materiaaleista olemme projektia helpottaaksemme koonneet yhteen materiaali-infon, josta pääset jo ennakkoon tutkimaan erilaisia materiaalivaihtoehtoja. Mitkä ovat esimerkiksi edullisimmat jalokivet ja jalometallit? Miellyttääkö omaa silmää keltakulta, punakulta, valkokulta, samppanjakulta vaiko platina? Entäpä jalokivenä timantti, laboratoriotimantti, morganiitti, safiiri, rubiini, turmaliini, akvamariini vai tansaniitti? Entä mikä näistä olisi kestävin vaihtoehto? Sormuksen kun tulee kestää elämän ylä- ja alamäkiä myös fyysisesti.

Autamme mielellämme materiaalien valinnassa siten, että kokonaisuus miellyttää sekä silmää, että lompakkoa. Sormuksen teettäminen osamaksulla on myös mahdollista.

Kierrätetystä vai omasta kullasta?

Omassa kultasepänpajassamme valmistetuista tuotteista 95% on valmistettu kierrätyskullasta.  Sormuksen teettäminen omasta kullasta tai muusta omasta materiaalista onnistuu myös pajallamme. Tällöin esimerkiksi vanhalle perintökorulle saadaan uusi ilme ja elämä, mutta tunnearvo säilyy. 

Ostaessasi uuden tuotteen tai lahjakortin hyvitämme kullastasi tällä hetkellä 35,00 euroa / gramma. Hyvitys lasketaan tuotteen ovh.-hinnasta. Kullan hinta kuitenkin vaihtelee hieman, joten tarkistathan ajankohtaisen hinnan täältä.

Uniikin sormuksen hinta

Paljonko sormuksen teettäminen omista materiaaleista sitten maksaa? Tämä arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi omien materiaalien määrä ja sopivuus, sekä keskeisesti se, millaista sormusta lähdetään teettämään. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että teettämisten hintahaitari alkaa noin 1000,00 eurosta. Esimerkiksi 1-kivinen Solitaire sormus noin 1000,00 euroa, Halo: alkaen 1300,00 ja rivisormus alkaen noin 800,00 euroa.

Toteutamme unelmia

Uskalla unelmoida! Millainen on juuri sinun näköisesi kihlasormus tai vihkisormus? Romanttista vintagea, ajatonta eleganssia vai klassisen kaunista muotoilua? Onko hakusessa timanttisormus vai esimerkiksi kivetön kultasormus? Miten olisi ekologinen ja eettinen sormus?  

Lisäksi Malmin myymälästämme löytyy yli 3000 sormusmallia, joista hahmotella esimerkiksi tarkemmin rungon muotoa, istutustyylejä ja jalokivivaihtoehtoja.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan teille uniikit sormukset!

Käsintehdyistä vihki- ja timanttisormuksista tunnettu Malmin Korupaja on valittu yleisöäänestyksellä Vuoden Hääkultasepäksi 2018 ja 2022.


Tutustuthan myös hääyrityksiin Häähakemistossamme

Haaveiletko uniikista vihkisormuksesta, joka valmistetaan toiveidesi mukaisesti valitsemistasi materiaaleista? Palkittu Malmin Korupaja tarjoaa hääpareille vihkisormuksen suunnittelupalvelun, johon ei sisälly ostopakkoa. Luit oikein! Koko suunnitteluprosessi ja sormuksen valmistus täysin kuluitta. "Ostopäätöksen aika on vasta sitten, kun lopullinen...

JUHLATILAT

08.01.2024

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

HÄÄPARILLE

06.01.2024

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

HÄÄJUHLAAN

05.01.2024

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

POLTTARIT 

04.01.2024

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.