CATERING, HÄÄKAKUT, HERKUT & TARJOILU

07.01.2024

Parhaat pitopalvelut, herkullisimmat hääkakut ja kaikkea ihanaa häiden tarjoiluun hääjäistä häämakeisiin!

Pitopalveluiden esittelyt etenevät etelästä pohjoiseen. Hääkakut sekä tarjoiluun liittyviä tuotteet ja herkut löytyvät omilta osastoiltaan.

Scandinavian Chefs Gourmet Catering

Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.chefsgourmet.com

Chefs Gourmet Catering valmistaa ja toimittaa tasokkaita palveluita niin pieniin kuin suuriinkin juhliin. Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin 20-1000 hengelle tarpeenne mukaan Ystävällisen palvelumme ja kansainvälisen keittiömme saatte luoksenne ottamalla yhteyttä meihin!


Hima & Sali Catering

Osoite: Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Ravintola, juhlatila, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.himasali.com

Oletko järjestämässä juhlia? Hima & Sali Catering tarjoaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla suunnittelet ja toteutat onnistuneen tilaisuuden. Catering-kokemusta on vuosien varrella karttunut lukuisista tilaisuuksista juhlatiloissa, yrityksissä ja yksityiskodeissa sekä erityyppisistä tapahtumista Kaapelitehtaalla. Suunnittelemme tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Tutustu kuitenkin keittiömestarimme menuehdotelmiin kotisivuillamme!

Hodarikeisari

Osoite: Helsinki (liikkuva palvelu)
Puhelinnumero: 
046 920 4588
Päätuotteet: Pitopalvelu, hodarit, hodarikoju
Kotisivut: hodarikeisari.fi

Tyylikäs Hodarikoju ja kokki yksityis- ja yritystapahtumiin! Catering-palvelumme toimii täysin avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme hodaritarjoilujen jokaisesta osa-alueesta. Kokkimme saapuu tilaisuuteesi tyylikään hodarikojun kanssa ja valmistaa vieraillesi heidän makunsa mukaiset hot dogit. Listaltamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen nälkään, ja kaikista hodareistamme on tarjolla liha- ja kasvisversiot. Tarjoilumme toteutetaan aina toivedesi ja tilaisuutesi ehdoilla. Voimme esimerkiksi luoda tapahtumaasi nimikkohodarin tai huomioida juhliesi luonteen palvelussamme. Pystymme vastaamaan suurienkin kokoontumisten hodariruokailuista iloisesti hymyillen. Pyydä tarjous – saat meiltä tarkan hinnan, joka sisältää kuljetukset, palvelun ja ruoan!

Pitopalvelu Misteli

Osoite: Ruosilantie 10, 00390 Helsinki
Puhelinnumero:
044 986 3626
Päätuotteet: Pitopalvelu
Kotisivut: ravintolamisteli.fi

Kunnon ruokaa, joka ei lopu kesken. Nopeaa ja ystävällistä asiakaslähtöistä palvelua. Toimimme alueella PK-seutu - Karjaa - Hyvinkää - Porvoo.

Ateriax Catering Oy

Osoite: Savikiekontie 4, 00940 Helsinki
Puhelinnumero: 09 241 5803
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, astiavuokraamo
Kotisivut: www.ateriax.fi

Ateriax Catering Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva täyden palvelun catering- ja pitopalveluyritys. Olemme järjestäneet juhlia jo vuodesta 2002 alkaen. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa juhlasi alusta loppuun, olivatpa kyseessä pienet kotibileet tai suuremmat yritysjuhlat. Meiltä voit myös vuokrata kattausvalmiit astiat juhliisi.

Namcatering

Osoite: 01610 Vantaa
Puhelinnumero: 0440 31 9372
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: namcatering.fi

Etsitkö värikästä, kauden raaka-aineisiin panostavaa yritystä? Menut räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Erinomaista kasvisruokaa, kalaa, äyriäisiä, miksei mehevää sisäfilettäkin. Meillä on hyvä boogie päällä! Puhumme svenska, suomea, english. Kakut tehdään ilman lisäaineita ja panostamme aina hyviin raaka aineisiin. Vuokrattavissa juhlakäyttöön myös edullinen juhlatila Pasilassa hyvien yhteyksien ääreltä. Juna-asemalle noin 100 metriä, raitiovaunupysäkki aivan vieressä. Soita ja kysy lisää!

Vadelma Catering

Osoite: Keilaranta 5, 02150 Espoo
Puhelinnumero: 044 230 1751
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat
Kotisivut: www.currypalace.fi

Vadelma Catering on täyden palvelun pitopalvelu. Meiltä voit vuokrata myös hulppeat juhlatilat meren rannalta Espoon Keilaniemestä! Voit myös valita mieleisesi tapahtumapaikan ja me toimitamme sinne haluamasi tarjoilut, olipa kyseessä sitten häät, cocktailkutsut tai tiimipäivä. Menut suunnitellaan aina yhdessä, toivomustenne pohjalta (minimi henkilömäärä 20). Intialaista ruokaamme on kehuttu pääkaupunkiseudun parhaaksi, ja sen tekevät aina kokeneet intialaiset kokit. Muiden ruokien osalta luotamme suomalaiseen kokkiosaamiseen.

Is It Cooking Oy

Osoite: Karamalmintie 2 A, 02630 Espoo
Puhelinnumero: 040 566 3995
Päätuotteet: Ravintola, juhlatila, catering, hääjuhlat, astiavuokraus
Kotisivut: isitcooking.fi

Puhtaus on puoli ruokaa, sanotaan. Meidän mielestämme toinen puoli tulee hyvistä raaka-aineista, ammattitaidosta sekä loistavasta palvelusta ja niiden tulee kuulua kaikille. Me, Is It Cooking Oy:llä toteutamme pitopalvelua suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Tarjoamme ainutlaatuista sekä maistuvaa ruokaa suunnitellen juuri teidän näköisen ja tarpeidenne mukaisen kokonaisuuden sisältäen kaikki onnistuneen juhlan kulmakivet. Toteutamme juhliinne ennen kaikkea maistuvan suolaisen ja makean tarjoilun, minkä lisäksi palveluihimme kuuluvat myös muun muassa tarjoilijat, astiat, pöytäliinat sekä ruokien kuljetus. Pyydä meiltä tarjous, niin otamme sinuun yhteyttä!

Catering Henriksson

Osoite: Teollisuustie 4, 06100 Porvoo (sekä Helsinki)
Puhelinnumero: 040 547 7776
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.cateringhenriksson.fi

Onnistunut tilaisuus vaatii yksityiskohtien huomioimista, juhlan järjestäjän toiveiden kuuntelemista ja huolellista suunnittelua. Kun jätät tilaisuuden tarjoilun ammattilaisen käsiin, voit itse keskittyä tilaisuudesta nauttimiseen. Laadukkaiden ja maistuvien tarjoilujen lisäksi keskitymme tarjoamaan yksilöllisen ja asiakaslähtöisen palvelun; toteutamme toiveesi yksityiskohtia myöten ja luomme menukokonaisuuden ja kattauksen, joka sopii tilaisuutesi teemaan ja tunnelmaan.

Arto Rastas Catering

Osoite: Helsinki (myös Tampere)
Puhelinnumero: 050 573 5833
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila
Kotisivut: www.artorastascatering.fi

Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin tai oikeastaan mihin vaan! Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan. Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin luotsaama pitopalvelu. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomme juuri sinun juhlastasi vieläkin maistuvamman. Sloganimme "You name it- we do it" todella tarkoittaa sitä. Me tulemme jopa sinne minne kaikki eivät pääse, teemme mihin kaikki eivät pysty ja näemme mitä kaikki eivät näe.

Pitopalvelu Hupli

Osoite: Aseveljentie 1, 02650 Espoo
Puhelinnumero: 09 455 5225
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.pitopalveluhupli.fi

Pitopalvelu Hupli - Elämäsi tilaisuksiin! Pitopalvelu Hupli on perustettu vuonna 1976. Saatte meiltä nopeasti tarjouksen, joka sisältää juuri sen mitä olette pyytäneet, pakettihintana. Herkullinen ruoka, muokattavat menut ja loistava palvelu ovat vahvuuksiamme. Lihat hankimme Lihatukku Votkinilta ja merenelävät Kalatukku E.Erikssonilta. Lähes kaikki pääkaupunkiseudun juhlapaikat ovat meille tuttuja, kerromme niistä mielellämme lisää. Aloita matkasi kohti onnistuneita juhlia pyytämällä tarjous.

tilaacatering.fi

Osoite: Verkkopalvelu
Puhelinnumero: 040 553 4158
Päätuotteet: juhlatila, ohjelmapalvelu, tapahtumatuotanto, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.tilaacatering.fi

Nyt on tapahtumien järjestäminen tehty helpoksi! Anna meidän hoitaa catering-, juhlatila- ja ohjelmapalveluiden kilpailuttaminen puolestasi. Palvelu on ilmainen. Kerro milloin haluat tapahtuman järjestää ja millaista tilaisuutta olet suunnittelemassa. Saat tarjouksia sähköpostiisi useilta palveluntarjoajilta. Voit pyytää tarjouksia tilasta, cateringista, ohjelmasta tai avaimet käteen paketeista.

Puistokulma Catering

Osoite: Talkootie 4, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 040 518 1883
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.puistokulma.fi

Puistokulman iloinen juhlapalvelu tarjoaa edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat keskittyä juhliin. Puistokulmassa on oma keittiö ja juhlapalvelu A-oikeuksin. Toimitamme catering-palveluja myös juhlatilojemme ulkopuolelle. Pienet tai isot juhlat, yhdessä teemme niistä ikimuistoiset. Ota rohkeasti yhteyttä, melkein kaikki on mahdollista!

Honkala Furunäs / Vantaa Foods

Osoite: 01530 Vantaa
Puhelinnumero: 040 846 6771
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila, kakut
Kotisivut: furunashonkala.fi

Toimimme pitopalveluna asiakkaan valitsemassa paikassa koko Uudenmaan alueella. Juhlatilana voi tarvittaessa käyttää myös KWH Freezen lounasravintolaamme Vantaalla. Teemme myös kakkuja ja voileipäkakkuja erilaisiin tilaisuuksiin. Tutustu herkkumaailmaamme ja tilaa herkulliset ruoat juhliinne meiltä!

Lohja Spa & Resort

Osoite: Ylhäntie 1, 09120 Karjalohja
Puhelinnumero: 030 608 4243
Päätuotteet: Ravintola, pitopalvelu, catering, juhlatila, hääkakut
Kotisivut: www.lohjaspa.fi

Lohja Spa & Resort tunnetaan idearikkaana, luotettavana, osaavana ja kokeneena juhlapalveluiden tuottajana. Meille hyvä ruoka ja palvelu ovat lähellä sydäntä. Käytämme aina ensiluokkaisia ja tuoreita raaka-aineita ja otamme huomioon myös kaikki erikoisruokavaliot. Juhlamenumme ovat muokattavissa, joten keittiömestarimme pystyy luomaan juuri teidän juhlaanne sopivan menukokonaisuuden. On kyseessä sitten häät, syntymäpäivät, hääpäivät, läksiäiset, valmistujaisjuhlat, kesäjuhlat tai yritystilaisuudet - ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!

Ravintola Kerho (catering)

Osoite: Tykkitie 1, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 010 231 2750
Päätuotteet: Ravintola juhlatila, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.kerho.fi

Kerho paikan päälle! Kerhossa voimme järjestää upeat juhlat jopa sadalle vieraalle, mutta Kerho voi tulla myös kotiisi tai varaamaasi juhlatilaan. Häät, valmistujaisjuhlat, syntymäpäivät, firman juhlat, asiakastilaisuudet… Sinun tilaisuutesi järjestäminen on meille kunnia-asia. Pienistä kotijuhlista suurempiin juhla- ja yritystilaisuuksiin. Räätälöimme tilaisuutesi luonteeseen sopivat tarjoilut Kerhon jäljittelemättömällä tyylillä.

Lime Catering

Osoite: Tuusula (myös Espoo)
Puhelinnumero: 0400 813 262
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.lime.fi

Juhlapalvelumme hoitaa yli 25 vuoden kokemuksella kaikenlaiset tilaisuutenne haluamassanne paikassa. Olemme järjestäneet ammattitaidolla menestykkäästi jopa satojen ihmisten tilaisuuksia. Palvelumme sisältää tarjoilut pikkusyötävästä juhla-aterioihin, juomasuosituksineen. Meiltä saat herkullisia, haluttuja ja hyviä menuja. Kokemuksia eri aisteille, eksoottisilla mausteilla höystettynä. Tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tutustu upeisiin menuvaihtoehtoihimme. Autamme mielellämme kaikessa cateringiin sekä juhlapalveluihin liittyvässä asioissa, se on meillä sydämessä ja aina mukana hymyilevässä, asiakaslähtöisessä toiminnassamme.

Pito-Piiat Ky

Osoite: Urpontie 333, 12240 Hikiä
Puhelinnumero:
040 668 8888
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, artesaanikakut, astiavuokraus, liinavuokraus, juhlasomistukset
Kotisivut: www.pito-piiat.fi

Vuoden hääyritys 2017 Pitopalvelut-kategorian voittaja! 35 "juhlitun" vuoden jälkeen yrityksemme tarjoaa Teille - Hyvät Asiakkaat - ainutkertaista osaamista, elämyksiä ja ystävällistä palvelua. Ota rohkeasti yhteyttä - Idearikas tiimimme auttaa Teitä joustavasti rakentamaan juhlastanne juuri Teidän näköisenne kokonaisuuden.

Tasolounas

Osoite: Parolantie 104 (AinaCom kiinteistö), 13130 Hämeenlinna sekä Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 56 454 77
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, astiavuokraus
Kotisivut: www.tasolounas.fi

Uudistunut Tasolounas tunnetaan laadukkaista Catering-palveluistaan ja onnistuneista juhlistaan. Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi ja kokoisesi tilaisuus aina pienistä yksityistilaisuuksista suuriin yritysjuhliin asti. Meidän kauttamme saat tarvittaessa koko paketin: tarjottavat, tilat ja ohjelma järjestetään tilaisuuden hengen mukaiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden!

Uisko Catering

Osoite: Viittakiventie 75, 14700 Hauho
Puhelinnumero: 041 312 2788
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlasuunnittelu
Kotisivut: www.uiskocatering.com

Uisko Catering toimittaa ammattitaidolla pitopalvelut juhlapaikalle, mökille tai yritystilaisuuteen. Toiveiden mukaiset tarjoilut valmistetaan lähtökohtaisesti kotimaisista ja lähituottajien raaka-aineista saatavuuden mukaan. Herkullisten tarjoilujen lisäksi vuokrattavissa on myös astioita, pöytäliinoja, lautasliinoja sekä osaavaa ja joustavaa henkilökuntaa. Kauttamme voi myös vuokrata juhlatiloja ja majoitusta, joita tarjoamme Hahkialan Uiskolassa, Hämeenlinnan Hauhon kauniissa järvimaisemissa.

Pitopalvelu Tolvanen

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 050 4689 689 sekä 044 5514 531
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, juhlatilat, teltat, astiavuokraus, kalustevuokraus
Kotisivut: www.tolvanen.fi

Olemme joustava ja täydenpalvelun catering-yritys. Valmistamme ammattitaidolla ja vuosikymmenten kokemuksella maukasta ja laadukasta ruokaa. Ruoka valmistetaan alusta loppuun omassa keittiösssämme tai tapahtumapaikalla. Ruokalista voi rakentua klassikko ruoista, eri teemojen, kuten maiden, muotojen tai historian pohjalta tai vaikka omista lempiruoista. Menu voi olla kevyt keittolounas tai vaikka viiden lajin illallinen. Suosittu vaihtoehto on myös meidän laaja grillibuffet. Catering-palvelumme toimii ympäri Suomen. Toimitamme palvelun asiakkaan luokse niin yrityksen tiloihin, kesämökille kuin luonnon helmaan.

Kaapinlähteen Kievari

Osoite: Savontie 715, 15230 Lahti
Puhelinnumero: 040 099 6169
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, saunatilat
Kotisivut: www.kaapinlahteenkievari.fi

Tarjoamme juhla- ja cateringpalvelua erilaisiin tilaisuuksiin. Meiltä saatte tarjottavat niin ristiäisiin, häihin, muistotilaisuuksiin ja perhejuhliin, kuin myös yritysten tapahtumiin, pikkujouluihin sekä lounas- ja kokoustarjoiluihin. Juhlapalvelussamme valmistamme kaikki ruoat tuoreista, laadukkaista raaka-aineista vuosien kokemuksella. Yrityksemme on tunnettu ammattitaitoisesta, ystävällisestä ja palvelualttiista henkilökunnasta. Räätälöimme palvelumme asiakkaidemme toiveiden mukaan.

Cafe Charlotta

Osoite: Askonkatu 2 (BW-Tower, matkakeskus), 15100 Lahti
Puhelinnumero: 03 733 0313, 040 7080 8209
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, catering
Kotisivut: www.cafecharlotta.fi

Yksityisille tai yrityksille, pienet tai suuret tilaisuudet vuosien kokemuksella. Räätälöimme juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen juhlatilaisuuden. Tarjoamme täyden juhlapalvelun tai sen osan palvelua mikä on sinun juhlaasi sopiva, esim. astiat, liinat, kattaukset, tarjoilun, teltat. Ota rohkeasti yhteyttä teemme juhlistasi ikimuistoiset.

Aeronautica Arena

Osoite: Kotitie 10, 49270 Pyhtää
Puhelinnumero: 040 625 5662
Päätuotteet: Elämyskeskus, pitopalvelu, catering, polttarit, lentotunneli, sisäsurffi, saunatilat, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: aeronautica.fi

Häät? Polttarit? Yritysjuhlat? Kokous? Retki? Meiltä on nyt saatavilla täyden palvelun catering niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin: mökkieväistä näyttäviin häihin ja yritysjuhliin! Pitopalvelumme on sovitettavissa juuri sinun tarpeisiisi. Tarvitset sitten ruoat, astiat tai vaikka henkilökunnankin, meiltä löytyy ratkaisu! Aeronautica Arena on uusi tapahtuma- ja elämyskeskus, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen aktiviteetteja ja monipuoliset puitteet myös yritystilaisuuksille. Toiminnan ytimessä on lentotunneli, sisäsurffi ja ravintola, sekä kattavat sauna- ja kokoustilat.

Namu Catering

Osoite: Turku
Puhelinnumero: 044 563 0900
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlapalvelu
Kotisivut: www.namucatering.fi

Catering- ja pitopalvelumme lähtökohtana ovat aina sinun tarpeesi. Kukin tilaisuus menuineen suunnitellaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan. Valmistamme juhlaherkkusi aina huolella valituista, puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista aitoja makuja vaalien. Huolehdimme mielellämme kattauksesta paikan päällä koko tilaisuuden ajan, mutta tarvittaessa voit tilata meiltä myös vain ruuan kuljetuksen tai noutaa pöydän antimet meiltä itse.

3. Linja Catering

Osoite: 20100 Turku
Puhelinnumero: 050 556 7061
Päätuotteet: Pitopalvelu
Kotisivut: www.kolmaslinjacatering.fi

Jokainen tilaisuus on ainutkertainen ja me teemme siitä unohtumattoman. 3. Linja Catering on nuorekas, laadukas, luotettava ja innovatiivinen pitopalveluyritys, joka on ajan hermolla. Meiltä saat tarjoiluiden lisäksi, niin henkilökunnan, astiat, pöytäliinat kuin kattauksen. Alan ammattilaisina varmistamme, että jokainen juhla ja tilaisuus saa oman näköisensä herkullisen ja näyttävän menun. Sivustollamme on uusi buffetkone, jolla pystyt räätälöimään juuri sinulle mieleisen kokonaisuuden tilaisuutesi kattauksesta. Voit valita juhliisi menun lisäksi esimerkiksi, tarjoilijat, astiat, pöytäliinat ja ruokien kuljetuksen. Pyydä alustava tarjous ja henkilökuntamme ottaa yhteyttä.

Kuokantalon pitopalvelu

Osoite: Marttilantie 18, 21490 Marttila
Puhelinnumero: 02 484 5220 ja 0400 537 242
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, keskiaikainen pito- ja ohjelmapalvelu
Kotisivut: kuokantalo.fi

Keskiaikaista pito- ja ohjelmapalvelua jo vuodesta 1999! Pitopalvelumme tuo kaikenlaiset tarjoilut juhliinne Varsinais-Suomen ja eteläisen Suomen alueella - myös keskiaikaisesti! Voit tilata tarjoilupaketin, esimerkiksi kokonaisen hilligrillissä grillatun possun juhlaasi ympäri vuoden. Voitte halutessanne järjestää juhlanne myös juhlatilassamme Kuokantalossa, jossa käytössänne on mm. suuri screeni sekä tietenkin kaikki ravintolamme palvelut.

Kokkikaksikko

Osoite: Peltotie 39 b, 28400 Ulvila
Puhelinnumero: 040 840 7071
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu
Kotisivut: www.kokkikaksikko.fi

Anna itsellesi lupa juhlia vieraittesi parissa. Tilaamalla ruoat, juomat ja henkilökunnan meiltä saat ansaitsemasi irtautumisen arjen rutiineista. Paikkana voi olla joko Kokkikaksikon juhlasali, oma kotisi, vuokrattu juhlapaikka tai vaikka kesämökki. Teemme juhlistasi juuri sinun näköisesi!

Kokkipoika

Osoite: Antti Possin kuja 1, 33400 Tampere
Puhelinnumero: 03 344 6955
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila Lielahdessa, ravintolamenujen verkkokauppa
Kotisivut: www.kokkipoika.net

Me autamme Sinua toteuttamaan mieleisesi juhlat, joissa voit itse keskittyä nauttimaan juhlatunnelmasta ja yksilöllisestä tarjoiluista. Laajaan asiakaskuntaamme kuuluvat niin yritykset, yhdistykset kuin yksityishenkilötkin. olemme toteuttaneet vaativia tarjoiluja Pirkanmaalla kahden vuosikymmenen kokemuksella. Korkealuokkainen palkittu keittiömme ja osaava henkilökuntamme auttaa Sinua valitsemaan juuri teille sopivan palvelukokonaisuuden. Teemme palvelustasi mielellään pakettihinnan, jolloin saat tietää kokonaiskustannuksen. Vuokraamme lisäksi Kokkipojan tilaa yksityistilaisuuksien juhlatilaksi. Tilaan mahtuu 120 henkilöä. Tilassa on juhlakäytössä oma alueensa bändille.

Pepper Catering

Osoite: Pispalan valtatie 18 B, 33250 Tampere
Puhelinnumero: 03 447 5310
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, astiavuokraus, tarjoilijat, liinavuokraus
Kotisivut: peppercatering.fi

Toteutamme tarjoilut juhliin ja tapahtumiin ammattitaidolla ja nykyaikaisella pöhinällä. Toimimme koko Etelä-Suomen alueella ja lähtöpisteemme sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa, Jyväskylässä ja Lahdessa. Järjestämme tapahtumaasi ruokatarjoilun astioineen ja tarjoiluhenkilökuntineen tai vaihtoehtoisesti voit tilata meiltä pelkät ruuat toimitettuna haluamaasi osoitteeseen.

Arto Rastas Catering

Osoite: Tampere
Puhelinnumero: 050 573 5833
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila
Kotisivut: www.artorastascatering.fi

Yllätyksellistä ja ainutlaatuista ruokaa tapahtumiin, juhliin, näyttelyihin, avajaisiin tai oikeastaan mihin vaan! Arto Rastas Catering räätälöi jokaisen tilaisuuden asiakkaan toiveen ja budjetin mukaan. Arto Rastas Catering on palkitun ja tunnetun keittiömestarin luotsaama pitopalvelu. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomme juuri sinun juhlastasi vieläkin maistuvamman. Sloganimme "You name it- we do it" todella tarkoittaa sitä. Me tulemme jopa sinne minne kaikki eivät pääse, teemme mihin kaikki eivät pysty ja näemme mitä kaikki eivät näe.

Ninan Keittiö

Osoite: Tampere
Puhelinnumero: 050 557 9455
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlapalvelu, juhlatilat
Kotisivut: ninankeittio.fi

Ninan Keittiöstä saat tarjoilut niin isoihin kuin pieniinkin juhliin. Juhlapalvelumme järjestää ja suunnittelee juhlat Pirkanmaalla sekä Pääkaupunkiseudulla. Kokkimme ja leipurimme valmistavat ihania suolaisia ja makeita herkkuja, joita ei voi vastustaa. Herkkujen lisäksi tarjoamme monenlaisia vaihtoehtoja sekä lämpimiksi että kylmiksi tarjottaviksi – aina juuri oikea määrä teidän tarpeisiinne! Suosimme suomalaisilta tiloilta tulevia raaka-aineita. Catering-palvelut ovat tilattavissa omiin tiloihinne tai voitte järjestää tilaisuutenne ravintoloissamme Helsingissä, Tampereella, Pirkkalassa tai Lempäälässä.

Ravintola Piha Catering

Osoite: Pyhäjärvenkatu 5 B, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 03 2132 052 arkisin (9-15) sekä 050 3670 005
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.ravintolapiha.fi

Pitopalvelumme loihtii teille ammattitaidolla ruoan sekä palvelun juuri sinne missä juhlasi ovat, ota yhteyttä niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Luomme yhdessä kanssasi teidän makuiset ja näköiset juhlat - aina alkupaloista jälkiruokaan juomineen. Voit järjestää juhlasi myös tilausravintolassamme, Ravintola Piha Klingendahlissa, kauniissa vanhassa kutomossa, joka on valoisa ja moderni tila maksimissaan 80:lle.

Saarikoski Catering

Osoite: Kirkkokatu 10, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 010 212 1980
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.saarikoskicatering.fi

Toteutamme cateringpalveluja niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Voit valita itse sopivan paketin valmiista valikoimastamme tai voimme räätälöidä yhdessä juuri sinun toiveidesi mukaisen kokonaisuuden olipa kyse palaverista tai elämäsi suurimmasta päivästä. Valmistamme ruoat vankalla ammattitaidolla ja intohimolla alusta asti itse. Käytämme aina tuoreita, puhtaita ja pääasiassa kotimaisia raaka-aineita. Otamme huomioon sinun tarpeesi ja toiveesi sekä tapahtuman luonteen ja paikan. Hoidamme halutessasi myös astiat sekä henkilökunnan tapahtumaasi. Toimimme ensisijaisesti Tampereella, mutta älä epäröi kysyä tarjousta myös muualle. Ota yhteyttä, niin teemme toiveistasi totta!

Pitopalvelu Muru

Osoite: Koivurinteentie 9, 39530 Kilvakkala
Puhelinnumero: 040 834 3221
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, kakut
Kotisivut: www.pitopalvelumuru.fi

Tarjoamme iloa ja nautittavia elämyksiä ruuan kautta, sujuvan ja inhimillisen palvelun kera. Teemme raikasta ja herkullista hyvän mielen ruokaa satokausien mukaan. Tiedämme mistä raaka-aineemme tulevat ja haluamme tehdä juuri sopivan palan juhlaanne täydentämään. Huolehdimme myös ruuan tarjoilusta ja jälkien siivouksesta, jotta Te saatte keskittyä nauttimaan täysillä omannäköisenne juhlan tunnelmasta!

Papa's Catering

Osoite: Laukaantie 4, 40320 Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 801 3255
Päätuotteet: Catering- ja pitopalvelu
Kotisivut: www.ravintola-papas.fi

Papa´s Catering on jo vuosia toiminut catering- ja pitopalvelualan yritys. Toimimme Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluvat kaikki ruokapalvelut juhliin ja tilaisuuksiin. Iloisen ja joustavan palvelun lisäksi toimintamme kulmakivenä on laadukas ammattitaidolla valmistettu, rehellinen ruoka! Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri Teitä palveleva kokonaisuus!

Safkamestarit

Osoite: Alasinkatu 1-3, 40320 Jyväskylä
Puhelinnumero: 045 867 8510
Päätuotteet: Catering, pitopalvelu, juhlapalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.safkamestarit.fi

Tervetuloa herkullisten ruokien pariin! Kun tilaat catering-palvelumme järjestämään juhlanne, takaamme sen, että ruoka riittää varmasti. Kaikki catering palvelujen hinnat sisältävät aina astioiden ja liinojen vuokran sekä serviettien hankinnat. Toisin sanoen menun hintaan ei lisätä muita lisäkuluja. Meiltä saatte myös kakut ja leivonnaiset, jopa kahden päivän varoitusajalla!

Pappilan Pidot Catering

Osoite: Kangasmannilantie 2, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 0400 663 689
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.pappilanpidot.fi

Herkullisimmat kondiittorimme valmistamat pappilan kakut ja tasokkaat catering-palvelumme myös noudettuna tai toimitettuna! Pappilan pidot tarjoavat herkullista ja paljon kiitosta saanutta ruokaa ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Suunnittelemme ja toteutamme tilaisuuksia, joita muistellaan lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen. Valmistamme Sinulle ruoat, salaatit, menukokonaisuudet ja leivonnaiset. Tarjoamme asiakkaan tiloihin tarvittaessa tarjoilijan, astiavuokrausta (juomalasit, lautaset ja aterimet), kahviastiat (kahvikupit, aluslautaset, leipälautaset ja pikkulusikat) sekä pöytäliinat. Toteutamme häätarjoilun myös toiveidenne mukaan. Tervetuloa tutustumaan menuihin, täyte- ja voileipäkakkuihin sekä kreemi- ja naked cake -kakkuihimme kotisivuillamme!

Koivumäen kartanon pitopalvelu

Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri, majoitus
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Koivumäen kartanolta saat myös pitopalvelun juhliisi Kuopion lähialueelle vuosien kokemuksella. Toimitamme ruuat ja kakut tai muut leivonnaiset haluamaasi juhlapaikkaan tai voit hakea ne meiltä. Lisäksi kauttamme hoituu tarvittaessa tilaisuuksiinne osaava ja ystävällinen henkilökunta ja palvelu, sekä tarvittavat astiat, pöytäliinat ja kynttilät. Valmistamme tarjoilut toiveidenne mukaan kotimaisia raaka-aineita suosien. Suunnitellaan yhdessä teidän juhliinne sopiva kokonaisuus!

Äärellä Catering

Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki
Puhelinnumero: 050 350 5312
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.aarella.fi

Äärellä -ravintolan catering palvelu valmistaa teidän juhlanne ruokatarjoilut ja räätälöimme juhlaasi sopivan paketin myös tarjoiluhenkilökuntineen ja astioineen. Tärkeää juhlaanne varten olemme suunnitelleet kolme menua, joista voitte valita teille mieluisimman. Jos näistä menuista et löydä mieleistäsi voimme muokata menua tarpeenne mukaan. Menujen lisäksi voimme tehdä iltapalan tai auttaa teitä sen valmistamisessa.

Wanha Wasa Catering

Osoite: Mäkikaivontie 1 C, 65100 Vaasa
Puhelinnumero: 06 356 7780 ja 050 309 7975
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatila, astiavuokraus
Kotisivut: www.wanhawasacatering.com

Meiltä voit tilata pitopalvelun sekä perhejuhliin että yritysjuhliin. Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat herkulliset ruoat ja leivonnaiset ravintolamme keittiössä toiveiden mukaan niin häihin, ristiäisiin kuin joulujuhlien viettoon. Sopimuksen mukaan hoidamme myös tarjoilun, ja vuokraamme myös astioita, mikäli haluat järjestää itse juhlasi. Ravintolamme voi vuokrata yksityistilaisuuksiin iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintolassamme on 49 asiakaspaikkaa. Tilassa on vakiona äänentoisto, mikrofoni, tv ja radio, joten se sopii mainiosti erilaisten kokousten, yritys- ja perhejuhlien järjestämiseen.

Hemmer

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Stundarsintie 5, 65450 Sulva
Puhelinnumero: 050 593 0200
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu
Kotisivut: https://hemmer.fi

Sydämellä ja rakkaudella, raaka-aineita kunnioittaen! Toimitamme palvelua Vaasan alueella pitopalveluna. Ravintola Hemmerin pitopalvelun toiminnan kulmakiviä, hyvän palvelun lisäksi, ovat oman käsityön osuus ruoanlaitossa ja käytettävien raaka-aineiden ensiluokkainen laatu. Tästä syystä suosimme lähialueemme parhaiden raaka-ainetuottajien valmistamia, viljelemiä ja kasvattamia tuotteita. Kaikki tämä näkyy sekä tuntuu asiakkaan eteen tulevalla lautasella puhtaana, loistavana makuna!

Linnakallion pitopalvelu

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Saman katon alta juhlapaikka, ruuat, majoitus ja vihkikirkko? Varsin helppoa - sekä teille että vieraillenne! Tutustukaa omaleimaiseen Linnakallion alueeseen nettisivuillamme ja kysykää lisää!

HÄÄKAKUT & HERKUT

Chictastic Baking

Osoite: Päivänkakkarantie 10, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 0400 350 104
Päätuotteet: Kakut, fantasiakakut, hääkakut, pitopalvelu
Kotisivut: www.chictastic.fi

Chictastic Baking on pieni espoolainen tilauskonditoria suurella sydämellä. Tarjoamme laajan kattauksen sekä suolaisia että makeita tarjottavia ja erityisesti fantasiakakut ovat käsialaamme, joten ota rohkeasti yhteyttä ja luodaan elämäsi juhlat!

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Hima & Sali Catering

Osoite: Tallberginkatu 1 C (Kaapelitehdas) 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Ravintola, juhlasali, catering, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.himasali.com

Oletko järjestämässä juhlia? Hima & Sali Catering tarjoaa hyvää ruokaa ja ammattitaitoista palvelua, jonka avulla suunnittelet ja toteutat onnistuneen tilaisuuden. Catering-kokemusta on vuosien varrella karttunut lukuisista tilaisuuksista juhlatiloissa, yrityksissä ja yksityiskodeissa sekä erityyppisistä tapahtumista Kaapelitehtaalla. Suunnittelemme tarjoilut toiveittesi mukaisesti. Leipomostamme leivät, kakut ja muut konditoriatuotteet laadukkaista luomuraaka-aineista!

The Art of Cakes

Osoite: Vuoripolku 7, 10210 Inkoo
Puhelinnumero: 0400 420 709
Päätuotteet: Hääkakut, konditoriatuotteet, tilausleipomo
Kotisivut: www.theartofcakes.fi

Kansainvälisesti palkittu The Art of Cakes luo upeita ja ainutkertaisia kakkuja, jotka eivät ole vain päältä kauniita, vaan myös maistuvat todella herkullisilta. Kakkuihimme käytetään vain parhaimpia raaka-aineita, mahdollisuuksien mukaan lähiseudun luomutuottajilta. Uskomattoman aidon näköiset sokerikukat ovat ihan omaa luokkaansa täällä Suomessa.
Jokainen kakku on kuin taideteos, suunniteltu juuri Sinua varten. Kahta ihan samanlaista kakkua emme tee, joten voit olla varma että tilaamasi kakku on uniikki kappale.
The Art of Cakes tarjoaa kokonaisvaltaisen paketin morsiuspareille. Järjestämme mielellään ylellisen maistiaistilaisuuden, jossa asiakkaat voivat maistella eri kakku- ja täytevaihtoehtoja kahvin kera, samalla kuin kakkua suunnitellaan. Jokaista hääkakkutilausta varten teemme pari luonnosta, johon asiakas voi vaikuttaa, jotta toiveet saadaan toteutettua täydellisesti.

Pito-Piiat Ky

Osoite: Urpontie 333, 12240 Hikiä
Puhelinnumero:
040 668 8888
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, artesaanikakut, astiavuokraus, liinavuokraus, juhlasomistukset
Kotisivut: www.pito-piiat.fi

Yrityksemme ilo ja ylpeys ovat erittäin ammattitaitoiset kondiittorit. Toiveiden hääkakku tai täytekakku useimmiten on sellainen, joka ulkonäöllään ja muodollaan saa kaikki vieraat ihastelemaan tuota kahvipöydän helmeä sekä laittaa makuhermot kihelmöimään. Meille erityisen tärkeää ulkonäön lisäksi on, että kakku maistuu jokaiselle juhlavieraalle. Ammattitaitoon ja pitkään kokemukseemme perustuvat parhaat vinkkimme jaamme kanssanne unelmakakkua sekä muita tuotteita tilatessanne.

Twister Cake Art

Osoite: Uusikaupunki
Puhelinnumero: 040 866 8320
Päätuotteet: Hääkakut, fantasiakakut, tilauskakut
Kotisivut: facebook.com/twistercakeart

Hääkakku on hääjuhlan kruunu ja sen valintaan kannattaa käyttää hieman aikaa. Valmistamme kakkuja Uudenkaupungin alueella ja myös toimitamme kakut sopimuksen mukaan Rauman ja Turun alueille. Kaikki koristelu on käsityötä, raaka-aineet ja täytteet aidoista marjoista ja hedelmistä omien reseptien mukaan. Valmistamme mielellään myös erikoisempia, perinteisistä hääkakuista poikkeavia luomuksia. Otathan yhteyttä niin katsotaan mitä teille voitaisiin tehdä.

HandyKat

Osoite: Turku
Puhelinnumero: 0400 848 352
Päätuotteet: Kakut, hääkakut, tilauskakut, catering, pitopalvelu
Kotisivut:  www.handykat.fi

Kakku on monen hääjuhlan odotettu, herkullinen hetki. Se on näöltään juhlan teeman tyylinen, syötävän hyvän näköinen ja ennen muuta makuinen. HandyKatin hääkakut täyttävät niin perinteiset kuin erikoiset toiveet. Ideoin mielelläni koko kakun toiveidenne pohjalta. Tai ehkä sinulla on jo valmiina kuva tai visio kakusta, mutta ei ajatusta mausta? Annan myös makuvaihtoehtoihin erilaisia ehdotuksia. Mielikuvituksen saa päästää valloilleen HandyKatin kakkujen kanssa. Kukin kakku on uniikki kädentaitojen teos, jonka mausta ei ole tingitty muruakaan!

Pitopalvelu Muru

Osoite: Koivurinteentie 9, 39530 Kilvakkala
Puhelinnumero: 040 834 3221
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, kakut
Kotisivut: www.pitopalvelumuru.fi

Tarjoamme iloa ja nautittavia elämyksiä ruuan kautta, sujuvan ja inhimillisen palvelun kera. Teemme raikasta ja herkullista hyvän mielen ruokaa satokausien mukaan. Tiedämme mistä raaka-aineemme tulevat ja haluamme tehdä juuri sopivan palan juhlaanne täydentämään. Huolehdimme myös ruuan tarjoilusta ja jälkien siivouksesta, jotta Te saatte keskittyä nauttimaan täysillä omannäköisenne juhlan tunnelmasta!

Urjalan Makeistukku

Osoite: Verkkokauppa + myymälä: Turunväylä 52, 31760 Urjala
Puhelinnumero: 010 209 8000
Päätuotteet: Makeiset, häämakeiset, virvoitusjuomat, gluteenittomat makeiset
Kotisivut: www.urjalanmakeistukku.fi

Urjalan Makeistukku on toiminut vuodesta 1991 alkaen ja sen kantava liikeidea on aina ollut "Makeiset kaikille tukkuhintaan". Tästä ei ole tingitty tänä päivänäkään, vaan asiakas voi olla varma, että tuotteet ovat saatavilla edulliseen hintaan. Nykyisin Urjalan Makeistukusta löydät myös laadukkaat kodin mausteet sekä laajan ja edullisen luontaistuotevalikoiman.

KAKKUKORISTEET & TARJOILU

Fazer Café Kluuvikatu 3

Osoite: Kluuvikatu 3, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 020 729 6703
Päätuotteet: Hääkakut, hääkakkukoristeet ja nimikoidut suklaakonvehdit, häämakeiset
Kotisivut: www.fazer.fi/cafekluuvikatu3

Hääkoristeet, hääkonvehdit ja hääkakut toiveidenne mukaan suunniteltuina.

Juhlax

Osoite: Valtakatu 11-13, 94100 Kemi
Puhelinnumero: 050 574 3035
Päätuotteet: Askartelutarvikkeet, somisteet, leivontatarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.juhlax.fi

Astu ostoksille ihanuuksien ihmemaahan! Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita juuri teidän juhliinne. Askartelutarvikkeet palvelee sinua joka tahdot tehdä paljon itse. Leivontatarvikkeista löydät esim. kuorrutteet kakkuihin, kakun koristeet, kakkuvuoat ja paljon muuta. Juhlatarvikkeissa tarjoamme teille esim. valmiita somisteita ja kattaustarvikkeita usein eri teemoin. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä voit tilata meiltä yksilölliset nimikoidut servietit juhliinne. Tervetuloa tutustumaan Juhlax verkkokauppaan!

Karhujää Oy

Osoite: useita, katso lähin jälleenmyyjä kotisivuiltamme
Puhelinnumero: 0400 989 337
Päätuotteet: jää, jääpalat, kuivajää, jäämurska, jääveistokset
Kotisivut: www.karhujaa.fi

Karhujää Jääpalat – hitaasti sulavaa laadukasta jäätä! Kun tarvitsette juhliin tai mihin tahansa muihin tilaisuuksiin jäitä esimerkiksi juomien tai elintarvikkeiden kylmäsäilytyksen tai niiden esillepanoon, meiltä löytyy ratkaisu. Karhujää Oy on jääpalojen ja jäätuotteiden pioneeri Suomessa. Saat meiltä laadukkaat ja hitaasti sulavat jäät monenlaisiin tarpeisiin. Löydät tuotteitamme kaupoista ja tukuista.

VIP Bartenders

Osoite: Melkonkatu 16 A, 1. krs. 00210 Helsinki
Puhelinnumero: 0400 393 504
Päätuotteet: Baarimestaripalvelut
Kotisivut: www.vipbartenders.fi

VIP Bartenders tarjoaa ensiluokkaista baarityöskentelyä yhdistäen sen viihdyttävään show`on lentävien pullojen, rullaavien shakerien ja tottakai maistuvien drinkkien kera. VIP Bartenders on myös Talent Suomi 2011 -voittaja! Tsekkaa 5 minuuttia pitkä trailerimme TÄSTÄ niin saat heti käsityksen siitä mitä me teemme! Buukkaa, näe ja koe Suomen parhaat showbaarimestarit tarjoilemassa juhlissasi elokuvamaiseen näytöstyyliin!

Picaset

Osoite: Höyläämötie 18 A, 4. krs, 00380 Helsinki
Puhelinnumero: 09 684 1066
Päätuotteet: Painotuotteet, kutsut, infokortit, menut, paikkakortit, paikkakartta, häälehdet, hääkutsut, vieraskirjat, tarrat, etiketit, kiitoskortit
Kotisivut: www.picaset.fi

Paikka- ja menukortit vaikka kulta- tai hopeapainatuksella! Picaset on monipuolinen painotalo. Meiltä saat kaikki häiden painotuotteet laadukkaasti ja vuosien ammattitaidolla. Meiltä onnistuu eriväriset folioinnit sekä kulta- ja hopeapainatukset. Suurin osa asiakkaistamme toimittaa meille valmiin painoaineiston, mutta meiltä saa myös apua tiedoston suunnitteluun ja valmistamiseen. Hoidamme tarvittaessa myös kuorien painatuksen ja kutsujen postituksen. Toimitamme tuotteita ympäri Suomen. Jos liikut Helsingissä päin, olet lämpimästi tervetullut katsomaan eri paperivaihtoehtoja ja painettuja malleja! ❤️ Kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostitse

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Tuo hääpyykkisi meille! Olemme pesula, joka on erikoistunut mm. hääpukujen pesuun ja viimeistelyyn. Hääpuku on arvokas hankinta, joten sen oikeanlaisella puhdistamisella voidaan puvun arvoon vaikuttaa satojen eurojen arvosta. Olemmekin yli 13 vuoden aikana palauttaneet satoja hääpukuja takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Huollamme myös muut juhlapuvut ja miesten puvut ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Lisäksi vuokraamme juhlaasi laadukkaat pöytäliinat ja kangasservetit. Verkkosivuillamme on myös verkkokauppa, jonka kautta voit toimittaa hääpukusi meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa.

TUTUSTU MYÖS

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.