HÄÄJUHLAAN

03.06.2024

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

VUOKRAAMOT

Astiat, somisteet, kalusteet, liinat, boolilähteet, juhlateltat.. Ihan kaikkea ei
kannata ostaa yhdeksi päiväksi, vaikka juhlat onkin! 

Stopteltat

Osoite: Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki / Ravitie 3, 161300 Orimattila (varasto)
Puhelinnumero: 020 747 9454
Päätuotteet: Teltat, katokset, kalusteet, somisteet, vuokraamo
Kotisivut: www.hääteltta.fi

Tehdään päivästänne ikimuistoinen -teille tärkeässä paikassa. Stopteltat tarjoaa yli 20 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kaikenkokoisia ja -muotoisia juhlatelttoja, kalusteita ja esiintymislavoja avaimet käteen-periaatteella.

CF-Telttavuokraus

Osoite: Laattakiventie 10 B, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 0400 490 314
Päätuotteet: juhlateltat, katokset, kalusteet, vuokraamo
Kotisivut: www.cf-telttavuokraus.fi

Vuokraamme juhlateltat, kalusteet, esiintymislavat, vessat, lattiat ym. asennettuna 20v. kokemuksella.

Iso Kirja Ry/ Telttapalvelut

Osoite: Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 
0400 547 684
Päätuotteet: Vuokraus: teltat, pöydät, penkit, soppatykit
Kotisivut:  telttapalvelut.fi

Vuokraamme erilaisia telttoja ja muita tarvikkeita, kuten pöytiä ja penkkejä, ulkoilmatapahtumiin ja hääjuhliin. Putkirunkoisia telttoja on paljon eri kokoisia, 2x4 m - 6x12 m, ja niihin mahtuu 20-90 hlö. Valikoimassamme on myös tuhansien henkilöiden ovaalinmallisia suurtelttoja, jotka kiinnitetään maahan kiiloilla. Valkoisten telttojen lisäksi löytyy muitakin värejä. Saat tarvittaessa teltan valmiiksi pystytettynä. Esimerkkejä vuoden 2024 vuokrahinnoista (sis. alv 24%) yhden viikon vuokra-ajalla: 2x4 (8m²) 62€, 6x6 (36m²) 248€, 6x12 (72m²) 533€ ja 9x12 (108m²) 843€. Tarkista ajantasaiset tiedot ja hinnat nettisivuiltamme ja pyydä tarjous vuokrateltasta ja -tarvikkeista. Meiltä löytyy myös monia välikokoja mainittujen telttakokojen lisäksi. Ota yhteyttä niin katsotaan, millainen teltta sopisi teidän hääjuhlaanne parhaiten!

Tolvanen Oy

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 040 743 6009
Päätuotteet: Telttojen ja kalusteiden sekä astioiden vuokraus
Kotisivut: www.tolvanen.fi

Vuokraamme viihtyisiä ja tunnelmallisia telttoja. Monen kokoisten ja mallisten telttojen sekä katoksien pystyttäminen onnistuu nurmikolle, parkkialueelle tai vaikka metsäaukiolle. Kalustovalikoimamme on laaja ja kattava eikä rajoitu ainoastaan pöytiin ja penkkeihin vaan järjestämme muun muassa erilaisia keittiöratkaisuja ja esiintymislavoja sekä paljon muuta. Kaluston lisäksi vuokraamme myös astioita ja pöytäliinoja sekä mm. valaistus- ja sähköjärjestelmiä ja lisä-wc:t! Astiavalikoimamme on laaja ja pystymme toimittamaan astiat useamman sadan henkilön tilaisuuksiin yhtä helposti kuin 20 hengen tai pienempiin juhliin.

Tapahtumalaite

Osoite: Oivaltajantie 1 B 5, 60100 Seinäjoki (käynti vain sopimuksesta)
Puhelinnumero: 0400 165 155
Päätuotteet: Tapahtumalaitteet, juomalaitteet, juoma-annostelijat, boolilähteet, suklaalähteet, jääpalakoneet, grillit, kahvikoneet, hattarakoneet, popcorn-laitteet, valosomisteet, valoketjut
Kotisivut: www.tapahtumalaite.fi

Tapahtumalaite on tapahtumiin ja juhliin erikoistutunut laitevuokraamo Seinäjoella. Valikoimaamme kuuluu mm. näyttävät booli- ja suklaalähteet, erilaiset juoma-annostelijat ja tyylikkäät 77 litran juomacoolerit sekä jopa 100 metriä pitkät valoketjut - todelliset tunnelmanluojat juhlissa niin sisällä kuin ulkona!  Varaa onlinessä ja nouda sovitusti tai tilaa toimitus kautta Suomen.

Kivaa Juhliisi

Osoite: Kellokoski
Puhelinnumero: 044 556 9934
Päätuotteet: Hodari-, poppari -, hattarakärryt. Slush-, jäähile- ja pehmisjkoneet, teltat, kalusteet, jääkaapit ja pomppulinnat, somistevuokraamo
Kotisivut: www.kivaajuhliisi.fi

Kivaa Juhliisi on juhliesi pienisuuri apulainen. Meiltä vaikka mitä tarpeellista ja hittejä juhliisi. Palvelemme sopimuksen mukaan itse noutaen tai kuljetusten kera. Ota yhteyttä!

astiavuokraamo.com

Osoite: Kuninkaankartanontie 31 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 2567968 ja 044 282 6962
Päätuotteet: Pitopalvelu, catering, juhlatilat ja astiavuokraus
Kotisivut: www.astiavuokraamo.com

Vuokraamme tyylikkäitä ja edustavia astioita erilaisiin tilaisuuksiin tarpeenne mukaan oli astiatarve sitten 20 tai 1000 hengelle. Merkkipäivät ristiäiset, ylioppilasjuhlat, valmistujaiset avajaiset, pikkujoulut jne. Meiltä saat kaikki tarvittavat astiat toimitettuina ja noudettuina, tiskauksen ym. voit jättää meidän huoleksemme.

Astiavuokraus Castia

Osoite: Lapinkatu 1, 20740 Turku
Puhelinnumero: 040 7475 776
Päätuotteet: Astiavuokraamo, astiavuokraus, kalustevuokraus, pöytäliinat
Kotisivut: castia.fi

Turun seudun suurin astiavuokraamo, Castia, on paikallinen toimija, joka tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden nostaa tilaisuutensa tasoa laadukkailla ja tyylikkäillä astioilla. Castian valikoima kattaa modernit ja ajattomat astiat, jotka sopivat täydellisesti niin pieniin intiimeihin juhliin kuin suuriin tapahtumiinkin. Castia ei tarjoa ainoastaan laadukkaita astioita, vaan myös vaivatonta palvelua. Järjestelyt sujuvat jouhevasti, kun astiat toimitetaan suoraan juhlapaikalle ja noudetaan tapahtuman päätyttyä. Asiakkailla on myös mahdollisuus hoitaa kuljetus itse, mikä antaa täyden kontrollin tapahtuman logistiikkaan.

Astiavuokraamo Astiva

Osoite: Laitilankuja 1, 00420 Helsinki
Puhelinnumero: 050 3299 199
Päätuotteet: Astiavuokraamo, pöytäliinat
Kotisivut: www.astiva.fi

Miksi uhrata omaa tai ostettua työvoimaa juhlien jälkeiseen siivoukseen, kun tuomme astiat juhlapaikallenne tilaamaanne ajankohtana ja noudamme ne pois likaisina. Toki voitte myös itse noutaa astiat varastoltamme ja palauttaa ne myös sinne. Palvelemme tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Huom! Kauttamme myös juhlapalvelut ja juhlaliinat!

Suomen Astiapalvelu

Osoite: Kimalaisenkuja 1, halli B8, 01490 Vantaa
Puhelinnumero: 040 684 1797
Päätuotteet: Astiavuokraamo, astiavuokraus
Kotisivut: www.astiapalvelu.fi

Suomen Astiapalvelu Oy on suomalainen perheyritys, joka vuokraa astioita sekä muita oheistarvikkeita eri tilaisuuksiin. Oli kyseessä valmistujaiset, häät, vuosijuhlat, tai hautajaiset, pystymme kattamaan kaikki tarpeenne. Joustavalla nouto- ja palautusehdoilla voitte keskittyä teille tärkeään tapahtumaan ja jättää astiastot meidän huolehdittaviksi. Kaikki tuotteemme ovat valmistettu Euroopassa emmekä ole tinkineet laadussa. Tärkeät juhlat ansaitsevat tyylikkään kattauksen.

Astiavuokraus Pepper Catering

Palvelualue: Pirkanmaa
Katuosoite: Lehtimäenkatu 3, Nokia
Puhelinnumero: 03 447 5319
Kotisivut: https://peppercatering.fi
Toimiala: Astioiden vuokraus, astiavuokraus, kalustevuokraus, kakkutelineet, liinavuokraus, pitopalvelu

Nyt voit vuokrata juhliisi tarjoiluastiat sekä ruokailuvälineet serviettejä myöten pienistä perhejuhlista jopa 1000 hengen tapahtumiin saakka! Toimitamme vuokratut astiat ruokatuotteiden yhteydessä suoraan juhlapaikalle, jotta sinä voit keskittyä ikimuistoiseen tapahtumaasi juhlaväen kanssa, halutessasi voit noutaa astiat itse Nokian toimipisteeltämme. Tutustu verkkokauppamme laajaan valikoimaan ja löydä sopiva tuotteet juhlaan kuin juhlaan!

Tasolounas, astiavuokraus

Osoite: Vanajantie 7, 13110 Hämeenlinna sekä Parolantie 104, 13130 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 56 454 77
Päätuotteet: Pitopalvelu, juhlapalvelu, astiavuokraus
Kotisivut: www.tasolounas.fi

Uudistunut Tasolounas tunnetaan laadukkaista Catering-palveluistaan ja onnistuneista juhlistaan. Voimme räätälöidä juuri sinun näköisesi ja kokoisesi tilaisuus aina pienistä yksityistilaisuuksista suuriin yritysjuhliin asti. Meidän kauttamme saat tarvittaessa koko paketin: tarjottavat, tilat ja ohjelma järjestetään tilaisuuden hengen mukaiseksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa järjestämään ikimuistoisen tilaisuuden.

Kokemäen Seuratalon astiavuokraus

Osoite: Seuratalonrinne 7, 32800 Kokemäki
Puhelinnumero: 040 837 0496
Päätuotteet: Juhlapaikka, astiat, kalusteet, pöytäliinat, vuokraamo
Kotisivut: www.kokemaenseuratalo.fi

Kokemäen Seuratalo vuokraa kokous- ja juhlatiloja sekä astiastoa. Astiastoa vuokrataan kaikille halukkaille sekä Seuratalon tilaisuuksiin että sen ulkopuolelle. Meillä todella edulliset vuokraushinnat, tule ja tutustu.

DJ- ja karaokepalvelu Popmaster

Osoite: Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio
Puhelinnumero: 010 292 5290
Päätuotteet: DJ-palvelut, karaoke-, äänentoisto- ja valolaitteiden vuokraus
Kotisivut: popmaster.fi

Kokoaoma juhlapakettisi helposti laskurilla – näet hinnan heti! Kaikki Popmasterin DJ-paketit sisältävät 6 h mittaisen DJ- ja/tai karaokekeikan laitteineen. Myös asiakkaan oman kuvamateriaalin valokuvien yms. esittämisen onnistuu paketteihin sisältyvillä näytöillä! Tilaa laadukas viihdepakettisi helposti ja mukavasti. Toimimme koko Suomen alueella.

Pomppulinnojen ja sumopukujen vuokraus

Osoite: Ylöjärvi
Puhelinnumero: 040 519 7274 klo 12-21
Päätuotteet: Polttarit, huvilaitteet, pelit, sumopuvut, pomppulinnat hattarakoneet, metallinpaljastimet, vuokraamo
Kotisivut: www.leikkimieli.net

Pomppulinnojen ja sumopukujen vuokrausta! Lisäksi tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin löytyy vuokralle hattarakone, onnenpyörä, pilapeilit, Speden- peliautomaatti ja muuta kivaa!


HÄÄKUKAT

Kimppuja, asetelmia ja sommitelmia sekä niiden tekijöitä!
Tässä osiossa tuoksuu suloisimmat hääkukat ympäri vuoden.

La Reine

Osoite: Mariankatu 13, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 0400 400 388
Päätuotteet: Hääkukat, hääkimput, vieheet, vihkikaaret, asetelmat, kukkakorut
Kotisivut: lareine.fi

Helsingin Mariankadulla sijaitseva La Reine tarjoaa asiakkailleen hääsidontapalvelua, joka täyttää juhlan tunnelmalla ja eleganssilla koristaen hääpäivänne kukkien kauneudella ja taidokkaalla sidonnalla. Sidomme kauniit ja laadukkaat kukkakimput ja asetelmat toiveidenne mukaisesti. Kukitamme vihkikaarenne, koristelemme kirkon ja juhlapaikan, valmistamme hius-, ranne- ja pukukorut sekä sulhasen ja bestmanien rintakukat huomioiden kantajiensa persoonallisuudet ja tilaisuuden luonteen. Varaa aika hääsuunnitteluun n. 1 kk ennen juhlatilaisuutta ja kerro meille toiveenne. Me toteutamme unelmienne kukat häihisi. La Reine - Mukana toteuttamassa yhtä elämänne tärkeimmistä päivistä. Suurella sydämellä. Ammattitaidolla. Laadulla.

Parone Design hää- ja juhlatuotanto

Osoite: Vironkatu 5 C, 4.krs, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 040 555 1946
Päätuotteet: Hääsuunnittelu, juhlasuunnittelu, tapahtumatuotanto, somisteet, kukat, käsintehdyt kutsut ja kortit, käsintekstaus sekä hääparin stailauspalvelu.
Kotisivut: www.paronedesign.com

Koska juhlan kukilla ja somisteilla on myös lupa leikitellä, annetaan ideoiden sinkoilla yhdessä ja valitaan niistä parhaat. Juuri näistä hassuimmista ajatuksista jalostuu persoonallinen ja rohkea kokonaisuus, joista syntyy se WOW-efekti. Juhli rohkeasti omalla tyylilläsi!

Desiree

Osoite: Lauttasaarentie 27, Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 6394
Päätuotteet: Morsiussidonta, hääkimput, juhlasomistus
Kotisivut: www.desiree.fi

Onnittelut! Häät ovat kauneimpia ja herkimpiä hetkiä elämässämme. Morsiuskimput, sulhasvieheet, tilakoristelut ja muut hääkukat ovat tärkeitä yksityiskohtia tänä suurena päivänä. Koristelemme niin juhlasalin, kirkon kuin autonkin. Kukkakorut ovat myös pikantti lisä juhla-asuihin. Vuokraamme tarvittaessa maljakot tilojen koristelua varten ja toimitamme myös paikan päälle halutessanne. Olemme mielellämme toteuttamassa täydellistä ihanaa päiväänne kukkien merkeissä. Otathan yhteyttä ja varaat ajan rauhalliseen suunnitteluhetkeen keskustellaaksenne ideoista hääkukitukseen.

Tulikukka Oy

Osoite: Uomarinne 2, 01600 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 577 477
Päätuotteet: Kimput, morsiuskimput, heittokimput, vieheet, hiuskoristeet, asetelmat
Kotisivut: www.tulikukka.fi

Sidomme kukkakimput ja asetelmat ammattitaidolla ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme myös isompia kukkakoristeluja häihin, hautajaisiin ja muihin tilaisuuksiin.

To you – Flowers and more

Osoite: Rantakatu 5, Prisma-keskus, 04400 Järvenpää
Puhelinnumero: 050 472 5599
Päätuotteet: Hääkukat, morsiuskimput, asetelmat, kukka-workshopit, polttarit
Kotisivut: toyou.fi

Suunnittelemme ja toteutamme kauniit ja persoonalliset hääkukat ammattitaidolla juuri teidän toiveidenne mukaan Järvenpään ja sen lähiseudun lisäksi pääkaupunkiseudulla. Meille tärkeää on väriharmonia, laadukkaat materiaalit ja tyylikäs lopputulos. Teemme kokonaisvaltaisia hääkoristeluita myös paikan päällä. Tavoitteenamme on luoda juuri oikea tunnelma ja luoda elämyksiä kukkasin. Järjestämme tilauksesta myös workshoppeja mm. työ– ja polttariporukoille. KukkaWorkshop ystävien kesken on huippukiva tapa rentoutua ja pitää hauskaa. Tervetuloa varaamaan aika hääkukkien suunnitteluun kanssamme!

Floramore Flowers

Osoite: Storbengtsintie 51, 06830 Porvoo
Puhelinnumero:
044 529 4249
Päätuotteet: Hääkimput, taskukukat, vieheet, heittokimput, häiden asetelmat, kukkasomisteet, kukkakurssit
Kotisivut:
floramoreflowers.com

Ihanaa, kun löysit Floramoren. Olet tervetullut kukkien maailmaan kanssani. Olen kukkataituri, floristimestari Tanja Lähdeaho. Sinä ja puolisosi olette ainutlaatuisia. Kukkanne olkoot siis yhtälailla uniikkeja. Hääkukat ovat tärkeä osa onnenpäiväänne. Ne kaunistavat muistot, ilahduttavat ja koskettavat teitä ja juhlavieraitanne. Olen tarinallenne auki ja luon teidän näköisenne hääkukat. Laadukkaat ja rakkaudella sidotut - osaksi kaunista kertomusta. Työt ja toteutukset suunnitellaan aina yksilöllisesti ja haluan tietää millaisesta tilaisuudesta, tilauksesta tai kukkatoiveesta on kyse. Siksi valmista mallistoa töistä ei ole, vaan ne luodaan joka kerta uudelleen, sellaiseksi kuin on tarve. Palvelen PK-seudulla ja sen ympäristössä ja toimitan kukat tarvittaessa sopimuksen mukaan juhlapaikalle samalla toiminta-alueella.

Kukkakauppa Villiviini

Osoite: Koritie 2, 15540 Villähde (Lahti)
Puhelinnumero: 040 757 7790
Päätuotteet: Hääkukat, hääsomisteet, vuokrattavat somisteet, somistevuokraamo, hääkimppu, asetelmat, kukkakurssit polttariseurueelle
Kotisivut: kukkakauppavilliviini.com

Hääkukat elämäsi suureen päivään! Villiviini on ihanan boheemi ja inspiroiva kukkakauppa Lahdessa, josta saat upeat morsiuskimput, sulhasvieheet, kaasojen kukat, juhlapaikan kukat ja somisteet. Suunnittele kanssamme unelmiesi kukat hääpäivääsi. Haluatko jotakin romanttista ja herkkää, vai vahvaa ja näyttävää? Meiltä voit vuokrata myös juhlasomisteita, kuten kukkapulloja ja maljakoita, kukkakaaria, kaitaliinoja ja kynttilätuikkuja.

Floristimestari Kirsi Saarenpää

Osoite: Liisankatu 8, 28100 Pori
Puhelinnumero: 050 3487806
Päätuotteet: Morsiussidonta, hääkimput, kukkasidonta
Kotisivut: www.floristimestari.fi

Hääparille Tiedän, että hääpäivänne on teille erityisen tärkeä. Haluan auttaa teitä löytämään juuri sen oikean tyylin ja tunnelman hääjuhlaanne. Toteutan hääkukkasidontaa toiveitanne ja persoonaanne mukaillen. Teen työtäni rakkaudesta kukkiin ja kukkasidontaan. Olettehan yhteydessä Tehdään hääpäivästänne ikimuistoinen yhdessä. -Kirsi

Henriettas blommor-Henriettan kukat

Osoite: Jokikatu 37 , Wanha Porvoo
Puhelinnumero: 040 139 3344
Päätuotteet: Kukkakauppa, hääkukat, hääkimput, juhlasomistus, kukkatyöt
Kotisivut: www.henrietta.fi

Onnea! Hääkukat ovat iso osa teidän tärkeää päivää. Suunnitellaan yhdessä haaveidenne hääkukat ja toteutan ne luovuudella ja sydämellä. Kaikki kukkatyöt ja myös juhlapaikan koristelu onnistuu tottakai!

Kukkakauppa Hortensia

Osoite: Hämeenkatu 3, 11100 Riihimäki
Puhelinnumero: 050 555 0017
Päätuotteet: Kukkakauppa, morsiussidonta, juhlatilojen somistus, hääkimput
Kotisivut: www.hortensia.fi

Kukkakauppa Hortensia on saanut alkunsa rakkaudesta kukkiin ja halusta palvella asiakkaita intohimolla ja ammattitaidolla kaikissa kukkasidonta-asioissa. Hortensia palvelee teitä Riihimäen keskustassa, aivan kirkon vierellä.

Tekokukka.fi

Osoite: 32440 Alastaro (verkkokauppa)
Puhelinnumero: 046 968 0596
Päätuotteet: Hääkukat, hääsomisteet, hääkimput, somistevuokraus, somistekukat
Kotisivut: tekokukka.fi

Tekokukka.fi on Suomen suurin silkkikukkien, tekokukkien ja kestokukkien verkkokauppa. Valmistamme toiveiden mukaiset hääkimput, kukkakaaret, kukkaseinät sekä muut hääkoristeet juuri teidän juhlaan sopiviksi. Tekokukat eivät allergisoi ja ne tuovat iloa pitkään juhlien jälkeenkin.

Puistokadun Kukkatupa

Osoite: Puistokatu 21, Sastamala
Puhelinnumero: 0400 602 992
Päätuotteet: Kukkakauppa, morsiussidonta, hääkimput, kukkasomisteet
Kotisivut: www.puistokadunkukkatupa.fi

Morsiussidonta on aina yhtä yksilöllistä kuin morsiusparikin. Mahdollisuuksia on rajattomasti. Ammattitaitoiset floristimme suunnittelevat kanssasi juuri sellaiset hääkukat kuin haluat. Tule rauhassa ideoimaan kanssamme, voit varata myös henkilökohtaisen ajan.

Sweet Things - Elovainion kukka

Osoite: Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi
Puhelinnumero: 044 506 0400
Päätuotteet: Floristipalvelut, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, kukkakurssit, polttarit
Kotisivut: https://sweetthings.fi

Save the Date! Onneksi olkoon! Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä hetkistä ja olemme mielellämme mukana tekemässä siitä täydellisen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan upeat hääkukat juuri teille!

A-Projects

Osoite: 49290, Pyhtää
Puhelinnumero: 044 2655 131
Päätuotteet: Hääkukat, kukkakurssit, hääkimput, morsiussidonta, polttarit
Kotisivut: aprojects.fi
Instagram

Täydelliset hääkukat juuri Teidän päiväänne Kymenlaakson ja itäisen Uudenmaan alueella! Teen teille tyyliinne ja häidenne teemaan sopivat kukat tunteella ja ammattitaidolla. Minulta saatte hääkimpun, kukkavieheet, morsiusseurueelle kukkakorut, kukkaseppeleet, rannekukat, hääpaikalle kaikki kukitukset, esim pöytäasetelmat, tarjoilupöydän / buffetpöydän asetelmat tai kukkakimput ja heittokimpun. Teen myös tilakoristeita, jos tahdotte näyttävämpää koristelua! Tarvittaessa tulen myös auttamaan koristelussa ja tuon kukat paikan päälle. Saat kauttani myös irtona leikkokukkia yksinkertaisempaan koristeluun, kysy rohkeasti! Kasvukaudella käytän töissäni mahdollisuuksien mukaan kotimaista leikkokukkaa, joita myös kasvatan kotipihallani Pyhtäällä! Kuulun myös Slow Flowers Finland viljelijä-yhteisöön.


Kukkakauppa Minna Ekdahl

Osoite: Koskitie 25 b1, 90500 Oulu
Puhelinnumero: 040 665 5247
Päätuotteet: Hääkukat,hääkimput, morsiussidonta, kukkakurssit, kukka-workshopit
Kotisivut: kukkakauppaminnaekdahl.com

Kauneimmat kukat kaikkiin elämän tärkeisiin hetkiin! Sidomme toiveittenne mukaiset kukat hääseurueelle ja somistamme juhlapaikkanne kauniilla kukilla. Keskeinen toiminta-ajatuksemme on tilaustoimisuus. Tuoreet kukat ja yksilöllinen palvelu ovat meille tärkeitä. Tarjoamamme viikottainen kukkavalikoima pohjautuu asiakkaiden toiveisiin ja tarpeisiin. Suosimme satokausiajattelua ja huomioimme ekologisemmat vaihtoehdot. Kun tilaat kukat viimeistään juhlaa edeltävällä viikolla, ehdimme huomioida kukkatoiveesi kukkatilausta tehdessä. Järjestämme myös yksityisiä kukkakursseja toivotulla sisällöllä vaikkapa polttariseurueelle. Osallistujamäärä pidetään kohtuullisen pienenä, jotta henkilökohtainen ohjaus on paremmin mahdollista. Pidämme tärkeänä levollista ja mukavaa, luovaa tunnelmaa.

ASKARTELU, KUTSUT & SOMISTUS

Kaikki se ihana, jota niin mielellään juhlaansa hankkii, löytyy täältä! Mukana on myös yrityksiä, jotka laittavat kaiken kauniiksi työnsä puolesta. Tutustu ja ihastu!

Via Avelina

Osoite: Kotivuokraamo, Vantaa
Puhelinnumero: 040 590 4777
Päätuotteet: Somistevuokraamo, vuokrasomisteet, juhlapalvelu
Instagram

Ihanaa juhlat tulossa! Meiltä vuokraat somisteita, kukkia, astioita, isoja koriste-elementtejä ja paljon muuta juhliisi. Kerro toiveesi ja pyydä tarjous tuotteista ja mahdollisista kuljetuksista. Vuokra-aika 3-5vrk. tai sopimuksen mukaan. Teemme myös juhlapalvelua ja annamme juhla-apua. Vastaamme mielellämme pieniinkin kysymyksiin!

Intercom Design Oy

Osoite: Vanha Talvitie 14 , 00580 Helsinki
Puhelinnumero: 020 792 0810
Päätuotteet: hääsomisteet, somistevuokraamo, tuolihuput, vuokratekstiilit, kalustevuokraamo, teemajuhlat
Kotisivut: https://intercom.fi

Intercom Designilta tilaat kaikki tarvittavat kalusteet sekä tunnelmaa luovat somisteet häihisi vaivattomasti. Valikoimastamme löydät muun muassa erilaiset pöydät ja istuimet, baaritiskit, valot, kyltit, opasteet, lavat ja matot sekä kattavan valikoiman erilaisia somisteita, joiden avulla luot haluamasi tunnelman tilaan kuin tilaan. Valikoimassa myös pöytäliinoja ja tuolihuppuja. Tuotteet ovat esillä nettisivuilla ja vuokraat ne helposti joko nettisivujen yhteydenottolomakkeella tai laittamalla meille sähköpostia. Tuotteet voit joko noutaa varastoltamme tai voit tilata kuljetuksen. Autamme mielellämme juhlaasi sopivien tuotteiden löytämisessä ja toteutamme myös somistuskokonaisuudet pakettina sisältäen suunnittelun, kuljetukset sekä pystytyksen ja purun. Intercom Designilta vuokraat somisteet häiden lisäksi myös muihin juhliin, sillä tuotteita löytyy eri teemoista laidasta laitaan - järjestä siis juhlat esimerkiksi sadonkorjuu-, after ski- tai 20-luvun teemalla!

Blue Sign Oy

Osoite: Linnankatu 6, 20100 Turku
Puhelinnumero: 045 1144 878
Päätuotteet: Personoidut sinetit, monogrammisinetit, lakkatangot, kohopuristimet, hääkutsut, painotyöt, verkkokauppa
Kotisivut: www.bluesign.fi

Kutsut jotka muistetaan! Monogrammisinetit omilla kirjaimillanne tai valmiilla kuvilla. Messinkinen sinetti loppuelämän käyttöön kutsujen, ohjelmien, menujen, korttien ja pakettien koristeluun. Somisteeksi lasien tai viinipullojen kaulaan satiininauhassa. Laaja värivalikoima lakkatankoja, oikovedokset veloituksetta ja nopea toimitus. Kohopuristimet myös valikoimissamme - upea, hillitty ja tyylikäs väritön kohojälki! Meiltä myös kutsut ja muut häämateriaalit painettuna, niin pienet kuin suuretkin määrät. Alun ajatuksista valmiiksi kutsuiksi - aikataulussa Kaiverrustyöt, esim. tasaisiin puu/muovi/messinki tuotteisiin. Kaikenlaiset kilvet kaiverrettuina tai painettuina. Emme säikähdä erikoisempiakaan toiveita. Ilo palvella - mahdottomasti mahdollisuuksia!

Kukkakauppa Villiviini

Osoite: Koritie 2, 15540 Villähde (Lahti)
Puhelinnumero: 040 757 7790
Päätuotteet: Hääkukat, hääsomisteet, vuokrattavat somisteet, somistevuokraamo, hääkimppu, asetelmat, kukkakurssit polttariseurueelle
Kotisivut: kukkakauppavilliviini.com

Juhlat tulossa, mutta haluaisit vähän oikaista hankinnoissa tai suosia ekologisuutta? Somistevuokraus sopii sinulle täydellisesti! Kaikki vuokrattavat somisteet ovat Kukkakauppa Villiviinin omaa käsialaa ja esillä liikkeessämme. Tervetuloa ihastelemaan ja varaamaan omasi! Meiltä voit vuokrata mm. kukkapulloja ja maljakoita, kukkakaaria, kaitaliinoja ja kynttilätuikkuja. Viilliviini on ihanan boheemi ja inspiroiva kukkakauppa Lahdessa, josta saat myös upeat morsiuskimput, sulhasvieheet, kaasojen kukat, juhlapaikan kukat ja somisteet.

Picaset

Osoite: Höyläämötie 18 A, 4. krs, 00380 Helsinki
Puhelinnumero: 09 684 1066
Päätuotteet: Painotuotteet, kutsut, infokortit, menut, paikkakortit, paikkakartta, häälehdet, hääkutsut, vieraskirjat, tarrat, etiketit, kiitoskortit
Kotisivut: www.picaset.fi

Picaset on monipuolinen painotalo. Meiltä saat kaikki häiden painotuotteet laadukkaasti ja vuosien ammattitaidolla. Meiltä onnistuu eriväriset folioinnit sekä kulta- ja hopeapainatukset. Suurin osa asiakkaistamme toimittaa meille valmiin painoaineiston, mutta meiltä saa myös apua tiedoston suunnitteluun ja valmistamiseen. Hoidamme tarvittaessa myös kuorien painatuksen ja kutsujen postituksen. Toimitamme tuotteita ympäri Suomen. Jos liikut Helsingissä päin, olet lämpimästi tervetullut katsomaan eri paperivaihtoehtoja ja painettuja malleja! ❤️ Kerromme mielellämme lisää puhelimitse tai sähköpostitse

Tekokukka.fi

Osoite: 32440 Alastaro (verkkokauppa)
Puhelinnumero: 046 968 0596
Päätuotteet: Hääkukat, hääsomisteet, hääkimput, somistevuokraus, somistekukat
Kotisivut: tekokukka.fi

Kukkakaaret, kukkaseinät sekä muut silkkikukista valmistetut upeat kukka-asetelmat kaikkiin hääjuhliin kätevästi vuokrattuna. Kerro miten voimme palvella ja tehdään hääpaikastanne upea.


Askartelukauppa

Osoite: Hallituskatu 1, 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 040 534 5662 ja 03 682 2013
Päätuotteet: Askartelumateriaalit, kutsumateriaalit, käsityövälineet, somisteet
Kotisivut: www.askartelukauppa.fi

Runsaasti korttitarvikkeita, erilaisia papereita, kuoria, leimasimia, lävistimiä, maaleja ja värejä... Kaikkea askarteluun! Askartelukauppa palvelee hämeenlinnalaisia aivan keskustan tuntumassa. Laaja ja monipuolinen valikoima, sekä asiantunteva palvelu takaavat sen, että tänne kannattaa tulla kauempaakin. Kaupan omistaja Leila Tervapuro on pyörittänyt yritystä vuodesta 1984, joten kokemusta löytyy. Astu ovesta rohkeasti sisään laajennettuun myymäläämme - upeat mallityöt, sekä uudet niksit ja ideat voivat saada sinut innostumaan.

Juhlaliinat

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 0207 343 330
Päätuotteet: Pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokraus
Kotisivut: www.juhlaliinat.fi

Laadukkaat juhlaliinat ja lautasliinat helposti ja edullisesti - vuokraamalla. Palvelumme kautta valitset kätevästi tarvitsemasi määrän oikean kokoisia pöytäliinoja. Laadukkaat juhlaliinamme ovat aina pesun jäljiltä, viimeistellyt sekä edustavan näköiset. Saat liinat käyttövalmiina kätevään toimituspakkaukseen pakattuina. Meillä on vuosikymmeninen kokemus liinojen ja muiden tekstiilien pesusta, joten voit luottaa palvelumme laatuun. Tilaamasi määrä juhlaliinoja saapuu laatikkoon pakattuina sovittuna päivänä Matkahuoltoon. Voit noutaa juhlaliinapaketin joko itse tai tilata sille toimituksen suoraan kotiin tai juhlapaikalle sovittuna aikana.

JuhlaX

Osoite: Valtakatu 11-13, 94100 Kemi
Puhelinnumero: 050 574 3035
Päätuotteet: Painetut servetit , somisteet, leivontatarvikkeet, verkkokauppa
Kotisivut: www.juhlax.fi

Astu ostoksille ihanuuksien ihmemaahan! Verkkokaupastamme löydät kattavan valikoiman tuotteita juuri teidän juhliinne. Leivontatarvikkeista löydät esim. kuorrutteet kakkuihin, kakun koristeet, kakkuvuoat ja paljon muuta. Juhlatarvikkeissa tarjoamme teille esim. valmiita somisteita ja kattaustarvikkeita usein eri teemoin. Ilmapallot ja ilmapallosomistukset ovat saatavilla Kemin alueella. Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä voit tilata meiltä yksilölliset nimikoidut servietit juhliinne. Tervetuloa tutustumaan Juhlax verkkokauppaan!

StellaRent (PhotoStella)

Osoite: Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere
Puhelinnumero:
050 351 5528
Päätuotteet: pikakamerat, pikakameroiden vuokraus, polaroid ja instax filmiä heti omasta varastosta nopealla toimituksella, kertakäyttökameroita, kertakäyttökameroiden kehitys jopa tunnissa.
Kotisivut: www.photostella.fi

Vuokraamme erilaisia pikakameroita häihin ja muihin tapahtumiin. Valikoimistamme löytyvät niin Fujin Instaxit, kuin aidot vintage Polaroid-kamerat. Myymälämme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa. Meiltä myös kertakäyttökameroiden kehitykset ja kutsu-ja kiitoskortit.

Hoodit

Osoite: Haksintie 203-12, Porvoo
Puhelinnumero: 040 744 0655
Päätuotteet: tuolihuput, pöytäliinat, lautasliinat, tuolinauhat, tuoliruusukkeet
Kotisivut: www.hoodit.fi

Tee juhlistasi täydelliset. Saat kauttamme kaiken mitä tarvitset juhlapaikan koristeluun.
Voit vuokrata vaivattomasti tuolinpäälliset, pöytäliinat, servetit sekä muita tarvikkeita, joilla juhlatilasikin pukeutuu juhlaan. Kaikenlaisiin tuoleihin löytyy tuolinhuppuja. Sinun tarvitsee kertoa vain tuolin malli ja mitat, niin asia hoituu. Värivaihtoehtoja saatavilla monia, Vuokraushinnat alk. 5€ riippuen määrästä, haluatko silitettyinä jne. Asia selviää ottamalla yhteyttä!

Stopteltat somistevuokraamo

Osoite: Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki / Ravitie 3, 161300 Orimattila (varasto)
Puhelinnumero: 020 747 9454
Päätuotteet: Teltat, katokset, kalusteet, somisteet, vuokraamo
Kotisivut: www.hääteltta.fi

Tehdään päivästänne ikimuistoinen - Teille tärkeässä paikassa. Stopteltat tarjoaa yli 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla kaiken kokoisia ja -muotoisia juhlatelttoja, kalusteita, esiintymislavoja ja lattioita. Meiltä myös tuolihuput, pöytäliinat, kyntteliköt ja kristallikruunut.

Clean Pesulapalvelut Oy:n vuokraliinat

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Vuokraamme laadukkaita pöytäliinoja sekä lautasliinoja. Vuokrauspalvelumme palvelee ravintoloita, pitopalveluyrityksiä sekä suoraan yksityisiä asiakkaita. Olemme erikoistuneet hääpukujen pesuun, joten meillä voit pesettää hääpukusi ja palautamme puvun alkuperäiseen loistoonsa häiden jälkeen. Tiesitkö, että pesutuloksella saattaa olla satojen eurojen vaikutus hääpuvun jälleenmyyntiarvoon?

HÄÄSUUNNITTELUA JA LISÄKÄSIÄ

Jos tekee mieli juhlia, mutta ei uupua järjestelyiden kanssa, tämä osasto on sinulle. Jätä juhlat ammattilaisten käsiin!


OHJELMAA HÄIHIN

Hyvä ruoka, hyvät juomat, hyvä ohjelma ja hyvä tunnelma luovat onnistuneet juhlat.
Täältä löydät häihisi musiikki- ja ohjelmapalveluita.

DJ- ja karaokepalvelu Popmaster

Osoite: Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio
Puhelinnumero: 010 292 5290
Päätuotteet: DJ-palvelut, karaoke-, äänentoisto- ja valolaitteiden vuokraus
Kotisivut: popmaster.fi

Kokoaoma juhlapakettisi helposti laskurilla – näet hinnan heti! Kaikki Popmasterin DJ-paketit sisältävät 6 h mittaisen DJ- ja/tai karaokekeikan laitteineen. Myös asiakkaan oman kuvamateriaalin valokuvien yms. esittämisen onnistuu paketteihin sisältyvillä näytöillä! Tilaa laadukas viihdepakettisi helposti ja mukavasti. Toimimme koko Suomen alueella.

DjPalvelut.fi

Osoite: Turku, Pori, Helsinki, Jyväskylä, Espoo, Lahti, Tampere, Rauma, Vantaa
Puhelinnumero:
044 570 0551
Päätuotteet: Dj- ja Karaokepalvelut, laitevuokraus ja valosisustus
Kotisivut:  www.djpalvelut.fi

Sivuillamme pääset itse rakentamaan Dj-pakettisi ja näet suoraan tarkan hinnan mitä se tulisi maksamaan, ilman piilokuluja. Toteutammenoin 400 hää/yksityistilaisuutta vuodessa, joten meiltä saat varmasti ammattitaitoisen soittajan. Voit olla yhteydessä Dj:n kanssa hyvissä ajoin ennen tilaisuutta sopiaksesi musiikkitoiveista ja muista tärkeistä asioista. Tilaa Dj/karaoke meiltä vaivattomasti. Vastaamme sinulle viimeistään 24h sisällä. Lue myös asiakkaiden palautteet kotivisuiltamme.

BileDj

Osoite: Länsi-Suomi, Etelä-Suomi, Keski-Suomi
Puhelinnumero: 044 570 0551
Päätuotteet: DJ-palvelut, karaoke, bändit, trubaduurit, duot, stand up, valon ja äänen vuokraus
Kotisivut: www.ohjelmanurkka.fi/biledj

Meiltä löydät selkeästi hinnoitellut DJ-paketit ja mitä ne pitävät sisällään. Hinnastoon ja sisältöön pääset tutustumaan sivuillamme. Vuokraamme myös edulliseen hintaan äänentoisto- ja valotekniikkaa. Meidän kauttamme järjestyy myös illan muu ohjelma kuten bändit, Koomikot, Taikurit, ynnä muut viihteen osaajat.

Ohjelmanurkka - Tapahtumatuotanto

Osoite: Laitila, Hollola ja koko Suomi
Puhelinnumero: 044 570 0551
Päätuotteet: DJ:t, ääni- ja valotekniikka, Laitevuokraus, valaistukset sekä videoprojisoinnit.
Kotisivut: www.ohjelmanurkka.fi

Ohjelmanurkka Oy on tapahtumatuotantoon ja Dj-palveluihin erikoistunut firma. Tuotamme ohjelmaa tapahtumatekniikasta, dj- ja karaokepalveluihin sekä videoprojisointeihin ja valaistuksiin. Dj-palveluissa olemme kiistatta Suomen suurimpia toimijoita. Iso osa kalustostamme on myös vuokrakäytössä, joten jos haluat toteuttaa tekniikan itse ja vain laitteet uupuvat, ota meihin yhteyttä. Vastaamme tarjouspyyntöihin aina vähintään 24 tunnin sisällä.

Ohjelmapalvelu Akrobaatti.fi ja Akrobaatti Jani Hurmerinta

Osoite: Vantaa
Puhelinnumero: 041 504 7038
Päätuotteet: Ohjelmatoimisto, juhlasuunnittelu, tulishow
Kotisivut: www.akrobaatti.fi

Tapahtumatoimisto akrobaatti.fi on juhliin erikoistunut tapahtumatuottaja. Yhdessä luodut haasteet viedään toivottuun lopputulokseen, ja laatutakuumme antaa asiakkaalle mielenrauhan. Tuliakrobaatti Jani Hurmerinta on täysipäiväinen esiintyjä. 20 vuoden akrobatiaura ja opiskelu venäjän valtion sirkuskoulussa ovat ovat vieneet hänen tulishown sille tasolle missä se nykyään on. Jani Hurmerinta on kiistatta suomalaisen tulitaiteen kärkinimiä.

Taikuri Kim Wist

Osoite: Espoo
Puhelinnumero: 040 502 2867
Päätuotteet: Stand up taikuus, Close up taikuus, taikuutta lapsille sekä koko perheelle
Kotisivut: www.kimwist.com

Hyvä esiintyjä nostaa hääjuhlan tunnelman kattoon. Suomen kysytyin ammattitaikuri Kim Wist tekee juuri tämän. Ette tule pettymään! Erittäin humoristinen ja karismaattinen ohjelma jolla on täysi laatutakuu!

HiMO

Osoite: Lönnrotinkatu 28 A, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 570 2195
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, häätanssi, ohjelmapalvelut
Kotisivut: myhimo.fi

HiMOn ohjelmanumerot ovat häiden timanttinen huipennus! Karismaattiset, kokeneet esiintyjät hääjuhliinne! HiMO tarjoaa seuraavia esityksiä: Burleskitanssin esitys - shimmy, shake, bump and grind! Tyylikkäästi pikkutuhmaa, ohjelmanumeroina mm. satujen olennot, merirosvot, villit kissat ja kuvitteelliset hahmot!  Tribal Fusion Bellydance - eksoottista ja viehkeää, tämä maagisen naisellinen yhdistelmä ei jätä ketään kylmäksi! Menevät lattarit täynnä tyylikkäitä sheikkauksia: salsa, bachata, rumba cubana! Shown lisäksi onnistuu opetustuokio (twerk, salsa, charleston, burleskitanssi, heels) tanssikilpailu tai juhlaväen tanssitus. Pyydä tarjous!

TanssiOnline

Puhelinnumero: 045 189 5151
Päätuotteet: Häävalssi, häätanssi, etätanssitunnit, paritanssitunnit
Kotisivut:
tanssionline.fi

TanssiOnline on laadukasta paritanssiopetusta tarjoava verkkokurssipalvelu. Häätanssi on yksi juhlien tärkeimmistä hetkistä, joka jää ikuiseksi lämpimäksi muistoksi sekä hääparille että -vieraille. Voit opetella häävalssin tai -tanssin juuri silloin kun sinulle sopii, tarvitset vain verkkoyhteyden. Aiempaa tanssitaitoa ei tarvita, häävalssikurssista löytyy 3 eri tasoa, joiden avulla valssista saa tehtyä oman näköisen. Häätanssikurssilla valittavanasi on viisi tanssilajia, joista voit valita mieleisen. Molemmat kurssit sisältävät alku-, väli- ja lopetuskuvioita, häätanssin muistilistan ja esimerkin valmiista koreografiasta.

VIP Bartenders

Osoite: Finnoonniitynkuja 4, 02270 Espoo
Puhelinnumero: 0400 393 504
Päätuotteet: Baarimestaripalvelut, hääbaarit
Kotisivut: www.vipbartenders.fi

VIP Bartenders tarjoaa ensiluokkaista baarityöskentelyä yhdistäen sen viihdyttävään show`on lentävien pullojen, rullaavien shakerien ja tottakai maistuvien drinkkien kera. VIP Bartenders on myös Talent Suomi 2011 -voittaja! Buukkaa, näe ja koe Suomen parhaat showbaarimestarit tarjoilemassa juhlissasi elokuvamaiseen näytöstyyliin!


HÄÄVALOKUVAUS & -VIDEOINTI

Kun valot sammuvat ja tanssikengät on potkaistu jaloista, jäljelle
jää se mitä on tallennettuna. Valitse rautaisten
ammattilaisten joukosta teille sopivin vaihtoehto.

Petri Mast Photography

Sijainti: Kirkkonummi
Puhelinnumero: 040 7640127
Päätuotteet: Dokumentaarinen valokuvaus, häävalokuvaus, huomenlahjakuvaus
Kotisivut: www.petrimast.com

Dokumentaarista hääkuvausta koko Suomen alueella luotettavasti ja ammattitaidolla. Tallennan koko hääpäivänne kauniisiin ja tunnelmallisiin kuviin. Suunnittelupalaveri kuuluu palveluun, jotta päivästä saadaan juuri näköisenne. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää tarjousta. Vuoden dokumentaarinen hääkuva 2014, Vuoden dokumentaarinen hääkuva 2015: Kunniamaininta, Vuoden hääyritys 2015: Valokuvaus, Vuoden hääyritys 2016: Valokuvaus, Vuoden hääkuva 2017, Vuoden hääyritys 2018: Valokuvaus, Vuoden hääyritys 2018, Vuoden hääkuvaaja 2019, FPA: Hääkuvaus, Hopeasija 2020.

Valokuvaaja Niko Raappana

Sijainti: Helsinki
Puhelinnumero: 
040 828 4721
Päätuotteet:
Hääkuvaus, häävalokuvaus, häävideot
Kotisivut: nikoraappana.com

Haluatteko romanttisen häävideon, joka kertoo tarinanne lämpimällä ja koskettavalla tavalla? Tai kaipaatteko ehkä valokuvia, jotka heijastavat persoonallisuuttanne ja välittävät tärkeimpien hetkien merkityksen? Olen täällä varmistaakseni, että hääpäivänne muistetaan kauniiden kuvien tai tunteita herättävän videon myötä. Olen kokenut ja koulutettu valo- ja videokuvaaja, valmiina ikuistamaan hääpäivänne kohokohdat. Ohjaan ja annan vinkkejä kuvausten aikana ja pyrin tuomaan parhaat puolenne esiin. Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan suunnitelupalaveri, ja aloitetaan matka kohti upeita häämuistoja. Käy tutustumassa hinnastooni kotisivuillani!

Annabelle Antas Photography

Sijainti: Helsinki
Puhelinnumero: 045 108 0585
Päätuotteet: Valokuvaus, huomenlahjakuvaus, polttarivalokuvaus
Kotisivut: www.annabelleantas.com

I am a visual storyteller that loves to captures the spirit of you on your special day. I am a creative photographer who loves to capture Weddings, Portraits, Boudoir and dreamy trash the dress photo shoots. I shoot in a natural, non invasive style to capture romantic, spontaneous, fun and stylish images. I love daylight, stories, people and relaxed parties. I merge into the environment of your celebration creating natural images that will document your day and all the details so that you can cherish them forever. If you like my images then I would love to be there on your day to document you.

Kuvagalleria Kotka, Heidi Noponen

Osoite: Kirkkokatu 2, Kotkan Klubin yläkerrassa, Kotka
Puhelinnumero: 044 2129 739
Päätuotteet: Hääkuvaus, juhlankuvaus, vihkikuvat, huomenlahjakuvat, videokuvaus, dokumentaarinen valokuvaus
Kotisivut: www.kuvagalleriakotka.fi

Elämä on ihmeitä täynnä, sinä olet yksi niistä. Näillä sanoilla voisin kuvailla tapaani kuvata ihmisiä. Olen ehkä hivenen maalaisromanttinen, mutta pidän selkeästä, rennosta ja yksinkertaisesta tyylistä. Arvostan laatua, niin asiakaspalvelussa kuin työni lopputuloksessa.

PhotoStella

Osoite: Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere
Puhelinnumero:
050 351 5528
Päätuotteet: pikakamerat, pikakameroiden vuokraus, polaroid ja instax filmiä heti omasta varastosta nopealla toimituksella, kertakäyttökameroita, kertakäyttökameroiden kehitys jopa tunnissa.
Kotisivut: www.photostella.fi

Vuokraamme erilaisia pikakameroita häihin ja muihin tapahtumiin. Valikoimistamme löytyvät niin Fujin Instaxit, kuin aidot vintage Polaroid-kamerat. Myymälämme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa. Meiltä myös kertakäyttökameroiden kehitykset ja kutsu-ja kiitoskortit.

Teemu Toikka Photography

Osoite: Verstaankatu 4, 33540 Tampere
Puhelinnumero: 040 820 3044
Päätuotteet: hääkuvaus, häävalokuvaus, häävideot, häävideokuvaus
Kotisivut: www.teemutoikka.com

Upeat kuvat häistäsi ovat tärkeä muisto ja ajattoman tyylikkäitä kuvia jaksaa katsella vielä vuosienkin jälkeen. Taltioin hääpäivän tilanteita ja tunnelmia aamusta iltaan saakka. Toteutan halutessanne myös valo- ja videokuvauksen samanaikaisesti. Käy tutustumassa hinnastooni nettisivuillani!

Studio P.S.V. Oy

Osoite: Kajaaninkatu 11, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 08 379 289
Päätuotteet: Studio-, miljöö- ja dokumentaarinen häävalokuvaus, Boudoir-kuvaus, huomenlahjakuvaus, juhlan kuvaus ja muotokuvaus
Kotisivut: www.studiopsv.fi

Hääkuvaus taidolla ja tunteella. Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo: kuvaamme häämuotokuvat studiossa ja miljöössä ja teemme dokumentaarista hääkuvausta. Käytössänne on valtakunnallisesti palkitut kuvaajat, joilla on näkemystä ja kokemusta. Valitse mieleisesi hääkuvausvaihtoehto tai yhdistele eri kuvauksia. Autamme mielellämme suunnittelemaan sitä, millainen hääkuvaus sopisi parhaiten juuri teille kahdelle. Kuvaamme kaikki juhlatilaisuudet ja potretit.


KATSO MYÖS

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä sekä tiedustella eri mahdollisuuksia mainontaan.


Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.