POLTTARIT 

04.01.2024

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Sky Breakers

Osoite: Puolarmäki 7, 02280 Espoo
Puhelinnumero: 0400 449 421
Päätuotteet: Polttarit, elämyspalvelu, stuntit, palo-stunt, köysilaskeutuminen, abseiling, pelastuspukuhyppy, pendulumhyppy, sumopaini, benjihyppy
Kotisivut: www.skybreakers.com

Sky Breakers on toiminut vuodesta 1989 lähtien järjestäen benji-, stunt- ja seikkailutapahtumia. Järjestämme polttareihin ikimuistoisia, huimapäisiä ja hauskoja ohjelmanumeroita ja temppuja polttarisankarille tai koko porukalle. Tässä muutamia esimerkkejä: Palostunt eli ihmissoihtu, pelastautumispukuhyppy, Crazy Tube, Häkä Häkkinen eli nopeuslaskua auton katolla, vesihiihtoa tai wakeboardingia, köysilaskeutumista, benji-hypyt sekä hypyt silloilta, sumopaini ja heikoilla jäillä kävely pelastuspuvussa.

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Varjoliitotandemlennätys sankarille. Koko porukalle: värikuulasota, airsoft, ARMY-rata, jousiammunta, combat archery=jousiammuntapeli, vaijeriliuku, kuplafutis, itsepuolustus, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku, beachlentis, maalaiskisailut, roolipelit, filmifestarit, edustussaunat, lämmitetty uima-allas. Ehdottomasti ikimuistoinen päivä niin sankarille kuin muillekin! YRITYKSILLE: kokouspaketit ja virkistyspäivät, kaikki saman katon alta!

1st Time Racing

Osoite: Hyvinkään Vauhtipuisto, Hikiäntie 1308
Puhelinnumero: 040 701 4430
Päätuotteet: Polttarit, ajoelämykset, rallikyyditykset, saunapalvelut ja polttariruokailu
Kotisivut: rallielamys.fi

Haalarit päälle, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys kilpa-auton ratissa on valmis alkamaan. 1st Time Racing tarjoaa vauhdikkaan vaihtoehdon, kun haluat antaa lahjaksi uuden kokemuksen. Ralliauton ratissa tai kyydissä lahjan saaja kokee jotain, mitä ei normaaliliikenteessä voi eikä saa kokeilla. Rallicross- Sierroilla järjestyy yksittäinen ajelu sankarille tai vaikka rallikisa koko seurueelle. Crosskart- autolla pääsee kokemaan räjähtävää suorituskykyä.

ViikinkiSaunan rallielämykset

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Vuoden hääyritys 2019 -kilpailun Polttarit-kategorian voittaja! Rallielämys ViikinkiSaunalla - hyppää kyytiin. Ensin ralliauton kyytiin - ja sen jälkeen lauteille. Kypärä päähän ja vyöt tiukalle - Nyt mennään! Pääset ihka oikean ralliauton kyytiin kartanlukijan paikalle nauttimaan huimasta rallielämyksestä. Sora lentää ja vauhtia riittää! Sopiva ryhmille: esim. synttärit, polttarit, kokousporukat tai muuten vaan kaveriporukoille. Kelivaraus (kelirikkoaikana ei ajoja). Täydellinen rallielämys syntyy siitä, kun pääset ajon jälkeen ruokailemaan esim. Tuhdin Viikinkiaterian ViikinkiSaunan takkatupaan ja kokemaan saunaelämyksen vaikka saunamaratoonilla 7:ssa saunassa sekä kuumakylvyssä (myös uimalampi). Muista varata ryhmällesi meiltä vielä mukavat majoitukset. Kysy tarjous!

Glitternisti - Glitterpolttarit

Osoite: Verkkokauppa, liikkuva palvelu
Puhelinnumero: 040 576 3137
Päätuotteet: glitterit, ekoglitterit, glitteribaari, häämeikki, polttarit
Kotisivut: www.glitternisti.com

Glitterpolttarit voi toteuttaa usealla eri tavalla, yhtä monella tavalla kuin on juhlaporukoitakin. Teema sopii niin yksisarvisille kuin hevimusaa diggaaville juhlijoille. Glitteriä löytyy laidasta laitaan ja sitä voi yhdistää lähes mihin tahansa teemaan! Voit tilata meidät paikan päälle meikkamaan tulevan morsiamen sekä juhlaporukan. Hinnoittelemme jokaiset juhlat tapauskohtaisesti, mutta hintaesimerkkinä 6-10 hengen peruspaketti Helsingin keskustassa kustantaa 195€ (sis alv 24%). Paketti sisältää glitternistin paikalle noin kahden tunnin ajaksi, kaikki glittermeikkaamiseen tarvittavat tuotteet JA noin 25€ arvoisen lahjan päivänsankarille! Lisämaksusta teemme myös klassista meikkausta ja pakettiin voi yhdistää esimerkiksi kampauksia, face florals -kasvokukkia tai kukkaseppeleitä. Pystymme toteuttamaan hileunelmat myös Eco -sarjamme luontoystävällisillä ekoglittereillä!

HiMO

Osoite: Lönnrotinkatu 28 A, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 570 2195
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, häätanssi, ohjelmapalvelut
Kotisivut: myhimo.fi

Tervetuloa tanssimaan! HiMOn tanssitunnit ovat polttareiden kohokohta. Valittavanasi on useita erilaisia tanssilajeja - sensuellejä, hauskoja, hikisiä ja eksoottisia! Tunnelma nousee kattoon osaavien ohjaajien johdolla HiMOn valoisassa salissa Helsingin keskustassa. Tunneilla ei tarvita aiempaa tanssikokemusta ja tunnit suunnitellaan aina ryhmällenne sopivaksi! Charleston-tanssi - Kannat kattoon salakapakoiden 20-luvun malliin! Heels - Sensuelliä liikekieltä vauhdikkaaseen commercial tyyliin! Burleskitanssi - Glamouria ja asennetta pilke silmäkulmassa! Tribal Fusion Bellydance- Vatsatanssia maustettuna mustalaistanssilla, hiphopilla ja showtanssilla. PILOXING® - Reipas yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Sopii teille jos tanssi ei niinkään kiinnosta. Balettia - Ballerina-fiilistelyä ripauksella joogaa ja pilatesta. Beyoncé Styles - Diivamainen ja voimaannuttava tunti, jossa vaikutteita commercial-, show- ja street-tanssista. Twerk It! - Huippusuosittu tanssilaji - pakaroiden hallintaa ja sheikkausta hip hop-musiikkiin! Ja vaikka mitä muuta mm. salsaa, reggaetónia, dancehall queen style! Kysy lisää info(a)myhimo.fi!

EtnoFitness

Osoite: Vilhonvuorenkatu 11 A, 00500 Helsinki
Puhelinnumero: 045 636 3452
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, naurujooga, intialainen päähieronta
Kotisivut: www.etnofitness.com

Järjestä ystävällesi unohtumaton polttaripäivä: huippusuositut tilaustuntimme kruunaavat hauskan juhlapäivän! Tanssitunnin teemaksi ovat tarjolla esimerkiksi twerkkaus, lattarit, afro, bollywood, reggaetón, burleskitanssi ja dancehall-tyylit. Lisäksi suosittuja teematunteja ovat muun muassa Millenium Party, 90´s Dance Party (tai 80´s), Beyoncé, Voguing Style, Commercial Female sekä Caribbean Booty. Taatusti Helsingin laajin tuntivalikoima isoillekin polttariporukoille! Tanssituntien lisäksi tarjoamme myös vähemmän hikisiä vaihtoehtoja, kuten naurujoogaa ja intialaisen päähieronnan opetustuokion koko ryhmälle. Tunnit pidetään kauniissa tiloissamme Sörnäisissä, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Jokainen osallistuja saa Tanssikutsun, jolla pääsee kokeilemaan yhtä viikkotuntia veloituksetta ja lisäksi morsian saa pienen herkkupussin. Tervetuloa viettämään hauska ja unohtumaton polttaripäivä! Kysy lisää: info(a)etnofitness.com!

Sweet Things - Elovainion kukka

Osoite: Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi
Puhelinnumero: 044 506 0400
Päätuotteet: Floristipalvelut, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, kukkakurssit, polttarit
Kotisivut: www.sweetthings.fi

Save the Date! Onneksi olkoon! Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä hetkistä ja olemme mielellämme mukana tekemässä siitä täydellisen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan upeat hääkukat juuri teille!

Leikkimieli.net

Osoite: 33480, Ylöjärvi
Puhelinnumero: 040 519 7274 klo 12-21
Päätuotteet: Polttarit, huvituotteet, hattarakoneiden vuokraus, pelit, metallinpaljastimet
Kotisivut: www.leikkimieli.net

Vuokraamme tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin pelilaitteita, pomppulinnoja, pilapeilit, hattarakoneen, minigolfin, aarteenetsimen, taivaslyhdyt ja muuta kivaa.

Nuorisokeskus Marttinen

Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 03 485 1900
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, ohjelmapalvelut, polttarit
Kotisivut: www.marttinen.fi

Nuorisokeskus Marttisessa on loistavat puitteet erilaisten juhlien, kuten häiden ja polttareiden sekä tapahtumien ja kokouksien järjestämiseen. Monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, luonto aivan ääressä ja useat aktiviteetit antavat yhdessä mahdollisuuksia joita ei muualla ole! Tilaisuuksien järjestäminen Marttisessa on myös vaivatonta, osaava henkilökunta on tarvittaessa mukana tilaisuuden suunnittelussa tuoden kokemuksen myötä kertyneen taidon asiakkaan käyttöön.

A-Projects

Osoite: 49290, Pyhtää
Puhelinnumero: 044 2655 131
Päätuotteet: Hääkukat, kukkakurssit, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, polttarit
Kotisivut: aprojects.fi 
Instagram

Kukkakurssit polttareilla Kymenlaakson ja itäisen Uudenmaan alueella! Rentoa tekemistä polttareille? Kukkaseppeleet asua koristamaan jatkoille? Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva kukkakurssi polttarien ohjelmaan! Voimme tehdä esim. kukkaseppeleitä, hiuskoruja, rannekukkia tai muita kukkakoruja. Mutta myös jotain kotiin vietäväksi, kuten kransseja, kimppuja, tai vaikka illan kuohuviin sopivat pullokoristeet. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva polttaripaketti!

Korjaamon Vintti

Osoite: Vaskokuja 6, 49610 Hamina
Puhelinnumero: 040 526 0582
Päätuotteet: Polttarit, juhlatila, saunatilat, hemmotteluhoidot, äänimaljarentoutus, hieronta, jooga, polttariohjelmat
Kotisivut: korjaamonvintti.fi sekä elamisenvirtaa.fi

Tyylikkään rouheat Korjaamon Vintin tilat sijaitsevat muutaman kilometrin päästä Haminan keskustasta, kuitenkin keskellä maaseutua. Korjaamon Vintillä saa juhlia rauhassa. Tilat muuntuvat toiveiden ja tarpeiden mukaan näyttäväksi juhlatilaksi kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Paikka on tarkoitettu rentoon ja helppoon yhdessäoloon. Vintillä on tupakettiö, oleskeluhuone, biljardihuone sekä sauna pesu- ja pukuhuoneen kanssa. Tila taipuu monenlaiseen tarpeeseen, joten tanssilattian tai rentoutustilan saa tehtyä Vintin tupakeittiöstä.  Samassa rakennuksessa on Elämisen Virtaa- hoitohuone, joka tarjoaa hemmottelevat hoidot ja hieronnat sekä Sound Healing- äänimaljarentoutukset ja -joogan ryhmille. Herkut voi Vintille tuoda itse täysin varusteltuun keittiöön, jossa on astiat 30 henkilölle tarjoiluastioineen, tai kysyä yhteistyökumppaneilta valmiit tarjoilut. Puitteet onnistuneeseen yhdessäoloon ja juhlaan löytyy Korjaamon Vintiltä!

SAUNATILAT

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, ihmislinko, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmilla on lämmitetty uima-allas, poreallas sekä useita saunoja eri tilanteisiin. Upouudet edustussaunat tuovat maaseudun keskelle palan luxusta. Toinen 10 ja toinen 30 hengelle. Lisäksi majoitusten yhteydessä on 2 kpl 8 hengen maalaissaunoja, joiden luona voi grillata ja nauttia omia juomia ja niille saa myös tilattua farmin ruokavalikoimasta iltapalaa.Yöpymiset: armeijan komentoteltassa, jossa lattia ja patjat tai Navetan alakerrassa. Kapasiteetti 15 + 15.

Vuokrasauna.fi

Osoite: Pakilantie 71 00660 Helsinki sekä Kalevankatu 45 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 2311
Päätuotteet: Polttarit, tilaussauna, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokrasaunat Pakilassa ja Kannelmäessä moniin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vuokraa meiltä viihtyisät saunatilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Kannelmäen saunassa on myös pyöreä uima-allas. Pakilan saunasta löytyy lisäksi neuvottelutila sekä biljardihuone. Tiloihin saa tuoda omat juomat sekä ruoat.

Villa Ivan Falin

Skatanniementie 4, 00980 Helsinki
Puhelinnumero:
040 158 7560
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, polttarit
Kotisivut: www.villaivanfalin.fi

Kesän kivoimmat polttarit juhlitaan Villa Ivan Falinin venevajalla ja rantasaunalla! Yöksi ei tarvitse mennä kauas, sillä alueella sijaitseva metsästäjänmaja majoittaa juhlijat. Saunalla sekä venevajalla pystyy järjestämään jopa 50 hengen juhlat, mutta tila soveltuu hyvin myös pienempiin kemuihin. Sauna ja venevaja ovat yksityiskäytössänne ja saatte kauttamme kaiken polttariohjelmasta tarjoiluihin tai voitte vuokrata vain tilat ja hoitaa kaiken muun itse. Jos suunnittelet hieman pienempiä polttareita, voit vuokrata metsän keskellä sijaitsevan metsästäjänmajan ja yhdistää siihen rantasaunan lempeät löylyt. Mökkeily ei tästä helpommaksi muutu, sillä sijaitsemme vain 25 min päässä Helsingin keskustasta. Mökkiin pystyy majoittumaan max. 8 henkeä. Tervetuloa viettämään ikimuistoista polttaripäivää Vuosaareen!

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat, polttarisaunat, morsiussaunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolan neljä merenrantasaunaa oleskelutiloineen ja terasseineen tarjoavat unohtumattomia elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille vieraillemme. Saunatiloissamme on säilytetty vahva yhteys luontoon. Materiaalit sekä värien käyttö korostavat meren läheisyyttä. Calliolassa on mahdollisuus nauttia myös perinteisestä puusaunasta. Puulämmitteiset saunamme antavat lempeät löylyt luoden aidon saunantuoksun ympärillesi. Toiveet puulämmitteisestä saunasta on hyvä mainita myyntipalvelulle jo varauksen yhteydessä. Kaikki saunamme sijaitsevat aivan merenrannan tuntumassa ja niistä on uintimahdollisuus. Terasseja yhdistää valaistu rantabulevardi. Saunoille on mahdollista ennakkotilata myös ruokatarjoilua. Saunoja on mahdollista varata myös illanviettotiloiksi.

ViikinkiSaunan Saunamaailma

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, morsiussauna, polttarisauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, Kisailua viikinkihenkeen saunan ympäristössä
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Vuoden hääyritys 2019 -kilpailun Polttarit-kategorian voittaja! ViikinkiSauna on ihan oikea vanhanajan savusauna, joka on varattavissa käyttöönne. Takkatupa, 2 pukuhuonetta, 2 pesutilaa, wc:t ja grillikatos ovat saunojien käytettävissä. ViikinkiSauna on rakennettu savesta ja puupölkyistä ja on taatusti erilainen elämys! Meillä on mahdollisuus saunoa myös aitoon vanhaan puulaivaan rakennetussa Laivasaunassa, Pellettisaunassa, Selkäsaunassa, Maisemasaunassa, Keinusaunassa ja Puumajasaunassa sekä kylpeä Viikinkilaiva Helkan kuumakylvyssä ja uida lammessa. Eli voit samalla kerralla kokea "saunamaratonin" 7:ssa eri saunassa Saunamaailmassamme! Muista myös majoitukset!


KATSO MYÖS

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.