POLTTARIT 

02.06.2024

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Sky Breakers

Osoite: Puolarmäki 7, 02280 Espoo
Puhelinnumero: 0400 449 421
Päätuotteet: Polttarit, elämyspalvelu, stuntit, palo-stunt, köysilaskeutuminen, abseiling, pelastuspukuhyppy, pendulumhyppy, sumopaini, benjihyppy
Kotisivut: www.skybreakers.com

Sky Breakers on toiminut vuodesta 1989 lähtien järjestäen benji-, stunt- ja seikkailutapahtumia. Järjestämme polttareihin ikimuistoisia, huimapäisiä ja hauskoja ohjelmanumeroita ja temppuja polttarisankarille tai koko porukalle. Tässä muutamia esimerkkejä: Palostunt eli ihmissoihtu, pelastautumispukuhyppy, Crazy Tube, Häkä Häkkinen eli nopeuslaskua auton katolla, vesihiihtoa tai wakeboardingia, köysilaskeutumista, benji-hypyt sekä hypyt silloilta, sumopaini ja heikoilla jäillä kävely pelastuspuvussa.

HiMO

Osoite: Lönnrotinkatu 28 A, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 570 2195
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, häätanssi, ohjelmapalvelut
Kotisivut: myhimo.fi

Tervetuloa tanssimaan! HiMOn tanssitunnit ovat polttareiden kohokohta. Valittavanasi on useita erilaisia tanssilajeja - sensuellejä, hauskoja, hikisiä ja eksoottisia! Tunnelma nousee kattoon osaavien ohjaajien johdolla HiMOn valoisassa salissa Helsingin keskustassa. Tunneilla ei tarvita aiempaa tanssikokemusta ja tunnit suunnitellaan aina ryhmällenne sopivaksi! Charleston-tanssi - Kannat kattoon salakapakoiden 20-luvun malliin! Heels - Sensuelliä liikekieltä vauhdikkaaseen commercial tyyliin! Burleskitanssi - Glamouria ja asennetta pilke silmäkulmassa! Tribal Fusion Bellydance- Vatsatanssia maustettuna mustalaistanssilla, hiphopilla ja showtanssilla. PILOXING® - Reipas yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Sopii teille jos tanssi ei niinkään kiinnosta. Balettia - Ballerina-fiilistelyä ripauksella joogaa ja pilatesta. Beyoncé Styles - Diivamainen ja voimaannuttava tunti, jossa vaikutteita commercial-, show- ja street-tanssista. Twerk It! - Huippusuosittu tanssilaji - pakaroiden hallintaa ja sheikkausta hip hop-musiikkiin! Ja vaikka mitä muuta mm. salsaa, reggaetónia, dancehall queen style! Kysy lisää info(a)myhimo.fi!

Limusiinipalvelut - Limusiinit.Com

Osoite: 00780, Helsinki
Puhelinnumero: 050 532 1005
Päätuotteet: Limusiinipalvelut, hääkyydit, hääkuljetukset
Kotisivut: limusiinit.com

Limusiinit.Com on 100% kotimainen yhtiö. Olemme toimineet yhtäjaksoisesti jo 12-vuoden ajan, palvellen +50.000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomea. Lisäksi olemme mukana useissa TV-tuotannoissa, musiikkivideoilla, tapahtumissa sekä hoidamme artistikuljetuksia ympäri Suomea. Operoimme pääasiallisesti pk-seudulla, Pirkanmaalla ja Oulussa, mutta tarjoamme palvelujamme koko Suomen alueelle. Limusiineihimme voit törmätä usein myös Turun sekä Jyväskylän alueella. Uusimme kalustoamme säännöllisesti, jolloin asiakkaat saavat uusia elämyksiä vuodesta toiseen. Tarjoamme Trafin mukaan Suomen uusimmat ja hienoimmat maasturimalliset Limusiinit käyttöönne parhaalla palvelulla, lisäpalveluilla sekä autojen tason nähden edullisimmalla hinnoittelulla.

Glitternisti - Glitterpolttarit

Osoite: Verkkokauppa, liikkuva palvelu, Helsinki
Puhelinnumero: 040 576 3137
Päätuotteet: glitterit, ekoglitterit, glitteribaari, häämeikki, polttarit
Kotisivut: www.glitternisti.com

Glitterpolttarit voi toteuttaa usealla eri tavalla, yhtä monella tavalla kuin on juhlaporukoitakin. Teema sopii niin yksisarvisille kuin hevimusaa diggaaville juhlijoille. Glitteriä löytyy laidasta laitaan ja sitä voi yhdistää lähes mihin tahansa teemaan! Voit tilata meidät paikan päälle meikkamaan tulevan morsiamen sekä juhlaporukan. Hinnoittelemme jokaiset juhlat tapauskohtaisesti, mutta hintaesimerkkinä 6-10 hengen peruspaketti Helsingin keskustassa kustantaa 195€ (sis alv 24%). Paketti sisältää glitternistin paikalle noin kahden tunnin ajaksi, kaikki glittermeikkaamiseen tarvittavat tuotteet JA noin 25€ arvoisen lahjan päivänsankarille! Lisämaksusta teemme myös klassista meikkausta ja pakettiin voi yhdistää esimerkiksi kampauksia, face florals -kasvokukkia tai kukkaseppeleitä. Pystymme toteuttamaan hileunelmat myös Eco -sarjamme luontoystävällisillä ekoglittereillä!

Nuuksion Taika: Teemapolttarit

Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
Puhelinnumero: 050 505 0869
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat, perinnehäät, teemapolttarit, pidot, kalevalapidot, viikinkipidot, talonpoikaispidot
Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Haukkaa historiaa Nuuksion Wäinölässä teemapitojen merkeissä! Pitojen kesto on 3 tuntia ja niihin sisältyy Wäinölän tupa ja nuotiopaikat, kolmen ruokalajin ateria sekä kahden esiintyjän ohjelma. Pitojen ruokailua voidaan muokata toiveidenne mukaan ja pitojen jälkeen voit vielä jäädä viettämään aikaa Wäinölään. KALEVALAPIDOT muinaiseen tapaan: Sukella esi-isiemme menneisyyteen ja osallistu ikiaikaisiin Kalevala-pitoihin. Juhlamestarina toimivat metsän kuningas Tapio ja metsän emäntä Mielikki. Kietaise pirtanauha vyötäisillesi ja tunnelmoi vanhan suomalaisen perinnemusiikin, runonlaulun ja tarinoinnin parissa. VIIKINKIPIDOT rautakauden tapaan: Hyppää Wäinölän villiin maailmaan ja osallistu hurjiin Viikinkipitoihin. Seremoniamestarina toimivat viikinkipäällikköt Helga ja Harald. Laita päähäsi viikinkikypärä ja tutustu rautakauden aikaan rummutuksen, viulunsoiton ja laulun kuljettamana. Saat tanssia, laulaa ja soittaa elävän tulen äärellä. TALONPOIKAISPIDOT 1900-luvun tapaan: Astu sisään entisajan rahvaan tunnelmaan ja osallistu sydämellisiin talonpoikaispitoihin. Juhlamestarina toimivat piikatyttö Hulda ja renkipoika Jalmari. Kietaise kaulaasi ruudullinen huivi ja lumoudu vanhanajan musiikillisista tunnelmapaloista viulun ja haitarin säestämänä.

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Varjoliitotandemlennätys sankarille. Koko porukalle: värikuulasota, airsoft, ARMY-rata, jousiammunta, combat archery = jousiammuntapeli, vaijeriliuku, kuplafutis, itsepuolustus, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku, beachlentis, maalaiskisailut, roolipelit, filmifestarit, edustussaunat, lämmitetty uima-allas. Ehdottomasti ikimuistoinen päivä niin sankarille kuin muillekin! YRITYKSILLE: kokouspaketit ja virkistyspäivät, kaikki saman katon alta!

Seponranta

Osoite: Kuhatie 20, 08500 Lohja
Puhelinnumero: 040 616 4224 sekä
0400 710 600
Päätuotteet: vuokramökit, vesiurheilu, sup-lautailu, polttarit, morsiussauna, polttarisauna, rantasauna, elämyspalvelu
Kotisivut: seponranta.fi

Seponranta on monipuolinen elämyskeskus, jossa voit vesiurheilla, saunoa, grillata, viettää rentoa luontopäivää riippumatossa makoillen tai vuokrata mökin ja viipyä vähän kauemmin. Jokaisessa Seponrannan kolmesta vuokramökistä on oma rauha ja kauniit maisemat. Mökeistä on lyhyt matka rantasaunaan, jota mökkivuokralaiset käyttävät yleisellä vuorolla ilman lisämaksua. Jos haluat yksityisvuoron, voit varata saunan kahdeksi tunniksi omalle seurueellesi maksua vastaan. Lisäksi käytössänne on kota ja tulistelualue grillausta varten. Voitte myös vuokrata meiltä kajakkeja, SUP-lautoja, kanootin tai soutuveneen. Lyhyt opastus sisältyy hintaan.

Knab Stars

Osoite: Peltosaarentie 11, 11910 Riihimäki
Puhelinnumero: 040 563 8364

Päätuotteet: Hevoskyydit, polttariajelut, hevosajelut hääkyydit
Facebook: 
@KnabStar

Knab Stars tarjoaa hevoasajuripalveluja hääpareille ja polttarijuhlijoille, ym. tilaisuuksiin.

1st Time Racing

Osoite: Hyvinkään Vauhtipuisto, Hikiäntie 1308, 05800 Hausjärvi
Puhelinnumero: 040 701 4430
Päätuotteet: Polttarit, ajoelämykset, rallikyyditykset, saunapalvelut ja polttariruokailu
Kotisivut: rallielamys.fi

Haalarit päälle, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys kilpa-auton ratissa on valmis alkamaan. 1st Time Racing tarjoaa vauhdikkaan vaihtoehdon, kun haluat antaa lahjaksi uuden kokemuksen. Ralliauton ratissa tai kyydissä lahjan saaja kokee jotain, mitä ei normaaliliikenteessä voi eikä saa kokeilla. Rallicross- Sierroilla järjestyy yksittäinen ajelu sankarille tai vaikka rallikisa koko seurueelle. Crosskart- autolla pääsee kokemaan räjähtävää suorituskykyä.

Vihreä ilo

Osoite: 20540, Turku
Puhelinnumero: 040 537 3143
Päätuotteet: Polttarit, luonnonkosmetiikkatyöpajat, kosmetiikkakoulutus
Kotisivut: vihreailo.com

Vihreän ilon luonnonkosmetiikan työpajat tulevat sinne minne ne haluatte etänä tai lähipajana - helposti, hauskasti ja asiantuntevalla opastuksella. Työpajassa on tarjolla runsaasti ihoa hoitavia ainesosia: kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja villiyrttejä. Näistä voitte valmistaa omalle iholle tai hiuksille sopivat tuotteet, esimerkiksi kasvo- ja hiusöljyjä, kasvonaamioita, aroma roll oneja, huulivoiteita ja -kiiltoja, kasvosuihkeita ja saippuaa.  Esimerkkituotteita: suklainen huulivoide, ruusukasvosuihke hyaluronihapolla, auringonkultainen kasvoöljy herkälle iholle ja sitruskimara -aroma roll on. Luovuus, kokeileminen ja fiilistely ovat tässä työpajassa ehdottomasti sallittuja! Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Niittyniemi

Osoite: Niittyniementie 17, 29900 Merikarvia
Puhelinnumero: 050 468 7557
Päätuotteet:
Polttarit, majoitus, paintball, pakohuone, pakopelit, tyky-päivät, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: niittyniemi.fi

Tervetuloa Niittyniemeen! Meillä järjestät helpolla koko polttariohjelman majoituksineen. Mökkien läheisyydessä on oma paintball-rata sekä mahdollisuus pelata pakopelejä. Vieressä virtaavassa Merikarvianjoessa pääsee kalastamaan ja yhteistyökumppaneidemme avulla pystymme toteuttamaan lisäohjelmaa (mm. melonta, palju, jousiammunta) sekä ruokailut paikan päällä polttarisankarin ikimuistoiseen päivään. Tai miksei useampaankin päivään!

ViikinkiSaunan rallielämykset

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Vuoden hääyritys 2019 -kilpailun Polttarit-kategorian voittaja! Rallielämys ViikinkiSaunalla - hyppää kyytiin. Ensin ralliauton kyytiin - ja sen jälkeen lauteille. Kypärä päähän ja vyöt tiukalle - Nyt mennään! Pääset ihka oikean ralliauton kyytiin kartanlukijan paikalle nauttimaan huimasta rallielämyksestä. Sora lentää ja vauhtia riittää! Sopiva ryhmille: esim. synttärit, polttarit, kokousporukat tai muuten vaan kaveriporukoille. Kelivaraus (kelirikkoaikana ei ajoja). Täydellinen rallielämys syntyy siitä, kun pääset ajon jälkeen ruokailemaan esim. Tuhdin Viikinkiaterian ViikinkiSaunan takkatupaan ja kokemaan saunaelämyksen vaikka saunamaratoonilla 7:ssa saunassa sekä kuumakylvyssä (myös uimalampi). Muista varata ryhmällesi meiltä vielä mukavat majoitukset. Kysy tarjous!

Meikkistudio ElinaK

Osoite: Aleksanterinkatu 28, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 045 160 1240
Päätuotteet:  Häämeikki, juhlameikki, sulhasen groomaus, siirtotatuoinnit, glitteri, polttarit, fantasiameikit, värianalyysit
Kotisivut: elinak.fi

Meikkistudio ElinaK -meikkitaiteen ja kauneuden erikoisliike, Vuoden Hääyritys 2024 ja Vuoden Hääkauneuspalvelu 2024! Meikkistudio ElinaK on Tampereen ydinkeskustassa toimiva kauneus- ja meikkitaiteen liike, jonka ohjaimista löytyy meikkialan monitaituri meikkitaiteilija ElinaK. Studion kattavasta palvelutarjonnasta löydät monipuoliset meikki- ja kauneusalan palvelut sekä hääpäivälle, että polttareihin. Palveluistamme löydät mm. hää- ja juhlameikkaus, sulhasen groomaus, meikinopastus 1-5 hlölle, värianalyysit (12 jaollinen), kestopigmentoinnit, ripsien kestotaivutus ja brow lift. Meikkistudio ElinaK toimii myös saksalaisen Make Up Factory meikkisarjan Suomen maahantuojana ja kouluttajana, joten olet tervetullut studiolle niin meikkiostoksille kuin kaunistautumaan studion meikkipenkkiin.

Sweet Things - Elovainion kukka

Osoite: Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi
Puhelinnumero: 044 506 0400
Päätuotteet: Floristipalvelut, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, kukkakurssit, polttarit
Kotisivut: www.sweetthings.fi

Osallistu kukkakurssille, jolla pääset tutustumaan kukkasidonnan saloihin floristin ohjauksessa. Voit tiedustella myös polttariporukalle erikseen räätälöityjä kursseja. Kurssit pidämme aina omissa tiloissamme Ylöjärvellä. Kursseille osallistuakseen ei tarvitse omata aikaisempaa kokemusta kukkasidonnasta.

K7

Osoite: Kouvolankatu 15 (Kauppakeskus Valtari), 45100 Kouvola
Puhelinnumero: 010 666 1939
Päätuotteet: Polttarit, pakohuonepelit, formulasimulaattori, bulderointi, paintball, limusiini
Kotisivut: k7.fi

K7 on täyden palvelun elämyskeskus Kouvolassa! Pääkadulta, kauppakeskus Valtarista, löytyy lähes 2000 m2 monipuoliset ja muuntautuvat tilat 10-150 henkilön elämyspäiviin. Kaikki saman katon alta! Jo yli 20 vuoden kokemuksella Kaakkois-Suomen kattavin ohjelmapalvelutarjonta, johon kuuluu mm. sisä- ja ulkopaintball, room escape, eli pakohuonepelit, Escape Camp ja Escape City eli room escapesta suunnitellut ulkoversiot, F1-formulasimulaattori, bouderointia sekä Suomen upein ja pisin pinkki limusiini.

Pomppulinnojen ja sumopukujen vuokraus

Osoite: 33480, Ylöjärvi
Puhelinnumero: 040 519 7274 klo 12-21
Päätuotteet: Polttarit, huvituotteet, sumopuvut, hattarakoneiden vuokraus, pelit, metallinpaljastimet
Kotisivut: www.leikkimieli.net

Pomppulinnojen ja sumopukujen vuokrausta! Lisäksi tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin löytyy vuokralle hattarakone, onnenpyörä, pilapeilit, Speden- peliautomaatti ja muuta kivaa!

Taikaponit -Tuomarlan tila

Osoite: Kärjennimentie 60, 37860 Kärjenniemi (Valkeakoski)
Puhelinnumero: 050 327 6397
Päätuotteet: Juhlatila, ponit, hevoset, hääkuljetukset, hääkyydit, polttarit
Kotisivut:
taikaponit.fi

Valkeakosken Tuomarlassa, 1700-luvulta peräisin olevalla ratsutilalla polttarikansaa palvelee yritys nimeltä Taikaponit hevosten ja ponien kanssa, joiden kanssa ei hauskat ideat lopu! Ratsuja löytyy rauhallisesta tätikuljettimesta hävittäjälentäjän unelmaan, ponit tarjoavat aika-ajot polttarijuhlijoille ja lempeän hääkyydin morsiusparille parivaljakkona upeilla katetuilla vanhoilla hääkieseillä. Pihassa komeilee tilan sydän, vanha juhlatila, 1860 luvulla valmistunut kivipirtti. Tilan metrin paksuiset kiviseinät luovat kynttilän valossa ja takkatulen loisteessa tunnelman vailla vertaa. Tilan pihaa kaunistaa lampi, jonka rannalla on vanha mahtava hirsisauna, jonka lempeisiin löylyihin mahtuu kymmenen saunojaa kerralla. Saunan luona lämpiää myös kymmenelle hengelle mitoitettu palju.

Aeronautica Arena

Osoite: Kotitie 10, 49270 Pyhtää
Puhelinnumero: 040 625 5662
Päätuotteet: Elämyskeskus, polttarit, lentotunneli, sisäsurffi, saunatilat, polttarisauna, morsiussauna, pitopalvelu, catering
Kotisivut: aeronautica.fi

Haluatko järjestää unohtumattomat polttarit? Tee järjestämisestä helppoa! Vuokratilat, aktiviteetit ja ohjelmanumerot, ryhmäsauna, tarjoilut - kaikki samassa paketissa! Annamme mielellämme myös majoitusvinkkejä upean merenrannan läheisyydestä. Aeronautica Arena on uusi tapahtuma- ja elämyskeskus, joka tarjoaa ainutlaatuisen kattauksen aktiviteetteja ja monipuoliset puitteet myös yritystilaisuuksille. Toiminnan ytimessä on lentotunneli, sisäsurffi ja ravintola, sekä kattavat sauna- ja kokoustilat.

A-Projects

Osoite: 49290, Pyhtää
Puhelinnumero: 044 2655 131
Päätuotteet: Hääkukat, kukkakurssit, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, polttarit
Kotisivut: aprojects.fi 
Instagram

Kukkakurssit polttareilla Kymenlaakson ja itäisen Uudenmaan alueella! Rentoa tekemistä polttareille? Kukkaseppeleet asua koristamaan jatkoille? Suunnitellaan yhdessä juuri teidän porukallenne sopiva kukkakurssi polttarien ohjelmaan! Voimme tehdä esim. kukkaseppeleitä, hiuskoruja, rannekukkia tai muita kukkakoruja. Mutta myös jotain kotiin vietäväksi, kuten kransseja, kimppuja, tai vaikka illan kuohuviin sopivat pullokoristeet. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva polttaripaketti!

Korjaamon Vintti

Osoite: Vaskokuja 6, 49610 Hamina
Puhelinnumero: 040 526 0582
Päätuotteet: Polttarit, juhlatila, saunatilat, hemmotteluhoidot, äänimaljarentoutus, hieronta, jooga, polttariohjelmat
Kotisivut: korjaamonvintti.fi sekä elamisenvirtaa.fi

Tyylikkään rouheat Korjaamon Vintin tilat sijaitsevat muutaman kilometrin päästä Haminan keskustasta, kuitenkin keskellä maaseutua. Korjaamon Vintillä saa juhlia rauhassa. Tilat muuntuvat toiveiden ja tarpeiden mukaan näyttäväksi juhlatilaksi kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Paikka on tarkoitettu rentoon ja helppoon yhdessäoloon. Vintillä on tupakettiö, oleskeluhuone, biljardihuone sekä sauna pesu- ja pukuhuoneen kanssa. Tila taipuu monenlaiseen tarpeeseen, joten tanssilattian tai rentoutustilan saa tehtyä Vintin tupakeittiöstä.  Samassa rakennuksessa on Elämisen Virtaa- hoitohuone, joka tarjoaa hemmottelevat hoidot ja hieronnat sekä Sound Healing- äänimaljarentoutukset ja -joogan ryhmille. Herkut voi Vintille tuoda itse täysin varusteltuun keittiöön, jossa on astiat 30 henkilölle tarjoiluastioineen, tai kysyä yhteistyökumppaneilta valmiit tarjoilut. Puitteet onnistuneeseen yhdessäoloon ja juhlaan löytyy Korjaamon Vintiltä!

Biketaxi

Osoite: useita kaupunkeja, ks. kotisivut
Puhelinnumero: 050 363 4793
Päätuotteet:  Pyörätaksi, hääkuljetukset, polttariajot, elämyspalvelu
Kotisivut:
biketaxi.fi

Hää- ja polttarikuljetukset hauskasti ja ekologisesti Suomen ainoan valtakunnallisen sähköpolkupyörätaksin kyydissä. Toimimme useissa eri kesäkaupungeissa ympäri Suomea. Katso kaikki kaupungit kotisivuiltamme.

Hanhenlento

Osoite: Hanhiniementie 13, 74140 Iisalmi
Puhelinnumero: 040 564 1502
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, polttarit, turvesauna, mönkijäajelut, elämykset, kotieläinpiha
Kotisivut: hanhenlento.fi

Haluatko viettää elämyksellisen juhlan tai hauskat polttarit keskellä kaunista maaseutumiljöötä? Hanhenlento tarjoaa juhlatiloja, mökki- ja elämysmajoitusta, saunontaa, ohjelmapalveluita ja retkeilypaikkoja. Tilalla toimii myös kotieläinpiha. Ohjelmassa voi olla esimerkiksi eläinesittely, mönkijäajelua, elämyksellinen eläinkävely, Tarinaliiterissä vanhojen tavaroiden ympäröimänä porukallenne mieluinen kilpailu, suopungin heittoa, tai juuri teille räätälöity muu mieluisa ohjelma. Lisäksi tilauksesta esim. purtavaa, nuotiokahvit, tikkupullan paistoa, turvesauna, puusauna ja palju. Voit varata käyttöösi Riihipirtin, Tuiskuntupa-kodan tai retroilla huonekaluilla ja tavaroilla sisustetun Hanhibaarin. Halutessanne voitte viettää päivän myös pelkästään ulkoillen ja käyttäen jotain Hanhenlennon nuotiopaikoista. Tule ja koe historian havinaa Tarinaliiteri-kotimuseossa tai tutustumaan ihastuttaviin kotieläimiin!

SAUNATILAT

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, ihmislinko, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmilla on lämmitetty uima-allas, poreallas sekä useita saunoja eri tilanteisiin. Upouudet edustussaunat tuovat maaseudun keskelle palan luxusta. Toinen 10 ja toinen 30 hengelle. Lisäksi majoitusten yhteydessä on 2 kpl 8 hengen maalaissaunoja, joiden luona voi grillata ja nauttia omia juomia ja niille saa myös tilattua farmin ruokavalikoimasta iltapalaa.Yöpymiset: armeijan komentoteltassa, jossa lattia ja patjat tai Navetan alakerrassa. Kapasiteetti 15 + 15.

Vuokrasauna.fi

Osoite: Pakilantie 71 00660 Helsinki sekä Kalevankatu 45 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 2311
Päätuotteet: Polttarit, tilaussauna, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokrasaunat Pakilassa ja Kannelmäessä moniin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vuokraa meiltä viihtyisät saunatilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Kannelmäen saunassa on myös pyöreä uima-allas. Pakilan saunasta löytyy lisäksi neuvottelutila sekä biljardihuone. Tiloihin saa tuoda omat juomat sekä ruoat.

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat, polttarisaunat, morsiussaunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolan neljä merenrantasaunaa oleskelutiloineen ja terasseineen tarjoavat unohtumattomia elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille vieraillemme. Saunatiloissamme on säilytetty vahva yhteys luontoon. Materiaalit sekä värien käyttö korostavat meren läheisyyttä. Calliolassa on mahdollisuus nauttia myös perinteisestä puusaunasta. Puulämmitteiset saunamme antavat lempeät löylyt luoden aidon saunantuoksun ympärillesi. Toiveet puulämmitteisestä saunasta on hyvä mainita myyntipalvelulle jo varauksen yhteydessä. Kaikki saunamme sijaitsevat aivan merenrannan tuntumassa ja niistä on uintimahdollisuus. Terasseja yhdistää valaistu rantabulevardi. Saunoille on mahdollista ennakkotilata myös ruokatarjoilua. Saunoja on mahdollista varata myös illanviettotiloiksi.

Myyntimiesten sauna

Osoite: Kuuvantie 197, 20100 Turku
Puhelinnumero: 050 571 4128 sekä 044 977 8040
Päätuotteet: sauna, polttarit, juhlatila
Kotisivut: myyntimiestensauna.fi

Sauna- ja juhlatila Ruissalossa! Ajan patinoima ja tunnelmallinen Myyntimiesten sauna on täydellinen paikka polttareille ja pienemmille juhlatilaisuuksille. Tilat soveltuvat aina muutaman hengen tilaisuuksista jopa 40 hengen tilaisuuksiin. Saunan lauteilta pääset ihailemaan upeaa Turun saaristoa ja terassilta voit pulahtaa Airiston aaltoihin. Meillä voit järjestää polttareita ja juhlia. Hoidamme puolestasi pitopalvelun, mutta voit myös itse tuoda omat ruoat ja juomat mukanasi. Astiat ja siivous kuuluvat tilavuokran hintaan. Saunalta löytyy erilaisia pihapelejä kuten mölkky, tikka, petanque. Mikäli haluat ohjattua ohjelmaa, niin yhteistyökumppanimme kautta löydämme varmasti sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Voit myös vuokrata kauttamme paljun, jonka täytämme ja lämmitämme valmiiksi.

ViikinkiSaunan Saunamaailma

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, morsiussauna, polttarisauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, Kisailua viikinkihenkeen saunan ympäristössä
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Vuoden hääyritys 2019 -kilpailun Polttarit-kategorian voittaja! ViikinkiSauna on ihan oikea vanhanajan savusauna, joka on varattavissa käyttöönne. Takkatupa, 2 pukuhuonetta, 2 pesutilaa, wc:t ja grillikatos ovat saunojien käytettävissä. ViikinkiSauna on rakennettu savesta ja puupölkyistä ja on taatusti erilainen elämys! Meillä on mahdollisuus saunoa myös aitoon vanhaan puulaivaan rakennetussa Laivasaunassa, Pellettisaunassa, Selkäsaunassa, Maisemasaunassa, Keinusaunassa ja Puumajasaunassa sekä kylpeä Viikinkilaiva Helkan kuumakylvyssä ja uida lammessa. Eli voit samalla kerralla kokea "saunamaratonin" 7:ssa eri saunassa Saunamaailmassamme! Muista myös majoitukset!


KATSO MYÖS

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä sekä tiedustella eri mahdollisuuksia mainontaan.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.