POLTTARIT & MORSIUSSAUNAT

21.05.2019

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Vauhtia, jännitystä ja kisailua polttareihin

Sky Breakers

Osoite: Puolarmäki 7, 02280 Espoo
Puhelinnumero: 0400 449 421
Päätuotteet: Polttarit, elämyspalvelu, stuntit, palo-stunt, köysilaskeutuminen, abseiling, pelastuspukuhyppy, pendulumhyppy, sumopaini, benjihyppy
Kotisivut: www.skybreakers.com

Sky Breakers on toiminut vuodesta 1989 lähtien järjestäen benji-, stunt- ja seikkailutapahtumia. Järjestämme polttareihin ikimuistoisia, huimapäisiä ja hauskoja ohjelmanumeroita ja temppuja polttarisankarille tai koko porukalle. Tässä muutamia esimerkkejä: Palostunt eli ihmissoihtu, pelastautumispukuhyppy, Crazy Tube, Häkä Häkkinen eli nopeuslaskua auton katolla, vesihiihtoa tai wakeboardingia, köysilaskeutumista, benji-hypyt sekä hypyt silloilta, sumopaini ja heikoilla jäillä kävely pelastuspuvussa.

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, ihmislinko, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmilla järjestät polttarit vaivattomasti. Sankari- vai nöyryytyspolttarit? Noh, kukaanhan ei tykkää tulla nöyryytetyksi julkisesti, joten suosittelemme sankaripolttareita, joissa sulhanen tai morsian puetaan sen mukaisesti ja ohjelmassakin on enemmän hauskoja ja jännittäviä juttuja kuin julkista nolaamista. Polttarit on koko ryhmän toimintapäivä. Valitse aktiviteeteista teille sopivimmat ja tule pitämään hauskaa! Polttariporukan pitää myös syödä jossain välissä. Helpoiten se käy farmilla, jossa tarjoilemme ryhmällenne haluamanne herkut. Kun ruokailun tilaa etukäteen, säästyy aikaa muihin seikkailuihin. Jokaiseen perinteiseen polttaripäivään kuuluu yksi, vain ja ainoastaan sankarille tarkoitettu kova juttu. Vauhtifarmin lahjaidea on varjoliitotandemlento tai purjelento. Ehdottomasti kokemisen arvoinen juttu!

Skönön Safarit (Jämimaat)

Osoite: Jämintie 621, 38800 Jämijärvi
Puhelinnumero: 040 726 1302
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, safarit, kylpytynnyri, elämyspalvelut, ruokailu, seikkailupuisto
Kotisivut: www.jamimaat.fi

Järjestä ikimuistoiset ja vauhdikkaat polttarit! Laajaan tuotevalikoimamme kuuluu muun muassa mönkijäsafarit, sumopaini, korikiipeily, SEIKKAILUPUISTO sekä erilaiset hulvattoman hauskat kisailut. Tutustu kotisivuihimme ja Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma.

Jämsän Paintball

Osoite: Alhojärventie 79, 42100 Jämsä
Puhelinnumero: 040 411 0835
Päätuotteet: Polttarit, paintball-pelit, polttaritpaketit
Kotisivut: www.jamsanpaintball.fi

Alati kehittyvät kentät, joita on tällä hetkellä yli 10. Pelialuetta löytyy toistakymmentä hehtaaria metsäkentistä aina rakennettuun suureen kaupunkiin ja kuivuriin saakka. Pelikentät on suunniteltu ja rakennettu toimimaan yhdessä turva-alueiden kanssa niin, että pelaavan ryhmän sosiaalinen kanssakäyminen onnistuu ja pelien välissä valmistuvat vaikka makkarat grillissä. Jämsän Paintballilla pelaaminen on hauskaa ja leppoisaa yhdessäoloa! Pelaaville ryhmille on pukuhuoneet pelien ajaksi. Pelien välissä pidettäviin taukoihin löytyy runsaasti seisomapöytätilaa. Tauot ja pelirytmi määräytyvät asiakasryhmien mukaan. Mikä tärkeintä, kaikki pääsevät pelaamaan! Olemme paikalla pelaavien ryhmien mukaan ympäri vuoden. Kentillämme on talvisin valot ja pukuhuoneemme ovat lämpimänä asiakkaitamme varten.

Villa Korkatti

Osoite: Pulkkilantie 810, 86600 Haapavesi
Puhelinnumero: 044 545 1600
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, kokouspalvelu, majoitus, sauna ja palju, ohjelmapalvelu
Kotisivut: www.villakorkatti.fi

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset polttarit sekä muut juhlat kodikkaassa ja idyllisessä miljöössä. Tarjoamme polttareihin ohjelmaa esim. paintballin parissa tai muita aktiviteetteja kuten jousiammuntaa, kirveenheittoa, fatbiket, hemmottelupaketteja tms. Piha-alueeltamme löytyy lisäksi perinteinen ulkosauna ja palju. Tarjoamme myös herkulliset ruoat juhliinne. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri teille sopiva paketti.

Vmax Rentals Oy

Osoite: Isonsarvastontie 4, 00870 Helsinki sekä Levintie 1199, 99130 Sirkka
Puhelinnumero: 040 5855 333
Päätuotteet: Polttarit, vesijettien ja vesiurheiluvälineiden vuokraus, jettisafarit, venevuokraus, charterit, moottorikelkkasafarit, moottorikelkkojen vuokraus
Kotisivut: www.vmaxrentals.fi

Vmax Rentals Oy on maalla, merellä ja lumella toimiva yritys. Järjestämme Helsingissä ja Levillä sekä valmiita että räätälöityjä tapahtumia tarpeesi mukaan. Toimipisteemme on Jollaksessa merenrannalla, joten pääset matkaan suoraan rannasta. Esim. Polttarisankarin vauhdikas jettikyyditys on edullinen ja supersuosittu valinta.

1st Time Racing

Osoite: Riisikkalantie 179, Akaa
Puhelinnumero: 040 701 4430
Päätuotteet: Polttarit, ajoelämykset, rallikyyditykset, kaivinkonepuisto, saunapalvelut ja polttariruokailu
Kotisivut: www.1sttimeracing.fi

Haalarit päälle, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys kilpa-auton ratissa on valmis alkamaan. 1st Time Racing tarjoaa vauhdikkaan vaihtoehdon, kun haluat antaa lahjaksi uuden kokemuksen. Ralliauton ratissa tai kyydissä lahjan saaja kokee jotain, mitä ei normaaliliikenteessä voi eikä saa kokeilla. Rallicross- Sierroilla järjestyy yksittäinen ajelu sankarille tai vaikka rallikisa koko seurueelle. Crosskart- autolla pääsee kokemaan räjähtävää suorituskykyä. Kaivinkonepuistossa pääsee kokeilemaan työntekoa oikealla kaivinkoneella.

ViikinkiSaunan rallielämykset

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys
Kotisivut: www.viikinkisauna.fi

Rallielämys ViikinkiSaunalla - hyppää kyytiin. Ensin ralliauton kyytiin - ja sen jälkeen lauteille. Kypärä päähän ja vyöt tiukalle - Nyt mennään! Pääset ihka oikean ralliauton kyytiin kartanlukijan paikalle nauttimaan huimasta rallielämyksestä. Sora lentää ja vauhtia riittää! Sopiva ryhmille: esim. synttärit, polttarit, kokousporukat tai muuten vaan kaveriporukoille. Kelivaraus (kelirikkoaikana ei ajoja). Täydellinen rallielämys syntyy siitä, kun pääset ajon jälkeen ruokailemaan esim. Tuhdin Viikinkiaterian ViikinkiSaunan takkatupaan ja kokemaan saunaelämyksen vaikka saunamaratoonilla 5 saunassa sekä kuumakylvyssä (myös uimalampi). Muista varata ryhmällesi vielä meiltä mukavat majoitukset. Kysy tarjous!

Jyväskylä Karting Center Oy

Osoite: Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski
Puhelinnumero: 010 666 8220
Päätuotteet: Polttarit, kartinghalli, sisärata, ulkoradat
Kotisivut: www.jklkarting.fi

Sisäratamme Jyväskylän keskustassa ja upea ulkorata Lievestuoreella tarjoavat mahtavat puitteet onnistuneelle tapahtumalle henkilökunnan illanvietoissa, asiakastilaisuuksissa tai kaveriporukalla.

Blue Skies Aviation

Osoite: Lentotie 89, 17130 Vesivehmaa
Puhelinnumero: 010 322 7762
Päätuotteet: Polttarit, lentokoulutus, yleisölennätykset, polttarilennot
Kotisivut: www.blueskies.fi

Me autamme teitä toteuttamaan haaveita! Riippumatta siitä, haaveiletko pitkästä mielenkiintoisesta ja antoisasta harrastuksesta tai ainutkertaisesta lentoelämyksestä, me toteutamme toiveesi juuri teidän tarpeiden mukaan! Lentokoulu Blue Skies Aviation Oy on Lahti-Vesivehmaan lentopaikalla toimiva lentokoulu.

Airisto Spa

Osoite: Kalastavan kissan kuja 1, 21600 Parainen
Puhelinnumero: 020 734 8860
Päätuotteet: Polttarit, juhlatila, tilaussaunat, ohjelmapalvelut, majoitus
Kotisivut: www.airistospa.fi

Oli teillä sitten mielessä prameat polttarit jenkkityyliin limusiineineen ja sikareineen tai omatoimiset bileet joihin tarvitsette vain tilat, homma hoituu. Kaikki järjestetään toiveittesi mukaan. Käytössä Spa:n lisäksi mm. rantamökki, jossa katettu, lämmittimillä ja porealtaalla varustettu terassi. Spa:ssa majoitustilaa 30:lle. Kun arvostat merellistä ympäristöä, ota yhteyttä meihin. Kaikki palvelut vaativammallekin polttariporukalle Turun saaristossa vain 45 min ajomatkan päässä Turun torilta, ympäri vuoden. Polttarit alk. 350-1200€ ( sis.majoitus,sauna&poreallas) P.S. Omat juomat sallittu.

Elämyksiä, kokemuksia ja hemmottelua

Hessi-Talli

Osoite: Kyläsuontie, 31720 Urjalankylä
Puhelinnumero: 040 586 1937
Päätuotteet: Hevoskyydit, polttariajelut, ratsastustunnit
Kotisivut: www.hessitalli.fi

Tarpeen mukaan järjestämme ajelutuksia hääajoista polttari- ja eläkkeellejäämiskyydityksiin nelipyöräkärryillä tai miksei talvella lumitilanteen salliessa myös reellä (sisältäen rekiryijyn ja taljat). Hääkyyditykset lähtöhinta alk. 200 EUR lähialueella, lisäksi kuljetuskulu 0,50 EUR /km lisämaksu. Uusilla hienoilla Surrey vaunuilla 400 EUR yksiköllä tai 6-8 hengen Vis a vis vaunuilla parivaljakolla 600 EUR. Polttariajelutukset mieluiten Hessi-tallilla Urjalankylässä. Hevosen vuokra 25 EUR/ tunti.

Kartanon Karkurin polttarit

Osoite: Karsluodontie 14, 25500 Uusikaupunki
Puhelinnumero: 0440 911 980
Päätuotteet: Polttarit, juhlatila, saunatilat, maalaisolympialaiset, paintball, wow-pallo, värikuulasota
Kotisivut: www.kartanonkarkuri.fi

Maalaisolympialaiset kumiankan metsästyksellä, keinulautakatapultilla, maalaisritsoilla ja monella muulla olympialajilla! Meiltä löydät esimerkiksi WoW-pallon, jolla juostaan veden päällä, jos siis pysyy pystyssä, sekin on oma taitolajinsa. Värikuula-, eli paintball-mahdollisuus varusteineen sekä metsä- tai peltokenttineen. Valitse suosikkisi ja varaa pelkästään aktiviteetit tai yhdistä ne illanviettoosi saunalla. Ota yhteyttä meihin ja räätälöidään yhdessä juuri teidän personaaliset elämyksenne!

Viitaniemen tila

Osoite: Kaakkolammintie 5, 33680 Tampere
Puhelinnumero: 050 540 7237
Päätuotteet: Polttarit, hevostalli, ratsastustunnit, maastovaellukset ja -retket
Kotisivut: www.viitaniementila.fi

Viitaniemen Ratsutilalla järjestät hauskat ja taatusti erilaiset, ikimuistoiset polttarit hevosten ja rauhallisen luonnon helmassa. Voimme järjestää myös ruokailun hauskan päivän päätteeksi. Järjestämme ohjelmaa sekä ensikertalaisille että kokeneemmille ratsastajille. Tulkaa porukalla kokeilemaan ratsastusta tai kisaillaan vaikka viestikilpailussa, jossa mukaan sopivat yhdessä kokemattomat ja kokeneemmat ratsastajat. Ja jos ratsastuskilometrejä on takana jo useampi, voitte lähteä porukalla maastoon (kentällä laukkaaminen täytyy sujua, jotta maastoon voi turvallisesti lähteä ilman avustajia). Kysy lisää, niin kehitellään juuri Teidän ryhmällenne mukavin tapa viettää hetki hevosten parissa ja nauttia maaseudun rauhasta! Meidän kauttamme on mahdollista varata myös muita aktiviteetteja, B&B majoituksen illanviettoineen ym.

Leikkimieli.net

Osoite: Ylöjärvi
Puhelinnumero: 040 519 7274 klo 12-21
Päätuotteet: Polttarit, huvituotteet, hattarakoneiden vuokraus, pelit, metallinpaljastimet
Kotisivut: www.leikkimieli.net

Vuokraamme tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin pelilaitteita, pomppulinnoja, pilapeilit, hattarakoneen, minigolfin, aarteenetsimen, taivaslyhdyt ja muuta kivaa.

HiMO Club Oy

Osoite: Lönnrotinkatu 28 A, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 570 2195
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, häätanssi, polttaritunnit, hemmotteluhoidot, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.himoclub.fi

HiMO Club tarjoaa huippusuositut, hauskat ja menevät tunnit polttareihin! HiMOlla on kiinnostavat tanssityylit ja kimaltelevä valoisa studio, jossa tunnelma nousee kattoon huippuohjaajien johdolla: Charleston-tanssi - 20-luvun glamourtanssi! Burleskitanssi - glamouria, asennetta ja pilke silmäkulmassa! Bollywood - tanssi kuin intialaiset elokuvaprinsessat! Tribal Fusion Bellydance - bellydancen moderni versio, kolikkohuivit heiluu! Naurujooga - hauskaa yhdessäoloa! Dancehall Fever - kuumat jamakalaiset bileet! Balletone ­ ballerinafiilistelyä ja tyllihaameet! PILOXING®- reipas yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilya ja tanssia! JAMMiNG in da club - tanssia ja yökerhon biletystä täysillä! Tunneilla (45-60 min) ei tarvita aiempaa tanssikokemusta, ja tarjoamme tarvittaessa lajiin sopivaa rekvisiittaa. Hintaan kuuluu onnittelukortti päivänsankarille ja herkuttelu koko ryhmälle!

EtnoFitness

Osoite: Vilhonvuorenkatu 11 A, 00500 Helsinki
Puhelinnumero: 045 636 3452
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, naurujooga, intialainen päähieronta
Kotisivut: www.etnofitness.com

Järjestä ystävällesi unohtumaton polttaripäivä: huippusuositut tilaustuntimme kruunaavat hauskan juhlapäivän! Tanssitunnin teemaksi on tarjolla esimerkiksi twerkkaus, lattarit, afro, Bollywood, reggaetón, burleskitanssi ja dancehall-tyylit. Lisäksi suosittuja teematunteja ovat muun muassa Millenium Party, Flirt Dance, Super 90´s Dance Party, Musical Stars, Street Latin, Dance Jam, Voguing sekä Booty Bounce. Taatusti Helsingin laajin tuntivalikoima isoillekin polttariporukoille! Tanssituntien lisäksi tarjoamme myös vähemmän hikisiä vaihtoehtoja, kuten naurujooga-tunti tai intialaisen päähieronnan opetustuokio koko ryhmälle. Tunnit pidetään kauniissa tiloissamme Sörnäisissä, erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Tervetuloa viettämään hauska ja unohtumaton polttaripäivä!

Polttarinaurujooga

Osoite: Tampere
Puhelinnumero: 050 346 7211
Päätuotteet: Polttarit, naurujooga
Kotisivut: www.naurujooga.net

Naurujooga on riemukasta yhteistä tekemistä ja sillä nauratte takuuvarmasti polttareissa kun polttareissa. Naurujoogaaminen on hauskaa, se rentouttaa, yhdistää ryhmän ja lataa päivään iloisen tunnelman!

Makeup Artist Tiina Ylikahri

Osoite: Liikkuva palvelu, Helsinki
Puhelinnumero: 040 500 0985
Päätuotteet: Meikkaus- ja maskeerauspalvelut, häämeikki, meikinopastukset, polttarit
Kotisivut: www.makeuptiinaylikahri.com

Olen Tiina, pääkaupunkiseudulla toimiva kokenut ja ammattitaitoinen meikkaaja-maskeeraaja. Ota yhteyttä ja loihdin sinulle unelmiesi häämeikin! Halutessasi saat kauttani myös hääkampaajan ja liikumme omalla autolla tarvittaessa kotiisi, hotellille, juhlapaikalle tai mihin ikinä toivotkin.

Sweet Things

Osoite: Keskitie 7, 33470 Ylöjärvi
Puhelinnumero: 044 506 0400
Päätuotteet: Floristipalvelut, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, kukkakurssit, polttarit
Kotisivut: www.sweetthings.fi

Save the Date! Onneksi olkoon! Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä hetkistä ja olemme mielellämme mukana tekemässä siitä täydellisen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan upeat hääkukat juuri teille!

Flowers of your life

Osoite: Otavantie 7, 39200 Kyröskoski
Puhelinnumero: 044 525 3532
Päätuotteet: Kukkasidonnat, kukkakurssit, morsiussidonta, hääkimppu, polttarit, hääkukat, leikkokukat, tukkupuntit, juhlasomistus
Kotisivut: www.flowersofyourlife.fi

Tilauskukkasidontaa juhliisi asiakasystävälliseen hintaan, erilaisia kukkaworkshoppeja, teemapäivät/-illat, synttärit, polttarit, naisteillat, tilakoristelut juhliisi.suunnitellaan yhdessä kaunis kokonaisuus juhliisi ja tehdään päivästäsi onnistunut!

Foxy Lady

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 050 373 8717
Päätuotteet: Polttarit, erotiikkakutsut, erotiikkatuotteet
Kotisivut: www.foxylady.fi

Iloiset seksivälinekutsut naisille, miehille ja pariskunnille 14 vuoden kokemuksella. Polttarit, tuparit, syntymäpäiväjuhlat, pikkujoulut, tyttöjen illat jne. Tervetuloa myös vierailemaan verkkokaupassamme!

Erotiikanherkkukauppa

Osoite: Lohja
Puhelinnumero: 044 555 0610
Päätuotteet: Polttarit, erotiikkatuotteet, erotiikkakutsut
Kotisivut: www.erotiikanherkkukauppa.fi

Tykätyt erotiikkatuotteiden kotiesittelyt yli 10 vuoden kokemuksella. Hauska ohjelmanumero täynnä asiaa ja huumoria. Laadukkaat tuotteet jotka saat heti mukaan! Myös maksuajalla. Sopii erinomaisesti sekä naisille että miehille. Juhlakalulle extralahja!

amor.fi

Osoite: 20 paikkakuntaa, ks. kotisivut
Puhelinnumero: 040 760 3338
Päätuotteet: Polttarit, mielihyvätuotteiden kotiesittelyt, verkkokauppa, erotiikkatuotteet, erotiikkakutsut
Kotisivut: www.amor.fi

Mielihyvää kotiin kannettuna, kera asiantuntevien esittelijöidemme! Amorin mielihyväkutsut antavat sankarille ja muille osallistujille mieleenpainuvan kokemuksen. Suunnitellessanne polttaripäivän ohjelman Amorin mielihyväkutsujen ympärille, polttarisankarinne saa erinomaisen tilaisuuden poimia parhaat mielihyvän tuulahdukset sekä vinkkejä hääyötä varten. Samaan aikaan kaikilla vierailla on mahdollisuus tehdä hankintoja oman mielihyvänsä edistämiseksi. Ihastuttavat mielihyvätuotteet ja asiantunteva esittelijämme yhdessä innostuneen joukkonne kanssa ovat avain oikean tunnelman luomiseksi. Annamme mielellämme lisätietoja!

Antishop

Osoite: Gummeruksenkatu 5, 40100 Jyväskylä (liike)
Puhelinnumero: 040 723 7950
Päätuotteet: Polttarit, erotiikkatuotteet, erotiikkakutsut, erotiikan verkkokauppa
Kotisivut: www.antishop.fi

Huumorilla höystetyt erotiikkakutsut ammattitaidolla polttareihin, synttäreille, tupareihin, naisten- tai miesteniltoihin ja muuhun illanviettoon. Pääset tutustumaan tuotteisiin tutussa ympäristössä ja tutussa porukassa huumorin ja naurun kera. Illan emännälle/isännälle luvassa aina pieni extraetu. Meillä on Suomen laajin valikoima seksuaaliterveystuotteita, yli 14 000 tuotetta joita kaikkia voit ostaa esittelijöiltämme. Tervetuloa tutustumaan myös nettikauppaamme osoitteeseen antishop.fi. Oman alueen esittelijän yhteystiedot löydät verkkosivuiltamme

Studio Marika Kiviharju

Osoite: Vilhonkatu 23 (Hyvinvointikeidas) Salo
Puhelinnumero: 045 111 9592
Päätuotteet: Valokuvaus, huomenlahjakuvaus, polttarikuvaukset, hääkuvaukset, Pin up -kuvaukset
Kotisivut: www.marikakiviharju.com

Kauniit ja sensuellit huomenlahjakuvat on uniikki lahja sulhaselle. Glamour/alusvaatekuvat tai taiteelliset nude-kuvat ammattilaisten tekeminä. Myös meikkaus ja kampauspalvelut kauttamme. Katso portfoliomme nettisivuilta!

Morsiussaunonta ja Polttarisaunat

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, ihmislinko, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmilla on useita saunoja eri tilanteisiin. Upouudet edustussaunat tuovat maaseudun keskelle palan luxusta. Toinen 10 ja toinen 30 hengelle. Lisäksi majoitusten yhteydessä on 2 kpl 8 hengen maalaissaunoja, joiden luona voi grillata ja nauttia omia juomia ja niille saa myös tilattua farmin ruokavalikoimasta iltapalaa.Yöpymiset: armeijan komentoteltassa, jossa lattia ja patjat tai Navetan alakerrassa. Kapasiteetti 15 + 15.

Vuokrasauna.fi

Osoite: Pakilantie 71 00660 Helsinki sekä Kalevankatu 45 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 2311
Päätuotteet: Polttarit, tilaussauna, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokrasaunat Pakilassa ja Kannelmäessä moniin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vuokraa meiltä viihtyisät saunatilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Kannelmäen saunassa on myös pyöreä uima-allas. Pakilan saunasta löytyy lisäksi neuvottelutila sekä biljardihuone. Tiloihin saa tuoda omat juomat sekä ruoat.

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat, polttarisaunat, morsiussaunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolan neljä merenrantasaunaa oleskelutiloineen ja terasseineen tarjoavat unohtumattomia elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille vieraillemme. Saunatiloissamme on säilytetty vahva yhteys luontoon. Materiaalit sekä värien käyttö korostavat meren läheisyyttä. Calliolassa on mahdollisuus nauttia myös perinteisestä puusaunasta. Puulämmitteiset saunamme antavat lempeät löylyt luoden aidon saunantuoksun ympärillesi. Toiveet puulämmitteisestä saunasta on hyvä mainita myyntipalvelulle jo varauksen yhteydessä. Kaikki saunamme sijaitsevat aivan merenrannan tuntumassa ja niistä on uintimahdollisuus. Terasseja yhdistää valaistu rantabulevardi. Saunoille on mahdollista ennakkotilata myös ruokatarjoilua. Saunoja on mahdollista varata myös illanviettotiloiksi.

Vaarunhovi

Osoite: Oittilantie 101, 41800 Korpilahti
Puhelinnumero: 050 430 0441
Päätuotteet: Polttarit, polttarisauna, morsiussauna, juhlatilat
Kotisivut: www.vaarunhovi.fi

Vaarunhovista löydät tilat, tarjoilut ja 1800-luvun vaihteen miljöön Päijänteen rannalta, Vaarunvuorten helmasta. Vaarunhovin rantasauna on tunnelmallinen puusauna, jonka löylyistä pääset pulahtamaan vuodenajasta riippumatta kirkasvetiseen Päijänteeseen. Vietät siis saunailtaa, TYKY-päivää tai vaikkapa polttareita, tule nauttimaan puusaunan vienosta lämmöstä hyvässä seurassa. Kauttamme voit varata saunalle myös hemmottelua, ohjelmaa tai pientä purtavaa. Saunalla ei ole anniskeluoikeuksia, joten voit halutessasi tuoda omat saunaevääsi tullessasi.

ViikinkiSauna

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, morsiussauna, polttarisauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, Kisailua viikinkihenkeen saunan ympärisössä
Kotisivut: www.viikinkisauna.fi

ViikinkiSauna on ihan oikea vanhanajan savusauna, joka on varattavissa käyttöönne. Takkatupa, pukuhuone, pesutilat, wc ja grillikatos ovat saunojien käytettävissä. ViikinkiSauna on rakennettu savesta ja puupölkyistä ja on taatusti erilainen elämys! Meillä on mahdollisuus saunoa myös aitoon vanhaan puulaivaan rakennetussa Laivasaunassa, Pellettisaunassa Pikkusaunassa ja Maisemasaunassa, kylpeä Viikinkilaiva Helkan kuumakylvyssä ja uida lammessa. Eli voit samalla kerralla kokea "saunamaratonin" 5 eri saunassa Saunabulevardillamme!

Airisto Spa

Osoite: Kalastavan kissan kuja 1, 21600 Parainen
Puhelinnumero: 020 734 8860
Päätuotteet: Juhlatila, tilaussaunat, ohjelmapalvelut, majoitus, polttarit, morsiussauna, polttarisauna
Kotisivut: www.airistospa.fi

Oli teillä sitten mielessä prameat polttarit jenkkityyliin limusiineineen ja sikareineen tai omatoimiset bileet joihin tarvitsette vain tilat, homma hoituu. Kaikki järjestetään toiveittesi mukaan. Käytössä Spa:n lisäksi mm. rantamökki, jossa katettu, lämmittimillä ja porealtaalla varustettu terassi. Spa:ssa majoitustilaa 30:lle. Kun arvostat merellistä ympäristöä, ota yhteyttä meihin. Kaikki palvelut vaativammallekin polttariporukalle Turun saaristossa vain 45 min ajomatkan päässä Turun torilta, ympäri vuoden. P.S. Omat juomat sallittu.

Kuusiston Kruunu

Osoite: Kuuslahdentie 60, 21620 Kuusisto
Puhelinnumero: 040 533 1469 ja 0400 742741
Päätuotteet: Polttarit, polttarisauna, morsiussauna, majoituspalvelut, porealtaat, ohjelmapalvelut
Kotisivut: https://kuusistonkruunu.fi

Molemmat Kruunun Rannan kohteet ovat omatoimikohteita. Omat juotavat ja ruoat ovat sallittuja. Halutessanne catering onnistuu myös kauttamme. Vuodevaatteet ja loppusiivous ovat tilattavissa lisämaksusta.

Kartanon Karkuri

Osoite: Karsluodontie 14, 25500 Uusikaupunki
Puhelinnumero: 0440 911 980
Päätuotteet: Polttarit, juhlatila, saunatilat, maalaisolympialaiset, paintball, wow-pallo, värikuulasota, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: www.kartanonkarkuri.fi

Kartanon Karkurilta Uudestakaupungista löydät itsellesi ja ryhmällesi varmasti sopivan saunan! Ympäri vuoden käytössä olevalla kotasauna-alueella voit nauttia kotasaunan ainutlaatuisista löylyistä, linnunlaulusta sekä paljun rentoutuksesta. Kotasaunaan saunojia mahtuu yhtäaikaisesti noin 12-15, paljuun noin 8-10 hlö.

Skönön Safarit

Osoite: Jämintie 621, 38800 Jämijärvi
Puhelinnumero: 040 726 1302
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, safarit, kylpytynnyri, elämyspalvelut, ruokailu, seikkailupuisto
Kotisivut: www.jamimaat.fi

Järjestä ikimuistoiset ja vauhdikkaat polttarit! Laajaan tuotevalikoimamme kuuluu muun muassa mönkijäsafarit, sumopaini, SEIKKAILUPUISTO sekä erilaiset pelit ja kisailut. Valittavissa on lukuisia erilaisia saunoja nykyaikaisista sähkösaunoista aina vanhaan 1936 rakennettuun puulämmitteiseen perinnesaunaan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.