POLTTARIT & MORSIUSSAUNAT

25.05.2021

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Vauhtia, jännitystä ja kisailua polttareihin

Sky Breakers

Osoite: Puolarmäki 7, 02280 Espoo
Puhelinnumero: 0400 449 421
Päätuotteet: Polttarit, elämyspalvelu, stuntit, palo-stunt, köysilaskeutuminen, abseiling, pelastuspukuhyppy, pendulumhyppy, sumopaini, benjihyppy
Kotisivut: www.skybreakers.com

Sky Breakers on toiminut vuodesta 1989 lähtien järjestäen benji-, stunt- ja seikkailutapahtumia. Järjestämme polttareihin ikimuistoisia, huimapäisiä ja hauskoja ohjelmanumeroita ja temppuja polttarisankarille tai koko porukalle. Tässä muutamia esimerkkejä: Palostunt eli ihmissoihtu, pelastautumispukuhyppy, Crazy Tube, Häkä Häkkinen eli nopeuslaskua auton katolla, vesihiihtoa tai wakeboardingia, köysilaskeutumista, benji-hypyt sekä hypyt silloilta, sumopaini ja heikoilla jäillä kävely pelastuspuvussa.

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, ihmislinko, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmilla järjestät polttarit vaivattomasti. Sankari- vai nöyryytyspolttarit? Noh, kukaanhan ei tykkää tulla nöyryytetyksi julkisesti, joten suosittelemme sankaripolttareita, joissa sulhanen tai morsian puetaan sen mukaisesti ja ohjelmassakin on enemmän hauskoja ja jännittäviä juttuja kuin julkista nolaamista. Polttarit on koko ryhmän toimintapäivä. Valitse aktiviteeteista teille sopivimmat ja tule pitämään hauskaa! Polttariporukan pitää myös syödä jossain välissä. Helpoiten se käy farmilla, jossa tarjoilemme ryhmällenne haluamanne herkut. Kun ruokailun tilaa etukäteen, säästyy aikaa muihin seikkailuihin. Jokaiseen perinteiseen polttaripäivään kuuluu yksi, vain ja ainoastaan sankarille tarkoitettu kova juttu. Vauhtifarmin lahjaidea on varjoliitotandemlento, mindfullness, asahi, combat archery=jousiammuntapeli, airsoft, kuplafutis, kuntojumpat,valmennuspaketit etc. Ehdottomasti kokemisen arvoisia juttuja!

1st Time Racing

Osoite: Riisikkalantie 179, Akaa
Puhelinnumero: 040 701 4430
Päätuotteet: Polttarit, ajoelämykset, rallikyyditykset, kaivinkonepuisto, saunapalvelut ja polttariruokailu
Kotisivut: www.1sttimeracing.fi

Haalarit päälle, kypärä päähän, vyöt kireälle ja mahtava elämys kilpa-auton ratissa on valmis alkamaan. 1st Time Racing tarjoaa vauhdikkaan vaihtoehdon, kun haluat antaa lahjaksi uuden kokemuksen. Ralliauton ratissa tai kyydissä lahjan saaja kokee jotain, mitä ei normaaliliikenteessä voi eikä saa kokeilla. Rallicross- Sierroilla järjestyy yksittäinen ajelu sankarille tai vaikka rallikisa koko seurueelle. Crosskart- autolla pääsee kokemaan räjähtävää suorituskykyä. Kaivinkonepuistossa pääsee kokeilemaan työntekoa oikealla kaivinkoneella.

ViikinkiSaunan rallielämykset

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Vuoden hääyritys 2019 -kilpailun Polttarit-kategorian voittaja! Rallielämys ViikinkiSaunalla - hyppää kyytiin. Ensin ralliauton kyytiin - ja sen jälkeen lauteille. Kypärä päähän ja vyöt tiukalle - Nyt mennään! Pääset ihka oikean ralliauton kyytiin kartanlukijan paikalle nauttimaan huimasta rallielämyksestä. Sora lentää ja vauhtia riittää! Sopiva ryhmille: esim. synttärit, polttarit, kokousporukat tai muuten vaan kaveriporukoille. Kelivaraus (kelirikkoaikana ei ajoja). Täydellinen rallielämys syntyy siitä, kun pääset ajon jälkeen ruokailemaan esim. Tuhdin Viikinkiaterian ViikinkiSaunan takkatupaan ja kokemaan saunaelämyksen vaikka saunamaratoonilla 7:ssa saunassa sekä kuumakylvyssä (myös uimalampi). Muista varata ryhmällesi vielä meiltä mukavat majoitukset. Kysy tarjous!

Jyväskylä Karting Center Oy

Osoite: Konttisentie 8, 40800 Vaajakoski
Puhelinnumero: 010 666 8220
Päätuotteet: Polttarit, kartinghalli, sisärata, ulkoradat
Kotisivut: www.jklkarting.fi

Sisäratamme Jyväskylän keskustassa ja upea ulkorata Lievestuoreella tarjoavat mahtavat puitteet onnistuneelle tapahtumalle henkilökunnan illanvietoissa, asiakastilaisuuksissa tai kaveriporukalla.

Elämyksiä, kokemuksia ja hemmottelua

Hessi-Talli

Osoite: Kyläsuontie, 31720 Urjalankylä
Puhelinnumero: 040 586 1937
Päätuotteet: Hevoskyydit, polttariajelut, ratsastustunnit
Kotisivut: www.hessitalli.fi

Tarpeen mukaan järjestämme ajelutuksia hääajoista polttari- ja eläkkeellejäämiskyydityksiin nelipyöräkärryillä tai miksei talvella lumitilanteen salliessa myös reellä (sisältäen rekiryijyn ja taljat). Hääkyyditykset lähtöhinta alk. 200 EUR lähialueella, lisäksi kuljetuskulu 0,50 EUR /km lisämaksu. Uusilla hienoilla Surrey vaunuilla 400 EUR yksiköllä tai 6-8 hengen Vis a vis vaunuilla parivaljakolla 600 EUR. Polttariajelutukset mieluiten Hessi-tallilla Urjalankylässä. Hevosen vuokra 25 EUR/ tunti.

Kartanon Karkurin polttarit

Osoite: Karsluodontie 14, 25500 Uusikaupunki
Puhelinnumero: 0440 911 980
Päätuotteet: Polttarit, juhlatila, saunatilat, maalaisolympialaiset, paintball, wow-pallo, värikuulasota
Kotisivut: www.kartanonkarkuri.fi

Maalaisolympialaiset kumiankan metsästyksellä, keinulautakatapultilla, maalaisritsoilla ja monella muulla olympialajilla! Meiltä löydät esimerkiksi WoW-pallon, jolla juostaan veden päällä, jos siis pysyy pystyssä, sekin on oma taitolajinsa. Värikuula-, eli paintball-mahdollisuus varusteineen sekä metsä- tai peltokenttineen. Valitse suosikkisi ja varaa pelkästään aktiviteetit tai yhdistä ne illanviettoosi saunalla. Ota yhteyttä meihin ja räätälöidään yhdessä juuri teidän personaaliset elämyksenne!

Glitternisti - Glitterpolttarit

Osoite: Verkkokauppa, liikkuva palvelu
Puhelinnumero: 040 576 3137
Päätuotteet: glitterit, ekoglitterit, glitteribaari, häämeikki, polttarit
Kotisivut: www.glitternisti.com

Glitterpolttarit voi toteuttaa usealla eri tavalla, yhtä monella tavalla kuin on juhlaporukoitakin. Teema sopii niin yksisarvisille kuin hevimusaa diggaaville juhlijoille. Glitteriä löytyy laidasta laitaan ja sitä voi yhdistää lähes mihin tahansa teemaan! Voit tilata meidät paikan päälle meikkamaan tulevan morsiamen sekä juhlaporukan. Hinnoittelemme jokaiset juhlat tapauskohtaisesti, mutta hintaesimerkkinä 6-10 hengen peruspaketti Helsingin keskustassa kustantaa 195€ (sis alv 24%). Paketti sisältää glitternistin paikalle noin kahden tunnin ajaksi, kaikki glittermeikkaamiseen tarvittavat tuotteet JA noin 25€ arvoisen lahjan päivänsankarille! Lisämaksusta teemme myös klassista meikkausta ja pakettiin voi yhdistää esimerkiksi kampauksia, face florals -kasvokukkia tai kukkaseppeleitä. Pystymme toteuttamaan hileunelmat myös Eco -sarjamme luontoystävällisillä ekoglittereillä!

MABEL

Osoite: Korkeavuorenkatu 11, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 041 319 5845
Päätuotteet: kauneushoitola, esteettiset hoidot, polttarit, hyvinvointi
Kotisivut: www.mabel.fi

Järjestä Mabelissa kauneutta ja hyvinvointia hehkuvat polttarit! Ulkomaiset häätrendit tuovat myös uusia tuulahduksia Suomeen. Nykyisin hääjuhlien ja polttareiden lisäksi juhlitaan myös Bridal Showereita sekä kaasojen kiitosjuhlia. Hääaiheisissa juhlissa hemmotellaan ja juhlitaan morsianta, fiilistellään tulevaa hääpäivää sekä kaunistaudutaan yhdessä. Yksityistilaisuuden ajaksi saatte tilamme omaan käyttöönne ja tarjoamme pientä purtavaa ja kuplivaa! Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva yksityistilaisuus.

Riilahden Kartano - Rilax Gård

Osoite: Riilahdentie 354, 10570 Bromarv
Puhelinnumero: 040 740 4222
Päätuotteet: Juhlatila, polttarit, luomuliha, juhlat, kokoukset, elämysmatkailu
Kotisivut: www.rilax.fi

Kulttuurihistoriallisessa, vanhassa saaristomiljöössä sijaitseva Riilahden kartano järjestää tapahtumarikkaat polttarit maalaisympäristössä tai häät ja juhlat tunnelmallisissa maalaistiloissa. Juhlatiloina kunnostettu "Vanha talli" (65 henk) tai vanhan kivinavetan vintti (150 henk) aidossa karjatilan tunnelmassa. Myös juhlateltat. Vihkiminen voidaan järjestää Englantilaisen puiston "Temppelissä" tai Bromarvin kirkossa (4,5 km). Polttarit voidaan järjestää vaihtelevilla teemoilla, maalaisolympialaiset tai "isännän/emännän harjoittelupaketti" ja siihen voidaan yhdistää kalastusta, ratsastusta, sauna ja grilli-ilta tunnelmallisessa Renkituvassa. Majoitus leirimökissä tai modernissa Meriharjussa.

Leikkimieli.net

Osoite: Ylöjärvi
Puhelinnumero: 040 519 7274 klo 12-21
Päätuotteet: Polttarit, huvituotteet, hattarakoneiden vuokraus, pelit, metallinpaljastimet
Kotisivut: www.leikkimieli.net

Vuokraamme tapahtumiin ja juhlatilaisuuksiin pelilaitteita, pomppulinnoja, pilapeilit, hattarakoneen, minigolfin, aarteenetsimen, taivaslyhdyt ja muuta kivaa.

HiMO

Osoite: Lönnrotinkatu 28 A, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 570 2195
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, häätanssi, polttaritunnit, hemmotteluhoidot, ohjelmapalvelut
Kotisivut: https://myhimo.fi

HiMO tarjoaa huippusuositut, hauskat ja menevät tunnit polttareihin! HiMOlla on kiinnostavat tanssityylit ja kimaltelevä valoisa studio, jossa tunnelma nousee kattoon huippuohjaajien johdolla: Charleston-tanssi - 20-luvun glamourtanssi! Burleskitanssi - glamouria, asennetta ja pilke silmäkulmassa! Bollywood - tanssi kuin intialaiset elokuvaprinsessat! Tribal Fusion Bellydance - bellydancen moderni versio, kolikkohuivit heiluu! Naurujooga - hauskaa yhdessäoloa! Dancehall Fever - kuumat jamakalaiset bileet! Balletone ­ ballerinafiilistelyä ja tyllihaameet! PILOXING®- reipas yhdistelmä pilatesta, nyrkkeilya ja tanssia! JAMMiNG in da club - tanssia ja yökerhon biletystä täysillä! Tunneilla (45-60 min) ei tarvita aiempaa tanssikokemusta, ja tarjoamme tarvittaessa lajiin sopivaa rekvisiittaa.

EtnoFitness

Osoite: Vilhonvuorenkatu 11 A, 00500 Helsinki
Puhelinnumero: 045 636 3452
Päätuotteet: Polttarit, tanssitunnit, naurujooga, intialainen päähieronta
Kotisivut: www.etnofitness.com

Järjestä ystävällesi unohtumaton polttaripäivä: huippusuositut tilaustuntimme kruunaavat hauskan juhlapäivän! Tanssitunnin teemaksi ovat tarjolla esimerkiksi twerkkaus, lattarit, afro, bollywood, reggaetón, burleskitanssi ja dancehall-tyylit. Lisäksi suosittuja teematunteja ovat muun muassa Twerkkaus, Millenium Party, Flirt Dance, 90´s Dance Party (tai 80´s), Musical Stars, Voguing Style sekä Bootylicious. Taatusti Helsingin laajin tuntivalikoima isoillekin polttariporukoille! Tanssituntien lisäksi tarjoamme myös vähemmän hikisiä vaihtoehtoja, kuten naurujoogaa ja myös intialaisen päähieronnan opetustuokion koko ryhmälle. Tunnit pidetään kauniissa tiloissamme Sörnäisissä, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Jokainen osallistuja saa Tanssikutsun, jolla pääsee kokeilemaan yhtä viikkotuntia veloituksetta ja lisäksi morsian saa pienen herkkupussin. Tervetuloa viettämään hauska ja unohtumaton polttaripäivä!

Sweet Things

Osoite: Keskitie 7, 33470 Ylöjärvi
Puhelinnumero: 044 506 0400
Päätuotteet: Floristipalvelut, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, kukkakurssit, polttarit
Kotisivut: www.sweetthings.fi

Save the Date! Onneksi olkoon! Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä hetkistä ja olemme mielellämme mukana tekemässä siitä täydellisen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan upeat hääkukat juuri teille!

Flowers of your life

Osoite: Tilauskukkakauppa, Heiskankuja 1 39100 Hämeenkyrö
Puhelinnumero: 044 525 3532
Päätuotteet: Kukkasidonnat, erikoissidonta, kukkakurssit, morsiussidonta, hääkimpun suunnittelu, polttarit, hääkukat, viljellyt leikkokukat, tilakoristelu, juhlasomistus
Kotisivut: www.flowersofyourlife.fi

Tilauksesta kukkasidontaa juhliisi, kukkakurssit, workshopit, polttarit, naistenillat,synttärit, teemaillat. suunnitellaan kaunis kokonaisuus juhliisi, pienempiin kuin isompiinkin juhliin ja tehdään päivästä kauniin kukkaisa ja onnistunut kokonaisuus!

amor.fi

Osoite: 20 paikkakuntaa, ks. kotisivut
Puhelinnumero: 040 760 3338
Päätuotteet: Polttarit, mielihyvätuotteiden kotiesittelyt, verkkokauppa, erotiikkatuotteet, erotiikkakutsut
Kotisivut: www.amor.fi

Mielihyvää kotiin kannettuna, kera asiantuntevien esittelijöidemme! Amorin mielihyväkutsut antavat sankarille ja muille osallistujille mieleenpainuvan kokemuksen. Suunnitellessanne polttaripäivän ohjelman Amorin mielihyväkutsujen ympärille, polttarisankarinne saa erinomaisen tilaisuuden poimia parhaat mielihyvän tuulahdukset sekä vinkkejä hääyötä varten. Samaan aikaan kaikilla vierailla on mahdollisuus tehdä hankintoja oman mielihyvänsä edistämiseksi. Ihastuttavat mielihyvätuotteet ja asiantunteva esittelijämme yhdessä innostuneen joukkonne kanssa ovat avain oikean tunnelman luomiseksi. Annamme mielellämme lisätietoja!

Irina Tundra

Osoite: Liikkuva palvelu
Puhelinnumero: -
Päätuotteet: Polttarit, striptease
Kotisivut: www.irinatundra.net

Mediasta tuttu strippari Irina Tundra on varattavissa polttareihin koko Suomen alueelle. Tatuoitu povekas brunette on esiintynyt tanssilattioilla ja lavoilla Suomen lisäksi mm Norjassa, Briteissä ja Australiassa. Vuonna 2019 Irina Tundrasta julkaistiin hänen 10 vuoden pituisesta urastaan kertova kirja, Irina Tundra K18 (Docendo). Koko polttariporukalle on luvassa hulvaton striptease show toivomallanne teemalla ja sankarille kuuma sylitanssi. Voitte valita myös body sushi ja show -kombinaation, jossa tarjoillaan sushia esiintyjän päältä. Minun kauttani voitte tilata myös miesesiintyjät!

Morsiussaunonta ja Polttarisaunat

Vauhtifarmi

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Polttarit, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta, vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem, ihmislinko, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmilla on useita saunoja eri tilanteisiin. Upouudet edustussaunat tuovat maaseudun keskelle palan luxusta. Toinen 10 ja toinen 30 hengelle. Lisäksi majoitusten yhteydessä on 2 kpl 8 hengen maalaissaunoja, joiden luona voi grillata ja nauttia omia juomia ja niille saa myös tilattua farmin ruokavalikoimasta iltapalaa.Yöpymiset: armeijan komentoteltassa, jossa lattia ja patjat tai Navetan alakerrassa. Kapasiteetti 15 + 15.

Vuokrasauna.fi

Osoite: Pakilantie 71 00660 Helsinki sekä Kalevankatu 45 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 050 2311
Päätuotteet: Polttarit, tilaussauna, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokrasaunat Pakilassa ja Kannelmäessä moniin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Vuokraa meiltä viihtyisät saunatilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Kannelmäen saunassa on myös pyöreä uima-allas. Pakilan saunasta löytyy lisäksi neuvottelutila sekä biljardihuone. Tiloihin saa tuoda omat juomat sekä ruoat.

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat, polttarisaunat, morsiussaunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolan neljä merenrantasaunaa oleskelutiloineen ja terasseineen tarjoavat unohtumattomia elämyksiä suomalaisille ja kansainvälisille vieraillemme. Saunatiloissamme on säilytetty vahva yhteys luontoon. Materiaalit sekä värien käyttö korostavat meren läheisyyttä. Calliolassa on mahdollisuus nauttia myös perinteisestä puusaunasta. Puulämmitteiset saunamme antavat lempeät löylyt luoden aidon saunantuoksun ympärillesi. Toiveet puulämmitteisestä saunasta on hyvä mainita myyntipalvelulle jo varauksen yhteydessä. Kaikki saunamme sijaitsevat aivan merenrannan tuntumassa ja niistä on uintimahdollisuus. Terasseja yhdistää valaistu rantabulevardi. Saunoille on mahdollista ennakkotilata myös ruokatarjoilua. Saunoja on mahdollista varata myös illanviettotiloiksi.

ViikinkiSauna

Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Polttarit, tilaussaunat, elämyssauna, morsiussauna, polttarisauna, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, Kisailua viikinkihenkeen saunan ympärisössä
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Vuoden hääyritys 2019 -kilpailun Polttarit-kategorian voittaja! ViikinkiSauna on ihan oikea vanhanajan savusauna, joka on varattavissa käyttöönne. Takkatupa, pukuhuone, pesutilat, wc ja grillikatos ovat saunojien käytettävissä. ViikinkiSauna on rakennettu savesta ja puupölkyistä ja on taatusti erilainen elämys! Meillä on mahdollisuus saunoa myös aitoon vanhaan puulaivaan rakennetussa Laivasaunassa, Pellettisaunassa, Selkäsaunassa, Maisemasaunassa, Keinusaunassa ja Puumajasaunassa kylpeä Viikinkilaiva Helkan kuumakylvyssä ja uida lammessa. Eli voit samalla kerralla kokea "saunamaratonin" 7:ssa eri saunassa Saunamaailmassamme!

Kuusiston Kruunu

Osoite: Kuuslahdentie 60, 21620 Kuusisto
Puhelinnumero: 040 533 1469 ja 0400 742741
Päätuotteet: Polttarit, polttarisauna, morsiussauna, majoituspalvelut, porealtaat, ohjelmapalvelut
Kotisivut: https://kuusistonkruunu.fi

Molemmat Kruunun Rannan kohteet ovat omatoimikohteita. Omat juotavat ja ruoat ovat sallittuja. Halutessanne catering onnistuu myös kauttamme. Vuodevaatteet ja loppusiivous ovat tilattavissa lisämaksusta.

Kartanon Karkuri

Osoite: Karsluodontie 14, 25500 Uusikaupunki
Puhelinnumero: 0440 911 980
Päätuotteet: Polttarit, juhlatila, saunatilat, maalaisolympialaiset, paintball, wow-pallo, värikuulasota, polttarisauna, morsiussauna
Kotisivut: www.kartanonkarkuri.fi

Kartanon Karkurilta Uudestakaupungista löydät itsellesi ja ryhmällesi varmasti sopivan saunan! Ympäri vuoden käytössä olevalla kotasauna-alueella voit nauttia kotasaunan ainutlaatuisista löylyistä, linnunlaulusta sekä paljun rentoutuksesta. Kotasaunaan saunojia mahtuu yhtäaikaisesti noin 12-15, paljuun noin 8-10 hlö.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.