JUHLAKARTANOT

01.07.2023

Upeissa suomalaisissa juhlakartanoissa vietetään ihania kartanohäitä kautta Suomen! Tutustu ja ihastu kauniiden ja historiallisten herras- ja maaseutukartanoiden tarjontaan!

Juhlakartanot Suomessa

Kartanohäiden juhlapaikkaa etsiessä kartanon paikkakunta ei aina ole se hääparien tärkein ja ainoa valintakriteeri. Unelmien kartano saattaa löytyä kauempaakin ja häät majoituksineen sekä kuljetuksineen rakennetaan kokonaispaketiksi, josta saavat pitkän kaavan mukaan nauttia hääparin ja heidän läheistensä lisäksi myös häävieraat. Kartanohäät edustavat omanlaista romantiikkaa ja kartanoita varataankin juhlatilaksi myös kartanon välittömän toiminta-alueen ulkopuolella asuvien hääparien toimesta. Tästä johtuen, poikkeuksena muista alueellisesti esiteltävistä juhlatilaesitteyistämme juhlakartanot listataan tässä esittelyssä aakkosjärjestykseen. Paikkakunta on toki nähtävillä kunkin yrityksen perustiedoissa ja kartanon esittely löytyy myös alueellisista hakemistoistamme kartanon omalta alueelta.

Tervetuloa ihastumaan historian havinaan ja unelmien juhlakartanoihin!

Ahlmanin Kartano / AhlmanEdu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei ja kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere
Puhelinnumero: 050 3833 944
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: https://ahlmanedu.fi

Ahlmanilla olet maalla keskellä kaupunkia! Tarjoamme ainutlaatuiset, historialliset puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Upeat rakennukset, idyllinen pihapiiri, hymyilevä henkilökunta ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päiväsi.

Airisniemen kartano / Maison Airisniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Erikvallantie 80, 20960 Turku
Puhelinnumero: 050 511 0105
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.airisniemi.fi

Kartano saariston aitiopaikalla. Airisniemen kartano on viiden hehtaarin tilan näyttävä keskipiste. Kartano on seissyt tällä upealla paikalla yli sata vuotta. Kartano on aivan meren rannalla ja monista sen huoneista voikin ihastella rauhoittavaa merimaisemaa. Kartanon kahdessa juhlakerroksessa on tilaa jopa 120 henkilölle. Sisääntulokerroksessa juhlavieraat toivotetaan tervetulleiksi upeista pariovista kauniiseen ja tilavaan aulaan, jossa tunnelmaa on mahdollista nostattaa flyygelin soitannalla.

Ravintola Annan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tuomarinkyläntie 4-18, 00690 Helsinki
Puhelinnumero: 020 793 1780
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.annankartano.fi

Tervetuloa Annan Kartanolle Helsingin Tuomarinkylän kartanon historialliseen ja kauniiseen 1790-luvun miljööseen. Ravintolamme sijaitsee Tuomarinkylän kartanon siipirakennuksessa, jossa laitettiin jo muinoin jalalla koreasti, sillä rakennus toimi kartanon tanssisalonkina. Kesäisin ravintolamme laajenee satapaikkaisella terassillamme. Tilasta löytyy äänentoistolaitteet ja langallinen mikrofoni sekä piano. Tuomarinkylän kartanon puisto tarjoaa upean, vehreän ympäristön esim. hääparin ulkokuvaukseen. Tervetuloa tutustumaan suussa sulaviin herkkuihimme ja Annan Kartanon juhlapöydän vaihtoehtoihin kotisivuillamme.

Espoon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.espoonkartano.fi

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti hääjuhliin ja muihin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon kartanon uusina isäntinä ja ikimuistoisten tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka yli 10 vuotisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Hatanpään Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hatanpään puistokuja 1, 33900 Tampere
Puhelinnumero: 0207 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.juvenes.fi

Loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. Hatanpään kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla, parin kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueella on 20 parkkipaikkaa. Kartanoa ympäröi upea englantilaistyylinen puisto ruusutarhoineen. Itse rakennus on nyt valmis palvelemaan niin kokousryhmiä kuin eri kokoisia yksityistapahtumia. Täällä on läpi vuosisatojen tehty suuria päätöksiä ja annettu ajatusten lentää korkeissa kabineteissa. Tule rakentamaan ruusuisempaa tulevaisuutta Hatanpään kartanoon.

Hiekkaharjun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Leikkiharjuntie 10, 44300 Konnevesi
Puhelinnumero: 040 512 6519
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, sanunatilat
Kotisivut: hiekkaharju.com

Kutsumme teidät viettämään ikimuistoisia juhlia Hiekkaharjun kartanoon. Keski-Suomessa, jykevästi metsän laidalla seisova kartano on tarinoita ja tunnelmaa täynnä. Suuri pihapiiri sekä Puimalan upea tunnelma luovat puitteet onnistuneeseen kesäjuhlaan, kun taas kartanon sali kristallikruunuineen tarjoaa unohtumattoman ympäristön viettää juhlia ympäri vuoden. Valmiit häämenut ovat nähtävillä nettisivuillamme ja hääjuhlaan on valittavissa ihastuttavia viinejä sekä muita juhlajuomia. Häätilaisuuksiin on menun lisäksi mahdollisuus tilata iltapalaa juhlien jatkuessa "pikkutunneille" asti. Majoitusta ja rentoutumista varten kartanossamme on 13 tunnelmallista makuuhuonetta, joista jokainen on uniikki ja erilainen, sekä puulämmitteinen sauna ja ulkoporeallas. Tiloissamme onnistuu majoitus myös kilteille karvaisille perheenjäsenille. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tehdään unelmien hääjuhla yhdessä.

Kartanomajoitus Sofia & Angelique

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 50
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Pyhityntie 45, 76620 Pieksämäki
Puhelinnumero: 041 317 4756
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, kokouspalvelut, hieronta
Kotisivut: www.kartanomajoitus-sofia-angelique.com

Kartanomajoitus Sofia & Angelique sijaitsee historiallisessa kartanomiljöössä vain muutaman kilometrin päässä Pieksämäen keskustasta. 1800-luvulla perustetun tilan idyllinen pihapiiri ja kauniit majoitushuoneet tarjoavat mukavan irtioton arkeen.  Kartanomajoituksen pihapiirissä on kolme rakennusta. Pohjola, Asuntolarakennus sekä päärakennus, jonka Pohjolan sali tarjoaa erinomaiset tilat juhliin ja kokouksiin. Saliin mahtuu noin 50 henkeä. Kokouskäytössä on iso taulutelevisio, johon saa kytkettyä tietokoneen. Tilaisuuksien yhteyteen voidaan järjestää ruoka- ja kahvitarjoilu.

Kirjokiven Kartano - Woikoski Feeling

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Vuohijärvi
Puhelinnumero: 040 656 5981
Päätuotteet:
Juhlatila, majoitus, ravintolapalvelut, saunatilat, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.woikoskifeeling.fi

Woikoski Feeling järjestää tunnelmalliset juhlat romanttisessa Kirjokiven Kartanossa. 1890-luvun lopulla rakennettu Kartano sijaitsee omassa rauhassa Tihvetjärjen rannalla Vuohijärvellä. Kartanon päärakennuksessa on juhlatilat noin 60 hengelle. Kesäaikaan käytössä on myös Kartanoa ympäröivä upea puistoalue. Puistoalueella on kaunis metsäkappeli, joka soveltuu erinomaisesti vihkimiseen. Valmistamme menut toiveidenne mukaan joko buffet- tai pöytiin tarjoiltuna ja suunnittelemme sopivan viinikokonaisuuden menun ympärille. Kirjokiven Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa pihapiirin huoneissa. Tervetuloa viettämään unohtumattomia juhlia Kirjokiven Kartanoon!

Koivumäen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri, majoitus
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Järjestä ikimuistoiset juhlat. Voisiko olla sen hienompaa paikkaa järjestää juhlat kuin Koivumäen Kartano? Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista Koivumäen Kartano on ollut kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi tehtävämme on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjoamme upeat puitteet moneen eri juhlatilaisuuteen, kuten häihin, muistotilaisuuksiin, syntymäpäiviin ja yritysjuhliin. Meillä jokaiselle ryhmälle varataan oma sali juhlatilaisuutta varten, missä voitte juhlia pelkästään omien vieraiden kesken. Voit myös varata koko Kartanon tilat yksityistilaisuutta varten alk. 650 €/päivä. Kesällä ja syksyllä käytettävissä on lisäksi kaunis puutarhamme. Koivumäen kartano tarjoaa myös 10 hengen majoitusta pihapiirissä Possakkatuvassa tai tilaa voi vuokrata juhliin tai kokouksiin. Katso lisätietoja Possakkatuvasta tästä.

Ravintola Kuninkaan Lohet - Kuninkaan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25300
Päätuotteet: Juhlatila

Kotisivut: kuninkaanlohet.com

Toteutamme hääelämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä. Meillä nautitte luonnon rauhasta, mutta lähellä kuitenkin kaikkea. Sijaintimme pääkaupunkiseudulla on keskeinen ja ajomatka Helsingin keskustasta vain 30 minuuttia. Kuninkaan Kartano tarjoaa upean kustavilaisen kartanorakennuksen tunnelman häiden järjestämiseen! Kristallikruunuiset, vaaleasävyiset ja valoisat kabinetit ihastuttavat tunnelmallaan ja upeat salit ovat yhdistettävissä jopa 150 henkilön juhliin. Pienempiin hääjuhliin voit varata vain osan tiloista. Kesäaikaan vehreä, etupiha-alue ja terassi tuovat lisätilaa ja rakennuksen takana on reilusti ilmaista parkkitilaa.Tule tutustumaan!

Kuokkalan kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110/150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hämeenpohjantie 50, 40520 Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 152 4992
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, ravintola, saunatilat
Kotisivut: kuokkalankartano.com

Vietä ikimuistoinen hääjuhla Kartanolla. Arvokas ja suojeltu kartano taianomaisine puutarhoineen on ainutlaatuinen miljöö. Vain muutama kilometri Jyväskylän keskustasta ja olet jo Kartanon mailla, majesteetillisen puutarhan ympäröimänä, Päijänteen rauhaisissa rantamaisemissa. Hääjuhlamme kokonaispalvelu, joka kattaa niin tilat, juomatarjoilun, juhlamenun, kattaukset, siivouksen kuin haluamanne lisäpalvelut. Kartano sopii hääpaikaksi niin kesällä kuin talvella, ja virallisemman osuuden päätyttyä iltaa on mahdollista mennä jatkamaan rennommin vaikkapa Kartanon tallille, joka kätkee sisäänsä näyttävän, mutta rentoon menoon taipuvan 125 neliön saunatilan. Yksittäiset juhlatilat sekä upea yläkertamme ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen, henkilömäärän ja tarjoilutoiveiden mukaan. Asiakkaan varatessa käyttöönsä koko kartanon, kokonaistilaan mahtuu jopa 150 juhlijaa.

Lahden Villa Rauhala

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Jalkarannantie 24, 15110 Lahti
Puhelinnumero:
050 341 9772
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, juhlapalvelu
Kotisivut: lahdenvillarauhala.fi

Lahdessa sijaitseva, vuonna 1879 rakennettu kartanohuvila huokuu tunnelmaa. Kauniit salimme kakluuneineen ja Vesijärvelle avautuvat maisemat ovat kuin luotuja hääjuhliin. Kesäisin käytössänne on myös 50 neliön kokoinen ulkoterassi ja tarvittaessa 3x4 m ja 3x9 m kokoiset juhlateltat. Toimimme laajasti yhteistyössä eri alueen toimijoiden kanssa. Kauttamme on saatavissa tapahtumiin mm. catering, valokuvauspalvelu, kukka -ja somistuspalvelu, juhla -ja kuljetuspalvelut sekä erilaiset ohjelmapalvelut musiikista esiintyjiin. Kartanohuvilassa on myös mahdollista yöpyä. Noin 70 neliömetrin ullakkohuoneistomme on sisustettu vaativaakin silmää hivelevällä maulla. Tervetuloa!

Majvikin Jugendlinna ja Majvik-sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Majvikintie 1, 02430 Masala Kirkkonummi
Puhelinnumero: 09 29 5511
Päätuotteet: Juhlatilat, häätarjoilut, majoitus
Kotisivut: majvik.fi

Majvikin upea Jugendlinna on ikimuistoinen paikka viettää häitä. Linnaan mahtuu 80 vierasta ja se varataan aina yksityiskäyttöön. Linnan 6 majoitushuonetta tarjoaa yösijan häävieraille, hääpari itse yöpyy romanttisessa hääsviitissä. Suuremmat häät onnistuvat hotellin Majvik-salissa. Varaa valmis hääpaketti, me teemme kaikki valmistelut puolestanne. Huomioittehan, että omia juomia tai muita tarjoiluita meille ei ole mahdollista tuoda.

Merilän Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 260
Omat juomat: ei (*Leijonanluolassa kyllä)
Omat ruoat: ei
Osoite: Meriläntie 1, 91600 Utajärvi
Puhelinnumero: 050 382 0206
Päätuotteet: Juhlatilat, majoitus, saunatilat, hotellihuoneita 19 kpl
Kotisivut: www.merilankartano.com

Merilän Kartanossa voit viettää ikimuistoisen juhlan ainutlaatuisen luonnon keskellä, Oulujoen rannalla. Meille mahtuu isokin hääseurue majoittumaan, ruokailemaan ja juhlimaan. Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle. Kartanosta löytyy viihtyisiä hotellihuoneita majoittumiseen, puhdasta ja herkullista lähiruokaa tarjoileva ravintola, useita saunatiloja ja kattava valikoima juhla- ja kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin kuten mukava, rento ja sähköistetty kota 60 henkilön jatkoille. Kartanomme juhlatiloista Puojin yläkerrassa sijaitseva *Leijonanluola ei ole anniskelualuetta, joten tässä tilassa omat juomat ovat sallittuja.  Räätälöimme täydellisen paketin kesähäillenne juuri toiveidenne mukaisesti!

Messilän kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä
Puhelinnumero: 03 860 11
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoitus
Kotisivut: messila.fi

Messilässä järjestetään juhlia vuosien kokemuksella, juhlalle omistautuen ja juhlahumusta innostuen. Messilän tiloista löydät juuri sopivan tilan juhlillesi: oli se sitten tunnelmallinen Kartanoravintola tai Markkinaravintola vanhan navetan ylisillä. Messilän tilat ovat arvostettuja juhlien viettopaikkoja, joissa puitteet ja järjestelyt tekevät juhlapäivästä unohtumattoman. Messilän keittiön rakkaus ruokaan välittyy varmasti kaikille vieraille. Juhlien tarjoilu voidaan rakentaa valmiiden menujen tai täysin omien toiveiden pohjalta. Oli suunnitteilla pienet tai suuret juhlat, kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti. Rakennetaan juhlat Messilän miljööseen toiveidesi ja budjettisi mukaan!

Metsälinnan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Metsälinnantie 119, 31760 Urjala
Puhelinnumero: 040 1867 270
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.metsalinnankartano.fi

Metsälinnan kartano on upea ja tunnelmallinen juhlapaikka rauhallisessa ympäristössä. Täällä voi viettää romanttiset häät ja muut perhejuhlat. Kartanon pihapiirissä on iso tanssiteltta, jonka jokainen voi koristella mieleisekseen. Kartano sopii myös kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Mustion Linna - Svartå Slott

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
Puhelinnumero: 019 36 231
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, tilausravintola
Kotisivut: www.mustionlinna.fi

Mustion Linna on eteläisen Suomen upein paikka juhlan kuin juhlan viettoon. Meillä on täydelliset puitteet erilaisten juhlien ja unohtumattomien häiden viettoon. Voimme tarjota juhlatilaksenne uusgoottilaisen ravintolamme, valoisan paviljongin tai juhlateltan kauniissa Linnanpuistossa. Mustion Kirkolta historiallisen portin kautta ravintolaan on vain kivenheiton matka. Iltajuhla voi jatkua Talli-rakennuksen tunnelmallisissa puitteissa yöruoan ja ohjelman myötä pitkälle yöhön ja hääpari vieraineen voivat yöpyä Kartanohotelli Mustion Linnan viidessä historiallisessa hotellirakennuksessa, jotka sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki.

Neitsytniemen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Neitsytniemenkuja 12, 55400 Imatra
Puhelinnumero: 045 658 1900
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.neitsytniemenkartano.fi

Neitsytniemen Kartano sijaitsee Vuoksen varrella keskellä Imatran kauneinta maisemaa. Loistokkaat juhlat ovat alusta asti kuuluneet kartanon historiaan. Kartanon arvokas ilmapiiri, kristallikruunujen loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima maukas ruoka luo loisteliaat puitteet elämän tärkeille juhlille ja tapahtumille.
Kartanon juhlatila koostuu kolmesta peräkkäisestä salista, jotka yhdistämällä asiakaspaikkoja saadaan 120 vieraalle. Lisää juhlatilaa kesäaikaan löytyy kartanon kauniista ja rauhallisesta puutarhasta. Vuokselle päin avautuvalta suurelta terassilta löytyy lisäksi 50 istumapaikkaa. Puutarhan tanssipaviljongissa voi pyörähdellä musiikin tahtiin.
Kartanon yläkerrassa meillä on uudistetut majoitustilat 24 hlölle. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan upeaa juhlaa kartanossamme!

Puotilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puotilantie 7, 00910 Helsinki
Puhelinnumero: 044 508 0030
Päätuotteet: Juhlatila, juhlakartano
Kotisivut: www.puotilankartano.fi

Puotilan Kartanon tunnelmallinen miljöö ja tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiseen hääjuhlaan suositun Puotilan Kappelin naapurissa. Yhtenäiseen tilaan mahtuu maksimissaan 60 henkeä ja lisäksi on varattavissa pienempiä 20-30 hengen tiloja. Puotilan Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii lämminhenkisestä palvelusta aina hääjuhlanne suunnittelusta tapahtumapäivään saakka ja vastaa juhlanne onnistumisesta täydellä sydämellä. Makuelämyksistä vastaa Kartanon oma keittiö.

Sannäsin Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: n. 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Sannaistentie 540, 07310 Porvoo
Puhelinnumero: 019 547 4300
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustilat, majoitus
Kotisivut: www.sannaskartano.fi

Sannäsin Kartano on tunnelmallinen 1800-luvun kartano, joka tarjoaa juhlavierailleen korkealuokkaista palvelua, huolella valmistettua ruokaa ja majoitusta. Kartanomme sijaitsee keskellä luontoa, Ilolanjoen varrella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Porvoon keskustasta ja alle tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kartanoravintolamme koostuu parista isommasta salista ja muutamasta pienimmästä kabinetista. Tilat soveltuvat maksimissan noin sadan hengen hääjuhlille. Kartanon alakerrasta jykevien kiviseinien sisältä löytyy kellaribaari, joka on oiva paikka juhlien jatkoille. Meillä on täydet anniskeluoikeudet ja koko alueemme on anniskelualuetta. Voitte varata juhlaanne koko kartanon yksityiskäyttöön tai pelkästään yhden ravintolasalin pienempiä juhlia tai illallisisia varten. Lämpimästi tervetuloa!

Taulun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tauluntie 596, 41410 Kankainen
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.taulunkartano.fi

Taulun Kartano sijaitsee Toivakan Kankaisten kylällä Keski-Suomessa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Juhlapaikkana kartano ja sen upea miljöö on aintulaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Ravintola A oikeuksin, Juhlatilat Wäentalo 150 hlö, Kartanon sali 60 hlö ja Pihlajapellon torppa 30 hlö. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen. Kun haluat juhlien jatkuvan seuraavaan päivään vanhan ajan malliin, juhlavieraiden ydinjoukko yöpyy kartanon kamareissa. Juhlaan voi yhdistää ruokailun ja yhdessä viihtymisen lisäksi toiveidenne mukaisesti saunomisen ja ohjelmapalveluja, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja! Kysy lisää!

Urpolan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, saunatilat, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, viikinkikisailua
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Urpolan Kartanossa ensimmäiset hääjuhlat vietettiin jo 1920-luvulla. Sen jälkeen onkin kartanossa juhlittu lukuisat suuremmat ja pienemmät juhlat. Paikka on ihanteellinen, sillä rakennus itsessään on kuin luotu romanttisille juhlille ja myös puutarhan puolella riittää tilaa! Puutarhassa sijaitsee myös Kartanon Tanssipaviljonki, jossa voi pyörähdellä kesäisessä illassa häävalssin ja muiden tanssikappaleiden tahdissa... Voit jättää järjestelyt huoleksemme ja nauttia juhlastasi täysin siemauksin!

KATSO MYÖS

JUHLATILAT

08.01.2024

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

HÄÄPARILLE

06.01.2024

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

HÄÄJUHLAAN

05.01.2024

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

POLTTARIT 

04.01.2024

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.