JUHLAKARTANOT

01.05.2024

Upeissa suomalaisissa juhlakartanoissa vietetään ihania kartanohäitä kautta Suomen! Tutustu ja ihastu kauniiden ja historiallisten herras- ja maaseutukartanoiden tarjontaan!

Juhlakartanot Suomessa

Kartanohäiden juhlapaikkaa etsiessä kartanon paikkakunta ei aina ole se hääparien tärkein ja ainoa valintakriteeri. Unelmien kartano saattaa löytyä kauempaakin ja häät majoituksineen sekä kuljetuksineen rakennetaan kokonaispaketiksi, josta saavat pitkän kaavan mukaan nauttia hääparin ja heidän läheistensä lisäksi myös häävieraat. Kartanohäät edustavat omanlaista romantiikkaa ja kartanoita varataankin juhlatilaksi myös kartanon välittömän toiminta-alueen ulkopuolella asuvien hääparien toimesta. Tästä johtuen, poikkeuksena muista alueellisesti esiteltävistä juhlatilaesitteyistämme juhlakartanot listataan tässä esittelyssä aakkosjärjestykseen. Paikkakunta on toki nähtävillä kunkin yrityksen perustiedoissa ja kartanon esittely löytyy myös alueellisista hakemistoistamme kartanon omalta alueelta.

Tervetuloa ihastumaan historian havinaan ja unelmien juhlakartanoihin!

Ahlmanin Kartano / AhlmanEdu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei ja kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere
Puhelinnumero: 050 3833 944
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: https://ahlmanedu.fi

Ahlmanilla olet maalla keskellä kaupunkia! Tarjoamme ainutlaatuiset, historialliset puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Upeat rakennukset, idyllinen pihapiiri, hymyilevä henkilökunta ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päiväsi.

Airisniemen kartano / Maison Airisniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Erikvallantie 80, 20960 Turku
Puhelinnumero: 050 511 0105
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.airisniemi.fi

Kartano saariston aitiopaikalla. Airisniemen kartano on viiden hehtaarin tilan näyttävä keskipiste. Kartano on seissyt tällä upealla paikalla yli sata vuotta. Kartano on aivan meren rannalla ja monista sen huoneista voikin ihastella rauhoittavaa merimaisemaa. Kartanon kahdessa juhlakerroksessa on tilaa jopa 120 henkilölle. Sisääntulokerroksessa juhlavieraat toivotetaan tervetulleiksi upeista pariovista kauniiseen ja tilavaan aulaan, jossa tunnelmaa on mahdollista nostattaa flyygelin soitannalla.

Ravintola Annan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tuomarinkyläntie 4-18, 00690 Helsinki
Puhelinnumero: 020 793 1780
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.annankartano.fi

Tervetuloa Annan Kartanolle Helsingin Tuomarinkylän kartanon historialliseen ja kauniiseen 1790-luvun miljööseen. Ravintolamme sijaitsee Tuomarinkylän kartanon siipirakennuksessa, jossa laitettiin jo muinoin jalalla koreasti, sillä rakennus toimi kartanon tanssisalonkina. Kesäisin ravintolamme laajenee satapaikkaisella terassillamme. Tilasta löytyy äänentoistolaitteet ja langallinen mikrofoni sekä piano. Tuomarinkylän kartanon puisto tarjoaa upean, vehreän ympäristön esim. hääparin ulkokuvaukseen. Tervetuloa tutustumaan suussa sulaviin herkkuihimme ja Annan Kartanon juhlapöydän vaihtoehtoihin kotisivuillamme.

Backbyn kartano

Osoite: Bodomintie 37, 02740 Espooo
Puhelinnumero: 09 887 192 52
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoitus, saunatilat
Kotisivut:
backby.fi

Backbyn juhlavat puitteet ja luonnonkaunis ympäristö tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet hääjuhlan järjestämiseen. Historiallinen kartano sekä tunnelmallinen Vaunuvaja tarjoavat upean miljöön juhlien viettoon. Backbyn useista juhlatiloista löytyy vaihtoehtoja niin pieniin intiimeihin, kuin suurempiin, jopa 180 hengen hääjuhliin. Rauhallinen sijaintimme mahdollistaa myös romanttisen vihkimisen kartanon puutarhassa. Hotellimme toivottaa tervetulleeksi häävieraat läheltä ja kaukaa, jolloin hääviikonlopusta pääsee nauttimaan ilman kiireen tuntua.

Espoon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.espoonkartano.fi

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti hääjuhliin ja muihin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon kartanon uusina isäntinä ja ikimuistoisten tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka yli 10 vuotisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Hiekkaharjun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Leikkiharjuntie 10, 44300 Konnevesi
Puhelinnumero: 040 512 6519
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, sanunatilat
Kotisivut: hiekkaharju.com

Kutsumme teidät viettämään ikimuistoisia juhlia Hiekkaharjun kartanoon. Keski-Suomessa, jykevästi metsän laidalla seisova kartano on tarinoita ja tunnelmaa täynnä. Suuri pihapiiri sekä Puimalan upea tunnelma luovat puitteet onnistuneeseen kesäjuhlaan, kun taas kartanon sali kristallikruunuineen tarjoaa unohtumattoman ympäristön viettää juhlia ympäri vuoden. Valmiit häämenut ovat nähtävillä nettisivuillamme ja hääjuhlaan on valittavissa ihastuttavia viinejä sekä muita juhlajuomia. Häätilaisuuksiin on menun lisäksi mahdollisuus tilata iltapalaa juhlien jatkuessa "pikkutunneille" asti. Majoitusta ja rentoutumista varten kartanossamme on 13 tunnelmallista makuuhuonetta, joista jokainen on uniikki ja erilainen, sekä puulämmitteinen sauna ja ulkoporeallas. Tiloissamme onnistuu majoitus myös kilteille karvaisille perheenjäsenille. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tehdään unelmien hääjuhla yhdessä.

Kauttuan Ruukinkartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Sepäntie 3, 27500 Kauttua
Puhelinnumero: 010 340 7700
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoituspalvelut
Kotisivut: kauttuanruukki.fi

Kauttuan Ruukinkartanossa järjestät häät uniikissa ja historiallisessa ruukkimiljöössä, v. 1802 rakennetussa kartanossa. Juhlasali sekä lukuisat kabinetit, idyllinen kellaribaari ja kesäterassi puutarhoineen ovat kuin luodut elämän tärkeimpiä hetkiä varten. Voit varata koko kartanon tai esimerkiksi juhlasalin. Korkealaatuinen ravintolamme huolehtii päivän tarjoiluista, jolloin voit keskittyä juhlimiseen perheesi ja ystäviesi kanssa. Koristeluitakaan ei juuri tarvita upeissa juhlatiloissamme, ellet halua omaa, persoonallista tyyliä juhlaasi. Tarjolla myös morsiussauna, hääsviitti ja majoitustilat vieraille sekä idylliset kuvauspaikat kartanomiljöössä.

Koivumäen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri, majoitus
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Järjestä ikimuistoiset juhlat. Voisiko olla sen hienompaa paikkaa järjestää juhlat kuin Koivumäen Kartano? Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista Koivumäen Kartano on ollut kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi tehtävämme on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjoamme upeat puitteet moneen eri juhlatilaisuuteen, kuten häihin, muistotilaisuuksiin, syntymäpäiviin ja yritysjuhliin. Meillä jokaiselle ryhmälle varataan oma sali juhlatilaisuutta varten, missä voitte juhlia pelkästään omien vieraiden kesken. Voit myös varata koko Kartanon tilat yksityistilaisuutta varten alk. 650 €/päivä. Kesällä ja syksyllä käytettävissä on lisäksi kaunis puutarhamme. Koivumäen kartano tarjoaa myös 10 hengen majoitusta pihapiirissä Possakkatuvassa tai tilaa voi vuokrata juhliin tai kokouksiin. Katso lisätietoja Possakkatuvasta tästä.

Ravintola Kuninkaan Lohet - Kuninkaan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25300
Päätuotteet: Juhlatila

Kotisivut: kuninkaanlohet.com

Toteutamme hääelämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä. Meillä nautitte luonnon rauhasta, mutta lähellä kuitenkin kaikkea. Sijaintimme pääkaupunkiseudulla on keskeinen ja ajomatka Helsingin keskustasta vain 30 minuuttia. Kuninkaan Kartano tarjoaa upean kustavilaisen kartanorakennuksen tunnelman häiden järjestämiseen! Kristallikruunuiset, vaaleasävyiset ja valoisat kabinetit ihastuttavat tunnelmallaan ja upeat salit ovat yhdistettävissä jopa 150 henkilön juhliin. Pienempiin hääjuhliin voit varata vain osan tiloista. Kesäaikaan vehreä, etupiha-alue ja terassi tuovat lisätilaa ja rakennuksen takana on reilusti ilmaista parkkitilaa.Tule tutustumaan!

Kuokkalan kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110/150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hämeenpohjantie 50, 40520 Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 152 4992
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, ravintola, saunatilat
Kotisivut: kuokkalankartano.com

Vietä ikimuistoinen hääjuhla Kartanolla. Arvokas ja suojeltu kartano taianomaisine puutarhoineen on ainutlaatuinen miljöö. Vain muutama kilometri Jyväskylän keskustasta ja olet jo Kartanon mailla, majesteetillisen puutarhan ympäröimänä, Päijänteen rauhaisissa rantamaisemissa. Hääjuhlamme kokonaispalvelu, joka kattaa niin tilat, juomatarjoilun, juhlamenun, kattaukset, siivouksen kuin haluamanne lisäpalvelut. Kartano sopii hääpaikaksi niin kesällä kuin talvella, ja virallisemman osuuden päätyttyä iltaa on mahdollista mennä jatkamaan rennommin vaikkapa Kartanon tallille, joka kätkee sisäänsä näyttävän, mutta rentoon menoon taipuvan 125 neliön saunatilan. Yksittäiset juhlatilat sekä upea yläkertamme ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen, henkilömäärän ja tarjoilutoiveiden mukaan. Asiakkaan varatessa käyttöönsä koko kartanon, kokonaistilaan mahtuu jopa 150 juhlijaa.

Lahden Villa Rauhala

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Jalkarannantie 24, 15110 Lahti
Puhelinnumero:
050 341 9772
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, juhlapalvelu
Kotisivut: lahdenvillarauhala.fi

Lahdessa sijaitseva, vuonna 1879 rakennettu kartanohuvila huokuu tunnelmaa. Kauniit salimme kakluuneineen ja Vesijärvelle avautuvat maisemat ovat kuin luotuja hääjuhliin. Kesäisin käytössänne on myös 50 neliön kokoinen ulkoterassi ja tarvittaessa 3x4 m ja 3x9 m kokoiset juhlateltat. Toimimme laajasti yhteistyössä eri alueen toimijoiden kanssa. Kauttamme on saatavissa tapahtumiin mm. catering, valokuvauspalvelu, kukka -ja somistuspalvelu, juhla -ja kuljetuspalvelut sekä erilaiset ohjelmapalvelut musiikista esiintyjiin. Kartanohuvilassa on myös mahdollista yöpyä. Noin 70 neliömetrin ullakkohuoneistomme on sisustettu vaativaakin silmää hivelevällä maulla. Tervetuloa!

Landhaus Kekkola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vanhamäentie 36 50600 Mikkeli
Puhelinnumero: 0400 353 897
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, majoitus, saunatilat, juhlakartano
Kotisivut: landhauskekkola.fi

Unohtumattomat häät Landhaus Kekkolan tunnelmallisessa ja lämpimässä miljöössä ympäri vuoden! Olipa kyseessä pienemmät tai jopa 100 hengen häät, haluamme toteuttaa ne teille sopivalla tavalla. Kesällä voimme hyödyntää suurta puutarhaamme ja lasiterassia juhlavien sisätilojemme lisäksi. Talvella tunnelmalliset salimme ja salonkimme kutsuvat vieraat viihtymään yli 100 vuotta vanhojen kakluuniemme lämmössä. Vihkitoimituksen voi suorittaa myös meillä Kekkolan omaa alttaria käyttäen. Keittiömestarimme suunnittelee kanssanne häämenun, tai voitte valita sen menuehdotuksistamme. Teemme yhteistyötä myös eri bändien ja kokoonpanojen kanssa. Voitte valita livemusiikkia tunnelmaa nostattamaan tai DJ:n luomaan discofiiliksen. Halutessanne käytössänne on myös Kekkolan saunamaailma. Juhlavan päivän ja illan jälkeen morsiuspari vieraineen voivat siirtyä höyhensaarille yläkertamme majoitustiloihin (14 huonetta, 30 henkeä).

Majvikin Jugendlinna ja Majvik-sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Majvikintie 1, 02430 Masala Kirkkonummi
Puhelinnumero: 09 29 5511
Päätuotteet: Juhlatilat, häätarjoilut, majoitus
Kotisivut: majvik.fi

Majvikin upea Jugendlinna on ikimuistoinen paikka viettää häitä. Linnaan mahtuu 80 vierasta ja se varataan aina yksityiskäyttöön. Linnan 6 majoitushuonetta tarjoaa yösijan häävieraille, hääpari itse yöpyy romanttisessa hääsviitissä. Suuremmat häät onnistuvat hotellin Majvik-salissa. Varaa valmis hääpaketti, me teemme kaikki valmistelut puolestanne. Huomioittehan, että omia juomia tai muita tarjoiluita meille ei ole mahdollista tuoda.

Merilän Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 260
Omat juomat: ei (*Leijonanluolassa kyllä)
Omat ruoat: ei
Osoite: Meriläntie 1, 91600 Utajärvi
Puhelinnumero: 050 382 0206
Päätuotteet: Juhlatilat, majoitus, saunatilat, hotellihuoneita 19 kpl
Kotisivut: www.merilankartano.com

Merilän Kartanossa voit viettää ikimuistoisen juhlan ainutlaatuisen luonnon keskellä, Oulujoen rannalla. Meille mahtuu isokin hääseurue majoittumaan, ruokailemaan ja juhlimaan. Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle. Kartanosta löytyy viihtyisiä hotellihuoneita majoittumiseen, puhdasta ja herkullista lähiruokaa tarjoileva ravintola, useita saunatiloja ja kattava valikoima juhla- ja kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin kuten mukava, rento ja sähköistetty kota 60 henkilön jatkoille. Kartanomme juhlatiloista Puojin yläkerrassa sijaitseva *Leijonanluola ei ole anniskelualuetta, joten tässä tilassa omat juomat ovat sallittuja.  Räätälöimme täydellisen paketin kesähäillenne juuri toiveidenne mukaisesti!

Messilän kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä
Puhelinnumero: 03 860 11
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoitus
Kotisivut: messila.fi

Messilässä järjestetään juhlia vuosien kokemuksella, juhlalle omistautuen ja juhlahumusta innostuen. Messilän tiloista löydät juuri sopivan tilan juhlillesi: oli se sitten tunnelmallinen Kartanoravintola tai Markkinaravintola vanhan navetan ylisillä. Messilän tilat ovat arvostettuja juhlien viettopaikkoja, joissa puitteet ja järjestelyt tekevät juhlapäivästä unohtumattoman. Messilän keittiön rakkaus ruokaan välittyy varmasti kaikille vieraille. Juhlien tarjoilu voidaan rakentaa valmiiden menujen tai täysin omien toiveiden pohjalta. Oli suunnitteilla pienet tai suuret juhlat, kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti. Rakennetaan juhlat Messilän miljööseen toiveidesi ja budjettisi mukaan!

Puotilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puotilantie 7, 00910 Helsinki
Puhelinnumero: 044 508 0030
Päätuotteet: Juhlatila, juhlakartano
Kotisivut: www.puotilankartano.fi

Puotilan Kartanon tunnelmallinen miljöö ja tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiseen hääjuhlaan suositun Puotilan Kappelin naapurissa. Yhtenäiseen tilaan mahtuu maksimissaan 60 henkeä ja lisäksi on varattavissa pienempiä 20-30 hengen tiloja. Puotilan Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii lämminhenkisestä palvelusta aina hääjuhlanne suunnittelusta tapahtumapäivään saakka ja vastaa juhlanne onnistumisesta täydellä sydämellä. Makuelämyksistä vastaa Kartanon oma keittiö.

Taulun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tauluntie 596, 41410 Kankainen
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.taulunkartano.fi

Taulun Kartano sijaitsee Toivakan Kankaisten kylällä Keski-Suomessa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Juhlapaikkana kartano ja sen upea miljöö on aintulaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Ravintola A oikeuksin, Juhlatilat Wäentalo 150 hlö, Kartanon sali 60 hlö ja Pihlajapellon torppa 30 hlö. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen. Kun haluat juhlien jatkuvan seuraavaan päivään vanhan ajan malliin, juhlavieraiden ydinjoukko yöpyy kartanon kamareissa. Juhlaan voi yhdistää ruokailun ja yhdessä viihtymisen lisäksi toiveidenne mukaisesti saunomisen ja ohjelmapalveluja, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja! Kysy lisää!

Urpolan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, saunatilat, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, viikinkikisailua
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Urpolan Kartanossa ensimmäiset hääjuhlat vietettiin jo 1920-luvulla. Sen jälkeen onkin kartanossa juhlittu lukuisat suuremmat ja pienemmät juhlat. Paikka on ihanteellinen, sillä rakennus itsessään on kuin luotu romanttisille juhlille ja myös puutarhan puolella riittää tilaa! Puutarhassa sijaitsee myös Kartanon Tanssipaviljonki, jossa voi pyörähdellä kesäisessä illassa häävalssin ja muiden tanssikappaleiden tahdissa... Voit jättää järjestelyt huoleksemme ja nauttia juhlastasi täysin siemauksin!

KATSO MYÖS

JUHLATILAT

06.06.2024

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

HÄÄPARILLE

04.06.2024

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

HÄÄJUHLAAN

03.06.2024

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

POLTTARIT 

02.06.2024

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä sekä tiedustella eri mahdollisuuksia mainontaan.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.