JUHLAKARTANOT

29.07.2022

Upeissa suomalaisissa juhlakartanoissa vietetään ihania kartanohäitä kautta Suomen! Tutustu ja ihastu kauniiden ja historiallisten herras- ja maaseutukartanoiden tarjontaan!

Juhlakartanot Suomessa

Kartanohäiden juhlapaikkaa etsiessä kartanon paikkakunta ei aina ole se hääparien tärkein ja ainoa valintakriteeri. Unelmien kartano saattaa löytyä kauempaakin ja häät majoituksineen sekä kuljetuksineen rakennetaan kokonaispaketiksi, josta saavat pitkän kaavan mukaan nauttia hääparin ja heidän läheistensä lisäksi myös häävieraat. Kartanohäät edustavat omanlaista romantiikkaa ja kartanoita varataankin juhlatilaksi myös kartanon välittömän toiminta-alueen ulkopuolella asuvien hääparien toimesta. Tästä johtuen, poikkeuksena muista alueellisesti esiteltävistä juhlatilaesitteyistämme juhlakartanot listataan tässä esittelyssä aakkosjärjestykseen. Paikkakunta on toki nähtävillä kunkin yrityksen perustiedoissa ja kartanon esittely löytyy myös alueellisista hakemistoistamme kartanon omalta alueelta.

Tervetuloa ihastumaan historian havinaan ja unelmien juhlakartanoihin!

Ahlmanin Kartano / AhlmanEdu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei ja kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere
Puhelinnumero: 050 3833 944
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: https://ahlmanedu.fi

Ahlmanilla olet maalla keskellä kaupunkia! Tarjoamme ainutlaatuiset, historialliset puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Upeat rakennukset, idyllinen pihapiiri, hymyilevä henkilökunta ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päiväsi.

Airisniemen kartano / Maison Airisniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Erikvallantie 80, 20960 Turku
Puhelinnumero: 050 511 0105
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.airisniemi.fi

Kartano saariston aitiopaikalla. Airisniemen kartano on viiden hehtaarin tilan näyttävä keskipiste. Kartano on seissyt tällä upealla paikalla yli sata vuotta. Kartano on aivan meren rannalla ja monista sen huoneista voikin ihastella rauhoittavaa merimaisemaa. Kartanon kahdessa juhlakerroksessa on tilaa jopa 120 henkilölle. Sisääntulokerroksessa juhlavieraat toivotetaan tervetulleiksi upeista pariovista kauniiseen ja tilavaan aulaan, jossa tunnelmaa on mahdollista nostattaa flyygelin soitannalla.

Ravintola Annan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tuomarinkyläntie 4-18, 00690 Helsinki
Puhelinnumero: 020 793 1780
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.annankartano.fi

Tervetuloa Annan Kartanolle Helsingin Tuomarinkylän kartanon historialliseen ja kauniiseen 1790-luvun miljööseen. Ravintolamme sijaitsee Tuomarinkylän kartanon siipirakennuksessa, jossa laitettiin jo muinoin jalalla koreasti, sillä rakennus toimi kartanon tanssisalonkina. Kesäisin ravintolamme laajenee satapaikkaisella terassillamme. Tilasta löytyy äänentoistolaitteet ja langallinen mikrofoni sekä piano. Tuomarinkylän kartanon puisto tarjoaa upean, vehreän ympäristön esim. hääparin ulkokuvaukseen. Tervetuloa tutustumaan suussa sulaviin herkkuihimme ja Annan Kartanon juhlapöydän vaihtoehtoihin kotisivuillamme.

Kartanohostel AnnaCatharina

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Juvolantie 1353, 57310 Savonlinna
Puhelinnumero: 050 466 3800
Päätuotteet: Juhlatilat, tilausravintola, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.annacatharina.fi

Tilalla ja talolla on pitkä ja värikäs historia. Tila on ollut aatelistilana 1700-luvulla. Nykyinen päärakennus on rakennettu vuonna 1904 vaivaistaloksi. Juhlasaliin mahtuu mukavasti 80-100 vierasta samaan tilaan ja tilaa jää vielä bändillekin. Iso ja avara piha-alue sekä terassi tuovat lisää tilaa ihaniin hääjuhliin. Häämenut suunnittelemme kasvotusten hääparin kanssa. Meillä majoittuu 54 vierasta. Huoneet sijaitsevat samassa rakennuksessa juhlatilan kanssa. Huoneiden sijainnin ansioista vieraanne nukkuvat rauhallisesti, vaikka juhlat jatkuisivat aamuyön tunneille. Hääparille on oma tunnelmallinen hääkammari talon ylimmässä kerroksessa. Juhlan ajan yleiset tilat ovat yksityskäytössä.

Espoon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.espoonkartano.fi

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti hääjuhliin ja muihin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon kartanon uusina isäntinä ja ikimuistoisten tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka yli 10 vuotisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Hatanpään Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hatanpään puistokuja 1, 33900 Tampere
Puhelinnumero: 0207 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.juvenes.fi

Loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. loistavia elämyksiä ja kultaisia muistoja. Hatanpään kartano sijaitsee Pyhäjärven rannalla, parin kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Alueella on 20 parkkipaikkaa. Kartanoa ympäröi upea englantilaistyylinen puisto ruusutarhoineen. Itse rakennus on nyt valmis palvelemaan niin kokousryhmiä kuin eri kokoisia yksityistapahtumia. Täällä on läpi vuosisatojen tehty suuria päätöksiä ja annettu ajatusten lentää korkeissa kabineteissa. Tule rakentamaan ruusuisempaa tulevaisuutta Hatanpään kartanoon.

Hiekkaharjun kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Leikkiharjuntie 10, 44300 Konnevesi
Puhelinnumero: 040 512 6519
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.hiekkaharju.com

Kartanomme palvelee onnistuneen kokouksen, juhlan tai edustustilaisuuden näyttämönä! Meiltä löydät tilaa, rauhaa sekä tunnelmaa. Hiekkaharjun keittiömestari loihtii makunautintoja niin kartanon saliin kuin Jouhtisvuoren laavullekin. Laadimme tarvittaessa teille hauskan ja elämyksellisen ohjelman kaikkina vuodenaikoina. Myös Kartanon saunat kutsuvat vieraitaan lempeisiin löylyihin rentoutumaan! Kesällä meille mahtuu juhlimaan jopa 220 henkilöä, talvella tilaa löytyy 48:lle juhlijalle.

Kartanomajoitus Sofia & Angelique

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 50
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Pyhityntie 45, 76620 Pieksämäki
Puhelinnumero: 041 317 4756
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, kokouspalvelut, hieronta
Kotisivut: www.kartanomajoitus-sofia-angelique.com

Kartanomajoitus Sofia & Angelique sijaitsee historiallisessa kartanomiljöössä vain muutaman kilometrin päässä Pieksämäen keskustasta. 1800-luvulla perustetun tilan idyllinen pihapiiri ja kauniit majoitushuoneet tarjoavat mukavan irtioton arkeen.  Kartanomajoituksen pihapiirissä on kolme rakennusta. Pohjola, Asuntolarakennus sekä päärakennus, jonka Pohjolan sali tarjoaa erinomaiset tilat juhliin ja kokouksiin. Saliin mahtuu noin 50 henkeä. Kokouskäytössä on iso taulutelevisio, johon saa kytkettyä tietokoneen. Tilaisuuksien yhteyteen voidaan järjestää ruoka- ja kahvitarjoilu.

Kirjokiven Kartano - Woikoski Feeling

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Vuohijärvi
Puhelinnumero: 040 656 5981
Päätuotteet:
Juhlatila, majoitus, ravintolapalvelut, saunatilat, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.woikoskifeeling.fi

Woikoski Feeling järjestää tunnelmalliset juhlat romanttisessa Kirjokiven Kartanossa. 1890-luvun lopulla rakennettu Kartano sijaitsee omassa rauhassa Tihvetjärjen rannalla Vuohijärvellä. Kartanon päärakennuksessa on juhlatilat noin 60 hengelle. Kesäaikaan käytössä on myös Kartanoa ympäröivä upea puistoalue. Puistoalueella on kaunis metsäkappeli, joka soveltuu erinomaisesti vihkimiseen. Valmistamme menut toiveidenne mukaan joko buffet- tai pöytiin tarjoiltuna ja suunnittelemme sopivan viinikokonaisuuden menun ympärille. Kirjokiven Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa pihapiirin huoneissa. Tervetuloa viettämään unohtumattomia juhlia Kirjokiven Kartanoon!

Koivumäen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Tervetuloa tutustumaan tunnetun kuopiolaisen kauppaneuvos Gust Raninin sukuun Koivumäen Kartanoon. Erityisen ihastuttava, vanha, romanttinen ravintola Kuopion maaseudulla Hiltulanlahdessa, kuitenkin vain 12 km Kuopion keskustasta.  Katso lisää kartanon kuvia tästä!

Kuninkaan Kartano - Ravintola Kuninkaan Lohet

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25300
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kuninkaanlohet.com

Tervetuloa viettämään hääjuhlaa Kartanon kristallikruunujen alle! Upeisiin saleihin mahtuu 110 vieraan juhlat ja käytettävissäsi on erillinen tanssi- ja ohjelmatila. Juhlavat kabinetit ovat varattavissa myös pienempiin hääjuhliin! Tule tutustumaan!

Kuralan Kartanotila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 75
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuralantie 11, 21900 Yläne
Puhelinnumero: 02 256 3203
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus kartanohäät, juhlakartano
Kotisivut: www.kuralankartanotila.fi

Kuralan kartanotila lyhyen ajomatkan päässä Turusta on pidetty hääpaikka maalla, romanttisessa maalaisympäristössä. Aurinkoisina kesäpäivinä kartanotilan pihamaalla on vihitty jo useita morsiuspareja, mutta sateen sattuessa tanssilatomme soveltuu paitsi juhlien ohjelmapaikaksi, myös vihkimiseen. Maalaishäihin kuuluu tietysti maistuva ruoka. Perinteisten tuhdimpien juhlamenuiden lisäksi moderni hääpari voi valita mieleisensä vaikkapa suomalaisista pikkuruuista koostuvien sapasmenuiden joukosta. Hääparin valokuvaukselle kartanotilan pihapiiristä löytyy useita paikkoja. Esimerkiksi tunnelmallinen kirsikkapuistikko, ajan patinoima hirsiseinä tai valoisa kuisti koristeellisine ikkunoineen.

Kyykerin kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 65
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kyykyrinkatu 18, 83500 Outokumpu
Puhelinnumero: 045 215 4060
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, majoitus
Kotisivut: www.kyykerinkartano.fi

Tervetuloa Kyykerin Kartanoon, jonka seinien hirret ja narisevat lattiat huokuvat vanhaa tunnelmaa. Aaltoilevista ikkunaruuduista voit nähdä pilkistävän vanhan kaivoksen ja sen historiaa havisevan työläiskorttelin. Tarjoamme juhliinne lähialueen tuottajien tuotteista valmistettua ruokaa. Valmistamme perinteistä karjalaista ruokaa tai menun toiveidenne mukaan. Kaikki leivonnaisemme ja ruuat valmistamme kartanon keittiössä laktoosittomana sekä muut ruokarajoitteet huomioiden. Tarjoamme juhlaväelle myös majoituspalveluita 2-hengen huoneissa. Viihtyisä ja kodikas tunnelma, hyvä ruoka ja ystävät.. siitä juhla syntyy!

Merilän Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 260
Omat juomat: ei (*Leijonanluolassa kyllä)
Omat ruoat: ei
Osoite: Meriläntie 1, 91600 Utajärvi
Puhelinnumero: 050 382 0206
Päätuotteet: Juhlatilat, majoitus, saunatilat, hotellihuoneita 19 kpl
Kotisivut: www.merilankartano.com

Merilän Kartanossa voit viettää ikimuistoisen juhlan ainutlaatuisen luonnon keskellä, Oulujoen varrella. Meille mahtuu isokin hääseurue majoittumaan, ruokailemaan ja juhlimaan. Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle. Kartanosta löytyy viihtyisiä hotellihuoneita majoittumiseen, puhdasta ja herkullista lähiruokaa tarjoileva ravintola, useita saunatiloja ja kattava valikoima juhla- ja kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin kuten mukava, rento ja sähköistetty kota 60 henkilön jatkoille. Kartanomme juhlatiloista Puojin yläkerrassa sijaitseva *Leijonanluola ei ole anniskelualuetta, joten tässä tilassa omat juomat ovat sallittuja.  Räätälöimme täydellisen paketin kesähäillenne juuri toiveidenne mukaisesti!

Metsälinnan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Metsälinnantie 119, 31760 Urjala
Puhelinnumero: 040 1867 270
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.metsalinnankartano.fi

Metsälinnan kartano on upea ja tunnelmallinen juhlapaikka rauhallisessa ympäristössä. Täällä voi viettää romanttiset häät ja muut perhejuhlat. Kartanon pihapiirissä on iso tanssiteltta, jonka jokainen voi koristella mieleisekseen. Kartano sopii myös kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen.

Mustion Linna - Svartå Slott

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
Puhelinnumero: 019 36 231
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, tilausravintola
Kotisivut: www.mustionlinna.fi

Mustion Linna on eteläisen Suomen upein paikka juhlan kuin juhlan viettoon. Meillä on täydelliset puitteet erilaisten juhlien ja unohtumattomien häiden viettoon. Voimme tarjota juhlatilaksenne uusgoottilaisen ravintolamme, valoisan paviljongin tai juhlateltan kauniissa Linnanpuistossa. Mustion Kirkolta historiallisen portin kautta ravintolaan on vain kivenheiton matka. Iltajuhla voi jatkua Talli-rakennuksen tunnelmallisissa puitteissa yöruoan ja ohjelman myötä pitkälle yöhön ja hääpari vieraineen voivat yöpyä Kartanohotelli Mustion Linnan viidessä historiallisessa hotellirakennuksessa, jotka sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki.

Neitsytniemen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Neitsytniemenkuja 12, 55400 Imatra
Puhelinnumero: 045 658 1900
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.neitsytniemenkartano.fi

Neitsytniemen Kartano sijaitsee Vuoksen varrella keskellä Imatran kauneinta maisemaa. Loistokkaat juhlat ovat alusta asti kuuluneet kartanon historiaan. Kartanon arvokas ilmapiiri, kristallikruunujen loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima maukas ruoka luo loisteliaat puitteet elämän tärkeille juhlille ja tapahtumille.
Kartanon juhlatila koostuu kolmesta peräkkäisestä salista, jotka yhdistämällä asiakaspaikkoja saadaan 120 vieraalle. Lisää juhlatilaa kesäaikaan löytyy kartanon kauniista ja rauhallisesta puutarhasta. Vuokselle päin avautuvalta suurelta terassilta löytyy lisäksi 50 istumapaikkaa. Puutarhan tanssipaviljongissa voi pyörähdellä musiikin tahtiin.
Kartanon yläkerrassa meillä on uudistetut majoitustilat 24 hlölle. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan upeaa juhlaa kartanossamme!

Puotilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puotilantie 7, 00910 Helsinki
Puhelinnumero: 044 508 0030
Päätuotteet: Juhlatila, juhlakartano
Kotisivut: www.puotilankartano.fi

Puotilan Kartanon tunnelmallinen miljöö ja tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiseen hääjuhlaan suositun Puotilan Kappelin naapurissa. Yhtenäiseen tilaan mahtuu maksimissaan 60 henkeä ja lisäksi on varattavissa pienempiä 20-30 hengen tiloja. Puotilan Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii lämminhenkisestä palvelusta aina hääjuhlanne suunnittelusta tapahtumapäivään saakka ja vastaa juhlanne onnistumisesta täydellä sydämellä. Makuelämyksistä vastaa Kartanon oma keittiö.

Pyhäniemen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Rantatie 708, 16730 Hollola
Puhelinnumero: 03 788 1466
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.pyhaniemenkartano.fi

Pyhäniemen kartano Hollolassa on kulttuurihistoriallisesti Suomen arvokkaimpia kartanomiljöitä. Kartanon päärakennuksen ensimmäinen kerros on rakennettu vuonna 1780 ja nykyisen muotonsa kartano on saanut laajennuksen yhteydessä 1800-luvun lopulla. Kartanon korkealaatuiset tilat tarjoavat puitteet ainutlaatuisille yksityis- ja yritystilaisuuksille. Päärakennuksen ensimmäisen kerroksen saleissa voi aistia herraskartanotunnelman, kun taas toisesta kerroksesta löytyy modernimpia, valoisia saleja vaaleine pintoineen. Päärakennus tarjoaa puitteet 50 hengen istuviin illallisiin ja jopa 130 hengen cocktailtilaisuuksiin. Lisäksi kesällä varattavissa on sivukartanon, Kavaljeerin ensimmäisen kerroksen rustiikkiset, hirsipintaiset salit maksimissaan 60 henkilölle ja puistossa sijaitseva viehättävä jääkellari intiimimpiin tilaisuuksiin. Tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme kautta saat tarvittaessa tilaisuuteen myös somistuksen, kukat, cateringin ja anniskelupalvelut.

Ruusuhovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hovintie 135, 58900 Rantasalmi
Puhelinnumero: 020 728 9800
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoituspalvelut, rantasauna
Kotisivut: www.ruusuhovi.fi

Monivuotisella kokemuksella toteutamme niin pienet ja suuret häät kuin isot sukujuhlatkin kaikkina vuodenaikoina. Ruusuhovin kartanomiljöö majoitus- ja ravintolapalveluineen mahdollistaa loistavat puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Alakerran juhlasalista aukeaa kaunis nakymä kartanon ranta-alueelle. Sali sopii hyvin ohjelma- ja tanssitilaksi 80 vieraalle. Viereinen takkahuone on käytössä oleskeluun, lämpöistä tunnelmaa tuomaan. Juhlasalista on suora yhteys kartanon piha-alueelle.

Taulun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tauluntie 596, 41410 Kankainen
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.taulunkartano.fi

Taulun Kartano sijaitsee Toivakan Kankaisten kylällä Keski-Suomessa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Juhlapaikkana kartano ja sen upea miljöö on aintulaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Ravintola A oikeuksin, Juhlatilat Wäentalo 150 hlö, Kartanon sali 60 hlö ja Pihlajapellon torppa 30 hlö. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen. Kun haluat juhlien jatkuvan seuraavaan päivään vanhan ajan malliin, juhlavieraiden ydinjoukko yöpyy kartanon kamareissa. Juhlaan voi yhdistää ruokailun ja yhdessä viihtymisen lisäksi toiveidenne mukaisesti saunomisen ja ohjelmapalveluja, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja! Kysy lisää!

Tolkkilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Tolkkilantie 204, 45610 Koria
Puhelinnumero: 040 066 6654
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.tolkkilankartano.fi

Tolkkilan kartano on tyylikäs juhlapaikka. Remontoitu kartano on herännyt uuteen kukoistukseen! Haluamme palvella sekä yritysvieraita, että yksityisiä juhlien järjestäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistetussa kartanossa järjestät upean ja ikimuistoisen tilaisuuden, meiltä löytyy tarvittaessa myös majoitusta juhlavieraille yhteensä 37 majoituspaikkaa.

Urpolan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, saunatilat, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, viikinkikisailua
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Urpolan Kartanossa ensimmäiset hääjuhlat vietettiin jo 1920-luvulla. Sen jälkeen onkin kartanossa juhlittu lukuisat suuremmat ja pienemmät juhlat. Paikka on ihanteellinen, sillä rakennus itsessään on kuin luotu romanttisille juhlille ja myös puutarhan puolella riittää tilaa! Puutarhassa sijaitsee myös Kartanon Tanssipaviljonki, jossa voi pyörähdellä kesäisessä illassa häävalssin ja muiden tanssikappaleiden tahdissa... Voit jättää järjestelyt huoleksemme ja nauttia juhlastasi täysin siemauksin!

                             - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustuthan muihin juhlatiloihin ja hääyrityksiin Häähakemistossamme

Juhlatilat Pääkaupunkialueella (Espoo, Kauniainen, Helsinki, Vantaa). Juhlapaikan valintaa helpottaaksemme olemme merkinneet juhlatiloihin myös niiden maksimikapasiteetin ja tarjoiluun liittyvän käytännön.

Täältä löydät Uudenmaan, Hämeen, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson juhlatiloja. Huomaathan, että Pääkaupunkialueella on oma hakemistonsa.

Keski-Suomen, Itä-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella sijatsevia juhlatiloja.

Täältä löydät Etelä-Suomessa (Pääkaupunkialue, muu Uusimaa, Häme sekä Päijät-Häme) toimivia pitopalveluita

Tältä osastolta löydät Länsi-Suomessa (Varsinais-Suomi, Satakunta, Pirkanmaa ja Pohjanmaa) toimivia pitopalveluita

Tältä osastolta löydät Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomessa sekä Pohjois-Pohjanmaalla toimivia pitopalveluita

Jos tekee mieli juhlia, mutta ei uupua järjestelyiden kanssa, tämä osasto on sinulle! Täältä löydät niin hääsuunnittelijat kuin henkilökuntaa häihin ja juhliin.

Ennen kameran eteen astelua kannattaa valita hyvä meikkaaja, kampaaja ja kauneutesi tai komeutesi hoitaja!

Tältä osastolta löydät hääkakkujen tekijöitä, kakkukoristeita sekä muita konditoriatuotteita ja häämakeisia jokaiseen makuun

Kaikki se ihana, jota niin mielellään juhlaansa hankkii, löytyy täältä! Mukana on myös yrityksiä, jotka laittavat kaiken kauniiksi työnsä puolesta. Tutustu ja ihastu!

Löydä kauneimmat sormukset merkiksi liitostanne. Tältä osastolta löytyy myös koruja ja tiaroita sekä morsiuskruunuja.

Limusiini, hevoskyyti vai joku muu juhlapirssi? Tutustu juhla-autoihin ja kuljetuspalveluihin ja valitse omasi!

Kun valot sammuvat ja tanssikengät on potkaistu jaloista, jäljelle jää se mitä on tallennettuna. Valitse rautaisten ammattilaisten joukosta teille sopivin vaihtoehto.

PUKEUTUMINEN

22.07.2022

Ladies & Gentlemen - morsiamet ja sulhaset, olet sitten ostamassa uutta tai käytettyä, vuokraamassa tai teettämässä hää- tai juhlapukua, tältä osastolta löytyy taatusti asiantuntevat ammattilaiset avuksesi kaikkiin pukeutumiseen liittyviin hankintoihisi! Tutustu myös pesulapalveluihin hakemiston alaosassa.

Ennemmin tai myöhemmin se uni tulee ja mikä onkaan mukavampaa kun painaa päänsä juhlien jälkeen lainalakanoihin majoituspalvelun hellässä huomassa. Hakemiston lopusta löydät myös kivoja lisiä hääyötä varten.

Hyvä ruoka, hyvät juomat, hyvä ohjelma ja hyvä tunnelma luovat onnistuneet juhlat. Täältä löydät häihisi musiikki- ja ohjelmapalveluita.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Kimppuja, asetelmia ja sommitelmia sekä niiden tekijöitä! Tällä osastolla tuoksuu suloisimmat hääkukat ympäri vuoden.

VUOKRAAMOT

17.06.2022

Astiat, somisteet, kalusteet, liinat, boolilähteet, juhlateltat.. Ihan kaikkea ei kannata ostaa yhdeksi päiväksi, vaikka juhlat onkin! Tältä osastolta löydät kaikkea mahdollista ja aika mahdottomiakin juttuja, joten käy peremmälle ja tutustu valikoimaan.

Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain erikoista, jotain hyödyllistä? Täältä löydät mielenkiintoisia yrityksiä, joille ei välttämättä ole omaa kategoriaa hakemistossamme.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi Suomen muhkeimpaan häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.