HÄÄPARILLE

04.06.2024

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

SORMUKSET & KORUT

Löydä kauneimmat sormukset merkiksi liitostanne!

Sandberg

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sandberg.fi

Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa perinteisin käsityömenetelmin. Mallistostamme löydät kihla- ja vihkisormukset timanteilla tai ilman sekä näihin yhteensopivat korvakorut ja kaulakorut.

AU3 Kultasepät

Osoite: Unioninkatu 27, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 09 436 500 90
Päätuotteet: kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.au3goldsmiths.com

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Olemme toteuttaneet koru-unelmia jo yli 15 vuotta! Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat korut itse pajalla Helsingissä. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Au3 Kultaseppien sormusmallit ovat menestyneet myös kilpailuissa; kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin Vuoden kauneimmaksi sormukseksi joulukuussa 2017. Tutustu lisää vihkisormuksiimme ja korumallistoihimme kotisivuillamme. Putiikkimme on auki ma-pe klo 11-18, ja la klo 11-16. Tervetuloa!

Malmin Korupaja

Osoite: Markkinatie 6, 00700 Helsinki sekä Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki
Puhelinnumero: 09 3512 800 (Malmi) sekä 09 7284 266 (Oulunkylä)
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, kultasepänliike, lahjatavarat, kaiverrukset, korjaukset
Kotisivut: www.korupaja.fi

Valikoimiimme kuuluu tuhansia sormuksia, kiloittain ketjuja sekä erittäin laaja lahjatavara- ja pokaalivalikoima. Valmistamme vihkisormuksia ja muitakin koruja kullasta, valkokullasta ja platinasta asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan. Käsintehdyt valkokultakorumme valmistamme palladiumpohjaisesta valkokullasta allergioiden välttämiseksi. Tervetuloa ostoksille!

OZ Jewel

Osoite: Unioninkatu 15, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 09 622 4433
Päätuotteet: Korut, kihlasormukset, vihkisormukset, kultaseppä
Kotisivut: ozjewel.com

Helsingin historiallisessa Kaartinkaupungin kaupunginosassa sijaitsee OZ Jewel -koruliike, joka on ollut tunnettu laadukkaista ja moderneista koruista vuodesta 1997 alkaen. Kultaseppä Tiina Arkko ja hopeaseppä Vesa Nilsson suunnittelevat ja valmistavat ainutlaatuisia koruja vaativille asiakkaille. OZ Jewelin ydinarvot ovat tinkimätön laatu jokaisessa vaiheessa, olipa kyseessä korun valmistus, muotoilu tai henkilökohtainen asiakaspalvelu. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan ja jokainen OZ Jewel koru on huolella suunniteltu ja valmistettu, jotta se toisi iloa pitkään. Haluamme tehdä koruja, jotka eivät ole vain kauniita, vaan myös merkityksellisiä. Jos etsit uniikkeja kihla- tai vihkisormuksia, tutustu kotisivuihimme, josta löydät lisää tietoa meistä ja korumallistoistamme. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tarinaasi ja auttaa sinua löytämään sormukset, jotka kertovat rakkaustarinasi ainutlaatuisella tavalla. Tervetuloa tutustumaan OZ Jewel -koruihin osoitteessa ozjewel.com

Korkeila Helsinki

Osoite: Korkeavuorenkatu 6, 00150 Helsinki
Puhelinnumero: 050 327 0600
Päätuotteet: Kultaseppä, timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, korjaukset, kultasepänliike
Kotisivut: www.korkeilahelsinki.fi

Korkeila Helsinki on laadukkaiden ja yksilöllisten timantti-, kihla- ja vihkisormusten kultasepänliike. Olemme toimineet jalometallialalla vuosikymmeniä. Kultaseppämestari Jukka Korkeila suunnittelee ja valmistaa yksilölliset korut toiveittesi mukaan. Käytämme parhaimpia jalometalleja ja olemme erikoistuneet platinakorujen valmistukseen. Koruissamme käytämme tarkoin valittuja eettisiä luonnontimantteja ja ihmisten tekemiä laboratoriotimantteja (lab grown diamond) sekä värillisiä kiviä. Ammattitaitoinen tiimimme palvelee ja auttaa sinua löytämään unelmiesi korun. Tule liikkeeseemme tai varaa aika suunnittelutapaamiseen.

Kultaseppä Kulmala Oy

Osoite: Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
Puhelinnumero: 09 629 252
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, jalokivikorut, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Kulmalan sormukset valmistetaan yksittäiskappaleina kolmen kultaseppämme taitavissa käsissä. Kulmala tunnetaan näyttävistä jalokivisormuksista, klassisista elementeistä ja harkituista yksityiskohdista. Uusimmissa sormuksissa on erikoishiontaisia timantteja, kuten kaunis ja herkkä pisara, pehmeän kulmikas asscher sekä smaragdihiontainen timantti briljanttiraameilla. Safiireissa loistavat sinisen, keltaisen, oranssin ja pinkin sävyjä. Käytämme korujen valmistukseen jaloimpia metalleja, tarkkaan valikoituja timantteja sekä upeita värillisiä jalokiviä. Sormukset valmistetaan verstaallamme Helsingin Ullanlinnassa. Varaa aika tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa osoitteessa info@kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Hanhiniemi

Osoite: Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki (sekä muu Suomi, ks. esittely)
Puhelinnumero: 050 413 5909
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppahanhiniemi.fi

Kultaseppä Hanhiniemi on vuodesta 1988 alkaen toiminut perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita kultasepän palveluita Seinäjoella. Palvelemme asiakkaitamme Seinäjoen ja lähikaupunkien lisäksi myös ympäri Suomen aina Tamperetta, Turkua ja Helsinkiä myöden. Palveluihimme kuuluvat korujen ja lahjaesineiden suunnittelu ja valmistus asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Korjaamme koruja ja esineitä sekä entisöimme vanhoja koruja ja muokkaamme vanhoista uusia. Teemme myös kone- ja käsinkaiverruksia sekä lasikaiverruksia. Valikoimissamme on kotimaisten valmistajien laadukkaita koruja. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima lahjaesineitä ja kelloja. Kultaseppä Hanhiniemi on myös Polar-sykemittarien valtuutettu huoltopaikka.

Eveliina Karhio

Osoite: Korkeavuorenkatu 41, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 050 560 7575
Päätuotteet: Kultasepänpaja, korumuotoilu, kihlasormukset, vihkisormukset, kihlapaja
Kotisivut: www.eveliinakarhio.fi

Pajalla valmistuu koruja sekä tilauksesta, että omaan mallistoon. Uusien korujen lisäksi täällä korjataan ja uudistetaan vanhat. Mukavaa palvelua räätälöidysti juuri sinulle. Poikkea pajalle!

Atelier Eklöf

Osoite: Yrjönkatu 32, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 9774 ja 040 828 8884
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, taidekaiverrukset
Kotisivut: www.ateliereklof.com

Atelier Eklöf on kultaseppämestarin- ja kaivertajamestarin yritys Helsingissä. Olemme erikoistuneet uniikkeihin timanttisormuksiin, jotka suunnitellaan ja valmistetaan omassa työhuoneessamme perinteisin käsityömenetelmin. Tehdään erittäin tarkkaa ja korkealaatuista työtä; käytämme 18K kultaa, ja sekä perinteisiä kirkkaita että värillisiä timantteja. Meiltä saat yksilöllisiä koruja mittatilaustyönä, myös omasta kullasta. Koristekaiverruksia sormuksien ulkopuolelle toivomuksien mukaan.

Folklore

Osoite: Snellmaninkatu 25, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 045 313 3020
Päätuotteet: Kultaseppä, korumuotoilija, kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut:  www.folklore.fi

Folklore on korumuotoilija Tanja Ahjopalon työpaja ja putiikki, jossa tarinat ja muistot muokkautuvat korun muotoon. Löydä oma tarinasi valmiista mallistostamme tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi koru. Kaikki Folkloren korut valmistetaan käsityönä ja rakkaudella omassa pajassamme Helsingin Kruununhaassa. Materiaaleina käytämme hopeaa, kelta-, valko- ja ruusukultaa tai platinaa sekä aitoja jalokiviä. Kaikki käyttämämme kultamateriaali on 100% kierrätettyä ja hopea vähintään 90% kierrätettyä. Voimme hyödyntää myös vanhoja kultakorujasi uuden korun materiaalina.

Papaja

Osoite: Agricolankatu 11, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 320 5272
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, uniikkikorut, kultaseppä, korumuotoilu
Kotisivut: www.papaja.fi

Suunnittelemme ja valmistamme koruja ja erityisesti kihla-ja vihkisormuksia mittatilaustyönä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus mitä erilaisimpien korujen toteuttamisesta. Valmistamme persoonallisia aikaa ja käyttöä kestäviä koruja laadukkaasti, käsityöperinteitä kunnioittaen unohtamatta nykyaikaisten teknologioiden mahdollisuuksia. Mittatilaustyönä meillä teetetty koru on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä, yhteistyössä asiakkaan kanssa toteutettu suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen. Materiaaleina käytämme kierrätettyä kultaa eri väreissä ja platinaa. Käyttämämme jalokivet ovat pääasiassa timantteja ja safiireja.

KultaHelmi

Osoite: Tikkuraitti 20, 01300 Vantaa (Tikkurilan Prisma-keskus)
Puhelinnumero: 09 271 3060
Päätuotteet: Kultasepänliike, vihkisormukset, kihlasormukset, sormukset, korut, kellot
Kotisivut: kultahelmi.fi

Olemme iloinen ja avoin kotimainen kultasepänliike, joka valitsee tuotteensa rakkaudella asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Valikoimaamme kuuluu niin kotimaisten seppien tuotantoa kuin ulkomaisia korukaunottariakin. Suunnittelemme kanssasi juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat ja kultaseppämme toteuttaa sen! Voimme valmistaa koruja myös omia materiaalejasi hyödyntäen. Tervetuloa KultaHelmet.

Kultasepät Narsakka Oy

Osoite: Saaristenkatu 6 (2 krs.) 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 010 239 0490
Päätuotteet: Kultasepät, vihkisormukset, timanttikorut, kihlasormukset
Kotisivut: www.narsakka.com ja www.festive.fi

Kultasepät Narsakka Oy on pohjimmiltaan perinteinen perheyritys, jossa jalo kultasepän ammatti on siirtynyt isältä pojalle aina1940-luvulta saakka, nyt jo neljännelle sukupolvelle saakka. Kun haet koruusi jotakin yksilöllistä tai persoonallista muotoilua, niin voit yhdessä ammattitaitoisten kultaseppiemme kanssa suunnitella haluamasi kokonaisuuden valitsemistasi materiaaleista. Käytännön toteutuksesta vastaa tällä hetkellä yhdeksän ammattitaitoista kultaseppäämme. Olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti timanttikorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistamme myös kotimaiset Festive-timanttikorut, joita oman myynnin lisäksi on saatavissa laajan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Sormusten Herra

Osoite: Hämeenkatu 20, 05800 Hyvinkää
Puhelinnumero: 040 159 3566
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sormustenherra.fi

Sormusten Herra on Hyvinkääläinen kultasepänverstas, jossa valmistan sekä oman malliston timanttisormuksia, että myös tilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaisesti perinteisin käsityömenetelmin. Valikoimista löytyy myös laaja valikoima muiden kotimaisten sormusvalmistajien laadukkaita timanttisormuksia, sekä erikoisuutena lähes kahdensadan huippu-upean titaanisormuksen mallisto. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiini liikkeeseeni Hyvinkäälle ja verkkokauppaan!

Kultaseppä Ester Nurminen

Osoite: Välikatu 3, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 044 996 5379
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.esternurminen.com

Suunnittelen ja valmistan koruja tilaustylnä. Suunnittelussa inspiroidun paljon luonnosta. Sen sattumanvaraisista asetelmista, sulavista muodoista ja värisävyjen harmoniasta. Joskus koru syntyy yksinkertaisesta sommitelmasta ja toisinaan nautin yksityiskohdilla kuorruttamisesta. Uuden korun lähtökohtana saattaa myös olla materiaalin kierrätys asiakkaan vanhoista koruista. Sillon on hienoa päästä osaksi vanhojen korujen uutta tarinaa.

Hieno Jewel

Osoite: Mariankatu 8, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 050 910 1197
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, jalokivikorut, käsinkaiverrukset
Kotisivut: hienojewel.com

Valmistamme laadukkaita ja kestäviä koruja verstaallamme Lahden keskustassa. Valikoimastamme löytyy valmiita jalokivikoruja tai voit teettä unelmiesi korun mittatilaustyönä. Käytämme töissämme laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Varaa aika tapaamiselle puhelimitse tai sähköpostilla.

Korus Design

Osoite: Tuomiokirkonkatu 32, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 03 22 55 877
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, timantti- ja jalokivikorut, kultaseppä
Kotisivut: www.korus.fi

Korus Design valmistaa ammattitaitoisesti laadukkaita ja kestäviä kihla- ja vihkisormuksia, sekä timantti- ja jalokivikoruja. Kultasepät ottavat mielellään vastaan tilaustöitä ja valmistavat sormuksia ja koruja myös asiakkaan oman idean pohjalta. Tämän lisäksi kaikkia Korus Designin valmiita malleja voidaan muokata asiakkaan toivomaan suuntaan. Voit ostaa verstasmyymälästä jonkun kultaseppien valmistamista aarteista tai teettää jotakin aivan uutta. Meillä voit asioida valintasi mukaan joko kivijalkamyymälässämme tai verkkomyymälässämme. Tervetuloa!

Kultasepänliike J.I. Wahlberg

Osoite: Hämeenkatu 27, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 03 212 9645
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, uniikkikorut, jalokivet, huomenlahjat, korut, kellot, kultasepänliike, kultaseppä, kelloseppä, korjaukset
Kotisivut: www.jiwahlberg.fi

J.I. Wahlberg on 129-vuotias perheomisteinen kello- ja kultasepäntyön perinteitä, asiakaspalveluhenkeä sekä vahvaa käsityötaitoa vaaliva perheyritys Tampereella. Tarjoamme laajan valikoiman sekä ammattitaitoiset alan palvelut. Tuotevalikoimassamme meille on tärkeää tuotteiden kotimaisuus ja korkea laatu. Valikoimaamme kuuluvat monien tunnettujen korubrändien tuotteet, olemme panostaneet erityisesti kihla- ja vihkisormusten valikoimaan. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme käsityönä uniikkikoruja. Meillä on vahva asiantuntemus jalokivistä ja autamme mielellämme oikean valitsemisessa. Jos haluat juuri Sinun tyyliisi ja sormeesi suunnitellun ja valmistetun uniikkikorun, käänny ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen!

Kultasepät Andreasen

Osoite: Hämeenkatu 30, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 03 223 9488
Päätuotteet: Sormukset, kihlasormukset, kultasepänliike, kultaseppä
Kotisivut: 
andreasen.fi

Olemme tamperelainen kultasepänliike, jonka tiloissa toimii myymälän lisäksi kultasepänpajamme. Olemme tunnettuja kattavasta omasta vihki- ja kihlasormusmallistoistamme. Muotoilussamme yhdistyy skandinaavinen klassinen ja ajaton kauneus suomalaiseen makuun sovitettuna. Valmistamme sormuksemme tilauskohtaisesti asiakkaan mittojen mukaisesti erityistoiveet huomioiden. Meillä sinua palvelevat aina kultasepän- ja korun valmistuksen alan ammattilaiset, joten saat aina osaavaa apua ja palvelua haastavammissakin koruihin liittyvissä kysymyksissä. Koruissamme käytämme suomalaista kierrätyskultaa ja nikkelivapaita seoksia. Kivivaihtoehtoina koruihimme voit valita joko luonnontimantit, laboratoriotimantit tai muita jalokiviä.

Aurifaber

Osoite: Itäinenkatu 3 B, 33210 Tampere
Puhelinnumero: 010 2292 680
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset ja korumuotoilu
Kotisivut: www.aurifaber.fi

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet tilauksesta tehtäviin uniikkikoruihin, jotka toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Kaikki korut kertovat kantajansa tarinaa ja persoonaa, meiltä saat yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Erityisosaamistamme on erilaiset sormukset: vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset. Teemme myös kaiverruksia, korjauksia ja annamme vanhoille koruille uuden elämän. Meiltä onnistuu käytännössä kaikki käsin tehtävät korut ja muut työt, mitä ikinä tarvitsetkaan! Työstämme kaikkia jalometalleja, mukaanlukien suosittua punakultaa ja harvinaisempaa zirkoniumia.

Kultasepänverstas TiinaKulta

Osoite: Pirkankatu 1 lh 1, 33230 Tampere (avoinna ti–pe 10–17)
Puhelinnumero: 040 730 1117
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset,
korjauskultaseppä
Kotisivut: tiinakulta.fi

Olen henkilökohtainen kultaseppäsi Tiina. Olen erikoistunut käsityönä valmistettujen uniikkikorujen luomiseen, vanhojen korujen uudistamiseen ja korujen korjaamiseen. Palvelen Sinua yli kymmenen vuoden kokemuksella kuunnellen tarkasti toiveitasi ja haaveitasi. Teen koruhaaveistasi totta suunnittelemalla kanssasi yhdessä juuri Sinulle sopivan uniikin korun. Korusi valmistetaan yksittäiskappaleena verstaallani Tampereen Pirkankadulla. Käytän mielelläni koruissa värikkäitä jalokiviä sekä klassisia timantteja. Minun kauttani onnistuu myös laboratoriotimanttien istutus unelmakoruusi. Olen myös korjauskultaseppä, joka haluaa säilyttää vanhoja koruja niitä korjaamalla. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla kuvien kera tai käymällä verstaallani, niin annan Sinulle ilmaisen hinta-arvion korutyöstäsi. Tutustu myös suuntaa-antavaan hinnastoon kotisivuillani.

Silver Hyena / Kultaseppämestari Niina Mansikkaviita

Osoite: Parkanontie 53, 39700 Parkano
Puhelinnumero: 040 662 0257
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, jalometallikorut
Kotisivut:  silverhyena.com

Jos mielesi halajaa vihkisormukseksi jotain uniikkia ja kierrätettyä tai haluat teettää korun romukullasta, olet juuri oikeassa paikassa! Kultaseppämestari Niina Mansikkaviita valmistaa koruja toiveidesi mukaan niin hopeasta kuin kullastakin, kivillä tai ilman. Luotettavien tukkureiden kautta on mahdollisuus saada laadukkaita timantteja, safiireja tai rubiineja. Myös harvinaisempia kiviä. Valmistamani jalometallituotteet on aina leimattu. Kultakoruja tehtäessä otan vastaan vanhoja koruja vastikkeeksi, näin ollen materiaalikulut saadaan alas. Teen myös korujen korjauksia ja puhdistuksia.

Tammi Jewellery

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: 044 556 7606
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut: www.tammijewellery.com

Tammi Jewellery on kestävää kauneutta vaalivaa korujen sekä vihki- ja kihlasormusten valmistaja, jonka juuret on perustanut Alpo Tammi vuonna 1954. Tammen korkealaatuinen korumuotoilu on saanut inspiraation luonnosta ja muotoutunut orgaaniseen ja hienostuneeseen kädenjälkeen. Korut syntyvät jaloimmista metalleista, taidokkaimpien kultaseppien valmistamana käsityönä Suomessa. Tammen sormukset valmistetaan kierrätetyistä jalometalleista ja ovat saatavana 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- ja punakullasta sekä platinasta valmistettuna. Oletko jo päässyt sovittamaan näitä? Tutustu lisää sivuillamme ja Tammi Wedding -jälleenmyyjällämme.

Tira Jewellery

Osoite: Puijonkatu 14, 70110 Kuopio
Puhelinnumero: 050 462 4862
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, kaiverrustyöt, korut
Kotisivut: tira.fi

Uniikit korut, sekä mallistomme sormukset toiveidesi mukaan kultasepän käsityönä. Käsinkaiverrus sekä taidekaiverrus ovat vahvasti mukana korumalleissamme.

Kultaseppä Räsänen

Osoite: Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 040 596 0967
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepparasanen.fi

Elämykset syntyvät pienistä unelmista. Kultaseppänä haluan toteuttaa unelmia, joista syntyy ainutlaatuisia elämyksiä. Räsänen Jewellery on Kultaseppä Räsäsen oma tuotemerkki, joka käsittää modernin kihla- ja vihkisormusmalliston sekä timantti-, jalokivi, ja hopeakoruja. Korut ovat kultaseppä Jukka Räsäsen suunnittelemia ja käsityönä valmistamia. Korujen jalometallimateriaali on 100% kierrätysmateriaalia. Kaikilla koruilla on ensin tarina, alkulähde, josta koru saa muotonsa.


PUKEUTUMINEN

Ladies & Gentlemen - morsiamet ja sulhaset! Olet sitten ostamassa uutta tai käytettyä, vuokraamassa tai teettämässä hää- tai juhlapukua, tältä osastolta löytyy asiantuntevat ammattilaiset avuksesi
kaikkiin pukeutumiseen liittyviin hankintoihisi!

Ateljé Tuhkimotarina

Osoite: Pohjolankatu 43, 00610 Helsinki
Puhelinnumero: 050 383 6803
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, asusteet, hääpuvut, verkkokauppa
Kotisivut: www.ateljetuhkimotarina.fi

Ateljé Tuhkimotarinassa Vuoden hääpukusuunnittelija 2018 ja 2022 Heidi Tuisku valmistaa unelmiesi hääpuvut mittojesi ja toiveittesi mukaan. Liikkeessä ja verkkokaupassa myynnissä myös kaikkea muuta mitä voit tarvita häälookisi muodostamiseen: bolerot, hunnut, alushameet, alusvaatteet, kengät ja korut useilta eurooppalaisilta ja suomalaisilta tekijöiltä.

Ompelimo Midinette

Osoite: Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo
Puhelinnumero: 040 510 9686
Päätuotteet: Hääpuvut, morsiuspuvut, juhlapuvut, mittatilauspuvut, korjausompelimo
Kotisivut: www.midinette.fi

Midinetestä löytyy valmiita omia mallikappaleita hääpuvuista sekä vaihtuva valikoima mm. Bianco Eventon pukuja. Bolerot, hunnut sekä muut asusteet ja korut myös valikoimissamme. Tule tutustumaan valikoimaan Espoon ompelimoomme. Teemme muutokset ja korjaukset myös omaan pukuusi, varaathan ajan hyvissä ajoin!

Valkoinen Kreivitär

Osoite: Mannerheiminkatu 23, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 020 759 7760
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, asusteet, miesten pukujen vuokraus
Kotisivut: www.valkoinenkreivitar.fi

Valkoinen Kreivitär on monipuolinen juhlapukuliike, josta saat kaiken pukeutumiseen saman katon alta naisille, miehille ja lapsille. Käymme vuosittain läpi juhlamuodin ja trendit messuilla ja tuomme ihanimmat uutuudet myymälään. Facebookissa on aina ajankohtaiset tarjoukset, uutuudet ja uutiset. Muista myös korjausompelu ja tilausompelimomme!

Gladis

Osoite: Kappalaisentie 49, Hausjärvi
Puhelinnumero: 040 719 2005
Päätuotteet: Juhlapuvut, kaasojen puvut, juhlamekot
Kotisivut: www.gladis.fi

Gladis on pieni yksilöllinen juhlamekkoputiikki Riihimäellä, joka on avoinna joustavin aukioloajoin ajanvarauksella. Kerran kuussa kaikki kaasojen puvut 60€ kpl!

Ajan Ommel

Osoite: Salpausselänkatu 32, 45100 Kouvola
Puhelinnumero: 0400 540 870
Päätuotteet: Morsius- ja juhlapuvut, ompelupalvelut
Kotisivut: www.ajanommel.fi

Tervetuloa sovittamaan valmiita morsiuspukuja mallistostamme. Valitaan sopiva malli juuri sinulle tai suunnitellaan unelmiesi morsiuspuku yhdessä. Valmistamme myös uniikkipukuja mittatilaustyönä ammattitaidolla. Kauttamme saat laadukkaita morsiuskankaita; satiinit, silkit, pitsit ym. Kankaita myynnissä myös kotiompelijalle! Valikoimastamme löydät myös laadukkaita morsiustarvikkeita; tiarat, hunnut, korut ym.

Lady´s Laces

Osoite:  Pieni Roobertinkatu 5, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 09 675 792
Päätuotteet: Alusasut, alusvaatteet, rintaliivit, yöasut, sukat, sukkahousut, sukkanauhaliivit, bodyt, korsetit, t-paitaliivit
Kotisivut: www.ladyslaces.com

Lady´s Laces on naisten alusasujen erikoisliike. Meiltä löydät laajan ja laadukkaan valikoiman Euroopan parhaiden valmistajien alusasuja, yöasuja ja uima-asuja. Meiltä löytyy myös harvinaisempia kokoja ja malleja! Kokoja on A-kupista H-kuppiin, ympärysmittoja 65:sta 110+:aan. Morsiamelle meillä on kauniita olkaimettomia liivejä tai korsetteja sekä sukkanauhaliivejä.

Ompelimo-Pukuvuokraamo PaJu

Osoite: Hämeenkatu 10 (sisäpiha) LH 5, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 044 329 2300
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, pukuvuokraamo, miestenpuvut, korjausompelimo, mittatilausompelimo, vuokrapuvut
Kotisivut: www.ompelimopaju.fi

Pukuvuokraamo PaJu vuokraa miesten, naisten ja poikien juhlapukuja. Valikoimissa miesten tummat puvut, saketit, smokit ja frakit. Kysy myös myytäviä pukuja! Naisten hääpukuja ja juhlapukuja sekä myynnissä että vuokrattavana. Vuokraamme naisten alusvannehameet. Muokkaamme juhlapuvut sopivaksi, olipa puku meiltä taikka sinun omasi. Varaa aika sovitukseen ja tuo pukusi, niin teemme ilmaisen arvion sen muokkauksesta.

Ompelimo JennaR

Osoite: Näsilinnankatu 32 , Tampere
Puhelinnumero: 045 150 9504
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, korjausompelu, asusteet, hääpuvut, juhlapuvut
Kotisivut: www.ompelimojennar.fi

Ompelimo JennaR valmistaa unelmiesi hääpuvun mittojen mukaan juuri sinulle. Puvut valmistetaan tiloissamme Tampereella. Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelutapaaminen, niin jutellaan lisää. Mikäli unelmiesi puku löytyi jo valmiina, mutta kaipaa hieman muokkaamista, löytyy palveluistamme myös ammattitaitoinen korjausompelu. Valikoimista löytyy myös valmiita tuotteita, kuten asusteita, sekä tuotteita pukusi suojaukseen.

Vaatturiliike Miia Virtanen

Osoite: Puolalankatu 4, 20100 Turku
Puhelinnumero: 02 2500 007 tai 050 4327 227
Päätuotteet: Vaatturiliike, räätälipuvut, miesten juhlapuvut, mittapuvut
Kotisivut: www.vaatturiliike.com

Tule tutustumaan palvelevaan vaatturiliikkeeseeni Puolalankadulle Turun ydinkeskustaan. Tilaustyönä valmistamani puvut voidaan tehdä Teille niin perinteisenä räätälityönä kuin tehdasvalmisteisena mittapukunakin. Englantilaisista ja italialaisista laadukkaista kankaista löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja joka lähtöön. Tilaustöiden ohella toimitan tilausmyyntinä Cavalieren perusväreissä olevia valmispukuja. Kokovalikoima on laaja ja eri kokoja on mahdollista yhdistellä keskenään. Lisäksi pukuja voi täydentää kotimaisilla solmioilla ja juhlaliiveillä. Juhlaan on saatavilla frakkeja, smokkeja, bonjour-pukuja ja niihin kuuluvia asusteita.

Ompelimo Uniikki

Osoite: Kirnukuja 1 C 14, 70780 Kuopio
Puhelinnumero: 040 510 0854
Päätuotteet: Juhlapuvut, hääpuvut, korjausompelimo
Kotisivut: www.ompelimouniikki.fi

Ompelimo Uniikki on vuonna 2004 perustettu kotiompelimo, joka palvelee yksilöllisesti jokaista asiakasta ja tekee tilaustyönä erilaiset ompelutyöt ja korjaukset vihkipuvuista sohvan ja tuolien huppuihin.

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Olemme pesula, joka on erikoistunut mm. hääpukujen pesuun ja viimeistelyyn. Hääpuku on arvokas hankinta, joten sen oikeanlaisella puhdistamisella voidaan puvun arvoon vaikuttaa satojen eurojen arvosta. Olemmekin yli 13 vuoden aikana palauttaneet satoja hääpukuja takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Huollamme myös muut juhlapuvut ja miesten puvut ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Lisäksi vuokraamme juhlaasi laadukkaat pöytäliinat ja kangasservetit. Verkkosivuillamme on myös verkkokauppa, jonka kautta voit toimittaa hääpukusi meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa.


KAUNEUSPALVELUT

Ennen kameran eteen astelua kannattaa valita hyvä meikkaaja,
kampaaja ja kauneutesi tai komeutesi hoitaja!

Glitternisti

Osoite: Verkkokauppa, liikkuva palvelu, Helsinki
Puhelinnumero: 040 576 3137
Päätuotteet: glitterit, ekoglitterit, glitteribaari, häämeikki, polttarit
Kotisivut: www.glitternisti.com

Tilaa ihanat glitterit, ekoglitterit, siirtotatuoinnit ja ihotimantit verkkokaupastamme! Oli sitten kyseessä yrityksesi bileet, häät, lapsesi syntymäpäivät, polttarit tai festarit, voit myös tilata glittertiimin paikalle. Glitternisti-, eli glittermeikkitiimin, voi tilata mihin tahansa tapahtumaan Suomessa välillä HKI-Rovaniemi. Pystymme toteuttamaan hileunelmat myös Eco -sarjamme luontoystävällisillä ekoglittereillä!

Villi Vanilja

Osoite: Pohjoinen Makasiinikatu 6, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 040 486 5136
Päätuotteet: kampaamo, meikit, kauneushoitola, häämeikki, hääkampaukset
Kotisivut: www.villivanilja.fi

Parturi-kampaajamme Helsingin keskustassa loihtivat morsiusparin, sekä tarvittaessa isommankin seurueen hiuksiin upeat värit, leikkaukset ja kampaukset. Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle hääseuruetta kaunistamaan n.200km säteellä Hg:istä
Kauneushoitolassamme hoidamme kasvot heleäksi ja puhtaaksi HydraFacialilla ja Dermapen-mikroneulauksella sekä Exuviancen hoidoin, vartalolle teemme silottavat sokeroinnit sekä rentouttavat, kosteuttavat ja turvotusta poistavat Bernard Cassieren hoidot. Ammattitaitoiset meikkaajamme/maskeeraajamme luovat upeat ja kestävät häämeikit MAKE UP FOR EVERin tuotteilla ja sormusta on hyvä esitellä juuri manikyroiduin käsin. Kaunista ja ikimuistoista hääpäivää!

MABEL

Osoite: Korkeavuorenkatu 11, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 041 319 5845
Päätuotteet: kauneushoitola, esteettiset hoidot, ihonhoito, hyvinvointi
Kotisivut: www.mabel.fi

Hääpalvelumme auttavat sinua saavuttamaan upean ja säteilevän ihon hääpäiväksi! Hoidoillamme voimme häivyttää juonteita, korostaa luonnollisesti kasvonpiirteitä sekä tehdä ihosta säteilevä elämäsi tärkeimpää päivää varten. Hääpäivänä myös meikki näyttää paremmalta, kun iho on valmiiksi hyvässä kunnossa ja hehkuva.
Pääset tutustumaan lisää palveluihimme maksuttomassa konsultaatiossa. Lämpimästi tervetuloa!

Vihreä ilo

Osoite: 20540, Turku
Puhelinnumero: 040 537 3143
Päätuotteet: luonnonkosmetiikkatyöpajat, kosmetiikkakoulutus
Kotisivut: vihreailo.com

Vihreän ilon luonnonkosmetiikan työpajat tulevat sinne minne ne haluatte etänä tai lähipajana - helposti, hauskasti ja asiantuntevalla opastuksella. Työpajassa on tarjolla runsaasti ihoa hoitavia ainesosia: kasviöljyjä, eteerisiä öljyjä ja villiyrttejä. Näistä voitte valmistaa omalle iholle tai hiuksille sopivat tuotteet, esimerkiksi kasvo- ja hiusöljyjä, kasvonaamioita, aroma roll oneja, huulivoiteita ja -kiiltoja, kasvosuihkeita ja saippuaa.  Esimerkkituotteita: suklainen huulivoide, ruusukasvosuihke hyaluronihapolla, auringonkultainen kasvoöljy herkälle iholle ja sitruskimara -aroma roll on. Luovuus, kokeileminen ja fiilistely ovat tässä työpajassa ehdottomasti sallittuja! Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä!

Bruk Hair Design

Osoite: Yliopistonkatu 26 20100 Turku
Puhelinnumero: 044 241 3221
Päätuotteet: Kampaamo, parturi, hääkampaukset, juhlakampaukset
Kotisivut: www.brukhair.fi

Bruk on nuorekas, uusia tuulia seuraava parturi-kampaamo josta ideat eivät lopu kesken. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Turun kävelykadulla, Kestilän talossa. Nähdään Brukissa!

Meikkistudio ElinaK

Osoite: Aleksanterinkatu 28, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 045 160 1240
Päätuotteet:  Häämeikki, juhlameikki, sulhasen groomaus, siirtotatuoinnit, glitteri, polttarit, fantasiameikit, värianalyysit
Kotisivut: elinak.fi

Meikkistudio ElinaK -meikkitaiteen ja kauneuden erikoisliike, Vuoden Hääyritys 2024 ja Vuoden Hääkauneuspalvelu 2024! Meikkistudio ElinaK on Tampereen ydinkeskustassa toimiva kauneus- ja meikkitaiteen liike, jonka ohjaimista löytyy meikkialan monitaituri meikkitaiteilija ElinaK. Studion kattavasta palvelutarjonnasta löydät monipuoliset meikki- ja kauneusalan palvelut sekä hääpäivälle, että polttareihin. Palveluistamme löydät mm. hää- ja juhlameikkaus, sulhasen groomaus, meikinopastus 1-5 hlölle, värianalyysit (12 jaollinen), kestopigmentoinnit, ripsien kestotaivutus ja brow lift. Meikkistudio ElinaK toimii myös saksalaisen Make Up Factory meikkisarjan Suomen maahantuojana ja kouluttajana, joten olet tervetullut studiolle niin meikkiostoksille kuin kaunistautumaan studion meikkipenkkiin.


HÄÄYÖ & MAJOITUSPALVELUT

Ennemmin tai myöhemmin se uni tulee, ja mikä onkaan mukavampaa, kuin painaa päänsä juhlien jälkeen lainalakanoihin
majoituspalvelun hellässä huomassa.

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolassa yövytään saaristolaishenkisissä rantahuviloissa ja huoneistoissa. Maksimissaan (sisältäen lisävuoteet) voimme samanaikaisesti majoittaa 80 yöpyjää. Majoituskapasiteettiamme on mahdollista nostaa yhteistyökumppaniemme avulla. Tarjolla on myös yhden hengen huoneita muun muassa Villa Calliolassa ja Majakka-huvilassa. Majoitustiloissa on virvokkeita ja muita juomia, pientä purtavaa, TV, radio-/CD-soitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja liinavaatteet. Useimmissa tiloissa on myös kahvin- ja vedenkeittomahdollisuus. Uusimmassa huoneistostamme Luotsissa on myös avokeittiö ruokailutiloineen. Kaikissa tiloissamme on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Osa sängyistämme on erityisleveitä ja tarjolla on mm. erikorkuisia tyynyjä. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

Backbyn kartano

Osoite: Bodomintie 37, 02740 Espooo
Puhelinnumero: 09 887 192 52
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoitus, saunatilat
Kotisivut:
backby.fi

Backbyn juhlavat puitteet ja luonnonkaunis ympäristö tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet hääjuhlan järjestämiseen. Historiallinen kartano sekä tunnelmallinen Vaunuvaja tarjoavat upean miljöön juhlien viettoon. Backbyn useista juhlatiloista löytyy vaihtoehtoja niin pieniin intiimeihin, kuin suurempiin, jopa 180 hengen hääjuhliin. Rauhallinen sijaintimme mahdollistaa myös romanttisen vihkimisen kartanon puutarhassa. Hotellimme toivottaa tervetulleeksi häävieraat läheltä ja kaukaa, jolloin hääviikonlopusta pääsee nauttimaan ilman kiireen tuntua.

Majvikin Jugendlinna ja Majvik-sali

Osoite: Majvikintie 1, 02430 Masala Kirkkonummi
Puhelinnumero: 09 29 5511
Päätuotteet: Juhlatilat, häätarjoilut, majoitus
Kotisivut: majvik.fi

Majvikin upea Jugendlinna on ikimuistoinen paikka viettää häitä. Häätilaisuuden yhteydessä tarjoamme myös majoituksen hääparille sekä häävieraille. Jugendlinnassa on upea hääsviitti, sekä 5 huonetta häävieraille. Hotellin puolella majoitustilaa on kaiken kaikkiaan 150:lle hengelle. Huonehintaan sisältyy aina aamiainen sekä aamu-uinti hotellin uima-altaalla.

Nuuksion Taika: Villa Paratiisi

Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
Puhelinnumero: 050 505 0869
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat, polttarit
Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, joka sopii 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 14 henkilön majoitukseen. Huvila tarjoaa hienot puitteet yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Villa Paratiisin puilla lämpiävän saunan ylälauteille mahtuu 7 henkilöä. Lämminvesipalju (lisämaksusta) järvimaisemalla on ympärivuotisessa käytössä. Huvilan eteläpäädyn upeilla terassilla juodaan aamukahvit, etuterassilla nautitaan päivänpaisteessa lounas ja ilta-auringossa viihdytään saunan terassilla. Tule kokemaan Paratiisin taika!


Rentoutumaan.fi

Osoite: Liedenpohjantie 806, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 040 8414791
Päätuotteet: Mökkivuokraus, majoitus, mökit, häämatkat
Kotisivut: www.rentoutumaan.fi

Irrottaudu arjesta ja vietä kiireetöntä mökkielämää Virroilla ympäri vuoden! Rentoutumaan.fi kutsuu pulahtamaan puhdasvetiseen Toisveteen sekä nauttimaan lämpimästä porekylvystä kirkkaan taivaan alle, omaan rauhaan, hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Villa Aalto , Villa Kaisla sekä PikkuVilla Mutteri ovat perheyrityksen ylläpitämiä lomahuviloita, joilta löytyy kaikki, mitä lomallasi tarvitset - ja vähän ylimääräistäkin. Tutustu huviloihin tarkemmin nettisivuillamme, ja varaa lomasitai kotimaan häämatka meiltä!

Helmiranta

Osoite: Puuluntie 388, 26410 Rauma
Puhelinnumero: 044 988 6781
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoituspalvelu
Kotisivut: www.helmiranta.fi

Länsirannikolla, luonnonkauniissa Rauman saaristossa sijaitseva täyden palvelun juhlakeskus Helmiranta tarjoaa upeat puitteet elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin. Tunnelmallisissa viiden hengen mökeissä yöpyy jopa 40 juhlavierasta. Toteutamme ikimuistoiset hääsi avaimet käteen -periaatteella. Luomme juhlan juuri teidän näköiseksenne, teidän toiveidenne mukaan.

Kauttuan Ruukinkartano

Osoite: Sepäntie 3, 27500 Kauttua
Puhelinnumero: 010 340 7700
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoituspalvelut
Kotisivut: kauttuanruukki.fi

Kauttuan Ruukinkartanossa järjestät häät uniikissa ja historiallisessa ruukkimiljöössä, v. 1802 rakennetussa kartanossa. Juhlasali sekä lukuisat kabinetit, idyllinen kellaribaari ja kesäterassi puutarhoineen ovat kuin luodut elämän tärkeimpiä hetkiä varten. Voit varata koko kartanon tai esimerkiksi juhlasalin. Korkealaatuinen ravintolamme huolehtii päivän tarjoiluista, jolloin voit keskittyä juhlimiseen perheesi ja ystäviesi kanssa. Koristeluitakaan ei juuri tarvita upeissa juhlatiloissamme, ellet halua omaa, persoonallista tyyliä juhlaasi. Tarjolla myös morsiussauna, hääsviitti ja majoitustilat vieraille sekä idylliset kuvauspaikat kartanomiljöössä.

Wallila

Osoite: Sirkanpolku 1, 44200 Äänekoski (Suolahti)
Puhelinnumero:
046 611 6719
Päätuotteet: Juhlatila, majoituspalvelut, saunatila, rantasauna, pitopalvelu, juhlapalvelu
Kotisivut: wallila.eu/fi

Ylellinen Wallila on Suomen suurin puujugend-talo Keski-Suomen sydämessä. 18 tyylikästä kahden hengen huonetta (lisäpedit mahdollisia). Huoneissa huokuu rakennuksen pitkä ja värikäs historia. Pesu ja wc-tilat ovat uudistetut. Monia eri kokoisia huoneita, osassa todella kauniit järvinäköalat. Lisävuoteiden mahdollisuus perheille. Huoneet sisältävät liinavaatteet, pyyhkeet ja siivouksen. Rauhallinen luonnonläheinen piha-alue, jossa harrastemahdollisuuksia, esimerkiksi jalka- ja lentopallokenttä. Lisäksi Wallilasta löytyy kuntosali, iso liikuntasali ja neuvottelutila sekä grillauspaikka ja hiekkapohjainen uimaranta. Kulku rantasaunalle käy pihan lävitse kaunista koivukujaa pitkin. Rantasaunan yhteydessä on myös iso terassi paljulla. Tervetuloa Wallilaan!

Landhaus Kekkola

Osoite: Vanhamäentie 36 50600 Mikkeli
Puhelinnumero: 0400 353 897
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, majoitus, saunatilat, juhlakartano
Kotisivut: landhauskekkola.fi

Unohtumattomat häät Landhaus Kekkolan tunnelmallisessa ja lämpimässä miljöössä ympäri vuoden! Olipa kyseessä pienemmät tai jopa 100 hengen häät, haluamme toteuttaa ne teille sopivalla tavalla. Kesällä voimme hyödyntää suurta puutarhaamme ja lasiterassia juhlavien sisätilojemme lisäksi. Talvella tunnelmalliset salimme ja salonkimme kutsuvat vieraat viihtymään yli 100 vuotta vanhojen kakluuniemme lämmössä. Vihkitoimituksen voi suorittaa myös meillä Kekkolan omaa alttaria käyttäen. Keittiömestarimme suunnittelee kanssanne häämenun, tai voitte valita sen menuehdotuksistamme. Teemme yhteistyötä myös eri bändien ja kokoonpanojen kanssa. Voitte valita livemusiikkia tunnelmaa nostattamaan tai DJ:n luomaan discofiiliksen. Halutessanne käytössänne on myös Kekkolan saunamaailma. Juhlavan päivän ja illan jälkeen morsiuspari vieraineen voivat siirtyä höyhensaarille yläkertamme majoitustiloihin (14 huonetta, 30 henkeä).

Sahanlahti Resort

Osoite: Lietvedentie 830 52200 Puumala
Puhelinnumero: 010 508 3500
Päätuotteet: Juhlatila, catering, hääkakut, tarjoilu, majoituspalvelut
Kotisivut: sahanlahtiresort.fi

Sahanlahti tarjoaa persoonallisia ja kodikkaita majoitusvaihtoehtoja hääparille ja heidän vierailleen. Majoitu mukavasti järvenrantahotellissamme, nauti luonnosta ja omasta rauhastasi moderneissa villoissamme tai koe kesäyön taikaa perinteikkäässä aittamajoituksessa. Vaihtoehtoja on useita. Sahan hotelli on itsenäinen rakennus Sahanlahti Resortin rantamaisemissa. Hotellissa on 10 kotoisaa hotellihuonetta, joista osasta on näkymä Saimaalle ja osasta kalliolle. Sahanlahden Lotjaniemeen, yhteen Suomen kauneimmista rakennuspaikoista Saimaan rannalla, on rakennettu uusia, upeita Elsarannan luksusvilloja, joista on esteetön näkymä Saimaan ylle. Alue on oma privaatti niemi, melkein saari, jonka luonto on haluttu säilyttää alkuperäisenä ja aistillisena. Sahakylän villoja on yhteensä viisi ja niissä on kaikin mukavuuksin varusteltu keittiö. Kahdessa villassa on sauna ja pieni nukkumaparvi. Muutoin kaikki viisi ovat lähes identtisiä. Nykyaikaisesti varustellussa ja sisustetussa Villa Kaimassa on oma pieni hiekkaranta nuotiopaikkoineen, pitkä laituri Saimaan aaltoihin, iso terassi grilleineen, ruokailuryhmineen ja paljuineen. Tutustu kaikkiin majoitusvaihtoehtoihimme kotisivuillamme!

Spa Hotel Runni

Osoite: Runnintie 407, 74595 Runni, Iisalmi
Puhelinnumero: 017 768 751 sekä 040 6671 846
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, spa, savusauna, majoitus, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.spahotelrunni.fi

Runnilla vietetään ikimuistoiset hääjuhlat nostalgisessa maalaismaisemassa, Kiurujoen rantamilla. Runni tarjoaa myös ainutlaatuiset puitteet vihkimiselle. Hääparin ja vieraiden majoitukset Kylpylähotellissa tai nostalgisen romanttisessa Kartanohotellissa. Hääparille on saunallinen Sviittikaksio ylimmässä kerroksessa isolla omalla terassilla. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset hääjuhlat romanttisella Runnilla!

Linnakallio

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikkiaan liki 50 vuodepaikkaa. Tutustukaa nettisivuillamme ja kysykää lisää!


HÄÄ- ja JUHLAKYYDIT

Limusiini, hevoskyyti vai joku muu juhlapirssi? Tutustu erilaisiin
kuljetuspalveluihin ja valitse omasi!

Vip Chauffeur Finland

Osoite: 00100, Helsinki
Puhelinnumero: 050 5445 881
Päätuotteet: Hääkuljetukset, kuljetukset
Kotisivut: vipcf.fi

Hääkuljetuksemme on sinulle, kun haluat ikimuistoisen päivän kruunata tyylikkäällä kuljetuksella ja keskittyä vain nauttimaan päivästäsi. Kalustomme on aina edustavaa, siistiä ja tyylipuhdasta. Kuljettajamme ovat ammattilaisia usean vuoden kokemuksella. Pitkä kokemuksemme VIP kuljetuksista takaavat asiakkaillemme loppuun asti viimeistellyn kokonaisuuden upeine yksityiskohtineen.

Limusiinipalvelut - Limusiinit.Com

Osoite: 00780, Helsinki
Puhelinnumero: 050 532 1005
Päätuotteet: Limusiinipalvelut, hääkyydit, hääkuljetukset
Kotisivut: limusiinit.com

Limusiinit.Com on 100% kotimainen yhtiö. Olemme toimineet yhtäjaksoisesti jo 12-vuoden ajan, palvellen +50.000 tyytyväistä asiakasta ympäri Suomea. Lisäksi olemme mukana useissa TV-tuotannoissa, musiikkivideoilla, tapahtumissa sekä hoidamme artistikuljetuksia ympäri Suomea. Operoimme pääasiallisesti pk-seudulla, Pirkanmaalla ja Oulussa, mutta tarjoamme palvelujamme koko Suomen alueelle. Limusiineihimme voit törmätä usein myös Turun sekä Jyväskylän alueella. Uusimme kalustoamme säännöllisesti, jolloin asiakkaat saavat uusia elämyksiä vuodesta toiseen. Tarjoamme Trafin mukaan Suomen uusimmat ja hienoimmat maasturimalliset Limusiinit käyttöönne parhaalla palvelulla, lisäpalveluilla sekä autojen tason nähden edullisimmalla hinnoittelulla.

VM Limo

Osoite: Uusimaa (toimialue)
Puhelinnumero:
050 477 3777
Päätuotteet: Hääkuljetukset, edustusajot, hääautot
Kotisivut: vmlimo.fi

Elegantisti elämäsi tärkeimpään päivään! Edustava luksusluokan ajoneuvo luo morsiusparin ensimmäiselle matkalle täydellisen ympäristön, jossa he voivat hetkeksi paeta juhlan hektisyyttä ja jakaa yhdessä hetken, joka kuuluu vain heille. Ota seuraava askel kohti yhteistä tulevaisuutta tyylillä! VM Limo on moderni premium-taksipalveluihin sekä edustusajoihin keskittyvä toimija Uudellamaalla. Meidän määränpäänä on tehdä kulkeminen sinulle mahdollisimman helpoksi ja tarjota matkallesi ripaus huomaamatonta arjen luksusta. Laadukasta palvelua, luotettavia kuljettajia ja huoletonta matkantekoa – se on premium-palvelumme lupaus!

Willys-Knight

Osoite: Kuhatie 20, 08500 Lohja
Puhelinnumero:
040 616 4224 sekä 0400 710 600
Päätuotteet: Hääkyydit, hääkuljetukset, hääautot, juhla-autot, museoauto
Kotisivut: willys-knight-autonvuokraus

Vuokraa tämä upea museokatsastettu Willys-Knight auto sekä kuljettaja tärkeään juhlatilaisuuteesi. Me luomme sinulle unohtumattoman kokemuksen hääpäivänäsi. Auto on tilava ja siihen mahtuu mukavasti istumaan isommankin häämekon kanssa. Kauniina aurinkoisena päivänä auton katon saa myös laskettua alas. Willys-Knight, vuosimallia 1926, vuokrataan kuljettajan kanssa pääkaupunkiseudulla. Autoa voi käyttää myös hääpäivän valokuvauksissa, jos haluat ylellisiä valokuvia muistoksi itsellesi hääpäivästä. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Hääautot

Osoite: Tuusula
Puhelinnumero: 040 557 3862
Päätuotteet:
Hääautot, juhlakyydit, hääkupla
Kotisivut: haa-autot.net

Käytössänne on kolme kaunista klassikkoautoa, joista toivomme teidän löytävän mieleisenne avioliittonne alkutaivalta vauhdittamaan: Chevrolet Chevelle Convertible ´69, mahtaileva, hienostuneen punainen ajokki tuudittaa tuulta pelkäämättömän hääparin turvallisesti taivasalla määränpäähänsä. Sään vaatiessa lupaamme ripustaa katon hunnun peittimeksi. Virtaviivainen Ford Mustang ´65:ssa on kokolattiamatot, sohvamallinen takaistuin ja vinyyliverhoilut. Hilpeä ja hyväntuulinen kuplavolkkari ´65 sopii mainiosti hääparille, josta vähintäänkin toinen taipuu takapenkille nousevan etuistuimen taitse. Maailmalla koppakuoriaiseksi tituleerattu autokaunotar omaa kauniin punaisen värin ja äänen jonka alkuperästä ei voi erehtyä!

Tilausliikenne Nikkanen

Osoite: Uusimaa
Puhelinnumero: 050 566 8578
Päätuotteet:
Hääkyydit, hääkuljetukset, hääautot, juhla-autot
Kotisivut: tilausliikennenikkanen.fi

Luo hääpäivääsi ikimuistoinen hetki - saavu paikalle tyylikkäästi ja eleganssilla! Tarjoamme unohtumattomia hääkuljetuksia klassisella Ford Mustangilla tai Cadillac Coupe De Villellä. Ylellinen hääauto on enemmän kuin pelkkä kulkuväline. Klassikko hääauto tuo ripauksen nostalgista charmia ja ylellisyyttä juhlahetkeen. Se on yksi niistä yksityiskohdista, jotka tekevät hääpäivästä erityisen. Ota yhteyttä! Operoimme Riihimäeltä käsin, mutta tulemme sinne mihin meidät haluat!.

Vauhtifarmin hääautot

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: 
Hääautot, juhlatila, polttarit
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmin yhteistyökumppani vuokraa Dodge Challenger RT plus auton hääautoksi. Autossa on V8 moottori ja 375hv tehoja. Jos kaipaat avoautoa, niin silloin kannattaa vuokrata Ford Mustang. Tämä auto ei jätä ketään kylmäksi! Tyylikkäämmin et kirkolta voi poistua!

Knab Stars

Osoite: Peltosaarentie 11, 11910 Riihimäki
Puhelinnumero: 040 563 8364

Päätuotteet: Hevoskyydit, polttariajelut, hevosajelut hääkyydit
Facebook: 
@KnabStar

Knab Stars tarjoaa hevoasajuripalveluja hääpareille ja polttarijuhlijoille, ym. tilaisuuksiin.

Villa Rauhalan Juhla-autot

Osoite: Jalkarannantie 24, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 050 341 9772

Päätuotteet: Hääkyydit, hääkuljetukset, hääautot
Kotisivut: lahdenvillarauhala.fi

Unohtumattomat hääkyydit klassikoilla! Lahdessa sijaitseva, vuonna 1879 rakennettu kartanohuvila tunnetaan juhlatilana, mutta meiltä voi vuokrata myös juhla-autoja. Miten olisi upeasti entisöity kattokuomullinen avoauto Ford Model A Capriolet 1929, mintunvihreä Cadillac 2d Ht Coupe De Ville 1959 kuljettajan kera tai sympaattinen Fiat 1100d "abarth" vuosimallia 1965? Ford ja Fiat ovat vuokrattavissa talon kuskilla tai itsenäisesti. Ota yhteyttä ja tiedustele autoista kotisivujemme kautta tai info@lahdenvillarauhala.fi

Auto Juhlaan

Osoite: Salo, toiminta-alue Varsinais-Suomi
Puhelinnumero:
050 384 0169
Päätuotteet: Hää- ja juhlakuljetukset
Kotisivut:
autojuhlaan.fi

Unelmien hääpäivään tarvitaan tyylikäs kuljetus. Vuoden 1955 Plymouth Savoy kuljettaa vastavihityt arvokkaasti lipuen juhlapaikalle ja toimii tarvittaessa myös rekvisiittana juhlaville kuville. Auto on tilava ja matka taittuu leppoisasti kutoskoneen hyristessä taustalla. Auton takapenkki on kuin sohva, jossa saatte viettää ensimmäiset hetkenne avioliitossa tilavasti ja toisiinne keskittyen. Saatte kuljettajan lisäksi avustajan auttamaan hääpuvun helman ja kukkakimpun kanssa. Meiltä tulee aina autonkuljettaja, jolle tämän auton hallintalaitteet ovat tuttuja. Varaa unelmien kyyti täydelliseen hääpäiväänne!

Taikaponit -Tuomarlan tila

Osoite: Kärjennimentie 60, 37860 Kärjenniemi (Valkeakoski)
Puhelinnumero: 050 327 6397
Päätuotteet: Juhlatila, ponit, hevoset, hääkuljetukset, hääkyydit, polttarit
Kotisivut:
taikaponit.fi

Valkeakosken Tuomarlassa, 1700-luvulta peräisin olevalla ratsutilalla palvelee yritys nimeltä Taikaponit polttari- ja hääkansaa hevosten ja ponien kanssa, joiden kanssa ei hauskat ideat lopu! Ratsuja löytyy rauhallisesta tätikuljettimesta hävittäjälentäjän unelmaan, ponit tarjoavat aika-ajot polttarijuhlijoille ja lempeän hääkyydin morsiusparille parivaljakkona upeilla katetuilla vanhoilla hääkieseillä. Taikaponit ovat tilattavissa myös kodin ulkopuolelle. Matkassa kulkevat aina reippaat ja vastuulliset kuljettajat ja taluttajat.

Biketaxi

Osoite: useita kaupunkeja, ks. kotisivut
Puhelinnumero: 050 363 4793
Päätuotteet:  Pyörätaksi, hääkuljetukset, polttariajot, elämyspalvelu
Kotisivut:
biketaxi.fi

Hää- ja polttarikuljetukset hauskasti ja ekologisesti Suomen ainoan valtakunnallisen sähköpolkupyörätaksin kyydissä. Toimimme useissa eri kesäkaupungeissa ympäri Suomea. Katso kaikki kaupungit kotisivuiltamme.


KATSO MYÖS

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä sekä tiedustella eri mahdollisuuksia mainontaan.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.