HÄÄPARILLE

06.01.2024

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

SORMUKSET & KORUT

Löydä kauneimmat sormukset merkiksi liitostanne!

Sandberg

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sandberg.fi

Sandberg-timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa perinteisin käsityömenetelmin. Mallistostamme löydät kihla- ja vihkisormukset timanteilla tai ilman sekä näihin yhteensopivat korvakorut ja kaulakorut.

AU3 Kultasepät

Osoite: Unioninkatu 27, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 09 436 500 90
Päätuotteet: kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.au3goldsmiths.com

Au3 Kultasepät edustaa suomalaisen korumuotoilun kärkeä. Olemme toteuttaneet koru-unelmia jo yli 15 vuotta! Kultasepät suunnittelevat ja valmistavat korut itse pajalla Helsingissä. Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistämme ja omistautumisemme näkyy jokaisen korun pienimmässäkin yksityiskohdassa. Modernit korumallimme ovat klassisen kauniita ja kestävät aikaa. Teemme myös täysin uniikkeja koruja tilaustyönä. Käytämme aina laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme eettisesti ja vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Au3 Kultaseppien sormusmallit ovat menestyneet myös kilpailuissa; kultaseppä Jussi Louesalmen Keto valittiin Vuoden kauneimmaksi sormukseksi joulukuussa 2017. Tutustu lisää vihkisormuksiimme ja korumallistoihimme kotisivuillamme. Putiikkimme on auki ma-pe klo 11-18, ja la klo 11-16. Tervetuloa!

Malmin Korupaja

Osoite: Markkinatie 6, 00700 Helsinki sekä Kylänvanhimmantie 29, 00640 Helsinki
Puhelinnumero: 09 3512 800 (Malmi) sekä 09 7284 266 (Oulunkylä)
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, kultasepänliike, lahjatavarat, kaiverrukset, korjaukset
Kotisivut: www.korupaja.fi

Valikoimiimme kuuluu tuhansia sormuksia, kiloittain ketjuja sekä erittäin laaja lahjatavara- ja pokaalivalikoima. Valmistamme vihkisormuksia ja muitakin koruja kullasta, valkokullasta ja platinasta asiakkaiden toiveiden ja suunnitelmien mukaan. Käsintehdyt valkokultakorumme valmistamme palladiumpohjaisesta valkokullasta allergioiden välttämiseksi. Tervetuloa ostoksille!

OZ Jewel

Osoite: Unioninkatu 15, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 09 622 4433
Päätuotteet: Korut, kihlasormukset, vihkisormukset, kultaseppä
Kotisivut: ozjewel.com

Helsingin historiallisessa Kaartinkaupungin kaupunginosassa sijaitsee OZ Jewel -koruliike, joka on ollut tunnettu laadukkaista ja moderneista koruista vuodesta 1997 alkaen. Kultaseppä Tiina Arkko ja hopeaseppä Vesa Nilsson suunnittelevat ja valmistavat ainutlaatuisia koruja vaativille asiakkaille. OZ Jewelin ydinarvot ovat tinkimätön laatu jokaisessa vaiheessa, olipa kyseessä korun valmistus, muotoilu tai henkilökohtainen asiakaspalvelu. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan ja jokainen OZ Jewel koru on huolella suunniteltu ja valmistettu, jotta se toisi iloa pitkään. Haluamme tehdä koruja, jotka eivät ole vain kauniita, vaan myös merkityksellisiä. Jos etsit uniikkeja kihla- tai vihkisormuksia, tutustu kotisivuihimme, josta löydät lisää tietoa meistä ja korumallistoistamme. Olemme ylpeitä voidessamme olla osa tarinaasi ja auttaa sinua löytämään sormukset, jotka kertovat rakkaustarinasi ainutlaatuisella tavalla. Tervetuloa tutustumaan OZ Jewel -koruihin osoitteessa ozjewel.com

Korkeila Helsinki

Osoite: Korkeavuorenkatu 6, 00150 Helsinki
Puhelinnumero: 050 327 0600
Päätuotteet: Kultaseppä, timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, korjaukset, kultasepänliike
Kotisivut: www.korkeilahelsinki.fi

Korkeila Helsinki on laadukkaiden ja yksilöllisten timantti-, kihla- ja vihkisormusten kultasepänliike. Olemme toimineet jalometallialalla vuosikymmeniä. Kultaseppämestari Jukka Korkeila suunnittelee ja valmistaa yksilölliset korut toiveittesi mukaan. Käytämme parhaimpia jalometalleja ja olemme erikoistuneet platinakorujen valmistukseen. Koruissamme käytämme tarkoin valittuja eettisiä luonnontimantteja ja ihmisten tekemiä laboratoriotimantteja (lab grown diamond) sekä värillisiä kiviä. Ammattitaitoinen tiimimme palvelee ja auttaa sinua löytämään unelmiesi korun. Tule liikkeeseemme tai varaa aika suunnittelutapaamiseen.

Kultaseppä Kulmala Oy

Osoite: Kapteeninkatu 24, 00140 Helsinki
Puhelinnumero: 09 629 252
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, jalokivikorut, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Kulmalan sormukset valmistetaan yksittäiskappaleina kolmen kultaseppämme taitavissa käsissä. Kulmala tunnetaan näyttävistä jalokivisormuksista, klassisista elementeistä ja harkituista yksityiskohdista. Uusimmissa sormuksissa on erikoishiontaisia timantteja, kuten kaunis ja herkkä pisara, pehmeän kulmikas asscher sekä smaragdihiontainen timantti briljanttiraameilla. Safiireissa loistavat sinisen, keltaisen, oranssin ja pinkin sävyjä. Käytämme korujen valmistukseen jaloimpia metalleja, tarkkaan valikoituja timantteja sekä upeita värillisiä jalokiviä. Sormukset valmistetaan verstaallamme Helsingin Ullanlinnassa. Varaa aika tapaamiseen kultaseppämestari Pekka Kulmalan kanssa osoitteessa info@kultaseppakulmala.fi

Kultaseppä Thomas Holmström

Osoite: Jääkärinkatu 3, 00150 Helsinki
Puhelinnumero: 050 536 1103
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, korut
Kotisivut: www.thomash.fi

Suunnittelen ja valmistan sormuksia ja muita koruja pääasiallisesti tilaustyönä asiakkaiden toivomuksesta. Teen niitä asiantuntemukseni pohjalta parhaista mahdollisista materiaaleista, jotka tilaan luotettavilta toimittajilta.

Kultaseppä Hanhiniemi

Osoite: Keskuskatu 11, 60100 Seinäjoki (sekä muu Suomi, ks. esittely)
Puhelinnumero: 050 413 5909
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, kultasepäntuotteet
Kotisivut: www.kultaseppahanhiniemi.fi

Kultaseppä Hanhiniemi on vuodesta 1988 alkaen toiminut perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita kultasepän palveluita Seinäjoella. Palvelemme asiakkaitamme Seinäjoen ja lähikaupunkien lisäksi myös ympäri Suomen aina Tamperetta, Turkua ja Helsinkiä myöden. Palveluihimme kuuluvat korujen ja lahjaesineiden suunnittelu ja valmistus asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Korjaamme koruja ja esineitä sekä entisöimme vanhoja koruja ja muokkaamme vanhoista uusia. Teemme myös kone- ja käsinkaiverruksia sekä lasikaiverruksia. Valikoimissamme on kotimaisten valmistajien laadukkaita koruja. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima lahjaesineitä ja kelloja. Kultaseppä Hanhiniemi on myös Polar-sykemittarien valtuutettu huoltopaikka.

Eveliina Karhio

Osoite: Korkeavuorenkatu 41, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 050 560 7575
Päätuotteet: Kultasepänpaja, korumuotoilu, kihlasormukset, vihkisormukset, kihlapaja
Kotisivut: www.eveliinakarhio.fi

Pajalla valmistuu koruja sekä tilauksesta, että omaan mallistoon. Uusien korujen lisäksi täällä korjataan ja uudistetaan vanhat. Mukavaa palvelua räätälöidysti juuri sinulle. Poikkea pajalle!

Atelier Eklöf

Osoite: Yrjönkatu 32, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 9774 ja 040 828 8884
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, taidekaiverrukset
Kotisivut: www.ateliereklof.com

Atelier Eklöf on kultasepän- ja kaivertajan yritys Helsingissä. Olemme erikoistuneet uniikkeihin timanttisormuksiin, jotka suunnitellaan ja valmistetaan omassa työhuoneessamme perinteisin käsityömenetelmin. Tehdään erittäin tarkkaa ja korkeanlaatuista työtä; käytämme 18K kultaa ja sekä perinteisiä kirkkaita että värillisiä timantteja. Meiltä saat yksilöllisiä koruja mittatilaustyönä, myös omasta kullasta. Koristekaiverruksia sormuksien ulkopuolelle toivomuksien mukaan.

Folklore

Osoite: Mariankatu 14, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 045 313 3020
Päätuotteet: Kultaseppä, korumuotoilija, kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut:  www.folklore.fi

Folklore on korumuotoilija Tanja Ahjopalon työpaja ja putiikki, jossa tarinat ja muistot muokkautuvat korun muotoon. Löydä oma tarinasi valmiista mallistostamme tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi koru. Kaikki Folkloren korut valmistetaan käsityönä ja rakkaudella omassa pajassamme Helsingin Kruununhaassa. Materiaaleina käytämme hopeaa, kelta-, valko- ja ruusukultaa tai platinaa sekä aitoja jalokiviä. Kaikki käyttämämme kultamateriaali on 100% kierrätettyä ja hopea vähintään 90% kierrätettyä. Voimme hyödyntää myös vanhoja kultakorujasi uuden korun materiaalina.

Papaja

Osoite: Agricolankatu 11, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 320 5272
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, uniikkikorut, kultaseppä, korumuotoilu
Kotisivut: www.papaja.fi

Suunnittelemme ja valmistamme koruja ja erityisesti kihla-ja vihkisormuksia mittatilaustyönä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus mitä erilaisimpien korujen toteuttamisesta. Valmistamme persoonallisia aikaa ja käyttöä kestäviä koruja laadukkaasti, käsityöperinteitä kunnioittaen unohtamatta nykyaikaisten teknologioiden mahdollisuuksia. Mittatilaustyönä meillä teetetty koru on suunniteltu ja valmistettu juuri sinulle. Hyvä, yhteistyössä asiakkaan kanssa toteutettu suunnittelu yhdistettynä korkeatasoiseen kultasepäntyöhön takaa lopputuloksen johon voit olla tyytyväinen. Materiaaleina käytämme kierrätettyä kultaa eri väreissä ja platinaa. Käyttämämme jalokivet ovat pääasiassa timantteja ja safiireja.

KultaHelmi

Osoite: Tikkuraitti 20, 01300 Vantaa (Tikkurilan Prisma-keskus)
Puhelinnumero: 09 271 3060
Päätuotteet: Kultasepänliike, vihkisormukset, kihlasormukset, sormukset, korut, kellot
Kotisivut: kultahelmi.fi

Olemme iloinen ja avoin kotimainen kultasepänliike, joka valitsee tuotteensa rakkaudella asiakkaidemme toiveita kuunnellen. Valikoimaamme kuuluu niin kotimaisten seppien tuotantoa kuin ulkomaisia korukaunottariakin. Suunnittelemme kanssasi juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat ja kultaseppämme toteuttaa sen! Voimme valmistaa koruja myös omia materiaalejasi hyödyntäen. Tervetuloa KultaHelmet.

Kultasepät Narsakka Oy

Osoite: Saaristenkatu 6 (2 krs.) 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 010 239 0490
Päätuotteet: Kultasepät, vihkisormukset, timanttikorut, kihlasormukset
Kotisivut: www.narsakka.com ja www.festive.fi

Kultasepät Narsakka Oy on pohjimmiltaan perinteinen perheyritys, jossa jalo kultasepän ammatti on siirtynyt isältä pojalle aina1940-luvulta saakka, nyt jo neljännelle sukupolvelle saakka. Kun haet koruusi jotakin yksilöllistä tai persoonallista muotoilua, niin voit yhdessä ammattitaitoisten kultaseppiemme kanssa suunnitella haluamasi kokonaisuuden valitsemistasi materiaaleista. Käytännön toteutuksesta vastaa tällä hetkellä yhdeksän ammattitaitoista kultaseppäämme. Olemme viime vuosina keskittyneet erityisesti timanttikorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Valmistamme myös kotimaiset Festive-timanttikorut, joita oman myynnin lisäksi on saatavissa laajan jälleenmyyjäverkoston kautta.

Sormusten Herra

Osoite: Hämeenkatu 20, 05800 Hyvinkää
Puhelinnumero: 040 159 3566
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.sormustenherra.fi

Sormusten Herra on Hyvinkääläinen kultasepänverstas, jossa valmistan sekä oman malliston timanttisormuksia, että myös tilaustöitä asiakkaiden toiveiden mukaisesti perinteisin käsityömenetelmin. Valikoimista löytyy myös laaja valikoima muiden kotimaisten sormusvalmistajien laadukkaita timanttisormuksia, sekä erikoisuutena lähes kahdensadan huippu-upean titaanisormuksen mallisto. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiini liikkeeseeni Hyvinkäälle ja verkkokauppaan!

Kultaseppä Ester Nurminen

Osoite: Välikatu 3, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 044 996 5379
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.esternurminen.com

Suunnittelen ja valmistan koruja tilaustylnä. Suunnittelussa inspiroidun paljon luonnosta. Sen sattumanvaraisista asetelmista, sulavista muodoista ja värisävyjen harmoniasta. Joskus koru syntyy yksinkertaisesta sommitelmasta ja toisinaan nautin yksityiskohdilla kuorruttamisesta. Uuden korun lähtökohtana saattaa myös olla materiaalin kierrätys asiakkaan vanhoista koruista. Sillon on hienoa päästä osaksi vanhojen korujen uutta tarinaa.

Hieno Jewel

Osoite: Mariankatu 8, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 050 910 1197
Päätuotteet: Kultaseppä, vihkisormukset, kihlasormukset, jalokivikorut, käsinkaiverrukset
Kotisivut: hienojewel.com

Valmistamme laadukkaita ja kestäviä koruja verstaallamme Lahden keskustassa. Valikoimastamme löytyy valmiita jalokivikoruja tai voit teettä unelmiesi korun mittatilaustyönä. Käytämme töissämme laadukkaita materiaaleja, jotka hankimme vastuullisesti toimivilta toimittajilta. Varaa aika tapaamiselle puhelimitse tai sähköpostilla.

Kultasepänliike J.I. Wahlberg

Osoite: Hämeenkatu 27, Tampere
Puhelinnumero: 03 212 9645
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, uniikkikorut, jalokivet, huomenlahjat, korut, kellot, kultasepänliike, kultaseppä, kelloseppä, korjaukset
Kotisivut: www.jiwahlberg.fi

J.I. Wahlberg on 129-vuotias perheomisteinen kello- ja kultasepäntyön perinteitä, asiakaspalveluhenkeä sekä vahvaa käsityötaitoa vaaliva perheyritys Tampereella. Tarjoamme laajan valikoiman sekä ammattitaitoiset alan palvelut. Tuotevalikoimassamme meille on tärkeää tuotteiden kotimaisuus ja korkea laatu. Valikoimaamme kuuluvat monien tunnettujen korubrändien tuotteet, olemme panostaneet erityisesti kihla- ja vihkisormusten valikoimaan. Lisäksi suunnittelemme ja valmistamme käsityönä uniikkikoruja. Meillä on vahva asiantuntemus jalokivistä ja autamme mielellämme oikean valitsemisessa. Jos haluat juuri Sinun tyyliisi ja sormeesi suunnitellun ja valmistetun uniikkikorun, käänny ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen!

Kultasepänliike Suokko

Osoite: Tuomiokirkonkatu 17, Tampere
Puhelinnumero: 050 4204 880
Päätuotteet: Timanttikorut, kihlasormukset, vihkisormukset, kultaseppä
Kotisivut: www.suokko.fi

Kultasepänliike Suokko tunnetaan korkealuokkaisista timanttikoruista. Olemme valmistaneet tyylikkäitä ja ajattomia timanttisormuksia jo vuosikymmeniä. Ainutlaatuinen timanttien tuntemus ja kokemus kansainvälisestä timanttikaupasta näkyy asiakkaillemme edullisina hintoina. Kahden diplomigemmologin tietämys jalokivistä, erityisesti timanteista, on vahva osoitus sitoutuneisuudesta oikeaan ja luotettavaan timanttikorukauppaan. Koruissamme sinulla on suuri valinnanvara timanttien alkuperän ja harvinaisuuden suhteen. Timanteiksi voit valita kahdesta eri tehdasvalmisteisesta eli laboratory-grown timanttilaadusta ja kolmesta eri luonnontimanttilaadusta. Tervetuloa tutustumaan Suomen monipuolisimpaan valikoimaan myymäläämme. Voit myös varata verkkotapaamisen Zoomilla tai yksityisen palveluajan Tampereen myymälästä.

Aurifaber

Osoite: Itäinenkatu 3 B, 33210 Tampere
Puhelinnumero: 010 2292 680
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset ja korumuotoilu
Kotisivut: www.aurifaber.fi

Aurifaber on kultasepänverstas Tampereella. Olemme erikoistuneet tilauksesta tehtäviin uniikkikoruihin, jotka toteutetaan asiakkaan tarkkojen toiveiden mukaan tai yhdessä suunnitellen. Kaikki korut kertovat kantajansa tarinaa ja persoonaa, meiltä saat yksilöllisen laatukorun jollaista ei toista tule vastaan. Erityisosaamistamme on erilaiset sormukset: vihkisormukset, kihlasormukset, timanttisormukset. Teemme myös kaiverruksia, korjauksia ja annamme vanhoille koruille uuden elämän. Meiltä onnistuu käytännössä kaikki käsin tehtävät korut ja muut työt, mitä ikinä tarvitsetkaan! Työstämme kaikkia jalometalleja, mukaanlukien suosittua punakultaa ja harvinaisempaa zirkoniumia.

Korus Design

Osoite: Tuomiokirkonkatu 32, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 03 22 55 877
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, timantti- ja jalokivikorut, kultaseppä
Kotisivut: www.korus.fi

Korus Design valmistaa ammattitaitoisesti laadukkaita ja kestäviä kihla- ja vihkisormuksia, sekä timantti- ja jalokivikoruja. Kultasepät ottavat mielellään vastaan tilaustöitä ja valmistavat sormuksia ja koruja myös asiakkaan oman idean pohjalta. Tämän lisäksi kaikkia Korus Designin valmiita malleja voidaan muokata asiakkaan toivomaan suuntaan. Voit ostaa verstasmyymälästä jonkun kultaseppien valmistamista aarteista tai teettää jotakin aivan uutta. Meillä voit asioida valintasi mukaan joko kivijalkamyymälässämme tai verkkomyymälässämme. Tervetuloa!

Kultasepänverstas TiinaKulta

Osoite: Pirkankatu 1 lh 1, 33230 Tampere (avoinna ti–pe 10–17)
Puhelinnumero: 040 730 1117
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset,
korjauskultaseppä
Kotisivut: tiinakulta.fi

Olen henkilökohtainen kultaseppäsi Tiina. Olen erikoistunut käsityönä valmistettujen uniikkikorujen luomiseen, vanhojen korujen uudistamiseen ja korujen korjaamiseen. Palvelen Sinua yli kymmenen vuoden kokemuksella kuunnellen tarkasti toiveitasi ja haaveitasi. Teen koruhaaveistasi totta suunnittelemalla kanssasi yhdessä juuri Sinulle sopivan uniikin korun. Korusi valmistetaan yksittäiskappaleena verstaallani Tampereen Pirkankadulla. Käytän mielelläni koruissa värikkäitä jalokiviä sekä klassisia timantteja. Minun kauttani onnistuu myös laboratoriotimanttien istutus unelmakoruusi. Olen myös korjauskultaseppä, joka haluaa säilyttää vanhoja koruja niitä korjaamalla. Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla kuvien kera tai käymällä verstaallani, niin annan Sinulle ilmaisen hinta-arvion korutyöstäsi. Tutustu myös suuntaa-antavaan hinnastoon kotisivuillani.

Silver Hyena / Kultaseppämestari Niina Mansikkaviita

Osoite: Parkanontie 53, 39700 Parkano
Puhelinnumero: 040 662 0257
Päätuotteet: kihlasormukset, vihkisormukset, jalometallikorut
Kotisivut:  silverhyena.com

Jos mielesi halajaa vihkisormukseksi jotain uniikkia ja kierrätettyä tai haluat teettää korun romukullasta, olet juuri oikeassa paikassa! Kultaseppämestari Niina Mansikkaviita valmistaa koruja toiveidesi mukaan niin hopeasta kuin kullastakin, kivillä tai ilman. Luotettavien tukkureiden kautta on mahdollisuus saada laadukkaita timantteja, safiireja tai rubiineja. Myös harvinaisempia kiviä. Valmistamani jalometallituotteet on aina leimattu. Kultakoruja tehtäessä otan vastaan vanhoja koruja vastikkeeksi, näin ollen materiaalikulut saadaan alas. Teen myös korujen korjauksia ja puhdistuksia.

Korumo

Osoite: Linnankatu 9, 57130 Savonlinna
Puhelinnumero: 040 762 7640
Päätuotteet: Kultaseppä, korumuotoilu, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.korumo.fi

Korumon idyllisessä pienessä kultasepänpajassa valmistuvat yksilölliset kihla- ja vihkisormukset juuri sinulle! Unelmiesi sormuksen voit suunnitella yhdessä korumuotoilija Jonna Kärkkäisen kanssa, tai voit kertoa toiveesi, jonka pohjalta sormus sinulle suunnitellaan. Korumosta löydät erityisesti hääkoruiksi soveltuvia helmikoruja sekä hopeakorumallistoja. Huomenlahjat sekä muut uniikkikorujen valmistukset, korujen muokkaukset ja korjaukset kuuluvat palveluihimme.

Tammi Jewellery

Osoite: ks. jälleenmyyjät kotisivuilta
Puhelinnumero: 044 556 7606
Päätuotteet: Kihlasormukset, vihkisormukset, korut
Kotisivut: www.tammijewellery.com

Tammi Jewellery on kestävää kauneutta vaalivaa korujen sekä vihki- ja kihlasormusten valmistaja, jonka juuret on perustanut Alpo Tammi vuonna 1954. Tammen korkealaatuinen korumuotoilu on saanut inspiraation luonnosta ja muotoutunut orgaaniseen ja hienostuneeseen kädenjälkeen. Korut syntyvät jaloimmista metalleista, taidokkaimpien kultaseppien valmistamana käsityönä Suomessa. Tammen sormukset valmistetaan kierrätetyistä jalometalleista ja ovat saatavana 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- ja punakullasta sekä platinasta valmistettuna. Oletko jo päässyt sovittamaan näitä? Tutustu lisää sivuillamme ja Tammi Wedding -jälleenmyyjällämme.

Tira Jewellery

Osoite: Puijonkatu 14, 70110 Kuopio
Puhelinnumero: 050 462 4862
Päätuotteet: Kultaseppä, kihlasormukset, vihkisormukset, kaiverrustyöt, korut
Kotisivut: tira.fi

Uniikit korut, sekä mallistomme sormukset toiveidesi mukaan kultasepän käsityönä. Käsinkaiverrus sekä taidekaiverrus ovat vahvasti mukana korumalleissamme.

Kultaseppä Räsänen

Osoite: Pakkahuoneenkatu 15, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 040 596 0967
Päätuotteet: Kultasepänliike, kihlasormukset, vihkisormukset
Kotisivut: www.kultasepparasanen.fi

Elämykset syntyvät pienistä unelmista. Kultaseppänä haluan toteuttaa unelmia, joista syntyy ainutlaatuisia elämyksiä. Räsänen Jewellery on Kultaseppä Räsäsen oma tuotemerkki, joka käsittää modernin kihla- ja vihkisormusmalliston sekä timantti-, jalokivi, ja hopeakoruja. Korut ovat kultaseppä Jukka Räsäsen suunnittelemia ja käsityönä valmistamia. Korujen jalometallimateriaali on 100% kierrätysmateriaalia. Kaikilla koruilla on ensin tarina, alkulähde, josta koru saa muotonsa.


PUKEUTUMINEN

Ladies & Gentlemen - morsiamet ja sulhaset! Olet sitten ostamassa uutta tai käytettyä, vuokraamassa tai teettämässä hää- tai juhlapukua, tältä osastolta löytyy asiantuntevat ammattilaiset avuksesi
kaikkiin pukeutumiseen liittyviin hankintoihisi!

Ateljé Tuhkimotarina

Osoite: Pohjolankatu 43, 00610 Helsinki
Puhelinnumero: 050 383 6803
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, asusteet, hääpuvut, verkkokauppa
Kotisivut: www.ateljetuhkimotarina.fi

Ateljé Tuhkimotarinassa Vuoden hääpukusuunnittelija 2018 ja 2022 Heidi Tuisku valmistaa unelmiesi hääpuvut mittojesi ja toiveittesi mukaan. Liikkeessä ja verkkokaupassa myynnissä myös kaikkea muuta mitä voit tarvita häälookisi muodostamiseen: bolerot, hunnut, alushameet, alusvaatteet, kengät ja korut useilta eurooppalaisilta ja suomalaisilta tekijöiltä.

Ompelimo Midinette

Osoite: Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo
Puhelinnumero: 040 510 9686
Päätuotteet: Hääpuvut, morsiuspuvut, juhlapuvut, mittatilauspuvut, korjausompelimo
Kotisivut: www.midinette.fi

Midinetestä löytyy valmiita omia mallikappaleita hääpuvuista sekä vaihtuva valikoima mm. Bianco Eventon pukuja. Bolerot, hunnut sekä muut asusteet ja korut myös valikoimissamme. Tule tutustumaan valikoimaan Espoon ompelimoomme. Teemme muutokset ja korjaukset myös omaan pukuusi, varaathan ajan hyvissä ajoin!

Valkoinen Kreivitär

Osoite: Mannerheiminkatu 23, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 020 759 7760
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, asusteet, miesten pukujen vuokraus
Kotisivut: www.valkoinenkreivitar.fi

Valkoinen Kreivitär on monipuolinen juhlapukuliike, josta saat kaiken pukeutumiseen saman katon alta naisille, miehille ja lapsille. Käymme vuosittain läpi juhlamuodin ja trendit messuilla ja tuomme ihanimmat uutuudet myymälään. Facebookissa on aina ajankohtaiset tarjoukset, uutuudet ja uutiset. Muista myös korjausompelu ja tilausompelimomme!

Gladis

Osoite: Kappalaisentie 49, Hausjärvi
Puhelinnumero: 040 719 2005
Päätuotteet: Juhlapuvut, kaasojen puvut, juhlamekot
Kotisivut: www.gladis.fi

Gladis on pieni yksilöllinen juhlamekkoputiikki Riihimäellä, joka on avoinna joustavin aukioloajoin ajanvarauksella. Kerran kuussa kaikki kaasojen puvut 60€ kpl!

Ajan Ommel

Osoite: Salpausselänkatu 32, 45100 Kouvola
Puhelinnumero: 0400 540 870
Päätuotteet: Morsius- ja juhlapuvut, ompelupalvelut
Kotisivut: www.ajanommel.fi

Tervetuloa sovittamaan valmiita morsiuspukuja mallistostamme. Valitaan sopiva malli juuri sinulle tai suunnitellaan unelmiesi morsiuspuku yhdessä. Valmistamme myös uniikkipukuja mittatilaustyönä ammattitaidolla. Kauttamme saat laadukkaita morsiuskankaita; satiinit, silkit, pitsit ym. Kankaita myynnissä myös kotiompelijalle! Valikoimastamme löydät myös laadukkaita morsiustarvikkeita; tiarat, hunnut, korut ym.

Lady´s Laces

Osoite:  Pieni Roobertinkatu 5, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 09 675 792
Päätuotteet: Alusasut, alusvaatteet, rintaliivit, yöasut, sukat, sukkahousut, sukkanauhaliivit, bodyt, korsetit, t-paitaliivit
Kotisivut: www.ladyslaces.com

Lady´s Laces on naisten alusasujen erikoisliike. Meiltä löydät laajan ja laadukkaan valikoiman Euroopan parhaiden valmistajien alusasuja, yöasuja ja uima-asuja. Meiltä löytyy myös harvinaisempia kokoja ja malleja! Kokoja on A-kupista H-kuppiin, ympärysmittoja 65:sta 110+:aan. Morsiamelle meillä on kauniita olkaimettomia liivejä tai korsetteja sekä sukkanauhaliivejä.

Ompelimo-Pukuvuokraamo PaJu

Osoite: Hämeenkatu 10 (sisäpiha) LH 5, 15110 Lahti
Puhelinnumero: 044 329 2300
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, pukuvuokraamo, miestenpuvut, korjausompelimo, mittatilausompelimo, vuokrapuvut
Kotisivut: www.ompelimopaju.fi

Pukuvuokraamo PaJu vuokraa miesten, naisten ja poikien juhlapukuja. Valikoimissa miesten tummat puvut, saketit, smokit ja frakit. Kysy myös myytäviä pukuja! Naisten hääpukuja ja juhlapukuja sekä myynnissä että vuokrattavana. Vuokraamme naisten alusvannehameet. Muokkaamme juhlapuvut sopivaksi, olipa puku meiltä taikka sinun omasi. Varaa aika sovitukseen ja tuo pukusi, niin teemme ilmaisen arvion sen muokkauksesta.

Ompelimo JennaR

Osoite: Näsilinnankatu 32 , Tampere
Puhelinnumero: 045 150 9504
Päätuotteet: Mittatilausompelimo, korjausompelu, asusteet, hääpuvut, juhlapuvut
Kotisivut: www.ompelimojennar.fi

Ompelimo JennaR valmistaa unelmiesi hääpuvun mittojen mukaan juuri sinulle. Puvut valmistetaan tiloissamme Tampereella. Ota yhteyttä ja varaa maksuton suunnittelutapaaminen, niin jutellaan lisää. Mikäli unelmiesi puku löytyi jo valmiina, mutta kaipaa hieman muokkaamista, löytyy palveluistamme myös ammattitaitoinen korjausompelu. Valikoimista löytyy myös valmiita tuotteita, kuten asusteita, sekä tuotteita pukusi suojaukseen.

Pukuliike Fauna

Osoite: Savonkatu 17, 70100 Kuopio
Puhelinnumero: 044 523 3606
Päätuotteet: Hääpuvut, juhlapuvut, miesten puvut, asusteet, myynti ja vuokraus, ompelupalvelu liikkeen pukuihin
Kotisivut: www.pukuliikefauna.com

Pukuliike Fauna on juhla- ja morsiuspukuliike jossa on ajatonta tyylikkyyttä miehille, naisille ja lapsille. Miesten juhlapukumallistossa on Itä-Suomen laajin valikoima myynti ja vuokrapukuja asusteineen, kotimaisilta ja eurooppalaisilta laatumerkeiltä. Myös vanhojentanssipuvut. Morsiuspuvuissa on runsaasti yksilöllisiä ja näyttäviä hääpukuja useammilta toimittajilta sekä naisten juhla-asuissa on laaja kirjo eri malleja ja värejä, myös tilausmallistoja.

Vaatturiliike Miia Virtanen

Osoite: Puolalankatu 4, 20100 Turku
Puhelinnumero: 02 2500 007 tai 050 4327 227
Päätuotteet: Vaatturiliike, räätälipuvut, miesten juhlapuvut, mittapuvut
Kotisivut: www.vaatturiliike.com

Tule tutustumaan palvelevaan vaatturiliikkeeseeni Puolalankadulle Turun ydinkeskustaan. Tilaustyönä valmistamani puvut voidaan tehdä Teille niin perinteisenä räätälityönä kuin tehdasvalmisteisena mittapukunakin. Englantilaisista ja italialaisista laadukkaista kankaista löytyy runsaasti eri vaihtoehtoja joka lähtöön. Tilaustöiden ohella toimitan tilausmyyntinä Cavalieren perusväreissä olevia valmispukuja. Kokovalikoima on laaja ja eri kokoja on mahdollista yhdistellä keskenään. Lisäksi pukuja voi täydentää kotimaisilla solmioilla ja juhlaliiveillä. Juhlaan on saatavilla frakkeja, smokkeja, bonjour-pukuja ja niihin kuuluvia asusteita.

Ompelimo Uniikki

Osoite: Kirnukuja 1 C 14, 70780 Kuopio
Puhelinnumero: 040 510 0854
Päätuotteet: Juhlapuvut, hääpuvut, korjausompelimo
Kotisivut: www.ompelimouniikki.fi

Ompelimo Uniikki on vuonna 2004 perustettu kotiompelimo, joka palvelee yksilöllisesti jokaista asiakasta ja tekee tilaustyönä erilaiset ompelutyöt ja korjaukset vihkipuvuista sohvan ja tuolien huppuihin.

Clean Pesulapalvelut Oy

Osoite: Huuhkajantie 2, 21210 Raisio
Puhelinnumero: 02 439 8770
Päätuotteet: Pesula, pöytäliinojen ja lautasliinojen vuokrausta
Kotisivut: www.cleanpesulapalvelut.fi

Olemme pesula, joka on erikoistunut mm. hääpukujen pesuun ja viimeistelyyn. Hääpuku on arvokas hankinta, joten sen oikeanlaisella puhdistamisella voidaan puvun arvoon vaikuttaa satojen eurojen arvosta. Olemmekin yli 13 vuoden aikana palauttaneet satoja hääpukuja takaisin alkuperäiseen loistoonsa. Huollamme myös muut juhlapuvut ja miesten puvut ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Lisäksi vuokraamme juhlaasi laadukkaat pöytäliinat ja kangasservetit. Verkkosivuillamme on myös verkkokauppa, jonka kautta voit toimittaa hääpukusi meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa.


KAUNEUSPALVELUT

Ennen kameran eteen astelua kannattaa valita hyvä meikkaaja,
kampaaja ja kauneutesi tai komeutesi hoitaja!

Glitternisti

Osoite: Verkkokauppa, liikkuva palvelu
Puhelinnumero: 040 576 3137
Päätuotteet: glitterit, ekoglitterit, glitteribaari, häämeikki, polttarit
Kotisivut: www.glitternisti.com

Tilaa ihanat glitterit, ekoglitterit, siirtotatuoinnit ja ihotimantit verkkokaupastamme! Oli sitten kyseessä yrityksesi bileet, häät, lapsesi syntymäpäivät, polttarit tai festarit, voit myös tilata glittertiimin paikalle. Glitternisti-, eli glittermeikkitiimin, voi tilata mihin tahansa tapahtumaan Suomessa välillä HKI-Rovaniemi. Pystymme toteuttamaan hileunelmat myös Eco -sarjamme luontoystävällisillä ekoglittereillä!

Villi Vanilja

Osoite: Pohjoinen Makasiinikatu 6, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 040 486 5136
Päätuotteet: kampaamo, meikit, kauneushoitola, häämeikki, hääkampaukset
Kotisivut: www.villivanilja.fi

Parturi-kampaajamme Helsingin keskustassa loihtivat morsiusparin, sekä tarvittaessa isommankin seurueen hiuksiin upeat värit, leikkaukset ja kampaukset. Tarvittaessa voimme tulla paikan päälle hääseuruetta kaunistamaan n.200km säteellä Hg:istä
Kauneushoitolassamme hoidamme kasvot heleäksi ja puhtaaksi HydraFacialilla ja Dermapen-mikroneulauksella sekä Exuviancen hoidoin, vartalolle teemme silottavat sokeroinnit sekä rentouttavat, kosteuttavat ja turvotusta poistavat Bernard Cassieren hoidot. Ammattitaitoiset meikkaajamme/maskeeraajamme luovat upeat ja kestävät häämeikit MAKE UP FOR EVERin tuotteilla ja sormusta on hyvä esitellä juuri manikyroiduin käsin. Kaunista ja ikimuistoista hääpäivää!

Bruk Hair Design

Osoite: Yliopistonkatu 26 20100 Turku
Puhelinnumero: 044 241 3221
Päätuotteet: Kampaamo, parturi, hääkampaukset, juhlakampaukset
Kotisivut: www.brukhair.fi

Bruk on nuorekas, uusia tuulia seuraava parturi-kampaamo josta ideat eivät lopu kesken. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Turun kävelykadulla, Kestilän talossa. Nähdään Brukissa!

MABEL

Osoite: Korkeavuorenkatu 11, 00130 Helsinki
Puhelinnumero: 041 319 5845
Päätuotteet: kauneushoitola, esteettiset hoidot, ihonhoito, hyvinvointi
Kotisivut: www.mabel.fi

Hääpalvelumme auttavat sinua saavuttamaan upean ja säteilevän ihon hääpäiväksi! Hoidoillamme voimme häivyttää juonteita, korostaa luonnollisesti kasvonpiirteitä sekä tehdä ihosta säteilevä elämäsi tärkeimpää päivää varten. Hääpäivänä myös meikki näyttää paremmalta, kun iho on valmiiksi hyvässä kunnossa ja hehkuva.
Pääset tutustumaan lisää palveluihimme maksuttomassa konsultaatiossa. Lämpimästi tervetuloa!


HÄÄYÖ & MAJOITUSPALVELUT

Ennemmin tai myöhemmin se uni tulee, ja mikä onkaan mukavampaa, kuin painaa päänsä juhlien jälkeen lainalakanoihin
majoituspalvelun hellässä huomassa.

Calliola

Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunat
Kotisivut: www.calliola.com

Calliolassa yövytään saaristolaishenkisissä rantahuviloissa ja huoneistoissa. Maksimissaan (sisältäen lisävuoteet) voimme samanaikaisesti majoittaa 80 yöpyjää. Majoituskapasiteettiamme on mahdollista nostaa yhteistyökumppaniemme avulla. Tarjolla on myös yhden hengen huoneita muun muassa Villa Calliolassa ja Majakka-huvilassa. Majoitustiloissa on virvokkeita ja muita juomia, pientä purtavaa, TV, radio-/CD-soitin, hiustenkuivaaja, pyyhkeet ja liinavaatteet. Useimmissa tiloissa on myös kahvin- ja vedenkeittomahdollisuus. Uusimmassa huoneistostamme Luotsissa on myös avokeittiö ruokailutiloineen. Kaikissa tiloissamme on panostettu laadukkaisiin materiaaleihin. Osa sängyistämme on erityisleveitä ja tarjolla on mm. erikorkuisia tyynyjä. Kaikki majoitustilamme ovat savuttomia.

Mustion Linna - Svartå Slott

Osoite: Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
Puhelinnumero: 019 36 231
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, tilausravintola
Kotisivut: www.mustionlinna.fi

Tarjoamme ainutlaatuisen kokemuksen paikassa, jossa yhdistyy menneen ajan tunnelma ja nykyajan mukavuudet! Mustion Linna sijaitsee Länsi-Uudellamaalla, Raaseporin kaupungissa. Kartanohotelli Mustion Linnan viisi historiallista hotellirakennusta sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki. Nämä viehättävät, moderneiksi hotellihuoneiksi kunnostetut 1800-luvun alun rakennukset olivat ennen rautaruukin työläisten asuntoja. Kaikkiaan hotellissa on kolmekymmentä kahden hengen huonetta ja 8 yhden hengen huonetta sekä yksi kaksikerroksinen sviitti aivan joen rannalla. Kaikissa hotellihuoneissa on wc ja suihku.

Majvikin Jugendlinna ja Majvik-sali

Osoite: Majvikintie 1, 02430 Masala Kirkkonummi
Puhelinnumero: 09 29 5511
Päätuotteet: Juhlatilat, häätarjoilut, majoitus
Kotisivut: majvik.fi

Majvikin upea Jugendlinna on ikimuistoinen paikka viettää häitä. Häätilaisuuden yhteydessä tarjoamme myös majoituksen hääparille sekä häävieraille. Jugendlinnassa on upea hääsviitti, sekä 5 huonetta häävieraille. Hotellin puolella majoitustilaa on kaiken kaikkiaan 150:lle hengelle. Huonehintaan sisältyy aina aamiainen sekä aamu-uinti hotellin uima-altaalla.

Nuuksion Taika: Villa Paratiisi

Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
Puhelinnumero: 050 505 0869
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat, polttarit
Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Villa Paratiisi on tunnelmallinen huvila järven rannalla, joka sopii 20 henkilön tilaisuuden järjestämiseen ja 14 henkilön majoitukseen. Huvila tarjoaa hienot puitteet yhteiseen aikaan perheen, ystävien ja työkavereiden kesken. Villa Paratiisin puilla lämpiävän saunan ylälauteille mahtuu 7 henkilöä. Lämminvesipalju (lisämaksusta) järvimaisemalla on ympärivuotisessa käytössä. Huvilan eteläpäädyn upeilla terassilla juodaan aamukahvit, etuterassilla nautitaan päivänpaisteessa lounas ja ilta-auringossa viihdytään saunan terassilla. Tule kokemaan Paratiisin taika!


Rentoutumaan.fi

Osoite: Liedenpohjantie 806, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 040 8414791
Päätuotteet: Mökkivuokraus, majoitus, mökit, häämatkat
Kotisivut: www.rentoutumaan.fi

Irrottaudu arjesta ja vietä kiireetöntä mökkielämää Virroilla ympäri vuoden! Rentoutumaan.fi kutsuu pulahtamaan puhdasvetiseen Toisveteen sekä nauttimaan lämpimästä porekylvystä kirkkaan taivaan alle, omaan rauhaan, hyvien kulkuyhteyksien äärelle. Villa Aalto , Villa Kaisla sekä PikkuVilla Mutteri ovat perheyrityksen ylläpitämiä lomahuviloita, joilta löytyy kaikki, mitä lomallasi tarvitset - ja vähän ylimääräistäkin. Tutustu huviloihin tarkemmin nettisivuillamme, ja varaa lomasitai kotimaan häämatka meiltä!

Nuorisokeskus Marttinen

Osoite: Herrasentie 16, 34800 Virrat
Puhelinnumero: 03 485 1900
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, ohjelmapalvelut, polttarit
Kotisivut: www.marttinen.fi

Nuorisokeskus Marttisessa on loistavat puitteet erilaisten juhlien, kuten häiden ja polttareiden sekä tapahtumien ja kokouksien järjestämiseen. Monipuoliset tilat, ammattitaitoinen henkilökunta, luonto aivan ääressä ja useat aktiviteetit antavat yhdessä mahdollisuuksia joita ei muualla ole! Tilaisuuksien järjestäminen Marttisessa on myös vaivatonta, osaava henkilökunta on tarvittaessa mukana tilaisuuden suunnittelussa tuoden kokemuksen myötä kertyneen taidon asiakkaan käyttöön.

Helmiranta

Osoite: Puuluntie 388, 26410 Rauma
Puhelinnumero: 044 988 6781
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoituspalvelu
Kotisivut: www.helmiranta.fi

Länsirannikolla, luonnonkauniissa Rauman saaristossa sijaitseva täyden palvelun juhlakeskus Helmiranta tarjoaa upeat puitteet elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin. Tunnelmallisissa viiden hengen mökeissä yöpyy jopa 40 juhlavierasta. Toteutamme ikimuistoiset hääsi avaimet käteen -periaatteella. Luomme juhlan juuri teidän näköiseksenne, teidän toiveidenne mukaan.

Woikoski Feeling - Kirjokiven Kartano

Osoite: Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Vuohijärvi
Puhelinnumero: 040 656 5981
Päätuotteet:
Juhlatila, majoitus, ravintolapalvelut, saunatilat, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.woikoskifeeling.fi

Kirjokiven Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon päärakennuksen yläkerrassa on kolme ylellistä ja tilavaa kahden hengen sviittiä. Jokaisella sviitillä on oma värimaailmansa ja huoneissa on oma kylpyhuone, parivuode sekä oleskeluryhmä. Sviittimajoittujien käytössä on yläterassi, josta on kauniit näköalat Tihvetjärvelle. Kartanon pihapiirin huoneet tarjoavat tyylikästä hotellitasoista majoitusta. Kartano tarjoaa majoitusta yhteensä 25 hengelle. Vierailijoiden on mahdollista vuokrata myös Kartanon rantasauna. Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme nettisivuillamme!

Spa Hotel Runni

Osoite: Runnintie 407, 74595 Runni, Iisalmi
Puhelinnumero: 017 768 751 sekä 040 6671 846
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, spa, savusauna, majoitus, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.spahotelrunni.fi

Runnilla vietetään ikimuistoiset hääjuhlat nostalgisessa maalaismaisemassa, Kiurujoen rantamilla. Runni tarjoaa myös ainutlaatuiset puitteet vihkimiselle. Hääparin ja vieraiden majoitukset Kylpylähotellissa tai nostalgisen romanttisessa Kartanohotellissa. Hääparille on saunallinen Sviittikaksio ylimmässä kerroksessa isolla omalla terassilla. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset hääjuhlat romanttisella Runnilla!

Kartanomajoitus Sofia & Angelique

Osoite: Pyhityntie 45, 76620 Pieksämäki
Puhelinnumero: 041 317 4756
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, kokouspalvelut, hieronta
Kotisivut: www.kartanomajoitus-sofia-angelique.com

Kartanomajoitus Sofia & Angelique sijaitsee historiallisessa kartanomiljöössä vain muutaman kilometrin päässä Pieksämäen keskustasta. 1800-luvulla perustetun tilan idyllinen pihapiiri ja kauniit majoitushuoneet tarjoavat mukavan irtioton arkeen. Kartanomajoituksen pihapiirissä on kolme rakennusta. Pohjola, Asuntolarakennus sekä päärakennus, jonka Pohjolan sali tarjoaa erinomaiset tilat juhliin ja kokouksiin. Saliin mahtuu noin 50 henkeä ja käytössä on myös majoitustiloja. Tilaisuuksien yhteyteen voidaan järjestää ruoka- ja kahvitarjoilu.

Linnakallio

Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikkiaan liki 50 vuodepaikkaa. Tutustukaa nettisivuillamme ja kysykää lisää!


HÄÄKYYDIT

Limusiini, hevoskyyti vai joku muu juhlapirssi? Tutustu erilaisiin
kuljetuspalveluihin ja valitse omasi!

Annalan Talli

Osoite: Hämeentie 154, 00560 Helsinki
Puhelinnumero: 050 555 2153
Päätuotteet: Hevoskyydit, polttariajelut, hevosajelut, poneja
Kotisivut: www.annalantalli.fi

Annalan talli tarjoaa hevosajopalveluita Uudenmaan alueella. Aina tyylikäs ja toimiva valjakko, monia erilaisia vaunuja. Myös ponit tapahtumiin. Kurkkaa lisää kotisivuiltamme tai Instagram ja facebook @annalantalli

Rosebus Oy - Limousine - Hääkuljetukset

Osoite: Heposenkatu 5, 48600 Kotka
Puhelinnumero: 0440 848 660
Päätuotteet: Hää- ja juhlakuljetukset, limusiinit, limousinet
Kotisivut: www.rosevip.fi

Rosebus Oy tarjoaa hää- ja juhlakuljetukset limousine kalustolla. Hääpäiväsi on elämäsi ehkä tärkein päivä. Mikset kruunaisi sitä myös ikimuistoisella ja tapahtuman arvoisella kuljetuksella. Myös polttari ja häävieraskuljetukset. Annamme mielellämme kilpailukykyisen kuljetustarjouksen. Varmista, ennen hääsesonkia että saat aidon ja oikean limusiinin erikoispäivänäsi.

Vauhtifarmin hääauto

Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet:
Juhlatila, kokouspaketit, catering, tyhy-päivät, edustussaunatilat, polttaripaketit, ohjelmapalvelut, yritystapahtumat. elämykset: värikuulasota, airsoft, ARMY-rata, jousiammunta, combat archery = jousiammuntapeli, vaijeriliuku, kuplafutis, itsepuolustus, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku, beachlentis, maalaiskisailut, roolipelit, filmifestarit, edustussaunat, lämmitetty uima-allas, hääauto
Kotisivut: https://vauhtifarmi.fi

Vauhtifarmin yhteistyökumppani GETAWAY CARS vuokraa Dodge Challenger RT plus auton hääautoksi. Autossa on V8 moottori ja 375hv tehoja. Jos kaipaat avoautoa, niin silloin kannattaa vuokrata Fors Mustang. Tämä auto ei jätä ketään kylmäksi! Tyylikkäämmin et kirkolta voi poistua ks. vauhtifarmi.fi/haaauto

Karaoketaxi

Osoite: Kotikaupunki Helsinki
Puhelinnumero: 0600 05 06 07
Päätuotteet: Polttari- ja juhlakyydit, tilausajoa Cessna 182 lentokoneella
Kotisivut: www.karaoketaxi.fi

Polttariseurueiden kannattaa ehdottomasti kokeilla! Karaoketaxin kotitallista löytyy kaksi huippuvarusteltua Mercedeksen tila-autoa. Molemmat mobiilit tarjoavat elämyksiä kovasta vauhdista, laajoista soittolistoista ja parhaista karaokelaitteista nauttiville kyytiläisille. Rock on!


KATSO MYÖS

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.