JUHLATILAT: ETELÄ-SUOMI 

16.05.2019

Täältä löydät Uudenmaan, Hämeen, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson juhlatiloja. Huomaathan, että Pääkaupunkialueella on oma hakemistonsa.

Juhlatiloja Uudellamaalla

Calliola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.calliola.com

Romanttinen Raasepori - Häät Calliolassa. Calliolan tilat sopivat niin pienten intiimien kuin isompien häiden pitopaikaksi. Rannan tuntumassa sijaitseva villa Saaristo on yksi tunnelmallisimpia tiloja hääyön viettoon. Ensimmäistä aamua avioparina voi juhlistaa aidolla puusaunalla. Häävieraille on tarjolla muut saaristolaistyyliin sisustetut majoitustilamme. Hääpäivä on hääparille ainutkertainen ja ikimuistoinen tapahtuma. Me Calliolassa teemme kaikkemme, jotta hääpari saa unelmiensa päivän. Kun järjestät juhlasi Calliolassa, voit itse keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Me pidämme huolen kaikesta muusta.

Mustion Linna - Svartå Slott

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
Puhelinnumero: 019 36 231
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, tilausravintola
Kotisivut: www.mustionlinna.fi

Mustion Linna on eteläisen Suomen upein paikka juhlan kuin juhlan viettoon. Meillä on täydelliset puitteet erilaisten juhlien ja unohtumattomien häiden viettoon. Voimme tarjota juhlatilaksenne uusgoottilaisen ravintolamme, valoisan paviljongin tai juhlateltan kauniissa Linnanpuistossa. Mustion Kirkolta historiallisen portin kautta ravintolaan on vain kivenheiton matka. Iltajuhla voi jatkua Talli-rakennuksen tunnelmallisissa puitteissa yöruoan ja ohjelman myötä pitkälle yöhön ja hääpari vieraineen voivat yöpyä Kartanohotelli Mustion Linnan viidessä historiallisessa hotellirakennuksessa, jotka sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki.

Tytyrin Elämyskaivos/ Tytyri-sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kuilukatu 42, 08100 Lohja
Puhelinnumero: 044 369 1309
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.tytyrielamyskaivos.fi

Lohjalla Tytyrin Elämyskaivoksessa on 100 metriä maan alla Tytyri-Sali. Juhlatilana Tytyri-Sali tarjoaa tunnelmalliset ja elämykselliset puitteet, joka taatusti erottuu eksotiikallaan ja ainutlaatuisuudellaan. Miltä siis tuntuisi viettää yhtä elämänne tärkeintä päivää 1,6 miljardia vuotta vanhan kiven sisällä, jossa rakkauden sanoma säilyy suomalaisen peruskallion syleilyssä.

Hyrylän Torppa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Koskelantie 4, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 040 742 3842 (varaukset & tiedustelut) sekä Isännöitsijä 0400 418 499
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.hyrylantorppa.fi

Juhlatalo Hyrylän Torpan juhlasaliin ja ravintolaan voidaan kattaa istumapaikat jopa 150 vieraalle. Suositeltava vierasmäärä esim. hääjuhlaan on noin 60-120 henkilöä. Torpan juhlasali on kooltaan n. 170 neliömetriä, valaistus ja väritys uusittu sekä nyt myös viilennysahdollisuus tehokkailla ilmalämpöpumpuilla, keittiössä mm. 2 kpl Metoksen pikajääkaappeja. Täydellisen astiaston käyttömahdollisuus sisältyy vuokrahintaan. Ravintola on kooltaan n. 70 neliötä, lisäksi ravintolan yhteydessä on vastalaajennetut keittiö- ja saniteettitilat. Täydellinen astiasto saatavilla talon puolesta. Hyrylän Torpan puistomainen tontti on n. 7000 neliön suuruinen. Vieraat viihtyvät mainiosti Torpan kesäterassilla ja Tuusulanjokeen rajoittuvalla piha-alueella koivikkoon sijoittuvineen puistopolkuineen.

Villa Ahlberg

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Lehmusvaarankuja 90, Tuusula
Puhelinnumero: 0400 703 045
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villa-ahlberg.fi

Saavut kilometrin kujaamme, läpi tilan peltoaukean, keskelle historian havinaa aitan pihaan. Mäen päällä, keskellä puistomaista pihaa sijaitsee ylväs jugend-henkinen päärakennus. Kokonaisuus tarjoaa arvokkaan ympäristön vaativampaankin makuun. 1-kerroksen juhlatilat on juuri saneerattu ammattilaisen taidoin 1910-luvun henkeen modernein ripauksin. 2-kerroksessa avautuu täysin moderni loft-henkinen suuri tila. Vain mielikuvitus ja 5 metrin korkeuteen kohoava katto käyttötarkoituksen rajoina. Pihassa hirsisauna, viinikellari, tanssiaitta ja aittakrouvi tarjoavat mahtavat mahdollisuudet rennolle juhlinnalle ja juhlien jatkot vietetäänkin usein siellä musiikin, ruoan, iltavalaistuksen ja musiikin parissa. Laaja n. 1 ha piha-alue luo hienot puitteet niin kesällä kuin talvella.

Juhlapalvelu Venla

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Timontie 4, 04200 Kerava
Puhelinnumero: 09 2745 5416
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu
Kotisivut: www.kpts.fi

Juhlapalvelu Venla tarjoaa viihtyisät tilat erilaisiin juhliin sekä huomioi yksilölliset menutoivomukset mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on erilaisia tilavaihtoehtoja 20-80 henkilön juhlatilaisuuksiin. Hintamme sisältävät tilojen valmistelun, sovitut ateriat, tarjoilutyön, kukat, pöytäliinat, 4 tunnin juhlatilan käytön ja tavanomaisen jälkisiivouksen. Lisätunnit sopimuksen mukaan.

Vauhtifarmin Sadonkorjuusali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Juhlatila, kokouspaketit, catering, tyhy-päivät, saunatilat, ohjelmapalvelut: jooga, metsäretket, tiimityöt, värikuulasota, ARMY -rata, jousiammunta, lännenammunta vaijeriliuku, itsepuolustus, varjoliitotandem
Kotisivut: www.vauhtifarmi.fi/haat

Vauhtifarmin kokous- ja juhlatila soveltuu häiden, synttärien sekä kokousten pitoon. Saliin mahtuu n. 100 hlöä ja muitakin tiloja on. Vauhtifarmilta saat ruoat sekä juomat näppärästi samasta paikasta. Jos haluatte vuokrata koko rakennuksen, niin alakerrasta löytyy vielä 2 edustussaunaa sekä oleskelutilaa ja isot terassialueet. Vauhtifarmi sijaitsee Nurmijärvellä Perttulassa kauniissa maalaismiljöössä metsän keskellä. Tila on on mennyt suvussa jo neljättä polvea ja talon sisarukset Anne ja Ari Sahlström pyörittävät sen toimintaa. Vauhtifarmilla on mahdollisuus hieman erilaisiin häihin, sillä morsian voi laskea vaikka vaijeriliu'ulla suoraan vihittäväksi, jos ette halua perus kirkkovihkimistä. Lisäksi voimme suunnitella elämyshäät, joissa olisi aktiviteettia alkuun, sitten saunat ja normi juhlat. Vain taivas on rajana suunnittelussa. Juhlat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, joten otathan yhteyttä ja tulet käymään!

Kiljava Resort

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kotorannantie 49, 05250 Kiljava
Puhelinnumero: 044 74 333 68
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoitus, saunat, hotellimajoitus
Kotisivut: www.hotelkiljava.fi

Jos suunnittelet sukujuhlia, häitä, ristijäisiä, valmistujaisia,pikkujouluja tai vaikkapa illallisjuhlia, ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva tilaisuus. Rantasaunamme sijaitsee upealla rantahietikolla kirkasvetisen Sääksjärven rannalla. Rantasaunassa on erikseen naisten ja miesten puoli sekä yhteinen takka. Lisäksi meiltä löytyy erillinen uima-allasosasto saunoilla ja jacuzzilla sekä lähellä rantaa sijaitseva grillikota terassilla, joka soveltuu erinomaisesti pienen porukan intiimiksi illanviettopaikaksi. Ole yhteydessä, niin teemme juhlistasi totta!

Röykän nuorisoseurantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kölinmäentie 15, 05100 Röykkä
Puhelinnumero: 050 366 3362
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.rlns.kotisivukone.com

Upeaa seurantaloa vuokrataan juhlien, kokousten ym. tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen vuokraajan tilatarpeen mukaan - joko koko talo tai vain osa siitä. Talolla on mm. tilava juhla-/liikuntasali (n. 120 m2, näyttämö, äänentoistolaitteet, perusvalokalusto, tuoleja, pöytiä), nykyaikainen keittiö (kylmäkalusto, astianpesukone, uuni, liesi jne. sekä täydellinen astiasto 200 hengelle) ja sen yhteydessä tunnelmallinen ravintolasali.

Ravintola Härmän rati

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää
Puhelinnumero: 045 106 4964
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, majoitus, kokoustilat, sauna, kylpytynnyri
Kotisivut: www.harmanrati.fi

Lähes 100-vuotiaat pohjalaiset hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet häiden järjestämiseen. Pääsalissa juhlii kerralla enintään 90 henkeä. Meiltä saa kätevästi myös majoituksen hääparille ja kauempaa tuleville vieraille. Erillisessä saunarakennuksessa voi järjestää polttarit tai häiden jatkot. Saunarakennukseen mahtuu 25 henkeä ja löylyihin 10 henkeä kerralla. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Salonkiravintola Neilikka

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Haapasaarentie 60, 05470 Hyvinkää
Puhelinnumero: 020 735 0180
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, ravintola
Kotisivut: www.ravintolaneilikka.fi

Meidät tunnetaan hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Arvostamme lähiruokaa ja laadukkaita raaka-aineita. Käsityöläisyys näkyy sekä ruoassa että miljöössä. Tunnelma syntyy vanhoista ja uusista design-astioista, esineistä ja kalusteista. Meillä järjestät vaivattomasti onnistuneet perhejuhlat.

Levinin Kellari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 75
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Jokikatu 2, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 040 829 5769
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.levininkellari.fi

Tunnelmallinen tiiliholvitila tarjoaa mahdollisuuden upeisiin juhliin, toimiviin kokouksiin tai ryhmille järjestettäviin kahvitus/lounastilaisuuksiin. Sijainti lähellä Runebergin kotia sekä laivojen saapumispaikkaa. Tilausbusseilla pääsee suurikin ryhmä kätevästi perille.

Seurantalo Toivola (Kerkkoon nuorisoseura)

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Savimäentie 4, Kerkkoo
Puhelinnumero: 050 911 6072
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kerkkoonnuorisoseura.com/seurantalo

Vuonna 2017 kauniisti remontoitua seurantaloa vuokrataan juhlien, kokousten ja erilasten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen vuokraajan tilatarpeen mukaan - joko koko talo tai vain osia siitä. Talolla on tilava juhlasali (n. 165 m2), näyttämö, jossa uusittu valaitus, ravintolasali, nykyaikainen keittiö (tilava kylmäkalusto, astianpesukone, 2 uunia, 2 liettä ja kattava astiasto), tuoleja ja pöytiä, uudistetut wc-tilat. Esteetön sisäänkäynti ja wc. Seurantallla on suuri piha, josta löytyy pieni ulkolava ja runsaasti pysäköintitilaa.

Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueen juhlatiloja

Petäys Resort

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö
Puhelinnumero: 03 673 310 (myyntipalvelu) 03 673 301 (hotellin vastaanotto)
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli
Kotisivut: www.petaysresort.fi

Petäyksessä, Vanajaveden kauniissa rantamaisemissa, onnistuvat sekä pienet että suuret juhlat. Upea pyöreä juhlatilamme Petäyssali on muunnettavissa monenlaisiin juhliin sopivaksi noin 100 hengen tilaisuuksiin. Kokonaisuudessaan ravintolatilamme kapasiteetti on noin 200 hlö. Tiloistamme avautuu huikeat maisemat upealle Vanajavedelle.

Tervakosken Tervaniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei (Kartano) kyllä (Sinivuokko)
Omat ruoat: ei
Osoite: Suruton 6, 12400 Tervakoski
Puhelinnumero: 050 404 7718
Päätuotteet: Juhlatila, kokouspalvelut, majoitus, saunatilat, polttarit
Kotisivut: www.tervaniemi.fi

Tervakosken Tervaniemi on upea juhlapaikka Alasjärven rannalla. Voitte viettää ikimuistoisia juhlia kartanon historiallisissa saleissa ja jatkaa juhlimista vapaamuotoisemmin Sinivuokko-rakennuksessa, jossa mm. ihastuttava aurinkoterassi ja maisemasauna lempein löylyin. Tervaniemi on tyylikäs juhlien viettopaikka, jossa puitteet ja järjestelyt tekevät juhlapäivästänne unohtumattoman. Kehutuista juhlamenuistamme löydämme varmasti juhliinne sopivan kokonaisuuden. Kartanon pihapiirissä on 120 henkeä majoittava mökkikylä, jonka 20 viihtyisää hirsimökkiä majoittavat tarvittaessa koko seurueenne. Kartanossa A-oikeudet, ei omia juomia. Sinivuokossa omat juomat sallittu. Pitopalvelu, ei omia ruokia.

Könnolän juhlanavetta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 180
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Rimmiläntie 739, 14450 Rimmilä
Puhelinnumero: 0400 684 769 ja 03 ⁠675 7886
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, savusauna ja palju
Kotisivut: www.konnola.fi

Könnölän tilan entisestä, vuonna 1928 rakennetusta harmaatiilinavetasta on vuonna 2015 valmistunut nykyajan vaatimukset täyttävä upea juhla- ja kokoustila. Lattiapinta-alaa Juhlanavetassa on yli 300 neliötä, joten tila tarjoaa tyylikkät puitteet 180 hengen tilaisuuksille. Seisten cocktailtilaisuudessa juhlatilassa voi juhlia jopa 240 henkeä. Juhlatilassamme kaikki vieraat mahtuvat yhteen avaraan tilaan, jossa on oma paikkansa myös tarjoilupöydälle sekä tanssilattialle ja orkesterille.

Uiskola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Viittakiventie 75, Hauho
Puhelinnumero: 050 517 8194
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, saunatilat, majoitus, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.uiskola.fi

Elämän suloisimmat juhlat -Häät - sopivat Uiskolan tunnelmaan täydellisesti. Hääjuhlien näyttämönä toimii päärakennuksen Uiskosali tai Lasiveranta. Tiloista avautuu lumoava järvimaisema. Ammattitaitoiset kokkimme loihtivat häämenun makujenne mukaan ja henkilökuntamme auttaa tilaisuutenne suunnittelussa. Juhlavieraat majoittuvat tasokkaissa hotellihuoneissa ja hääparille on varattu sviitti, jonka omalta terassilta avautuu näkymä järvelle.

Kieloranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Järviöistentie 265, 13500 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 0400 666 654
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus- ja saunapalvelut
Kotisivut: www.kieloranta.fi

Kieloranta on järven rannalla sijaitseva modernin tyylikäs kokous-, virkistys- ja juhlapaikka 12km Hämeenlinnan keskustasta. Edustavaan kokonaisuuteen kuuluu huviloita, juhla-, ruokailu-, ja majoitustiloja 35:lle, saunoja sekä porealtaita.

Messilän juhlatilat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä
Puhelinnumero: 03 860 11
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoitus
Kotisivut: www.messila.fi

Messilässä järjestetään juhlia vuosien kokemuksella, juhlalle omistautuen ja juhlahumusta innostuen. Messilän tiloista löydät juuri sopivan tilan juhlillesi: oli se sitten tunnelmallinen Kartanoravintola tai Markkinaravintola vanhan navetan ylisillä. Messilän tilat ovat arvostettuja juhlien viettopaikkoja, joissa puitteet ja järjestelyt tekevät juhlapäivästä unohtumattoman. Messilän keittiön rakkaus ruokaan välittyy varmasti kaikille vieraille. Juhlien tarjoilu voidaan rakentaa valmiiden menujen tai täysin omien toiveiden pohjalta. Oli suunnitteilla pienet tai suuret juhlat, kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti. Rakennetaan juhlat Messilän miljööseen toiveidesi ja budjettisi mukaan!

Riilahden Kartano - Rilax Gård

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Riilahdentie 354, 10570 Bromarv
Puhelinnumero: 040 740 4222
Päätuotteet: Juhlatila, polttarit, luomuliha, juhlat, kokoukset, elämysmatkailu
Kotisivut: www.rilax.fi

Kulttuurihistoriallisessa, vanhassa saaristomiljöössä sijaitseva Riilahden kartano järjestää tapahtumarikkaat polttarit maalaisympäristössä tai häät ja juhlat tunnelmallisissa maalaistiloissa. Juhlatiloina kunnostettu "Vanha talli" (65 henk) tai vanhan kivinavetan vintti (150 henk) aidossa karjatilan tunnelmassa. Myös juhlateltat. Vihkiminen voidaan järjestää Englantilaisen puiston "Temppelissä" tai Bromarvin kirkossa (4,5 km). Polttarit voidaan järjestää vaihtelevilla teemoilla, maalaisolympialaiset tai "isännän/emännän harjoittelupaketti" ja siihen voidaan yhdistää kalastusta, ratsastusta, sauna ja grilli-ilta tunnelmallisessa Renkituvassa. Majoitus leirimökissä tai modernissa Meriharjussa.

Catering Hölttä / Kukonnnotko

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Vehkalahdentie 166, 19250 Syrjäkoski
Puhelinnumero: 040 532 7014
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, catering, majoitus
Kotisivut: www.cateringholtta.fi

Järjestä ikimuistoiset juhlat luonnonhelmassa, idyllisessä Kukonnotkossa. Kruunaa juhlasi maukkaalla ruoalla ja majoita vieraat juhlapaikalla. Toteutamme juuri toiveidenne mukaisen menuun jälkiruokineen ja kakkuineen. Kukonnotko on täydellinen paikka juhlien viettoon isollakin porukalla. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä näköisenne juhlat!

Lepolan Talo, suuri ja pieni sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 136
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kappalaisentie 49, 12210 Hausjärvi
Puhelinnumero: 050 3070 101
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlassuunnittelu, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.lepolantalo.fi

Lepolan talo on tilausravintola. Kesällä toimii myös kesäkahvila. Pieneen saliin mahtuun 50 ja suureen 136 henkeä. Tilat ovat näyttävät kokous- ja juhlatilat kartanomaisessa miljöössä Hausjärven kirkonkylällä. Lepolan Talossa on oma lähiruokaa hyödyntävä ravintola, joka valmistaa tarjoilut. Ravintolalla on myös A-oikeudet, suosimme pienvalmistajien tuotteita.

Urpolan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, saunatilat, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, viikinkikisailua
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Urpolan Kartanossa ensimmäiset hääjuhlat vietettiin jo 1920-luvulla. Sen jälkeen onkin kartanossa juhlittu lukuisat suuremmat ja pienemmät juhlat. Paikka on ihanteellinen, sillä rakennus itsessään on kuin luotu romanttisille juhlille ja myös puutarhan puolella riittää tilaa! Puutarhassa sijaitsee myös Kartanon Tanssipaviljonki, jossa voi pyörähdellä kesäisessä illassa häävalssin ja muiden tanssikappaleiden tahdissa... Voit jättää järjestelyt huoleksemme ja nauttia juhlastasi täysin siemauksin!

Aurinkoranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Laitorannantie 34, Vääksy
Puhelinnumero: 040 542 3867 ja 040 544 6241
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.aurinkoranta.fi

Estelle on kaunein ja suurin juhlatilamme. Aivan Vesijärven rantaviivassa sijaitseva Estelle on suunniteltu erityisesti häitä ja muita juhlavia tilaisuuksia ajatellen. Estelle sopii sinulle, joka haluat juhlia kristallikruunun loisteessa, tulla vihityksi järven rannalla edessäsi vain aavaa ulappaa tai sinulle, joka viihdyt istuessasi konjakilla hyvien ystäviesi kanssa yläkerran konjakkibaarissa ja tykkäät pelata erän biljardia ennen pokerisaunaan siirtymistä. Estellestä löytyy sviitti ja seitsemän muuta tyylikästä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on omat kylpyhuoneet. Elämäsi parhaisiin hetkiin, Estelle!

Etelä-Karjalassa toimivia juhlatiloja

Ravintola Upseerikerho Lappeenranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Upseeritie 2, 53900 Lappeenranta
Puhelinnumero: 050 555 8040 ja 050 447 1185
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, tilausravintola
Kotisivut: www.lappeenrannanupseerikerho.fi

Upseerikerhon historiallinen rakennus luo ainutlaatuisen ja arvokkaan ympäristön erilaisiin tilaisuuksiin. Meillä järjestät häät, jotka muistetaan. Rakennus on luonnonkauniilla paikalla Rakuunamäellä, Saimaan rannalla. Maistuvat tarjoilut suunnittelee keittiömestari Ulla Liukkonen juuri sinun toiveidesi mukaisesti. Häätiloiksi sopivat juhlasali ja kaksi muuta salia, yhteensä jopa 200 häävierasta. Käytössä on myös terassi ja saunatilat. Hotellimajoitukseen suosittelemme Hotelli Rakuunaa, joka on noin 400 m päässä. Vihkipaikkana on usein Lappeen kirkko, jonne on noin 800 m.

Neitsytniemen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Ivontie 1, 55100 Imatra
Puhelinnumero: 050 560 4447
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kareliangourmet.fi

Neitsytniemen kartanon historia on merkittävä osa Imatran historiaa. Kartanoon liittyvät tarinat kertovat elämästä idän ja lännen kulttuuripiirien rajalla. Neitsytniemen kartanon historia alkoi 1600-luvulla, kun Ruotsin kuningatar Kristiina lahjoitti Siitolan kylästä maita latvialaiselle vapaaherralle Reinhold von Ungern-Sternbergille. Myöhemmin tilasta tuli kartano, jonka omistajat kokivat historian kuluessa Ruotsin ja Venäjän valtakuntien ajat sekä matkailun ja teollisuuden synnyn Suomeen ja Vuoksen varrelle. Kartanossa on tilava sali ja pienempiä rajattavissa olevia tiloja erilaisiin tarpeisiin sekä tunnelmallinen pihamiljöö. Neitsytniemi sopii hyvin juhlien järjestämiseen.

Villa Malmi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 50
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Ivontie 1, 55100 Imatra
Puhelinnumero: 050 560 4447
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.kareliangourmet.fi

Pian satavuotias Hugo Malmin rakennuttama huvila Villa Malmi sijaitsee Imatran vesivoimalaitosmiljöössä, Vuoksen kuohujen äärellä tarjoten upeat ja mukautumiskykyiset puitteet erilaisten tapahtumien, kokousten ja juhlien järjestämiseen. Villa Malmista löytyy tilava sali, josta avautuu näköala Vuokselle, iso piha, jossa mahdollisuus juhlateltoille, majoitusmahdollisuus sekä rantasauna. Rakennus sijaitsee muutaman kilometrin päässä Imatrankosken keskustasta, mutta sitä ympäröi silti ihana luontomiljöö ja oma rauha. Rakennus on peruskorjattu säilyttäen sen kaunis, historiallinen tunnelma. Rantasaunan ohi virtaa hurjana Vuoksen alajuoksu, ja vastarannalla näkyy kaunis Meltolan patotiemaisema.

Juhlatiloja Kymenlaaksossa

Kotkan Höyrypanimo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 180
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Metsontie 41, 48220 Kotka
Puhelinnumero: 05 219 0333
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.hoyrypanimo.fi

Kun on aihetta juhlaan, valitse arvoisesi paikka hyvin suunniteltuine tarjoiluineen. Oli sitten juhlan aiheena häät, ristiäiset, nimiäiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet tai pikkujoulut. Tarjoilut hoituvat meiltä vuosien kokemuksella ammattilaisen ottein. Suunnittelemme juhlatarjoilut mielellämme yhdessä sinun kanssasi. Räätälöimme tarjoilut toivomuksiasi noudattaen hyvällä maulla ja asiantuntemuksella.

Villa Koskenäyräs

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kaukolanraitti 48, 48410 Kotka
Puhelinnumero: 050 590 2378
Päätuotteet: Juhlatila, majoituspalvelut, saunatilat
Kotisivut: www.koskenayras.fi

Villa Koskenäyräs on upea yli 500 neliön hirsilinna Kymijoen Kokonkosken rannalla. Paikka soveltuvat erityisesti kauniille hääjuhlille niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Tilat voi vuokrata myös muihin juhliin, kokouksiin tai majoituskäyttöön. Villa on vuokrattavissa vuoden jokaisena päivänä. Koskenäyräs on vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sekä Kotkan kaupungin keskusta sijaitsee noin 10km päässä. Kysy lisää vuokrauksesta ja lisäpalveluista.

Tolkkilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Tolkkilantie 204, 45610 Koria
Puhelinnumero: 040 066 6654
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.tolkkilankartano.fi

Tolkkilan kartano on tyylikäs juhlapaikka. Remontoitu kartano on herännyt uuteen kukoistukseen! Haluamme palvella sekä yritysvieraita, että yksityisiä juhlien järjestäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistetussa kartanossa järjestät upean ja ikimuistoisen tilaisuuden, meiltä löytyy tarvittaessa myös majoitusta juhlavieraille yhteensä 37 majoituspaikkaa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.