JUHLATILAT: ETELÄ-SUOMI 

06.08.2022

Täältä löydät Uudenmaan, Hämeen, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson juhlatiloja. Huomaathan, että Pääkaupunkialueella on oma hakemistonsa.

Juhlatiloja Uudellamaalla

Calliola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.calliola.com

Romanttinen Raasepori - Häät Calliolassa. Calliolan tilat sopivat niin pienten intiimien kuin isompien häiden pitopaikaksi. Rannan tuntumassa sijaitseva villa Saaristo on yksi tunnelmallisimpia tiloja hääyön viettoon. Ensimmäistä aamua avioparina voi juhlistaa aidolla puusaunalla. Häävieraille on tarjolla muut saaristolaistyyliin sisustetut majoitustilamme. Hääpäivä on hääparille ainutkertainen ja ikimuistoinen tapahtuma. Me Calliolassa teemme kaikkemme, jotta hääpari saa unelmiensa päivän. Kun järjestät juhlasi Calliolassa, voit itse keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Me pidämme huolen kaikesta muusta.

Mustion Linna - Svartå Slott

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hållsnäsintie 89, 10360 Mustio (Raasepori)
Puhelinnumero: 019 36 231
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli, majoitus, hääyö, tilausravintola
Kotisivut: www.mustionlinna.fi

Mustion Linna on eteläisen Suomen upein paikka juhlan kuin juhlan viettoon. Meillä on täydelliset puitteet erilaisten juhlien ja unohtumattomien häiden viettoon. Voimme tarjota juhlatilaksenne uusgoottilaisen ravintolamme, valoisan paviljongin tai juhlateltan kauniissa Linnanpuistossa. Mustion Kirkolta historiallisen portin kautta ravintolaan on vain kivenheiton matka. Iltajuhla voi jatkua Talli-rakennuksen tunnelmallisissa puitteissa yöruoan ja ohjelman myötä pitkälle yöhön ja hääpari vieraineen voivat yöpyä Kartanohotelli Mustion Linnan viidessä historiallisessa hotellirakennuksessa, jotka sijaitsevat idyllisessä puistossa, jonka läpi virtaa luonnonkaunis Mustion joki.

Villa Joutsela

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kopuntie 24, 03100 Nummela
Puhelinnumero: 040 177 3468
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu
Kotisivut: www.villajoutsela.fi

Villa Joutsela - vanhaa huvilatunnelmaa kauniin Hiidenveden äärellä metsän suojassa.
Kulttuurihistoriallisesti merkittävä huvila tarjoaa kauniit puitteet suureen juhlaan, intiimiin tilaisuuteen, yritystapahtumaan tai rentoihin grillijuhliin. Vuonna 1898 rakennettu Villa Joutsela tarjoaa upeat puitteet suureen juhlaan, intiimiin tilaisuuteen, yritystapahtumaan tai rentoihin grillijuhliin. Yritysten kokous- ja seminaaripäiviä unohtamatta. Pihapiirin sydän on vanha historiallinen huvilarakennus, joka henkii arvokkuutta. Erikoisuutenamme mainittakoon pihapiirissä sijaitseva pieni kappeli, missä voi suorittaa vaikka vihkimisen.
Villa Joutselan ympärillä avautuva vehreä luonto ja ilta-auringon maalaama Hiidenveden järvimaisema viimeistelevät historiallisen huvilamiljöön ainutlaatuisen tunnelman. Huvilarakennuksen sisätilat muodostuvat kolmesta valoisasta juhlasalista ja upeasta flyygelisalista. Sisätiloissa on kaksi kaunista vanhaa kakluunia ja yksi iso takka missä voi syysillan pimetessä nauttia elävän tulen tuomasta tunnelmasta ja lämmöstä.

Levin Porvoo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Jokikatu 2, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 044 354 5771
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustilat
Kotisivut: www.levinporvoo.fi

Levinin @levinporvoo tunnelmallisessa tiiliholvitilassa järjestät upeat hääjuhlat tai perhejuhlat, toimivat kokoukset tai vaikkapa pikku taidenäyttelyn. Historiallinen juhlatilamme sijaitsee Porvoon kauniissa jokirannassa, joten paikalle voi saapua myös veneellä. Tilausbusseilla pääsee suurikin ryhmä kätevästi perille. Tilassamme ei ole A -oikeuksia, joten voit itse tuoda tilaisuuteesi mieluisat juomatarjoilut sekä päättää mitä cateringpalvelua haluat käyttää.

Juhlatila Härkälä

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Otalammentie 193, 03300 Vihti
Puhelinnumero: 040 967 4800
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, tapahtumat
Kotisivut: www.harkalankoulu.fi

Juhlatila Härkälä sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta Vihdin Otalammella.
Tila on otettu käyttöön Kortesjärven kansakouluna 1892, vuonna 2016 juhlatilaksi.
Juhlatila tarjoaa valoisan, yhtenäisen ja neutraalin tilan toteuttaa oman näköiset juhlat ja tapahtumat kaikkiin elämäntilanteisiin. Tiloissa on uudistettu ammattitasoinen keittiö, iso kylmiö ja tyylikäs astiasto. Tilalla on idyllinen, rauhallinen ja laaja piha-alue sekä pysäköintitilaa runsaasti. Pihassa on katos vihkimistä tai illanviettoa varten. Lisäpalveluista ja tiloista kerromme miellemme lisää, ota rohkeasti yhteyttä! Kurkkaa kotisivuillemme ja facebook-sivuille Härkälän Monitoimikeskus. Tervetuloa Härkälään!

Lilla Villan

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Jussaksentie 16, 04130 Sipoo
Puhelinnumero: 044 755 1101
Päätuotteet: Juhlatila, kulttuurikeskus
Kotisivut: www.lillavillan.fi

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä Lilla Villaniin! Lilla Villan tarjoaa mukavat puitteet elämäsi tärkeimmälle päivälle. Vanha rakennus soveltuu loistavasti häiden viettoon. Toteutamme hääjuhlanne ilolla ja toiveittenne mukaisesti. Pidämme huolen siitä että juhlanne ovat ikimuistoiset! Suosittelemme lämmöllä tiloissamme toimivaa pitopalvelua Cedaro Cateringia. Heidän kautta voi kysellä tarkemmin tarjoiluihin liittyvistä asioista.

Hyrylän Torppa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Koskelantie 4, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 040 742 3842 (varaukset & tiedustelut) sekä Isännöitsijä 0400 418 499
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.hyrylantorppa.fi

Juhlatalo Hyrylän Torpan juhlasaliin ja ravintolaan voidaan kattaa istumapaikat jopa 130 vieraalle. Suositeltava vierasmäärä esim. hääjuhlaan on noin 60-120 henkilöä. Torpan juhlasali on kooltaan n. 170 neliömetriä, valaistus ja väritys on uusittu sekä nyt myös viilennysahdollisuus tehokkailla ilmalämpöpumpuill. Keittiössä on mm. 2 kpl Metoksen pikajääkaappeja. Täydellisen astiaston käyttömahdollisuus sisältyy vuokrahintaan. Ravintola on kooltaan n. 70 neliötä, lisäksi ravintolan yhteydessä on vastalaajennetut keittiö- ja saniteettitilat. Ravintolan (sekä aulan) väritys on uusittu ja tilassa on ilmalämpöpumppu. Hyrylän Torpan puistomainen tontti on n. 7000 neliön suuruinen. Vieraat viihtyvät mainiosti Torpan kesäterassilla ja Tuusulanjokeen rajoittuvalla piha-alueella koivikkoon sijoittuvineen puistopolkuineen.

Villa Ahlberg

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Lehmusvaarankuja 90, Tuusula
Puhelinnumero: 0400 703 045
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villa-ahlberg.fi

Saavut kilometrin kujaamme, läpi tilan peltoaukean, keskelle historian havinaa aitan pihaan. Mäen päällä, keskellä puistomaista pihaa sijaitsee ylväs jugend-henkinen päärakennus. Kokonaisuus tarjoaa arvokkaan ympäristön vaativampaankin makuun. 1-kerroksen juhlatilat on juuri saneerattu ammattilaisen taidoin 1910-luvun henkeen modernein ripauksin. 2-kerroksessa avautuu täysin moderni loft-henkinen suuri tila. Vain mielikuvitus ja 5 metrin korkeuteen kohoava katto käyttötarkoituksen rajoina. Pihassa hirsisauna, viinikellari, tanssiaitta ja aittakrouvi tarjoavat mahtavat mahdollisuudet rennolle juhlinnalle ja juhlien jatkot vietetäänkin usein siellä musiikin, ruoan, iltavalaistuksen ja musiikin parissa. Laaja n. 1 ha piha-alue luo hienot puitteet niin kesällä kuin talvella.

Juhlapalvelu Venla

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Timontie 4, 04200 Kerava
Puhelinnumero: 09 2745 5416
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu
Kotisivut: www.kpts.fi

Juhlapalvelu Venla tarjoaa viihtyisät tilat erilaisiin juhliin sekä huomioi yksilölliset menutoivomukset mahdollisuuksien mukaan. Tarjolla on erilaisia tilavaihtoehtoja 20-80 henkilön juhlatilaisuuksiin. Hintamme sisältävät tilojen valmistelun, sovitut ateriat, tarjoilutyön, kukat, pöytäliinat, 4 tunnin juhlatilan käytön ja tavanomaisen jälkisiivouksen. Lisätunnit sopimuksen mukaan.

Vauhtifarmin Sadonkorjuusali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Juhlatila, kokouspaketit, catering, tyhy-päivät,edustussaunatilat, ohjelmapalvelut, värikuulasota, airsoft, ARMY-rata, jousiammunta, combat archery = jousiammuntapeli, vaijeriliuku, kuplafutis, itsepuolustus, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku, beachlentis, maalaiskisailut, roolipelit, filmifestarit, edustussaunat, lämmitetty uima-allas.
Kotisivut: www.vauhtifarmi.fi/haat

Vauhtifarmin kokous- ja juhlatila soveltuu häiden, synttärien sekäkokousten pitoon. Saliin mahtuu n. 100 hlöä ja terassit mukaan luettuna noin 150 hlöä. Lisäksi on muitakin tiloja eli kysy näistä lisää. Mahdollisuus vuokrata vaikka koko maatila yksityistilaisuutta varten. Vauhtifarmilta saat ruoat sekä juomat näppärästi samasta paikasta. Jos haluatte vuokrata koko rakennuksen, niin alakerrasta löytyy vielä 2 edustussaunaa, isot terassit, poreallas, lämmittety uima-allas ja surffityyppinen allasbaari. Vauhtifarmi sijaitsee Nurmijärvellä Perttulassa kauniissa maalaismiljöössä metsän keskellä. Juhlat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, joten otathan yhteyttä ja tulet käymään!

Karikuusen juhlatilat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä (myös talon puolesta)
Omat ruoat: kyllä (myös yhteistyöpitopalvelu)
Osoite: Koivulantie 37, 04660 Numminen
Puhelinnumero: 0400 169 741
Päätuotteet: Juhlatila, juhlalato, juhlapalvelu
Kotisivut: www.karikuusenjuhlatilat.fi

Luksusta ja rentoa tunnelmaa maaseudulla! Suunnittele itse unelmiesi juhla, me toteutamme sen puolestasi. Karikuusen Juhlatilat sijaitsevat maaseudun rauhassa kauniissa Mustijoen rantamaisemassa. Kristallikruunujen valaiseman juhlasalimme lisäksi meiltä löytyy 120 hengen Juhlalato, jossa voitte järjestää tunnelmallisen ja kauniin vihkitilaisuuden ja häätanssit kesäisin. Tallinvintti -sviittimme soveltuu hääparin valmistautumistilaksi ja yöpaikaksi. Meillä saatte unelmienne juhlapäivän ilman viime hetken stressiä juhlapaikan kattamisesta tai itse tilaisuuden sujuvuudesta. Voitte valita astioita, koristeita, maljakoita ja kynttilöitä laajasta valikoimastamme - myös omat somisteet ovat mahdollisia. Suunnittelun jälkeen katamme ja koristelemme tilan valmiiksi teille ennen juhlapäiväänne. Pääsette katsomaan tilaa valmiina vielä tilaisuutta edeltävänä päivänä, jotta kaikki on varmasti haluamallanne tavalla.

Röykän nuorisoseurantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kölinmäentie 15, 05100 Röykkä
Puhelinnumero: 050 366 3362
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.rlns.nuorisoseurat.fi

Upeaa seurantaloa vuokrataan juhlien, kokousten ym. tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen vuokraajan tilatarpeen mukaan - joko koko talo tai vain osa siitä. Talolla on mm. tilava juhla-/liikuntasali (n. 120 m2, näyttämö, äänentoistolaitteet, perusvalokalusto, tuoleja, pöytiä), nykyaikainen keittiö (kylmäkalusto, astianpesukone, uuni, liesi jne. sekä täydellinen astiasto 200 hengelle) ja sen yhteydessä tunnelmallinen ravintolasali.

Ravintola Härmän rati

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää
Puhelinnumero: 045 106 4964
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, majoitus, kokoustilat, sauna, kylpytynnyri
Kotisivut: www.harmanrati.fi

Lähes 100-vuotiaat pohjalaiset hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet häiden järjestämiseen. Pääsalissa juhlii kerralla enintään 90 henkeä. Meiltä saa kätevästi myös majoituksen hääparille ja kauempaa tuleville vieraille. Erillisessä saunarakennuksessa voi järjestää polttarit tai häiden jatkot. Saunarakennukseen mahtuu 25 henkeä ja löylyihin 10 henkeä kerralla. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Kytäjä

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kytäjäntie 755, 05720 Hyvinkää
Puhelinnumero: 040 044 9889
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, polttarit
Kotisivut: www.kytaja.fi

Upeasti restauroitu juhlatila Kartanon Talli yhdistää historiaa ja modernia toimivuutta. 300 m²:n idyllinen tiilitalli sekä 70 m²:n terassi mahdollistavat 250 henkilön ruokailun, jonka lisäksi rakennuksessa on suuri terassi, esiintymislava, täysin varusteltu keittiö ja baaritiski. Jos juhliin tai tilaisuuteen tarvitaan erillistä lisätilaa, muuntautuu Kartanon Tallin vierestä löytyvä kahvila Kengityspaja esimerkiksi viihtyisäksi cocktail-baariksi tai viihtyisäksi oleskelutilaksi. Kartanon Talliin voit tuoda omavalintaisen pitopalvelun juomineen.

Salonkiravintola Neilikka

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Haapasaarentie 60, 05470 Hyvinkää
Puhelinnumero: 020 735 0180
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, ravintola
Kotisivut: www.ravintolaneilikka.fi

Meidät tunnetaan hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Arvostamme lähiruokaa ja laadukkaita raaka-aineita. Käsityöläisyys näkyy sekä ruoassa että miljöössä. Tunnelma syntyy vanhoista ja uusista design-astioista, esineistä ja kalusteista. Meillä järjestät vaivattomasti onnistuneet perhejuhlat.

Seurantalo Toivola (Kerkkoon nuorisoseura)

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Savimäentie 4, Kerkkoo
Puhelinnumero: 050 911 6072
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kerkkoonnuorisoseura.com/seurantalo

Vuonna 2017 kauniisti remontoitua seurantaloa vuokrataan juhlien, kokousten ja erilasten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen vuokraajan tilatarpeen mukaan - joko koko talo tai vain osia siitä. Talolla on tilava juhlasali (n. 165 m2), näyttämö, jossa uusittu valaitus, ravintolasali, nykyaikainen keittiö (tilava kylmäkalusto, astianpesukone, 2 uunia, 2 liettä ja kattava astiasto), tuoleja ja pöytiä, uudistetut wc-tilat. Esteetön sisäänkäynti ja wc. Seurantallla on suuri piha, josta löytyy pieni ulkolava ja runsaasti pysäköintitilaa.

Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueen juhlatiloja

Wisahovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kanakouluntie 5, 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 0400 716 797
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, tilausravintola
Kotisivut: www.wisahovi.fi

Wisahovi sijaitsee Hämeenlinnan keskustan tuntumassa. Loistokkaat juhlat ovat kuuluneet talon historiaan jo vuosien ajan. Rakennuksen arvokas ilmapiiri, upeat puitteet sekä keittiömme loihtima maukas ruoka luovat erinomaiset puitteet elämän tärkeille juhlille. Juhlatilan saliin saadaan katettua paikat jopa 120 vieraalle. Salin yhteydessä on tilaa ohjelmanumeroille, esiintyjille ja tanssille. Pienet juhlat voidaan järjestää yläkerran salissa, johon mahtuu 30 vierasta. Yläkerrassa on saunaosasto, jossa infrapunasauna ja sähkösauna. Alimmassa kerroksessa toimii Pub Kanala terasseineen. Tilaisuuteenne voidaan valjastaa kaikki kolme kerrosta palveluineen. Suunnitellaan yhdessä ainutlaatuinen juhla!

Petäys Resort

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Petäyksentie 35, 14620 Tyrväntö
Puhelinnumero: 03 673 310 (myyntipalvelu) 03 673 301 (hotellin vastaanotto)
Päätuotteet: Juhlatila, hotelli
Kotisivut: www.petaysresort.fi

Petäyksessä, Vanajaveden kauniissa rantamaisemissa, onnistuvat sekä pienet että suuret juhlat. Upea pyöreä juhlatilamme Petäyssali on muunnettavissa monenlaisiin juhliin sopivaksi noin 100 hengen tilaisuuksiin. Kokonaisuudessaan ravintolatilamme kapasiteetti on noin 200 hlö. Tiloistamme avautuu huikeat maisemat upealle Vanajavedelle.

Könnölän Matkailutila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 180
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Rimmiläntie 739, 14500 Iittala
Puhelinnumero: 0400 684 769
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, savusauna
Kotisivut: https://konnola.fi

Könnölän Matkailutilan tunnelmallinen Juhlanavetta tarjoaa tilat jopa 180 hengen juhliin Iittalan maaseudulla, noin 20 km Hämeenlinnasta pohjoiseen. 1920-luvun tiilinavettaan vuonna 2015 remontoitu valoisa juhlatila tarjoaa tyylikkäät puitteet juhlaanne ympärivuotisesti. Kaikki vieraat ja eri toiminnot mahtuvat samaan saliin ja tilassa voidaan toimittaa myös vihkiminen. Varusteluun kuuluu mm. äänentoistolaitteet, hyvin varusteltu keittiö, kylmäsäilytystilaa, tyylikkäät kalusteet ja astiasto, suuri aurinkoinen terassi sekä reilu pysäköintialue. Saatavilla myös mökkimajoitusta sekä elämyksellinen savusauna.
Tervetuloa tutustumaan ja juhlimaan ikimuistoiset häät idyllisessä maalaismiljöössä!

Hahkialan Uiskola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Viittakiventie 75, Hauho
Puhelinnumero: 050 517 8194
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, saunatilat, majoitus, pitopalvelu
Kotisivut: www.hahkiala.com

Häät, elämän suloisimmat juhlat, sopivat Hahkialan Uiskolan tiloihin ja tunnelmaan täydellisesti. Hääjuhlien näyttämönä toimii päärakennuksen Uiskosali tai Lasiveranta, joista avautuu lumoava järvimaisema. Kaunis rannan laguuni siltoineen ja suihkulähteineen tarjoaa hääohjelmaanne monia mahdollisuuksia. Taidokkaat kokkimme loihtivat häämenun makutoiveidenne mukaan ja henkilökuntamme tuo ammattitaitonsa käyttöönne myös tilaisuutenne suunnittelussa. Vieraat majoittuvat hotellihuoneissa ja hääparille varataan sviitti, jonka omalta terassilta on upea näkymä järvelle. Sydämellisesti tervetuloa viettämään unohtumatonta Hääjuhlaa omassa rauhassa Uiskolassa!

Kieloranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Järviöistentie 265, 13500 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 0400 666 654
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus- ja saunapalvelut
Kotisivut: www.kieloranta.fi

Kieloranta on järven rannalla sijaitseva modernin tyylikäs kokous-, virkistys- ja juhlapaikka 12km Hämeenlinnan keskustasta. Edustavaan kokonaisuuteen kuuluu huviloita, juhla-, ruokailu-, ja majoitustiloja 35:lle, saunoja sekä porealtaita.

Palokunnantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Palokunnankatu 18, Hämeenlinna
Puhelinnumero: 0400 397 035
Päätuotteet: Juhlatila, astiavuokraus
Kotisivut: www.palokunnantalo.fi

Palokunnantalo on vuonna 1893 valmistunut juhlatalo, joka sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa linja-autoaseman vieressä. Tilat sopivat hyvin erilaisiin perhejuhliin, näyttelyihin, myyjäisiin jne. Taloa hallinnoi ja ylläpitää Hämeenlinnan vapaaehtoinen palokunta ry. Tilat on kunnostettu talkootyönä 80-90-luvulla alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Taloon on tehty loppusilaus 2000-luvulla. Pienempää tilaisuutta varten on mahdollista vuokrata myös pelkkä kahvio. Juhlatilaan on vuokrattavissa saliin kiinteästi asennetut äänentoistolaitteet ja videotykki. VPK:n naisosastolta on saatavissa täydellinen astiasto sekä pöytäliinat.

Via venue5 (Via Deco Oy)

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Takojankatu 5, 15800 Lahti
Puhelinnumero: 050 464 2225
Päätuotteet: Juhlapalvelu, juhlatila, somistevuokraamo, juhlasomisteet, tapahtumatuotanto, polttarit, hääsuunnittelijat
Kotisivut: www.viadeco.fi

Valoisa ja raikas juhlatila räätälöitävinä sinun tarpeisiisi! Uusi, uniikki Via venue5 -juhlatila sijaitsee aivan Lahden keskustan läheisyydessä ja tarjoaa sinulle näyttävän tilan, joka muokkautuu monenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Juhlapaikan tilavuokraan sisältyy aina valmiina valitsemasi pöytäsomisteet (pl. aidot kukat) sekä aterimet ja astiasto koko juhlaväelle. Meidän kauttamme voit myös tilata monipuolisesti tuotteita ja palveluita, joilla helpottaa juhliesi järjestämistä. Kurkkaa kotisivumme sekä somekanavamme ja kysy rohkeasti lisää!

Kaapinlähteen Kievari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 55
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite:
Savontie 715, 15230 Lahti
Puhelinnumero: 040 099 6169
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, saunatilat
Kotisivut: www.kaapinlahteenkievari.fi

Juhlatilamme on kalustettu perihämäläisesti vanhoilla, jopa sadan vuoden takaisilla talonpoikaiskalusteilla. Salia somistamassa ja tunnelmaa luomassa on suuri luonnonkivatakka. Pihapiiristämme löytyy myös tunnelmallisia hirsirakenteisia tiloja saunomiseen ja kylpemiseen. Vuokrattavia tiloja ovat sauna ja saunatupa, savusauna ja kylpytynnyri. Näiden lisäksi kesäaikana vuokrattavissa on hirsirakenteiset aitat tarpeidesi mukaan. Isoon aittaan mahtuu kymmenen henkilöä ja pieni aitta on varattu kahdelle hengelle. Juhlapalvelussamme valmistamme kaikki ruoat tuoreista, laadukkaista raaka-aineista vuosien kokemuksella. Yrityksemme on tunnettu ammattitaitoisesta, ystävällisestä ja palvelualttiista henkilökunnasta. Tervetuloa tutustumaan!

Pyhäniemen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Rantatie 708, 16730 Hollola
Puhelinnumero: 03 788 1466
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.pyhaniemenkartano.fi

Pyhäniemen kartano Hollolassa on kulttuurihistoriallisesti Suomen arvokkaimpia kartanomiljöitä. Kartanon päärakennuksen ensimmäinen kerros on rakennettu vuonna 1780 ja nykyisen muotonsa kartano on saanut laajennuksen yhteydessä 1800-luvun lopulla. Kartanon korkealaatuiset tilat tarjoavat puitteet ainutlaatuisille yksityis- ja yritystilaisuuksille. Päärakennuksen ensimmäisen kerroksen saleissa voi aistia herraskartanotunnelman, kun taas toisesta kerroksesta löytyy modernimpia, valoisia saleja vaaleine pintoineen. Päärakennus tarjoaa puitteet 50 hengen istuviin illallisiin ja jopa 130 hengen cocktailtilaisuuksiin. Lisäksi kesällä varattavissa on sivukartanon, Kavaljeerin ensimmäisen kerroksen rustiikkiset, hirsipintaiset salit maksimissaan 60 henkilölle ja puistossa sijaitseva viehättävä jääkellari intiimimpiin tilaisuuksiin. Tarkoin valittujen yhteistyökumppaneidemme kautta saat tarvittaessa tilaisuuteen myös somistuksen, kukat, cateringin ja anniskelupalvelut.

Lepolan Talo, suuri ja pieni sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 136
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kappalaisentie 49, 12210 Hausjärvi
Puhelinnumero: 050 3070 101
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlassuunnittelu, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.lepolantalo.fi

Lepolan talo on tilausravintola. Kesällä toimii myös kesäkahvila. Pieneen saliin mahtuun 50 ja suureen 136 henkeä. Tilat ovat näyttävät kokous- ja juhlatilat kartanomaisessa miljöössä Hausjärven kirkonkylällä. Lepolan Talossa on oma lähiruokaa hyödyntävä ravintola, joka valmistaa tarjoilut. Ravintolalla on myös A-oikeudet, suosimme pienvalmistajien tuotteita.

Urpolan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, saunatilat, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, viikinkikisailua
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Urpolan Kartanossa ensimmäiset hääjuhlat vietettiin jo 1920-luvulla. Sen jälkeen onkin kartanossa juhlittu lukuisat suuremmat ja pienemmät juhlat. Paikka on ihanteellinen, sillä rakennus itsessään on kuin luotu romanttisille juhlille ja myös puutarhan puolella riittää tilaa! Puutarhassa sijaitsee myös Kartanon Tanssipaviljonki, jossa voi pyörähdellä kesäisessä illassa häävalssin ja muiden tanssikappaleiden tahdissa... Voit jättää järjestelyt huoleksemme ja nauttia juhlastasi täysin siemauksin!

Aurinkoranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Laitorannantie 34, Vääksy
Puhelinnumero: 040 542 3867 ja 040 544 6241
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.aurinkoranta.fi

Estelle on kaunein ja suurin juhlatilamme. Aivan Vesijärven rantaviivassa sijaitseva Estelle on suunniteltu erityisesti häitä ja muita juhlavia tilaisuuksia ajatellen. Estelle sopii sinulle, joka haluat juhlia kristallikruunun loisteessa, tulla vihityksi järven rannalla edessäsi vain aavaa ulappaa tai sinulle, joka viihdyt istuessasi konjakilla hyvien ystäviesi kanssa yläkerran konjakkibaarissa ja tykkäät pelata erän biljardia ennen pokerisaunaan siirtymistä. Estellestä löytyy sviitti ja seitsemän muuta tyylikästä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on omat kylpyhuoneet. Elämäsi parhaisiin hetkiin, Estelle!

Woikoski Feeling - Kirjokiven Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Rudolf Elvingin tie 109, 47900 Vuohijärvi
Puhelinnumero: 040 656 5981
Päätuotteet:
Juhlatila, majoitus, ravintolapalvelut, saunatilat, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.woikoskifeeling.fi

Woikoski Feeling järjestää tunnelmalliset juhlat romanttisessa Kirjokiven Kartanossa. 1890-luvun lopulla rakennettu Kartano sijaitsee omassa rauhassa Tihvetjärjen rannalla Vuohijärvellä. Kartanon päärakennuksessa on juhlatilat noin 60 hengelle. Kesäaikaan käytössä on myös Kartanoa ympäröivä upea puistoalue. Puistoalueella on kaunis metsäkappeli, joka soveltuu erinomaisesti vihkimiseen. Valmistamme menut toiveidenne mukaan joko buffet- tai pöytiin tarjoiltuna ja suunnittelemme sopivan viinikokonaisuuden menun ympärille. Kirjokiven Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa pihapiirin huoneissa. Tervetuloa viettämään unohtumattomia juhlia Kirjokiven Kartanoon!

Etelä-Karjalassa toimivia juhlatiloja

Neitsytniemen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Neitsytniemenkuja 12, 55400 Imatra
Puhelinnumero: 045 658 1900
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.neitsytniemenkartano.fi

Neitsytniemen Kartano sijaitsee Vuoksen varrella keskellä Imatran kauneinta maisemaa. Loistokkaat juhlat ovat alusta asti kuuluneet kartanon historiaan. Kartanon arvokas ilmapiiri, kristallikruunujen loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima maukas ruoka luo loisteliaat puitteet elämän tärkeille juhlille ja tapahtumille.
Kartanon juhlatila koostuu kolmesta peräkkäisestä salista, jotka yhdistämällä asiakaspaikkoja saadaan 120 vieraalle. Lisää juhlatilaa kesäaikaan löytyy kartanon kauniista ja rauhallisesta puutarhasta. Vuokselle päin avautuvalta suurelta terassilta löytyy lisäksi 50 istumapaikkaa. Puutarhan tanssipaviljongissa voi pyörähdellä musiikin tahtiin.
Kartanon yläkerrassa meillä on uudistetut majoitustilat 24 hlölle. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä suunnittelemaan upeaa juhlaa kartanossamme!

Juhlatiloja Kymenlaaksossa

Kotkan Höyrypanimo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 180
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Metsontie 41, 48220 Kotka
Puhelinnumero: 041 731 4763
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.hoyrypanimo.fi

Kun on aihetta juhlaan, valitse arvoisesi paikka hyvin suunniteltuine tarjoiluineen. Oli sitten juhlan aiheena häät, ristiäiset, nimiäiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet tai pikkujoulut. Tarjoilut hoituvat meiltä vuosien kokemuksella ammattilaisen ottein. Suunnittelemme juhlatarjoilut mielellämme yhdessä sinun kanssasi. Räätälöimme tarjoilut toivomuksiasi noudattaen hyvällä maulla ja asiantuntemuksella.

Villa Koskenäyräs

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kaukolanraitti 48, 48410 Kotka
Puhelinnumero: 050 590 2378
Päätuotteet: Juhlatila, majoituspalvelut, saunatilat
Kotisivut: www.koskenayras.fi

Villa Koskenäyräs on upea yli 500 neliön hirsilinna Kymijoen Kokonkosken rannalla. Paikka soveltuvat erityisesti kauniille hääjuhlille niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Tilat voi vuokrata myös muihin juhliin, kokouksiin tai majoituskäyttöön. Villa on vuokrattavissa vuoden jokaisena päivänä. Koskenäyräs on vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sekä Kotkan kaupungin keskusta sijaitsee noin 10km päässä. Kysy lisää vuokrauksesta ja lisäpalveluista.

Tolkkilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Tolkkilantie 204, 45610 Koria
Puhelinnumero: 040 066 6654
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.tolkkilankartano.fi

Tolkkilan kartano on tyylikäs juhlapaikka. Remontoitu kartano on herännyt uuteen kukoistukseen! Haluamme palvella sekä yritysvieraita, että yksityisiä juhlien järjestäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Uudistetussa kartanossa järjestät upean ja ikimuistoisen tilaisuuden, meiltä löytyy tarvittaessa myös majoitusta juhlavieraille yhteensä 37 majoituspaikkaa.

Maakansan seuratalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kimonkyläntie 134, 47310 Haapa-Kimola
Puhelinnumero: 044 505 8109
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.maakansanseuratalo.com

Juhlatilaa edullisesti! 200€ / viikonloppu. Seuratalolla on mahtavat puitteet häiden ja kaikkien perhejuhlien, sekä kokousten järjestämiseen. Kymenlaakson läänissä sijaitsevan Iitin luonnonläheinen ja kaunis seutu tarjoaa mahdollisuuden omassa rauhassa pidettyihin tilaisuuksiin. Maakansan kumpuilevat peltomaisemat ja rauhaisat lakeudet rauhoittavat mieltä kiireen keskellä. Maakansan Seuratalo sijaitsee Haapakimolan kylässä Etelä-Iitissä. Kausala 14km, Kouvola 34km, Lahti 55km ja Helsinki 120km.

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.