JUHLATILAT

06.06.2024

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Juhlatilojen esittelyt etenevät pääasiassa postinumeroalueittain etelästä pohjoiseen, mutta voit käyttää apunasi myös kohdennettuja aluepainikkeita.

Pääkaupunkialueen juhlatiloja

Ravintola Laulu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsinki
Puhelinnumero: 044 525 5000
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: https://ravintolalaulu.fi

Lupaus! Teemme elämäsi kauneimman Juhlan. Kun sanotte "Tahdon..." me jatkamme siitä. Hoidamme hyvällä palvelulla, kokonaisvaltaisesti ja luotettavasti perhetilaisuutenne pitkällä kokemuksella. Kolme erillistä tyylikästä tilaa ja suurimpaan Juhlasaliin mahtuu jopa 150 ruokailijaa. Flyygeli löytyy Juhlasalista. Maittavat ruoat valmistetaan paikan päällä ravintolan keittiömestarin johdolla juuri ennen tilaisuutta joko buffet-tyyliin tai istuvana illallisena. Tutustu menutarjontaamme. Eteispalvelu on saatavissa. Esteetön tila. Kauttamme saatte myös ryhmille kuljetukset tilausajobussilla.

Hima & Sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tallberginkatu 1 C, 00180 Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 1701
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.himasali.com

Hima & Salin uniikki Sali on lähes kymmenen metriä korkea juhlatila vanhassa tehdassalissa. Upea tila yhdessä keittiömme loihtimien herkkujen kanssa tekee Hima & Salista ideaalin paikan erityyppisille juhlille. Istuva illallinen voidaan kattaa noin 160 hengelle, riippuen paljonko tilaa tarvitaan muuta ohjelmaa varten. Lisäksi kahvilan puolella on tilaa 80:ll henkilölle ja kesäterassille mahtuu 40 henkilöä. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan upeaa tilaamme!

Juhlatila AITIO

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannerheimintie 113, 00280 Helsinki 
Puhelinnumero: 044 758 2222
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustila, catering, lounasravintola
Kotisivut: www.oivadeli.fi

Juhlatila AITIO sijaitsee Mannerheimin tiellä, Ruskeasuolla. Juhlatilasta avautuu huikeat maisemat Helsingin ylle, sillä se sijaitsee AITIO Business Parkin ylimmässä kerroksessa. Juhlatilan kiertää ulkoterassi, mikä luo lisätunnelmaa tilaisuuksiin. Tilaan mahtuu 170 henkilöä, mutta parhaimmillaan tila on 80-140 hengen tilaisuuksissa. Tällöin pöytien lisäksi jää tilaa tanssille ja vapaalle seurustelulle. Tilan etuosassa on korotettu esiintymislava, esim orkesterille. Juhlia voit, vaikka aamuun saakka! Juhlatila luo erinomaiset puitteet mm hääjuhlille, yritystilaisuuksille, pikkujouluihin, rippijuhliin, karonkkajuhliin, kokouksiin, merkkipäiviin sekä muihin elämän suuriin ja pienempiin hetkiin.

Villa Kivi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 70
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Linnunlauluntie 7, 00530 Helsinki
Puhelinnumero: 050 460 6865 Ma-Pe klo 9-16
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.villakivi.com

Kirjailijatalo Villa Kivi on 1800-luvun lopulla rakennettu huvila keskellä Helsinkiä, Töölönlahden rannalla. Huvila on kirjailijoiden ja kirjailijajärjestöjen tukikohta, mutta vuokraamme kodikasta juhlatilaa myös erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin. Suosittelemme juhlatilaa 70-80:lle hengelle kun kyseessä on pöytiin plaseerattava kattaus. Cocktail-tilaisuuksiin mahtuu n.120 hlöä. Juhlatilaamme voi tuoda itse valitsemansa pitopalvelun.

Agroksenmäen holvikellari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 240
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Vanha Talvitie 14 , 00580 Helsinki
Puhelinnumero: 020 792 0810
Päätuotteet: Juhlatila, tapahtumatila
Kotisivut: intercom.fi/tapahtumatila

Agroksenmäen holvikellari on tunnelmallinen juhlatila Helsingin Hermannissa. Alun perin oluttehtaan varastona toimineessa 150-vuotiaassa holvikellarissa järjestät unelmiesi häät! Vuokraamme tilaa vuoden ympäri ja vuokra-aika on 09-06, eli juhlia voi rauhassa yömyöhään. Paikalle on helppo saapua niin autolla kuin julkisillakin, tilaan saa tuoda omat ruoat ja juomat ja autamme myös mielellämme sopivan pitopalvelun löytämisessä. Monipuolisessa tilassa mahtuu juhlimaan jopa 200 henkilöä ja käytössäsi ovat juhlasali, aula, keittiö, avarat takatilat sekä pieni piha-alue. Tilavuokraan kuuluu lisäksi peruspaketti kalusteita 120 henkilölle, äänentoistolaitteisto, videotykki ja valkokangas sekä kattava juhlavalojärjestelmä, ja pakettia on helppo lähteä muokkaamaan itselle sopivaksi. Meidän kauttamme tilaat juhlaasi myös tunnelmaa luovat somisteet tai lisäkalusteita.

Pakila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 40
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Pakilantie 71, 00660 Helsinki
Puhelinnumero:
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: www.vuokrasauna.fi

Vuokraa meiltä viihtyisät tilat, jossa voit viettää mukavia hetkiä niin ystävien kuin työkavereidenkin kanssa. Tilamme soveltuvat isommillekin ryhmille. Tilat käsittävät ison ja hyvän saunan, pesuhuoneen kolmella suihkulla, pukuhuoneen sekä oleskelutilaa. Pakilan saunasta löytyy lisäksi keittiö, neuvottelutila sekä biljardihuone.

Ravintola Annan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tuomarinkyläntie 4-18, 00690 Helsinki
Puhelinnumero: 020 793 1780
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.annankartano.fi

Tervetuloa Annan Kartanolle Helsingin Tuomarinkylän kartanon historialliseen ja kauniiseen 1790-luvun miljööseen. Ravintolamme sijaitsee Tuomarinkylän kartanon siipirakennuksessa, jossa laitettiin jo muinoin jalalla koreasti, sillä rakennus toimi kartanon tanssisalonkina. Kesäisin ravintolamme laajenee satapaikkaisella terassillamme. Tilasta löytyy äänentoistolaitteet ja langallinen mikrofoni sekä piano. Tuomarinkylän kartanon puisto tarjoaa upean, vehreän ympäristön esim. hääparin ulkokuvaukseen. Tervetuloa tutustumaan suussa sulaviin herkkuihimme ja Annan Kartanon juhlapöydän vaihtoehtoihin kotisivuillamme.

Jollas 89

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Jollaksentie 89, 00850 Helsinki
Puhelinnumero: 050 5171590
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.jollas89.fi

Jollas89 tarjoaa uniikit puitteet kaikkiin juhliin. Mahtavat juhlatilat kahdessa kerroksessa, jättikokoinen piha-alue, kesäaikaan avoinna oleva rantabaari ja oma yksityisranta mahdollistavat suuremmatkin hääjuhlat ja tarjoavat niin vieraille kuin hääparillekin mahdollisuuden yöpyä hotellissamme. Juhliin ja kokouksiin toteutamme ruokapalvelut sopimuksen mukaan talon omasta keittiöstä. Juhlien jatkot tai itse juhlat voi järjestää myös kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla rantasaunallamme ja Ranta-Klubillamme, joka on anniskelualuetta. Rantaklubin alueella on jopa 280 asiakaspaikkaa.

Puotilan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puotilantie 7, 00910 Helsinki
Puhelinnumero: 044 508 0030
Päätuotteet: Juhlatila, juhlakartano
Kotisivut: www.puotilankartano.fi

Puotilan Kartanon tunnelmallinen miljöö ja tyylikkäät tilat tarjoavat upeat puitteet ikimuistoiseen hääjuhlaan suositun Puotilan Kappelin naapurissa. Yhtenäiseen tilaan mahtuu maksimissaan 60 henkeä ja lisäksi on varattavissa pienempiä 20-30 hengen tiloja. Puotilan Kartanon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii lämminhenkisestä palvelusta aina hääjuhlanne suunnittelusta tapahtumapäivään saakka ja vastaa juhlanne onnistumisesta täydellä sydämellä. Makuelämyksistä vastaa Kartanon oma keittiö.

Juhlatila Håkans

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150 (tarvittaessa lisää teltoilla tai kahvila-ravintolan rakennuksella)
Omat juomat: ei
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Tesseninkuja (Kartanontie 1 a) 01200 Vantaa
Puhelinnumero:
050 557 9300
Päätuotteet: juhlatila, kahvila-ravintola
Kotisivut: hakans.fi

Juhlatila Vantaalla upeassa kartanomiljöössä! Haluamme tarjota käyttöönne ainutlaatuisen juhlatilan, jonka historiallisen tunnelman voi kokea vain tulemalla paikan päälle. Tila soveltuu jopa 150 henkilön tilaisuuksiin ja tarvittaessa tiloja voi kasvattaa esimerkiksi juhlateltoin upeassa kartanonpuistossamme. Meillä voit viettää pienemmät sekä isommat yritys- tai yksityistilaisuudet. Tila soveltuu monenlaiseen käyttöön mm. häät, syntymäpäivät, muistotilaisuudet, seminaarit, henkilöstöjuhlat, lanseeraustilaisuudet, asiakastilaisuudet, sukukokoukset ja yhtiökokoukset. Vain mielikuvitus on rajana tilaisuudellesi! Meiltä saat myös tarjoilut tilaisuutesi ja toiveidesi mukaan. Tila on käytettävissä toukokuusta syyskuulle. Kahvila-Ravintolamme on käytettävissä tilaisuuksiin ympäri vuoden, lue lisää sivuiltamme. Ota meihin yhteyttä ja tule käymään paikan päällä, niin ideoidaan yhdessä upea tilaisuus. Me vuokraamme tilan, sinä päätät tilaisuutesi sisällön sekä tarjoilut. Meiltä löytyy anniskeluoikeudet. Håkansbölen kartanoalue mahdollistaa upeat puitteet myös ulkokuvaukseen. Tehdään päivästänne juuri teidän näköinen!

Nygårds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Uunirinne 2, 01200 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 171 888
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.nygards.fi

Järjestä upeat juhlat täyden palvelun juhlatalossa. Nygårds on luonnon helmassa, vain 20 minuutin päässä Helsingin keskustasta ja lentokentästä. Päärakennuksen kolme lämminhenkistä salia, sekä kaunis kesäterassi ja laajat lähes hehtaarinkokoiset piha-alueet edustavat maalaisidylliä kauneimmillaan. Talon pihapiirissä on 1920-luvulla rakennettu graniittinen navetta, jonka alakerran nimi on Kivitasku. Tämän vanhan ja jykeväseinäisen kivinavetan tyylikkäästi remontoitu juhlatila antaa persoonalliset puitteet tilaisuudellesi. Tanssivintti on Kivitaskun yläkerrassa kesäkäyttöön soveltuva monien mahdollisuuksien tila. Caterign-kumppanimme on Newscatering, jonka kautta ruoat tulee tilata, juomat voi tuoda itse.

Puistokulma

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: tilasta riippuen kyllä
Omat ruoat: tilasta riippuen kyllä
Osoite: Talkootie 4, 01350 Vantaa
Puhelinnumero: 040 518 1883
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.puistokulma.fi

Puistokulman monipuoliset tilat soveltuvat erinomaisesti juhlien järjestämiseen. Tiloja on mahdollisuus vuokrata joustavasti, jopa 20-200 hengelle, tilaisuuden luonteesta riippuen. Puistokulman iloinen juhlapalvelu tarjoaa edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat keskittyä juhliin. Puistokulmassa on oma keittiö ja juhlapalvelu A-oikeuksin. Yhteistyökumppanimme kautta on saatavana kukat ja -asetelmat. Pienet tai isot juhlat, yhdessä teemme niistä ikimuistoiset. Ota rohkeasti yhteyttä, melkein kaikki on mahdollista!

Villa Smeds

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kauppalaivurintie 5, 01670 Vantaa
Puhelinnumero: 041 504 7038
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villasmeds.fi

Juhlapaikka sijaitsee Vantaanlaaksossa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hääjuhlatilana toimii Smedsin tilan satavuotta vanhan navetan yliset. Tunnelmallinen pääosin hirsirunkoinen juhlatila on kooltaan noin 200 m2, jonka toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi ja isommissa tilaisuuksissa buffettia varten. Villa Smeds tarjoaa teille buffet muotoisen häämenun, alkoholipitoiset juomat voitte halutessanne tuoda itse. Tila on kalustettu puutuolein ja puupöydin. Teemme yhteistyötä ohjelmapalvelu Akrobaatin kanssa. Ohjelmapalvelu Akrobaatilla on vuosien kokemus hyvistä ja toimivista esiintyjistä, Bändeistä ja tiskijukista. Myös erikoisohjelmanumerot kuten tuliesitykset lupineen ja seremoniamestarit hoituvat kauttamme. Autamme mielellämme häidenne suunnittelussa, ja kuuntelemme toiveitanne.

Ravintola Kuninkaan Lohet - Kuninkaan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Voudintie 1, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25300
Päätuotteet: Juhlatila

Kotisivut: kuninkaanlohet.com

Toteutamme hääelämyksiä, jotka syntyvät tunnelmallisten juhlatilojen, laadukkaiden ravintolapalvelujen, ohjelman ja ympäröivän luonnon yhdistelmästä. Meillä nautitte luonnon rauhasta, mutta lähellä kuitenkin kaikkea. Sijaintimme pääkaupunkiseudulla on keskeinen ja ajomatka Helsingin keskustasta vain 30 minuuttia. Kuninkaan Kartano tarjoaa upean kustavilaisen kartanorakennuksen tunnelman häiden järjestämiseen! Kristallikruunuiset, vaaleasävyiset ja valoisat kabinetit ihastuttavat tunnelmallaan ja upeat salit ovat yhdistettävissä jopa 150 henkilön juhliin. Pienempiin hääjuhliin voit varata vain osan tiloista. Kesäaikaan vehreä, etupiha-alue ja terassi tuovat lisätilaa ja rakennuksen takana on reilusti ilmaista parkkitilaa.Tule tutustumaan!

Ravintola Kuninkaan Lohet - Vanha Viilatehdas

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaantie 28, 01740 Vantaa
Puhelinnumero: 09 253 25 300
Päätuotteet: Juhlatila

Kotisivut: kuninkaanlohet.com

Haluaisitteko viettää unelmienne hääpäivän luonnonkauniissa miljöössä aivan pääkaupungin läheisyydessä? Dahlforsin Viilatehtaassa taottiin viiloja 1960-luvulle saakka. Nyt tämä upeaksi kunnostettu, kiviseinäinen tehdassali toimii tyylikkäänä tilana erilaisiin juhliin! Jylhissä kivi- ja tiiliseinäisissä tiloissa aistitte historian havinan ja yhtenäiseen Dahlforsin Saliin mahtuu juhlimaan kerralla 110 vierasta. Kesäaikaan joen puolella olevalla terassilla voitte nauttia Vantaankosken kuohuista. Vanhan Viilatehtaan yläkerrasta löytyvät myös ainutlaatuinen, puulämmitteinen sauna sekä laavakivikiukain varustettu sähkösauna. Tule tutustumaan!

Vadelma Catering - Merelliset juhlatilat Espoon Keilalahdessa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 140
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Keilaranta 5, 02150 Espoo
Puhelinnumero: 044 230 1751
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.currypalace.fi

Meren rannalla sijaitseva Vadelma Catering tarjoaa käyttöönne modernin juhlapaikan, jossa on tilaa niin tanssin pyörteille kuin erilaisille pöytäjärjestyksille. Juhlimaan mahtuu tilaisuuden luonteesta riipuen jopa 200 vierasta, pöydissä ruokailemaan 140. Vadelma Catering on osa Curry Palace yritysperhettä. Intialaista ruokaamme on kehuttu pääkaupunkiseudun parhaaksi, ja sen tekevät aina kokeneet intialaiset kokit. Muiden ruokien osalta luotamme suomalaiseen kokkiosaamiseen. Kesäaikaan avarat ja valoisat tilat laajenevat upealle aurinkoterassille, jossa on 100 asiakaspaikkaa. Vieraiden on helppo saapua paikalle, sillä pääkaupunkiseudulta on Keilaniemeen erinomaiset yhteydet. Parkkitilaa riittää ja metrolta on reilut 100 metriä pääovelle.

Is It Cooking Oy

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Karamalmintie 2 A, 02630 Espoo
Puhelinnumero: 040 566 3995
Päätuotteet: Ravintola, juhlatila, catering, hääjuhlat, astiavuokraus
Kotisivut: isitcooking.fi

Juhlatilamme sijaitsee Espoossa, Keran halleilla. Ravintolamme tilat taipuvat yksityistilaisuuksiin ja muihin tapahtumiin. Tilat on vuokrattavissa niin häihin, syntymäpäiville kuin esimerkiksi firman juhliin. Tarjoamme valoisan ja modernin ympäristön, joka mahtuu jopa 200 vieraalle. Tilaisuutesi taatusti maistuva tarjoilu suunnitellaan yksityiskohtaisesti ammattikokin toimesta. Tehdään yhdessä tilaisuudestasi erityinen!

Villa Miina

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite:
Lepopirtintie 80, 02570 Siuntio
Puhelinnumero: 010 324 4850
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut:
hotellisiuntio.fi

Villa Miina on vuonna 1917 rakennettu upea huvila, jonka Miina Sillanpään johtama Helsingin palvelijataryhdistys osti lomakodikseen vuonna 1921. Tänä päivänä tunnelmallinen Villa Miina tarjoaa puitteet elämäsi juhliin jopa 90 vieraalle. Villa Miina sijaitsee hotellin välittömässä läheisyydessä tarjoten juhliin oman rauhan. Villa Miinaan saat tuoda omat alkoholijuomat, sillä juhlatilassa ei ole anniskeluoikeuksia. Hotellin keittiö loihtii juhliisi herkulliset tarjoilut. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja juhlien järjestämiselle ja autamme mielellämme juhlien suunnittelussa. Villa Miinaa voit vuokrata myös pelkkänä tilana. Juhlavieraille on mahdollisuus varata majoitus Hotelli Siuntiosta, johon juhlatilasta on matkaa noin 500 metriä.

Backbyn kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 180
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Bodomintie 37, 02740 Espooo

Puhelinnumero: 09 887 192 52
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoitus, saunatilat
Kotisivut:
backby.fi

Backbyn juhlavat puitteet ja luonnonkaunis ympäristö tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet hääjuhlan järjestämiseen. Historiallinen kartano sekä tunnelmallinen Vaunuvaja tarjoavat upean miljöön juhlien viettoon. Backbyn useista juhlatiloista löytyy vaihtoehtoja niin pieniin intiimeihin, kuin suurempiin, jopa 180 hengen hääjuhliin. Rauhallinen sijaintimme mahdollistaa myös romanttisen vihkimisen kartanon puutarhassa. Hotellimme toivottaa tervetulleeksi häävieraat läheltä ja kaukaa, jolloin hääviikonlopusta pääsee nauttimaan ilman kiireen tuntua.

Espoon Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuninkaankartanontie 31, 02780 Espoo
Puhelinnumero: 09 256 7968
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.espoonkartano.fi

Espoon kartano on 1700 -luvun lopulla rakennettu historiallinen kartano, jonka kauniit tilat soveltuvat erinomaisesti hääjuhliin ja muihin perhetapahtumiin sekä yrityksien juhliin ja kokouksiin. Kartanon kaunis ja monipuolinen ympäristö on myös erinomainen virkistys- ja seikkailukäyttöön! Espoon kartanon uusina isäntinä ja ikimuistoisten tilaisuuksien järjestäjinä toimii Chefs Gourmet Catering, jonka yli 10 vuotisen kokemuksen, asiantuntemuksen ja ystävällisen palvelun saatte käyttöönne tilaisuudessanne.

Hotelli Lepolampi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kivilammentie 1, 02820 Espoo
Puhelinnumero: 010 324 4840
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, hotelli, saunatilat
Kotisivut: www.lepolampi.fi

Hotelli Lepolammen juhlatila tarjoaa upeat puitteet hääjuhliin aina 130 vieraalle. Hotelli sijaitsee Espoossa, Nuuksion kansallispuiston vieressä. Ravintolan edessä avautuu näkymä kirkkaalle lammelle sekä suuri terassi vehreine pihoineen. Hotellilla on kaksi rantasaunaa sekä yli 70 hotellihuonetta. Rannalla myös toinen kaunis juhlatila 30-45 hengen tilaisuuksille.

Etelä-Suomen alueen juhlatiloja (ei pääkaupunkialue)

Vauhtifarmin Sadonkorjuusali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Suonojantie 200, 01860 Perttula
Puhelinnumero: 040 512 2005
Päätuotteet: Juhlatila, kokouspaketit, catering, tyhy-päivät,edustussaunatilat, ohjelmapalvelut, värikuulasota, airsoft, ARMY-rata, jousiammunta, combat archery = jousiammuntapeli, vaijeriliuku, kuplafutis, itsepuolustus, maalaisrace, mindfulness, jooga, asahi, luontopolku, beachlentis, maalaiskisailut, roolipelit, filmifestarit, edustussaunat, lämmitetty uima-allas.
Kotisivut: www.vauhtifarmi.fi/haat

Vauhtifarmin kokous- ja juhlatila soveltuu häiden, synttärien sekäkokousten pitoon. Saliin mahtuu n. 100 hlöä ja terassit mukaan luettuna noin 150 hlöä. Lisäksi on muitakin tiloja eli kysy näistä lisää. Mahdollisuus vuokrata vaikka koko maatila yksityistilaisuutta varten. Vauhtifarmilta saat ruoat sekä juomat näppärästi samasta paikasta. Jos haluatte vuokrata koko rakennuksen, niin alakerrasta löytyy vielä 2 edustussaunaa, isot terassit, poreallas, lämmittety uima-allas ja surffityyppinen allasbaari. Vauhtifarmi sijaitsee Nurmijärvellä Perttulassa kauniissa maalaismiljöössä metsän keskellä. Juhlat räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan, joten otathan yhteyttä ja tulet käymään!

Majvikin Jugendlinna ja Majvik-sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Majvikintie 1, 02430 Masala Kirkkonummi
Puhelinnumero: 09 29 5511
Päätuotteet: Juhlatilat, häätarjoilut, majoitus
Kotisivut: majvik.fi

Majvikin upea Jugendlinna on ikimuistoinen paikka viettää häitä. Linnaan mahtuu 80 vierasta ja se varataan aina yksityiskäyttöön. Linnan 6 majoitushuonetta tarjoaa yösijan häävieraille, hääpari itse yöpyy romanttisessa hääsviitissä. Suuremmat häät onnistuvat hotellin Majvik-salissa. Varaa valmis hääpaketti, me teemme kaikki valmistelut puolestanne. Huomioittehan, että omia juomia tai muita tarjoiluita meille ei ole mahdollista tuoda.

Villa Joutsela

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kopuntie 24, 03100 Nummela
Puhelinnumero: 040 177 3468
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu
Kotisivut: www.villajoutsela.fi

Villa Joutsela - vanhaa huvilatunnelmaa kauniin Hiidenveden äärellä metsän suojassa.
Kulttuurihistoriallisesti merkittävä huvila tarjoaa kauniit puitteet suureen juhlaan, intiimiin tilaisuuteen, yritystapahtumaan tai rentoihin grillijuhliin. Vuonna 1898 rakennettu Villa Joutsela tarjoaa upeat puitteet suureen juhlaan, intiimiin tilaisuuteen, yritystapahtumaan tai rentoihin grillijuhliin. Yritysten kokous- ja seminaaripäiviä unohtamatta. Pihapiirin sydän on vanha historiallinen huvilarakennus, joka henkii arvokkuutta. Erikoisuutenamme mainittakoon pihapiirissä sijaitseva pieni kappeli, missä voi suorittaa vaikka vihkimisen.
Villa Joutselan ympärillä avautuva vehreä luonto ja ilta-auringon maalaama Hiidenveden järvimaisema viimeistelevät historiallisen huvilamiljöön ainutlaatuisen tunnelman. Huvilarakennuksen sisätilat muodostuvat kolmesta valoisasta juhlasalista ja upeasta flyygelisalista. Sisätiloissa on kaksi kaunista vanhaa kakluunia ja yksi iso takka missä voi syysillan pimetessä nauttia elävän tulen tuomasta tunnelmasta ja lämmöstä.

Juhlatila Härkälä

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Otalammentie 193, 03300 Vihti
Puhelinnumero: 040 967 4800
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, tapahtumat
Kotisivut: www.harkalankoulu.fi

Juhlatila Härkälä sijaitsee 20 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta Vihdin Otalammella.
Tila on otettu käyttöön Kortesjärven kansakouluna 1892, vuonna 2016 juhlatilaksi.
Juhlatila tarjoaa valoisan, yhtenäisen ja neutraalin tilan toteuttaa oman näköiset juhlat ja tapahtumat kaikkiin elämäntilanteisiin. Tiloissa on uudistettu ammattitasoinen keittiö, iso kylmiö ja tyylikäs astiasto. Tilalla on idyllinen, rauhallinen ja laaja piha-alue sekä pysäköintitilaa runsaasti. Pihassa on katos vihkimistä tai illanviettoa varten. Lisäpalveluista ja tiloista kerromme miellemme lisää, ota rohkeasti yhteyttä! Kurkkaa kotisivuillemme ja facebook-sivuille Härkälän Monitoimikeskus. Tervetuloa Härkälään!

Nuuksion Taika: Wäinölä

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 40
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Paratiisintie 115, 03300 Otalampi
Puhelinnumero: 050 505 0869
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat, perinnehäät
Kotisivut: www.nuuksiontaika.fi

Wäinölä on ainutlaatuinen tapahtuma- ja juhlatila metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölän perinnehäissä jokainen yksityiskohta on loppuun mietitty ja kaikki järjestely hoituvat kauttamme. Vihkiminen tapahtuu häätaivaan alla. Pitkin hääjuhlaa vanhat perinteet heräävät eloon: leivällä siunaaminen, lapsilykky, morsiuskruunu ja rekeen kantaminen. Kansanmusiikki soi pitkin hääjuhlaa, laulu raikaa ja soitto kaikaa viululla, haitarilla, kanteleella sekä huuliharpulla. Tarjoiluastiat ovat valmistetttu puusta ja savesta. Huomioimme tarjoilussa kaikki toiveet ja erityisruokavaliot. Wäinölässä ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat juomat voi ottaa mukaan. Voit myös suunnitella oman juhlasi ja hankkia palveluja kauttamme.

Lilla Villan

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Jussaksentie 16, 04130 Sipoo
Puhelinnumero: 044 755 1101
Päätuotteet: Juhlatila, kulttuurikeskus
Kotisivut: www.lillavillan.fi

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia hetkiä Lilla Villaniin! Lilla Villan tarjoaa mukavat puitteet elämäsi tärkeimmälle päivälle. Vanha rakennus soveltuu loistavasti häiden viettoon. Toteutamme hääjuhlanne ilolla ja toiveittenne mukaisesti. Pidämme huolen siitä että juhlanne ovat ikimuistoiset! Suosittelemme lämmöllä tiloissamme toimivaa pitopalvelua Cedaro Cateringia. Heidän kautta voi kysellä tarkemmin tarjoiluihin liittyvistä asioista.

Ravintola Kerho

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tykkitie 1, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 010 231 2750
Päätuotteet: Ravintola juhlatila, catering, pitopalvelu
Kotisivut: www.kerho.fi

Vietä ikimuistoiset juhlat Kerhon tyylillä! Kerhossa on aina palveltu ihmisiä, joilla on makua ja tyyliä. Kerro meille toiveesi, niin me järjestämme tarjoilut ja vapautamme sinut keskittymään itse tilaisuudesta nauttimiseen. Kerhossa voimme järjestää upeat juhlat jopa sadalle vieraalle. Kaunis rakennuksemme tarjoaa toimivan miljöön ja kokenut henkilökuntamme luo tilaisuuden luonteeseen sopivan tunnelman. Tarjoilut räätälöidään toiveidenne mukaisesti Kerhon tyylillä ja osaamisella. Sinun tilaisuutesi järjestäminen on meille kunnia-asia. Me ymmärrämme, että häät, viisikymppiset, strategiapäivät, pikkujoulut ja luokkakokoukset ovat ainutlaatuisia tilaisuuksia, ja siksi järjestämme ne niin, että varmasti onnistuu.

Hyrylän Torppa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Koskelantie 4, 04300 Tuusula
Puhelinnumero: 040 742 3842 (varaukset & tiedustelut) sekä Isännöitsijä 0400 418 499
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.hyrylantorppa.fi

Juhlatalo Hyrylän Torpan juhlasaliin ja ravintolaan voidaan kattaa istumapaikat jopa 130 vieraalle. Suositeltava vierasmäärä esim. hääjuhlaan on noin 60-120 henkilöä. Torpan juhlasali on kooltaan n. 170 neliömetriä, valaistus ja väritys on uusittu sekä nyt myös viilennysahdollisuus tehokkailla ilmalämpöpumpuill. Keittiössä on mm. 2 kpl Metoksen pikajääkaappeja. Täydellisen astiaston käyttömahdollisuus sisältyy vuokrahintaan. Ravintola on kooltaan n. 70 neliötä, lisäksi ravintolan yhteydessä on vastalaajennetut keittiö- ja saniteettitilat. Ravintolan (sekä aulan) väritys on uusittu ja tilassa on ilmalämpöpumppu. Hyrylän Torpan puistomainen tontti on n. 7000 neliön suuruinen. Vieraat viihtyvät mainiosti Torpan kesäterassilla ja Tuusulanjokeen rajoittuvalla piha-alueella koivikkoon sijoittuvineen puistopolkuineen.

Ravintola Härmän rati

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vähäjärvenkatu 1, 04400 Järvenpää
Puhelinnumero: 045 106 4964
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, majoitus, kokoustilat, sauna, kylpytynnyri
Kotisivut: www.harmanrati.fi

Lähes 100-vuotiaat pohjalaiset hirsiseinät ja perinteitä mukaileva sisustus tarjoavat mahtavat puitteet häiden järjestämiseen. Pääsalissa juhlii kerralla enintään 90 henkeä. Meiltä saa kätevästi myös majoituksen hääparille ja kauempaa tuleville vieraille. Erillisessä saunarakennuksessa voi järjestää polttarit tai häiden jatkot. Saunarakennukseen mahtuu 25 henkeä ja löylyihin 10 henkeä kerralla. Kaikki tilat ovat esteettömiä.

Ruukin Tangotehdas

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite:
Vanha Valtatie 190, 04500 Tuusula
Puhelinnumero: 050 5500 342
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: ruukintango.com

Tunnelmallinen juhlatila uniikissa, yli 200 vuotta vanhassa tehdasmiljöössä Tuusulan Kellokosken ruukissa! Industrial-henkinen ja rustiikkinen tila on täydellinen yhdistelmä modernia ja vanhaa, jossa teollinen estetiikka kohtaa elegantin designin luoden ainutlaatuisen ilmapiirin juhliin. Vaikuttavan tilan huonekorkeus hipoo viittä metriä. Juhlasalin materiaaleina ovat betoni, tiili, metalli ja teräs. Sisustuksessa on käytetty ripaus kuparinhohdetta, mystistä mustaa, massiivisia tehdasvalaisimia, näyttäviä kattokruunuja, sekä mukavia samettisohvia. Lattia on laminaattia ja seinät ovat paksuja kiviseiniä, joiden ansioista tila pysyy sopivan viileänä myös kesähelteillä. Ruukkimiljöön ympäristo muodostuu punatiilisistä ja valkoisista rakennuksista, sekä historiallisesta padosta, joka komeilee yli kymmenen metrin korkeuteen. Alueen läpi virtaava joki kohisee taukoamatta isojen ruutuikkunoiden alapuolella ja luo tunnelmaa vailla vertaa. Tervetuloa fiilistelemään ajassa taaksepäin!

Kortiston tila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Eerola-Kortistotie 161, 04530 Ohkola
Puhelinnumero: 050 593 9683
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kortistontila.fi

Kortiston tila sijaitsee Mäntsälän Ohkolan kylässä. Vanha navettarakennus on saneerattu 120 henkilön juhlalatilaksi, KulttuuriNavetaksi. Lisäksi tilalla on hirsirakenteinen Pelkkatupa, jossa voi viettää pieniä, n.30 hengen juhlia. Pelkkatuvassa ja pariluhtiaitassa on majoitustilaa n. 20 henkilölle. Maaseutukylpylä, jossa on savusauna, höyrysauna, kuumakylpyallas ja virkistävä lampi, on kiva lisä esim talkooväelle. Metsän siimeksessä on kota, jossa voi viettää vaikka hääyön. Tilat ovat käytössä ympäri vuoden, paitsi aitta ja tallinvintti. Tilamme on luomutila. Energiajärjestelmänämme on hake- ja maalämpö sekä aurinkosähkö ja -lämpö. Kierrätys, jätteiden lajittelu, lähiruoka ja esteettömyys toteutuvat meillä.

Röykän nuorisoseurantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kölinmäentie 15, 05100 Röykkä
Puhelinnumero: 050 366 3362
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.rlns.nuorisoseurat.fi

Upeaa seurantaloa vuokrataan juhlien, kokousten ym. tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen vuokraajan tilatarpeen mukaan - joko koko talo tai vain osa siitä. Talolla on mm. tilava juhla-/liikuntasali (n. 120 m2, näyttämö, äänentoistolaitteet, perusvalokalusto, tuoleja, pöytiä), nykyaikainen keittiö (kylmäkalusto, astianpesukone, uuni, liesi jne. sekä täydellinen astiasto 200 hengelle) ja sen yhteydessä tunnelmallinen ravintolasali.

Villa Ahlberg

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Lehmusvaarankuja 90,
05450 Tuusula
Puhelinnumero: 0400 703 045
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.villa-ahlberg.fi

Saavut kilometrin kujaamme, läpi tilan peltoaukean, keskelle historian havinaa aitan pihaan. Mäen päällä, keskellä puistomaista pihaa sijaitsee ylväs jugend-henkinen päärakennus. Kokonaisuus tarjoaa arvokkaan ympäristön vaativampaankin makuun. 1-kerroksen juhlatilat on juuri saneerattu ammattilaisen taidoin 1910-luvun henkeen modernein ripauksin. 2-kerroksessa avautuu täysin moderni loft-henkinen suuri tila. Vain mielikuvitus ja 5 metrin korkeuteen kohoava katto käyttötarkoituksen rajoina. Pihassa hirsisauna, viinikellari, tanssiaitta ja aittakrouvi tarjoavat mahtavat mahdollisuudet rennolle juhlinnalle ja juhlien jatkot vietetäänkin usein siellä musiikin, ruoan, iltavalaistuksen ja musiikin parissa. Laaja n. 1 ha piha-alue luo hienot puitteet niin kesällä kuin talvella.

Salonkiravintola Neilikka

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Haapasaarentie 60, 05470 Hyvinkää
Puhelinnumero: 020 735 0180
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, ravintola
Kotisivut: www.ravintolaneilikka.fi

Meidät tunnetaan hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Arvostamme lähiruokaa ja laadukkaita raaka-aineita. Käsityöläisyys näkyy sekä ruoassa että miljöössä. Tunnelma syntyy vanhoista ja uusista design-astioista, esineistä ja kalusteista. Meillä järjestät vaivattomasti onnistuneet perhejuhlat.

Kytäjä Resort

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kytäjäntie 755, 05720 Hyvinkää
Puhelinnumero: 040 044 9889
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, polttarit
Kotisivut: www.kytaja.fi

Suunnitelmissa talvihäät? Suosittuun Kartanon Talliin saa usein tilavarauksen seuraavallekin talvelle, kesähäitä suunnitellessa varaus täytyy tehdä parin vuoden päähän. Upeasti restauroitu juhlatila Kartanon Talli yhdistää historiaa ja modernia toimivuutta. 300 m²:n idyllinen tiilitalli mahdollistaa 150 henkilön ruokailun, jonka lisäksi kesäisin 70 m²:n terassilla ruokailee 100 ihmistä. Rakennuksessa on esiintymislava, täysin varusteltu keittiö ja baaritiski. Jos juhliin tai tilaisuuteen tarvitaan erillistä lisätilaa, muuntautuu Kartanon Tallin vierestä löytyvä kahvila Kengityspaja esimerkiksi viihtyisäksi cocktail-baariksi tai viihtyisäksi oleskelutilaksi. Kartanon Talliin voit tuoda omavalintaisen pitopalvelun juomineen.

Ridasjärven Nuorisoseurantalo Päivölä

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Päivöläntie 52, 05950 Hyvinkää
Puhelinnumero: 050 547 7744
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: ridasjarvi.fi/rns

Päivölä sijaitsee noin 10km Hyvinkään keskustasta rauhallisessa ja upeassa maalaismaisemassa. Upea talo puitteineen tarjoaa loistavan mahdollisuuden toteuttaa unelmien juhlat. Päivölää vuokrataan häihin, syntymäpäiväjuhliin, kokouksiin, pikkujouluihin, sukujuhliin tai yhdistyksenne tapahtumiin. Tule ihastumaan!

Levin Porvoo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Jokikatu 2, 06100 Porvoo
Puhelinnumero: 044 354 5771
Päätuotteet: Juhlatila, kokoustilat
Kotisivut: www.levinporvoo.fi

Levinin @levinporvoo tunnelmallisessa tiiliholvitilassa järjestät upeat hääjuhlat tai perhejuhlat, toimivat kokoukset tai vaikkapa pikku taidenäyttelyn. Historiallinen juhlatilamme sijaitsee Porvoon kauniissa jokirannassa, joten paikalle voi saapua myös veneellä. Tilausbusseilla pääsee suurikin ryhmä kätevästi perille. Tilassamme ei ole A -oikeuksia, joten voit itse tuoda tilaisuuteesi mieluisat juomatarjoilut sekä päättää mitä cateringpalvelua haluat käyttää.

Vanha Navetta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Henttalantie 20, 06530 Porvoo
Puhelinnumero: 040 967 5789
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: vanhanavetta.fi

Vanha Navetta on Porvoonjoen rannalla sijaitseva, rouhea ja tunnelmallinen kokous- ja juhlatila sekä tilausravintola, jossa on tarjolla maalaisromantiikkaa - niin kesällä kuin talvella! Vanha Navetta ympäristöineen takaa idyllisen ympäristön erilaisiin juhlatilaisuuksiin kaikkina vuodenaikoina. Vihreät heinäpellot ja jokiranta kesällä, tunnelmallinen takkatuli talvipakkasella, syksyn monet ruskan värit - mikä on sinun juhlamaisemasi? Uniikki juhlamiljöö, korkeatasoinen ruoka sekä ympärillä olevat rakkaat ihmiset ovat onnistuneen juhlan elementit. Valittavanasi on joko ympärivuotisessa käytössä oleva Vanhan Navetan alakerta, sekä lämpimään aikaan myös ylinen, jolloin häiden ohjelmaa voi jakaa kahteen kerrokseen. Vanhalla Navetalla on anniskeloikeudet, joten ruoka ja juoma tulevat aina meidän puolesta. Tervetuloa herkullisten elämysten äärelle!

Seurantalo Toivola (Kerkkoon nuorisoseura)

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Savimäentie 4, 06530 Kerkkoo (Porvoo)
Puhelinnumero:
040 513 9873
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: kerkkoonnuorisoseura.fi

Tunnelmallinen seurantalo Toivola Kerkkoon kylän sydämessä, Porvoossa. Yli 100-vuotias talo tarjoaa puitteet sekä 200 hengen juhliin, 10 hengen tilaisuuksiin että kaikkeen siltä väliltä, tarpeen mukaan. Talossa on suuri juhlasali (165 m2), tilava näyttämö, ravintolasali, eteinen, kerhohuone ja wc-tilat. Nykyaikaisessa keittiössä on runsaasti työtilaa, hyvät kylmäsäilytystilat, nopea astianpesukone ja kaksi liettä ja uunia. Ruokailu- ja kahviastiasto on n. 200 henkilölle. Talossa on esteetön sisäänkäynti ja wc-tila. Tilat ovat yhdessä tasossa, ainoastaan näyttämölle on portaat. Avara, viheralueiden reunustama hiekkapiha, jossa hyvin pysäköintitilaa. Wifi-verkko valokuituyhteydellä. Tervetuloa tutustumaan Toivolaan!

Byarsborg

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Storuddsvägen 20, 06880 Kärrby
Puhelinnumero: 044 241 2311
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: byarsborg.fi

Byarsborg sijaitsee Etelä-Sipoon Spjutsundissa, Sipoon ja Porvoon rajalla. Tila sopii hyvin niin yhdistys- kuin juhlakäyttöön, kuten häihin, syntymäpäiväjuhliin, urheilutapahtumiin tai kokouskäyttöön. Juhlasali on noin 120 m2 + näyttämö. Iso piha, johon mahtuu hyvin vieraiden kulkupelit tai pitämään vaikka osan juhlista ulkona. Talosta löytyy myös mm. tuoleja, pöytiä sekä astioita.

Lohja Spa & Resort

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Ylhäntie 1, 09120 Karjalohja
Puhelinnumero: 030 608 4243
Päätuotteet: Juhlatila, kylpylä, majoitus, pitopalvelu
Kotisivut: www.lohjaspa.fi

Vietä upeat ja unohtumattomat häät kauniin Lohjanjärven rannalla satumaisessa elämyskylpylässä. Kylpylän päärakennuksessa sijaitseva viihtyisä Ravintola Kanerva on tunnettu maittavasta ruuasta ja mutkattomasta palvelusta. Ravintolan ikkunoista ja aurinkoiselta kattoterassilta avautuu upeat näkymät Lohjanjärvelle. Järjestämme hääjuhlanne ammattitaidolla, toiveidenne mukaisesti. Juhlatila, ruokailut, tanssit, majoitus – kaikki samasta paikasta. Idearikkaan, luotettavan, osaavan ja kokeneen juhlapalvelumme pitopalvelun voi tilata myös omien tilojemme ulkopuolelle. Sovitaan tarjouksesta ja tapaamisesta!

Calliola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Rågöntie 315, 10710 Snappertuna
Puhelinnumero: 0201 600 888
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.calliola.com

Romanttinen Raasepori - Häät Calliolassa. Calliolan tilat sopivat niin pienten intiimien kuin isompien häiden pitopaikaksi. Rannan tuntumassa sijaitseva villa Saaristo on yksi tunnelmallisimpia tiloja hääyön viettoon. Ensimmäistä aamua avioparina voi juhlistaa aidolla puusaunalla. Häävieraille on tarjolla muut saaristolaistyyliin sisustetut majoitustilamme. Hääpäivä on hääparille ainutkertainen ja ikimuistoinen tapahtuma. Me Calliolassa teemme kaikkemme, jotta hääpari saa unelmiensa päivän. Kun järjestät juhlasi Calliolassa, voit itse keskittyä tunnelmasta nauttimiseen. Me pidämme huolen kaikesta muusta.

Lepolan Talo, suuri ja pieni sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 136
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kappalaisentie 49, 12210 Hausjärvi
Puhelinnumero: 050 3070 101
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlassuunnittelu, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.lepolantalo.fi

Lepolan talo on tilausravintola. Kesällä toimii myös kesäkahvila. Pieneen saliin mahtuun 50 ja suureen 136 henkeä. Tilat ovat näyttävät kokous- ja juhlatilat kartanomaisessa miljöössä Hausjärven kirkonkylällä. Lepolan Talossa on oma lähiruokaa hyödyntävä ravintola, joka valmistaa tarjoilut. Ravintolalla on myös A-oikeudet, suosimme pienvalmistajien tuotteita.

Lounais-Hämeen Pirtti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Portaantie 480, 31300 Tammela
Puhelinnumero: 050 303 2462
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat
Kotisivut: lounais-hameenpirtti.fi

Lounais-Hämeen Pirtti on ainutlaatuinen miljöö tunnelmalliselle ja romanttiselle hääjuhlalle. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökunta toteuttaa toiveet aina suunnittelusta toteutukseen asti. Pirtin poikkeuksellinen tunnelma, 1800-lukua edustavat huonekalut ja tekstiilit, kansallispuiston upeat maisemat, herkullinen tarjoilu ja kaiken sujuminen toiveiden mukaan luovat häät, joita vieraasikaan eivät koskaan unohda. Juhlavieraita Pirtin saliin mahtuu noin 100 ja kesäkaudella, terassin ollessa käytössä jopa 200. Halutessanne räätälöimme tarjoilun toiveittenne mukaisesti. Pirtillä on alkoholitarjoiluoikeudet. Alkumaljan voimme tarjoilla joko Pirtin oman juoman tai kuohuviinin. Viinikellaristamme löytyy puna- ja valkoviinit ja oluen ystäville löytyy valikoima paikallisia oluita. Tervetuloa herkullisten palveluiden äärelle Saaren kansanpuistoon Tammelaan!

Urpolan Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Perkiöntie 14, Urpola, 31640 Humppila
Puhelinnumero: 0500 121 160
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, saunatilat, kuumakylpy, majoitus, ohjelmapalvelut, rallikyyditys, viikinkikisailua
Kotisivut: www.urpolankartano.fi

Urpolan Kartanossa ensimmäiset hääjuhlat vietettiin jo 1920-luvulla. Sen jälkeen onkin kartanossa juhlittu lukuisat suuremmat ja pienemmät juhlat. Paikka on ihanteellinen, sillä rakennus itsessään on kuin luotu romanttisille juhlille ja myös puutarhan puolella riittää tilaa! Puutarhassa sijaitsee myös Kartanon Tanssipaviljonki, jossa voi pyörähdellä kesäisessä illassa häävalssin ja muiden tanssikappaleiden tahdissa... Voit jättää järjestelyt huoleksemme ja nauttia juhlastasi täysin siemauksin!

Palokunnantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Palokunnankatu 18, 13100 Hämeenlinna
Puhelinnumero: 0400 397 035
Päätuotteet: Juhlatila, astiavuokraus
Kotisivut: www.palokunnantalo.fi

Palokunnantalo on vuonna 1893 valmistunut juhlatalo, joka sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa linja-autoaseman vieressä. Tilat sopivat hyvin erilaisiin perhejuhliin, näyttelyihin, myyjäisiin jne. Taloa hallinnoi ja ylläpitää Hämeenlinnan vapaaehtoinen palokunta ry. Tilat on kunnostettu talkootyönä 80-90-luvulla alkuperäistä henkeä kunnioittaen. Taloon on tehty loppusilaus 2000-luvulla. Pienempää tilaisuutta varten on mahdollista vuokrata myös pelkkä kahvio. Juhlatilaan on vuokrattavissa saliin kiinteästi asennetut äänentoistolaitteet ja videotykki. VPK:n naisosastolta on saatavissa täydellinen astiasto sekä pöytäliinat.

Könnölän Matkailutila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 180
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Rimmiläntie 739, 14500 Iittala
Puhelinnumero: 0400 684 769
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, savusauna
Kotisivut: https://konnola.fi

Könnölän Matkailutilan tunnelmallinen Juhlanavetta tarjoaa tilat jopa 180 hengen juhliin Iittalan maaseudulla, noin 20 km Hämeenlinnasta pohjoiseen. 1920-luvun tiilinavettaan vuonna 2015 remontoitu valoisa juhlatila tarjoaa tyylikkäät puitteet juhlaanne ympärivuotisesti. Kaikki vieraat ja eri toiminnot mahtuvat samaan saliin ja tilassa voidaan toimittaa myös vihkiminen. Varusteluun kuuluu mm. äänentoistolaitteet, hyvin varusteltu keittiö, kylmäsäilytystilaa, tyylikkäät kalusteet ja astiasto, suuri aurinkoinen terassi sekä reilu pysäköintialue. Saatavilla myös mökkimajoitusta sekä elämyksellinen savusauna.
Tervetuloa tutustumaan ja juhlimaan ikimuistoiset häät idyllisessä maalaismiljöössä!

Hahkialan Uiskola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Viittakiventie 75, 14700 Hauho
Puhelinnumero: 050 517 8194
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, saunatilat, majoitus, pitopalvelu
Kotisivut: www.hahkiala.com

Häät, elämän suloisimmat juhlat, sopivat Hahkialan Uiskolan tiloihin ja tunnelmaan täydellisesti. Hääjuhlien näyttämönä toimii päärakennuksen Uiskosali tai Lasiveranta, joista avautuu lumoava järvimaisema. Kaunis rannan laguuni siltoineen ja suihkulähteineen tarjoaa hääohjelmaanne monia mahdollisuuksia. Taidokkaat kokkimme loihtivat häämenun makutoiveidenne mukaan ja henkilökuntamme tuo ammattitaitonsa käyttöönne myös tilaisuutenne suunnittelussa. Vieraat majoittuvat hotellihuoneissa ja hääparille varataan sviitti, jonka omalta terassilta on upea näkymä järvelle. Sydämellisesti tervetuloa viettämään unohtumatonta Hääjuhlaa omassa rauhassa Uiskolassa!

Lahden Villa Rauhala

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Jalkarannantie 24, 15110 Lahti
Puhelinnumero:
050 341 9772
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, juhlapalvelu
Kotisivut: lahdenvillarauhala.fi

Lahdessa sijaitseva, vuonna 1879 rakennettu kartanohuvila huokuu tunnelmaa. Kauniit salimme kakluuneineen ja Vesijärvelle avautuvat maisemat ovat kuin luotuja hääjuhliin. Kesäisin käytössänne on myös 50 neliön kokoinen ulkoterassi ja tarvittaessa 3x4 m ja 3x9 m kokoiset juhlateltat. Toimimme laajasti yhteistyössä eri alueen toimijoiden kanssa. Kauttamme on saatavissa tapahtumiin mm. catering, valokuvauspalvelu, kukka -ja somistuspalvelu, juhla -ja kuljetuspalvelut sekä erilaiset ohjelmapalvelut musiikista esiintyjiin. Kartanohuvilassa on myös mahdollista yöpyä. Noin 70 neliömetrin ullakkohuoneistomme on sisustettu vaativaakin silmää hivelevällä maulla. Tervetuloa!

Kaapinlähteen Kievari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 55
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite:
Savontie 715, 15230 Lahti
Puhelinnumero: 040 099 6169
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, saunatilat
Kotisivut: www.kaapinlahteenkievari.fi

Juhlatilamme on kalustettu perihämäläisesti vanhoilla, jopa sadan vuoden takaisilla talonpoikaiskalusteilla. Salia somistamassa ja tunnelmaa luomassa on suuri luonnonkivatakka. Pihapiiristämme löytyy myös tunnelmallisia hirsirakenteisia tiloja saunomiseen ja kylpemiseen. Vuokrattavia tiloja ovat sauna ja saunatupa, savusauna ja kylpytynnyri. Näiden lisäksi kesäaikana vuokrattavissa on hirsirakenteiset aitat tarpeidesi mukaan. Isoon aittaan mahtuu kymmenen henkilöä ja pieni aitta on varattu kahdelle hengelle. Juhlapalvelussamme valmistamme kaikki ruoat tuoreista, laadukkaista raaka-aineista vuosien kokemuksella. Yrityksemme on tunnettu ammattitaitoisesta, ystävällisestä ja palvelualttiista henkilökunnasta. Tervetuloa tutustumaan!

Messilän juhlatilat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä
Puhelinnumero: 03 860 11
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, majoitus
Kotisivut: messila.fi

Messilässä järjestetään juhlia vuosien kokemuksella, juhlalle omistautuen ja juhlahumusta innostuen. Messilän tiloista löydät juuri sopivan tilan juhlillesi: oli se sitten tunnelmallinen Kartanoravintola tai Markkinaravintola vanhan navetan ylisillä. Messilän tilat ovat arvostettuja juhlien viettopaikkoja, joissa puitteet ja järjestelyt tekevät juhlapäivästä unohtumattoman. Messilän keittiön rakkaus ruokaan välittyy varmasti kaikille vieraille. Juhlien tarjoilu voidaan rakentaa valmiiden menujen tai täysin omien toiveiden pohjalta. Oli suunnitteilla pienet tai suuret juhlat, kokonaisuus suunnitellaan aina yksilöllisesti. Rakennetaan juhlat Messilän miljööseen toiveidesi ja budjettisi mukaan!

Aurinkoranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Laitorannantie 34,
17200 Vääksy
Puhelinnumero: 040 542 3867 ja 040 544 6241
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.aurinkoranta.fi

Estelle on kaunein ja suurin juhlatilamme. Aivan Vesijärven rantaviivassa sijaitseva Estelle on suunniteltu erityisesti häitä ja muita juhlavia tilaisuuksia ajatellen. Estelle sopii sinulle, joka haluat juhlia kristallikruunun loisteessa, tulla vihityksi järven rannalla edessäsi vain aavaa ulappaa tai sinulle, joka viihdyt istuessasi konjakilla hyvien ystäviesi kanssa yläkerran konjakkibaarissa ja tykkäät pelata erän biljardia ennen pokerisaunaan siirtymistä. Estellestä löytyy sviitti ja seitsemän muuta tyylikästä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on omat kylpyhuoneet. Elämäsi parhaisiin hetkiin, Estelle!

Juhlatiloja Varsinais-Suomessa

Hotel Stallbacken Nagu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 102
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Grännäsintie 14, 21660 Nauvo
Puhelinnumero: 040 486 6822
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: www.hotelstallbacken.fi

SUOSITTU JA UPEA HOTEL STALLBACKEN NAUVOSSA! Juhlatila sijaitsee hyvin hoidetussa perinteikkäässä saaristolaisympäristössä. Voimme tarjota yksityisyyttä ja ikimuistoisen hääaterian ilman muita samanaikaisia ryhmiä. Juhlasaliin ja sen terassille mahtuu kesäkaudella hyvin noin 150 henkeä. Hotelli Stallbackenissa ja viereisessä Pehtorintalossa on 13 hotellihuonetta joihin mahtuu yöpymään noin 42 vierasta. Mikäli tarvetta on lisämajoitukselle onnistuu se tarvittaessa lähellä sijaitsevassa kumppani-Hotellissa ja/tai majatalossa. Ole mielellään yhteydessä kotisivumme kautta, niin voimme tehdä tarjouksen ja tarvittaessa sopia vierailusta Hotel Stallbackenilla.

Villa Marjaniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: 
Marjaniementie 50, 20100 Turku
Puhelinnumero: 040
132 7168
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat
Kotisivut: 
www.villamarjaniemi.fi

Villa Marjaniemessä historia ja nykyaika lyövät kättä. Pieteetillä restauroidun päärakennuksen upea sisustus ja lukuisat yksityiskohdat tuovat häihin menneiden aikojen loistoa. Nykyaikaiset hääpalvelut ja hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun keskustasta oleva sijainti täyttävät nykypäivän vaatimustason. Huvilan muunneltavat tilat sopivat sekä pienimuotoisiin että suuriin häihin. Juhlasaliin mahtuu istumaan jopa 80 henkilöä, koko alakertaan 130. Kesähäissä lisätilaa saa katetusta ja valaistusta terassista, jossa on tilaa 60 juhlijalle. Yhteensä päärakennuksen kahteen kerrokseen mahtuu 250 vierasta. Ennen suurta päivää tai sen jälkeen pari voi viettää yönsä hääsviitissämme. Rennompia tilaisuuksia varten Villa Marjaniemestä löytyy myös rantasauna ulkoporealtaineen.

Villa Y-Hovi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 65
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Y-Hovintie 12, 20100 Turku (Ruissalo)
Puhelinnumero: 050 571 4128
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus
Kotisivut: villayhovi.fi

Villa Y-hovin juhlatila Turussa sijaitsee keskellä kauneinta Ruissaloa, vain 15 minuutin päässä Turun keskustasta. Juhlasalista aukeaa suora näkymä merelle. Villa Y-hovin juhlatilassa on noin 65 asiakaspaikkaa. Rakennuksessa on kaksi aurinkoista terassia. Juhlatilojen yläkerrassa on majoitusmahdollisuus kolmessa eri huoneessa. Vuodepaikkoja on yhteensä kahdeksalle henkilölle. Tilavuokraa kuuluu siivous sekä astiat.

Maison Airisniemi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Erikvallantie 80, 20960 Turku
Puhelinnumero: 050 511 0105
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.airisniemi.fi

Kartano saariston aitiopaikalla. Airisniemen kartano on viiden hehtaarin tilan näyttävä keskipiste. Kartano on seissyt tällä upealla paikalla yli sata vuotta. Kartano on aivan meren rannalla ja monista sen huoneista voikin ihastella rauhoittavaa merimaisemaa. Kartanon kahdessa juhlakerroksessa on tilaa jopa 120 henkilölle. Sisääntulokerroksessa juhlavieraat toivotetaan tervetulleiksi upeista pariovista kauniiseen ja tilavaan aulaan, jossa tunnelmaa on mahdollista nostattaa flyygelin soitannalla.

Juhlava.com

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kastarikatu 4, 20880 Turku
Puhelinnumero: 040 0300 630
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.juhlava.com

Upea juuri remontoitu yhden tason 300m2 tilamme on helposti muokattavissa eri tilaisuuksien mukaan. Tuolit ja pöydät ovat nopeasti siirrettävissä ja sisustus voidaan luoda halutun teeman mukaisesti. Lisäksi rauhallinen oma piha-alue, joka päättyy puistoon (helppo tupakoitsijoille). Tilamme sopii myös liikuntarajoitteisille. Meillä on mahdollista hoitaa omat tarjoilut. Tiloissamme on myös oma keittiö. Halutessanne voitte käyttää laadukkaita yhteistyökumppaneitamme - jolloin tarjoilu valituista vaihtoehdoista toimitetaan suoraan paikan päälle.

Kuokantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite:
Marttilantie 18, 21490 Marttila
Puhelinnumero: 02 484 5220 ja 0400 537 242
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, keskiaikainen pito- ja ohjelmapalvelu
Kotisivut: kuokantalo.fi

Keskiaikaista pito- ja ohjelmapalvelua jo vuodesta 1999! Pitopalvelumme tuo kaikenlaiset tarjoilut juhliinne Varsinais-Suomen ja eteläisen Suomen alueella - myös keskiaikaisesti! Voit tilata tarjoilupaketin, esimerkiksi kokonaisen hilligrillissä grillatun possun juhlaasi ympäri vuoden. Voitte halutessanne järjestää juhlanne myös juhlatilassamme Kuokantalossa, jossa käytössänne on mm. suuri screeni sekä tietenkin kaikki ravintolamme palvelut.

Voimala Zaku

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite:
Suukarintie 6B, 23500 Uusikaupunki
Puhelinnumero: 0500 716 015
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: zaku.fi

Voimala Zaku toimii tilausravintolana, jossa järjestät mieleenpainuvat juhlat, kokoukset ja yleisötilaisuudet ystäville, kutsuvieraille ja liikekumppaneille. Voimala Zaku sijaitsee keskellä Uuttakaupunkia, Kaupunginlahden länsipäässä. Perinteikkääseen yli sata vuotta vanhaan tiiliseen sahan höyryvoimalaitokseen on rakennettu keittiöllä ja saunalla varustetut tasokkaat juhla- ja kokoustilat. Voimala Zakun jylhien ja paksujen tiiliseinien suojassa sijaitsevat tilat muuntautuvat moneen käyttötarkoitukseen ja paikan varustus kattaa vaativammatkin tarpeet. Zakussa voit keskittyä vain omiin vieraisiisi, sillä kaikki tilat on vuokrattuna vain sinun käyttöösi.

Laitilan Louhenlinna

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 170
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kusnintie 95, 23800 Laitila
Puhelinnumero: 050 087 9699
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.louhenlinna.com

Louhenlinnassa isot kivenjärkäleet, jyhkeät puurakenteet, kynttilät ja valtaisa takkatuli luovat aidon linnamaisen tunnelman. Tilausravintolaan mahtuu 170 asiakasta. Avaran ja yhtenäisen salin ansiosta jokainen juhlija voi seurata esteittä juhlan ohjelmaa tai nauttia takkatulesta. Tule tutustumaan linnaan ja suunnitellaan sinun näköiset juhlat.

Juhlatila Fordson

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Keskuskatu 1, 23800 Laitila
Puhelinnumero: 050 541 4455
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.juhlatilafordson.com

Juhlatila Fordson on Laitilassa sijaitseva laadukas vuokrattava juhlatila. Kivenheiton päässä on tunnelmallinen Laitilan keskiaikainen kivikirkko. Itse juhlatila lumoaa vieraat upeilla sisätiloilla ja idyllisellä piha-alueella, joka huokuu vanhaa maatilan tunnelmaa.

Helmiranta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Puuluntie 388, 26410 Rauma
Puhelinnumero: 044 988 6781
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoituspalvelu
Kotisivut: www.helmiranta.fi

Länsirannikolla, luonnonkauniissa Rauman saaristossa sijaitseva täyden palvelun juhlakeskus Helmiranta tarjoaa upeat puitteet elämäsi tärkeimpiin juhlahetkiin. Tunnelmallisissa viiden hengen mökeissä yöpyy jopa 40 juhlavierasta. Toteutamme ikimuistoiset hääsi avaimet käteen -periaatteella. Luomme juhlan juuri teidän näköiseksenne, teidän toiveidenne mukaan.

Juhlatiloja Satakunnan alueella

Kokkikaksikko

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Peltotie 39 b, 28400 Ulvila
Puhelinnumero: 040 840 7071
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu
Kotisivut:  www.kokkikaksikko.fi

Kokkikaksikolla voit viettää kauniit häät, ikimuistoiset syntymäpäivät tai hauskat joulujuhlat! Maukas ruoka viimeistelee juhlamielen ja ystävällinen henkilökuntamme pitää sinusta ja vieraistasi hyvää huolta koko tilaisuuden ajan. Tiloissamme on vietetty lukuisia tilaisuuksia, niin hautajaisia kuin ylioppilas- tai rippijuhlia. Tule esittämään toiveesi ja me teemme niistä totta!

Kauttuan Ruukinkartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Sepäntie 3, 27500 Kauttua
Puhelinnumero: 010 340 7700
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, hotelli, majoituspalvelut
Kotisivut: kauttuanruukki.fi

Kauttuan Ruukinkartanossa järjestät häät uniikissa ja historiallisessa ruukkimiljöössä, v. 1802 rakennetussa kartanossa. Juhlasali sekä lukuisat kabinetit, idyllinen kellaribaari ja kesäterassi puutarhoineen ovat kuin luodut elämän tärkeimpiä hetkiä varten. Voit varata koko kartanon tai esimerkiksi juhlasalin. Korkealaatuinen ravintolamme huolehtii päivän tarjoiluista, jolloin voit keskittyä juhlimiseen perheesi ja ystäviesi kanssa. Koristeluitakaan ei juuri tarvita upeissa juhlatiloissamme, ellet halua omaa, persoonallista tyyliä juhlaasi. Tarjolla myös morsiussauna, hääsviitti ja majoitustilat vieraille sekä idylliset kuvauspaikat kartanomiljöössä.

Venton vintti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kuumoonmäentie 66, 29200 Harjavalta
Puhelinnumero: 040 086 1572
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.ventonvintti.fi

Venton vintti on viihtyisä, rauhallisessa maalaisympäristössä sijaitseva juhlatila häiden, syntymäpäivien tai kokouksien pitämiseen. Tunnelmallinen juhlatila on vanhassa luonnonkivestä ja puusta 1920-luvulla rakennetussa rakennuksessa. Paikka soveltuu muutaman kymmenen hengen kokouksista aina 200 hengen tilaisuuksiin sekä 150 hengen pöytäkattauksellisiin juhliin.

Ahlströmin ruukki Noormarkku

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 220
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Laviantie 14, 29600 Noormarkku
Puhelinnumero: 050 518 3677
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.ahlstrominruukki.fi

Ahlströmin ruukki Porin Noormarkussa tarjoaa kauniin puistomaisen miljöön juhlillesi.
Upeat juhlasalit sekä tyylikkäät majoitusmahdollisuudet tekevät Noormarkun ruukista suositun häiden viettopaikan. Saleissamme tanssitaan jopa yli 200 vieraan häitä.
Lähiruokaa, sesongin herkkuja ja paikallisia erikoisuuksia hyödyntävä keittiömme täydentää tunnelman. Voitte koota juhlamenun omien toiveidenne mukaisesti tai valita valmiiksi suunnitellun kokonaisuuden. Hääparille on varattavissa tyylikäs Liiteri-sviitti saunoineen ja juhlavieraille lähes 30 huonetta ruukkialueen kauniisti sisustetuissa vierastaloissa. Ahlströmin ruukit - elämyksiä vailla vertaa.

Kokemäen Seuratalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Seuratalonrinne 7, 32800 Kokemäki
Puhelinnumero: 040 837 0496
Päätuotteet: Juhlatila, astioiden, pöytäliinojen ja kalusteiden vuokraus
Kotisivut: @kokemaenseuratalo

Tervetuloa Kokemäen Seurataloa esitteleville sivuille! Kokemäkeläiset tuntevat kotiseutuylpeyttä astuessaan Seurataloon sisälle. Sinulla on käytettävissäsi uudistunut kokoontumis- ja juhlatila. Seuratalo on nykyään monipuolinen kokoontumispaikka. Tilat soveltuvat suurille ja pienille ryhmille, jotka voivat kokoontua toisiaan häiritsemättä samanaikaisesti talon eri tiloissa. Käytettävissä laitoskeittiö, näyttämövalaistus, nettiyhteys ja videotykki.

Juhlatiloja Pirkanmaan alueella

Tilausravintola Koski

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kirkkokatu 10, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 010 508 0051 tai 050 5437 603
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, tilausravintola, pitopalvelu
Kotisivut: tilausravintolakoski

Uniikki tehdasmiljöö ja avara ravintolasali! Lounas- ja tilausravintola Koski sijaitsee Kauppaseuran talossa Kirkkokadulla Tampereen keskustassa. Uniikkiin tehdasmiljööseen remontoitu avara ravintolasali palvelee jopa 150 henkilön tilaisuuksissa, ja se mahdollistaa järjestelyn useisiin erilaisiin pöytämuotoihin. Erilaisilla järjestelyillä tilasta saa viihtyisän myös yksityistilaisuuksiin pienemmällekin seurueelle.  Kosken salista löytyy asiakkaiden käyttöön WiFi, videotykki ja iso valkokangas sekä kaksi mikrofonia ja äänentoisto. Äänentoistojärjestelmä mahdollistaa myös musiikin toistamisen esimerkiksi tietokoneelta tai mobiililaitteelta. Kosken ravintolasalin yläkerrasta on vuokrattavissa myös Tampereen Kauppaseuran kabinetti, johon mahtuu tilaisuuden luonteesta riippuen korkeintaan 50-60 henkilöä. Yksityistilaisuuksiin suunnittelemme räätälöidyt menukokonaisuudet tilauksen mukaan pöytiintarjoiltuna (max 150 hlö) tai buffetiin (max 130 hlö) katettuna.

Pyynikin Panimo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Koulukatu 13 A, 33200 Tampere (sisäänkäynti sisäpihan puolelta)
Puhelinnumero: 0400 727 580 Annmari
Päätuotteet: Juhlatila, häät, karonkat, merkkipäivät


Historiallinen Pyynikin Panimo sijaitsee kaupungin kauneimmalla jugendkadulla lähellä keskustaa. Trendikäs, loft-tyylinen juhlatila mahtavien kuparipannujen keskellä tarjoaa juhlavat puitteet - erityisen persoonallisen tilan mitä muualta ei löydy. Vanha Panimo on viihtyisä elämys maustettuna modernilla nykytaiteella ja hyvällä catering-ruualla. Hääpari voidaan myös vihkiä tiloissamme. Juhlatilan varustukseen kuuluvat mm. astiat ja lasit 60:lle hengelle, valkokangas, videotykki, CD-soitin sekä Wi-Fi. Tila on ilmastoitu, mutta ei jäähdytetty.

Puistotorni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 250
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hämeenpuisto 28, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 044 705 5775
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.puistotorni.fi

Konsertti- ja juhlasali Konsu on yksi Tampereen hienoimpia saleja! Salissa on erinomainen akustiikka, hyvä näyttämö ja tanssilattia sekä nykyaikainen tekniikka. Konsun kulttuurihistoriallisestikin arvokas ilme luo puitteet monenlaisille tilaisuuksille. Tilaisuuden luonteesta riippuen Konsu soveltuu 50-600 henkilölle. Pienimuotoisiin juhliin soveltuu hyvin myös 8.kerroksen upea kokoussali, jota kutsumme "Puistotornin helmeksi". Sieltä avautuvat juhlavieraille huikeat näkymät yli Tampereen kattojen!

Ravintola Piha

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Pyhäjärvenkatu 5 B, 33200 Tampere
Puhelinnumero: 03 2132 052 arkisin (9-15) sekä 050 3670 005
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, catering
Kotisivut: www.ravintolapiha.fi

Ravintola Piha Klingendahlissa, kauniissa vanhassa kutomossa, on valoisa ja moderni tila. Voimme tehdä Pihassa juhlan jopa 80 vieraalle. Pitopalvelumme loihtii teille ammattitaidolla ruoan sekä palvelun juuri sinne missä juhlasi ovat, ota yhteyttä niin katsotaan juuri teille sopiva kokonaisuus. Luomme yhdessä kanssasi teidän makuiset ja näköiset juhlat - aina alkupaloista jälkiruokaan juomineen.

Restaurant Frenckell & Piha /Tapahtumapiha

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120/350
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Frenckellinaukio 2 H, 33210 Tampere
Puhelinnumero: 0207 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.juvenes.fi

Ravintola sijaitsee tunnelmallisessa teollisuushistoriaa huokuvassa miljöössä aivan Tampereen ytimessä Keskustorin pohjoispäädyssä. Ravintolan läheisyydestä löytyvät mm. Tampereen teatteri, TT-Frenckell ja lyhyen kävelymatkan päästä Komediateatteri ja Tampereen työväenteatteri. Elokuvateatteri Finnkino Plevna sijaitsee viereisellä Finlaysonin alueella. Linja-autolla vieraat pääsevät aivan ravintolan lähelle ja oman auton saa mukavasti viereiseen P-Frenckelliin. Tapahtumapiha sijaitsee Frenckellin linnamaisella sisäpihalla Keskustorin pohjoispäässä. Tapahtumapihalla järjestetään yleisö- ja yritystapahtumia ympäri vuoden. Kesäaikaan piha-alue soveltuu myös perhejuhlien esim. häiden pitopaikaksi. Sisäpihalle mahtuu 350 henkilöä. Tiloissa voi järjestää yhteensä 500 henkilön tilaisuuksia tai tapahtumia.

Laterna

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Puutarhakatu 11, 33210 Tampere
Puhelinnumero: 0207 669 067 tai 0400 733 449
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu
Kotisivut: www.laterna.fi

Tilaus- ja juhlaravintola Laterna sijaitsee jugend-miljöössä Puutarhakadulla - Tampereen ydinkeskustassa. Tilaus- ja juhlaravintola Laterna tarjoaa vierailijalleen palasen menneen ajan loistoa keskellä nykypäivää. Tilamme ovat hyvin muuntautuvat - voit valita tunnelmallisen ja rauhallisen Sillanpää-kabinetin tai vanhoilla kristallikruunuilla ja antiikkihuonekaluilla sisustetun kauniin ravintolasalimme. Laternasta löytyvät erinomaiset puitteet erilaisten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Valitse juhlasi - me toteutamme sen. Yksilöllisesti suunnitellut palvelukokonaisuudet täyttävät vaativimmankin asiakkaan toiveet. Halusit sitten tyylikkään asiakastapahtuman tai lämminhenkisen perhejuhlan, Laterna on oikea paikka juuri Sinun juhlillesi! Ota yhteyttä ja toteutetaan yhdessä unelmasi!

Työväenmuseo Werstas

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 74
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: 
Väinö Linnan aukio 8, 33210 Tampere
Puhelinnumero:
010 420 9265
Päätuotteet: Juhlatila, museo, catering
Kotisivut: tyovaenmuseo.fi

Werstaan omaleimainen juhlatila Bertel historiallisella Finlaysonin alueella luo ainutlaatuiset puitteet ja ilmapiirin juhlaan kuin juhlaan. Mikä onkaan parempi paikka järjestää hääjuhla kuin museo! Maittavat ruokatarjoilut hoituvat ammattitaitoisen cateringkumppanimme 4Cateringin toimesta. Bertel-salista löytyy videotykki, iso heijastuseinä sekä kaksi mikrofonia ja äänentoisto. Äänentoistojärjestelmä mahdollistaa myös musiikin toistamisen tietokoneelta. Tutustu tiloihin nettisivuillamme ja kysy tarjous!

Ahlmanin Kartano / AhlmanEdu

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei ja kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Hallilantie 24, 33820 Tampere
Puhelinnumero: 050 3833 944
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: https://ahlmanedu.fi

Ahlmanilla olet maalla keskellä kaupunkia! Tarjoamme ainutlaatuiset, historialliset puitteet niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiin. Upeat rakennukset, idyllinen pihapiiri, hymyilevä henkilökunta ja herkullinen lähiruoka kruunaavat päiväsi.

Kiviojan Helmi

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 60/100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Velaatantie 1073, 34270 Velaatta, Tampere
Puhelinnumero: 044 276 6739
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, kokoustila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.kiviojanhelmi.fi

Palkittu Vuoden juhlatila 2023! Kiviojan Helmen korkeatasoiset tilat kruunaavat juhlat, kokoukset ja yritystilaisuudet ympäri vuoden. Olemme hyvien kulkuyhteyksien varrelta n. 50 km Tampereen keskustasta. Juhla- ja kokoustila Wanha Parsi on n. 60-paikkainen tila, joka on kunnostettu vanhasta navetasta 2019. Wanhan Parren tilat, salahuone, lato, navetan vintti sekä katettu patio mahdollistavat yhdessä jopa 100 hengen juhlat kesäaikaan. Vihkimisen voi järjestää maalaisromanttisessa miljöössämme. Asiakas voi valita pitopalvelukumppanistamme mieleisensä, jotka huolehtivat kaikesta tarvittavasta sovitusti. Meiltä voit vuokrata myös pöytä- ja lautasliinat. Varusteluna on mm. salin äänentoistolaitteet, wi-fi, tv-näyttö, piano sekä riittävästi pysäköintitilaa. Saunatupa saunoineen, oman lammen rannalla mahdollistaa yöpymistilat kahdeksalle. Kesäaikaan löytyy myös aittamajoitus n. 10 hengelle. Tilamme on valmiina sinua varten. Järjestetään yhdessä juhlasi teeman mukainen paras vaihtoehto!

Aitoon Honkala

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 300
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Honkalantie 4, 36720 Aitoo
Puhelinnumero: 0400 657 700
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.aitoo.fi

Uudistuneet, valoisat juhla- ja kokoustilat sekä sauna! Ainutlaatuisen tilava juhlatalo Pirkanmaalla aidossa sydänhämäläisessä maalaismaisemassa Pälkäneen kunnassa.

Kelhin seurantalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Sääksmäentie 837, 37700 Valkeakoski
Puhelinnumero: 0400 363 826
Päätuotteet: Juhlatila, seurojentalo
Kotisivut: kelhi.net

1920-luvulla rakennettu Kelhin juhlatalo sijaitsee keskellä vehmasta kulttuurimaisemaa kauniin Sääksmäen kirkon välittömässä läheisyydessä. Avaraan, upein koristemaalauksin koristeltuun juhlasaliin mahtuu jopa 200 juhlijaa kerralla. Juhlatilan pöydät ovat normaalia suurempia, 3-metrisiä koottavia pöytiä, joihin mahtuu kerralla jopa 12 ruokailijaa. Juhlasalissa on myös kaunis parvi ja näyttämö. Kahviotilan varustukseen kuuluu mm. juomille tarkoitettu kylmäkaappi ja eteisaulan naulakkoon saa mahtumaan ulkovaatteita.

Villa Hakkari

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kuokkalantie 5, 37550, Lempäälä
Puhelinnumero: 050 573 5833
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, juhlapalvelu, kokkikurssit, pitopalvelu
Kotisivut: www.villahakkari.fi

Vietä ikimuistoiset häät Ravintola Villa Hakkarissa. Hoidamme hääsi ammattitaidolla alusta loppuun asti. Voit siirtää huolesi ammattitaitoiselle henkilökunnallemme. Monipuoliset tilamme mahdollistavat erilaisetkin häätoiveenne. Voitte nauttia hääaterianne juhlavassa päärakennuksessa ja illan hämärtäessä voitte siirtyä juhlatila Mansikin Kammariin jatkamaan illanviettoanne. Halutessanne vihkiminen voi myös tapahtua upeassa pihapiirissämme. Villa Hakkarissa voit edelleen aistia menneen ajan tunnelmaa idyllisessä miljöössä.

Voipaalan kartanon Navetta

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite:
Sääksmäentie 772, 37700 Valkeakoski
Puhelinnumero: 040 335 7071
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: 
voipaala.valkeakoski.fi

Voipaalan kartanon juhlatila Navetta on nimensä mukaisesti vanha navetta, rakennettu vuonna 1927, jonka pittoreski ulkoilme on entisellään. Sisätiloissa vanhoista ajoista muistuttavat alkuperäiset seinät ja koristeeksi jätetyt syöttökaukalot. Tila on modernisoitu 2017 ja se muuntuu helposti Sinun juhliesi teemaan sopivaksi. Maksimihenkilömäärä Navetassa on 100. Vuokra-aika räätälöidään tilaajan tarpeen mukaan. Juhlatilaan saa tuoda itse valitsemansa pitopalvelun tai omat ruoat ja juomat. Sieltä löytyvät avarat keittiötilat kylmäkalustoineen. Suunnitteletpa sitten häitä tai muita juhlia, tule tutustumaan upeaan, idylliseen kartanomiljööseen ja löytämään tekijät ikimuistoiseen juhlapäivään.

Taikaponit -Tuomarlan tila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 45
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite:
Kärjennimentie 60, 37860 Kärjenniemi (Valkeakoski)
Puhelinnumero: 050 327 6397
Päätuotteet: Juhlatila, ponit, hevoset, hääkuljetukset, hääkyydit, polttarit
Kotisivut: 
taikaponit.fi

Valkeakosken Tuomarlassa, 1700-luvulta peräisin olevan ratsutilalan pihassa komeilee tilan sydän, vanha juhlatila, 1860 luvulla valmistunut kivipirtti. Tilan metrin paksuiset kiviseinät luovat kynttilän valossa ja takkatulen loisteessa tunnelman vailla vertaa. Lampaantaljoilla vuoratuilla penkeillä on nautinnollista istua juhlimassa tai rentoutumassa. Parisataa vuotta vanhat pöydät huokuvat ajanpatinaa ja kutsuvat nauttimaan hyvästä seurasta. Soittajalle on myös piano kivipirtin seinustalla. Kesäaikaan kaunis pihapiiri katetulla terassilla ja pitkällä pirttipöydällä mahdollistaa suuremmatkin juhlat. Meiltä löytyy myös kaksi isoa juhlatelttaa hieman isompia juhlia silmällä pitäen. Tilan pihaa kaunistaa lampi, jonka rannalla on vanha mahtava hirsisauna, jonka lempeisiin löylyihin mahtuu kymmenen saunojaa kerralla. Saunan luona lämpiää myös kymmenelle hengelle mitoitettu palju. Juhlatilaa vuokraava Taikaponit tarjoaa myös lempeän hääkyydin morsiusparille upeilla katetuilla vanhoilla hääkieseillä.

Viljakkalan Seurojentalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Luhalahdentie 2 39310 Viljakkala
Puhelinnumero: 050 571 0225
Päätuotteet: Juhlatila, seurojentalo, astiavuokraus
Kotisivut: seurojentalo.net

Viljakkalan Seurojentalo tarjoaa mukavat puitteet tilaisuuteesi. Taloa voi vuokrata kokonaan tai osittain. Salin varusteluun kuulu mm. 18 taittuvajalkaista 180 x 75 cm pöytää ja 30 m2 kokoinen näyttämö 10A ja 3x16A pistorasioilla. Seurojentalossa on invavessa ja pääsisäänkäynnin yhteydessä invaluiska. Keittiö on täysin uudistettu tarjoilukeittiö omalla lisäsisäänkäynnillä. Keittiön varustukseen kuuluu kiertoilmauuni, astianpesukone, sähköliesi, mikro, makkaragrilli, vedenkeitin, 90:n kupin kahvinkeitin, jääkaappikylmiö, arkkupakastin ja jääkaapit. Kauttamme on vuokrattavissa kahvi- ja ruoka-astiasto sekä kuohuviini- ja viinilasit jopa 120:lle hengelle. Yhdistykseltä voi tilata myös oheispalveluja esim. siivousta, koristelua ja kaluston paikoilleen laittamista hintaan 15 €/h/hlö. Siivous 60 €.

Juhlatiloja Kaakkois-Suomen alueella

Multahovin Vanha Mylly

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite:
Multamäentie 630, 45370 Valkeala
Puhelinnumero: 040 559 2433
Päätuotteet:
Juhlatila
Kotisivut: multahovinvanhamylly.fi

Vanhan vehnämyllyn rouheat, juuri remontoidut, noin 100:lle henkilölle soveltuvat tilat tarjoavat upeat puitteet erilaisiin juhliin ja ovat käytössä kesäaikaan. Suuri osa tiloista on esteettömiä ja tilat ovat räätälöitävissä moneen tarpeeseen. Hyvin varusteltu pitokeittiö Kanala mahdollistaa kaikentyyppiset tarjoilut. Voit tuoda mukanasi oman pitopalvelun tai toteuttaa tarjoilut itse. Meiltä löytyy valmiina astiat ja liinat. Pihapiirissä sijaitsee myös tunnelmallinen Mökki, jota voi hyödyntää vaikka lasten leikkipaikkana tai salakapakkana. Myllyn laaja piha-alue mahdollistaa erilaisten oheisohjelmien toteuttamisen myös ulkona ja parkkitilaa löytyy hyvin isommankin seurueen tarpeisiin.

Villa Koskenäyräs

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kaukolanraitti 48, 48410 Kotka
Puhelinnumero: 040 503 8807
Päätuotteet: Juhlatila, majoituspalvelut, saunatilat
Kotisivut: www.koskenayras.fi

Villa Koskenäyräs on upea yli 500 neliön hirsilinna Kymijoen Kokonkosken rannalla. Paikka soveltuvat erityisesti kauniille hääjuhlille niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Tilat voi vuokrata myös muihin juhliin, kokouksiin tai majoituskäyttöön. Villa on vuokrattavissa vuoden jokaisena päivänä. Koskenäyräs on vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä sekä Kotkan kaupungin keskusta sijaitsee noin 10km päässä. Kysy lisää vuokrauksesta ja lisäpalveluista.

Sunilan Kantola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: n. 60
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite:
Kantokatu 5, 48900 Kotka
Puhelinnumero: 044 244 7702
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut:
sunilakantola.fi

Sunilan Kantola on Alvar Aallon alun perin tehtaanjohtajan asunnoksi vuonna 1937 suunnittelema talo Kotkan Sunilassa. Kantolan tilat tarjoavat uniikin arkkitehtonisen ympäristön häille ja juhlille: Artekin kalusteet ja näkymä merelle täydentävät kokonaisuuden. Myös puistomainen piha on hyödynnettävissä juhlien järjestämiseen. Kantola soveltuu hyvin pienemmille häille, ja istumapaikat voidaan järjestää noin 60 hengelle. Halutessasi voit yhdistää Kantolan vuokraan myös rantasaunan käytön. Sunilan Kantola on noin 13 km päässä Kotkan keskustasta. Voit saapua paikalle myös vaikka veneellä, sillä Sunilan vierasvenelaituri on aivan Kantolan pihapiirissä. Majoitushuoneita Kantolassa on 4x2hh.

Sahanlahti Resort

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Lietvedentie 830 52200 Puumala
Puhelinnumero: 010 508 3500
Päätuotteet: Juhlatila, catering, hääkakut, tarjoilu, majoituspalvelut
Kotisivut: sahanlahtiresort.fi

Iki­muistoiset hääjuhlat Sahan­lahdessa! Sahanlahti Resort on upea paikka kaiken kokoisille hääjuhlille ympäri vuoden – myös talvella! Saimaan järviluonto ja tunnelmalliset juhlatilat tekevät päivästä ikimuistoisen!  Sahanlahden ainutlaatuinen miljöö korostaa hääjuhlanne ainutlaatuisuutta ja paikallisten pientuottajien parhaista aineksista valmistettu herkullinen ruoka muistetaan vielä pitkään juhlien jälkeen. Osaava ja ystävällinen henkilökuntamme palvelee teitä ilomielin hääjuhlanne suunnittelussa ja toteutuksessa. Monipuoliset tilamme tarjoavat mahdollisuuden erilaisten tunnelmien luomiseen: voitte yhdistää makunne mukaan hääohjelmaanne Ravintola Koskivahdin arvokkaan juhlallisuuden, Pajapirtin persoonallisuuden ja avotulen lämmön, tai Ravintola Rantamakasiinin aidon saaristolaistunnelman. Perinteiset Sahanlahden häät alkavat usein Ravintola Koskivahdin juhlavassa tunnelmassa ja päättyvät Rantamakasiinilla tanssien merkeissä. Ikimuistoisen vihkiseremonian voitte toteuttaa Saimaan rannassa, kosken äärellä tai puutarhassamme. Järjestämme mielellämme juhlavieraiden ja hääparin majoituksen. Halutessanne juhlat voivat jatkua seuraavana päivänä yhteisellä aamiaisella ja vaikkapa höyrylaivaristeilyllä. Sahanlahdessa sinua palvelee kolme upeaa ravintolaa: Ravintola Koskivahti, Rantamakasiini ja Avotuliravintola Pajapirtti. Valmistamme ruokamme itse paikan päällä lähiseudun pientuottajien puhtaista raaka-aineista, tunteella ja ammattitaidolla.

Juhlatiloja Etelä-Pohjanmaan alueella

Kalevan Navetta/ Hugo -sali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki
Puhelinnumero: 050 350 5312
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.kalevannavetta.fi

Kalevan Navetta on yli 120 vuotta vanha täysin restauroitu taide- ja kulttuurikeskus, joka kunnioittaa talon verkatehtaan ajan historiaa. Hugo-sali on tehtailija Hugo Grönlundin mukaan nimetty 300-neliöinen tummanpuhuva puu- ja tiilipintainen tapahtumasali. Nykyisellään Hugo-sali soveltuu erinomaisesti häiden järjestämiseen. Tilan tunnelmallisuus luo puitteet unohtumattomille tilaisuuksille ja tilan moderni tekniikka pitää huolen, että kaikki sujuu mutkitta. Salista löytyy esim. kiinteä ääni- ja valojärjestelmä. Hugo-sali sijaitsee Kalevan Navetan toisessa kerroksessa, mutta sinne on esteetön kulku. Salissa on anniskeluoikeudet ja tilaisuuksien tarjoiluista vastaa Äärellä Kuppi+Kattila.

Vanha pappila Hetki

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 50
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Kiertotie 4, 63700 Ähtäri
Puhelinnumero: 045 630 1399
Päätuotteet: Juhlatila, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.vanhapappilahetki.fi

Tervetuloa Vanha pappila Hetkeen - täydellinen paikka jakaa tärkein hetkesi. Yli 145-vuotiaat hirsiseinät ja upeasti kunnostettu pappila järven rannalla tarjoavat tunnelmallisen ympäristön unohtumattomalle hääjuhlalle. Vuokraamme Hetken pienimuotoisille hääjuhlille tarjoten koko rakennuksen majoituksineen sekä rantasaunan. Vuokraus sisältää majoitushuoneet ja aamiaisen seuraavana päivänä. Runsas ja tunnelmallinen aamiainen jatkaa juhlahumua uuteen päivään yhdessä läheistesi kanssa. Hetki on paikka, jossa läsnäolo ja rakkaus kukoistavat. Vanha pappila Hetki - luo unohtumattomia hetkiä rakkaittesi kanssa. Tervetuloa luomaan sydämiin säilyviä muistoja.

Hemmer

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Stundarsintie 5, 65450 Sulva
Puhelinnumero: 050 593 0200
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu
Kotisivut: https://hemmer.fi

Tyylikkäät & persoonalliset häät Ravintola Hemmerissä! Wanhan ajan kartanomiljöö, pramean rustiikkiset tilat ja kaakeliuunit huoneiden nurkissa eivät jätä ketään kylmäksi! Unohda häästressi ja jätä juhliesi järjestäminen alan ammattilaisille! Tarjoamme valmiin hääpaketin, joka takaa, että elämänne tärkein päivä sujuu huolettomasti. Vaihtoehtoina laadukkaat buffetpaketit tai tilausmenuista poimitut herkut, joissa lautastarjoilu. Hääkakku ja kahvi, sekä tarpeenne mukaan yöruoka. Ammattitaitoinen henkilökunta. Pöytä- ja lautasliinat sekä kattauskoristeet (kynttilät ja pienet pöytäkukat), kattaus, tilojen valmistelu sekä siivous ennen ja jälkeen juhlien. Valitsemme myös menua täydellisesti mukailevat viinit ja muut ruokajuomat. Vaihtoehtoisesti voitte tilata kaiken tämän meiltä myös pitopalveluna.

Juhlatiloja Keski-Suomen alueella

Palokan Pelimannitalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Saarijärventie 71, 40270 Palokka
Puhelinnumero: 0400 749 329 tai 0400 647 437
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.palokanpelimannitalo.fi

Pelimannitalo on vanhasta jyvämakasiinista uudistettu juhlatalo, joka on Jyväskylän seudun kansanmusiikkiyhdistyksen toiminnan keskus. Talo on tunnelmallinen juhlapaikka niin konsertteihin kuin yritystilaisuuksiin , perhejuhliin ja arkisempiin kokouksiinkin. Palokan Pelimannitalo sijaitsee vain 10 min ajomatkan päässä Jyväskylästä pohjoiseen, aivan Palokan markettien läheisyydessä, joten sinne on helppo löytää ja sillä on hyvät parkkipaikat. Tarjoiluista vastaa Pitopalvelu Raija Sipinen ky yli 40 vuoden laaja-alaisella kokemuksella. Tarjolla on aitoja, kotitekoisia ruokia ja leivonnaisia, vanhanajan hapatetusta, leivinuunissa paistetusta ruisleivästä lähtien kauniisti esillelaitettuina.

Ravintola Harmooni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Väinönkatu 1, 40100 Jyväskylä
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola
Kotisivut: www.harmooni.fi

Vuonna 1910 rakennettu Halosen Harmoonitehdas on yksi Jyväskylän maamerkeistä. Upea rakennus edustaa maakunnassa harvinaista kansallisromanttista jugendtyyliä. Kauniit valoisat tilat ja viimeistellyt yksityiskohdat sykähdyttävät vaativampaakin asiakasta. Jugendtyylillään hurmaava ravintola Harmooni sijaitsee Jyväskylän keskustassa kaupungin paraatipaikalla. Ravintolassa A oikeudet ja useita tiloja erikokoisille ryhmille, sekä ihastuttava puutarhaterassi. Harmoonisali 104 asiakaspaikkaa, Harmooni à la carte ravintola 50 asiakaspaikkaa, Oskar Kabinetti 30 asiakaspaikkaa, Aapeli sali 40 asiakaspaikkaa, Kaivohuone 12 asiakaspaikkaa, kesäisin noin 100 asiakaspaikan terassi.

Kuokkalan kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 110/150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Hämeenpohjantie 50, 40520 Jyväskylä
Puhelinnumero: 040 152 4992
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, ravintola, saunatilat
Kotisivut: kuokkalankartano.com

Vietä ikimuistoinen hääjuhla Kartanolla. Arvokas ja suojeltu kartano taianomaisine puutarhoineen on ainutlaatuinen miljöö. Vain muutama kilometri Jyväskylän keskustasta ja olet jo Kartanon mailla, majesteetillisen puutarhan ympäröimänä, Päijänteen rauhaisissa rantamaisemissa. Hääjuhlamme kokonaispalvelu, joka kattaa niin tilat, juomatarjoilun, juhlamenun, kattaukset, siivouksen kuin haluamanne lisäpalvelut. Kartano sopii hääpaikaksi niin kesällä kuin talvella, ja virallisemman osuuden päätyttyä iltaa on mahdollista mennä jatkamaan rennommin vaikkapa Kartanon tallille, joka kätkee sisäänsä näyttävän, mutta rentoon menoon taipuvan 125 neliön saunatilan. Yksittäiset juhlatilat sekä upea yläkertamme ovat vuokrattavissa yhdessä tai erikseen, henkilömäärän ja tarjoilutoiveiden mukaan. Asiakkaan varatessa käyttöönsä koko kartanon, kokonaistilaan mahtuu jopa 150 juhlijaa.

Taulun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Tauluntie 596, 41410 Kankainen
Puhelinnumero: 020 735 3400
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, saunatilat
Kotisivut: www.taulunkartano.fi

Taulun Kartano sijaitsee Toivakan Kankaisten kylällä Keski-Suomessa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Juhlapaikkana kartano ja sen upea miljöö on aintulaatuinen kauneudessa ja palvelujen monipuolisuudessa Keski-Suomessa. Ravintola A oikeuksin, Juhlatilat Wäentalo 150 hlö, Kartanon sali 60 hlö ja Pihlajapellon torppa 30 hlö. Meiltä löydät upeiden juhlatilojen lisäksi myös tasokkaan majoituksen, erilaisia saunoja ja ohjelmapalveluja juhliin liittyen. Kun haluat juhlien jatkuvan seuraavaan päivään vanhan ajan malliin, juhlavieraiden ydinjoukko yöpyy kartanon kamareissa. Juhlaan voi yhdistää ruokailun ja yhdessä viihtymisen lisäksi toiveidenne mukaisesti saunomisen ja ohjelmapalveluja, kuten vaikka hääkyyti hevosella, karaoke tai tanssiorkesteri tai hemmottelupalveluja! Kysy lisää!

Maatilamatkailu Kumpunen

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kirrintie 94, 41900 Petäjävesi
Puhelinnumero: 0400 641 148 ja 040 731 52 99
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, tilausravintola, savusauna, majoitus
Kotisivut: www.kumpunen.fi

Maatilamatkailu Kumpunen sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä ja vain kilometrin päässä Petäjäveden vanhasta kirkosta, joka on Unescon maailmanperintökohde ja valittu Suomen parhaaksi hääkirkoksi. Juhlapaikka on järven rannalla, vanhan maatilan kaunis pihapiiri ja rakennukset. Päärakennuksessa 70 asiakaspaikkaa ympäri vuoden, kesäikaan juhlanavetassa 150 paikkaa. Häävieraille on majoitustilaa luhtiaitassa sekä kahdessa päärakennuksessa yhteensä 50:lle hengelle. Juhlat suunnitellaan yksilöllisesti hääparin toiveita kuunnellen. Ateriarunkojen perustana on luomupeltojemme tuotteet sekä lähijärvien kalat. Kaikki ruuat valmistetaan alusta loppuun omassa keittiössä.

Ravintola Pappilan Pidot

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Kangasmannilantie 2, 42700 Keuruu
Puhelinnumero: 0400 663 689
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu, hääkakut
Kotisivut: www.pappilanpidot.fi

Ruokaa rakkaudella, palvelua ilolla ja talo täynnä tunnelmaa! Pappilan romanttiset salit ja kamarit luovat ihastuttavat puitteet kauniille hääjuhlille. Alakerran saleissa ja kamareissa asiakaspaikkoja on 154, yläkerran tunnelmaa huokuvassa kokoustilassa 80. Kahvila-ravintolassamme on A-oikeudet. Rakkaudella tehty ruokamme ja ihastuttava palvelumme kruunaa ihanimman päivän elämässäsi! Olemme suunnitelleet puolestanne 3 häämenua, joihin voitte tutustua kotisivuillamme. Kotisivuiltamme löytyy myös toistakymmentä erilaista, kondiittorimestarin valmistamaa hääkakkua, joista voitte valita mieleisenne. Hääkakun lisäksi valitun menun hintaan sisältyy pöytäliinat, servetit, kattaukset, kukat, kynttilät, tarjoilu, siivoukset, suunnittelupalaveri ja tutustumiskäynti. Toteutamme häätarjoilun myös toiveidenne mukaan. Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään vieraanamme!

Iso Kirja Ry/ Kokous- ja juhlatilat

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Heikkiläntie 177, 42700 Keuruu
Puhelinnumero:
040 678 7758
Päätuotteet: Juhlatila, telttavuokraus, juhlapalvelu
Kotisivut: ikpalvelut.fi

Tervetuloa Isoon Kirjaan viettämään perhejuhlia kauniissa luonnonläheisissä maisemissa. Iso Kirja hoitaa tilat, juhlaväen majoituksen ja herkulliset tarjoilut. Yli 60 hehtaaria luontoa, metsää ja nurmikenttää, erikokoisia juhlatiloja, maittava ruoka ja eritasoisia yösijoja satamäärin. Isossa Kirjassa ei tarvitse tehdä kompromisseja tilan ja maukkaan ruuan suhteen! Tiloina esimerkiksi Hirsikirkko luo juhlaan tunnelmaa ja isot ikkunat tuovat tilaan runsaasti valoa päiväsaikaan. Oma pieni keittiö on kätevä pienen juhlan kahvitustarpeisiin, ruokailijoita tilaan mahtuu 50 hlö. Aulassa naulakot sekä wc-tilat. Ravintola Iso Pata puolestaan ruokkii jopa 130 henkilöä. Modernista salista avautuu avara järvinäköala yli pääaukion. Salissa on vasta uusittu AV-tekniikka, 120" valkokangas ja äänentoisto. Ota yhteyttä, niin teemme yksilöllisen tarjouksen toiveidenne mukaisesti tiloista sekä tarjoiluista. Nettisivuiltamme löytyy juhliin esimerkkimenuja hintoineen.

Wallila

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 400
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Sirkanpolku 1, 44200 Äänekoski (Suolahti)
Puhelinnumero:
046 611 6719
Päätuotteet: Juhlatila, majoituspalvelut, saunatila, rantasauna, pitopalvelu, juhlapalvelu
Kotisivut: wallila.eu/fi

Ylellinen juhlatila häille Suomen suurimmassa puujugend-talossa Keski-Suomen sydämessä! Tunnelmallinen vanha rakennus, kaunis piha-alue ja talon oma hääsviitti luovat täydellisen kokonaisuuden ikimuistoisen päivänne juhlistamiseen. Juhlatilat ovat todella tilavat ja näyttävät suurine ikkunoineen järvinäköalalla. Wallila kestitsee jopa 400 henkilöä ja myös vieraidenne majoitus on alueella mahdollinen. Pitopalvelu tarjoaa laadukkaat ateriakokonaisuudet, valmistus tapahtuu tilojen omassa suurtalouskeittiössä. Olemme koonneet paikallisista yrityksistä koostuvan verkoston, jotta juhlapäivänne järjestäminen olisi teille mahdollisimman vaivatonta. Talonväellä on useita kontakteja paikallisiin musiikin ammattilaisiin, jotka ovat valmiita sulostuttamaan juhlaanne. Hyvät kulkuyhteydet - Tervetuloa Wallilaan!

Hiekkaharjun Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite:
Leikkiharjuntie 10, 44300 Konnevesi
Puhelinnumero: 040 512 6519
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, majoitus, sanunatilat
Kotisivut: hiekkaharju.com

Kutsumme teidät viettämään ikimuistoisia juhlia Hiekkaharjun kartanoon. Keski-Suomessa, jykevästi metsän laidalla seisova kartano on tarinoita ja tunnelmaa täynnä. Suuri pihapiiri sekä Puimalan upea tunnelma luovat puitteet onnistuneeseen kesäjuhlaan, kun taas kartanon sali kristallikruunuineen tarjoaa unohtumattoman ympäristön viettää juhlia ympäri vuoden. Valmiit häämenut ovat nähtävillä nettisivuillamme ja hääjuhlaan on valittavissa ihastuttavia viinejä sekä muita juhlajuomia. Häätilaisuuksiin on menun lisäksi mahdollisuus tilata iltapalaa juhlien jatkuessa "pikkutunneille" asti. Majoitusta ja rentoutumista varten kartanossamme on 13 tunnelmallista makuuhuonetta, joista jokainen on uniikki ja erilainen, sekä puulämmitteinen sauna ja ulkoporeallas. Tiloissamme onnistuu majoitus myös kilteille karvaisille perheenjäsenille. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tehdään unelmien hääjuhla yhdessä.

Juhlatiloja Itä-Suomen alueella

Landhaus Kekkola

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Vanhamäentie 36 50600 Mikkeli
Puhelinnumero: 0400 353 897
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, majoitus, saunatilat, juhlakartano
Kotisivut: landhauskekkola.fi

Unohtumattomat häät Landhaus Kekkolan tunnelmallisessa ja lämpimässä miljöössä ympäri vuoden! Olipa kyseessä pienemmät tai jopa 100 hengen häät, haluamme toteuttaa ne teille sopivalla tavalla. Kesällä voimme hyödyntää suurta puutarhaamme ja lasiterassia juhlavien sisätilojemme lisäksi. Talvella tunnelmalliset salimme ja salonkimme kutsuvat vieraat viihtymään yli 100 vuotta vanhojen kakluuniemme lämmössä. Vihkitoimituksen voi suorittaa myös meillä Kekkolan omaa alttaria käyttäen. Keittiömestarimme suunnittelee kanssanne häämenun, tai voitte valita sen menuehdotuksistamme. Teemme yhteistyötä myös eri bändien ja kokoonpanojen kanssa. Voitte valita livemusiikkia tunnelmaa nostattamaan tai DJ:n luomaan discofiiliksen. Halutessanne käytössänne on myös Kekkolan saunamaailma. Juhlavan päivän ja illan jälkeen morsiuspari vieraineen voivat siirtyä höyhensaarille yläkertamme majoitustiloihin (14 huonetta, 30 henkeä).

Anttolan Seurojentalo Koivula

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 130
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Vanhanpappilantie 7, 52100 Anttola
Puhelinnumero: 040 835 7109 ja 050 350 3685
Päätuotteet: Juhlatila
Kotisivut: www.seurojentalokoivula.fi

Seurojentalo Koivula sijaitsee kauniilla paikalla Anttolan taajamassa Saimaan äärellä. Koivulassa on upeat tilat monenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Korkeaan hirsiseinäiseen juhlasaliin mahtuu isokin juhlaväki nauttimaan viereisen ruokasalin antimista ja seuraamaan juhlan ohjelmaa. Ruokasalista pääsee isolle etuterassille, josta on kauniit näkymät Saimaalle. Seurojentalo Koivulassa on toteutettu mittavat peruskorjaukset 2000-luvulla. Tilat ovat kauniit, siistit ja toimivat. Koivulan pihassa on runsaasti paikoitustilaa autoille.

Ravintola Aika

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Inkiläntie 7, 70340 Kuopio
Puhelinnumero: 040 076 9879
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu
Kotisivut: www.lounasravintola-aika.fi

Tunnelmallisessa Ravintola Ajassa voit viettää kiireetömät ja upeat juhlat omien toiveidesi mukaisesti. Juhlanne saavat tilaisuuden arvon mukaisen kattauksen, herkullisen ruoan, ammattitaitoisen tarjoiluhenkilökunnan ja tilaisuuden henkeä kohottavan, idearikkaan koristelun.

Koivumäen kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 150
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Koivumäenkuja 18, 70800 Kuopio
Puhelinnumero: 017 361 4291
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, pitopalvelu, sauna, vierasvenelaituri, majoitus
Kotisivut: www.koivumaenkartano.com

Järjestä ikimuistoiset juhlat. Voisiko olla sen hienompaa paikkaa järjestää juhlat kuin Koivumäen Kartano? Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista Koivumäen Kartano on ollut kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi tehtävämme on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä. Tarjoamme upeat puitteet moneen eri juhlatilaisuuteen, kuten häihin, muistotilaisuuksiin, syntymäpäiviin ja yritysjuhliin. Meillä jokaiselle ryhmälle varataan oma sali juhlatilaisuutta varten, missä voitte juhlia pelkästään omien vieraiden kesken. Voit myös varata koko Kartanon tilat yksityistilaisuutta varten alk. 650 €/päivä. Kesällä ja syksyllä käytettävissä on lisäksi kaunis puutarhamme. Koivumäen kartano tarjoaa myös 10 hengen majoitusta pihapiirissä Possakkatuvassa tai tilaa voi vuokrata juhliin tai kokouksiin. Katso lisätietoja Possakkatuvasta tästä.

Ravintola Pilotti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala
Puhelinnumero: 017 262 1130
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu, pitopalvelu
Kotisivut: www.ravintola-pilotti

Ravintolan tilat toimivat iltaisin ja viikonloppuisin tilausravintolana jossa voit viettää elämäsi upeimmat juhlat. Juhlapalvelu Remar ja Ravintola Pilotti toteuttaa villeimmätkin ideasi - tai ideoi ja toteuttaa puolestasi kaikkien aikojen juhlat, joissa Sinä voit vain keskittyä nauttimaan vieraittesi seurasta.

Matkailukartano Kivennapa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: 
Saarvontie 233, 73410 Juankoski
Puhelinnumero: 050 594 6553
Päätuotteet: Juhlatilat, juhlapalvelu, polttarit, saunatilat, majoitus
Kotisivut: www.kivennapa.com

Kivennapa sijaitsee järven rannalla, luonnon ympäröimänä. Meillä voit toteuttaa häät juuri uusitussa juhlasalissa luonto- ja maaseutumiljöössä latotansseja unohtamatta. Hääpakettimme sisältää mm. liinat ja servietit, pöytäkoristeita ja äänentoistolaitteet. Tarvittaessa kauttamme saa myös häiden kuvaajan ja kampaajan paikan päälle. Kivennavan juhlamenun seisovaan pöytään on koottu perinteisiä ja raikkaita salaatteja, kalaherkkuja sekä lihaa eri tavoin. Häiden jatkoja voi viettää idyllisessä tanssiladossamme. Tarjoamme juhlaväelle myös hotelli- ja mökkimajoitusta hääparin omaa sviittiä unohtamatta. Häät ovat ihania, ja me tahdomme auttaa, jotta omasi ovat onnistuneet!

Hanhenlento

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 80-150
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite:
Hanhiniementie 13, 74140 Iisalmi
Puhelinnumero: 040 564 1502
Päätuotteet: Juhlatila, saunatilat, polttarit, turvesauna, mönkijäajelut, elämykset, kotieläinpiha
Kotisivut: hanhenlento.fi

Hanhenlennon Riihipirtti ja Tarinaliiteri henkivät vanhanajan tunnelmaa pitkine pöytineen ja esineineen. Riihi on parhaimmillaan lämpimänä vuodenaikana toukokuusta elokuuhun ja se sijaitsee kauniiden maalaismaisemien keskellä järven rannan tuntumassa. Maalaismaisemat rantoineen, puutarhoineen ja eläimineen tarjoavat upeita mahdollisuuksia hää- ja juhlavalokuvauksiin. Miltä kuulostaisi vihkiminen rannassa tai tunnelmallinen iltajuhla lukuisten kynttilöiden sytytyksineen? Tilaisuutta varten on paikassa olemassa hääparille hääkaari ja illan tummuessa voit varata kynttilöiden sytytyksen tekemään juhlasta ikimuistoisen. Riihen varustus: Pöydät ja istuimet 80 hlölle, kylmäsäilytystilaa, loppusiivous, istumapaikkoja ulkona, sähköt, koroke esiintyjille, kahvin- ja vedenkeitin. Vesi tulee rannassa olevalle saunalle ja riihen vieressä on ulko-wc. Riihessä on soralattia. Juhlien sankari voi varata yöpymispaikaksi ainutlaatuisen Piisaminpesän, joka soveltuu erityisesti hääparille.

Spa Hotel Runni

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 120/200
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Runnintie 407, 74595 Runni, Iisalmi
Puhelinnumero: 017 768 751 sekä 040 6671 846
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola, spa, savusauna, majoitus, hyvinvointipalvelut, ohjelmapalvelut
Kotisivut: www.spahotelrunni.fi

Runnilla vietetään ikimuistoiset hääjuhlat nostalgisessa maalaismaisemassa, Kiurujoen rantamilla. Runni tarjoaa myös ainutlaatuiset puitteet vihkimiselle. Kartanohotellin Marsalkka-sali on tunnelmallinen ja siellä on n. 120 asiakaspaikkaa.
Uudistuneen Kylpylähotellin Ravintola Runnissa n. 160 asiakaspaikkaa ja suuremmissa hääjuhlissa lisäpaikkoja saadaan kabinetista (yht. 200 paikkaa). Pienempää hääjuhlaa voi viettää kylpylähotellin kabinetissa, jossa on n. 40 asiakaspaikkaa. Ravintola Runnin esiintymislavalle mahtuu isompikin orkesteri juhlaväkeä viihdyttämään ja tanssittamaan. Kesäaikaan käytössä myös isot terassialueet. Molemmissa juhlasalissa on hyvä äänentoisto sekä käytössä myös flyygelit. Hääparin ja vieraiden majoitukset Kylpylähotellissa tai nostalgisen romanttisessa Kartanohotellissa. Hääparille on saunallinen Sviittikaksio ylimmässä kerroksessa isolla omalla terassilla. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset hääjuhlat romanttisella Runnilla!

Varkauden Wanha Asema

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 90
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Asemakatu 3, 78200 Varkaus
Puhelinnumero: 045 633 0561
Päätuotteet: Juhlatila, pitopalvelu
Kotisivut: varkaudenwanhaasema

Vuonna 1914 valmistunut, idyllinen perhejuhlien ja kokousten juhlatila sijaitsee keskellä historiallista Varkautta. Kesäisin Varkauden Wanhalla Asemalla on myös koiraystävällinen kahvila, jossa on tarjolla maukkaita suolaisia ja makeita leivonnaisia. Voit kääntyä puoleemme myös silloin, kun tarvitsette hyvästä ruoasta ja asiakaspalvelusta kehuttua pitopalveluamme vaikkapa kotonanne tai muissa juhlatiloissa pidettäviin juhliin.

Utran Uittotupa

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Uittopäälliköntie 2, 80170 Joensuu
Puhelinnumero: 0500 675 162
Päätuotteet: Juhlatilat, catering, polttarit
Kotisivut:  www.utranuittotupa.fi

Vanhaa tukkilaisromantiikkaa huokuva miljöömme jokimaisemineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiselle hääjuhlalle kuuden kilometrin päässä Joensuun keskustasta. Utran Uittotuvalla tarjoillaan ruokia joissa maistuu koko maakunta, valmistettuna perinteisellä käsityöllä, mutta uudella tavalla toteutettuna.

Juhlatiloja Pohjois-Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen alueella

Linnakallio

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat:
kyllä
Osoite: Taluskyläntie 660, 85230 Talus
Puhelinnumero: 08 432 839 tai 0500 462 691
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, pitopalvelu, majoitus, saunat
Kotisivut: www.linnakallio.fi

Ette kai ajeluta vieraitanne edestakaisin? Miksi turhaan, sillä hääpaikkana Linnakallio on kerrassaan verraton: alueelta löydät kaksi kirkkoa vihkimistä ajatellen, monipuoliset ja muunneltavat juhlatilat, tykätyn pitopalvelun, savusaunan vaikka juhlien jatkoille ja vielä mökkimajoitusta yöpyviä vieraita ja teitä itseänne ajatellen - kaikkiaan liki 50 vuodepaikkaa. Ulkoterassia hyödyntämällä noutopöytä voidaan kattaa myös ulos, joka lisää istumapaikkoja sisätiloissa. Terassille saadaan katettua kauniisti myös alkumaljat ja mahdolliset iltapalat. Tutustukaa nettisivuillamme ja kysykää lisää!

Ravintolakortteli

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: ei
Omat ruoat: ei
Osoite: Mannenkatu 4, 90130 Oulu
Puhelinnumero: 0400 818 994
Päätuotteet: Juhlatila, tilausravintola, juhlapalvelu, artesaanileipomo, hääkakut
Kotisivut: www.ravintolakortteli.fi

Ravintolakortteli on Oulussa toimivien Rauhala ravintola-pâtisserien, Tuba Food & Loungen ja Voimala 1889:n elämyskortteli. Rauhalan kartanotunnelmaa huokuvat nostalgiset tilat soveltuvat mainiosti perinteikkääseen juhlaan. Rauhalan rikas historia näkyy ja tuntuu seinien sisällä. Ylioppilastalonakin tunnettu Rauhala on toiminut alunperin tehtailijan kotitalona, jonka jälkeen tilassa on pidetty Kauppaklubin kokouksia ja juhlia sekä sivistetty oululaisia kansalaisopiston ja ammattikoulun toimesta. Rauhalasta löytyy sopivat juhlatilat 10-100 hengen juhliin. Voimala 1889:n industrial-henkinen tila sopii hyvin rouheamman juhlan tyyliin. Oulun ensimmäinen vesivoimalaitos on saneerattu mallikkaasti juhla- ja tapahtumatilaksi ja tilassa on onnistuttu hienosti säilyttämään tehdasmiljöötunnelma. Voimala 1889:ssä on myös tunnelmallinen takkanurkkaus. Tila sopii hyvin 20-70 hengen juhlaan. Myös vihkiminen voidaan toteuttaa paikan päällä Rauhalassa tai Voimala 1889:ssä.

Raatin nuorisotalo

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 200
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: kyllä
Osoite: Raatintie 7, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 045 250 4858
Päätuotteet: Juhlatila

Kotisivut: www.onmky.fi/raatin-nuorisotalo

Merenrannassa, keskellä kaupunkia ja luontoa sijaitseva Raatin nuorisotalo tarjoaa hyvät tilat juhliin. Juhlasaliin mahtuu jopa 200 istumapaikkaa teatterimuodossa (tuoleja 160 kpl), kahviossa tarjoilupaikkoja noin 100:lle ja terassi käytettävissä. Tilat vuokrataan yhdessä tai erikseen. Astioita kahvi- ja ruokatarjoiluun, juhlasalissa on flyygeli. Äänentoistolaitteet vuokrattavissa erikseen. Raatin nuorisotalo on erityisen viihtyisä häiden ja muiden perhejuhlien pitopaikka ja vieraita ajatellen nuorisotalolla on tarjolla runsaat pysäköintitilat.

Oulun Jazzvintti

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 160
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: 
Kauppaseurantie 10, 90520 Oulu
Puhelinnumero: 020 600 300
Päätuotteet: Juhlatila, ravintola
Kotisivut: www.oulunjazzvintti.fi

Oulun Jazzvintti soveltuu monenlaisiin tapahtumiin aina asiakastilaisuuksista yritysten virkistyspäiviin ja kesähäistä syntymäpäiväjuhliin. Jazzvintti sijaitsee Tervatoppilan Kartanon pihapiirissä. Kartanon makasiinirakennuksen yläkerrassa sijaitseva juhlatila on vuokrattavissa toukokuusta syyskuuhun. Yhtenäiseen tilaan mahtuu jopa 160 henkeä. Jazzvintillä on liikuteltava lava, joten tapahtumiin saadaan bändi. Juhlia voi jatkaa aina klo 00:30 saakka. Makasiinirakennuksen alakerrassa on lisäksi erillinen 30 hengen Meripirtti.

Huovisen Navettasali

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 100
Omat juomat: kyllä
Omat ruoat: ei
Osoite: Huovisentie 3, 91500 Muhos
Puhelinnumero: 044 200 2996
Päätuotteet: Juhlatila, juhlapalvelu, saunatilat, pitopalvelu, polttarit
Kotisivut: www.huovisennavettasali.fi

Tervetuloa viettämään juhlianne viihtyisään Huovisen Navettasaliin! Vanhasta navetasta restauroidussa juhlasalissa järjestät niin pienet, kuin vähän suuremmatkin juhlat. Ainutlaatuisen sisätilakodan lisäksi Navettasalista löytyy täysin varusteltu keittiö sekä saunatilat ja kylpypalju , joista varsinkin polttariporukat varmasti nauttivat. Saat meiltä halutessasi myös pitopalvelun. Tule tutustumiskäynnille. Kauttamme löytyy myös valokuvaaja sekä meikkaaja/maskeeraaja ja kampausten tekijä.

Merilän Kartano

Juhlatilan maksimikapasiteetti: 260
Omat juomat: ei (*Leijonanluolassa kyllä)
Omat ruoat: ei
Osoite: Meriläntie 1, 91600 Utajärvi
Puhelinnumero: 050 382 0206
Päätuotteet: Juhlatilat, majoitus, saunatilat, hotellihuoneita 19 kpl
Kotisivut: www.merilankartano.com

Merilän Kartanossa voit viettää ikimuistoisen juhlan ainutlaatuisen luonnon keskellä, Oulujoen rannalla. Meille mahtuu isokin hääseurue majoittumaan, ruokailemaan ja juhlimaan. Vuonna 1811 rakennetussa päärakennuksessa ja laajennusosissa on ruokailutilat 260 henkilölle. Kartanosta löytyy viihtyisiä hotellihuoneita majoittumiseen, puhdasta ja herkullista lähiruokaa tarjoileva ravintola, useita saunatiloja ja kattava valikoima juhla- ja kokoustiloja erilaisiin tilaisuuksiin kuten mukava, rento ja sähköistetty kota 60 henkilön jatkoille. Kartanomme juhlatiloista Puojin yläkerrassa sijaitseva *Leijonanluola ei ole anniskelualuetta, joten tässä tilassa omat juomat ovat sallittuja. Räätälöimme täydellisen paketin kesähäillenne juuri toiveidenne mukaisesti!

TUTUSTU MYÖS

Perinteinen, moderni, hulppea tai vähäeleinen - valinta on teidän! Löydä omaan budjettiinne ja mieltymyksiinne sopiva hääjuhlatila hakemistostamme!

Kauneimmat sormukset ja hääpuvut, sulhasten puvut ja asusteet, hääkampaukset ja -meikit sekä romanttiset hääyökohteet ja hääkyydit hääparien erityiseen päivään löytyvät tältä osastolta!

Kaikkea ihanaa hääjuhlapaikalle niin ostettuna kuin vuokrattuna: hääkukkia, somisteita, astioita, telttoja, kalusteita, liinoja, askartelutarvikkeita, äänentoistolaitteita, ohjelmaa ja musiikkia sekä juhlasuunnittelupalveluita hääjuhlaanne! Osastolta löytyy myös valokuvaajia, jotka tallentavat juhlanne ikuisiksi muistoiksi.

Polttareissa ei tule tekemisen puutetta, kun tutustutte ajan kanssa seuraaviin polttareihin panostaviin yrityksiin, ja valitsette sieltä teille sopivat polttariohjelmat. Saunat ja paljutkin löytyvät täältä.

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa yrityksesi muhkeaan Häähakemistoon, josta löytyy satoja Suomessa toimivia juhla-alan yrityksiä, tai tilata muita mainospaketteja yhdessä sovitulla spekseillä sekä tiedustella eri mahdollisuuksia mainontaan.

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.