HÄÄKUKAT JA KIMPPUTAULUT

29.06.2022

Kimppuja, asetelmia ja sommitelmia sekä niiden tekijöitä! Tällä osastolla tuoksuu suloisimmat hääkukat ympäri vuoden.

Hääkukat & hääkimput

Home in Garden

Osoite: Tunnelitie 6, 02700 Kauniainen
Puhelinnumero: 050 358 0277
Päätuotteet: Hääkimput, taskukukat, vieheet, heittikimput, häiden asetelmat, häiden somistus, kukkasomisteet, kukka-asusteet
Kotisivut: www.homeingarden.fi

Home in Garden on täyden palvelun kukkakauppa, joka on äänestetty Vuoden Hääyritykseksi 2022 ja jonka toiminnasta vastaa Vuoden Hääfloristiksi aiemmin äänestetty Maria Hämäläinen. Elämyksellinen kukkakauppa sijaitsee Kauniaisten keskustassa, aivan juna-aseman tuntumassa, Kauniaisten torin laidalla. Toimitukset mahdollisia Pääkaupunkiseudulla.

Parone Design hää- ja juhlatuotanto

Osoite: Vironkatu 5 C, 4.krs, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 040 555 1946
Päätuotteet: Hääsuunnittelu, juhlasuunnittelu, tapahtumatuotanto, somisteet, kukat, käsintehdyt kutsut ja kortit, käsintekstaus sekä hääparin stailauspalvelu.
Kotisivut: www.paronedesign.com

Koska juhlan kukilla ja somisteilla on myös lupa leikitellä, annetaan ideoiden sinkoilla yhdessä ja valitaan niistä parhaat. Juuri näistä hassuimmista ajatuksista jalostuu persoonallinen ja rohkea kokonaisuus, joista syntyy se WOW-efekti. Juhli rohkeasti omalla tyylilläsi!

Kukkakauppa Madonna

Osoite: Mariankatu 14, 00170 Helsinki
Puhelinnumero: 09 174 941
Päätuotteet: Hää- ja juhlasidonta, kukkasomisteet
Kotisivut:  www.madonnankukat.com

Hääkimput ja juhlasidonta amattitaidolla. Ulkohään valmistaminen. Meiltä saat aina tuoreita ideoita ja lämmintä palvelua. Meiltä saat neuvonta kaikista hää- tai juhlakoristelun ideoista - alkaen kukista, pöytänumerosta, vieraskirjan koristelusta ja kihlajaisten valmistamista varten!

Pakilan Kukkatalo

Osoite: Pakilantie 69, 00660 Helsinki
Puhelinnumero: 09 754 4255
Päätuotteet: hääkimput, morsiussidonta, kukka-asetelmat, kukkakauppa
Kotisivut: www.pakilankukkatalo.fi

Pakilan kukkatalosta kukat arkeen ja juhlaan. Meillä on runsaat valikoimat niin leikkokukissa kuin ruukkukukissakin. Valikoima vaihtelee sesongin mukaan. Tarjolla runsas valikoima valmiiksi sidottuja kimppuja, joista on helppo valita mieleisensä. Pienemmät sidontatyöt teemme odottaessasi, vaativampiin kukkalaitteisiin kannattaa tehdä tilaus muutama päivä etukäteen.

Desiree

Osoite: Lauttasaarentie 27, Helsinki
Puhelinnumero: 09 694 6394
Päätuotteet: Morsiussidonta, hääkimput, juhlasomistus
Kotisivut: www.desiree.fi

Onnittelut! Häät ovat kauneimpia ja herkimpiä hetkiä elämässämme. Morsiuskimput, sulhasvieheet, tilakoristelut ja muut hääkukat ovat tärkeitä yksityiskohtia tänä suurena päivänä. Koristelemme niin juhlasalin, kirkon kuin autonkin. Kukkakorut ovat myös pikantti lisä juhla-asuihin. Vuokraamme tarvittaessa maljakot tilojen koristelua varten ja toimitamme myös paikan päälle halutessanne. Olemme mielellämme toteuttamassa täydellistä ihanaa päiväänne kukkien merkeissä. Otathan yhteyttä ja varaat ajan rauhalliseen suunnitteluhetkeen keskustellaaksenne ideoista hääkukitukseen.

Floristimestari Kirsi Saarenpää

Osoite: Liisankatu 8, 28100 Pori
Puhelinnumero: 050 3487806
Päätuotteet: Morsiussidonta, hääkimput, kukkasidonta
Kotisivut: www.floristimestari.fi

Hääparille Tiedän, että hääpäivänne on teille erityisen tärkeä. Haluan auttaa teitä löytämään juuri sen oikean tyylin ja tunnelman hääjuhlaanne. Toteutan hääkukkasidontaa toiveitanne ja persoonaanne mukaillen. Teen työtäni rakkaudesta kukkiin ja kukkasidontaan. Olettehan yhteydessä Tehdään hääpäivästänne ikimuistoinen yhdessä. -Kirsi

Tulikukka Oy

Osoite: Uomarinne 2, 01600 Vantaa
Puhelinnumero: 0400 577 477
Päätuotteet: Kimput, morsiuskimput, heittokimput, vieheet, hiuskoristeet, asetelmat
Kotisivut: www.tulikukka.fi

Sidomme kukkakimput ja asetelmat ammattitaidolla ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme myös isompia kukkakoristeluja häihin, hautajaisiin ja muihin tilaisuuksiin.

Henriettas blommor-Henriettan kukat

Osoite: Jokikatu 37 , Wanha Porvoo
Puhelinnumero: 040 139 3344
Päätuotteet: Kukkakauppa, hääkukat, hääkimput, juhlasomistus, kukkatyöt
Kotisivut: www.henrietta.fi

Onnea! Hääkukat ovat iso osa teidän tärkeää päivää. Suunnitellaan yhdessä haaveidenne hääkukat ja toteutan ne luovuudella ja sydämellä. Kaikki kukkatyöt ja myös juhlapaikan koristelu onnistuu tottakai!

Kukkakauppa Hortensia

Osoite: Hämeenkatu 3, 11100 Riihimäki
Puhelinnumero: 050 555 0017
Päätuotteet: Kukkakauppa, morsiussidonta, juhlatilojen somistus, hääkimput
Kotisivut: www.hortensia.fi

Kukkakauppa Hortensia on saanut alkunsa rakkaudesta kukkiin ja halusta palvella asiakkaita intohimolla ja ammattitaidolla kaikissa kukkasidonta-asioissa. Hortensia palvelee teitä Riihimäen keskustassa, aivan kirkon vierellä.

Kukkakauppa Ruusupuu

Osoite: Tapionkatu 18, 40200 Jyväskylä
Puhelinnumero: 050 471 9139
Päätuotteet: Hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, kukkakauppa
Kotisivut: FB

Kukkakauppa Ruusupuu on palvellut jyväskylässä yli 25 vuotta.Olemme erikoistuneet nimenomaan juhlasidontaan, sidomme vuosittain hääjuhliin melkein satoja kimppuja.Autamme sinua mielellään elämäsi tärkeimmässä juhlassa.voit seurata meitä instagramissa @kukkakaupparuusupuu. Saat meidät parhaiten kiinni info@minnanruusupuu.fi tai puhelimitse.

Puistokadun Kukkatupa

Osoite: Puistokatu 21, Sastamala
Puhelinnumero: 0400 602 992
Päätuotteet: Kukkakauppa, morsiussidonta, hääkimput, kukkasomisteet
Kotisivut: www.puistokadunkukkatupa.fi

Morsiussidonta on aina yhtä yksilöllistä kuin morsiusparikin. Mahdollisuuksia on rajattomasti. Ammattitaitoiset floristimme suunnittelevat kanssasi juuri sellaiset hääkukat kuin haluat. Tule rauhassa ideoimaan kanssamme, voit varata myös henkilökohtaisen ajan.

Sweet Things

Osoite: Kumitie 2, 33470 Ylöjärvi
Puhelinnumero: 044 506 0400
Päätuotteet: Floristipalvelut, hääkimput, hääkukat, morsiussidonta, kukkakurssit, polttarit
Kotisivut: https://sweetthings.fi

Save the Date! Onneksi olkoon! Hääpäivä on yksi elämän tärkeimmistä hetkistä ja olemme mielellämme mukana tekemässä siitä täydellisen. Ota yhteyttä niin suunnitellaan upeat hääkukat juuri teille!

Kukkakauppa Astrantia

Osoite: Kirkkokatu 14 a, 80100 Joensuu
Puhelinnumero: 0400 617 111
Päätuotteet: Hääkimput, morsiussidonta, asetelmat, kukat
Kotisivut: www.astrantia.fi

On juhla tai arki, ilo tai suru. Kukat, lahjat ja kukkasidonnat meiltä ammattitaidolla, lämmöllä ja suurella sydämellä. Toteutamme toiveidenne mukaiset hääkukat ja koristeet tärkeään päiväänne.

Kimpputaulut

Kultainen Ruusu

Osoite: Tampere (avoinna sopimuksen mukaan)
Puhelinnumero: 0500 633982
Päätuotteet: Morsiuskimpputaulut
Kotisivut: www.kultainenruusu.com

Morsiuskimpputaulut ammattitaidolla ja sydämellä. Olemme Tampereella, mutta voit toimittaa morsiuskimppusi mistä päin Suomea tahansa. Palvelualueemme on koko Suomi. Morsiuskimpputaulun voit antaa tai saada myös lahjaksi. Laita toiveesi lahjalistaan yhteystietojemme kanssa.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.