VALOKUVAUS JA HÄÄVIDEOT

22.07.2022

Kun valot sammuvat ja tanssikengät on potkaistu jaloista, jäljelle jää se mitä on tallennettuna. Valitse rautaisten ammattilaisten joukosta teille sopivin vaihtoehto.

Häävalokuvaajat

Petri Mast Photography

Sijainti: Kirkkonummi
Puhelinnumero: 040 7640127
Päätuotteet: Dokumentaarinen valokuvaus, häävalokuvaus, huomenlahjakuvaus
Kotisivut: www.petrimast.com

Dokumentaarista hääkuvausta koko Suomen alueella luotettavasti ja ammattitaidolla. Tallennan koko hääpäivänne kauniisiin ja tunnelmallisiin kuviin. Suunnittelupalaveri kuuluu palveluun, jotta päivästä saadaan juuri näköisenne. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kysykää tarjousta. Vuoden dokumentaarinen hääkuva 2014, Vuoden dokumentaarinen hääkuva 2015: Kunniamaininta, Vuoden hääyritys 2015: Valokuvaus, Vuoden hääyritys 2016: Valokuvaus, Vuoden hääkuva 2017, Vuoden hääyritys 2018: Valokuvaus, Vuoden hääyritys 2018, Vuoden hääkuvaaja 2019, FPA: Hääkuvaus, Hopeasija 2020.

Annabelle Antas Photography

Sijainti: Helsinki
Puhelinnumero: 045 108 0585
Päätuotteet: Valokuvaus, huomenlahjakuvaus, polttarivalokuvaus
Kotisivut: www.annabelleantas.com

I am a visual storyteller that loves to captures the spirit of you on your special day. I am a creative photographer who loves to capture Weddings, Portraits, Boudoir and dreamy trash the dress photo shoots. I shoot in a natural, non invasive style to capture romantic, spontaneous, fun and stylish images. I love daylight, stories, people and relaxed parties. I merge into the environment of your celebration creating natural images that will document your day and all the details so that you can cherish them forever. If you like my images then I would love to be there on your day to document you.

Kuvagalleria Kotka, Heidi Noponen

Osoite: Kirkkokatu 2, Kotkan Klubin yläkerrassa, Kotka
Puhelinnumero: 044 2129 739
Päätuotteet: Hääkuvaus, juhlankuvaus, vihkikuvat, huomenlahjakuvat, videokuvaus, dokumentaarinen valokuvaus
Kotisivut: www.kuvagalleriakotka.fi

Elämä on ihmeitä täynnä, sinä olet yksi niistä. Näillä sanoilla voisin kuvailla tapaani kuvata ihmisiä. Olen ehkä hivenen maalaisromanttinen, mutta pidän selkeästä, rennosta ja yksinkertaisesta tyylistä. Arvostan laatua, niin asiakaspalvelussa kuin työni lopputuloksessa.

PhotoStella

Osoite: Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 040 510 5810
Päätuotteet: hääkuvaus, studiokuvaus, miljöökuvaus, juhlakuvaus, vihkiseremonian kuvaus, pikakamerat, pikakameroiden vuokraus
Kotisivut: www.photostella.fi

PhotoStella kuvaa studiossa ja miljöössä perinteiset hääpotretit. Myös vihkimisen ja hääjuhlan kuvaus. Ikuista onnen hetkesi ammattilaisen kuvaamana.

Studio P.S.V. Oy

Osoite: Kajaaninkatu 11, 90100 Oulu
Puhelinnumero: 08 379 289
Päätuotteet: Studio-, miljöö- ja dokumentaarinen häävalokuvaus, Boudoir-kuvaus, huomenlahjakuvaus, juhlan kuvaus ja muotokuvaus
Kotisivut: www.studiopsv.fi

Hääkuvaus taidolla ja tunteella. Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo: kuvaamme häämuotokuvat studiossa ja miljöössä ja teemme dokumentaarista hääkuvausta. Käytössänne on valtakunnallisesti palkitut kuvaajat, joilla on näkemystä ja kokemusta. Valitse mieleisesi hääkuvausvaihtoehto tai yhdistele eri kuvauksia. Autamme mielellämme suunnittelemaan sitä, millainen hääkuvaus sopisi parhaiten juuri teille kahdelle. Kuvaamme kaikki juhlatilaisuudet ja potretit.

Muut valokuviin liittyvät palvelut ja tuotteet

StellaRent (PhotoStella)

Osoite: Verkatehtaankatu 9, 33100 Tampere
Puhelinnumero: 040 510 5810
Päätuotteet: hääkuvaus, studiokuvaus, miljöökuvaus, juhlakuvaus, vihkiseremonian kuvaus, pikakamerat, pikakameroiden vuokraus
Kotisivut: www.photostella.fi/pikakameravuokraus

Vuokraamme erilaisia pikakameroita häihin ja muihin tapahtumiin. Valikoimistamme löytyvät niin Fujin Instaxit, kuin aidot vintage Polaroid-kamerat. Myymälämme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa.Meiltä myös kertakäyttökameroiden kehitykset ja kutsu-ja kiitoskortit.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Tutustu muihin yrityksiin Häähakemistossamme

Ilmoita yrityksesi tähän hakemistoon!

Palveluhakemistoesittelyn (sis. 4 kuvaa) hinta on 150€ + alv vuoden määräaikaisella sopimuksella. Lomakkeen täyttäminen on tiedustelu, ei tilaus. Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.