HÄÄIDEOITA

Vinkkejä ja ideoita ihaniin häihin! Huomaa myös kivat polttari-ideat, jotka löytyvät valikostamme Hääideoiden alta! Ethän vaan ohita Suomen muhkeinta hääyrityshakemistoa, jonka osastot satoine hääyrityksineen löydät myöskin valikosta. Tervetuloa inspiroitumaan ja onnea tulevaan juhlaan

Ne jotka valitsevat pitopalvelun tai muuten muiden valmistamat ruoat juhlaansa, pääsevät vähemmällä vaivalla luottamalla ammattilaisten osaaviin käsiin. Ne, joiden ruoat tehdään itse tai talkooporukalla valmistaen, joutuvat pohtimaan enemmän, eikä nykyinen kulinaaristen vaihtoehtojen runsaudensarvi välttämättä tee valintaa yhtään helpommaksi!

Hääkakku on hääjuhlan kuningatar, joka kruunaa ruokatarjoilun, mutta valitaanko yksi upea hääkakku vai pari ihanaa erilaista? Siinäpä vasta pohdittavaa!

Kymmenennet Love me do -häämessut tarjoilevat taattuun Love me do -tyyliin hääpareille n. 180 hääalan yritystä ja -palvelua, workshoppeja, infotilaisuuksia ja kaikkia aisteja hiveleviä häämessuelämyksiä sekä häämuotinäytökset, jollaisia ei tyypillisesti, jos lainkaan Suomessa nähdä.